Reggeli előzetes (3): Dragon Ball Super

 
Beküldte: Kanyecc 2015 July 3, 7:31-kor a(z) animáció,videó témába.

Nem sok hozzáfűzni valóm lenne. Gyermekkorom egyik meghatározó rajzfilmje volt. Annyira megszállottja voltam, hogy gyűjtöttem a kártyákat, a részeket (VHS-re, később CD-re, most már winchesterre), direkt beiratkoztam kung-fu oktatásra és hasonlók. Most, látván, hogy az előző mozifilm milyen felkapott volt, Torijama Akira írásával, illetve Csioka Kimitosi rendezésével és Szumitoma Norihito zenei szerzésével érkezhet a július 5-től a Dragon Ball Super, ami Japánban az 1 nevű adón kerül bemutatásra.

A történet: Buu legyőzését és a 28. Harcművészetek Nagytornája után fog játszódni, amikor újra békesség száll a Földre, míg nem feltűnik egy még erősebb gazember. Íme egy teaser stílusú ajánló. Start tehát holnapután.


Kommentáld!

Emlékeztető: Totál Dráma: Indián-sziget

 
Beküldte: Kanyecc 2014 November 10, 16:20-kor a(z) animáció,magyar ajánló témába.

Ma. 17:45-től a Cartoon Network-ön: Total Drama: Pahkitew Island – 1×01.

2 Hozzászólás

Emlékeztető: Angry Birds Toon

 
Beküldte: Kanyecc 2013 December 31, 2:46-kor a(z) animáció,magyar ajánló témába.

10:00-tók a Megamax műsorán: Angry Birds mesék – 1. évad.

Az Angry Birds elsöprő sikerű figurái életre keltek, mert immár animációs rajzfilmsoroztban is örülhetnek nekik kicsik és nagyok. Az eredeti humorú, szórakoztató Angry Birds sorozat első évadát a Megamax gyerekcsatorna mutatja be, Szilveszter estétől kezdve, minden nap. Szilveszter napján és január első napján 10 és 17 óra között minden órában 2 mulatságos történet vár mindenkit. 2014 januárjától is folyamatosan képernyőn lesz az Angry Birds a Megamax-on.

Ha esetleg valaki nem ismerné, az Angry Birds-történet a dühös madarak és a disznók közti alapkonfliktusra épül. A disznók ellopják a madarak tojásait, akik emiatt háborút indítanak. A csatát a madarak csak akkor nyerhetik meg, ha összefognak. Vajon a dühös madarak csavaros esze segít legyőzni a disznók egyre nagyobb számú hadát?

Az Angry Birds rajzfilmet szerte a világon több tíz televíziós társaság vetíti, elsöprő sikerrel. Magyarországon a Megamax gyerekcsatorna kezdi sugározni az első évadot, 2013. december 31-től.

Kommentáld!

Family Guy – 12×06 – Life of Brian

 
Beküldte: Kanyecc 2013 November 26, 22:56-kor a(z) animáció témába.

Vasárnapról hétfőre virradóan az egész világ döbbenten állt fel a Family Guy elől. Az írógárda olyan döntést hozott, ami mindenképpen beleíródik a sorozat történelemkönyvébe. Egy korszak zárult le. Nem akarom elspoilerezni, így aki kíváncsi a részletekre, azok klikkeljenek csak a tovább mögé!

(Azért azt had említsem meg, hogy a készítőknek jár a pacsi. Kb. az epizódpremier előtt max. 1-2 héttel íródnak az animációs sorozatok részei, ezzel is törekedve arra, hogy minél aktuálisabbak legyenek, legalábbis azok, amelyek erre akarnak törekedni. A South Parknál történt legutóbb egy csúszás, mivel elment az áram, nem készült el a friss epizód a premiernapra. Látszólag gyorsdöntésről volt szó a Family Guy-ban is (UPDATE/JAVÍTÁS: kivitelileg pedig több mint fél év!), hiszen szinte senki se foglalkozott – legalábbis a külföldi oldalak semennyire se – az írók überdurva húzásával, amit a magyar Comedy Central szépen el is spoilerezett a Facebook oldalán. Grat! (Meg is kapta a dislike-ot!) Tovább mögött folytatom!)

Tovább…

This entry has a rating of 2

1 Hozzászólás

Emlékeztető: Archer – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2013 November 26, 22:05-kor a(z) animáció témába.

23:00-tól a Comedy Central műsorán: Archer – 3×01.

Jööön, szünet és felesleges várakozás nélkül az Archer 3. szériája a Comedy Central műsorára. Manapság elég sokat nézem a kínálatukat, mivel tetszik, hogy 22 óra után Family Guy-jal, Cleveland Show-val, South Park-kal és más egyébbel butítják az agyam, ami a húzós napok után teljesen pihentető. Keddenként és csütörtökönként ő is becsatlakozik ebbe a blokkba, ilyenkor szállítják az új epizódokat.

Kommentáld!

Esti előzetes (1): Chozen

 
Beküldte: Kanyecc 2013 November 14, 19:01-kor a(z) animáció,videó témába.

Már önmagában az Archer se egy egyszerű animációs sorozat, azonban január 13-án megkapjuk mellé a Chozen-t, ami tovább tetőzi az elvetemültséget. A készítők sorában: Jody Hill (Eastbound & Down), David Grodon Green (Good Vibes), Danny McBride (Eastbound & Down) és Grant Dekernion. Természetesen az FXX nevű tesóadó fog helyül szolgálni. A története eléggé beteg, ugyanis egy börtönből szabadult meleg rapperről szól. A hangadók között ott van: Bobby Moynihan, Danny McBride, Grant Dekernion, Hannibal Buress, Kathryn Hahn, Method Man, Michael Pena és Nick Swardson. Jöjjön az első előzetes hozzá!


Kommentáld!

Délutáni előzetes (1): Mother Up + Fugget About It

 
Beküldte: Kanyecc 2013 November 12, 15:31-kor a(z) animáció,videó,Vizuális egyveleg témába.

Minőségi animációs sorozatból csekély a felhozatal. A Fox a hétvégén rendelt be egy újat jövő idényre, de a siker nincs palackba zárva, hiába van a készítők között Seth MacFarlane, akihez megannyi jó társul. Ha látjuk, majd megmondjuk a véleményt róla, addig viszont várhat magára a Burdertown.

Igen ám, de a Hulu is egyre több originalt ötlettel áll elő. Nemcsak a komédia részleget erősítik, valamint vesznek át különböző tévécsatornáktól a kínálatukba, hanem az animációst is. 2012 egyik újonca a Fugget About It volt, amelynek a 2. évadja szeptemberben startolt el. Eddig 26 epizód készült belőle. A története egy ex New York-i gengszter családfő, Jimmy Falcone életébe nyújt betekintést, aki csatlakozik a tanúvédelmi programba, és a kanadai Reginaba költözik családjával, ahol a jó útra térést gyakorolhatja.

A főbb hangok között: Tony Nappo, Jacqueline Pillon, Chuck Shamata, Emilie Barlow, Danny Smith, Linda Kash és Ted Atherton kap helyet – utóbbi egy különleges ügynököt formál meg. A készítők sorában: Nicholas Tabarrok és Willem Wennekers, akik inkább a filmes pályában futottak nagyobbat.

Van egy másik animációs produkciójuk is, a Mother Up!. Ez annyira friss, hogy még ropog, ugyanis november 6-án startolt el a dupla részes kezdése. Az anya hangját maga Eva Longoria adja, akit a Desperate Housewives-ból ismerhetünk. A készítője: Marnie Nir és Katherine Torpey (Power Rangers Wild Force). A sztorija: egy bukott lemezkiadóról fog szólni, aki a kertvárosba költözik, hogy ott anyáskodjon. Dupla előzetese a tovább mögött, ahogy a plakátjaik is.


Tovább…

Kommentáld!

Emlékeztető: Dragon Ball Z – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 9, 15:36-kor a(z) animáció,magyar ajánló témába.

Ma. 17:00-tól a Viasat6 műsorán: Dragon Ball Z – 2×01 (valójában 2×18).

Ha az eredeti számozást vesszük, ami alapján pl. dolgozik az epguides.com, akkor a 2×18-as epizódját várjuk a Dragon Ball Z szériának. Első körben a Viasat6 52 epizódot adott le, de a japán (?) számozás szerint az első szezonja csak 35 részes. Mindegy, ne folyunk bele ilyen mély részletezésekbe, a lényeg, hogy második körben: 55 epizód kapunk, tehát amint végére érünk, 107 magyar rész birtokában leszünk.

Facebook-on két fontos hírt posztoltunk pár órával ezelőtt. Az egyik, hogy november 3-án jön a 3. etapja, azaz a harmadik negyede. A másik, hogy a komplett sorozat leadásra kerül, azaz mind a 291 epizódja. (Emlékeztetőül: az RTL Klub a 121. résznél fejezte be 1999. április 23-án az ORTT-s balhé miatt.)

1 Hozzászólás

Esti előzetes (1): Marvel’s Hulk and the Agents of S.M.A.S.H.

 
Beküldte: Kanyecc 2013 July 12, 22:18-kor a(z) animáció,videó témába.

A Marvel mondhatjuk fénykorát éli. A Disney XD jóvoltából érkezik egy újabb üdvöske, ami nem rövid címmel rendelkezik, ezzel ni: Hulk & the Agents of S.M.A.S.H.. Animációs sorozatról beszélünk, amelyben olyan karakterek tűnnek fel, mint Hulk (Fred Tatasciore), Tony Stark (Adrian Pasdar), A-Bomb (Seth Green), Red Hulk (Clancy Brown), Skaar (Ben Diskin) vagy She-Hulk (Eliza Dushku). Zárójelben a szinkronhangjaik lettek feltűntetve. A premier augusztus 11-én lesz, kíváncsian várom, hogy életképes új tagot hoztak-e létre. Nézzük az ajánlóját.


Kommentáld!

A robotok felsorakozása – csapó II

 
Beküldte: Kanyecc 2013 July 1, 13:35-kor a(z) animáció,DVD témába.

Nyáron pang a sorozat DVD piac. A jelenlegi felállás szerint a júliusi adagban nem lesz egyetlenegy sem, így a júniusi elmaradásból csipegetünk. Itt sincs best buy, ettől függetlenül a Transformers rajongóit megörvendtette a Select Video egy újabb válogatás DVD kiadásával.

Június 12-től kapható 2.290ft-ét a Transformers: Prime 1. évadjának 2. lemeze, amin a 6-10. epizódok találhatók. Ismételten nincsenek extrák, bár egy ilyen rajzfilm kiadásnál nem is az a lényeg, hiszen más célközönségnek szánják eleve. Biztosan érdekelné a lurkókat, hogyan rajzolják meg a különböző robotokat a „mestereik”. Egyes helyeken 1.990ft-ért is hozzá lehet jutni webshopos áron. Esetleg valaki? Jelenleg odakinn a jenkiknél a 3. évad megy. Lassan az évad feléhez érkeznek, amikor is várható egy újabb leállás.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats