Joey 2.10 – Joey és az Agglegény Hálaadás

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 5, 20:20-kor a(z) Joey témába.

joey_210.jpg
Premier: 2005/11/25
Írta: John Quaintance
Rendezte: Kevin S. Bright

Közeleg a Hálaadás! Gina minden évben gondosan megszervezi, ezt a számára szent napot, ami főként hálálkodásból és elődjeik illusztrált életsoraiból áll össze! Alex, mint külsős, nem lát ebben semmi rosszat, de hamar rájön, mire is gondoltak Joeyék. A szomszéd azonban Joeyt agglegény hálaadásra invitálja hozzájuk, ami a sok dögös csajról, rengeteg kajáról és innivalóról szól. Ez alatt egy indián is felkeresi őket nap közben, hogy nem e találtak indián holmikat a kertűkben, mivel régen egy törzs élt a telek helyén. Ami azért is nem jó dolog, mert akár az per is lehet ebből…

This entry has a rating of 5

Kommentáld!

Joey 2.09 – Joey és Musical

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 4, 13:45-kor a(z) Joey témába.

joey_209.jpg
Premier: 2005/11/17
Írta: Vanessa McCarthy
Rendezte: Gary Halvorson

Joey újdonsült barátnőjétől, Candance-től, megtudja, hogy anyjáék musical rendezője ott hagyta őket. Ekkor támad az az ötlete Zachnek, hogy át kéne vennie a rendezést, mivel ez egy jó pontot jelent a csajnál, az anyjánál és új kapcsolatokat is szerezhet vele! Zach veszi kézbe a dolgokat, aki túlzottan is komolyan veszi és kirúgja Candance anyját a darabból, ami miatt össze is veszik Joeyval. Ez alatt Alex minden gondját és baját levelekbe foglalja, csak hogy könnyítsen terhein.

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Joey 2.08 – Joey és a szex kazetta

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 4, 12:55-kor a(z) Joey témába.

joey_208.jpg
Premier: 2005/10/11
Írta: Linda Videtti Figueiredo
Rendezte: Kevin S. Bright

Joey kínos helyzetbe kerül az egyik pornó kazettája miatt. Az egyik volt csaját, még kamasz korából, hazugságokkal csábítja az ágyba, melyről videofelvétel is készült. Természetesen a sérelmeiért elégtételt akar, és arra kötelezi: Vallja be tettét az egész világ előtt. Egy showba ekkor pont szerepet kap, és a kínos téma is felvetődik, de nem éppen úgy sülnek el a dolgok, ahogy képzelte. Ezalatt Alex és Gina tudatára jut, hogy Bobby egyedül akarja eltölteni a 40. szülinapját. emiatt szervezkedésbe kezdenek, mint utólag kiderül feleslegesen!

Megjegyzés: Joey a sztár. Azt hittem megfekszik a történet után, de neeee! Nagyon poénos egy rész ez is!

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

Joey 2.07 – Joey és a póker

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 3, 20:14-kor a(z) Joey témába.

joey_207.jpg
Premier: 2005/11/3
Írta: Matt Hubbard
Rendezte: Kevin S. Bright

Joey új házának berendezésén agyal, ám meghaladja képességeit! Alex látja el jó tanáccsal, miszerint forduljon lakberendezőhöz. Hamar talál is, mivel a Miss verseny győztese pont ezzel foglalkozik. Másnap meg is jelenik nála, kidolgozott vázlattal, melyet ő meg akar köszönni számára és vacsorára hívja el. Alex-szel egész délután pókerezik, és a sok vesztés után már megunva távozni készülne, ám Alex ezt követően úgy alkotja a szabályokat, hogy az jó legyen Joeynak. Ám arra nem gondol, hogy bajba keveri ezzel, mivel Bobby az egyik esti-showra szerepet vállal számára, amelyen a póker nagyjaival kell majd játszania.

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

Joey 2.06 – Joey és az ELS

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 3, 19:20-kor a(z) Joey témába.

joey_206.jpg
Premier: 2005/10/20
Írta: Vanessa McCarthy
Rendezte: Peter Bonerz

Joey az egyik nap Michealért ugrik be, hogy elvigye újra házába. Míg Michael egy kis időre egyedül hagyja, ő megpillant egy gyönyörű lányt, és utána megy. Külföldieknek szóló angol nyelvi oktatáson köt ki, ahol hamar ő lesz a legstréberebb, ami által hamar belopja magát a lány szívébe. Ez alatt Ginának gondjai támadnak munkahelyén, mivel kikezdett az egyik ügyfelével, melyet el is veszít. Bobby a lelkére köti, hogy találjon egy újat, mert különben kirúgja!

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!

Joey 2.05 – Joey és a ház

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 3, 19:04-kor a(z) Joey témába.

joey_205.jpg
Premier: 2005/10/13
Írta: Brett Baer, Dave Finkel
Rendezte: Ben Weiss

Joeynak az elmúlt időkben nem volt sok gondja az anyagiakkal, ezért úgy dönt: vagyonát egy házba fekteti, még hozzá a sajátjába. Már ki is nézett egyet, de Gina tudta nélkül. Ugyan is őt már idegesti a fiú túlzott pénzpazarlása. Meg is hiusítja az adás-vételt. Mivel tudja: rosszat tett, megpróbálja helyre hozni, ami szerencséjére még lehetséges! A tulaj előtt kell megjelenniük, mint ifjú házaspár. Ez alatt Bobby-t haragkezelő kezeli, aki még Alexből is, melynek forrása Joey.

Megjegyzés: Bobby alakítása ebben a részben bravúros volt! Sőt még a ház bemútatása is!

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

Joey 2.04 – Joey és a kaszkadőr

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 3, 18:40-kor a(z) Joey témába.

joey_204.jpg
Premier: 2005/10/6
Írta: John Quaintance
Rendezte: Kevin S. Bright

Joeynak egy meglehetősen veszélyes jelenetben kellene szerepelnie, ezért egy kaszkadőrt kap, aki majd helyette elvégzi a “piszkos” munkát. A fiú örül hasonmásának, és lelkesen el is kezdi tanítani mindenre, hogy elég Joey-s legyen! A túlzott buzgósága azonban a szövegtanulást hátráltatja, emiatt Abby-től kapja is az oltást. A már elviselhetetlen kapcsolatot köztük tovább bonyolítja, hogy Abby járni kezd Micheal-lel! Ez alatt Alex teljesen összevan zavarodva Joey iránti érzésein, melyeket a US magazinnak kellene elmondania!

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

Joey 2.03 – Joey és az elfenekelés

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 3, 18:24-kor a(z) Joey témába.

joey_203.jpg
Premier: 2005/9/29
Írta: Michael Borkow
Rendezte: Kevin S. Bright

Joeynak munkahelyén komoly gondjai támadnak, ugyanis egy sztárpalánta – Kenny, akinek előző filmjének költségvetése magasabb, mint Joey összese filmjéé – keresztbe tesz neki. Az egész stáb is Kenny köré gyűl csak, hogy biztos legyen a munkájuk a forgatás alatt. Még Howard sem lóg ki a sorból, hiszen a puncsolása egyidejűleg eredményhez vezet (Minden főszerepet megkap). Joey Gina-tól kér tanácsot, aki az elfenekelést javasolja. Másnap miután betelik a pohár meg is teszi. Mindenki előtt elfenekeli. Kenny később meg is köszöni, hogy lehozta a földre mielőtt végleg “elszállt” volna és visszaadja neki ami jár. Alexnek ez alatt Gina meghallgatást tart, hogy rátaláljon a lány álmai pasijára!

Megjegyzés: Howard akkora egy arc! Elviselhetetlenségével be tudja lopni magát az ember szívébe! Jah és Kenny is jól vágja a témát! A számok magukért beszélnek!

This entry has a rating of 5

Kommentáld!

Joey 2.02 – Joey és a nagy kiugrás (2)

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 1, 19:45-kor a(z) Joey témába.

joey_202.jpg
Premier: 2005/9/25
Írta: Robert Carlock
Rendezte: Kevin S. Bright

Joey összeismerkedik egyik színésztársával, Zach-kel, aki rajong érte! Nagyon különös egy srác, mivel dögivel jár meghallgatásokra, és mindent bevállal csak, hogy kapcsolatait kiépíthesse. Joeyt még mindig kísérti belső hangja, ami rengetek sikertelen meghallgatást eredményez, de végül egy mozifilmben, mint főhős kap szerepet.

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

Joey 2.01 – Joey és a nagy kiugrás (1)

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 1, 19:27-kor a(z) Joey témába.

joey_201.jpg
Premier: 2005/9/22
Írta: Scott Silveri
Rendezte: Kevin S. Bright

Joey reggel egy melltartó társaságában kezdi a napját. Hamar kiderül, hogy Alex-é, aki még a szobájában van. Kompromisszumot kötnek, hogy este egy randizni fognak, mely nem a szexről szól. (Ezzel szeretnék kapcsolatukat meg alapozni.) De Joey ezen a részlegen igen tapasztalatlan, ezért az első hamar befuccsol. A próbálkozásokkal persze nem áll le. Ez alatt Gina Bobbynál elkezdi az asszisztens munkát. Szerencséjére tapasztalatlansága főnökének nem tűnik fel! Micheal közben megismerkedik az új szomszéddal, akinek azt hazudja, hogy ő Joey!

Megjegyzés: Nem rossz szezon kezdés! Sejtettem, hogy ez! :D Joey maradt még mindig a legsikabb a soriban, ami tők jó! :D

This entry has a rating of 4

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats