Full Circle – 5 rész távlatából

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 9, 20:48-kor a(z) Full Circle,Pilot témába.

Megragadtam az alkalmat, és elővettem a Full Circle-t, ha már a délelőtti előzeteseknél szóba hoztam a második széria érkezését. Ha emlékeim a helyén vannak, akkor a DirecTV első sajátgyártású sorozatát köszönthetjük személyében. 2013 őszét írjuk, ekkor startolt el a nyitóévadja, mely után egy bő 10 hónapos hiátus következett, hogy aztán a 2. évad is zöld utat kaphasson. Eddig elkerültük egymást, viszont arra alapozva, hogy mennyire jók az „első saját produkciók” (élőpélda a WEtv-s The Divide) a különféle csatornáknál lelkesen vágtam bele a fura alapkoncepciójába. Végeredmény az 5. részt követően egy rövid „pause” gomb megnyomás lett, mert mégis csak kellene pár szót írni a nyitányról, illetve arról, miért is tartom ennyire furának és egyben megfogósnak.

DIRECTV_s_Full_Circle_-_Behind_The_Scenes_-_Set_Tour-123

Akik utálják az átívelő történettel rendelkező ötleteket, azok a Full Circle-t ki is lőhetik nyomban. Az a harci helyzet, hogy minden epizódban kapunk egy minisztorit, viszont ahhoz, hogy összeálljon a végkép meg kell az összest lesnünk. Minden részben csepegtetnek némi apró történést, de tippre az utolsó részig nem fog összeállni, mégis mire kellett volna odafigyelnünk. A néző rá van kényszerítve az apró tények megjegyzésére, amiket gyűjtjük csak a zsákba, aztán a végén mindet kiöntjük és a felesleg kihajításával megkapjuk a kerekegész történetünket.

Az alapkoncepció rémegyszerű. Minden epizódban két főszereplő került előtérbe egy étteremben, ahol megbeszélik a múltat vagy éppen a jövőt. A főkarakterek mellett feltűnnek mellékek is, akiket kezelhetünk visszatérőként, ilyen például: a pincér vagy a pincérnő. A részek láncot alkotnak. Egyedül a pilotban új mindenki, majd pedig a folytatásban mindig az előző rész új szereplője tűnik fel, mint régi és kap egy másik új beszélgetőpartnert. (Segítek: 1×01-ben adott: „A” és „B”, 1×02-ben: „B” megkapja „C”-t, míg az 1×03-ban „C” mellé társul „D”…) Ez két okból nagyon ötletes megvalósítás: (1) Mindig behoznak egy új szereplőt, akiről fogalmunk sincs, ki éppen vagy. (2) Az újdonság erejével azon kezd el kattogni az ember agya, miként kapcsolódik be a főtémába, és ott milyen helyet akarnak vele kitöltetni.

130830mag-FullCircle1

A megvalósítás pofonegyszerű lett. Epizódok alatt maximum két helyszínt látunk, de olykor eggyel levezénylik. Kb. 4-5 kameraállással dolgoznak az operatőrök, illetve max. 8-10 darab statisztával. A fókusz minden esetben a két beszélgetőfélre helyeződik. Fényképezés szempontjából se láttam buktatókat, hiszen jól beállított kamerákkal próbálják átadni az sztori velejét.

Talán amit kicsit furcsának tartottam, az a túlzott monotonitás. Jól látták meg, hogy 40 perces felállásban halott lenne az ötlet. 22 percekkel operálnak. Már néha kínos az a szóváltás, amit éppen hallgatunk, mert várjuk a végét, kicsit erőltetett szagúnak érzem a többségét; kicsavartnak, mint ha ott kellene lennie a másik félnek kényszerből. A legjobb élőpélda a pilotban és az 1×04-ben érződik. Előbbinél a szerető és a feleség ülnek asztalhoz, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba és mindenki tisztán láthassa a jövőjét. Kínos a férfi hangjának felemelkedése, már-már frusztrálja a nézőt az egész szituáció. Ugyanezt éreztem az 1×04-ben, ahol egy fekete fiatal csaj beszél egy csávóval, aki valószínűleg előidézte a testvérének a halálát. (Nyugi, ködösítésemből semmire se derül fény, ha nem tartasz ott.)

Akinek tetszik a sötétben való tapogatózás, az rátalált a kedvenc kábeles sorozatára. Itt megkapjuk. Lepergett előttem 5 epizód, de nem a főszereplők mozgatták a rugót, hanem a történet. Érdekel, hogy ebből mit akarnak összerakni. Ez már megint mazochizmus! Sajnálom, de szinte biztos vagyok abban, hogy az utolsó percekből derül majd ki, hogy a tavalyelőtti idény egyik kiemelkedő kábeles produkcióját láttam-e vagy csak az időmet pazaroltam?!

920x920

Az is hozzátesz a „sikeréhez”, hogy viszonylag jó főszereplőket sikerült becastingolniuk. Minka Kelly-be már az első percektől beleszerelmesedtem. Egyszerűen odaszegezte a figyelmem a képernyőre. Az elmúlt 5 rész alatt a legerősebb karaktert David Boreanaz szállította, aki Jace-t alakítja. Szeret a nőkkel játszadozni, szeret fogadásokat kötni legjobb haverjával, Stanley-vel (Julian McMahon). Nagyon mocskos a szája, oly annyira, hogy már engem is zavart. Pofán töröltem volna legszívesebben. Keke Palmer által megformált Chan’dra-ról elég annyit tudni, hogy aposztróf van a nevében és ezt sérelmezi, mármint azt, ha valaki megjegyzi. Komolyan, ennyi ragadt meg karakteréből két epizódot követően.

Inkább a negatívumok vannak többségében, mint a pozitívumok, de tényleg érdekel, hogy miként fogja az 1×10-es rész egyberántani a történetet. Külön pacsi azért, mert kapott rendes főcímet, nem is rövidet. A címválasztásért egy másik piros pontot osztanék ki, ami igazából a sorozat szépségéhez ad némi pluszt, nem pedig a minőséghez. Olyan semmilyen egyelőre, monoton. Úgy érzem, nem azért nézem, mert jó; hanem mert idegesít a fura szerkezete. És az ilyen produkciók tudják a legnagyobb meglepetéseket szállítani. Láttam már jó néhány példát hasonlóra. Muszáj lesz megbarátkoznom vele, amúgy is mindjárt a végére érek.

This entry has a rating of 2

Kommentáld!

Delirium: passzolták, de látni fogjuk

 
Beküldte: Kanyecc 2014 June 14, 9:43-kor a(z) Pilottervek: 2013/14,videó témába.

Nem most fordul elő ilyen először. A Fox a 2012/13-as idény pilotszezonjában rendelte be a Delirium-ot, azonban 2013 májusán nem adott neki zöld utat. A döntésüket az alábbival indokolták:

Deemed “too young” for Fox’s audience. I know — Fox could have concluded that from reading the book and saved everybody the trouble. But there’s a difference between being youthful on paper and the resulting pilot feeling too young.

EW közlemény

Az első mondat a lényeg, miszerint túlságosan fiatal lett a Fox közönsége, nem illene bele az összképükbe. A szereplők sorában: Emma Roberts és Billy Campbell kapott helyet. Az alapot Lauren Oliver azonos című Delírium – Nincs halálosabb kór a szerelemnél című könyve adta. Egy olyan korban játszódik, ahol a tinédzserek 18 éves korukra kigyógyulnak a szerelemből, hogy aztán a kormány által kiválasztott egyénnel éljék le az életüket. Igen ám, de egy lány 95 nappal a kúra előtt elkezd kérdezősködni…

A pilot készítésére Karyn Usher volt a felelős. Akit érdekel, hogy milyen is lett a forgatókönyve, az kattintson ide. És miután minden tiszta sor, jöjjön a hírérték, miszerint június 20-tól a Hulu kínálatába felkerül a leforgatott pilotepizód. Meg lehet majd nézni, hogy mennyire lett ténylegesen rossz, vagy éppen jó. Előbb jöjjön egy előzetes hozzá.


Kommentáld!

Upfronts 2014: Mérlegen a 2013/14-es sorozatok

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 17, 0:42-kor a(z) 2013/14 sorozatai,2014/15 sorozatai,Hírek témába.

Ennyi cikk mellett könnyű elveszteni a fonalat. Olykor én se vagyok tisztában azzal, hogy melyik újoncok is kerültek elkaszálásra. Pl.: a The Goldbergs-et valamiért kinyírtam fejben, pedig az egyik kedvenc szitkomom a „tavalyi” idényből; míg az ABC másképp gondolkodott, nekik kellett. Pontosan az ilyen összekeverések miatt csináltam egy komplett listát arról, hogy akkor tulajdonképpen miket töröltek, illetve rendeltek vissza 2014/15-re. Egybe minden, nem kell máshova menni, össze-visszakeresgélni a Google-ben.

 

Elkaszált/befejezett sorozatok:

NBC: Believe, Community, Crisis, Growing Up Fisher, Revolution, The Michael J. Fox Show, Sean Saves The World, Welcome To The Family, Ironside, Dracula

FOX: Dads, Rake, Surviving Jack, Enlisted, Raising Hope, The X Factor, Almost Human

ABC: Suburgatory, Trophy Wife, Super Fun Night, Lucky 7, Mind Games, Mixology, Once Upon A Time In Wonderland, Killer Women, Betrayal, The Assets, Back In The Game, The Neighbors

CBS: We Are Men, How I Met Your Mother, Intelligence, Hostages, The Crazy Ones, Bad Teacher, Friends With Better Lives

The CW: The Carrie Diaries, Star-Crossed, The Tomorrow People

 

Visszarendelt sorozatok 2014/15-re:

NBC: About A Boy, The Blacklist, Chicago PD, Grimm, Chicago Fire, Hannibal, Law & Order: SVU, Parks & Recreation, The Voice

FOX: Bob’s Burgers, Bones, American Idol, Brooklyn Nine-Nine, Family Guy, Glee, Hell’s Kitchen, MasterChef Junior, The Following, The Mindy Project, New Girl, Sleepy Hollow, The Simpsons

ABC: Nashville, Scandal, Castle, The Bachelor, Dancing With The Stars, Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D., The Middle, Modern Family, Revenge, Shark Tank, Once Upon A Time, Resurrection, Grey’s Anatomy, The Goldbergs, America’s Funniest Home Videos, Last Man Standing

CBS: 2 Broke Girls, The Amazing Race, The Big Bang Theory, Blue Bloods, Criminal Minds, CSI, 48 Hours, 60 Minutes, Elementary, The Good Wife, Hawaii Five-0, Mike & Molly, Undercover Boss, NCIS, The Millers, Mom, NCIS: Los Angeles, Person of Interest, Survivor, Two and a Half Men, The Mentalist

The CW: The 100, Arrow, Beauty and the Beast, The Originals, Reign, Hart of Dixie, The Vampire Diaries, Supernatural

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 14, 9:32-kor a(z) 2014/15 sorozatai,Hírek,Upfront 2013: Kábelcsatornák témába.

 • A negyedik Game of Thrones sör érkezett meg.
 • Az IGN oldala kifaggatta Andrew Kreisberg-et, az Arrow egyik készítőjét, hogy mit várjunk az estei évadfinálétól, míg a TVLine.com Marc Guggenheim-et kérdezte.
 • Van néhány címünk: Pilot / The City of Sisterly Love / Who’s Your Daddy / Burning Woman / Pants on Fire / Punch Drunk / Suck My AlibiMurder in the First 1×01-07; Phase Six / Welcome to Gitmo / Dead Reckoning / We’ll Get There / El Toro / Lockdown / SOS / Two Sailors Walk into a Bar / Trials / No Place Like HomeThe Last Ship 1×01-10; The KindredSleepy Hollow 2×02; The Mountain & the Viper / The Watchers on the Wall / The ChildrenGame of Thrones 4×08-10;
 • Georgia King (The New Normal) és Sarah Baker (Go On) kiszállt a The Odd Couple című CBS-s újoncból.
 • Lee Daniels volt a THR.com górcsöve alatt, akit inkább munkásságáról faggattak, mint sem az Empire-ről.
 • Némi érdekesség az ABC-től. A tegnap kiadott Upfronts sajtóközleményükben megemlítik, hogy az országos adók kínálata közül a 18-49 éveseknél a TOP20-ben 7 sorozatuk képviselteti magát: a Modern Family (#3), a Grey’s Anatomy (#4), a Scandal (#8), a Resurrection (#9), a Once Upon a Time (#12), a The Bachelor (#16) és a Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. (#20).
 • Az első promóciós kép a The Walking Dead 5. évadjához.
 • Hermione Norris vendégszereplőként fog feltűnni a Doctor Who 8. évadjában.
 • Egyre több az „új” név. A Trónok harca hatására tavaly 241 darab Khaleesi nevű lány született, míg 2012-ben ez a szám mindössze 146 volt. Egyre elborultabbak az emberek. Biztos egy jó sztorit szeretnének a lányuknak az emberek.
 • Michelle Fairley vendégszereplője lesz a 24: Live Another Day 1×05-nek.
 • A Once Upon a Time 4. évadjáról beszélnek a sorozat készítői.
 • Április 21 és 27 között (31. hét) az alábbi érdekességek szűrhetőek le a DVR-nézettségből: 1) A Hart of Dixie azért kaphatta meg a berendelését, mert Live+7-tel megduplázza a ratingjét a 18-49 évesek körében. A hetet speciel nyerte ilyen téren. 2) A The Big Bang Theory – The Blacklist – Mordern Family trió végzett 18-49-ben a TOP3-ban, 6.6-4.9-5.5 mutatóival. Tudjátok, itt a megszerzett utó nézőszámok számítanak, ennek fényében: 2.1-2.1-2.0 volt a plusz. 3) A Hannibal hiába teljesít rosszul pénteken, a TOP25-ben van a Live+7 keretében.
 • Teljes évados lesz a Revenge a 2014/15-ös idényben, és nincs szó egyelőre „végjátékról”
 • A Resurrection 2. évadja 15-16 epizódos lesz, azaz az előzőnél mindenképpen hosszabb.
 • A Galavant valószínűleg midseasonben a 20 órási blokkot fogja megkapni, míg ha megismétlik, akkor a 20:30-ast.
 • A Scandal is teljes évados berendelést kapott, abból is a széthúzott félét, mint amivel a Grey’s Anatomy és az Agents of SHIELD is rendelkezik fog. Ezzel csökkenteni akarják a szünetek számát, de ideje maradna szinte ugyanaz.
 • Az American Crime a Resurrection helyére fog érkezni, miután utóbbi befejezte az évadját.
 • Az American Crime szereplői között Tim Hutton, Felicity Huffman és Benito Martinez is ott lesz.
 • Az Agent Carter majdcsak januárban debütál, akkor, amikor a SHIELD valószínűleg szünetel, ugyanis a timeslotjába érkezik.
 • Members Only címen fut jelenleg a The Club című project. Elvileg életben van, és elvileg midseasonben megkapjuk. Kicsit az a helyzet vele, mint az Astronaut Wives Club-bal. Semmi biztosat nem tudni, de jön.

Kommentáld!

Fox újoncelőzetes: Wayward Pines

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 13, 1:51-kor a(z) 2013/14 sorozatai,2014/15 sorozatai,Promo,videó témába.

Upfronts adatlap: Wayward Pines | Csatorna összkép

Világpremierrel fog bemutatkozni a Wayward Pines! A sorozat nemzetközi sugárzási jogait a FOX International Channels (FIC) birtokolja, így világszerte 125 országban fogják a FIC csatornái sugározni az új, tízrészes thrillert.

– jött a Fox International Channels Hungary-tól.

Még kell várnunk a Wayward Pines premierjére. A jelenlegi felállás alapján 2015-ben érkezhet. A slusszpoén, hogy a Fox tavalyi berendelje, viszont csúsztatta – de hova kell ennyit csúsztatni? Még Upfronts előtt, pár hete jött meg a tovább mögé bemásolt sajtóközlemény, melyben a FOX Magyarország tájékoztatott minket, hogy szinte az amerikai premierrel fogjuk megkapni a sorozat epizódjait. Mindez jól hangzik, de mikor jutunk el odáig, hogy már nézhessük? Előzetese alapján nagyon jól összerakottnak tűnik M. Night Shyamalan műve.


A tovább mögött néhány promóciós fotót is találhattok!

 

Tovább…

Kommentáld!

Mennyibe kerül fél pernyi reklám 2013-ban?

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 16, 1:16-kor a(z) 2013/14 sorozatai,Hírek témába.

A kérdésre megkapjátok a választ! Tegnapra szántam a cikket, de hamar kidőltem. Kár, hogy nincs a listán a kábeles részleg, vagy nincs külön hasonló lebontásuk. Csak azért, mert kíváncsi lennék, mennyit kérnek el a The Walking Dead alatt egy félperces blokkért? A Breaking Bad-fináléjának 300-400 ezres mutatói őrületesen erősnek tekinthető, viszont ez egy alkalom, nem pedig heti rendszerességű. Pontosan ezért foglalkoztat a téma, melyre félválaszt ad majd az ADWeek.com oldala, ami megkapta és megcsinálta a listát.

Kezdjük a legjobban fizetett TOP5-ös őszi újonccal:

1. The Blacklist (NBC) – 198.667 dollár/30 sec
2. The Crazy Ones (CBS) – 175.200 dollár/30 sec
3. Marvel’s Agents of SHIELD (ABC) – 169.730 dollár/30 sec
4. Sleepy Hollow (Fox) – 139.120 dollár/30 sec
5. Mom (CBS) – 138.575 dollár/30 sec

Ühüm. Oké, a listát az NBC nyerte. A The Blacklist generálja az újoncok közül a legnagyobb bevételi lehetőséget, ugyanis egy fél perces reklámért nem kevesebb, mint 43 millió forintot kérnek, amitől egy átlag magyar polgárnak biztosan elakadna a szava. Megértjük! A legkevesebbet a The Tomorrow People-ért fizetnek – a CW sorozata, ami adja magát –, átszámítva 8 millió forintot. Ki kell emelnem a sorból a Sleepy Hollow-t, ami szintén remekül teljesít. A különös, hogy az ismétlési adatainál is azért kinyitják a reklámozók zsebét, mert jó néhány The CW-s sorozatot lenyomnak, de még hogy.

A legjobb timeslot kilétét se titkolnám el, hiszen a csütörtök 20 órási blokkért – ha nem néztem félre, és kihagyjuk a sportot – kérnek a legtöbbet. A The Big Bang Theory-ről van szó, valamint a CBS-ről, ami forintba átszámítva: 71 milliót kérnek egy félperces reklámblokkért. Ha a sportot vesszük alapul, akkor egyértelműen vasárnap, 20:30-től kell teljesen kinyitni a pénztálcát, amikor 570 ezer dollárt, megközelítőleg 125 millió forintot kérnek.

Komplett TOP5-ös tabella a következő:

1. Sunday Night Football (CBS – Vasárnap – 20:30-23:00) – 570.000 dollár/30 sec
2. The Big Bang Theory (CBS – Csütörtök – 20:00-20:30) – 326.260 dollár/30 sec
3. The Voice (NBC – Hétfő – 20:00-22:00) – 264.575 dollár/30 sec
4. Modern Family (ABC – Szerda – 21:00-21:30) – 257.435 dollár/30 sec
5. The Simpsons (Fox – Vasárnap – 20:00-20:30) – 256.963 dollár/30 sec

A futottak még kategóriába egyetlen sorozatot emelnék ki, a Scandal-t, ami a 3. évadjára a Grey’s Anatomy-t érte utol. Úgy van néhány szezonnyi különbség kettőjük között, mégis a mutatók csekély eltérést mutatnak. Ez az, ami a durva.

Napra leosztva:

Hétfő: The Blacklist (NBC) – 22:00-23:00 – 198.667 dollár/30 sec
Kedd: New Girl (Fox) – 21:00-21:30 – 231.570 dollár/30 sec
Szerda: Modern Family (ABC) – 21:00-21:30 – 257.435 dollár/30 sec
Csütörtök: The Big Bang Theory (CBS) – 20:00-20:30 – 326.260 dollár/30 sec
Péntek: Junior Masterchef (Fox) – 20:00-21:00 – 84.475 dollár/30 sec
Vasárnap: Sunday Night Football (CBS – Vasárnap – 20:30-23:00) – 570.000 dollár/30 sec

A komplett lista, napokra leosztva a tovább mögött!

Tovább…

Kommentáld!

Újoncszemle I.

 
Beküldte: Kanyecc 2013 September 23, 23:34-kor a(z) 2013/14 sorozatai,Heti adag témába.

A 39. hét első napján egyből négy újoncot fogunk kapni. Hétfőre 6 van betervezve a jelenlegi felállás alapján. Ebből a Sleepy Hollow-t már megkaptuk, az Almost Human-t pedig majd valamikor november tájt fogjuk. Ha minden igaz, és a Fox pálfordulással nem hozza előrébb a debütjét. Kettőjükön kívül a további 4 ma mutatkozik be odakinn. A CBS részéről 3 db (We are men, Mom, Hostages), míg az NBC-éről 1 db (The Blacklist). Kicsit körmükre nézünk, hogy mit lehet róluk tudni, mi az, ami eddig kiderült róluk.

Kezdjük a CBS komédiáival, amikkel hamar végzünk. A We Are Men (előzetesei!) alapsztorija egy oltárnál hagyott férfiről szól, akit felkarol pár tapasztaltabb haverja, nehogy facéran halljon meg. Mindezt a How I Met Your Mother fogja felvezetni, ami a tavalyi szezon 8.31 milliós átlag nézőszámmal futott a teljes lakosság körében, illetve 3,2-es demóval a 18-49 éveseknél. Az újonc amúgy egy felszabadult timeslotot kapott, amit előzőleg a Partners, a Rules of Engagement és pár ismétlés töltött fel. Ezeknek cseppet se teljesítettek kimagaslót, így muszáj lesz odafigyelni rá. A vetélytársai között: a Dancing with the Stars (ABC), a Bones (Fox), a The Voice (NBC) és a Hart of Dixie (The CW) kap helyet, azaz cseppet sincs könnyű helyzetben.

Hogy a csatorna mennyire bízik benne, azt kb. az is mutatja, hogy már a premier előtt felkerült a netre a pilot epizódja, valószínűleg azért, mert nem tartják egy erős versenyfélnek. Legutóbbi infó hozzákapcsolódóan (már ami az adatlapjából nem derül ki), hogy Melissa Claire Egan és Jane Leeves vendégeskedni fog a szériájában, míg Bre Blairt és Aya Cash-t visszatérő státuszban emlegetik. A CBS Studios két (a másik a The Millers) szitkomot rendelt be, de hogy elég lesz-e, az már nem rajtunk múlik, hanem a készítőkön.

A CBS másik este debütáló komédiája a Mom (előzetesei), amit a Warner készített el nekik. (Külön érdekesség, hogy hasonlóan magas szitkom rendelést még a Sony TV, a Universal Studios és a Fox TV kapott. Szám szerint 4-4-4db-ról, valamint utóbbi esetében 6db-ról van szó.)

A Mom a 2 Broke Girls felvezetését élvezheti, amiről annyit érdemes megjegyezni, hogy az előző esztendőben nézettebb volt, mint a HIMYM, ugyanis a 2. szériáját a 24 epizódja alatt átlagban 9.84 millióan látták, sőt fénykorában 12.45 milliót is hozott a 2×13-as részével. A 18-49 évesek körében: 3.37-es demóval zárta az idényt, ami kimagasló. A csúcsot a 4.1-es demójával érte el ugyancsak a 2×13-as epizódjánál.

A Mike & Molly helyét töltheti fel, és szintén kulcsfontosságú helyen szerepel, hiszen a Hostages című újonctársát fogja felvezetni, tehát cseppet se mindegy, mit tesz le az asztalra. Ellenfeléül a Dancing with the Stars-ot (ABC), a Sleepy Hollow-t (Fox), a The Voice-t (NBC) és a Beauty & the Beast-et fogja kapni. A két reality ellen nem sok esélye lesz, viszont a két drámát akár meg is tudja fogni.

Jöjjön a masszív blokk. Elsőként és befejezve a CBS vonalát a Hostages (előzetesei!), ami az ősz első limitált sorozata. Ezt ne tessék összekeverni a minisorozat jelzővel. Pusztán csak annyit takar, hogy a CBS berendelt belőle 15 epizódot, ennyit kapunk a 2013/14-es idényben. Természetesen a 2. évad bekérésének jogát a csatorna fenntartja, ha hozza a kellő nézettséget. Pontosan ezért írtam a Mom-nál, hogy nagyon számítani fog a nézőszáma, mégis csak egy high-concept produkciót kapunk, így ősszel megint csak az elsőt.

Helyileg nem kapott rossz timeslotot, a Hawaii Five-0 által koptatott 22 órásit kapta, ahol a The Blacklist (NBC) és a Castle (ABC) lesz a fővetélytársa. Ingatlan tempóval tessék számolni, hiszen az ABC krimije 10.18 milliós évadátlaggal zárta a tavalyi idényt, míg 2.04-es demóval.

A Hostages-ben minden olyan szó fellelhető, amitől uuh-ááhh-zni fogunk: elnök, merénylet, túlejtés, high-concept, Dylan McDermott. A legutóbbi casting híreiben írtuk, hogy Francie Switft visszatérő státuszú lesz, mint Hilarie Burton. Történt a nyár alatt egy szerepcsere, ugyanis Kate Burton helyére Mary Elizabeth Mastrantonio került. Jah, és a Warner stúdió lesz érte felelős, tehát cseppet sincs rossz kezekben.

Végezetül pedig jöjjön a már említett The Blacklist (előzetesei!), az NBC késő esti blokkjában. Egy újabb krimi, amit a Fox The Following-jával tudnék azonosítani. Az alapfelállás az lenne, hogy a világ legkeresettebb bűnözője feladja magát, hogy aztán az FBI-nak segítsen. Érdekes, a pilottól sok fog múlni. Van egy sandagyanúm, hogy ott lesz a teljes évados újoncok között, mert James Spader jó választásnak tűnik a főszerepre.

Helyileg ugye a 22 órás blokkba kerül, ahova a Hostages (CBS) és a Castle (ABC). Tavaly ősszel a Revolution kapott helyet ekkor, ami túlélt; míg midseasonben a Deception (nyáron a Siberia), ami(k) pedig nem. Eléggé kétesélyes tehát a helye, viszont a The Voice felvezetését élvezheti. Igaz, kezd megkopni az énekes-tehetségkutató sikere, de a 3. évadjánál hétfő estéként 12.34 milliós teljes lakosságos átlagot azért össze tudott hozni, valamint 4.4-es demót a 18-49 évesek körében. Ha ezt nézzük, akkor nem kell félteni, amondó vagyok.

A Sony TV stúdió drámái közé tartozik (mint a Rake és a The Night Shift). A sorozat a Comic Con-on is kapott egy negyedórás panelt.

Kommentáld!

THR-portrék az őszi újoncokhoz

 
Beküldte: Kanyecc 2013 September 11, 20:53-kor a(z) 2013/14 sorozatai,Promo témába.

Nemcsak az EW szokott portrékat csinálni, hanem a THR is, azaz hosszabb nevén a The Hollywood Reporter, amit napi szinten olvasunk, hogy friss hírekkel lássunk el titeket. Tőlük származnak a most következő portrék. Vannak olyan jók, mint a „konkurenciáé”, bár az jó kérdés, hogy egymást annak tartják-e vagy szent a béke.

(Hogy mondjak valami újat is, a tévés kritikusok szerint a legígéretesebb idei újonca a Marvel’s Agents of SHIELD lett. Nem sokkal maradt el a Masters of Sex, ami a Showtime-ra érkezik, illetve a The Blacklist, ami az NBC-re. Talán ez utóbbi a legfontosabb, mert az elmúlt években leharcolták magukat a 4. helyre és pont itt az ideje annak, hogy végre felmásszon a létrán. Külön kiemelném a komédia szekciót, ahol Brooklyn Nine-Nine, a Mom és a – már kritikával rendelkezőTrophy Wife kapott helyet.)

(A többi a tovább mögött!)

Tovább…

Kommentáld!

2013/14-es őszi premier menetrend: ABC

 
Beküldte: Kanyecc 2013 July 18, 0:57-kor a(z) 2013/14 sorozatai,Hírek témába.

Előzmény: CBSFoxThe CWNBC.

Komplett az őszi mezőny. Az ABC is bejelentette utolsóként, hogy mikor érkeznek a sorozatai. Nem sok meglepetést okoztak, hiszen ragaszkodtak szeptember utolsó teljes hetéhez. Oké, de a dömping, ha úgy vesszük, akkor az azt megelőző hét péntekjén, szeptember 20-án kezdődik el, amikor elstartol a komplett napjuk.

Szeptember 24-e lesz a legdominánsabb számunkra, hiszen egyből 4 újoncot kapunk – csak részükről. Két dráma, két szitkom. Kegyetlen lesz. Lesznek késői premierek is, hiszen a Super Fun Night és a Scandal egy héttel, míg a Once Upon a Time in Wonderland két héttel rajtol később, mint a többiek. Október 10-ére megkapunk „mindenkit”, akivel számolnunk kell ősszel.

Nézzük dátum szerint rendezve:

Szeptember 6. (Péntek)
22:00-23:00 – 20/20 (36. évad)

Szeptember 16. (Hétfő)
20:00-22:00 – Dancing with the Stars (13. évad)

Szeptember 20. (Péntek)
20:00-20:30 – Last Man Standing (3. évad)
20:30-21:00 – The Neighbors (2. évad)
21:00-22:00 – Shark Tank (5. évad)

Szeptember 23. (Hétfő)
22:00-23:00 – Castle (6. évad)

Szeptember 24. (Kedd)
20:00-21:00 – MARVEL’S AGENTS OF S.H.I.E.L.D.
21:00-21:30 – THE GOLDBERGS
21:30-22:00 – TROPHY WIFE
22:00-23:00 – LUCKY 7

Szeptember 25. (Szerda)
20:00-20:30 – The Middle (5. évad)
20:30-21:00 – BACK IN THE GAME
21:00-22:00 – Modern Family (5. évad, dupla)
22:00-23:00 – Nashville (2. évad)

Szeptember 26. (Csütörtök)
21:00-23:00 – Grey’s Anatomy (10. évad, dupla)

Szeptember 29. (Vasárnap)
20:00-21:00 – Once Upon a Time (3. évad)
21:00-22:00 – Revenge (3. évad)
22:00-23:00 – BETRAYAL

Október 2. (Szerda)
21:30-22:00 – SUPER FUN NIGHT

Október 3. (Csütörtök)
22:00-23:00 – Scandal (3. évad)

Október 6. (Vasárnap)
19:00-20:00 – America’s Funniest Home Videos (24. évad)

Október 10. (Csütörtök)
20:00-21:00 – ONCE UPON A TIME IN WONDERLAND

Kommentáld!

2013/14-es őszi premier menetrend: NBC

 
Beküldte: Kanyecc 2013 July 12, 21:13-kor a(z) 2013/14 sorozatai,Hírek témába.

(Előzményként: a CBS, a Fox és a The CW őszi premier időpontjai.) Folytassuk a negyedik tévéadóval, az NBC-vel, ami szintén bejelentette: mikor-melyik sorozata érkezik ősszel. További előzmény, hogy idén a sort az ABC fogja zárni, ami továbbra is hallgat. Ez nem igazán vall rájuk, ugyanis a korábban megemlítettek már július elejére kihirdették a startidőpontokat. Vajon az ABC direkt tartja magában az infót vagy csak még nem állt össze nekik?

Ott tartottam, hogy NBC. Ha majd a listára vettek egy pillantást, felfedezhetitek, hogy maradt a szeptember utolsó hete a startra. Lesznek sorozatok, amik átnyúlnak októberre, hiszen a pénteki napjuk különösen későn, majd csak október 25-én startol.

Szeptember 23. (Hétfő)
20:00-22:00 – The Voice (5. évad)
22:00-23:00 – THE BLACKLIST

Szeptember 24. (Kedd)
22:00-23:00 – Chicago Fire (2. évad)

Szeptember 25. (Szerda)
20:00-21:00 – Revolution (2. évad)
21:00-22:00 – Law & Order: SVU (15. évad)

Szeptember 26. (Csütörtök)
20:00-21:00 – Parks and Recreation (6. évad, dupla)
21:00-22:00 – THE MICHAEL J. FOX SHOW (dupla)
22:00-23:00 – Parenthood (5. évad)

Szeptember 27. (Péntek)
21:00-23:00 – Dateline NBC (Évadpremier, dupla)

Október 2. (Szerda)
22:00-23:00 – IRONSIDE

Október 3. (Csütörtök)
20:30-21:00 – WELCOME TO THE FAMILY
21:00-21:30 – SEAN SAVES THE WORLD

Október 8. (Kedd)
20:00-21:00 – The Biggest Loser (15. évad)

Október 25. (Péntek)
20:00-21:00 – Dateline NBC (új timeslot)
21:00-22:00 – Grimm (3. évad)
22:00-23:00 – DRACULA

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats