Plakátot a magyar népnek: Egy másik életben

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 25, 13:33-kor a(z) hazai marketing,Magyar hírek,minisorozat / tévéfilm témába.

A DunaTV a hónap második felére tartogat egy magyar tévéfilmet az idei esztendőből, az Egy másik életben címmel. Noha a MediaKlikk oldalán készült hozzá ajánló cikk, de előzetessel nem támogatták még meg eddig Tasnádi István és Veres Attila elképzelését. A további készítők között: Csukás Sándor is helyet foglal, aki a képi világért lesz a felelős.

A hivatalos leírását másolnám:

„Árpád liftszerelő. Átlagos harmincas, átlagos élettel. Feleség, lakás, hitel a lakáson, ami végigkíséri majd az életet. Azonban egy nap minden megváltozik. A Perlay Inc. kopogtat Árpád ajtaján. Van egy ajánlatuk. Árpádnak mindössze annyit kell tennie, hogy részt vesz a cég egyik tesztsorozatában. Ha ő nyer, akkor milliárdos lehet.”

A szereplők sorában számtalan húzó magyar név kap helyet, elég csak a tömegből kiemelni: Anger Zsoltot vagy Lengyel Tamást. Mellettük még feltűnik: Fekete Ádám, Illés-Nagy Maja, Józsa Bettina, Molnár Áron, Mucsi Zoltán, Olasz Renátó, Pálfi Ervin, Rácz Kármen, Rácz Kriszta és Sipos Viktória. A premierje: augusztus 29-én 21:25-ös kezdéssel lesz, a Bagi-Nacsa Orfeuma és a Kenó közé kerül. Mutatnám a plakátját!

Kommentáld!

Emlékeztető: Sharknado 2. – A második harapás

 
Beküldte: Kanyecc 2014 July 31, 20:46-kor a(z) magyar ajánló,minisorozat / tévéfilm témába.

Ma. 21:20-tól a Universal Channel műsorán: Sharknado 2: The Second One.

Még nincs hivatalos nézettségi adat a tegnapi Sharknado 2 tévéfilmhez, de azt azért leszögezhetjük, hogy a Universal Channel eléggé furán választja meg az „egy nappal az amerikai premiert követő” kínálatát, mert ez az a tévéfilm, amit nem azért nézünk meg, mert olyan minőségi, hanem mert imádunk a ZS-kategóriás filmeken szörnyülködni. Nem tudom, kinek volt meg az első epizód? – Csak azért kérdem, mert a Syfy-on akkora siker volt tavaly, hogy az ismétléseivel folyamatosan növekedett a nézőszám, tehát a harmadik vetítés alkalmával is többen nézték, mint az első vagy a második esetében. És ilyenekre alapoz egy tévécsatorna? Hááát…

lupjfkr2ntjd596hyzim

Kommentáld!

Esti előzetes (3): Parer’s War

 
Beküldte: Kanyecc 2014 April 20, 22:05-kor a(z) Ausztrál régió,minisorozat / tévéfilm,videó témába.

Április 27-án mutatja be az ausztrál ABC One a legújabb tévéfilmes eventjét, a Parer’s War-t. A történet igaz alapokon nyugszik. A története egy emberre fókuszál, egy katonára, akit két világ tart fogva: az egyik a csatamező, a másik pedig a szerelmi élet a magánszférában. Próbál mindenhol maximálisan helytállni, de ez nem mindig könnyű. A stábban: Matt Le Nevez és Adelaide Clemens kapott helyet. Nézzük az előzetesét.


Kommentáld!

A tavalyi év tévéfilmjeinek “királya”

 
Beküldte: Kanyecc 2014 January 9, 10:11-kor a(z) Magyar DVD,minisorozat / tévéfilm témába.

Sose hittem volna, hogy lesz olyan tévéfilm, amit a gagyisága miatt néznek az emberek. Biztosra veszem ugyanis, hogy Tara Reid, Ian Ziering és John Heard trió által életrekeltett Sharknado-t nem a lenyűgöző képi világa vagy éppen CGI-ja miatt nézték, hanem beütött az embereknél egy fura érzet, még pedig az alábbi: „Ez már annyira rossz, hogy valamilyen szinten jó”. Idehaza a Universal Channel jóvoltából kaphattuk meg, bár sikerében – a jenkihez viszonyítva – kételkednék. A magyar nézők azért minden szart nem néznek.

Az ADS DVD kiadó januári kínálatában megannyi érdekes című film kap helyet, csak párat had említsek: A zombivadász, Alien: A kezdet, Az Európa-rejtély, A Frankenstein teória, Emborg, Utazás a nácik középpontja felé, A zombik lázadása. Megannyi olyan cím, amiről virít a ZS-kategóriás érzet – de ha tévednék bocsánat (!), egyikről se tudok sok mindent. Lényeg a lényeg, hogy a Syfy tavalyi legjobb legnézettebb tévéfilmje megjelenik DVD-n, magyar szinkronnal. Aki akarja, keresse az online DVD boltokban.

Kommentáld!

Január egyetlen alanya

 
Beküldte: Kanyecc 2014 January 5, 21:57-kor a(z) Magyar DVD,minisorozat / tévéfilm témába.

A tavalyi év egyik termése, ami az HBO-hoz kötődik. Sajnos az elmúlt 3-4 évben nálam minden tévéfilm kimarad, ami hozzájuk kötődik, pedig nem csak a hazai csatorna kínálatában tűnnek fel, hanem a ProVideo jóvoltából bárki sorozatgyűjteményében is – mégis csak a tévéfilmek hozzánk, és nem a filmes részleghez tartoznak.

Az elmúlt hónapokban többször kapott a különböző díjátadókon jelölést, eddigi legtöbbjét az Emmy-n tudhatta magáénak, ahol 11-et gyűjtött be, azonban itt meg is állt. Túlságosan erős volt a mezőny vagy inkább David Mamet műve csupán gyenge lett? – Passzolom, aki látta meséljen róla. A lényeg, hogy a szereplőgárdájában helyet kap: Pacino Al, Mirren Helen, Tambor Jeffrey és Ejiofor Chiwetel, akik egy életrajzi drámát keltenek életre. A hazai DVD megjelenése: január 15-én lesz. De hogy miről is szól pontosan? …azt linkelném:

Az HBO mozicsatorna saját gyártású filmje a híres zenei producer, Bill Spector gyilkossági ügyét eleveníti fel. A férfi házában 2003-ban holtan találták Lana Clarkson színésznőt, egy pisztolylövés végzett vele. Spector védelmét fokozatosan átveszi a tüdőgyulladással küszködő ügyvédnő, Linda Kennedy Baden. Szeretné minél hatásosabban bemutatni a ballisztikus bizonyítékot, azért hogy kételyt támasszon az esküdtekben. Ennek egyetlen módja, ha Spector hajlandó tanúvallomást tenni a bíróság előtt.

Kommentáld!

Délelőtti előzetes (2): Legacy

 
Beküldte: Kanyecc 2013 November 21, 9:20-kor a(z) Brit régió,minisorozat / tévéfilm,videó témába.

A BBC Two még nyár folyamán bólintott rá Paula Milne két részes minisorozatára/tévéfilmjére. Az alapokat Alan Judd regénye adja, amelyben egy fiatal kémet ismerhetünk meg, aki felfedezi apja rejtélyes múltját – mindez a hidegháború időszakában, Londonban. A szereplőgárdában: Charlie Cox (Boardwalk Empire), Tessa Peake-Jones (Only Fools And Horses), Christian McKay (Tinker, Tailor, Soldier, Spy), Romola Garai (The Hour), Andrew Scott (Sherlock), Simon Russell Beale és Olivia Grant (Strike Back) foglal helyet. A produkció november 28-én kerül képernyőre. Jah, és a rendezőjéről se feledkezzünk el, aki nem más, mint Pete Travis. Nézzük csak, mit hoztak össze.


Kommentáld!

Bonnie and Clyde-plakátok

 
Beküldte: Kanyecc 2013 November 20, 23:00-kor a(z) minisorozat / tévéfilm,Vizuális egyveleg témába.

Rémlik még a mottója a Bonnie & Clyde legújabb feldolgozásának? Ha nem, akkor segítek: „3 networks, 2 nigths, 1 epic event” – Ezzel promózza a Lifetime, az A&E és a History Channel, ugyanis mindegyik le fogja adni december 8-án és 9-én a duplán hosszú részes minisorozatot, melynek történetét alig ha kell bemutatnom, annyira adja magát. Két legenda, akiknek sztoriját megannyian feldolgozták, sőt jópár bűnöző a valóéletben megkapta a jelzőt. Egy elválaszthatatlan szerelmespár az 1930-as évekből. Kell még más ahhoz, hogy valakit meggyőzzek?

Talán még azt emelném ki, hogy manapság ritka a minőségi minisorozat. Elmúltak azok az évek, amikor számon tartottunk őket, sőt, amikor ölni tudtunk volna a folytatásért. Jó öreg Sci-Fi Channel, kár hogy nem vagy köztünk. (A Syfy inkább a Zs-kategóriát erősíti.)

(A további plakátok a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes (3): Doctor Who: An Adventure in Space and Time

 
Beküldte: Kanyecc 2013 November 17, 21:05-kor a(z) Brit régió,minisorozat / tévéfilm,videó témába.

A BBC Two ad otthont a Doctor Who egyik „kísérőműsorának”, ami inkább egy dokumentumfilmféleség lesz, melyben magának a sorozatnak a megszületésébe nyerhetünk bepillantást. A premierje november 21-ére esik. Megint csak a brit régióban lesz látható, azaz aki kíváncsi rá, az vadássza le az internetről.


Kommentáld!

Extraction-plakát

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 24, 10:26-kor a(z) minisorozat / tévéfilm,Vizuális egyveleg témába.

Jon Foo, Falk Hentschel, Vinnie Jones, Joanne Kelly, Sean Astin és Danny Glover – ők voltak az Extraction főszereplői a Crackle egyik legújabb produkciójában, ami nem sorozat, nem is különkiadás, hanem egy tévéfilm.

A „csatornát” (mert tulajdonképp nem is az) tavaly óta tartjuk számon, mikor berendelték a Ch:os:en című sorozatukat, ami közepesnél jobbra sikeredett, vissza is rendelték a 2. évadját. Ennyi elég volt, hogy nyáron felfrissítsék a műsorpalettájukat. Ezen frissítések között kapott helyet a pár napja szóba került Cleaners, valamint az Extraction is, ami Tony Giglio műve egy olyan US Black Ops csapatról, akiknek egy eléggé rizikós küldetést kapnak a vezetőségtől. Elsőként ajánlanám az előzetesét a figyelmetekbe, aztán ha megvolt mindez, akkor jöhet a beszerzése.

Kommentáld!

Killing Kennedy plakátok és előzetes

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 20, 22:28-kor a(z) minisorozat / tévéfilm,videó,Vizuális egyveleg témába.

Lincoln után Kennedy-t fogja megölni a National Geograpic a következő tévéfilmjével. Az elődön – ha lehet az annak mondani – túl vagyunk? Ha a kábeles mutatókat vesszük alapul, akkor többen nézték, mint az USA Network jelenlegi sorozatait (kettőt leszámítva). 3.4 millióval zárta annak idején az estét, ami szép, pláne a Nat Geo életében.

Most jöhet a „kvázi folytatás” vagy inkább reboot, vagy minek is nevezzem, ha neveznem kéne bárminek is. November 10-én kerül képernyőre a Killing Kennedy, ami a Kennedy gyilkossághoz fog kapcsolódni. Bill O’Reilly és Martin Dugri közös könyve szolgált alapul, ami szép számmal elkelt a megjelenést követően. Több mint 170 országban, összesen 48 nyelven került kiadásra, amivel simán felkerült a bestseller listára.

A tévéfilm főszereplője Rob Lowe lett, de a szereplőgárdában helyet kapott: Michelle Trachtenberg, Marina Oswald, Ginnifer Goodwin, Jack Noseworthy, Will Rothhaar, Casey Siemaszko, Jamie McShane és Demosthenes Chrysan. A két órás eventet az a Nelson McCormick rendezte, akinek köze volt a Touch-hoz, a Boss-hoz és a The Closer-höz is.

A tovább mögött két posztert és két videót találhattok hozzá.

(Klikk a tovább mögé.)

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats