NBC újoncok (16): American Dream Builders

 
Beküldte: tess 2013 May 13, 20:03-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Műfaj: Reality

Stúdió(k): Universal Television

Készítők: Craig Plestis (Minute to Win It), Tom Shelly (Love in the Wild, Survivor), Nate Berkus

Host: Nate Berkus

Plot: Amerika legjobb designerei, kivitelezői és építészei versenyeznek egymással csapatba verődve hétről hétre, hogy extrém körülmények közt újítsanak fel egy-egy otthont. A zsűri döntése után a vesztes csapatnak menesztenie kell egyik tagját, míg a végén két versenyző marad, akik egy élő finálé keretében mérkőznek meg.

Várható premier: 2014-ben a midseasonben indul vasárnap esténként a 20 órás slotban

Kanyecc szerint: Nem látom értelmét.

tess szerint: Nem rossz az alapkoncepció, némileg hiánypótló is az ötlet, de a midseason miatt kissé rezeg a léc. Látatlanban a csapatok ismerete nélkül azt mondom 35% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: Nem rossz, bár tényleg nem ártana a csapatokat megismerni. Gondolom a Food Fighters után vagy előtt lesz. Most kevésbé vagyok pozitív 45%

Kommentáld!

NBC újoncok (15): Food Fighters

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 19:30-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Műfaj: főzős game-show

Stúdió(k): Electus · Universal Television.

Műsorvezető: Adam Richman.

Készítők: Ben Silverman (K-Town, The Office, Ben Baller), Chris Grant, Jimmy Fox (In Living Color) és Tim Puntillo (Minute to Win It, Ruby, Baggage, Identity)

Történet: Adam Richman műsorvezetésével érkezik az NBC műsorára is egy főzős reality. A híresség a Man v. Foodban volt legutoljára látható.

Várható premier: Midseason, nincs pontos időpont

Kanyecc szerint: Jöhet. Túlságosan nagy sikert nem jósolok neki, de az elmúlt években nagyon rákattantam a főzős reality-kre, így bárhova is jöjjön egy újabb, arra nyitott vagyok. Szerintem el fog vérezni, de ne legyen igazam.

tess szerint: Főzős verseny program az NBC-n? Na ne már!!! Ez alapból D.O.A. így 15%-nál nincs több esélye.

FERCSA szerint: A háttérben az a Benjamin Silverman áll aki mostanában nagyon benne van ebben a Reality témában. Lásd The Biggest Loser.. csak hogy a legnagyobbat említsem. Az egy évadot biztos kihúzza, de van rá esély, hogy marad. 55%

Kommentáld!

NBC újoncok (14): The Night Shift

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 4:10-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Előző címe: After Hours

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Sachs-Judah Productions · Sony Pictures Television

Forgatási helyszín: Új-Mexikó

Írók: Gabe Sachs (90210, Life as We Know It) és Jeff Judah (90210, Life as We Know It).

Rendező: Pierre Morel.

Szereplők: Brigid Brannagh (Army Wives, Over/There), Eoin Macken (Merlin), Freddy Rodriguez (Generator Rex), Jeananne Goossen (Alcatraz, The Following), Jill Flint (Royal Pains, The Good Wife), Ken Leung (Zero Hour, Deception, Lost) és Robert Bailey, Jr.

Történet: egy San Antonio-i katonai kórház életébe nyerhetünk bepillantást – a csavart az adja, hogy az éjszakai műszak lesz a középpontjában (innen az előző címe!).

Várható premier: Midseason, nincs pontos időpont

Kanyecc szerint: Lassan leáldozóban a Grey’s Anatomy az ABC-n, így kell a népnek egy újabb kórházas sorozat – gondolta magában Gabe Sachs. Szerintem nincs esélyük, de ezt ne én döntsem el. Adok neki max. 35%-nyi esélyt.

tess szerint: Zsigerből érzem a bukás szagát, főleg hogy a látványosnak ígérkező sorozat mögött már most nincs semmi kézzelfogható. Felemás készítők, sok-sok B-vonalas karakterszínész és egy slampos plot, ez bizony D.O.A. lesz, így csak 15% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: Szóval Jill ide jött át a Royal Pains-ből? rossz döntés, nem sok jót jósolok a sorozatnak.. már a címváltoztatás is egy rossz omen. 20%

Kommentáld!

NBC újoncok (13): Chicago PD

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 3:42-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Universal Television · Wolf Films

Forgatási helyszín: Chicago.

Író: Derek Haas (Chicago Fire) és Michael Brandt (Chicago Fire).

Rendező: Joe Chappelle (Chicago Fire, Fringe, CSI: Miami, The Wire).

Producerek: Dick Wolf (Chicago Fire, Law & Order-franchise).

Szereplők: Jon Seda (Chicago Fire, Treme, The Pacific, Close to Home), Kelly Blatz (Glory Daze), Melissa Sagemiller (Raising the Bar, Sleeper Cell), Scott Eastwood és Tania Raymonde (Death Valley, Swiched at Birth, Lost).

Történet: A Chicago Fire spinoff-ja, amit majd az évadzáróban fognak felvezetni. Nincs részletes szinopszis, csak a szokásos, miszerint Chicago-i rendőrökről fog szólni.

Várható premier: Midseason, nincs még időpont

Kanyecc szerint: Dick Wolf lassan az NBC-től megy nyugdíjba. A Law & Order után nagyon úgy fest, hogy a Chicago Fire lehet az aranytojást tojó tyúkja. Mellesleg ezt nem irigylem tőle, mert a tűzoltós sorozat tetszik. Főleg így, hogy kap egy rendőrös spinoff-ot. Látszólag semmi extrát nem nyújt, hiszen olyan ügyeket ígéretet, amiket a járőrös zsaruk oldanak meg, mint pl.: beépülés, szervezetbűnözés felszámolása és hasonlók. Ha már nincs Southland, akkor legyen valami utód a helyére. – Nekem nagyon úgy fest, hogy ezt az étert akarják kitölteni nála. A midseason-ös start kicsit távoli, inkább őszre kellett volna tenni. 50% esélyt mondok rá.

tess szerint: Ótvar nagy zakó lenne, ha Dick Wolf kierőszakolt spin-off sorozata bedőlne, pláne úgy, hogy a Chicago Fire-ös stábbal csinálja ezt is. Ha a hangulat marad és mellé jól castingolnak akkor nem lehet baj, éppen ezért 80% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: Ha hozza az előd szintjét akkor megmaradhat, 66%

Kommentáld!

NBC újoncok (12): Crisis

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 3:35-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Műfaj: dráma

Stúdió(k): 20th Century Fox Television

Forgatási helyszín: N/a

Író: Rand Ravich (Life)

Rendező: Phillip Noyce (The Hitchhiker)

Producerek: Far Shariat (Life)

Szereplők: Dermot Mulroney (New Girl, Enlightened), Gillian Anderson (Hannibal, The Fall, The X Files), Halston Sage (How to Rock), James Lafferty (One Tree Hill), Joshua Erenberg (Suburgatory), Lance Gross (House of Payne), Max Martini (Revenge, The Unit), Max Schneider (How to Rock), Michael Beach (The Client List), Rachael Taylor (666 Park Avenue, Charlie’s Angeles) és Stevie Lynn Jones.

Történet: egy idealista titkosszolgálati ügynökről szól, aki már az első munkanapján egy golbális méretű összeesküvésbe botlik, amiben számos szerv és felsőbb hatalmat szimbolizáló ember (mint pl.: az elnök) is benne van.

Várható premier: Midseason, vasárnap, 22 órás blokk – A Believe fogja felvezetni.

Kanyecc szerint: High-concept produkcióról beszélünk, ami midseasonben lesz műsoron. Szeretem, amikor globális jellegű az összeesküvés mértéke, így részemről minimum 50%-ot kapni fog a Crisis, se többet, se kevesebbet. Eleve Rachael Ryaler sora mostanság nem épp alakult fényesen.

tess szerint: A Ravich-Noyce duó könnyedén garancia lehet a sikerre, csakhogy az utóbbi években a high-concept műfaj lassan önmaga paródiája lesz. Nagyon félek, hogy Gillian Anderson is áldozatául esik ennek a trendnek, amit jól mutat a synopsis bárgyúsága is. Ne legyen igazam, de 35%-nál nincs több túlélési esélye.

FERCSA szerint: “Scully” újra a képernyőn, az angol/ír The Fall-ba is hozta a nyomozót, igaz az egész sorozat nagyon lassú volt, itt azért kicsit több pörgésre számítok.  55%

Kommentáld!

NBC újoncok (11): Believe

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 3:15-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Bad Robot Productions · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: New York

Író: Mark Friedman (The Forgotten).

Rendező: Alfonso Cuaron (Children of Men, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban).

Producerek: Athena Wickham (Fringe, Person of Interest, Revolution, Alcatraz), Bryan Burk (Lost, Fringe), J.J. Abrams (Revolution, Lost, Fringe) és Kathy Lingg (Person of Interest, Fringe, Undercovers, Alcatraz).

Szereplők: Arian Moayed, Delroy Lindo (The Chicago Code, Kidnapped), Jake McLaughlin (Crash), Jamie Chung (Once Upon a Time), Johnny Sequoyah, Kyle MacLachlan (Portlandia, Made in Jersey, Desperate Housewives) és Sienna Guillory.

Történet: egy olyan lány áll a középpontban, akinek birtokában van egy különleges képesség – tulajdonképp ezért kerül “gonosz elemek” által veszélyben. Útközben kap egy védelmezőt, aki a börtönből szökött meg – teszem hozzá, jogtalanul lett halálra ítélve.

Berendelve: 13 (?) epizód

Várható premier: Midseason, vasárnap, 21:00-ás blokk – Az American Dream Builders lesz a felvezetője.

Kanyecc szerint: Ha jól vettem ki a szinopszisból, akkor egy kvázi fantasy-drámával állunk ismételten szembe. 10 éves kislánynak megerősödik az ereje, amit a „gonosz erők” nem hagyhatnak, azért ki akarják iktatni – szerencséjére kap egy segítőt, mi pedig egy lebilincselő történetet remélhetőleg. A készítőgárdában a Fringe konkrét stábja. Mosolyogtam is, hogy kb. ugyanazokban a sorozatokban fordult meg mindegyik. Ha ezt vesszük alapul, és a vasárnapi timeslotot, akkor simán 65%-ot adok neki. Előzetes nélkül nehéz pontozni.

tess szerint: Az Abrams kompánia újra összeverődött, ráadásul egy remek rendezőt is megnyertek maguknak. Elsőre igen csak várós, de mind tudjuk, milyenek az NBC-s midseason sorozatok. Remélem siker lesz, de óvatos vagyok, így “csak” 70% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: Nem kicsit Fringe szaga van, bár ez nem meglepő. Eddig elég semmit mondó a történet, a nagy kérdés mit hoznak ki belőle? A másik negatívum, hogy midseasonre jön, így a 60-70% elég találó, szóval legyen 70%

Kommentáld!

NBC újoncok (10): Crossbones

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 3:05-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Georgeville Television · Motion Picture Capital · Parkes-MacDonald Productions · Reliance Entertainment · Universal Television.

Forgatási helyszín: N/a

Író: Neil Cross és Colin Woodard (BOOK)

Rendező: N/a

Producerek: Walter F. Parkes, Laurie MacDonald és Ted Gold

Szereplők: John Malkovich.

Történet: 2012/13-as idényben bekért újoncok egyike, aminek megcsúszott a premierje. Az 1700-as éveket éljük, amikor Feketeszakáll megalapítja a tolvajok, tövényen kívüliek és kalózok nemzetét. A történet csavarját az adja, hogy a hír hallatára egy bizonyos Tom Lowe nevű bérgyilkost küldenek fosztogatónk megölésére, csakhogy minél közelebb ér a főhőshöz, annál jobban meginog tettében.

Berendelve: 10 epizód

Várható premier: Midseason, péntek, 22:00-ás blokk – A Grimm felvezetésével elvileg.

Kanyecc szerint: Túlságosan sokat kellett várnunk a Crossbones-re. A jó munkához idő kell, a rosszhoz pedig mégtöbb. Azt viszont ne feledjük el, hogy kalózos koncepcióból hiány van a tévépiacon, ezért is várom annyira. 85%-ot adok neki várós faktorban, míg túlélésben csak 50%-ot.

tess szerint: A készítő és a főszereplő neve garancia lehet a sikerre, de azért ne szálljunk el tőle, túl sokáig készült, sőt még készül is. Az pedig nem jelent semmi jót országos platformon. Szóval tutira kompromisszumokat húztak itt is, kérdés a végeredmény Terra Nova szintű élményt nyújt vagy jobbat. 70% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: Én sose rajongtam a kalózos sztorikért.. a háttér felhozatala viszont elég komolynak tűnik. A pilotot biztos megnézem, de részemről nem várós, 60%

Kommentáld!

NBC újoncok (9): The Michael J. Fox Show

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 2:45-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Előző címe: MJF

Műfaj: egykamerás

Stúdió(k): Olive Bridge Entertainment · Sony Pictures Television

Forgatási helyszín: New York

Író: Sam Laybourne (Cougar Town).

Rendező: Will Gluck (Friends with Benefits, Andy Richter Controls the Universe).

Producerek: Alex Reid (Ultimate Force) és Richard Schwartz

Szereplők: Ana Nogueira (The Battery’s Down), Betsy Brandt (Breaking Bad), Conor Romero, Jack Gore, Juliette Goglia (Joan of Arcadia), Katie Finneran (I Hate My Teenage Daughter, Wonderfalls), Michael J. Fox (Spin City, Family Ties) és Wendell Pierce (Treme, The Wire).

Történet: Michael J. Fox élete adja az alapokat. A történet középpontjában egy Parkinson-kóros apuka áll, akinek van három gyermeke – illetve az a tény, hogyan is boldogul mindezzel összességében, főleg, hogy újra munkába áll, mint tévés riporter.

Berendelve: 22 epizód

Várható premier: Csütörtök, 21:30-as blokk – A Sean Saves the World fogja felvezetni

Kanyecc szerint: Minden tiszteletem Michael J. Fox-é, de a sorozata teljes mértékben hidegen hagy. Az NBC komédiái közül a legsemmitmondóbb ötletet sikerült berendelniük. Személy szerint lehetett volna passzolni, nem pedig 22 epizódra berendelni. Ebből akkor bukás várható… 5%-nyi esélyt jósolok neki, jóindulattal.

tess szerint: Érdektelen koncepció egy igazi retro arccal megspékelve, ráadásul a családi fajtából. Látatlanul sok esélyt nem jósolok neki, bár mostanság kezdenek megint trendik lenni az egykori nevettetők. 60% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: Uhh szorítok Fox-nak, de én nem bírtam elviselni sokáig az előzetesben. Az, hogy berendelték már most 22 részre az bizakodó. 45%

Kommentáld!

NBC újoncok (8): Undateable

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 2:35-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Műfaj: többkamerás

Stúdió(k): Warner Bros. Television, Doozer Productions

Forgatási helyszín: N/a

Író: Adam Sztykiel (Due Date)

Könyvadoptáció szerző(i): Ellen Rakieten és Anne Coyle.

Rendező: Scott Ellis (2 Broke Girls, Weeds, Running Wilde)

Producerek: Bill Lawrence (Scrubs, Cougar Town) és Jeff Inglod.

Szereplők: Aly Michalka (Hellcasts, Phil of the Future), Bianca Kajlich (Rules of Engagement, Vanished), Brent Morin, Briga Heelan (Cougar Town, Jane by Design), Chris D’Elia (Whitney, Glory Daze), Matthew Wilkas, Rick Glassman és Ron Funches.

Történet: két nagyon különböző srácról – valamint egyikőjük lúzer haverjairól – szól, akikben az a közös, hogy nem éppen menők a csajfelszedések terén.

Berendelve: 13 epizód

Várható premier: Midseason, nincs időpont meghatározva.

Kanyecc szerint: Jól olvasom, hogy valami haverszitkom elé nézünk? Ismét a csajozás kerül előtérbe. Passzolom a túlélését. Bill Lawrence belopta magát a Cougar Town-Scurbs duóval a szívembe magát, de ez a koncepció kábelen lenne életképesebb. Adok neki 30%-nyi túlélést.

tess szerint: A jelenlegi egyetlen NBC sitcom, ami érdekelne, erre még javában előkészületi fázisban van. Lawrence miatt minden adott a sikerhez + Michalka is érdekes húzásnak bizonyulhat, bár a mostani tendencia nagyon nem ezt mutatja. Látatlanban 30% a túlélése.

FERCSA szerint: Itt is akad pár ismerős név, de szerintem ez kevés lesz hozzá, 25%

Kommentáld!

NBC újoncok (7): Dracula

 
Beküldte: tess 2013 May 13, 2:18-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): Flame Ventures, Sky Living, Playground Entertainment, Universal Television, NBC Universal International Television Production and Carnival Film & Television. Davis Entertainment, Yellow Brick Road

Forgatási helyszín: Magyarország

Író: Cole Haddon, Dan Knauf (Carnivale)

Rendező: Andy Goddard (Downton Abbey, Torchwood)

Producerek: Christopher Hall (Archangel, The Lost World)

Szereplők: Jonathan Rhys Meyers (The Tudors), Nonso Anozie (Game of Thrones), Jessica De Gouw (Arrow, Underbelly), Oliver Jackson Cohen (Mr Selfridge, Lark Rise to Candleford), Thomas Kretschmann (The River), Katie McGrath (Merlin), Victoria Smurfit (The Clinic), Anthony Howell (Foyle’s War)

Történet: Az 1800-as évek végén Dracula gróf Londanba érkezik, mint egy jómódú amerikai üzletember, hogy a modern kor vívmányait adja el a viktoriánus Angliának. Csakhogy titkon minden tettét a bosszú hajtja, mígnem beleszeret egy nőbe, akit a halott felesége reinkarnációjának vél.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősztől, péntek esténként a 22 órás slotban, a Grimm vezeti majd fel.

Kanyecc szerint: A Grimm mellett tökéletesen sikerre törhet: 95%-ot adok neki.

tess szerint: Roppant ígéretes projekt, ráadásul a készítők némi provokatív hangvételt is meglebegtettek. Minden adott a sikerhez, ráadásul a pénteki halálnapon kifejezetten nem is kell jól szerepelnie, hoznia kell a Grimm egyébként sem combos számait és minden adott a sikerhez. Amúgy meg szemlátomást a csatorna tematikus estében gondolkozik, szóval 70% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: Kosztümös cucc, nem az én asztalom. Mindenképp pozitívum, hogy a Tudors rendezője áll a háttérben Meyers-szel egyetemben, szóval biztos nem raknak le sz.rt az asztalra! Mindemellett péntek és Grimms, ergó nincsenek nagy elvárások: 90%

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats