CW újoncok (5): The Tomorrow People

 
Beküldte: tess 2013 May 16, 22:00-kor a(z) Upfront 2013: The CW témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió: Warner Bros. Television, Berlanti Productions, Fremantle Media

Forgatási helyszín: New York

Író: Phil Klemmer (Political Animals, Chuck, Veronica Mars)

Rendező: Danny Cannon (Nikita, Alcatraz, Dark Blue, The Forgotten, CSI)

Producer: Greg Berlanti (Golden Boy, Arrow, Brothers & Sisters, No Ordinary Family, Everwood), Melissa Kellner Berman (Arrow, Golden Boy, Political Animals), Danny Cannon (Nikita, Alcatraz, Dark Blue, The Forgotten, CSI), Anthony Optican, Julie Plec (The Vampire Diaries, Kyle XY), Roger Damon Price

Szereplők: Robbie Amell (1600 Penn, Revenge), Peyton List (Mad Men, FlashForward), Luke Mitchell (H2O), Mark Pellegrino (Being Human US, Supernatural), Madeleine Mantock, Aaron Yoo (The Bedford Diaries), Sarah Clarke (24, Trust Me, Covert Affairs)

Történet: Az alapot Roger Price azonos című sorozata szolgáltatja, amiben szerte a világból néhány fiatal az emberi evolúció következő lépcsőfokára lép, olyan képességek birtokában, mint a teleportálás vagy a telepatikus kommunikáció. Együttes erővel próbálják felvenni a küzdelmet a folyton szervezgelődő sötét oldallal.

Várható premier: Ősz, szerdánként 21 órától – Az Arrow felvezetésével.

Kanyecc szerint: Az, amit az előzetesében láttam abszolút meggyőzött. Szerintem a Nikita pótlásának szánták a CW-nél, és még azt is meg merem kockáztatni, hogy majd midseasonben a helyére érkezik. Az alapötlet, amit ugye Roger Price írt bejön. Hasonló próbálkozások voltak, de azok kimúltak 2-3 évadot követően. Talán a The 4400-at kellene kiemelnem. Talán, mint elődöt. Meglátjuk. Várós, adok neki 75%-os túlélési esélyt.

tess szerint: Na vajon Danny Cannon és Greg Berlanti összedobja a tökéletes Nikita pótlékot? A jelek szerint igen, elvégre a képregényes felhang és az Arrow felvezetése nem tűnik a legrosszabb ómennek. Részemről 80% a túlélési esélye. 

FERCSA szerint: N/a

1 Hozzászólás

CW újoncok (4): Reign

 
Beküldte: tess 2013 May 16, 21:45-kor a(z) Upfront 2013: The CW témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió: CBS Television Studios

Forgatási helyszín: Európában

Író: Stephanie Sengupta (Outlaw), Laurie McCarthy (GCB, Ghost Whisperer)

Rendező: Brad Silberling

Producer: John Blair (Do No Harm, Best Friends Forever, Chaos), Stephanie Sengupta (Outlaw), Laurie McCarthy (GCB, Ghost Whisperer)

Szereplők: Adelaide Kane (Power Rangers R.P.M.), Toby Regbo (The Town), Torrance Combs (Heartland), Celina Sinden, Jenessa Grant, Megan Follows (World Without End), Caitlin Stasey (Please Like Me), Anna Popplewell (Narnia filmek), Rossif Sutherland (King)

Történet: a skót Mária királynőnek trónra kerülésére hajaz a sztori. Visszarepít minket a történelemben, amikor főhősnőnk 15 éves korában Franciaországba érkezik, mint Ferenc herceg jegyese. Lényegében a francia udvar, a sok “sötét erő” és egyéb intrikák túlélése adja a drámai mivoltát.

Várható premier: Ősz, csütörtökönként 21 órától – A The Vampire Diaries felvezetésével.

Kanyecc szerint: Nem tudom behatárolni. A felvezetés az egyik legjobb. Nem szenved hiányt ilyesmiből. Maga a történet az, ami jelenleg hidegen hagy, de ez változhat. Fenntartom a jogot. 30%-nál nagyobb esélyt nem tudok kinézni neki.

tess szerint: Kosztümös soap??? WTF!!! Azért ennyire mélyre nem kellene már süllyedni. Látatlanban igen csak D.O.A., de a csatorna láthatóan mégis bízik a sikerben, szóval lehet tényleg lesz benne valami aprócska kis plusz. Ettől függetlenül 45% a túlélési esélye, de csak azért mert a fall seasonban jön.

FERCSA szerint: N/a

1 Hozzászólás

CW újoncok (3): Star-Crossed

 
Beküldte: tess 2013 May 16, 21:30-kor a(z) Upfront 2013: The CW témába.

Műfaj: Dráma

Előző címe: Oxygen

Stúdió: CBS Television Studios, Ole Productions, Isla de Babel

Forgatási helyszín: N/a

Író: Meredith Averill (The Good Wife)

Rendező: Gary Fleder (Beauty and the Beast, Life Unexpected)

Producer: Josh Appelbaum (Happy Town, Life on Mars US, October Road, Alias), Andre Nemec (Happy Town, Life on Mars US, October Road, Alias), Scott Rosenberg (Happy Town, Life on Mars, October Road), Richard Shepard (Golden Boy, Ringer), Bryan Furst, Sean Furst, Daniel Gutman

Szereplők: Aimee Teegarden (Friday Night Lights), Matt Lanter (90210), Malese Jow (The Vampire Diaries), Titus Mankin Jr. (Glee), Grey Damon (The Secret Circle, Friday Night Lights), Natalie Hall (Pretty Little Liars), Chelsea Gilligan, Greg Finley (The Secret Life of the American Teenager), Maggie Elizabeth Jones (Ben and Kate)

Történet: egy természetfeletti románcra alapozódik, melyben egy földönkívüli fiú és egy földi halandó lány sorsa kapcsolódik össze, amikor egy kertvárosi középiskolában felfigyelnek egymásra és egymásba zúgnak. A fiú másik 8 társával (magukat Orion 9-nek hívják) jár ide. – A csavart az adja, hogy 10 éve több száz társával együtt a Földre érkeztek, csak éppen a halandók egy elkülönített táborba zárták őket.

Várható premier: 2014. midseason.

Kanyecc szerint: Midseason messze van. Örülök viszont annak, hogy egy olyan ötlet került át 2014-re, ami életképes lehet. Az elmúlt években inkább az ellenkezője jellemezte a csatorna vezetőségének döntéseit. Várósnak várós, de nehéz megítélni a sorsát. 50%-ot adok neki.

tess szerint: A Nemec-Rosenberg féle kompánia visszatért! Ez sosem jelentett hosszútávon valami jót, ellenben a körítés lehet most kihúzza őket a “one-season-show” mezsgyéből. 70% a túlélési esélye, elvégre ha egy Beauty and the Beast-nek összejött, akkor ennek a “fiatal felnőtteket” megcélzó koncepciónak miért ne menne.

FERCSA szerint: N/a

1 Hozzászólás

CW újoncok (2): The Originals

 
Beküldte: tess 2013 May 16, 21:15-kor a(z) Upfront 2013: The CW témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió: Warner Bros. Television, CBS Studios Television, Alloy Entertainment

Forgatási helyszín: New Orleans, Atlanta

Író: Julie Plec (The Vampire Diaires, Kyle XY)

Rendező: Chis Grismer (The Vampire Diaries).

Producer: Gina Girolamo (The Lying Game, 666 Park Avenue, The Secret Circle), Leslie Morgenstein (The Vampire Diaries, Gossip Girl, Pretty Little Liars), Julie Plec (The Vampire Diaires, Kyle XY), Ron McLeod  (The Outer Limits)

Szereplők: Joseph Morgan (The Vampire Diaries, Hex), Phoebe Tonkin (The Secret Circle, The Vampire Diaries), Daniel Gillies (The Vampire Diaries, Saving Hope), Claire Holt (H2O, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries), Charles Michael Davis (Grey’s Anatomy, The Client List), Danielle Campbell (Prison Break), Leah Pipes (The Dead End)

Történet: Kvázi a történetet már felvezették a The Vampire Diaries 4. évadjában egy backdoor pilotként, amiben Klaus egy összeesküvést kutatva visszatér kedvenc városába New Orleans-ba, ahol az egykori mentoráltja lett az úr. Marcel nem csak a vámpírokat tartja az irányítása alatt, hanem a boszorkákat is, akik mint kiderül nem tudnak élni a hatalmukkal a vámpír tudta nélkül. Klaus-nak azonban pont erre a tiltott hatalomra van szüksége a terveihez…

Berendelve: 13 rész

Várható premier: Ősz, keddenként 20 órától.

Kanyecc szerint: Kell erre bármit is írnom? 100%-os túlélési esélyei vannak!

tess szerint: A franchise tematikus napot buktam, de ettől függetlenül 100% a túlélési esélye még így is. Jah és az sem egy utolsó pont, hogy a backdoor pilot egész jó kritikákat kapott, szóval lehet inkább a 2. évados berendelésről kellene tippelnünk…

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!

CW újoncok (1): The 100

 
Beküldte: tess 2013 May 16, 21:01-kor a(z) Upfront 2013: The CW témába.

Műfaj: Dráma

Előző címe: The Hundred.

Stúdió: Warner Bros. Television, Alloy Entertainment

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Jason Rothenberg (Body Politic),

Rendező: Bharat Nalluri (Emily Owens MD, Spooks)

Producer: Gina Girolamo (The Lying Game, 666 Park Avenue, The Secret Circle), Leslie Morgenstein (The Vampire Diaries, Gossip Girl, Pretty Little Liars)

Szereplők: Eliza Taylor, Henry Ian Cusick (Lost), Kelly Hu (Arrow), Isaiah Washington (Grey’s Anatomy), Eli Goree (Emily Owens MD), Bob Morley (The Strip), Marie Avgeropoulos (Cult), Paige Turco (PErson of Interest, Big Shots), Thomas McDonell (Suburgatory), Christopher Larkin

Történet:  97 évvel, egy nukleáris háború elpuszította a civilizációt a Földön. A túlélők az űrbe menekültek. Most, a jelenben 100 fiatalkorú bűnözőt küldenek vissza egykori lakhelyükre, hogy mérjék fel a lehetőségeket – újra benépesíthető-e?! Az alapokat Kass Morgan azonos című könyve adja. Poszt-apokaliptikus dráma lesz.

Várható premier: 2014. midseason.

Kanyecc szerint: A midseason egy másik befutója lehet. Sci-fi sorozat, amiből nincs sok jelenleg a tévében – mindez a The CW műsorán. Két gyors kérdés: (1) Melyik napra szánják?, (2) Mit szeretnének vele helyettesíteni? Alapkoncepcióban korrekt a The 100. Bejön továbbá, hogy Kanadában vették fel. Valamiért a sci-fikre jó hatást gyakorol az ottani légkör. És a szereplőgárda se rossz. 70%-ot adok neki, bár a The CW nem épp a legtökéletesebb otthon, de ezt megcáfolhatják.

tess szerint: Elsőre igen ígéretesnek, de tippre valami tutira sántít vele. Egy az egyben olyan érzésem van, mint a Cult esetében, ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Nagyon nem is foglalnék állás, óvatos 50% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: N/a

1 Hozzászólás

free web stats