ABC újoncok (12): Trophy Wife

 
Beküldte: tess 2013 May 15, 0:10-kor a(z) Upfront 2013: ABC témába.

Műfaj: Egykamerás sitcom

Stúdiók: ABC Studios

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Emily Halpern (Private Practice), Sarah Haskins (InfoMania)

Rendező: Jason Moore(Dawson’s Creek, Everwood)

Producerek: Lee Eisenberg (Office), Gene Stupnitsky (Office), Dan Kaplow (Carpoolers, United States of Tara)

Szereplők: Bradley Whitford (The Good Guys), Malin Akerman (Childrens Hospital, Suburgatory), Marcia Gay Harden (Damages), Michaela Watkins (Enlightened), Natalie Morales (90210, The Middleman), Ryan Scott Lee, Albert Tsai, Gianna LePera

Történet: A középpontban egy jó útra tért parti cica áll, aki beleszeret egy idősebb férfiba. A kapcsolatot tovább bonyolítja, hogy a férfi előző két exe és számos gyerkőc is a nyakába szakad.

Várható premier: Ősztől kedd esténként a 21:30-as slotban

Kanyecc szerint: N/a

tess szerint: Végre az első ABC sitcom, amiben potenciát is látok. Malin Akerman bájos és viszonylag jó színész, no és persze van némi komikus vénája is. Ahogy nézem a leosztást a csatorna is bizakodik, szóval legyen mondjuk 50% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!

ABC újoncok (11): The Goldbergs

 
Beküldte: tess 2013 May 14, 23:59-kor a(z) Upfront 2013: ABC témába.

Műfaj: Egykamerás sitcom

Előző cím: How the Hell Am I Normal, Címnélküli Adam F. Goldberg projekt

Stúdiók: Sony Pictures Television, Happy Madison

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Adam F. Goldberg (Breaking In, Aliens in America)

Rendező: Seth Gordoni (Breaking In)

Producerek: Sandi B. Hochman (Mad Love, ’till Death), Doug Robinson (Rules of Engagement), Mary Rochlich (Breaking In), Seth Gordoni (Breaking In), Adam F. Goldberg (Breaking In, Aliens in America)

Szereplők: Wendi McLendon-Covey (Bridesmaids),  Jeff Garlin (Curb Your Enthusiasm), George Segal (Don’t Shoot Me), Hayley Orrantia (The X Factor), Sean Giambrone, Troy Gentile (Good Luck Chuck)

Történet: Családi komédia a ’80-as években, amikor egy kocka 11 éves kissrác elkezdi kamerájával megörökíteni az életét és ezáltal bepillantást nyerhetünk a kissé bolond családja hétköznapjaiba.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősztől kedd esténként a 21 órás slotban közvetlenül a Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. után.

Kanyecc szerint: N/a

tess szerint: Csapnivaló koncepció a Breaking In készítőitől. Kasza? Az nem kérdés! Az ABC ezzel a rögtönzött sitcom blokkal hatalmasat fog hasalni, aminek az egyik első áldozata a The Goldenbergs lesz, éppen ezért 15% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!

ABC újoncok (10): Super Fun Night

 
Beküldte: tess 2013 May 14, 23:45-kor a(z) Upfront 2013: ABC témába.

Műfaj: Egykamerás sitcom

Stúdiók: Warner Bros. Television, Conaco Production

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Rebel Wilson (Pain & Gain, Pich Perfect)

Rendező: John Reggi (30 Rock, Will & Grace)

Producerek: Ted Cohen (Work It, Worst Week), David Kissinger (Andy Barker P.I.), John Myrick (Raising Hope, Better Off Ted), Conan O’Brian (Andy Barker P.I., Saturday Night Live), Andrew Reich (Work It, Friends), Jeff Ross (Andy Barker P.I.)

Szereplők: Rebel Wilson (Pain & Gain, Pich Perfect), Kelen Coleman (The Newsroom, The Mindy Project), Kevin Bishop, Lauren Ash (Scare Tactics), Liza Lapira (Don’t Trust…, Traffic Lights), Anna Camp (Vegas, The Mindy Project),

Történet: A középpontban 3 nerd csaj áll, akik gyermekkoruk óta minden pénteken összeülnek kényelmesen megvitatni az élet dolgait. Azonban hirtelen egyikőjük megtöri a tradíciót és kimozdítja a komfortzónából az unott társaságot.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősztől kedd esténként a 21:30-as slotban közvetlenül a Modern Family után.

Kanyecc szerint: N/a

tess szerint: Csajos sorozat csapnivaló koncepcióval és egy ripacs ám, de trendi főszereplővel. Plusz a felvezetése is korrekt, de ha ez siker lesz, akkor agyfaszt kapok. 30% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!

ABC újoncok (9): Mixology

 
Beküldte: tess 2013 May 14, 23:26-kor a(z) Upfront 2013: ABC témába.

Műfaj: Egykamerás sitcom

Stúdiók: ABC Studios

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Jon Lucas, Scott Moore (Hangover franchise)

Rendező: Larry Charles(Entourage, Curb Your Enthusiasm)

Producerek: Nick Pavonetti (The Neighbors, The Secret Circle), Jon Lucas, Scott Moore (Hangover franchise), Ryan Seacrest (Food Revolution, Keeping Up with the Kardashians), Nina Wass (Less Than Perfect)

Szereplők: Kate Simses (Cupid), Ginger Gonzaga (Legit), Blake Lee (Parks and Recreation), Andrew Santino (Crafty), Adam Campbell (Touch), Vanessa Lengies (Glee), Craig Frank (8.13), Alexis Carra, Sarah Bolger (The Tudors, Once Upon a Time), Adan Canto (The Following)

Történet: High-concept komédia egy menő Manhattan-i bárról és 10 fiatalról, akik 1 éjszakát töltenek el a klubban, miközben kínkeservesen keresik az igazit.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: 2014-ben a midseason alatt

Kanyecc szerint: N/a

tess szerint: Merész egy koncepció, de a Hangover-en edződött írókat nem féltem, meg aztán tényleg valami eredeti a palettán. A casting is stimmel, csak úgy hemzsegnek az eyecandy-k, reméljük a legjobbakat. Én megelőlegezek neki egy kellemes 75%-os túlélési esélyt.

FERCSA szerint: N/a

 

Kommentáld!

ABC újoncok (8): Back in the Game

 
Beküldte: tess 2013 May 14, 23:09-kor a(z) Upfront 2013: ABC témába.

Műfaj: Egykamerás sitcom

Előző címe: Címnélküli Cullens projekt

Stúdiók: 20th Television. Kaplan Entertainment

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Mark és Robb Cullen (Las Vegas, Heist)

Rendező: John Requa

Producerek: Glenn Ficarra (The Angry Beavers), Aaron Kaplan (The Neighbors, GCB, The Inbetweeners US), Wendy Knoller (Joey, Friends), Don Tardino (King & Maxwell)

Szereplők: James Caan (Las Vegas), Maggie Lawson (Psych), Griffin Gluck (Private Practice), Ben Koldyke (Work It), Kennedy Waite, Lenora Crichlow (Being Human), J.J. Totah, Cooper Roth, David Stanford (Monk)

Történet: Egy derékba tört softball karrier után hősünk visszaköltözik az apjához a fiával. A nagyapa ugyancsak tehetséges softball játékos volt, így amikor az unokájának a karrierje nem a vártnak megfelelően alakul a kezébe veszi az irányítást és a hasonszőrű játékosokból elkezd egy csapatot kovácsolni.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősztől szerdánként a 20:30-as slotban, közvetlenül a The Middle mögött

Kanyecc szerint: N/a

tess szerint: Mérhetetlen gyerekáradat és a ’90-es éveket idéző családias hangvételű sportfilmes klisék. Áááá, igen csak rizikós vállalkozás, ellenben James Caan és Maggie Lawson mégis belement, szóval tutira lehet valami a háttérben. Pluszban ott van a The Middle felvezetésnek és a fall season,mint tény, így akár jó is lehet. 60% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!

ABC újoncok (7): Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

 
Beküldte: tess 2013 May 14, 22:30-kor a(z) Upfront 2013: ABC témába.

Műfaj: Dráma

Előző címe: S.H.I.E.L.D.

Stúdiók: ABC Studios, Marvel TV

Író: Joss Whedon (az egyik legnagyobb geek istenség), Maurissa Tancharoen (Dollhouse, Dr. Horrible’s Sing-Along Blog)

Rendező: Joss Whedon

Producerek: Jeffrey Bell (Harper’s Island, Alias, Angel), Garry A. Brown (Prison Break, Breakout Kings), Chris Cheramie (Dollhouse, Eli Stone, 24), Jeph Loeb (Marvel képregényes atyaúristen), Jed Whedon (Dollhouse), Joss Whedon, Paul Zbyszewski (Hawaii Five-0, Lost)

Szereplők: Clark Gregg (The Avengers), Ming-Na Wen (Eureka, Stargate Universe), Brett Dalton, Chloe Bennet (Nashville), Ian De Caestecker (The Fades), Elizabeth Henstridge(Hollyoaks), Shannon Lucio (Prison Break, The O.C.), Arlene Santana (Grey’s Anatomy), J. August Richards (Angel)

Történet: Csak úgy tűnik, hogy a filmekkel ellentétben Coulson különleges ügynök túlélte a támadást és most egy válogatott titkos csapat élén járja a világot, hogy a megmagyarázhatatlannak tűnő dolgokat kivizsgálja. No és persze a S.H.I.E.L.D. égisze alatt védelmezze az emberiséget az egyre furcsább fenyegetések elől.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősztől keddenként a 20 órás slotban

Kanyecc szerint: N/a

tess szerint: A jelenlegi non-plusultra sorozat, ami egyszerűen nem lehet bukó, akkor a hype körülötte. Nem mellesleg az a Joss Whedon és válogatott kompániája áll mögötte, akik eddig sikert sikerre halmoztak. Bár a casting nem a legerősebb, de nem hinném, hogy ez gondot fog okozni. 100% a túlélési esélye, ez nem is lehet kérdéses.

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!

ABC újoncok (6): The Resurrection

 
Beküldte: tess 2013 May 14, 22:18-kor a(z) Upfront 2013: ABC témába.

Műfaj: Dráma

Előző cím: The Returned

Stúdiók: ABC Studios, Brillstein Entertainment, Plan B

Író: Aaron Zelman (Criminal Minds)

Rendező: Charles McDougall (House of Cards, Office, The Mindy Project)

Producerek: JoAnn Alfano (30 Rock), Dede Gardner (World War Z), Jeremy Kleiner (Kick-Ass), Jon Liebman (Ringer), Brad Pitt

Szereplők: Omar Epps (House). Matt Craven (Crimson Tide,A Few Good Men), Devin Kelley (The Chicago Code), Frances Fisher (Titanic), Kurtwood Smith (That ‘70s Show), Sam Hazeldine (The Raven”), Samaire Armstrong (Entourage,The O.C.), Nicholas Gonzalez (Off The Map), Mark Hildreth (Dragon Ball Z), Landon Gimenez

Történet: Arcadia lakóinak élete egy szempillantás alatt megváltozik örökre, amikor rég nem látott szeretteik hirtelen elkezdenek visszatérni a városba. Köztük van egy 8 éves kisfiú is, aki egy Kínai rizsföldön tér magához és állítja, hogy Arcadia lakója. Csakhogy akiket a szüleinek vél már 30 éve elvesztették a gyermeküket. Azonban a kisfiú megdöbbentő részletességgel kezd el beszélni a múltjáról és a szüleivel kapcsolatos érzelmeiről.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: 2014-ben a midseason alatt

Kanyecc szerint: N/a

tess szerint: Na ebben aztán akad potenciál rendesen, ráadásul a casting sem rossz. A stábban pedig egy korrekt Brad Pitt féle kompánia tanyázik, szóval simán 80% a túlélési esélye. Amúgy csak nekem ugrott be a The 4400 a plot kapcsán?

FERCSA szerint: N/a

 

Kommentáld!

ABC újoncok (5): Once Upon a Time in Wonderland

 
Beküldte: tess 2013 May 14, 22:02-kor a(z) Upfront 2013: ABC témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): ABC Studios

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Edward Kitsis (Once Upon a Time, Lost), Adam Horowitz (Once Upon a Time, Lost

Rendező: Ralph Hemecker (Once Upon a Time, Blue Blood, Numb3rs)

Producerek: Jane Espenson (Once Upon a Time, Torchwood, The Inside), Zack Estrin (Zero Hour, The River, Prison Break), Steve Pearlman (Once Upon a Time, V, Reunion), Anthony E. Zuiker (CSI franchise)

Szereplők:  Sophie Lowe (The Slap, Satisfaction), Peter Gadiot, Michael Socha (Being Human, This Is England), Emma Rigy (Prisoners Wives, Hollyoaks), Paul Reubens (TRON: Uprising, Dirt), Jonny Coyne (Alcatraz)

Történet: A Once Upon a Time kvázi spin-off sorozata, ami a viktoriánus kori Angliában játszódik, ahol a gyönyörűsége Alice orvosi kezelésre szorul, ugyanis úgy véli, hogy az egyik nyúl üregen túl egy mesebeli világ rejtőzik.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősztől csütörtök esténként a 20 órás slotban

Kanyecc szerint: N/a

tess szerint: Ahogy nézem az alapkoncepció némileg módosult a kezdeti mini-sorozatos tervekhez képest, ami könnyedén a sorozat előnyére is válhat, mint ahogy az is, hogy az anyasorozat készítői állnak mögötte. A látvány és a történet ugye kulcsfontosságú lesz, így a B-vonalas castingra most nem is térnék ki. A bekért 13 rész sanszos, hogy adásba kerül, így legyen mondjuk 80% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!

ABC újoncok (4): Lucky 7

 
Beküldte: tess 2013 May 14, 21:40-kor a(z) Upfront 2013: ABC témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): ABC Studios, Amblin TV

Forgatási helyszín: Toronto

Író: David Zabel (Detroit 1-8-7, E.R.), Jason Richman (Detroit 1-8-7)

Rendező: Paul McGuigan (Sherlock, Monroe)

Producerek: Kay Mellor (The Syndicate), Steven Spielberg (Smash, Falling Skies, Terra Nova), Justin Falvey (The Americans, Falling Skies), Darryl Frank (The Americans, Falling Skies)

Szereplők: Stephen Louis Grush (The Mob Doctor), Isiah Whitlock Jr. (Law & Order: SVU), Summer Bishil (90210), Anastasia Phillips (Bomb Girls, Stoked), Christine Evangelista (The Kill Point), Lorraine Bruce (The Syndicate), Luis Antonio Ramos (Early Edition)

Történet: Az angol The Syndicate feldolgozása, amiben 7 benzinkúti dolgozó közösen megnyeri a lottót.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősztől a kedd esténként a 21 órás slotban

Kanyecc szerint: N/a

tess szerint: Bevallom az eredetiből egy részt sem láttam és sajnos ebben sem találom a potenciált. A pénz és annak hatása a karakterek valahogy nem az a tipikus ABC sorozat, ami sikert sikerre halmozna. Ennek ellenére korrekt stáb áll mögötte. Egyrészről ugye ott van Spielberg, akinek a neve garancia a sikerre, még ha sorozatos fronton nem is makulátlan a mérlege. Másrészről  McGuigan sem egy tehetségtelen rendező, szóval akár a szezon meglepetés sorozata is lehet. Ehhez mérten 50% a túlélési esélye, de látatlanban azt kell mondjam zakó lesz.

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!

ABC újoncok (3): Killer Women

 
Beküldte: tess 2013 May 14, 21:25-kor a(z) Upfront 2013: ABC témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): ABC Studios, Electus, Latin World Entertainment

Forgatási helyszín: Austin, Texas

Író: Hannah Shakespeare (The Playboy Club, The Whole Truth)

Rendező: Lawrence Trilling (Parenthood, Pushing Daisies, Alias, Invasion)

Producerek: Luis Balaguer (Viva Hollywood!), Martin Campbell (Edge of Darkness, Casino Royal), Melissa Escobar (Viva Hollywood!), Benjamin Silverman (Office, K-Town), Sofia Vergara (Modern Family), Hannah Shakespeare (The Playboy Club, The Whole Truth)

Szereplők:   Tricia Helfer (Battlestar Galactica), Marc Blucas (Buffy), Michael Trucco (Revenge, Fairly Legal), Alex Fernandez (Dallas,Devious Maids), Marta Milans (Valientes), Brad Leland (Friday Night Lights), Gary Teague (Chase, Friday Night Lights)

Történet: A középpontban az egyetlen női Texas Ranger áll, aki mindenen, de legfőképp mindenkin átgázol az igazság érdekében. Az alapot egy argentin sorozat szolgáltatja.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: 2014-ben a midseason alatt

Kanyecc szerint: N/a

tess szerint: Shakespeare eddig munkássága nem a legjobb ómen, ahogy az alapanyag sem számít első osztályúnak. A casting is amolyan elmegy kategória, habár Tricia Helfer kisugárzásán sok múlhat. Valószínűleg a time slot és a felvezetés nagyban befolyásolja majd a sikerességét, de én nem fűzök hozzá nagy reményeket. 35% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats