FOX “újoncok” (13): 24: Live Another Day

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 14, 1:49-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): 20th Century Fox Television

Írók / Rendező / Producerek: N/a

Szereplők: Kiefer Sutherland

Történet: Kapott egy folytatást a 24. Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy limitált kiadás elé nézünk. Cirka 1 hét leforgása alatt történt minden, ergo, eléggé gyerekcipőben jár.

Berendelve: 12 epizód – limitált évad

Várható premier: 2014. májusában/nyarán

Kanyecc szerint: Nem voltam nagy Jack Bauer rajongó, így 50%-ot adok neki.

tess szerint: N/a

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!

FOX újoncok (12): Wayward Pines

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 14, 1:32-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): FX Productions

Forgatási helyszín: N/a.

Írók: Chad Hodge (The Playboy Club, Runaway).

Producerek: M. Night Shyamalan, Donald De Line (Green Lantern, The Italian Job) és Ashwin Rajan (After Earth)

Szereplők: Matt Dillon.

Történet: A Blake Crouch-féle Pines regény adja az alapját a minisorozatnak vagy limitált sorozatnak. A sztori középpontjában: egy titkosügynök áll, aki Wayward Pines-ba érkezik, egy elzárt kisvárosba, hogy megtaláljon két eltűnt ügynököt. A rejtélyes közegben azonban nem minden az, aminek látszik – és még emellett a válaszok helyett inkább csak további kérdések merülnek fel benne, mellyel egyre kilátástalanabb a jövője, illetve az a tény, hogy valaha is el tudja hagyni Pines-t…

Várható premier: 2014. nyara

Kanyecc szerint: Tetszetős. Abszolút a legjobb újonc történettel rendelkezik. Kicsit az X-aktákat véltem felfedezni, némi Haven-nel vegyítve.

tess szerint: N/a

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!

FOX újoncok (11): Brooklyn Nine-Nine

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 14, 1:05-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: egykamerás komédia

Stúdió(k): 3 Arts Entertainment · Universal Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Írók: Dan Goor (Late Night with Conan O’Brien, Parks and Recreation) és Michael Schur (The Office, Parks and Recreation).

Rendező: Phil Lord és Chris Miller (21 Jump Street, Cloudy with a Chance of Meatballs).

Producerek: David Miner (30 Rock).

Szereplők: Andre Braugher (Last Resort, Men of a Certain Age, Thief), Andy Samberg (Cuckoo), Joe Lo Truglio (Free Agents, Reno 911!), Melissa Fumero (One Life to Live), Stephanie Beatriz és Terry Crews (Are We There Yet?, The Newsroom).

Történet: egy New York-i kapitányság nyomozóiról fog szólni, akik nem éppen hétköznapiak. – Lényegében egy munkahelyi szitkommal tessék számolni, nem az ügyek fogják adni a főcselekményt, hanem a karakterek versengése a “legjobb nyomozó címére”.

Berendelve: 13 epizód.

Várható premier: Ősszel, kedd esténként 20:30-tól – A Dads fogja felvezetni.

Kanyecc szerint: Miután a The Office is eltávozik az élők sorából, kell valami jóféle munkahelyi szitkom. Talán megkapjuk, mert nagyon ígéretes a Goor-Schur duó projektje. 80%-ot adok neki.

tess szerint: N/a

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!

FOX újoncok (10): Murder Police

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 14, 0:35-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: animációs komédia

Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Bento Box Animation

Írók: Jason Ruiz és David A. Goodman (Allen Gregory, Family Guy).

Producerek: Emily Spivey (Up All Night, Saturday Night Live).

Szereplők“: Chi McBride (Golden Boy, Ultimate Spider-Man), Horatio Sanz, Jane Lynch (Glee), Jason Ruiz, Justina Machado (Private Practice), Penny Marshall, Peter Atencio (Key & Peele), Will Sasso (Family Guy) és Wilmer Valderrama (Awake).

Történet: egy rendőrőrs életébe nyerhetünk bepillantást, ahol nem éppen hétköznapi rendvédelmezők kapnak helyet. A korrupt zsarutól kezdve a kétbalkezesen keresztül mindenfélét kapunk. – Még tavaly rendelték be, csak valamiért elcsúszott a premierje/munkálata.

Berendelve: 13 epizód

Várható premier: Midseason, valószínűleg vasárnapra

Kanyecc szerint: Rossz hír, hogy csak midseasonre érkezik. Másik rossz, hogy a Fox-on nehezen élnek túl az animációk. Legutóbb a The Cleveland Show-nak és a Bob’s Burgers-nek jött össze a mutatvány. Azóta se többnek. Ha csak ennyit veszek alapul, akkor 15%-nyi esélyt adok neki.

tess szerint: Animációs sorozat lévén tutira adásba kerül az összes bekért rész, ld. Allen Gregory, éppen ezért felesleges tippelni. Viszont hosszútávra én semmiképp sem terveznék vele, valahogy nem illik bele a vasárnapi animációs blokk hangulatába, bár ez csak megérzés.

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!

FOX újoncok (9): Junior Masterchef

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 14, 0:15-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: főzős reality

Stúdió(k): One Potato Two Potato · Shine America

Zsűritagok: Gordon Ramsay, Graham Elliot és Joe Bastianich.

Producerek: Adeline Ramage Rooney, Ben Adler, Eden Gaha, Elisabeth Murdoch, Gordon Ramsay, Patricia Llewellyn, Paul Franklin és Robin Ashbrook.

Történet: Van a MasterChef US nevű műsor, ennek lesz a gyermek kiadása. Lényegében a fiatal csemeték, akik szívéhez közel áll a konyha, azok fogják összemérni tudásukat. – Ausztráliában már volt ilyen spin-off.

Várható premier: Ősztől, péntekenként a 20 órás slotban

Kanyecc szerint: Nincs mit hozzáfűzni! Valószínűleg nem lesz annyira szabadszájú, mint az anyasorozat, ettől függetlenül a cél közös: ki lesz amerikia legfiatalabb chéfje?! 50% esélyt adok neki.

tess szerint: Ramsay kezd egyre jobban becsicskulni az amerikai piacnak, erre pedig ez az erőltetett spin-off legékesebb bizonyíték. Elképzelni sem tudom, milyen formátummal akarnak próbálkozni, ráadásul péntek este… Ebből derekas kasza lesz, bár az is igaz, hogy Ramsay eleddig nem igazán nézett be semmit sem. Akkor most… legyen mondjuk 45% a túlélési esélye, de szigoruan csak Ramsay neve miatt.

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!

FOX újoncok (8): Surviving Jack

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 23:04-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: Egykamerás sitcom

Eredeti cím: I Suck at Girls

Stúdió(k): Warner Bros. Television, Doozer Productions

Forgatási helyszín: Los Angeles

Írók: Justin Halpern(Cougar Town), Patrick Schumacker (Shit My Dad Says)

Rendező: Victor Nelli (GCB, Happy Endings)

Producerek: Bill Lawrence (Cougar Town, Scrubs), Danny Rose (Cougar Town, Scrubs), Jeff Ingold, Justin Halpern, Patrick Schumacker

Szereplők: Alex Kapp Horner (The New Adventures of Old Christine), Christopher Meloni (Law & Order: Special Victims Unit, OZ), Claudia Lee (Hart of Dixie), Connor Buckley (Deception), Kevin Hernandez és Tyler Foden.

Történet: Justin Halpern-féle I Suck at Girls című könyv szolgált alapjául. A történet egy fiúról szól, aki férfi lesz; majd a férfiből apa – akkor, amikor a Google még “nem tudott mindent”. A sztori tehát a 90-es években játszódik, főhősünk egy nőgyógyász, aki gyermeknevelésre kényszerül, mert felesége visszamegy az ügyvédi szakmájába, melynek hatására kevesebb időt tud a családdal tölteni.

Berendelve: ?? epizód

Várható premier: 2014. midseason, nincs időpontja.

Kanyecc szerint: Bárhonnan közelítem meg a témát, ez egy családi szitkom. Hogy mennyire fognak a 90-es években ragadni, azt meghagyom a pilotra; viszont egy gyors kaszát simán be merek jósolni neki. Tehát max. 10%-nyi eséllyel éltetném.

tess szerint: N/a

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!

FOX újoncok (7): Us & Them

 
Beküldte: tess 2013 May 13, 22:32-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: Egykamerás sitcom

Eredeti cím: Friends & Family

Stúdió(k): Sony Pictures Television, BBC Worldwide Productions, Baby Cow Productions

Forgatási helyszín: New York

Írók: David Rosen (I Just Want My Pants Back)

Rendező: Michael Patrick Jann (Children Hospital, Happy Endings)

Producerek: James Corden, Julie Garden (Da Vinci’s Demons, Tourchwood), Ruth Jones (Stella), Henry Normal (Common Ground), David Rosen, Jane Tranter (Torchwood, Da Vinci’s Demons)

Szereplők:  Jason Ritter (Gravity Falls, Parenthood), Alexis Bledel (Gilmore Girls, Mad Men), Jane Kaczmarek (Malcolm in the Middle), Kurt Fuller (Psych, Better with You, Supernatural), Kerri Kennedy (Reno 911), Dustin Ybarra (Californication), Ashlie Atkinson

Történet: Az alapot a BBC-s Gavin & Stacey szolgáltatja, amiben egy távolsági kapcsolatban élő pár próbál a barátaikra és a családjukra támaszkodva megbirkózni a lehetetlen helyzettel. Azonban sokszor fordul a kocka és nekik kell szeretteiket istápolniuk.

Berendelve: ?? epizód

Várható premier: 2014-ben a midseasonben érkezik

Kanyecc szerint: Az írók sorában az a David J. Rosen, akinek köze van az I Just Want My Pants Back-hez. Tulajdonképp ennyi bőven elég. Meggyőztek. Igaz némileg klisésnek érződik a sztori, ettől függetlenül a poénok jófélének tűnnek. Adok neki látatlanban 60%-ot.

tess szerint: David Rosen újabb sorozatot jegyez, ráadásul Alexis Bledel lesz a főszereplője, ide vele!!! Igen jófajta alapanyagnak tűnik, sőt remélhetőleg a bájos attitűdje is meglesz, de akkor mégis, miért a midseason… Szeretném, hogy működjön, sőt egyenesen akarom is, de 65%-nál így sem jobb a túlélési esélye. 

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!

FOX újoncok (6): Enlisted

 
Beküldte: tess 2013 May 13, 22:20-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: Egykamerás sitcom

Stúdió(k): 20th Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Írók: Kevin Biegel (Cugar Town, Scrubs)

Rendező: Phil Traill (The Middle, Suburgatory)

Producerek: Mike Royce (Men of a Certain Age, Everbody Loves Raymond), Kevin Biegel, Chris Plourde (Bent, Blue Collar TV)

Szereplők:  Geoff Stults (Ben and Kate, Bones, Happy Town), Angelique Cabral (Happy Endings), Keith David (The Bible), Chris Lowell (Private Practice, Veronica Mars), Parker Young (Suburgatory), Tania Gunadi (Transformers Prime), Mel Rodriguez (Running Wilde)

Történet: Komédia három különböző karakterű és elhivatottságú testvérről, akik együtt dolgoznak egy aprócska Florida-i támaszponton, ami a szó legszorosabb értelmében véve a hadsereg alját jelenti.

Berendelve: 13 epizód

Várható premier: Ősztől a péntek esténként a 21 órás slotban párban a Raising Hope-pal

Kanyecc szerint: Minden viccet félretéve: ez tetszik. Ritka az olyan szitkom, ami egykamerás + munkahelyi + katonai. Így hirtelenjében egyet se tudnék felsorolni pluszba. (Ő, a Reno 911 ugye rendőrös volt, de katonás… hm… Talán a M*A*S*H, vagy hülyeségeket beszélek? NOT!) Száz szónak is egy a vége: maga az alapfelállás bejön, azt se lehet mondani rá, hogy minden sarkon összefutni egy hasonlóval. Részemről maximális a várós faktorja, de a túlélési esélye a pénteki szlot miatt mindössze 30%-nyi.

tess szerint: Fantáziát nem látok benne, igaz az első előzetesekkel ez úgyis módosulni fog. Ellenben Biegel és Royce meggyőző nevek a komikumot illetően, plusz a Raising Hope-pal van párban, szóval… Könnyedén lehet a szezon nagy meglepetése, de így első blikkre nem több 50%-nál a túlélési esélye.

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!

FOX újoncok (5): Dads

 
Beküldte: tess 2013 May 13, 21:55-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: Többkamerás sitcom

Stúdió(k): 20th Television, Fuzzy Door Productions

Forgatási helyszín: Los Angeles

Írók: Alec Sulkin (Family Guy, The Cleveland Show), Wellesley Wild (Family Guy, Ted)

Rendező: Mark Cendrowski (The Big Bang Theory)

Producerek: Randy Corday (Ben and Kate, How to be a Gentleman, Office, Unhitched), Seth MacFarlane (Family Guy, Ted, American Dad, The Cleveland Show), John Postlewait (Ben and Kate, Medium), Alec Sulkin, Wellesley Wild

Szereplők: Seth Green (Family Guy, Buffy, Robot Chicken), Giovanni Ribisi (Ted, My Name Is Earl), Brenda Song (New Girl, Scandale), Peter Riegert (The Good Wife, Damages), Martin Mull (Two and a Half Men, American Dad), Tonita Castro (Go On), Vanessa Lachey, Sarah Baldwin (Justified), Ewan Chung (Monday Mornings)

Történet: A középpontban két sikeres 30-as férfi áll, akiknek az élete egyszerre rémálommá válik, amikor kibírhatatlan apjuk hozzájuk költözik.

Berendelve: Eredetileg 6 részre, de kibővítették 12-re.

Várható premier: Ősztől, a keddi sitcom blokkban startol a 20 órás slotban

Kanyecc szerint: nincs könnyű helyzetben egyetlenegy többkamerás szitkom se. A Dads az elsők között kapott berendelést, és még ezt ki is egészítették Upfronts során. A csatorna szeretné, ha sikere lenne. Mindez nem olyan elérhetetlen, mégis csak Seth Green van jelen a szereplők sorában. 70%-nyi esélyt adok neki.

tess szerint: MacFarlane kompániája végre kimozdult az animációs közegből és egy multicam sitcomot készít. Ígéretes? Amennyiben Green humorbonbonjai nem koptak meg az idővel és amennyiben a Ted hangulatát idézik, akkor mindenképpen. Igazából nehéz látatlanul belőni, így csak a megérzéseimre támaszkodhatom, miszerint ez a stáb nem lőhet mellé. Ettől függetlenül óvatos 65% a túlélési esélye az első videókig.

FERCSA szerint: N/a

Kommentáld!

FOX újoncok (4): Sleepy Hallow

 
Beküldte: tess 2013 May 13, 21:34-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): 20th Television, K/O Paper Products

Forgatási helyszín: Charlotte (Észak-Carolina)

Írók: Alex Kurtzman – Roberto Orci (Fringe, Hawaii Five-O, Alias), Phillip Iscove

Rendező: Len Wiseman (Hawaii Five-O, Die Hard 4.0, Underworld franchise)

Producerek: Phillip Iscove, Heather Kadin, Alex Kurtzman, Roberto Orci, April Nocifora (Terra Nova, Fringe, The Event, The Pacific), Clayton Townsend

Szereplők: Tom Mison (Parade’s End), Nicole Beharie (The Good Wife), Orlando Jones (Rules of Engagement), Katia Winter (Dexter), John Cho (Go On, Star Trek franchise, FlashForward),

Történet: Modern környezetbe helyezett természetfeletti thriller a klasszikus Washington Irving regény alapján. A kissé zakkant Ichabod Crane-t felélesztik, hogy megoldjon egy évszázados rejtélyt, csakhogy ezzel visszahozzák a Fejnélküli Lovast is. Sleepy Hallow-ban újra elszabadul a pokol, de Crane-nek végre van egy társa is a helyi sheriff személyében.

Várható premier: Ősztől hétfőnként a 21 órás slotban, kezdetben a Bones vezeti majd fel

Kanyecc szerint: Abszolút várós. Írhatnék róla hosszasan, hogy miért, de feleslegesnek értem. 100%-os várós faktor, 65%-os túlélési esély.

tess szerint: Ha anno Tim Burton-nek sikerült az adaptáció, akkor a Kurtzman-Orci duónak is fog, főleg hogy az utóbbi időben amelyik franchisehoz hozzányúltak az arannyá vált. Már csak azért kell izgulni, hogy kellően sötét tónusú legyen a végeredmény és zabálja a nép.  99% a túlélési esélye.

FERCSA szerint:

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats