Egynyári kaland – Kezdett a sorozat

 
Beküldte: Kanyecc 2015 April 27, 20:28-kor a(z) Magyar régió témába.

Rövid időn belül megkaptuk a köztévé második sajátgyártású sorozatát. Márciusban startol Kossuthkifli mindenképpen formabontó volt, hiszen manapság nem sűrűn adatik meg, hogy egy magyar produkció visszamenjen az időben. Sajnos a nézők többsége ezt nem tudta értelmezni, pedig a készítők beleadták szívük-lelkük. (Nálam abszolút hozták a kikapcsolódást, hamarosan jön a kritika róla.) Áprilisba lépve, amikor már tényleg a DunaTV a nemzeti főcsatornánk megkaptuk a Balatonhoz kedvet csináló Egynyári kaland címre hallgató ifjúsági sorozatot, akarom írni minisorozatot. Lehet, hogy a ’90-es években vagy korábban még menő volt ez a besorolás, mostanra inkább csak hangzatosnak mondanám, hiszen az a lényeg, hogy minél több célcsoport felé nyissanak.

Egynyari.kaland.S01E01.720p.HDTV.x264.HUN-bH.mkv_000500240

A sorozat premierjét kellően jó időpontra ütemezték. Az elmúlt hetekben kialakult 20-27°C-os időjárás mellett az a hangulat, amit átadnak Kovács M. Andrásék tovább erősítik bennem azt az elszántságot, hogy 2015-ben legalább egy hetet lenn kell a Balatonon töltenem. Ilyen az, amikor egy amerikai The CW csatornára szánt produkciót készítenek a magyarok. Simán megállná a helyét odakinn, hiszen a feelgoodság és a guilty pleasure az abszolút meghatározója a produkciónak, ami alapvetően a külföldi adót jellemzi. (Simán eladnám a jogait.)

Az „ifjúsági sorozatnak” beállítottságot talán azért helyezték ennyire hangsúlyba, mert a fiatalok felé szerették volna jelezni, hogy első sorban nekik szánják. A készítők nem titkolt szándékát erősíti az a tény, miszerint fiatal tehetségeknek akartak teret adni. Sokaknak ez volt az első nagyszabású forgatásuk, de az, amit eddig letettek az asztalra csak pozitív véleményt eredményezett nálam. Mindenkinek van hova fejlődnie, de hibáikkal együtt szeretjük meg a karaktereket. És pontosan ezért emlegettem fel a The CW-t, mert kilométerről lehet azzal is számolni, hogy bőséges klisészámmal fognak dolgozni. Probléma egy szál se, mert a guilty pleasere-faktorral mindent a szőnyeg alá söpörnek, és nézőtömegeket vesznek meg.

Egynyari.kaland.S01E01.720p.HDTV.x264.HUN-bH.mkv_000203680

A sztoriban az egyszerűségre törekedtek. Nem akarták túlbonyolítani, inkább adtak arra, hogy tényleg reális, eladható legyen a fiataloknak. A középpontban: két srác, illetve három lány, aki maga mögött hagyta a nagyvárosi életet, hogy a Balatonon töltse a nyarat. Valaki éppen munkával, valaki pedig sütkérezéssel és lazulással. Adott továbbá egy harmadik srác is, akihez előbbi 5 beköltözik. Szülei otthon hagyták, nélküle mentek el az éves nyaralásra, míg ráhagyták a hotelféleség üzemletetését, amiről nem is akar hallani.

A fiatal tehetségek mellett azért feltűnnek veteránok is, akik az idősebbeket célozzák meg. Ilyen Mucsi Zoltán és Fullajtár Andrea, akik egy házaspárt alakítanak, kiknek egy bárféleségük van. Számomra a Mucsi alakítása olyan volt, amit bármelyik ilyen balatoni vendégváróba el tudnék képzelni. Semmi túljátszás, inkább lazaság, higgadtság és jófejség. (Szabályosan azt mondatja, ilyen fatert akarok magamnak.) Hirtling István se mai róka, mondhatni veterán. A Jászai Mari-díjas színész a balatonfüredi Anna Grand Hotel vezetőjét formálja meg. Karaktere kellően feszes, a rend és a precízség megszállottja.

A fiataloknál agyaltam azon, hogy kit lehetne kiemelni. Egyelőre még csak a feltérképezés státuszában vagyok. Mindenki adott kicsit magából. Szerintem bátran leszögezhetjük, hogy mind a srácoknál, mind a csajoknál az eyecandy faktor is meghatározó volt. Hitelességüket tovább erősíti, hogy mindegyiket el tudjuk képzelni a szerepkörébe, azaz az érettségi utánra. Egyik se kiugróan idős.

Egynyari.kaland.S01E01.720p.HDTV.x264.HUN-bH.mkv_000853240

Ki kell hangsúlyoznom, hogy remek a sorozat humorérzéke. Nem egyszer megröhögtettek a jeleneteikkel. Kétségtelenül a legviccesebb figura a nyaralóba otthon hagyott Lángost üzemeltető srác lesz. A produkció másik nagy erőssége a főcímzene, amit az Intim Torna Illegál szállít. Tipikusan az a nóta, amit egyszer meghallgatsz és egész nap a füledbe szól. Az operatőrök túlságosan szeretnek ferdén dolgozni, legalábbis a rész kezdetén több alkalommal is ferdén ábrázolták az adott jelenetet, amit nem igazán tudok hova tenni. Lehet meg, hogy meg szeretnék törni az átlagos filmezést, de ne most tegyék, mert inkább csak rontanak az összképen.

Összességében egy teljesen korrekt magyar tinisorozatot kaptunk, ami simán megállja a helyét. A nyitóepizód nézettsége is erről árulkodik, hiszen 369 ezren látták, amiből a 18-49 évesek 93 ezer nézőt tettek ki. Sőt, ha azt vesszük, hogy felvezetőjén is túlteljesített, hiszen a Magyarország, Szeretlek! csak 70 ezret hozott utóbbiban, akkor bátran leszögezhetjük: megérte pénzt feccölni a produkcióba.

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Fapad – 1×04 – Felszállás előtt…

 
Beküldte: Kanyecc 2014 October 29, 0:42-kor a(z) Fapad témába.

Itt mindenki potenciális hulla. Akkor is ha ebédelt már, akkor is ha nem. Természetesen senkit se szeretnék megbántani a stílusommal. Egy jó tanács, ha úgy találjátok hogy túlságosan nyersek a szavaim, vigyétek őket szépen haza és főzzétek meg.

Továbbra is abszolút nézős a Fapad. El se akarom hinni, hogy a közmédia szállítja a jelenkor legjobb magyar szitkomját. Gondolkodtam, melyik az a hazai produkció, amit szívesen nézek. Az egyik a Heti Hetes, de az mástészta; a másik pedig ő. Harmadik nagyon nincs, mert a Virtuózok annyira még se nyerte el a tetszésem. Sebaj, majd kárpótolnak az AirHorse-osok.

Fapad.S01E04.HUN.HDTV.x264-JVC.mkv_000740840

Működik – úgy egészében! Kritikámat be is tudnám egyből fejezni, ha egy mondatba akarnám összefoglalni a sorozat eddig leadott részeit. Kicsit kételkedtem benne, bár melyik magyar megmozdulásba ne kételkedne az ember; de többször bebizonyították Litkaiék, hogy úgy irányítják a cselekményt, ami elférhet az amerikai piacra is simán. Amikor nézem a Fapadot, mindig a The Office-t juttatják az eszembe. Ez nem baj, mert ha munkahelyi szitkomot kell lemásolni, az a minimum, hogy jó értelembe idézzék fel a műfaj királyát. Márpedig ez itt jelen van.

Külön ki kell emelnem a vendég- és mellékszereplőket. Egyszerűen bravúroznak velük. Mindegyik jól eltalált karakter formájában érkezik. Alakításaikra sok panaszt nem lehet felhozni. Most kaptunk egy (erdélyi) testvérpárt, akik azon akadnak ki, hogy egyikőjük 20 ezer forinttal többet kap, mint a másik, holott nem tudják a miértjét. Természetesen a pénzügyis csávónak is benn a keze mindebben. A végeredmény pedig tömény vihogás volt részemről. Eszméletlen.

Fapad.S01E04.HUN.HDTV.x264-JVC.mkv_001038580

Féltem attól, hogy Andrássy Máté nem illik bele az összképbe, mint biztonságis, de azóta minden félelmem elillant. Zseniális a karaktere, pedig az elején túlzásnak éreztem, most pedig már pusztán csak tudom, hogy ez a fószer nem 100-as. Anger Zsolt után a második forma.

Olyan az egész, mint ha minisztorikat szállítanának az írók. Ott van a pénzügyes probléma; vagy a veszettséggel rendelkező utas ügyének megoldása; vagy az új repülős pincérek betanítása. Ez így mind jelen a 4. epizódban. Mellettük pedig az átívelő szál éli életét. A következő részben elvileg már megkapják a működési engedélyüket, így lesznek a folytatásban repülőgépes jelenetek is, amiktől picit félek. El ne rontsák gagyi hatású „most egy viharba keveredtünk” típusú ötlettel. Az nagyon gáz lenne.

Fapad.S01E04.HUN.HDTV.x264-JVC.mkv_000289500

A Fapad eszembe juttatja, hogy van értelme a magyar sorozatgyártásnak. Nem elherdált az adófizetők pénze. Ha ilyen produkciók gyártására gondoltak az MTVA-nál, amikor beszólt az RTL Klub-nak, akkor bátran vágjanak bele, mert csak jót tudok továbbra is írni róla. Egyszerűen működik az egész. Hétről hétre hozzák a jópofa részeket, amelyeknél a humor semmiképp se szorul háttérbe. Az a durva, hogy néhány külföldi újonc komédiával is felveszi simán a minőséget, annyira jó az összhatás. Ezután is kérnék másféle minőséget. Ez így maga a tökély.

U.I.: a rész legnagyobb jelenete, amikor szív alakot formáznak ki a repülésért felelős egyének a reptéren. HA-talmas.

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

Fapad – 3 rész után

 
Beküldte: Kanyecc 2014 October 23, 0:45-kor a(z) Fapad,Magyar régió témába.

Betartottam az ígéretem? Be! Ott kezdenék mindent, hogy már az elejétől kezdve hittem a Fapadban. Egyszerűen imádom a munkahelyi szitkomokat. Olyannyira a külföldi The Office-ra emlékeztet, hogy le a kalappal a készítők előtt. Öröm minden percét nézni. Látszik az igyekezet. Próbálják a legtöbbet kihozni, és míg ezt látom: legyen bármennyire is jó – azaz átlagon felüli – a teljesítménye, kitartok mellette.

Fapad.S01E03.1080i.HUN.HDTV.x264-JVC.mkv_000291960

Mindenképpen az operatőröket kell kiemelnem a sorból, mert amit művelnek az elképesztő. Bárcsak minden magyar produkcióban ennyire minőségi munka köszönne vissza. Arról van szó, hogy nagyon jól oldják meg a dokumentarista felvételi módot. Nagy(obb) látószögű objektívvel dolgoznak, és jól helyezkednek mind magasság, mind szélesség szempontjából. Azt, amikor a szereplők hozzánk beszélnek, annyira áthozza a kamera, mint ha ténylegesen nekünk mondanák élőben. Tényleg az az érzésem, mint ha ezek velem kommunikálnának, csak hát nem tudok visszaszólni.

A humor páratlan. – A másik berántós faktora. Nagyon jó poénokkal dolgozik a két forgatókönyvíró, Litkai Gergely és Vinnai András. Másoknál azt figyeltem meg, hogy a veterán mivolt visszaüt, nem tudják túlszárnyalni önmagukat. Na, náluk erről szó sincs, mert részről részre bravúroznak. Természetesen kellenek hozzá a színészek, illetve a parádés történet, ami tényleg lángra lobbantotta a tűzet, ami azóta kialudt, mióta a szappanoperák kerültek az országos adók kínálatában előképbe. Lehet sorozatot írni a nézők kedvére így is. Gergelyék ezt teszik, ezért működik ennyire jól összhangban minden. Egyszerűen örömmel tölt el, amikor leülök 1080i-ben az adott rész elé.

Fapad.S01E03.1080i.HUN.HDTV.x264-JVC.mkv_000371840

„- Az állásinterjúnak az a lényege, hogy felmérjük a jelentkezők képességeit (…)
– Felmérem én közben mindenét, nem kell attól félni.”

A pénz szűke se látszik a Fapadon, ami szinte minden magyar produkcióra rá tudja tenni a vétót, miért ne próbáljuk be vagy éppen adjunk neki egy újabb esélyt. Max. 3-4 helyszínnel dolgoznak a készítők. Egy ilyen szituációs komédiánál teljesen elég ennyivel. Eleve munkahelyi alműfajba kell sorolni, ahol nincs annyi hely, nincs is szükség rá. A sztori ugye az AlHorse légitársaságra fókuszál, legfőképpen az irodában játszódnak a történések, de olykor kitekintünk a hangárba, a repülő fedélzetére vagy a kifutópályára. Ennyi bőven elég. Lefednek mindent, nincs hiányérzete az embernek.

„- Tehát hol dolgozott ezelőtt Móni?
– Hol dolgozott, hol nem?! [röhögés]

Fapad.S01E03.1080i.HUN.HDTV.x264-JVC.mkv_000647680

Mint azt írtam fentebb, kellenek a meggyőző szereplők. Az a jó, hogy a Fapadot a főszereplők repítik a magasba, nem pedig a visszatérő-vendég (?) státuszba emlegetettek, mint pl.: Dobó Kata. Anger Zsoltot utáltam a Hacktionben, itt pedig imádom. Mi ez a pálfordulás?! Egyszerűen a ráírt karaktert annyira hitelesen adja elő, hogy öröm nézni. Persze azt se feledjük el, hogy tömve van jobbnál jobbakkal a sorozat. Egyelőre Végh Zsolt-ot nem tudtam az újak közül hova sorolni, de majd kialakul. Nem féltem őt se. Lengyel Tamás által alakított Kalóczy Andor pilóta egy forma. A csapat szépfiúja. Ilyen emberrel kell eladni egy légitársaságot. Nincs igazam? Jóképű a pilóta, jó lesz a nők útja is.

De akkor is, Anger Zsolt hatalmas forma. Tökéletes párosítás a főszerepre. Két rész alatt se kopott semmit a karakterének minősége. Ugyanazt hozza, amit a pilotnál megszerettem. Vicces, kicsit önző, sőt… szinte mindig. Hatalmas. Főleg amikor a tolókocsis titkárnőjére olyan feladatokat bíz, amit nem tud az akadálymentesség hiánya miatt megoldani. Áh… Kész. Imádom.

Fapad.S01E03.1080i.HUN.HDTV.x264-JVC.mkv_000915840

A Fapadot a jelenkor legminőségibb magyar komédiájának tartom. Bátran írhatom, hogy az m1 megcsinálta. Hogy hozzá képest a Munkaügyek miként muzsikált, azt egyelőre passzolom, mert kimaradt az életemből, bár ilyen színvonal mellett nincs hiányérzetem. Én bízom benne, hogy a lepörgött első szériát egy újabb fog követni, mert ilyenre bármikor nyitott vagyok. A legelképesztőbb az egészben az, amikor szembesültem a ténnyel, miszerint ez egy magyar produkció baszki. Nem vagyok a tévézés és a hazai dolgok híve, de ezt bármelyik ország elirigyelheti tőlünk. Komolyan, az érzés páratlan.

Innentől kezdve pedig nem is kérdéses, hogy mind a húszon akárhány epizódját nézni fogom. Hogy hetibe vagy két hetibe azt egyelőre megtartom a jövőnek, de nem ez volt az utolsó írásom róla. (Plusz, annyi screenshot-ot lőtte a nézése közben, hogy még heti posztokat is írhatnék röptébe, mert jók az operatőrök. Jók… bocsi, inkább zsenik.)

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

Fapad – Kezdett a sorozat

 
Beküldte: Kanyecc 2014 October 6, 12:31-kor a(z) Fapad,Magyar régió,Pilot témába.

Az árak elszállnak, Ön a földön marad!

Tegnap lemaradtam a Fapad hazai premierjéről, ezért reggel úgy gondoltam, hogy még frissiben pótlom a kezdő epizódját. Jó döntést hoztam, jól is kezdődött a hetem. Bár mindezt tudtam, hiszen azt a zseniális médiahekket, amit Kálomista Gábor elkövetett nyár folyamán a Metropol című napilappal már sejtetett valamit. (Ha netán valaki lemaradt volna róla, mondom a lényegét: az újságban megjelent az AirHorse nevű légitársaságról egy kamucikk, ami valójában a sorozatban szereplő cég volna. Úgy beszéltek a cikkben róla, mint ha valós lenne. Aki egy kicsit jártas volt a témában, egyből leszűrte, mi a harci helyzet; de volt sok olyan oldal, aki besz*pta, és szenzációhajkurászás mellett vette át. Hatalmas!)

Fapad.S01E01.720p.HUN.HDTV.x264-JVC.mkv_000151940

Az MTVA manapság a magyar sorozatgyártás egyik mintapéldája. (Szóba hozhatnám a másikat is, az HBO-t, ami a Terápiával és a Társas Játékkal, de nem fogom.) 3 évvel ezelőtt indult meg a lavina, amikor a Hacktion feltűnt a képernyőn. Azóta kaptunk még egy Munkaügyeket is – csak hogy a nagyobb évadszámosok kerüljenek szóba. Most pedig a Fapad szeretne történelmet írni. Kicsit azt látom benne, mint ha a gyártók és a csatornák rájöttek volna, hogy a komédia szekció kiaknázatlan. 6-8 évvel ezelőtt felszámolásra került minden blokkja a főműsoridőből, jöttek helyükre a saját gyártású reality-k, szappansorozatok és ál-dokuk; valamint a külföldi drámasorozatok, főleg krimik.

Az m1 se merte főműsoridőre tűzni a Fapadot, viszont helyette talált számára egy remekebb timeslotot, ami vasárnap 18:55-re esik. Így sincs könnyebb helyzetben, hiszen se a Sztárban sztár (Tv2), se a Taxi Brooklyn (RTL Klub) nem könnyíti meg az életét, de a legjobb az egészben, hogy esetében a nézettség egy mellékes dolog. A 24 epizódos első széria elkészül(t), teljesítsen bárhogy, hiszen a készítőknek (és a csatornának is) az a célja, hogy megszeretessék a nézőivel a produkciót, ami simaügy lesz, ha ilyen epizódokat szállítanak a későbbiekben is.

Fapad.S01E01.720p.HUN.HDTV.x264-JVC.mkv_000497240

A történet középpontjában: (a már fentebb emlegetett) AirHorse nevű légitársaság áll, ami frissen akar betörné a magyar repülőpiacra, hogy utasait elrepítse Burgaszba. Miért pont oda? – Nem szeretném lelőni az ehhez kapcsolódó poént, de sikerült megröhögtetniük az íróknak a kreatív válaszukkal. A repülőgéppark egyelőre még csak egy tagú, viszont a cégben dolgozók száma népesebb.

A dokumentarista formátum nagyon jól működik. Ez alatt azt értsétek, hogy a szereplők bejátszásos interjúkat adnak kamerába az éppen aktuális témához kapcsolódóan, pl.: amikor Ormosháti Zsolt, az arculatért felelős személy megállapítja elsöprő sikerét az ötleteinél, holott eddig mindet a vezetőség a „kukába dobta”, mert vérszegények. Működő képes komédiát csak ilyen műfajban tudunk csinálni. Ez szomorú ténynek is elkönyvelhetnénk, de míg ennyire kimagasló a minőség, addig inkább a sikeresek között tartsuk számon. Tehát műfajilag ott a szeren a Fapad. Nagyon jól belőtték, hogyan lehet az adott témából a legjobbat kihozni.

Fapad.S01E01.720p.HUN.HDTV.x264-JVC.mkv_001026360

Természetesen a szereplőgárda se utolsó szempont. Anger Zsolt (Szemlő Róbert) nevét elsők között emelném ki. Tökéletes casting a vezérigazgató szerepére. Olykor komoly, bár inkább a „hülyén komolyság” jelzője húzható rá karakterére. Engem leginkább Michael-re emlékeztet az amerikai Office-ból. Nincs is baj ezzel, mert a Fapad egyik kiemelkedő humorforrása. Gosztonyi Csaba formálja meg a műszaki igazgatót, név szerint Paczolányi Imrét, akinek idegei nincsenek a helyén. Karakterét úgy tudnám leírni, mint ha a Family Guy-ból néznék egy olyan epizódrészletet, melyben egy 5 sec-es jelenetet 20 másodpercre húznak szét. Ezzel mindent el is árultam róla. Labilis, mégis imádnivaló.

Akiket nem tudtam hova sorolni a listámon, az a női részleg, egyelőre Kovács Vanda személyében, aki a marketing részlegét működteti az AirHorse-nak Fedor Barbara néven. Olykor humoros, olykor idegesítő. Kell még pár epizód, hogy kialakuljon erősíti-e a szereplőgárdát vagy gyengíti. Hasonló helyzetben Gados Béla, aki Halapczák Antalt alakítja, mint az utasellátás igazgatóját. Túlságosan erőltetettnek érzem a karakterét, bár azt is hozzátenném, hogy mint ha ezt Litkai Gergelyék akarták volna így. Feszességét persze feloldják azok az egyedi pólói, amiket visel. Nem tudom, másnak is feltűnt milyen idiótákat visel? A legjobb szerintem az, amikor egy sertésnek a felosztását látjuk rajta.

Maly Róbertnek, Markert Károlynak és Klimes Tamásnak pedig megy a pacsi, mert amit az operatőrkötéssel műveltek azt tanítani kéne. El lehet rontani ezt is, ha nem jó a kameratávolság, a fókuszpont, de szó sincs ilyenről. Remek munkát végeztek. Jók a ráközelített snittek, a távolságot, az élességet mind jól eltalálták, sőt a fókusszal is sűrűn játszottak. Nincs panasz is panasz rájuk. Így kell ezt csinálni a folytatásban.

Fapad.S01E01.720p.HUN.HDTV.x264-JVC.mkv_001379260

Engem megvettek, kilóra. A Fapad egy lendületes munkahelyi komédia, ami csak annyira szürke, mint egy átlagember hétköznapja. Ne úgy nézzünk rá, mint egy újabb magyar próbálkozásra, hanem egy úttörőre, mert Litkai Gergelyéket már bátran emlegethetjük a műfaj veteránjai között. Tapasztalataik ott vannak a sorozat szerkezetében. Többször felröhögtem és azon érzéssel fejezem beírásom, hogy miért kell még 6 napot várnom a folytatásra? – Komolyan, ilyet még közszolgálat által készített produkciónál nem éreztem. Ott a minőség, ott a humor, illetve az egészet áthatja az, hogy ez ízig-vérig magyar.

Csak így tovább, és a pontszámmal cseppet se túlzok. Ezt összerakták. Megérte a maga 300+ millió forintos befektetését. Ilyenre bátran használják fel az adóm.

This entry has a rating of 5

Kommentáld!

Emlékeztető: CSI: A helyszínelők 13. évad | Zsaruvér 3. évad | Showder Klub 12. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 20, 18:58-kor a(z) magyar ajánló,Magyar régió témába.

Ma. 20:00-tól a Viasat3 műsorán: CSI – 13×01.
Ma. 21:00-tól a Universal Channel műsorán: Blue Bloods – 3×01-02.
Ma. 22:40-től az RTL Klub műsorán: Showder Klub – 12×01.

Feléled a vasárnap. A Viasat3 hozza a CSI legújabb évadját. Igaz odakinn a 14. kezdődött el, így szimplán bő egy évadnyi lemaradással kell szembe néznünk. Más, a port.hu szerint a 275. rész jön, viszont a csatorna által kiküldött közleményben a 274. epizóddal kell számolni. Nem tudom melyiknek higgyek, majd megmondjátok Ti!

A Blue Bloods-nál duplázásra tessék számítani. Élmény így nézni sorozatot, de sajnos  a BB továbbra se számon tartott nálam.

Na, de jön a Showder Klub és a hozzátársított timeslot premier. Vicc, hogy 11 évadot lehúzott hétfő este, most pedig átrakják. A döntést valamilyen szinten meg lehet érteni, mégis csak az X-Faktor és a Vundersőn és Zuperszexi felvezetését élvezheti, amivel hátha még jobban tud muzsikálni, bár erre nem tenném a fejem. Meglátjuk holnap.

Kommentáld!

Délutáni előzetes (1): Sztárban sztár

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 7, 14:55-kor a(z) Magyar régió,videó témába.

A Tv2 már annyi negatív kritikát kapott (tőlünk is), hogy most mellettük állok. Na nem azért, mert az X-Faktor jelenléte miatt a szombat estéjüket tartósan elvesztették, vagy mert az Édes Élet kevésnek bizonyult az Éjjel-nappal Budapest ellen, hanem mert a Sztárban sztárnak csinálak egy olyan eredeti előzetest, ami nem éppen megszokott a magyar tévéknél. Mindig mondom, hogy a britek tudják a legjobb ajánlókat csinálni, de nekik sikerült egy erejére megcáfolni ezt a kijelentésem. Nos, ezt lehet megtekinteni a következő egy percben.

Október 11-én startol egyébként az új tehetségkutatós-vetélkedőjük. Friderikusz lesz a műsorvezetője, aki az alábbit nyilatkozta hozzákapcsolódóan:

Újabb kihívásként és megtiszteltetésként értékelem, hogy rám bízta a TV2 a műsorvezetést a Sztárban sztár című szórakoztató műsorában. Tavasszal, ugye, kis énekes tehetségek osztályfőnöke lehettem, most ősszel felnőtt előadók, zenészek, énekesek lelki támasza lehetek, szóval szép az élet, mit mondjak! Addig-meddig provokálnak, míg végül magam is dalra fakadok, de akkor annyi lesz Magyarországnak


Kommentáld!

Emlékeztető: Társas játék – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 6, 18:00-kor a(z) magyar ajánló,Magyar régió témába.

Ma. 19:35-től az HBO műsorán: Így készült – Társas játék 2.
Ma. 20:00-tól az HBO műsorán: Társas játék – 2×01-02.

Amiben változás lesz az előző évadhoz képest, hogy a készítők sajátötletekkel dolgoztak, azaz nem loptak sehonnan. Elvileg ezek eredetiek, majd le fog esni az állunk tőlük.

Kommentáld!

Esti előzetes (2): Társas játék – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 3, 19:25-kor a(z) Magyar hírek,Magyar régió,videó témába.

Minden összejön.

Ma van a sajtós premierje a Társas játék 2. évadjának. Szerencsére az átlag polgárnak se kell túlzottan sokat várni rá, hiszen október 6-án megkapjuk a dupla részes kezdést. Az HBO kiadott egy hosszú előzetest a premierre felkészítve a nézőket. Másfél perces, benne minden, amire számítanunk kell a folytatásban.


Kommentáld!

A napi emlékeztető

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 3, 15:50-kor a(z) magyar ajánló,Magyar régió témába.

Ma. 16:35-tól a Viasat6 műsorán: Mortal Kombat: Defenders of the Realm – 1×01-02.
Ma. 21:20-tól az m1 műsorán: Munkaügyek – 3×01.
Ma. 22:00-tól a Discovery Channel műsorán: Bear Grylls: Escape from Hell – 1×01.
Ma. 22:20-tól az AXN Black műsorán: Primeval: New World – 1×01.

Lesz mit néznünk bőven.

Kezdjük a kora délutáni programmal, a Mortal Kombat animációs sorozattal, amit a Viasat6 ’95-ből hoz el nekünk. Be kell mutatnom? Szerintem se. Ahogy elnézem, szinte mindennap kapunk belőle friss epizódot.

Este már nagyobb a választási lehetőség. Az AXN Black-en debütál a bukott Primeval: New World, azaz a folytatásos spinoff-féleség. Tess pilot-kritikája még mindig a szemem előtt lebeg, hiszen lehordta a földig. Az m1 munkahelyi komédiája is folytatódik a legújabb etappal. Azóta se tudtam rááldozni az időm, pedig ha ennyi részt megélhetett, akkor csak nem lehet annyira rossz. Végezetül pedig jön Bear Grylls a Discovery-re, hogy újra túléljen valamit.

Kommentáld!

Emlékeztető: Hacktion – 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2013 September 30, 19:11-kor a(z) magyar ajánló,Magyar régió témába.

Ma. 20:20-tól az m1 műsorán: Hacktion – 5×01.

Hoppá. Egy újabb közszolgálaton futó sorozat nőtte ki magát. Az m1 legutóbbi akciósorozata a Tűzvonalban volt, ami megint csak szép életpályát futott. Azt se feledjük el, hogy az MTVA berendelte a Hacktion 6. évadját, ami tavasszal kerülhet képernyőre a jelenlegi műsortervezetük alapján.

Az új széria másik különlegessége Borbély Alexandra, akit a folytatásban a főszereplők sorában láthatunk, mint egy szakértőnőt, aki a bizonytékokra specializálódott. (Jelentsen ez bármit.) Mellesleg van olyan rajongó közöttünk, aki kőkemény fannak tartja magát? Már csak kiváncsiságból kérdem. Én annó talán az első etapját láttam, se többet. Aztán az Újratöltve reboot első epizódjába ízleltem bele, de nem hozta a berántást.

1 Hozzászólás
Következő oldal »

free web stats