Esti előzetes (2): Mr. Robinson

 
Beküldte: Kanyecc 2015 July 18, 19:03-kor a(z) 2014/15 sorozatai,videó témába.

Nem csak a The Carmichael Show került hátrányos helyzetbe az NBC 2014/15-ös idényében, hanem az Mr. Robinson is. Szintén 6 epizódot rendeltek be belőle. A főszerepben: Craig Robinson áll, aki egy zenetanárt fog alakítani egy suliban. Műfaját tekintve sincs különbség, hiszen a többkamerás irányvonalat lovagolják meg. A szereplők között még: Perio Gilpin, Brandon T. Jackson, Ben Koldyke, Amandla Stenberg, Spencer Grammer és Tim Bagley, illetve Meagan Good, aki csak visszatérője lesz az újoncnak. Premier augusztus 5-én. Mutatnám a legfrissebb ajánlóját, valamint egy jelenetsor is már felkerült a netre.


Tovább…

Kommentáld!

Déli előzetes (3): The Astronaut Wives Club

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 23, 12:00-kor a(z) 2014/15 sorozatai,videó témába.

Űrhajós feleségek? Jöhetnek? Az ABC elhalasztotta tavaly a premierjét, melyre egy évet kellett várnunk. Azóta elvileg nem dolgoztak át sok mindent, így nem indul fényesen a jövője. Ettől még a csatorna a nyári Desperate Housewife-klónként szeretnék eladni. Ami azért lesz nehéz, mert ott a Lifetime-os Devious Maids, amit erősebbnek érzek, illetve betöltötte azt az űrt, ami előbbi távozásakor keletkezett. Nézzük az előzetesét.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes (2): Wayward Pines

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 4, 11:29-kor a(z) 2014/15 sorozatai,Magyar hírek,videó témába.

Mindig vedd fel a telefont, ha csörög!

A sorozatpremier, amire több mint egy idénynyit kellett várni. Eredetileg a 2013/14-es szezonban kellett volna megkapnunk a Wayward Pines-t, azonban a Fox casting hiányában elcsúsztatta az érkezését. Mondjuk lehet, hogy jobban is jártak vele a készítők, mert így +1 évük volt arra, hogy tökéletesítsék a történetet. Május 14-én megkapjuk. Nem csak a jenkik jóvoltából, hiszen a magyarországi Fox is műsorára tűzte, amihez a napokban készítette egy eléggé beszédes hosszú ajánlót, amiből az is kikörvonalazódhat: mennyire lettek eltaláltak a szinkronhangok. Nézzük csak, mit raktak össze.


Kommentáld!

Befutott egy Bloodline-plakát

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 10, 14:25-kor a(z) 2014/15 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

We’re not bad people, but we did a bad thing.”

Ránézve a plakátra, tényleg el tudom hinni, hogy a Netflix komolyan gondolja a sorozatgyártást. Kb. úgy tudnám őket leírni, mint a legdinamikusabban fejlődő streamoldal, ami a klasszikus és aktuális sorozatok és filmek mellé próbál újat mutatni. Mindezt remekül csinálja, hiszen heti rendszerességgel írunk róluk. A legutóbbi hírben Ted Sarandos, a Netflix fejese kiemelte, hogy 2016 végére szeretné, ha a legtöbb országban jelen lennének. Ha ez összejön, akkor komolyan megváltozik a tévénézési szokása az embernek, hiszen már előzőekből is az szűrődött le, hogy megindult a nézőközönség megoszlása, átcsoportosulása.

Februárban a House of Cards tér vissza, márciusban pedig egy újonc mutatkozik be, a Bloodline, melyet áprilisban a Daredevil követ. Be vannak ők is táblázva. A szinopszisát nem írnám le, hiszen többszörösen fellelhető az oldalon, helyette mutatnám az egyedi plakátját, melynek színvilága a lelkemnek kedveskedett.

10945851_764420776981939_431302941727874917_o

Kommentáld!

Super Bowl-előzetes (6): Odyssey

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 2, 10:28-kor a(z) 2014/15 sorozatai,videó témába.

Az A.D. mellett az Odyssey is április 5-én mutatkozik be, ám az NBC úgy érezte, hogy épp itt az idő a második előzetes megmutatására – méghozzá a Super Bowl alatt. Mikor máskor?! Míg előbbi a vasárnap 21 órás blokkot foglalja el, addig utóbbi a 22 órásit. Visszaböngészve az archívumot, nem született sok cikk hozzákapcsolódóan. Ennyire elfelejtett újoncról beszélhetünk, holott már inkább a hype-nak kellene felőrölnie, hiszen egy akció-drámáról beszélhetünk, amit megspékelnek egy összeesküvéssel – és ha még ez se lenne elég, akkor mindezt kiterjesztik nemzetközi terekre. A történet középpontjában egy katonanő, egy politikai aktivista és egy ügyvéd áll, akiknek sorsa összekapcsolódik.

A főszereplők sorában: Adewale Akinnuoye-Agbaje, Anna Friel, Daniella Pineda, Elena Kampouris, Jake Robinson, Jim True-Frost, Nate Mooney, Omar Ghazaoui, Peter Facinelli, Sadie Sink és Treat Williams. Nézzük azt a 15 másodpercet.


Kommentáld!

Super Bowl-előzetes (5): A.D.: The Bible Continues

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 2, 10:01-kor a(z) 2014/15 sorozatai,videó témába.

Tavaly május egyik legnagyobb hírdurranása az volt, hogy az NBC berendelte a History Channel-en futott The Bibble kvázi folytatását. Előzményként mindenképpen szeretném leszögezni azt, hogy a történelmi témájú tévécsatorna nagyot szakított a minisorozattal. Valószínűleg valami hasonlóban reménykednek ők is. Minisorozat révén kerekegész történettel számolhatunk, amit Húsvét napjain kapunk meg. Az ütemezésben nincs hiba, viszont valamiért még se látom azt a sikerlehetőséget, mint a kábeles adónál. Kampányilag próbálják a legtöbbet kihozni belőle, mégis erőtlenség jelét vélem felfedezni megmozdulásaikban. Meglátjuk. Áprilisig van idejük.


Kommentáld!

Super Bowl-előzetes (4): One Big Happy

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 2, 9:47-kor a(z) 2014/15 sorozatai,videó témába.

Jól csinált mindent az NBC. Adott volt egy cirka 3 órás meccs, melynek összes reklámblokkját eladta, és még arra is volt ideje, hogy szinte a teljes idényét bepromózza. Ennek köszönhetően kaptunk egy ajánlót a One Big Happy-hez is, ami majd csak március közepén mutatkozik be a keddi 21:30-as timeslotban. Ez lesz a csatorna egyik midseason-re szánt szitkomja, ahol egy leszbikus anya, annak legjobb heteró barátja, illetve annak újdonsült felesége kap helyet. Liz Feldman fejéből pattant ki az ötlet, ami többkamerás mivolta miatt lehet ígéretes. Nézzük, mivel promózták a meccs alatt, illetve a tovább mögött egy másik ajánló, amiről lemaradtunk előzőleg.


Tovább…

Kommentáld!

Super Bowl-előzetes (3): The Slap US

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 2, 9:34-kor a(z) 2014/15 sorozatai,videó témába.

Hosszasan lehetne vitatkozni, hogy mi értelme egy már meglévő sorozatnak a „honosítása”, sőt megérne egy nagyobb lélegzetű cikket is, azonban ettől most eltekintek. De az tény, hogy vannak olyasféle feldolgozások, amik baromira bejöttek a népnek (pl.: The Killing, Fargo), és akadnak olyanok is, amiknél a fejüket fogták (pl.: Gracepoint). Hogy a The Slap melyik vonalat fogja erősíteni, azt nehéz előre megjósolni, viszont az ausztrál változat kezdése nem volt rossz. Amit a készítőinek mindenképpen meg kell oldania, az az atmoszférának az átültetése, illetve annak a nyomasztó hangulatnak a rebootolása, amitől már a néző érzi kínosan magát a főszereplőnk miatt. Nézzük, mire számítsunk február 12-én, ugyanis a The Blacklist után mutatkozik be.


Tovább…

Kommentáld!

Super Bowl-előzetes (2): Heroes: Reborn

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 2, 9:23-kor a(z) 2014/15 sorozatai,videó témába.

Kétségtelenül a legnagyobb visszatérések között emlegethető a Heroes: Reborn, ami 2010 februárjában búcsúzott el az élők sorából a 4. évadjával. Annak idején igazi kultsorozattá nőtte ki magát, hiszen a 2006/07-es idényben mindenki ráfeszült a pompon lány sztorijára. 2015-ben pedig folytatódik a sztori. Az már biztos, hogy Zachary Quinto és Ali Larter nem tér vissza a folytatásba, ami a 4. szériát követő „új” világban fog játszódni, főleg új karakterekkel. Az se titok már, hogy Jack Coleman viszont jelen lesz, sőt az egyik új szereplők között emlegethetjük a Chuck hírességét, Zachary Levi-t.

Este, a nagy meccs alatt leadták az első teaser ajánlóját. Ez tekinthető meg a folytatásban. Visszatérésének dátuma egyelőre ködös.


Kommentáld!

Super Bowl-előzetes (1): Aquarius

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 2, 9:00-kor a(z) 2014/15 sorozatai,videó témába.

Adós az NBC jó néhány újonccal, többek között ilyen az Aquarius is, ahol David Duchovny-t vélhetjük felfedezni a főszereplők sorában. John McNamara által írt produkció középpontjában egy helyi zsaru áll, aki összeáll egy közös ügy érdekében egy beépített kollégájával, hogy aztán a cél érdekében az elkövetőkkel macska-egér harcot vívjon. Egyelőre csak egy teaser érkezett hozzá. Ha netán a májusi Upfronts-adatlapja alatt elsikolttatok volna, akkor klikkeljetek ide.

A főszereplők listája azóta kibővül, így mutatnám kik lesznek jelen David mellett: Ambyr Childers, Beau Mirchoff, Brian Gattas, Chance Kelly, Chris Sheffiel, Claire Holt, David Duchovny, David Meunier,· Emma Dumont, Gaius Charles, Gethin Anthony, Grey Damon, James Martinez, Michaela McManus és Tara Lynne Barr. 13 részes event jellegű sorozatként tartjuk továbbra is számon, melyet Jonas Pate rendezésével kapunk meg.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats