NBC újoncok (16): Emerald City

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 12, 1:56-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

Emeraldcity-banner

Műfaj: Event jellegű minisorozat / dráma

Stúdió: Universal Television

Forgatási helyszín: nincs adat

Író: Matthew Arnold (Siberia).

Producerek: Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles).

Szereplők: még nincs

Történet: Az Óz, a csodák csodájának modern köntösbe öltöztetése érkezhet az NBC-re. A történetben egy lányt ismerhetünk meg, aki éppen biológiai anyja után követ, amikor betörés közben meglepik, és távozásakor egy tornádóba „botlik”, amivel egy másik világba „repítteti el magát”, persze tudatán kívül.

Berendelve: 10 epizód

Várható premier: 2015. midseason. Nincs még napja és timeslotja.

Kanyecc szerint: Ha azt vesszük alapul, hogy a Once Upon a Time kihordott egy spinoff-ot, és sikeresen megelevenítette Csodaországot, akkor miért ne? Ez az a téma, amiben mindig lesz potenciál, hiszen fantasy-ról beszélünk. Egy elképzelt világról, ami a már ismert – könyvek, mesék és filmek – lényeket elhozza egy más köntösben. 50%-nyi esélyt adok neki. Nincs a siker könyvelve, de esélytelennek se tartanám.

1 Hozzászólás

NBC újoncok (15): A.D.: After the Bible

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 12, 1:42-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

ad

Műfaj: Minisorozat

Stúdió: LightWorkers Media

Producerek: Mark Burnett (Survivor), Roma Downey (The Bible, Touched by an Angel), Richard Bedser (The Bible).

Szereplők: még nincsenek!

Történet: Krisztus halála utáni időszakot fogja elénk tárni a minisorozat. Középpontban: Krisztus tanításainak terjesztése egy politikailag nyugtalan közegben, miként megalakul egy teljesen új vallás, mely drámai módon átformálja a világtörténelmet.

Berendelve: 12 rész.

Várható premier: 2015. midseason. Valószínűleg húsvét tájt.

Kanyecc szerint: Aham. Leadják: 50%, lesz folytatása: 0%

tess szerint: Hihetetlen az, amit Mark Burnett-ék véghez vittek a Biblia adaptálásával. A History Channel-en ezt követően elindult a saját gyártású sorozat készítés, plusz a minisorozat 2 órásra vágott verziója a mozi pénztárakat is bevette. Cseppet sem véletlen, hogy az NBC lecsapott a folytatásra, noha kétlem, hogy a kvázi 2. évad meghaladja az előd sikereit. 100% a túlélési esélye, de Kanyeccel kell egyet értenem, ebből nem lesz 3. évad. Mindenesetre egy átütő siker esetén, még akár újra életre kelhetek a network mini-sorozatok.

Kommentáld!

NBC újoncok (14): Aquarius

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 12, 1:31-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

NBCAquarius-banner

Műfaj: Event jellegű sorozat / dráma.

Stúdió: ITV Studios America · Marty Adelstein Productions

Forgatási helyszín: N/a

Író: John McNamara (Prime Suspect, In Plain Sight).

Producerek: Marty Adelstein (Prison Break), David Duchovny (Californication), Melanie Greene (Californication).

Szereplők: David Duchovny (Californication, The X Files).

Történet: 1967-ben járunk, Los Angelesben. Egy helyi zsarut ismerhetünk meg, aki összeáll egy közös ügy érdekében egy beépített zsaruval, kinek segítségével egy szektavezér nyomára akadnak. Elindul a macska-egér harc, melynek végkifejlete a Tate-LaBianca gyilkosságok lesznek. – Külön csavarja a sztorinak, hogy főhősünk Charles Manson-ba is „belebotlik”, amikor még nem kezdte el a vérengző hadjáratát.

Berendelve: 13 epizód.

Várható premier: 2015. midseason.

Kanyecc szerint: Noha még nincs komplett szereplőgárda, és a készítők kiléte se ismert teljes mértékben, attól függetlenül eléggé ígéretesnek tűnik egy az event jellegű ötlet. Tetszik, hogy visszarepítenek az időben minket. Jó lesz újra stukkerrel a kezében látni David Duchovny-t, hiszen sokunknak az X-Aktás énje lebeg a szeme előtt. Látatlanban adnék neki 60%-nyi túlélési esélyt, mivel jónak tűnik minden oldalról, csak hát az NBC-nél ez semmit se jelent.

Kommentáld!

NBC újoncok (13): Heroes: Reborn

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 12, 0:59-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

Heroes-reborn-banner

Műfaj: Event jellegű minisorozat / dráma

Stúdió: Tailwind Productions · Universal Television

Történet: Feléleszti a Heroes című 2006-os NBC-s sorozatot. Ugyanazt képzeljük magunk elé, mint a 24: Live Another Day esetében. A történet valamiféle folytatást fog kapni. Nincs egyelőre semmi fix tény, pontosan ezért maradt le az összegző részből a készítő- és szereplőgárda. Csak jövőre érkezik, így lesz bőven idejük mindenre.

Berendelve: 13 epizód.

Várható premier: 2015. midseason

Kanyecc szerint: Ha azt vesszük alapul, hogy a 24-et feltámasztották és látszólag volt értelme, akkor a Heroes-nál se lesz másképp. Nagyon kíváncsi leszek, hogy az eredeti szereplőgárdából kik fognak visszatérni. Milyen történettel fognak tovább haladni. Potenciál van benne. Az első évadját imádtam, aztán egyre inkább fogyatkozott a lelkesedésem iránta. Ennyi év szünet után viszont van értelme visszahozni. (Kb. ugyanaz a szitu, mint az RTL Klub és a Való Világ esetében.) Túlélési esély: 70%.

Kommentáld!

NBC újoncok (12): Mission Control

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 12, 0:50-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

MissionControl-banner

Műfaj: egykamerás komédia

Stúdió: Gary Sanchez Productions · Universal Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: David Hornsby (It’s Always Sunny in Philadelphia, Unsupervised, How to Be a Gentleman)

Producerek: Adam McKay (Anchorman, Talladega Nights), Chris Henchy (Eastbound & Down), Will Ferrell (Step Brothers) és Owen Burke.

Szereplők: Eric Nenninger (Kickin’ It, Suit Up), Jonathan Slavin (Better off Ted), Julie Meyer, Krysten Ritter (Don’t Trust the B—- in Apartment 23, Gravity, Breaking Bad), Leah Renee (Satisfaction, The Playboy Club), Malcolm Barrett, Michael Rosenbaum (Breaking In), Tommy Dewey (The Mindy Project).

Történet: munkahelyi szitkom van a láthatáron érkezőben, ugyanis a sztori a NASA-nál játszódik. Az író visszarepít minket az időben, egészen az 1960-as évek elejére, amikor még azon megy a ténykedés, hogy az első ember megjárja a Holdat. Egy vezető mérnöknő áll a középpontban, aki a kor társadalmi helyzete miatt el van nyomva; illetve egy macsó tesztpilóta, aki újabb történelmet írhat az emberiségnek.

Berendelve: 13 epizód, de nincs lefixálva

Várható premier: 2015. midseason. Nincs még napja és timeslotja.

Kanyecc szerint: Nincs mese, a munkahelyi szitkomokra nyitott vagyok. A felhozatal nagyon jónak tűnik, ahogy az alapkoncepció is. Kíváncsi leszek, hogy egy ilyen témát network tévé miként tud jól visszaadni. A szereplőgárda nagyon erős, minden adott a sikeréhez. A várós faktor: 100%-os, túlélésiben pedig adnék neki: 80%-ot. Nagyon el kell bénázniuk, hogy ebből valamiféle kasza féleség legyen.

Kommentáld!

NBC újoncok (11): A to Z

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 12, 0:31-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

AtoZ-banner

Műfaj: egykamerás komédia

Stúdió: Le Train Train Productions · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Ben Queen (Drive),

Producerek: Rashida Jones (Parks and Recreation), Jeff Grosvenor (Sorority Forvever), Will McCormack (Will & Grace)

Szereplők: Ben Feldman (Mad Men), Christina Kirk, Cristin Milioti (How I Met Your Mother), Henry Zebrowski (Your Pretty Face Is Going to Hell, In Security) és Leonora Crichlow (Being Human, Back in the Game).

Történet: Egy romantikus srác, és egy lehetetlent nem ismerő lány áll a sztori középpontjában. Előbbi egy online társkereső cég alkalmazottja, utóbbi pedig a jogi részlegen dolgozik. Kettőjük romantikus találkozásáról, valamint összefonódásáról fog szólni a történet. A cím is erre alapozódik, végig veszik a történetüket a találkozástól a szakításig?!.

Berendelve: 13 részes berendelésről van infó.

Várható premier: 2014 ősze; csütörtökönként 21:30-tól; a Bad Judge fogja felvezetni.

Kanyecc szerint: 40 percben túlzás lett volna, de 20 percbe talán még élvezhetőt is hozhatnak ki a történetből. Ben Feldman egyáltalán nem szimpatikus. Újonc felvezetéssel a túlélési esélyei eléggé kettős kimenetelű, hiszen kérdéses, miként teljesít Kate Walsh. Tippre el fog vérezni, így mindössze 20%-ot saccolnék neki.

tess szerint: Klasszikus romkom-nak tűnik némi gyengéd dramedy töltettel talán. Az a helyzet, anno a hasonló egymásra találós romantikázós Mad Love sem húzta sokáig, pedig ott aztán tényleg szerethető karaktereket és kellemes színészi játékot kaptunk. Itt valahogy nem érzem a potenciált a castingban, ami ugye nagy baj, mert ezt a tucat script-et sem a történet fogja eladni.  40% a túlélési esélye, de csak azért mert az NBC nagyon bízik a sikerben.

Kommentáld!

NBC újoncok (10): Bad Judge

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 12, 0:17-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

bad-judge-banner

Műfaj: egykamerás sitcom

Stúdió: Gary Sanchez Productions · Universal Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Adam McKay (Saturday Night Live), Chad Kultgen, Chis Henchy (Eastbound & Down).

Rendező: N/a

Producerek: Anne Heche, Jill Messick, Kate Walsh (Private Practice), Will Ferrell (Eastbound & Down, Drunk History, Big Lake).

Szereplők: Kate Walsh (Private Practice, Grey’s Anatomy), John Ducey (Jonas), Mather Zickel (House of Lies, Newsreaders, Man Up), Arden Myrin (Quick Draw), Tone Bell (Whitney), Robby Shoemaker (Ray Donovan, Childrens Hospital), Theodore Barnes (Back in the Game), Miguel Sandoval (Medium).

Történet: a középpontban egy keményen dolgozó, szexuálisan túlfűtött nő áll, aki San Bernardinoban tölt be bírónői pozíciót. Módszereivel kivívta az elismerést. Mikor nem a munkájának él, akkor a férfiakat „falja”, ugyanis nem akar megállapodni. Életében a sorsfordítópont akkor jön el, amikor egy 8 éves srác a segítségét kéri, mivel szüleit ő jutatta sittre.

Berendelve: 13 rész.

Várható premier: Ősz, csütörtökönként 21:00-tól, a The Biggest Loser felvezetésével.

Kanyecc szerint: Kate Walsh alapvetően egy szimpatikus színésznő. Simán megnézem ebben a szerepében, főleg úgy, hogy komédiába ágyazták a cselekményt. Rajta kívül talán még Will Ferrell a nagynév. A kíváncsiságom felé adott, bár ha a CBS szitkomblokkja ellen kerül, akkor tippre ez kevés lesz. Túlélési esélye: 25%, várós faktor: 40% – mivel kíváncsivá tettek, mennyire lesz főhősnőnk pasifaló.

tess szerint: Na valahol itt kezdődik kérem az egyedi hangvétel. Egyszerűen zseniális húzás volt a jogi tematikát ráereszteni a fiatalos komédia elemekre. Ráadásul Kate Walsh nevetségesen könnyedén képes azonosulni a szerepével, így már első blikkre a nézők szimpátiája is megvan. Valahogy így kell ezt csinálni! Már csak az a kérdés, milyen felállásban képzelik el a folytatást a készítők, de tippre a heti ügy/gyermek krízis marad, ami ebben az esetben működhet is. Hiába, ilyen az, ha csillagos ötös a casting90% a túlélési esélye.

Kommentáld!

NBC újoncok (9): One Big Happy

 
Beküldte: tess 2014 May 11, 23:15-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

One-Big-Happy-banner

Műfaj: Többkamerás komédia

Stúdió: Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Liz Feldman (2 Broke Girls)

Rendező: Scott Ellis (Guys with Kids, 2 Broke Girls)

Producerek: Ellen DeGeneres (The Ellen DeGeneres Show), Jeff Kleeman (Friends with Benefits), Liz Feldman (2 Broke Girls), Scott Ellis (Guys with Kids, 2 Broke Girls)

Szereplők: Nick Zano (Happy Endings, 2 Broke Girls, 90210), Elisha Cuthbert (24, Happy Endings), Kelly Brook (Smallville), Brandon Smith (Sonny with a Chance), Rebecca Corry, Chris Williams

Történet: Liz (a leszbikus csaj) és Luke már gyermekkoruk óta olyanok, mint egy család.  Szüleik válása után meg végérvényesen eldöntötték, hogy örökre barátok maradnak. Ez ki is tart a felnőttkorig, amikor elhatározzák, családot alapítanak. Az újabb balul sikerült gyerekvállalási próbálkozás után aztán Luke egy bárban iszogatva rátalál élete szerelmére, a szabad-szellemű angol lányra Prudence-re és rövidesen össze is házasodnak. Ekkor azonban Lizzy is bejelenti, hogy összejött a próbálkozás, végre terhes.

Berendelve: Nincs infó róla, így gondolom 13 részes fél évados bekérést kapott.

Várható premier: 2015-ös midseasonben.

tess szerint: Így látatlanul valahol a modernkori családi komédia és a haver sitcom mezsgyéjén egyensúlyozhat, amiből akár bármi lehet. Mindkét alternatívára láthattunk példát az elmúlt években, de sajnos kivétel nélkül mind megbuktak. Itt sem lesz ez másként már csak a midseason opció miatt sem, hogy az NBC komédia részlegének a teljesítményét ne is említsem. Ettől függetlenül 40% a túlélési esélye.

Kanyecc szerint: Muháhá, párkapcsolati komédia, kicsit kifordítva, hiszen haver jelleg is át fogja hatni. Liz Feldman és Scott Ellis már bizonyított, igaz a 2 Broke Girls nem éppen a kedvenc szitkomjaim egyike. Kicsit a Modern Family-re emlékeztet, csak vérszegényebb felállásban. Ettől függetlenül bejöhet az élet vele. 50%-ot mondanék rá.

Kommentáld!

NBC újoncok (8): Mr. Robinson

 
Beküldte: tess 2014 May 11, 22:50-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

NBCMrRobinson-banner

Műfaj: Egykamerás komédia

Stúdió: Universal Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Owen Ellickson (The Office, Friends with Benefits, The Goode Family)

Rendező: Steven Pink (Children Hosptial)

Producerek: Greg Daniels (Parks and Recreation, The Office, King of the Hill), Briton W. Erwin (The Office), Tracy Katsky (Lucky Louie), Howard Klein (The Mindy Project, Parks and Recreation, The Office), Mark Schulman.

Szereplők: Amandla Stenberg (Sleepy Hollow), Craig Robinson (The Cleveland Show, The Office), Jeam Smart (Harry’s Law, Samantha Who), Larenz Tate (House of Lies, Rescue Me, Love Monkey), Amanda Lud (Ghost Ghirls), Catherine Shu, Jill Bartlett,

Történet: A történet középpontjában egy rock banda énekese áll, aki egy középiskolában kénytelen zenetanári munkát vállalni. A gondok akkor kezdődnek, amikor hősünk habitusa és az iskola szabályai kezdenek egymás szöges ellentéteivé válni.

Berendelve: Az NBC már jóval az upfronts előtt 6 részre berendelte a komédiát.

Várható premier: 2015-ös midseasonben.

tess szerint: Amolyan tipikus kísérleti projektnek tűnik, ami lesz, ami lesz alapon gyorsan ki lesz égetve majd a midseason alatt. Igazából bármi lehet belőle, ha a szerethető karaktereket, a gyermeki bájt és a zenei betéteket korrekt mód vegyítik. Viszont ha ez így lenne, akkor nem 6 rész és nem a midseason lenne a mérlege. Ez bizony megint csak D.O.A. közeli helyzet, de mivel látok benne lehetőséget, így 25% a túlélési esélye. 

Kanyecc szerint: munkahelyi szitkom a suliban. Nem kell több érv mellé, jöhet!

Kommentáld!

NBC újoncok (7): Unbreakable Kimmy Schmidt

 
Beküldte: tess 2014 May 11, 22:40-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

UnbreakableKimmySchmidt-banner

Eredeti cím: Tooken

Műfaj: Egykamerás komédia

Stúdió: Universal Television

Forgatási helyszín: New York

Író: Robert Carlock (Friends, Joey, 30 Rock), Tina Frey (Saturday Night Live, 30 Rock)

Rendező: Tristram Shapeero (Community, Children Hospital, Happy Endings)

Producerek: Robert Carlock (Friends, Joey, 30 Rock), Tina Frey (Saturday Night Live, 30 Rock), David Miner (Brooklyn 99, 30 Rock, Paks and Recreation)

Szereplők: Ellie Kemper (The Mindy Project, The Office), Tituss Burgess (30 Rock), Sara Chase, Lauren Adams

Történet: Kimmy 15 évet tölt egy elzárt világvégi szektában, mire úgy nem dönt, hogy végleg megszökik három másik társával. A menekülés után New York-ba utazik új életet kezdeni, ahol egy Upper East Side-i családnál lesz dada. Itt kell rádöbbennie, hogy az pénz és a csillogás nem egyenlő a boldogsággal vagy akár a józanésszel. Így aztán úgy dönt, kihasznál minden létező lehetőséget, amik kalandok egész sorát hozzák magukkal.

Berendelve: Az NBC már jóval az upfronts előtt 13 részre berendelte a komédiát.

Várható premier: 2015-ös midseasonben.

tess szerint: A készítői creditet leszámítva abszolút jellegtelen az egész produkció. Egyszerűen nem látni benne a potenciál legapróbb jelét sem és tippre ez az NBC-nél is így lehet. Örök igazság ugyanis, ha annyira jó lenne, akkor a fall seasonben debütálna. Eső blikkre nekem tipikus D.O.A., de aztán ne legyen igazam. Így aztán csak  10% a túlélési esélye.

Kanyecc szerint: Az első kérdésem, honnan lesz pénze a megszökött Kimmy-nek? Miből finanszírozza az élete azon részét, ami a megélhetését biztosítja. Egyébként a másik problémás tény, maga a cím. Biztosra veszem, hogy fogják még ezt módosítani, mert a Tooken is jobb volt nála. Szerintem a midseason-ös kaszák egyike lesz.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats