CBS újoncok (8): The Odd Couple

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 15, 9:37-kor a(z) Upfronts 2014: CBS témába.

Odd-Couple-banner

Műfaj: többkamerás szitkom

Stúdió(k): Tannenbaum Company · Timberman-Beverly Productions

Író(k): Joe Keenan (Frasier, Glee, Despreate Housewives)

Rendező: N/a.

Producerek: Carl Beverly (The Club, Unforgettable, Justified, Elementary), Eric Tannenbaum (Two and a Half Men, Rob), Kim Tannenbaum (Two and a Half Men, Rob), Matthew Perry (Go On, Mr. Sunshine), Neil Simon és Sarah Timberman (The Club, Unforgettable, Justified, Elementary).

Szereplők: Georgia King (The New Normal, Sugartown), Lindsay Sloane (Help Me Help You), Matthew Perry (Friends, Go On, Mr. Sunshine), Sarah Baker (Go On), Thomas Lennon (Sean Saves the World) és Wendell Pierce (The Michael J. Fox Show, Treme, The Wire).

Történet: a klasszikus sorozatnak a rebootját kapjuk meg, melyben a rendetlen Oscar Madison és a körültekintő Felix Unger kap szerepet, akik szobatársak.

Berendelve: Nincs adat, valószínűleg 13 epizód.

Várható premier: 2015. midseason.

Kanyecc szerint: Az eredeti sorozat kimaradt az életemből. A Two and a Half Men-ből az utolsó évadot várjuk, ami arra ad következtetni, hogy a CBS vele szeretné pótolni az üresen maradó étert. Midseasonben jön csak. Túlságosan ez az ötlet se nyűgözött le. Matthew Perry sorozatpestise tovább fog pusztítani. A Studio 60…, a Mr. Sunshine és a Go on után tippre megvan a negyedik kaszája zsinórban.

Kommentáld!

CBS újoncok (7): Scorpion

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 15, 9:03-kor a(z) Upfronts 2014: CBS témába.

scorpion-banner

Műfaj: dráma

Stúdió(k): CBS Television Studios · K.O. Paper Products · Perfect Storm  Entertainment · SB Films.

Író(k): Nick Santora (Prison Break, Breakout Kings)

Rendező: Justin Lin (BFFs, The Book Club).

Producerek: Alex Kurtzman (Hawaii Five-0, Sleepy Hollow, Alias, Fringe), Danielle Woodrow, Danny Rose (Scrubs, Cougar Town), Heather Kadin (Sleepy Hollow), Roberto Orci (Hawaii Five-0, Sleepy Hollow, Alias, Fringe), Scooter Braun, Scott Manson és Troy Poon.

Szereplők: Katherine McPhee (Smash), Robert Patrick (True Blood, Last Resort), Elyes Gabel (Body of Proof, Game of Thrones), Eddie Kaye Thomas (American Pie), Jadyn Wong (Being Erica) és Ari Stidham (Huge)

Történet: Walter O’Brien élete ihlette a sztorit, melyben a világ egyik legmagasabb IQ-jával rendelkező ember összeszed pár olyan tagok, akik hasonló cipőben vannak, hogy a világ legégetőbb és legfontosabb problémáit megoldják – mondhatni ők az utolsó védelmi vonala a mai komplex világnak.

Berendelve: 13 epizód

Várható premier: 2014 ősze, hétfőnként, 21 órától – a Mom felvezetésével.

Kanyecc szerint: Kicsit úgy érzem az alapkoncepcióját, mintha a The Big Bang Theory dráma változatát dobták volna le az asztalra. Kicsit hajaz a CSI: Cyber-re. A high-tech világot is felhasználjak az ügyek megoldásánál, csak milyen módon? Erre se derül fény a szinopszisból. Lépjünk tovább, mondanék pár biztatószót: a készítők között ismert arcok, olykor nagyobb nevek. Ha erre alapoznék, akkor mindenképpen odaadnám a legkülöncebb újoncnak járó díjat, mert fantáziámat megmozgatták. Ettől függetlenül csak 40%-ot kap.

Kommentáld!

CBS újoncok (6): Stalker

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 15, 8:41-kor a(z) Upfronts 2014: CBS témába.

Stalker-banner

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Outerbanks Entertainment · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író(k): Kevin Williamson (The Following)

Rendező: Liz Friedlander (The Secret Circle, 90210).

Szereplők: Dylan McDermott (American Horror Story), Maggie Q (Nikita), Mariana Klaveno (Devious Maids) és Victor Rasuk (How To Make It in America).

Történet: egy psychológiai thriller sorozatról van szó. A középpontjában: két nyomozó áll, akik zaklatási esetekre fókuszálnak Los Angeles körzetében. Az egyikőjük áthelyezéssel kapta a melót, miután viselkedésével kiérdemelte. Ő fogja társul kapni női kollégáját, akinek múltját is feltérképezhetjük, ugyanis kap egy átívelőt.

Berendelve: 13 epizód

Várható premier: 2014 ősze; szerdánként 22 órától – a Criminal Minds felvezetésével.

Kanyecc szerint: Dylan McDermott-ra illik az ilyen szerep. Pont. Zaklatási ügyekre specializálódott egység? WTF! Ez már szabályosan az a kategória, amikor nehezen találunk ki újat, de nyögvenyelősen akkor is valamit ráírok a papírra, nehogymár üresen adjam be. Természetesen a karakterek múltja tudja feldobni, illetve az érdekes ügyek – már ha ilyen alrészlegen tudunk olyanokról beszélni. Látok benne potenciált, de mégis csak: „Mi ez máár?!” – 30%

Kommentáld!

CBS újoncok (5): Battle Creek

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 15, 8:25-kor a(z) Upfronts 2014: CBS témába.

Battle-Creek-banner

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): Bad Hat Harry Productions · CBS Television Studios · Gran Via Productions · Shore Z Productions · Sony Pictures Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Írók: David Shore (House) és Vince Gilligan (Breaking Bad, The X Files).

Rendező: Bryan Singer (Black Box, H+, Dirty Sexy Money, House) és Vince Gilligan (Breaking Bad, The X Files).

Producerek: Erin Gunn, Jason Taylor és Mark Johnson (Breaking Bad, Rectify, The Guardian).

Szereplők: Aubrey Dollar (Point Pleasant, Women’s Murder Club), Damon Herriman (Justified), Dean Winters (Law & Order: SVU, Rescue Me, 30 Rock), Edward Fordham, Janet McTeer (The White Queen, Damages, Parade’s End), Josh Duhamel (All My Children) és Kal Penn (We Are Men, House).

Történet: a középpontjában két nyomozó áll, akik nagyon különböző világnézetben hisznek, mondhatni egymás ellentétei. Azért hozzák őket össze, hogy csökkentsék a bűnözést, a korrupciót és ezáltal megtisztítsák Battle Creek utcáit.

Berendelve: 13 epizód

Várható premier: 2015. midseason.

Kanyecc szerint: Nézzetek a promóciós képére, és úgy mondjátok azt, hogy nincs jövője a Battle Creek-nek! Igazából az írók között egy House és egy Breaking Bad készítő. Ez már önmagában jót sejtet. A szereplőgárda se teljesen ismeretlen. Látni kéne egy előzetest, addig marad 60%-on a mutatója.

Kommentáld!

CBS újoncok (4): Madam Secretary

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 15, 8:21-kor a(z) Upfronts 2014: CBS témába.

Madam-Secretary-banner

Műfaj: dráma

Stúdió(k): CBS Television Studios · Revelations Entertainment.

Író(k): Barbara Hall (Judging Amy, Joan of Arcadia)

Rendező: David Semel (Amerikai Horror Story, No Ordinary Family).

Producerek: Lori McCreary (Through the Wormhole), Morgan Freeman (Through the Wormhole) és Tracy Mercer (Through the Wormhole).

Szereplők: Bebe Neuwirth (Frasier, Law & Order: Trial by Jury), Erich Bergen, Evan Roe, Geoffrey Arend (Body of Proof, Trust Me), Katherine Herzer, Patina Miller (All My Children), Tea Leoni (Flying Blind) és Tim Daly (Private Practice, Nine, Eyes).

Történet: A középpontjában az Egyesült Államok női külügyminisztere áll, aki próbálkozik a harmónia megteremtésével a munkahelyi – és a családi életében – miközben a nemzeti diplomácia rögös útvesztőjén is meg kell állnia a helyét.

Berendelve: 13 epizód.

Várható premier: 2014 ősze, vasárnaponként 20 órától.

Kanyecc szerint: Nincsenek nagy nevek a szereplők között, kicsit azt tudnám írni hozzá, hogy a The Good Wife-ra hajaz – bár lehet erős kijelentést tennék. Mindenesetre a CBS utóbbit fogja felvezettetni vele vasárnap esténként. Korrekt timeslot-ot kapott, azt nem mondanám, hogy várós; mert abszolút nem lettem meggyőzve, de a kíváncsiság jegyében legalább 40%-ot adnék a túlélési esélyének.

Kommentáld!

CBS újoncok (3): NCIS: New Orleans

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 14, 23:46-kor a(z) Upfronts 2014: CBS témába.

NCIS-New-Orleans-banner

Backdoor pilot értékelése: 0/5 – Kritika

Műfaj: dráma

Stúdió(k): CBS Television Studios

Forgatási helyszín: Nincs adat.

Író(k): Gary Glasberg (NCIS, The Mentalist, Bones, Shark)

Rendező: Nincs adat.

Producerek: Mark Harmon (NCIS, Charlie Grace)

Szereplők: CCH Pounder (Sons of Anarchy, Warehouse 13, Brothers), Lucas Black (American Gothic), Paige Turco (Person of Interest, The 100, Big Shots), Scott Bakula (Looking, Chuck) és Zoe McLellan (JAG, Dirty Sexy Money).

Történet: Az NCIS spinoff ötlete. A New Orleans-i csapatot ismerhetjük meg, akik ugyanolyan ügyekre szakosodtak, mint az anyasorozatban lévők. Főszerepben a „King”, akit azért hívnak így, mert amikor megnyitották a NOLA irodát volt egy hatalmas drogfogása, mellyel megtisztította az egész környéket a kártékony „portól”, ami miatt családként tekint rá az egész város.

Berendelve: 13 epizód

Várható premier: 2014. ősze, keddenként 21 órától – az NCIS felvezetésével.

Kanyecc szerint: Azért éreztem fontosnak megosztani, hogy „King” áll a középpontban, mert a backdoor pilotnál nagyon idegesítő volt állandóan hallgatni ezt a becézgetését. Mellesleg az NCIS: Red-et többre értékeltem, szóval a logikát sehogy sem értem. A döntés háttérében biztosan az állhat, hogy ha már a CSI-nek is volt 3 spinoffja, akkor neki is legyen egyidőben a képernyőn. Most megkapja a CBS, de vajon érdemes volt mindezért eladni a lelküket? Ha engem kérdeztek: Nem. Örülnék, ha megbukna.

Kommentáld!

CBS újoncok (2): CSI: Cyber

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 14, 21:27-kor a(z) Upfronts 2014: CBS témába.

csi-cyber

Backdoor pilot értékelése: 2.5/5 – Kritika

Műfaj: dráma

Stúdió(k): CBS Television Studios · Jerry Bruckheimer Television

Forgatási helyszín: Nincs adat

Írók: Ann Donahue (CSI-franchise, Murder One), Anthony E. Zuiker (CSI-franchise) és Carol Mendelsohn (CSI-franchise, The Defenders, Melrose Place)

Rendező: Eagle Egilson (The Whole Truth, Dark Blue, CSI: Miami, Miami Medical).

Producerek: Jerry Bruckheimer (CSI, Hostages, The Whole Truth, Chase), Jonathan Littman (CSI-franchise, The Amazing Race, Hostages, Dark Blue) és Mary Aiken.

Szereplők: Patricia Arquette (Medium, Boardwalk Empire)

Történet: Új helyszínelők érkeznek. A célkeresztben a cyber-bűnözés, napjaink egyik fő problémája. Az elkövetők az internetet használják fel, hogy másokat megkárosítsanak és nyomaikat eltüntessék, illetve zsaroljanak bárkit bármivel. Egy új részleget ismerhetünk meg, akik az ilyen ügyek megoldására specializálódtak.

Berendelve: Várható fél évad, azaz 13 részes lesz.

Várható premier: 2015-ös midseason-ben vasárnap esténként a 22 órás slotban

Kanyecc szerint: Láttam a backdoor pilotot (írtam is róla). Nem volt semmi baj vele. Egyedül Patricia Arquette-t kell megszoknom. Az „próbaepizódban” elénk tárt ügy tetszett. Maga a megvalósítás néhol sántított, de van benne potenciál. Talán kicsit elkéstek vele, sőt biztos, hiszen az internet már aranykorát éli, és ez az ötlet inkább a fellendülésének időszakában állta volna meg a jobban a helyét, ettől függetlenül végre egy újabb közegből tudnak ügyeket meríteni, ami a kockákat is lekötheti – mint engem. Mellesleg a Hacktion kvázi ellenfele lehet, ami már a 6. évadjánál araszol. Tippre ez most be fog futni, azaz nagyon szeretném, ha olyan színvonalat szállítanának, mint a CSI 14×21-ben.

tess szerint: Mivel nem láttam a backdoor pilotot, így elképzelni sem tudom ezt a fajta új irányvonalat. Nem mondom, pár részen keresztül biztosan van benne potenciál, de hosszútávon lövésem sincs ez mire lenne elég. Arquette leigazolása remek húzás, de nem hiszem, hogy csak rajta múlna a dolog sikeressége. Anno Whitaker sem volt elég a Criminal Minds spin-offhoz, szóval csak óvatosan az igényekkel. Így aztán tényleg minden a készítők fantáziáján és persze a látványon múlik majd. Apropó látvány, a cyber bűnözésnél ez mit takarhat? CGI betétekkel feltubózott gépírókat?

Kommentáld!

CBS újoncok (1): The McCarthys

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 14, 21:12-kor a(z) Upfronts 2014: CBS témába.

The-McCarthys-banner

Műfaj: egykamerás többkamerás szitkom

Stúdió(k): Olive Bridge Entertainment · Sony Pictures Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Brian Gallivan (Are You There, Chelsea?)

Rendező: Fred Savage (2 Broke Girls, Modern Family, Friends with Better Lives).

Producerek: Richie Schwartz (Outlaw, Eagleheart, The Michael J. Fox Show) és Will Gluck (The Loop, The Michael J. Fox Show, Andy Richter Controls the Universe)

Szereplők: Jack McGee (Players, The Whole Truth, Common Law), Jacki Weaver, Jake Lacy (Better with You, The Office), Jessica Chaffin (New Girl, Zoey 101), Jimmy Dunn és Joey McIntyre (Boston Public)

Történet: egy nagy ír katolikus, sport-őrült Boston-i család áll a középpontjában, illetve annak egy meleg fiú tagja, akinek bűne nem a szexualitásban rejlik, hanem abban, hogy minél kevesebb időt töltsön családjával. – A projekt 2013-ban is futott, akkor még egykamerás verzióban, azóta többkamerásra változtatták.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősszel a csütörtöki komédia blokkban közvetlenül a Two and a Half Men után

tess szerint: Tippre ez egy harsány, politikailag inkorrekt komédia lesz, ami előszerettel lubickol majd a sztereotípiákban. Minden a kakrakterek kidolgozottságán és a színészeken múlik majd, egyszóval tipikus konzervhumor lesz, de a csatorna nagyon lát benne potenciált. Én sajnos nem. De komolyan, még a színészek közül sem ugrott be egyik névről sem, hogy oké, ő tényleg igazi komikus lenne. Az első előzetesek után persze okosabbak leszünk, de én látatlanban igen csak leírom az egészet. 25% a túlélési esélye.

Kommentáld!

free web stats