CW újoncok (4): The Messengers

 
Beküldte: tess 2014 May 15, 22:36-kor a(z) Upfronts 2014: The CW témába.

the-messengers

Műfaj: Dráma

Stúdió: CBS Television

Forgatási helyszín: Albuqueque

Író: Eoghan O’Donnell (Teen Wolf)

Rendező: Stephen Williams (Lost, Person of Interest)

Producerek: Basil Iwanyk (The Expendables filmek), Ava Jamshidi, Kent Kubena,

Szereplők: Shantel VanSanten (Gang Related, One Tree Hill),  Jon Fletcher (City of Dreams), Sofia Black-D’Elia (Betrayal, Gossip Girl), JD Pardo (Revolution),  Joel Courtney (Super 8), Anna Diop (Everybody Hates Chris), Diogo Morgado (Son of God)

Történet: Egy azonosítatlan tárgy zuhan az Új-Mexikói sivatagba, melynek lökéshulláma majdnem végez 5 emberrel. Azonban a becsapódást követően egy órával az áldozatok megmagyarázhatatlan mód visszatérnek az élők közé. Az 5 idegen ezután rejtélyes mód kapcsolódik egymáshoz, sőt bizonyos képességekre is szert tettek. Legfőbb feladatuk pedig nem más, mint egy közelgő fenyegetés megakadályozása, ami könnyedén az emberiség vesztét okozhatja. Vagy lehet, hogy pont ők okozzák majd?

Berendelve: Vélhetően fél évadra, azaz 13 részre.

Várható premier: 2015-ös midseason-ben.

tess szerint: Roppant ígéretes egyvelegnek tűnik a The Messenger, még ha a mögöttes készítői credit igen csak foghíjas. És ezen még a Lost házi rendezője sem tud sokat segíteni! Azonban a bibliai ihletésű sztori, az egyéni karakterdráma és a rejtélyközpontú tálalás még akár meg is lephet minket. Anno a fene se gondolta a The 100-ról, hogy ennyire betalál a CW-n, szóval miért ne? Óvatos 50% a túlélési esélye.

Kommentáld!

CW újoncok (3): Jane the Virgin

 
Beküldte: tess 2014 May 15, 22:14-kor a(z) Upfronts 2014: The CW témába.

jane-the-virgin

Műfaj: Dráma

Stúdió: CBS Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Perla Farías, Jennie Snyder (Emily Owens MD, 90210)

Rendező: Brad Silberling (Reign)

Producerek: Jorge Granier, Gary Pearl (10.5: Apocalypse), Brad Silberling (Reign), Benjamin Silverman (K-Town, Fashion Star), Brad Silberling (Reign)

Szereplők: Gina Rodriguez (Army Wives), Justin Baldoni (Single Ladies), Brett Dier (Ravenswood, The LA Complex), Andrea Navedo (How to Make It in America), Yael Grobglas (Reign), Ivonne Coll, Jaime Camil, Diane Guerrero (Orange is the New Black)

Történet: Megint csak egy feldolgozás, de az alapot ezúttal egy Venezuelai soap adja. Jane a 23 évesen két dolgot tart fontosnak az életben, a szappanoperák túlcsorduló romantikáját (szegényem), valamint a szüzességének a megóvását a házasságig. A legnagyobb vicc, hogy ezen kritériumok alapján még az ideális férfit is megtalálja magának egy nyomozó személyében. Azonban mielőtt az idilli jövőkép beteljesülhetne egy orvosi rutineljáráson véletlenül mesterségesen megtermékenyítik, ráadásul az apa nem más, mint a főnöke.

Berendelve: Vélhetően fél évadra, azaz 13 részre.

Várható premier: Ősztől hétfő esténként a 21 órás slotban közvetlenül a The Originals után

tess szerint: Anyám borogass! Ez most vagy annyira vállalhatatlan lesz, hogy egyszerűen kínszenvedés lesz minden perce vagy csak simán annyira infantilisen szar lesz, hogy muszáj nézni. Amúgy nem értem a csatornát, az Emily Owen MD totál bukta volt, erre most a készítőjével visszahozzák ezt a kínos dramedy vonalat megint a képernyőre. Ráadásul a casting is foghíjasnak tűnik, szóval ha van Isten, akkor nem sokat marad képernyőn. 30% a túlélési esélye.

Kommentáld!

CW újoncok (2): iZombie

 
Beküldte: tess 2014 May 15, 21:24-kor a(z) Upfronts 2014: The CW témába.

izombie

Műfaj: Dráma

Stúdió: Warner Bros. Television, DC Comics, Rob Thomas Productions

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Rob Thomas (Veronica Mars, Party Down, Cupid), Diane Ruggiero (Veronica Mars, The Ex List, That’s Life)

Rendező: Rob Thomas (Veronica Mars, Party Down, Cupid)

Producerek: Dan Etheridge (Veronica Mars, Party Down, The Carrie Diaries), Danielle Stokdyk (Big Shots, Veronica Mars), Rob Thomas (Veronica Mars, Party Down, Cupid), Diane Ruggiero (Veronica Mars, The Ex List, That’s Life)

Szereplők: Rose McIver (Masters of Sex, Once Upon a Time), Robert Buckley (666 Park Avenue, One Tree Hill, Lipstick Jungle), Malcolm Goodwin (Breakout Kings), David Anders (Heros, Alias, The Vampire Diaries), Alexandra Krosnery (Last Man Standing), Nora Dunn (Entourage), Rahul Kohli

Történet: Újabb DC képregény feldolgozás, melyben egy fiatal és tehetséges rezidens egy party alkalmával zombik áldozata lesz. A támadást ugyan túléli, de az élete alaposan megváltozik. Nappal unottan éli a hétköznapi emberek világát, amit a környezete abszolút nem tud mire vélni. Éjszaka pedig a helyi hullaházban ismeretlen holttestek agyából csemegézik. Azonban ezzel az áldozatok emlékét is magáévá teszi, így miután lebukik a főnöke előtt közösen kezdenek el nyomozni a névtelen áldozatok gyilkosai után.

Berendelve: Vélhetően fél évadra, azaz 13 részre.

Várható premier: 2015-ös midseason-ben.

tess szerint: Basszus, ennyire elbaszott koncepciót nem minden héten talál az ember. Oké, képregényes frontos több ehhez hasonló sorozat is fut, de hogy miért pont ezt választotta be a CW. Egyszerűen totálisan műfajidegen koncepciónak tűnik, plusz a hasonló Beauty & the Beast is igen csak kallódik a képernyőn. Ellenben ha valaki kitudja hozni a könnyed tini drámát és a maximumot a témából, akkor az Rob Thomas és kompániája. Ettől függetlenül viszont továbbra is szkeptikus vagyok, szóval csak óvatos 50% a túlélési esélye.

Kommentáld!

CW újoncok (1): The Flash

 
Beküldte: tess 2014 May 15, 20:59-kor a(z) Upfronts 2014: The CW témába.

the-flash

Műfaj: Dráma

Stúdió: Warner Bros. Television, DC Comics, Berlanti Productions

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Greg Berlanti (Arrow, The Tomorrow People, Everwood, Dirty Sexy Money), Andrew Kreisberg (Arrow, Eli Stone, Boston Legal), Geoff Johns (Arrow, Blade: The Series)

Rendező: David Nutter (most komolyan soroljam?)

Producerek: Greg Berlanti (Arrow, The Tomorrow People, Everwood, Dirty Sexy Money), Andrew Kreisberg (Arrow, Eli Stone, Boston Legal), Geoff Johns (Arrow, Blade: The Series)

Szereplők: Grant Gustin (Arrow, Glee, 90210), Jesse L. Martin (Smash, Las & Order), Danielle Panabaker (Shark, Justified), Candice Patton (The Game), Tom Cavanagh (Ed, The Following, Royal Pains), John Wesley Shipp (Dawson’s Creek)

Történet: A sztoriról sok újdonságot nem lehet elmondani, aki látta az Arrow-s backdoor pilot-ot és olvasta a képregényeket az mindent tud. Barry Allen édesanyja 11 éves korában meglehetősen bizarr és rejtélyes körülmények közt meggyilkolták. A hatóságok természetesen az apját vádolták meg tévesen és így a család élete romokba hullt. Napjainkban Allen egy kitűnő helyszínelő, aki tovább nyomoz édesanyja gyilkosa után, de egyelőre eredménytelenül. Azonban egy, a S.T.A.R. Labs-ben bekövetkezett baleset következtében hirtelen hatalmas előnyre tesz szert a bűnüldözés területén.

Berendelve: Szokás szerint csak fél évadra.

Várható premier: Ősszel kedd esténként a 20 órás slotban a Supernatural-lal párban.

tess szerint:No komment, a CW megtalálta a következő aranytojást tojó tyúkot. A készítők ugye egytől egyig bizonyítottak már, a szereplők zöme is feltörekvő tehetség és hát David Nutter sem az az ember, aki sűrűn mellényúl. Hogy a DC füzetek szolgáltatta kreatív alapot és őrületes fanboy armadát már ne is említsem. Itt nem az a kérdés, hogy sikeres lesz vagy túlél, hanem sokkal inkább az, hogy meddig viszi? A készítők és Pedowitz állítása szerint a Central City-i események egészen más perspektívából lesznek majd prezentálva, ami ugye bármi lehet, de néhány crossover és egy összefűződő univerzum, azért csak elégnek kell lennie.

Kommentáld!

free web stats