Ezeket passzolta a The CW

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 27, 0:13-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Pilottervek: 2015/16 témába.

Passzolt pilotösszegzők: NBC | Fox | ABC | CBS | The CW

Upfronts 2015: The CW – Összefoglaló | Adatlapok | Előzetesek | Szavazás

Utolsó állomáshoz érkeztünk – már ami az országos tévécsatornákat jelentené. (Jó lenne végig menni a kábeles szférán is, hiszen nagyon sok jó ötlet kapott otthon náluk. Ha lesz időm, energiám, nem kímélem magam.) Addig viszont nézzük, mit tartogat az a tévécsatorna, ahol a legkevesebbet lehet veszteni.

6 pilotszkriptből hármat berendeltek, hármat passzoltak. Nyilván a Tales from the Darkside-nál érezték a hiányt, ami miatt nem lett volna sok értelme berendelni. Másrészről, az antológia, mint műfaj jelenleg távol áll tőlük. Most a szuperhősökkel tudnak kellő nézőszámot generálni, hiba lett volna belefogni egy ilyen témájú feldolgozásba. A Dead People ötlete akkor élhette volna túl a pilotszezont, ha az iZombie befut. Láttuk miként teljesített, adta magát az egész. Ne csinálják meg ugyanazt, csak pepitába, annak nincs sok értelme. A Nikita óta pedig úgy érzem, a valósághű akciótól kezdenek eltávolodni. A Cheerleader Death Squad kaszája is ennek tudható be.

Nektek melyek azok az ötletek, amikre abszolút vevők lennétek? Kommentekbe jöhetnek a vélemények!

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal:

(CRTL) = író/készítő
(D) = rendező
(CO-EP) = társkészítő
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv/képregény szolgál alapul, ennek írója

 • Cheerleader Death Squad
  Történet: egy ex-CIA ügynökről szól, akivel munkája jól elbánt. Most egy elit washingtoni középiskolában tölt be tanári pozíciót, ahol gazdag és befolyásos emberek csemetét taníthatja, ám amikor felfedezi, hogy milyen kapcsolatokra tesz velük szert, egy kisebb kémcsapatot képez ki belőlük, akik a keze alá dolgoznak, hogy visszaszerezze régi állását, illetve megkopott hírnevét a CIA berkeiben.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: Abbie Cobb, Alan Van Sprang, Aylin Bayramoglu, Gia Mantegna.
  Készítők: Daniel Truly (CRTR/EP), Marc Cherry (CRTR/EP), Mark Waters (DIR – Pilot), Neal Baer (CRTR/EP), Sabrina Wind (EP).
  Stúdió(k): CBS Television Studios · Cherry-Wind Productions.
  Forgatási helyszín: Toronto.
 • Dead People
  Történet: egy taxisofőrről szól, aki félig alkoholista, és szerencséből se járt ki neki. Egy halálközeli élményt követően rá kell döbbennie, hogy képes kommunikálni a halottakkal, vagyis azok szellemével – köztük az ex-feleségével is, akinek halálát még mindig nem sikerült feldolgoznia.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: Alexandra Chando, Andrew J. West, Echo Kellum, Jaime Lee Kirchner.
  Készítők: Bryan Burk (EP), J.J. Abrams (EP), Marc Buckland (DIR – Pilot), Tom Kapinos (CRTR/EP).
  Stúdió(k): Aggressive Mediocrity · Bad Robot Productions · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Vancouver.
 • Tales from the Darkside
  Történet: Újragondolás, ami az antológia műfajából eredeztethetően bármikor előfordulhat. A Tales from the Darkside 1984 és 1988 között futott, illetve rá két évre készített Stephen Kingegy filmet is. Az alapokat nyilván a régi klasszikus szolgáltatja, ám egyelőre csak sötétben tapogatózva ténykednek az írók is, legalábbis hivatalos szinopszis nincs egyelőre
  Műfaj: antológia.
  Szereplők: Kris Lemche.
  Készítők: Alex Kurtzman (EP), Bradley Buecker (DIR – Pilot), George A. Romero (CRTR – Eredeti), Heather Kadin (EP), Jerry Golod (EP), Joe Hill (CRTR/EP), Mitch Galin (EP), Robert Orci (EP).
  Stúdió(k): CBS Television Studios · K.O. Paper Products.
  Forgatási helyszín: Vancouver.

Kommentáld!

Ezeket passzolta a CBS

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 24, 15:26-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Pilottervek: 2015/16 témába.

Passzolt pilotösszegzők: NBC | Fox | ABC | CBS | The CW

Upfronts 2015: CBS – Összefoglaló | Adatlapok | Előzetesek | Szavazás

Lassan tiszta fejjel látja mindenki a 2015/16-os szezont. A CBS a Supergirl berendelésével egy várat, ám annál meglepőbb fordulatot tett, hiszen bekapcsolódott a képregényes világba. Sejteni lehetett, hogy eljön ez a pillanat, mivel rajtuk kívül mindenhol jelen van vagy a Marvel, vagy a DC legalább egy képregényhőse. A napokban kiszivárgott unaired epizódról jó kritikai visszhang született, így nagyon úgy fest: belenyúltak a tutiba.

Ez a jövő. Nézzük kicsit a múltba, ugyanis a pilotszezon által náluk is ment szép számmal pilotötlet a levesbe.

Volt nekik egy jogi drámaötletük, a Doubt, amit Adam Bernstein rendezhetett volna. Középpontjában egy védőügyvéd állt, aki beleszeretett ügyfelébe, egy brutális gyilkosság gyanúsítottjába. Nem érezték erősnek, ahogy James Patterson-féle The Thomas Berryman Number című könyves adoptációt se, a For Justice-t. New York legmenőbb kórházából se kértek jelenetet, így az LFE kispadra került, mint a Sneaky Pete, melyben egy szélhámos kapta volna a fókuszt.

Komédiáknál duplán elmosolyodtam, hiszen a Taxi-22 megint passzolásra került. Az HBO után a CBS se kért az egykamerás Taxiból. Volt egy másik ötlet is, ami régóta a papíron hánykolódik, a Super Clyde. A többiekre nem pazarolnám a karaktereket, akit érdekel, olvassa végig!

Ti, melyik ötletet láttátok volna szívesen viszont a képernyőn a töröltek közül? Kommentekbe jöhetnek a válaszok, az indokok!

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal:

(CRTL) = író/készítő
(D) = rendező
(CO-EP) = társkészítő
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv/képregény szolgál alapul, ennek írója

Drámák:
 • Doubt
  Történet: Jogi sorozat lehet, melyben egy védőügyvéd – szakmája egyik legjobbika – belehabarodik ügyfelébe, aki egy brutális gyilkosság gyanúsítottja.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: Dreama Walker, Dule Hill, Elliott Gould, KaDee Strickland, Kobi Libii, Laverne Cox, Teddy Sears.
  Készítők: Adam Bernstein (EP/DIR – Pilot), Carl Beverly (EP), Joan Rater (CRTR/EP), Sarah Timberman (EP), Tony Phelan (CRTR/EP).
  Stúdió(k): CBS Television Studios · Timberman-Beverly Productions.
  Forgatási helyszín: New York.
 • For Justice
  Történet: Az alapkoncepciót James Patterson-féle The Thomas Berryman Number című könyv adja. A történet egy FBI ügynöknőről szól, aki olyan bűncselekmények osztályán dolgozik, ahol polgári jogok sérelmeivel foglalkoznak. A csavart pedig az adja, hogy egy radikális és egy hivatali család „metszetébe” (amit értelmezzünk nézet eltéréseinek) kerül.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: Anika Noni Rose, Leonardo Nam, Mario Van Peebles, Phylicia Rashad, Rachel Bosto, Shawn Hatosy, Tim Blake Nelson.
  Készítők: Ava DuVernay (DIR – Pilot), Berry Welsh (CO-EP), Bill Robinson (EP), James Patterson (BOOK/EP), Jane Rosenthal (EP), Leopoldo Gout (EP), Rene Balcer (CRTR/EP), Robert De Niro (EP).
  Stúdió(k): CBS Television Studios · James Patterson Entertainment · Tribeca Productions.
  Forgatási helyszín: New York.
 • LFE
  Történet: Kórházas dráma lesz, melyben néhány másodéves rezidens New York legmenőbb kórházában próbálja fenntartani az egyensúlyt emberségükkel és istenkomplexusukkal.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: Ana Kayne, Andy Mientus, Annie Funke, Daniel Sharman, Luke Slattery, Melissa Leo, Reed Birney.
  Készítők: Dan Jinks (EP), David Marshall Grant (EP), David Slade (EP/DIR – Pilot), Paul Downs Colaizzo (CRTR/CO-EP).
  Stúdió(k): CBS Television Studios · The Dan Jinks Company.
  Forgatási helyszín: New York.
 • Sneaky Pete
  Történet: egy börtönből szabadult szélhámosról szól az alapkoncepció. A harmincas éveiben járó férfi felveszi cellatársa személyazonosságát, hogy a múltja elől bujkáljon. Új életében sármját és gaztudását hasonszőrű „kollégáinak” elkapására használja, amelyben unokatestvére fog segédkezni.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: Giovanni Ribisi, Libe Barer, Margo Martindale, Marin Ireland, Peter Gerety, Shane McRae.
  Készítők: Bryan Cranston (CRTR/EP), David Shore (CRTR/EP), Erin Gunn (CO-EP), James Degus (EP), Seth Gordon (EP/DIR – Pilot).
  Stúdió(k): Moon Shot Entertainment · Shore Z Productions · Sony Pictures Television.
  Forgatási helyszín: Stamford.
Komédiák:
 • The Half of It
  Történet: egy frissen vált férfiről szól, aki egyben apa is. A sztori csavarját az adja, hogy az egykori családfő több vagyont örökölt meg – hiszen feleződik minden – mint amivel valaha is rendelkezett házassága során.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Andrea Anders, Beth Hoyt, Christine Ko, David Del Rio, Jon Dore, Morgan Krantz.
  Készítők: Chris Harris (EP), James Burrows (DIR – Pilot), Mike Gibbons (CRTR/EP).
  Stúdió(k): CBS Television Studios.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Happy Life (aka. Joe Time)
  Történet: egy családfő kerül a fókuszba, aki neheztel azokra, akik élik álmaikat kergetik és élik a hétköznapi életüket, csak éppen minőségibben, mint ő maga.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Alli Kinzel, Bill Smitrovich, Duane Martin, Eric Petersen, Minnie Driver, Noland Ammon, Rita Moreno, Steven Weber.
  Készítők: Bill Wrubel (CRTR/EP), James Burrows (DIR – Pilot).
  Stúdió(k): Here Comes Scrappy · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • The Mistake
  Történet: egy házaspár áll a középpontba, akik végre fellélegezhetnek, miután felnevelték gyermekeiket. Neki állhatnak élvezni az életet, azaz neki állhatnának, ám kiderül, hogy jön a következő…
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Julianna Guill (Originally Cast).
  Készítők: Andy Ackerman (EP/DIR – Pilot), David Mandel (CRTR/EP), Scott Silveri (CRTR/EP), Shana Goldberg-Meehan (CRTR/EP).
  Stúdió(k): Silver and Gold Productions · Warner Bros. Television · Woltz International Pictures.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Super Clyde – 2015-ös változat
  Történet: egy szerény, szende gyorsétteremi dolgozóról szól, aki egyik napról a másikra szuperhősnek csap fel. – Az egésznek a csavart az adja, hogy a CBS már a 2013/14-es pilotszezonban passzolta egyszer, de most ismét adott neki egy újabb esélyt. Meglátjuk, hogy élni tudnak-e vele.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Annaleigh Ashford, Charlie McDermott, Diane Guerrero, Mark Addy.
  Készítők: Greg Garcia (CRTR/EP), Rebecca Asher (DIR – Pilot).
  Stúdió(k): Amigos de Garcia Productions · CBS Television Studios.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Taxi 22PILOT ELKÉSZÍTÉSE ELHALASZTVA
  Történet: egy embergyűlölő és politikailag inkorrekt New York-i taxisofőr áll. – A pilotötlet eredetileg az HBO-nak készült, azonban ők passzolták a berendelési időszakban. Utána a CBS vette át a 2014/15-ös pilotszezonban, viszont ők is halasztották. Most itt tartunk.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Christopher Nicholas Smith, F. Murray Abraham, Jennifer Esposito, John Leguizamo, Lenny Venito, Rebecca Creskoff, Sahr Ngaujah.
  Készítők: Clark Peterson (EP), Dennis Erdman (EP), Francois Flamand (EP/CRTR – Original), James Gandolfini (EP), Jeff Golenberg (CO-EP), John Leguizamo (CO-EP), Mark Armstrong (EP), Nancy Sanders (EP), Patrick Huard (EP/CRTR – Original), Rob Greenberg (DIR – Pilot)), Sam Maydew (CO-EP), Tad Quill (CRTR/EP).
  Stúdió(k): Attaboy Films · CBS Television Studios.
  Forgatási helyszín: Toronto.
 • Címnélküli O’Shannon & Warren-projekt
  Történet: Pár haver és azoknak a családja áll a középpontjában – a csavart az adja, hogy három különböző életkorcsoportot ütköztetnek.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Adam Brod, Jacob Hopkins, Kelly O’Sullivan, Noureen DeWulf, Tracy Spiridakos, Tyler Labine.
  Készítők: Clark Peterson (EP), Dan O’Shannon (CRTR/EP), Dennis Erdman (EP), Eric Tannenbaum (EP), Kim Tannenbaum (EP), Pamela Fryman (DIR – Pilot), Peter Warren (CRTR/SP).
  Stúdió(k): CBS Television Studios · The Tannenbaum Company.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Címnélküli Tommy Johnagin-projekt
  Történet: egy család áll a középpontjában, illetve annak egyik tagja, aki stand-up komikus – mindez egy kis középnyugati városban.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Jane Kaczmarek, JoAnna Garcia Swisher, Kevin Nealon, Talia Tabi, Tommy Johnagin.
  Készítők: Bill Lawrence (EP), Jeff Ingold (EP), Justin Halpern (CRTR/EP), Patrick Schumacker (CRTR/EP), Scott Ellis (DIR – Pilot), Tommy Johnagin (CRTR/CO-EP).
  Stúdió(k): Doozer Productions · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.

Kommentáld!

Ezeket passzolta az ABC

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 23, 17:10-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Pilottervek: 2015/16 témába.

Passzolt pilotösszegzők: NBC | Fox | ABC | CBS | The CW

Upfronts 2015: ABC – Összefoglaló | Adatlapok | Előzetesek | Szavazás

Közel másfél hete túl vagyunk az Upfronts-on. Leülepedett mindenkiben a tömény hírmennyiség, amit hozott magával? Ha igen, akkor nosztalgiázzunk még egy kicsit, hiszen akad még pár országos csatorna, melynek passzolt pilotötleteiről nem esett szó. Mint fentebb olvasható, az NBC és a Fox pipa. Most az ABC-t venném górcső alá, hiszen a legnagyobb pilotmészárlást ők hajtották végre. (Emellett több helyen is azt olvastam, hogy a legígéretesebb újoncokat rendelték be, ami ritka számban megy – legalábbis náluk.)

A drámák közül a Runner-t mindenképp fontosnak tartanám kiemelni, hiszen ahogy Berkun Oya, úgy Michael Cooney se tudta meghódítani berendelőjét. A Fox-tól átvett ötletet hiába dolgozták át, nem hozta azt az átütő faktort, amiért zöld utat kaphatna. (A magyarok a török alapjai miatt biztosan vevők lett volna rá!) Szinte biztos voltam abban, hogy a When We Rise című meleg polgárjogi mozgalmas ötlet sem kell nekik. A Modern Family-vel még emészthető módon tálalják, de drámában már kérdéses ez a féle irányvonal. Inkább kábelre való.

A Mix valószínűleg azért került mellőzésre, mert az Oil-t látván megkapja a nép a multigenerációs családi drámáját. A The Kingmakers tűnt még érdekes megmozdulásnak, illetve a The Advocate. Előbbi azért, mert nem hétköznapi nyomozós ötlet, utóbbi pedig, mert az ABC is ki tudott volna hordani egy újabb erős női karaktert.

A komédiáknál azt írtam, hogy eléggé csekély azon ötletek száma, amikért ölni tudnék. Örülök, hogy végül a Chevy ment a kukába. Maradjunk meg a fiatalos közönségnél. Ettől függetlenül, egy Deleroes & Jermaine-re nyitott lennék a mai napig. Jah, és a legnagyobb meglepetésről se feledkezzek el, hiszen a Knoxville se nyert jegyet 2015/16-ra. Remélem azért Johnny Knoxville nem adja fel, mert szívesen viszontlátnám az ötletét a képernyőn.

Mint azt észlelhettétek, a SHIELD spinoff sincs a bekértek sorában. Gyenge lett a szkript. Ennyi a mutatvány. A 2016-os pilotszezonban ismét nekifutnak a készítő, addig barátkozzunk meg a másik kettővel.

Ti, melyik ötletet láttátok volna szívesen viszont a képernyőn a töröltek közül? Kommentekbe jöhetnek a válaszok, az indokok!

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal:

(CRTL) = író/készítő
(D) = rendező
(CO-EP) = társkészítő
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv/képregény szolgál alapul, ennek írója

Drámák:
 • The Adversaries
  Történet: egy New York-i jogi dinasztia családfőjéről szól, aki a város egyik hangsúlyos perében vádlottá válik – a csavart az adja, hogy a lányának, aki szövetségi ügyészként dolgozik állást kell foglalnia, hogy melyik oldalra áll.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők
  : Christine Evangelista, Christine Lahti, Enuka Okuma, Kristen Hager, Lenny Platt, Terry O’Quinn.
  Készítők: David Zabel (CRTR/EP), Stephen Cragg (DIR – Pilot).
  Stúdió(k): ABC Studios.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • The Advocate
  Történet: egy kemény, találékony, alfa típusú üzletasszony áll a sztori középpontjában, aki átél egy „orvosi pánikot”, ugyanis félrediagnosztizálják betegségét. (Halálos betegséget állapítanak meg nála.) Azt tapasztalja, hogy első kézből veszélyes az egészségügyi rendszer. A tény megdöbbenti barátait és családját, ezért maga mögött hagyja karrierjét és ügyvédnek csap fel. Célja, ahogy megvédje azokat az ártatlan embereket, akik a modern orvostudomány útvesztőjébe keveredtek.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők
  : Coby Bell, Elliot Knight, Freddie Thorp, Joy Bryant, Kim Raver.
  Készítők: Byrdie Lifson-Pompan (CP), Jennifer Klein (EP), Michael M. Robin (DIR – Pilot), Sheldon Turner (CRTR/EP), Valerie Ulene (CP).
  Stúdió(k): Vendetta Productions · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Vancouver és Los Angeles.
 • Broad Squad
  Történet: 1978-ban játszódik a történet, Bostonban, amikor az első női járőrosztály sikeres vizsgával zárja a kiképzést. Pechjükre, ebben az időszakban éli fénykorát a korruptság és a szervezett bűnözés a városban, ami megnehezíti életüket.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők
  : Alberto Frezza, Charlotte Spencer, Cody Horn, Kenneth Mitchell, Lauren Ambrose, Michael Gaston, Morgan Spector, Rutina Wesley.
  Készítők: Aaron Kaplan (EP), Alexandra Lydon (PROD), Bess Wohl (CRTR/CO-EP), Coky Giedroyc (DIR – Pilot), Josh Schwartz (EP), Len Goldstein (EP), Stephanie Savage (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Fake Empire · Kapital Entertainment.
  Forgatási helyszín: Boston.
 • The Kingmakers
  Történet: egy férfi áll a középpontjában, aki holtan találja elsőéves húgát egy elit egyetemen. Főhősünk személyazonosságot vált, hogy bejusson az egyetemre és kinyomozza testvére halálának okait, miértjeit.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők
  : Adrian Pasdar, Colm Feore, Gus Halper, Khary Payton, Kristin Bauer van Straten, Parminder Nagra.
  Készítők: Dan Dworkin (EP), James Strong (DIR – Pilot), Jay Beattie (EP), Sallie Patrick (CRTR/EP).
  Stúdió(k): ABC Studios.
  Forgatási helyszín: Atlanta.
 • Mix
  Történet: Multikulturális és multigenerációs család áll a középpontjában, ahol a válások, az örökbefogadások és a folyamatos viszályok megszokottak. Ennek a modern nagycsaládnak az életébe nyerhetünk bepillantást, illetve birtokukban lévő éttermükébe.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők
  : Britne Oldford, Camille Guaty, Joaquim de Almeida, Sam Page, Sharon Lawrence, Walter Perez.
  Készítők: Daniel Barnz (DIR – Pilot), Jeff Grosvenor (CO-EP), Jennifer Cecil (CRTR/EP), Rashida Jones (EP), Will McCormack (EP).
  Stúdió(k): Le Train Train Productions · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Vancouver.
 • Runner – a 2014/15-ös pilotszezonban maradt vissza, a Fox kérte be akkor
  Történet: a török Son című sorozat adja az alapját a sztorinak, amit idehaza a Tv2 adott Hazugságok gyűrűjében címmel. A története egy olyan nőről szól, akinek férje másnak mondatja magát, s eközben a feleség minél többet akar megtudni a férfi sötét oldaláról – ami arra vezet, hogy belekeveredik egy kisebb háborúba, ami a mexikóiak és az amerikaiak között zajlik illegális utón fegyverekre és drogra kihegyezve.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők
  : Adam Rodriguez, Brent Sexton, Chris Johnson, Matthew LeNeve, Megan Dodds, Paula Patton.
  Készítők: Berkun Oya (CRTR – eredeti), Ian Sander (EP), Jon Cowan (EP), Kim Moses (EP), Michael Cooney (CRTR/EP), Michael Offer (DIR – Pilot), Peter Horton (EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Sander-Moses Productions.
  Forgatási helyszín: Chicago.
 • When We Rise
  Történet: A sztori középpontjában a melegek polgárjogi mozgalma áll. A történetnek alapot szolgáltat a Stonewall-i történések. A New York Greenwich Village negyedében található melegbár látogatói ugyanis 1969-ben megelégelik a rendőrségi megaláztatásokat, és lázadásba kezdenek. Na, ezt szeretnék képernyőre vinni.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők
  : N/a.
  Készítők: Dustin Lance Black (WRTR/EP), Laurence Mark (EP).
  Stúdió(k): N/a.
  Forgatási helyszín: N/a.
 • Címnélküli Marvel’s Agents of SHIELD spinoff
  Történet: Nem kap külön backdoor pilotot. A Marvel’s Agents of SHIELD 2. évadjának zárásánál ágyaznak meg a lehetséges spinoff-nak. A sztoriról egyelőre nincs semmi konkrétum, ahogy a beleszánt karakterekről se.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők
  : Adrianne Palicki, Nick Blood.
  Készítők: Jeffrey Bell (CRTR/EP), Paul Zbyszewski (CRTR/EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Marvel Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
Komédiák:
 • The 46 Percenters
  Történet: Amerika népességének 46%-a marad együtt csak házaspárként. A sztoriban három pár életébe nyerhetünk bepillantást, akik házaséletük különböző szakaszában foglalnak helyet. Egyik a 16. évfordulót, másik a 10-diket ünnepli – a harmadikról nincs leírás. Fókuszban a romantika, illetve a családi élet okozta gondok, megmérettetések.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Angela Kinsey, Jason Antoon, Nazneen Contractor.
  Készítők: Andy Ackerman (DIR – Pilot), Ellen Kreamer (CRTR/EP), Sherry Bilsing-Graham (CRTR/EP).
  Stúdió(k): Gavin&Roxie&Hap Productions · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • All Stars
  Történet: egy Tony-díjnyertes anyuka és egy kockázatkerülő apuka, valamint sportoló fiúk áll a középpontban – utóbbi miatt a két szülő kénytelen kimozdulni a konfortzónájából.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Efren Ramirez, Greg Grunberg, Marissa Jaret Winokur, Mary Lynn Rajskub, Megan Hilty, Tony Rock.
  Készítők: Alex Hardcastle (EP/DIR – Pilot), Jonathan Berry (EP), Judah Miller (CRTR/EP), Tom Lassally (EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · 3 Arts Entertainment.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Chevy (Előzőleg: Chev & Bev)
  Történet: egy korán nyugdíjba vonult házaspár áll a középpontjában, akiknek az élete a feje tetejére borul, miután megkapják az unokákat hosszabb időre.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Aly Michalka, Beverly D’Angelo, Chevy Chase, Ed Oxenbould, Grace Kaufman, Maulik Pancholy.
  Készítők: Aaron Kaplan (EP), Ben Taylor (DIR – Pilot), Beverly D’Angelo (EP), Brad Copeland (CRTR/EP), Chevy Chase (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Kapital Entertainment.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Deleroes & Jermaine
  Történet: egy roppant mód lusta férfi áll a középpontjában, aki megannyi jó ötlettel rendelkezik, csak éppen a megvalósítás várhat magára. Ő költözik oda nagyanyjához, aki futball fanatikus és ex-rendőr. Kettőjük ellentétes nézetei és viselkedése pedig hozza majd a várt poénokat.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Christina Moore, Ernie Hudson, Gary Perez, Jennia Fredrique, Jermaine Fowler, Roy Wood Jr., Whoopi Goldberg.
  Készítők: Avi Gilbert (EP), Beth McCarthy-Miller (DIR – Pilot), Daniel Chun (EP), Jermaine Fowler (CRTR/CO-EP), Kristin Newman (EP), Michael Rotenberg (EP).
  Stúdió(k): 3 Arts Entertainment · ABC Studios.
  Forgatási helyszín: Los Angeles, majd New York
 • Family Fortune
  Történet: Fortune Feimster humorista élete szolgál alapul. A történet egy népszerű tornatanárnőről szól Észak-Karolinában, aki bejelenti családjának és barátainak, hogy meleg.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Annie Potts, Chris Redd, Fortune Feimster, John Carroll Lynch, Lacey Chabert, Parker Young.
  Készítők: David Miner (EP), Fortune Feimster (CRTR/CO-EP), Mark Cendrowski (DIR – Pilot), Matt Hubbard (CRTR/EP), Robert Carlock (EP), Tina Fey (EP).
  Stúdió(k): 3 Arts Entertainment · Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • The King of 7B
  Történet: egy férfiről szól a sztori, aki 20 éve „nem járt odakinn”, viszont most változtatna szokásán, mivel egy hasonló kaliberű lelki társ költözik a szembe szomszédságába.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Amir Talai, Carla Jimenez, Craig Ferguson, Ione Skye, Kirby Howell-Baptiste, Marin Hinkle.
  Készítők: Ben Karlin (EP), Dan Fogelman (EP), David Frankel (DIR – Pilot), Howard Franklin (CRTR/EP), Jess Rosenthal (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Rhode Island Ave. Productions.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Knoxville
  Történet: Johnny Knoxville élete szolgál alapul. Középpontjában a 12 éves Johnny áll, aki elkezd ismerkedni a knoxville-i törvényen kívüli életmóddal, s idővel a világ egyik legnagyobb átverőjévé növi ki magát
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Brad Carter, Brittany Beery, Dave Koechner, Johnny Knoxville (narrátor), Julie Ann Emery.
  Készítők: Dave Becky (EP), Johnny Knoxville (CRTR/EP), Michael Fresco (DIR – Pilot), Michael Rotenberg (EP), Victor Fresco (CRTR/EP).
  Stúdió(k): 3 Arts Entertainment · ABC Studios · Hello Junior!.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Nerd Herd (aka. The Brainy Bunch)
  Történet: A sztori alapjául Kip és Mona könyve szolgál. Egy család áll a középpontjában. Apuka nem rég tért haza a katonai szolgálatából, amikor szembesül azzal, hogy fiúk valami félelmetesen intelligens, jócskán átlagon felüli.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Harrison Holzer, James Roday, Majandra Delfino, Melanie Griffith, Spencer Tomich, Zoe Colletti.
  Készítők: Brian Grazer (EP), Francie Calfo (EP), Jamie Travis (DIR – Pilot), Kitchener Harding (BOOK), Lizzie Molyneux (CRTR/EP), Mona Lisa Montoya (BOOK), Wendy Molyneux (CRTR/EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Imagine Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Warriors
  Történet: egy haverkomédiáról beszélhetünk személyében, melyben egy újonc NBA játékos kap teret a profi kosárlabda világában – csak éppen egy mukkot se ért angolul, illetve annak tolmácsa, akinek gőz sincs a játékról.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Blondy Baruti, Jami Gertz, Laura Steinel, Matthew Glave, Skylar Astin, Ving Rhames.
  Készítők: Aaron Kaplan (EP), Casey Johnson (CRTR/EP), Dan Fogelman (EP), David Windsor (CRTR/EP), Jess Rosenthal (EP), John Fortenberry (DIR – Pilot), Mike Tollin (EP), Peter Guber (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Kapital Entertainment · Mandalay Sports Media · Rhode Island Ave. Productions.
  Forgatási helyszín: Los Angeles

Kommentáld!

Ezeket passzolta a Fox

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 12, 19:43-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Pilottervek: 2015/16 témába.

Passzolt pilotösszegzők: NBC | Fox | ABC | CBS | The CW

Upfronts 2015: Újonc adatlapok | Összefoglaló cikk

A Fox tiszta vizet öntött a pohárba. Csak a Wayward Pines és a Bordertown volt azon két újonca, ami átkerült a 2015/16-os idénybe úgy, hogy nem kaszálta. Utóbbi nagyon nehezen akar képernyőre kerülni, hiszen megint csak nincs ott az őszi újoncok között. Ami még kérdőjeles, az a 24 10. évadja, hiszen sehol se beszéltek kaszáról, csak event jellegről, ami elmúlt. Ettől függetlenül Jack Bauer még simán visszakerülhet egy-két év csúsztatással a képernyőre. Tippre ez nem a 2015/16-os szezonban lesz kivitelezve.

A Fox-nak volt szép számmal drámapilotja, amiből rendelt is. Noha a Houdini & Doyle-ról úgy beszéltünk, mint amit már berendelte 10 epizóddal vakon, tegnap még se esett róla szó. Ne féltsük, hiszen az ITV-vel karöltve készítik el, azaz lehet számítani az érkezésére, csak nem az amerikai fronton. A Luther kapcsán is szkript átformálásról beszélnek, mert egyelőre nem olyan, amit szívesen látna a vezetőség – amit meg is értek, hiszen egymást követő évben remake-kel elhasalni nem volna valami bizalomgerjesztő. (A Gracepointtal csúnyán beégett.)

Sajnálom, hogy a Fantasy Life ismét mellőzve lett. Matthew Berry azonos című könyve simán adhatta volna a kellő potenciált, de nem mertek élni a lehetőséggel. Mindig arra gondolok ilyenkor, hogy az FX-en milyen szép életciklust futott a The League. A többiért amúgy nem kár.

Nektek melyek voltak még azok a hiányosságok, amiket szívesen szerettetek volna látni 2015/16-ban?

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal:

(CRTL) = író/készítő
(D) = rendező
(CO-EP) = társkészítő
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv/képregény szolgál alapul, ennek írója

Drámák:
 • Houdini & DoyleBERENDELVE 10 EPIZÓD, VAKON!
  Történet: A brit ITV-vel karöltve készíti el a Fox a legújabb Houdini feldolgozást, melyben Sir Arthur Conan Doyle és Harry Houdini közös nyomozásait követhetjük nyomon. Természetfeletti ügyek felgöngyölítése lesz a fő céljuk, ahol utóbbi a szkeptikus, előbbi a „hívó” szerepében tűnik fel.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: N/a.
  Készítők: David Hoselton (CRTR/EP), David Shore (EP), David Titcher (CRTR/EP).
  Stúdió(k): Big Talk Productions · Shaftesbury Films · Sony Pictures Television.
  Forgatási helyszín: N/a.
 • Luther
  Történet: Az azonos című brit sorozat adja az alapokat, ahol egy nyomozót ismerhetünk meg, munkája egyik legjobbját, azonban szenvedélyei olykor felülkerekednek rajta, melyek dühkitöréseket okozhatnak.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: N/a.
  Készítők: Idris Elba (EP), Jane Tranter (EP), Julie Gardner (EP), Katherine Pope (EP), Michael Dinner (DIR – Pilot), Neil Cross (CRTR/EP), Peter Chernin (EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · BBC Worldwide Productions · Chernin Entertainment.
  Forgatási helyszín: N/a.
 • Studio City
  Történet: egy fiatal énekes áll a középpontjában, aki kénytelen faterjával együttélni, míg ki nem bontakozik a karrierje. Apja egyébként a sztároknál árul drogot. Sokan a neten a The OC és Shameless mixének becézgetik.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: Chris Daughtry, Eric McCormack, Florence Pugh, Heather Graham, Jeanine Mason, Jordan Calloway, Riley Smith, Samantha Logan, Timothy Granaderos.
  Készítők: Andrew Stearn (EP), John Wells (EP), Krista Vernoff (CRTR/EP), Sanaa Hamri (DIR – Pilot).
  Stúdió(k): John Wells Productions · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
Komédiák:
 • 48 Hours ’Til Monday
  Történet: egy férj áll a középpontban, aki kétségbeesetten küzd azért, hogy túlélje a hétvégéket – azaz, ne keserítsék meg azok az életét.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Jane Curtin, Joe Spano, Kyla Kened, Malcolm-Jamal Warner, Merrin Dungey, Rob Riggle.
  Készítők: Charlie Grandy (CRTR/EP), Michael Patrick Jann (DIR – Pilot), Peter Traugott (EP), Rachel Kaplan (EP).
  Stúdió(k): TBD Productions · Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Detour
  Történet: alapjául a Weeter frontemberének, Rivers Coumo-nak az élete szolgál. A rock zenész harminc évesen úgy dönt, hogy kiszáll az együttesből, hogy visszaüljön az iskolapadba, akarom írni: egyetemre menjen.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Affion Crockett, Ben Aldridge, Joey Morgan, Olivia Thirlby, Peter Gallagher.
  Készítők: Chris Henze (EP), Dan Field (EP), Jeremy Garelick (DIR – Pilot), Rivers Cuomo (EP), Steve Franks (CRTR/EP), Willie Mercer (EP).
  Stúdió(k): a.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Fantasy Life
  Történet: Az alapokat Matthew Berry azonos című regénye adja, ahol egy szorgalmasan dolgozó srácot ismerhetünk meg, aki megkapja álom munkáját, melynek keretében egy fantasy football műsort kell vezetnie.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Chaz Lamar Shepherd, Christopher McDonald, James Caan (eredeti), Jamie-Lynn Sigler, Kevin Connolly, Kimberley Crossman, Utkarsh Ambudkar, Vanessa Williams.
  Készítők: Greg Walter (EP), Jonathan Berry (EP), Kevin Connolly (EP), Matthew Berry (BOOK/EP), Michael Rotenberg (EP), Pamela Fryman (DIR – Pilot), Tim McAuliffe (CRTR/EP), Troy Zien (EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Tagline Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Home for the Weekend
  Történet: mockumentary stílusú félórás komédiára készüljünk, melyben főhősünk visszatér szülővárosába, ahol nosztalgikus sétával egybekötve felfedi nekünk, hogyan sikerült kiemelkednie az átlagemberek közül.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Neal Brennan.
  Készítők: Akiva Schaffer (EP), Andy Samberg (EP), Jorma Taccone (EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Topics with Andre Hyland
  Történet: Andy Hyland komikus kíséretében érkezhet az ötlet, ami egy egyedülállóan vicces zenekar tagjairól szól, akiknek meg kell birkózniuk a közvélemény kritikájával.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Andre Hyland.
  Készítők: Akiva Schaffer (EP), Andre Hyland (CRTR/EP/DIR – Pilot), Andy Samberg (EP), Jorma Taccone (EP).
  Stúdió(k): N/a.
  Forgatási helyszín: a.
 • The Tyler Zone
  Történet: egy szürreális sci-fi vígjátékról beszélhetünk műfaját tekintetve. Ami egy férfiről szól, aki egy új városba költözik, ahol belecseppen egy természetfeletti esemény közepébe. A kérdés már csak az, hogy tényleg megtörténet-e vagy csak a fejében?
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Danny Pudi.
  Készítők: Akiva Schaffer (EP), Andy Samberg (EP), Jorma Taccone (EP), Keith Schofield (CRTR/EP).
  Stúdió(k): N/a.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • The Perfect Stanleys
  Történet: egy dolgozó anya áll a középpontjában, aki folyamatosan verseng tökéletes, háztartásbeli sógornőjével. – Az eredeti ötletben testvérpár volt, csak átdolgozták.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Bret Harrison, Brian Austin Green (eredeti), Izzy Watts, Jenna Elfman, Liza Lapira, Matt Letscher, Nancy Lenehan, Peter Riegert.
  Készítők: Aaron Kaplan (EP), Dana Klein (CRTR/EP), Pamela Fryman (DIR – Pilot).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Kapital Entertainment.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.

Kommentáld!

Ezeket passzolta az NBC

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 11, 19:54-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Pilottervek: 2015/16 témába.

Passzolt pilotösszegzők: NBC | Fox | ABC | CBS | The CW

Upfronts 2015: Újonc adatlapok | Összefoglaló cikk

Akadnak kérdőjelek az NBC háza táján, hiszen se a Hannibal (presztízs kérdés!), se az American Osyssey (nézettség alapján kasza!), se az A.D.: The Bible Continues folytatásáról nem esett szó az elmúlt két napban. Valószínűleg nyár eleje-közepe tájt születik, miután a májust maguk mögött hagyták. Tegnap óta viszont már tudjuk, hogy melyik pilotötleteknek adott zöld utat a csatorna. Többségűk 13 epizóddal vág majd bele az idénybe, de akad rövidebb is, mint pl.: a Neil Patrick Harris-féle varieté.

Legalább berendelték őket?! – Jogosan mondhatjuk, viszont akadnak olyan ötletek, amik végül passzolásra, mellőzésre kerültek. (Így belegondolva az Emerald City lehet jobban járt volna egy hasonlóval, mert a hiátusi státusznál nincs rosszabb.)

A drámák közül egyértelműen a Manhunt-ot kell kiemelnem, amit elvileg berendeltek 10 részre, révén hogy antológia, azonban sehol se találtam ráutaló jelet, ezért egyelőre itt emlegetném. Jónak tűnő sztori, korrekt készítőgárda, szinte minden adott a sikerhez. Emellett díjazom azt, hogy se a Warrior. se az Unveiled nem kapott bizonyítási lehetőséget. Hasonló a helyzet a komédiáknál a Cuckoo-val, hiszen a britek változata az őrületbe kergetett.

Összességében jó döntéseket hozott az NBC, vagy inkább a sivár felhozatalból jókat rendelt be. Most elégedett vagyok.

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal:

(CRTL) = író/készítő
(D) = rendező
(CO-EP) = társkészítő
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv/képregény szolgál alapul, ennek írója

Drámák:
 • The Curse of the Fuentes Women
  Történet: egy fiatal férfi áll a középpontjába, aki Miami Beach partjain tűnik fel, és azt állítja, hogy kubai családját rég elvesztette, viszont ez a „megjelenés” új energiát és színt fog vinni a Fuentes család női tagjainak életébe. – Latin amerikai jelleg nagyon érződni fog.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: Adan Canto, Christina Vidal, Daphne Rubin-Vega, Katie Sarife, Rachel Ticotin, Robbie Jones, Sonia Braga, Trace Lysette.
  Készítők: Andrew Maher (EP), Jason Ensler (DIR – Pilot), Silvio Horta (CRTR/EP).
  Stúdió(k): Silent H Productions · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Puerto Rico.
 • Love is a Four Letter Word
  Történet: verseny, szexualitás és nemi szerep ütköztetése három párnál, akik a modern házasságban élik életüket.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: Brian Tee, Colin Donnell, Cynthia McWilliams, LeToya Luckett, Meta Golding, Monet Mazur, Nadine Velazquez, Rockmond Dunbar.
  Készítők: Diana Son (CRTR/EP), George Tillman (EP/DIR – Pilot), Henrik Bastin (EP), Kristen Campo (EP), Mikkel Bondesen (EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Fabrik Entertainment.
  Forgatási helyszín: Chicago.
 • ManhuntBERENDELVE 10 EPIZÓD, PILOT NÉLKÜL
  Történet: Műfaját tekintve antológiának lett be, azaz minden szezonja egy új történetet ölel fel. Sztori szempontjából egy embervadászattal foglalkozik, az adott kisvárosban, ahol egy menekülő ember kézre kerítése a cél.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: N/A.
  Készítők: Alex Goldstone (EP), Gavin Hood (EP), Michael Sugar (EP), Nicole Romano (EP), Whit Brayton (CRTR/EP), Zack Rice (CRTR/EP).
  Stúdió(k): Anonymous Content · Universal Television.
  Forgatási helyszín: N/a.
 • Unveiled
  Történet: egy pár őrangyal áll a sztori középpontjában, akik olyan emberek életébe avatkoznak bele, akik vakvágányra tévedtek. Próbálják visszaadni az életbe vetett hitüket, illetve azt, hogy a helyes útra „tévedjenek” ismét.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: Connie Nielsen, Dana Davis, Liam McIntyre, Mouzam Makka, Stephan James, Will Kemp.
  Készítők: John J. Sakmar (CRTR/EP), Kerry Lenhart (CRTR/EP), Mark Burnett (EP), Roma Downey (EP), Yves Simoneau (EP/DIR (Pilot).
  Stúdió(k): Lightworks Media · Universal Television.
  Forgatási helyszín: Vancouver.
 • Warrior
  Történet: egy lelkileg sérült hősnő áll a középpontban, aki egy rejtélyes harcművész mester segítségével beépül, hogy felszámoljanak egy nemzetközi bűnszervezetet – a multikulturális lesz a szinopszis szerint.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: Andy Allo, Holt McCallany, Jason Scott Lee, Lance Gross, Natalie Martinez, Rila Fukushima, Will Yun Lee.
  Készítők: David DiGilio (CRTR/EP), Laurie MacDonald (EP), Phillip Noyce (DIR – Pilot), Walter Parkes (EP).
  Stúdió(k): Parkes-MacDonald Productions · Universal Television.
  Forgatási helyszín: Toronto.

 

Komédiák:
 • Cuckoo
  Történet: egy fiatal lány áll a középpontjában, aki hazaérkezik külföldi útjáról egy extra furán viselkedő pasijával, akitől a családtagok kiakadnak. – Az azonos című brit tévésorozat adja az alapokat, ami két évadot élt meg.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Cheryl Hines, Flula Borg, Griffin Gluck, Michael Chiklis, Rachel DiPillo.
  Készítők: Ash Atalla (EP), Dan Hine (EP), Kieron Quirke (CRTR/EP), Peter Farrelly (DIR – Pilot), Robin French (CRTR/EP), Tim Long (EP).
  Stúdió(k): Lionsgate Television · Roughcut Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • How We Live
  Történet: egy antropológus blogger áll a középpontjába, illetve annak felesége, akik a kertvárosba költöznek. Itt kezd bele az írásba, hogy milyen házas és a családi élet a kertvárosban, és ekkor fedez fel egy még felfedezetlen „fajt” – akik speciel a szomszédságukban élő emberek.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Andrea Anders, Briga Heelan, Chris Klein, Jared Gertner, Lindsay Price, Sam Huntington.
  Készítők: Brian Bradley (CRTR/EP), David Janollari (EP), Gail Mancuso (DIR – Pilot), Steven Cragg (CRTR/EP).
  Stúdió(k): David Janollari Entertainment · Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Not Safe for Work
  Történet: egy politikailag inkorrekt munkahelyi szitkomot képzeljetek el, ahol két legjobb barát (Dale és Georgie) áll a középpontban, akinek kapcsolata megváltozik akkor, amikor a férfi elkezd randizgatni a „tökéletes” nővel..
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Cheri Oteri, Christine Woods, Michael Cassidy, Rizwan Manji, Vanessa Lachey.
  Készítők: Anthony Russo (EP), Aseem Batra (CRTR/EP), Betsy Thomas (EP/DIR – Pilot), Joe Russo (EP).
  Stúdió(k): Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Problem Child
  Történet: az azonos című 1990-es mozifilm (hazai címén: Talpig zűrben) adja az alapokat, ami egy családi show lesz felüdítve egy kis macska-egér játékkal, ugyanis a családnak egy ördögien rossz fia van.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Anna Deavere Smith, Erinn Hayes, Jack Gore, Matthew Lillard.
  Készítők: Andy Fleming (CO-EP/DIR – Pilot), Brian Grazer (EP), Peter Traugott (EP), Rachel Kaplan (EP), Scot Armstrong (CRTR/EP).
  Stúdió(k): Imagine Television · TBD Productions · Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Sharing
  Történet: munkahelyi szitkom, melyben különböző embercsoportok dolgoznak együtt egymás mellett egy közös irodahelyiségben.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Christine Taylor, Christopher Mintz-Plasse, Greta Lee, Jack Carpenter, Jerry Minor, Stephen Schneider.
  Készítők: Beth McCarthy-Miller (DIR – Pilot), Damian Lanigan (CO-EP), Jeremy Bronson (CRTR/EP), Jimmy Fallon (EP), Rick Schwartz (EP).
  Stúdió(k): Eight Million Plus Productions · Universal Television.
  Forgatási helyszín: New York.
 • Strange Calls
  Történet: Az azonos című ausztrál sorozat adja az alapját. A sztori középpontjában egy barátságos, ám balszerencsés rendőr áll, akit áthelyeznek vidékre, ahol egy idős éjjeliőr társaságában felfedezi, hogy a városban bizarr természetfeletti dolgok ütötték fel a fejüket.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Aliyah Royale, Allison Miller, Daniel Stern, Danny Pudi, Patrick Brammall.
  Készítők: Aaron Kaplan (EP), Blake McCormick (CRTR/EP), Daley Pearson (CRTR – Original Series), Jason Winer (DIR – Pilot), Nathan Mayfield (EP), Tracey Robertson (EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Hoodlum · Kapital Entertainment.
  Forgatási helyszín: Vancouver.
 • Take It from US
  Történet: egy házaspár áll a középpontjában, illetve azok fia, akinek a szülők elmesélik, hogy milyenek is voltak azok a ’90-es évek. Mindezt abban a reményben, hogy ő és menyasszonya nem követik el ugyanazokat a hibákat.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Andy Ridings, Brenda Song, Chris Douglass, Japheth Gordon, Joey Pollari, Stacey Farber.
  Készítők: Barry Schwartz (CRTR/EP), Gail Mancuso (DIR – Pilot), Greg Malins (CRTR/EP), Jonathan Berry (EP), Michael Rotenberg (EP).
  Stúdió(k): 3 Arts Entertainment · Sony Pictures Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Címnélküli Monica Potter-projekt
  Történet: egy elvált nő áll a középpontban, aki próbálja megtalálni az egyensúlyt a családi élet, az elvált 3 férje és a randizásra kiszemelt új pasija között.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Allie MacDonald, Cristine Prosperi, Donald Faison, Eddie Cibrian, Josh Hopkins, Monica Potter, Rory Scovel.
  Készítők: Andy Ackerman (EP/DIR – Pilot), Ellen DeGeneres (EP), Ellen Kreamer (CRTR/EP), Jeff Kleeman (EP), Monica Potter (PROD), Sherry Bilsing-Graham (CRTR/EP).
  Stúdió(k): A Very Good Production · Gavin&Roxie&Hap Productions · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.

Kommentáld!

A pilotszezon számokban

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 9, 9:00-kor a(z) Pilottervek: 2015/16 témába.

2015/16-os drámapilot előzmények: NBC | CBS | Fox | The CW | ABC

2015/16-os komédiapilot előzmények: NBC | CBS | Fox | ABC

Mennyire tekinthetjük sikeresnek a 2014/15-ös szezont? – Biztosan felmerült már sok sorozatfüggőben a kérdés. Bennem kb. egy hete. Voltak átütő sorozatpremierek, illetve olyanok is, amik a várton alul hoztak. Nyilván az elején nehéz megjósolni, hogy melyik fog befutni, azaz a tévécsatornák próbálják befolyásolni hype-pal, de minden rajtunk múlik. Volt arra is precedens, amikor még a tévéadó se tudta, minek hatására „robbantottak”.

Ha ki kellene emelnem három sikeres újoncot, akkor röppent könnyű a dolgom. Az ABC-től egyből kettőre hívnám fel a figyelmet, a How to Get Away with Murder-re és a Black-ish-re, illetve a Fox-tól az Empire-re. Kezdjük utóbbival. Az Empire nyitott a színes bőrű közönség felé, amivel egyből a BET nézőit megszerezte. Ezen felül kellően jóra sikerült a szappanos drámaérája, így nem volt kétséges a nézettségi robbanás. 9.897 millióval és 3.78-as demóval startolt, míg március végén 17.62 millióval és 6.89 demóval zárt. Az ABC-nek is volt egy sikersorozata, a HtGAwM, amit két dologgal adtak el baromi könnyedén: az egyik a cím, a másik pedig Shonda Rhimes, aki az elmúlt évek alatt kb. olyan népszerűségre tett szert, mint Oprah – a kijelentéssel lehetne vitatkozni, a női tévésorozat készítőknél ikon. 15 epizód, 9.76 milliós átlag a teljes lakosságban, illetve 3.0-ás majdnem a 18-49 éveseknél. És végül a Black-ish, ami egy komédia, és hiába egy olyan, ami romló tendenciával rendelkezik, mégis a csatorna TOP5-jében kap helyet a célközönség szempontjából. (Ha beleszámítjuk a The Bachelor-t is, akkor 6. helyen áll, mivel 2.35 megy a 2.33 ellen.)

Egy másik dolog, amire 2014/15 döbbentett rá: sosincs kőbevésett döntés! Májusban láthattunk számtalan berendelést és kaszát, még sem kell ezeket teljesértékű döntésnek tekinteni. Ott a The Club, a Hieroglyph vagy az Emerald City, amiket még premier előtt kaszáltak. A remake-ek terén is láthattunk mélyrepülés, elég csak felidézni a Gracepoint bebukását. Hiába volt ugyanaz a készítője és főszereplője, mint az eredetinek, mégsem lett népszerű.

Nah, viszont ne ragadjunk le 2014/15-nél, hiszen holnap már az új szezon bejelentésének ideje fog zajlani. Helyette nézzük át közösen, mit kínált a pilotszezon.

TOTÁL:

Összes ötlet: 85 (tavaly: 95, -10db)
Drámák: 41 (tavaly: 45, -4db)
Komédiák: 44 (tavaly: 50, -6db)
Egykamerás: 24 (tavaly: 32, -8db)
Többkamerás: 17 (tavaly: 17)
Hibrid: 1 (tavaly: 1)
TBD: 2
Sorozat berendelés 2014-ben: 54

ABC: 25 pilotötlet (tavaly: 27, -2db)

Az ABC meg akarta lovagolni a történelmet. A Dallas másodjára is eltávozott az élők sorából, viszont lát elég potenciált a kőolaj bizniszben és a szappanos drámában, ezért a Boom még nyerő is lehet. Mindáron szeretnének a Marvel-lel egy újabb sorozatot képernyőre dobni. Mára már tudjuk, hogy mind az Agents of SHIELD, mind az Agent Carter megúszta, de inkább csak presztízsből, mint sem nézettségéből adódóan. A komédia szekciójánál egyértelműen Dr. Ken-től várják a legtöbbet, illetve Dan Savage életén alapuló The Real O’Neals-től.

Nézzük mi változott tavalyhoz képest:

Drámák: 12 (tavaly: 13)
Komédiák: 13 (tavaly: 14)
Egykamerás: 8 (tavaly: 10)
Többkamerás: 5 (tavaly: 3)
Sorozatberendelés 2014-ben: 14 (8 dráma, 6 koméda)

NBC: 23* pilotötlet (tavaly: 27, -4db)

Most éreztem először, hogy az NBC sivár minőségű komédiapilotokat rendelt be. Igazából mindet kiszórtam volna a kukába. Talán a Craig T Nelson-féle Coach-tól kellene várnom valami átütőt, hiszen a 9 évadot megélt veterán 18 évvel később újra képernyőre kerül. 13 résszel biztos továbbjutó. A drámák között már akad odafigyelős ötlet, mint pl.: a Blindspot, ami akarva-akaratlanul a The Following pilotjára emlékeztet. Ott a Chicago Medical is, amivel Dick Wolf ismét kiépített egy franchise vonalat. És hogy kórházas sorozatból is legyen valamink, a Heartbreakers talán befuthat, ha már eredeti alapokon áll.

Drámák: 9 (tavaly: 9)
Komédiák: 14 (tavaly: 18)
Egykamerás: 7 (tavaly: 14)
Többkamerás: 7 (tavaly: 4)
Sorozatberendelés 2014-ben**: 18 (10 dráma, 8 koméda)

*Nincs közte a Chicago Medical, a Chicago Fire spinoff tervezete.
** Nincs közte a Working the Engels, valamint az eventnek számító: Heroes: Reborn, A.D., The Slap és Emerald City.

CBS: 18 pilotötlet (tavaly: 19, -1db)

Kétségtelenül a Supergirl lesz a csatorna legnagyobb durranása, legalábbis nagyon szeretnék házon belül, hogy berobbanjon. Nincs lehetőség az elbukásra. Női szuperhősből eleve csekély számot nevelt ki a tévés szekció, a CBS lehet az első, ahol főszerepben tűnik valaki elő. (Az Arrow-nál is főszereplő, de nem róla szól a fősztori.) Ott a Criminal Minds-spinoff is, hiszen ütni kell a vasat, míg meleg. Úgy fest váltja magát két évente a CSI és a Criminal Minds. Most utóbbin a sor. Komédiáknál nagy kérdés a Taxi 22, hiszen már régóta várjuk, hogy történjen az ötlettel valami. HBO-tól indult, tavaly passzolták, idén mi lesz vele?

Drámák: 9 (tavaly: 9)
Komédiák: 9 (tavaly: 10)
Egykamerás: 3 (tavaly: 3)
Többkamerás: 4 (tavaly: 6)
TBD: 2
Sorozatberendelés 2014-ben: 8 (6 dráma, 2 komédia)

Fox: 15 pilotötlet (tavaly: 16, -1db)

A Fox-nál két sorozatötlet az, ami igazán foglalkoztat. Az egyik a Scream Queens, melyet berendeltek még februárban. A másik a Luther, ami az azonos című brit sorozat alapjaira támaszkodna. Előbbi egy horror antológiai komédia lesz, amiből nincs jelen az országos tévéportfólióban. Ha befut, akkor simán trendet építhet. (Kábelen az American Horror Story-t lehet kvázi riválisának tekinteni.) Utóbbi azért, mert pont náluk láttuk óriási remake buktát. Olyat, amivel szerintem senki sem számolt. (Rémlik a Gracepoint incidens?!) No, és a The X-Files felélesztéséről se feledkezzünk el, ami megint csak rizikóvállalást jelentett, de nem tartok tőle. A komédiák körében Matthew Berry-féle Fantasy Life-ban látok sok potenciált. Remélem a berendeltek között lesz.

Drámák: 7 (tavaly: 8)
Komédiák: 8 (tavaly: 8)
Egykamerás: 6 (tavaly: 5)
Többkamerás: 1 (tavaly: 3)
Hibrid/többkamerás: 1 (Fantasy Life)
Sorozatberendelés 2014-ben*: 10 (6 dráma, 4 komédia)

*Nincs közte a Gracepoint és a Bordertown

The CW: 4 pilotötlet (tavaly: 6, -2db)

A The CW-nek egyértelműen a természetfeletti vonalat kell meglovagolnia, valamint a DC Comics jóvoltából még több képregényhőst kell tévéképernyőre tűznie. Tavalyelőtt az Arrow-val, idén a The Flash-sel robbantott. Ott a pilotok között az Arrow/Flash spinoff tervezete, amit azóta be is kértek. Tripla crossoverre nyugodtan számítsunk. Nincs ezzel semmi probléma. A másik jónak tűnő ötlet a Cordon, melyet Julie Plec is menedzsel majd.

Drámák: 4 (tavaly: 6)
Sorozatberendelés 2014-ben: 4 (4 dráma)

Stúdiók szerint a 2015-ös pilotösszegző*:

ABC Studios: 20 (tavaly: 18)
20th Century Fox Television: 17 (tavaly: 16)
Universal Television: 16** (tavaly: 19)
Warner Bros. Television: 15 (tavaly: 17)
CBS Television Studios: 13 (tavaly: 17)
Sony Pictures Television: 6 (tavaly: 8)
Lionsgate: 1 (tavaly: 0)

*Akadnak koprodukciók, szám szerint 4db (tavalyelőtt: 8), mint pl.: az ABC-s Dr. Ken (ABCS/SPT); és Uncle Buck (ABCS/UniTV); a CBS-es Code Black (ABCS/CBSTVS) és Criminal Minds spinoff (ABCS/CBSTVS).

**Nincs a listán: a Chicago Medical, a Chicago Fire spinoff tervezete.

Trendek:

Végezetül nézzük át, hogy a 2015-ös pilotszezonnál mik voltak a trendek. Mondanom se kelljen, de ismételten a családi ötletek végeztek az első helyen, ami annak tudható be, hogy kb. 5 komédiából 4 ilyennel dolgozik. A lista beszéljen helyettem!

33 — Családi sorozatötlet (tavaly: 32db)
15 — Rendőr drámák
10 — Félig önéletrajzi tervezet
7 — Könyv/képregény adoptáció
6 — Rolled/redeveloped shows
6 — Jogi ötlet
6 — Más ország sorozatának remakeje (Beleértve: izraelieket, a törököket, az ausztrálokat, a kanadaiakat és a briteket)
5 — Kórházas ötlet
5 — Filmes remake áthozatal
6 — Egyenes sorozatberendelést kapott ötletek. (Supergirl (CBS), The The X-Files (Fox), Scream Queens (Fox), Coach (NBC), Telenovela (NBC), Shades of Blue (NBC).)
2 — Antológiák (Scream Queens, Tales From the Darkside)
2 — Csatorna cserés projektek (Runner: Fox -> ABC; Strange Calls: ABC -> NBC)
2 — Casting függő pilotok (Luther, Irreversible)

Kommentáld!

2015/16-os pilotötletek: ABC – komédiák

 
Beküldte: tess 2015 May 4, 20:30-kor a(z) Pilottervek: 2015/16 témába.

2015/16-os drámapilot előzmények: NBC | CBS | Fox | The CW | ABC

2015/16-os komédiapilot előzmények: NBC | CBS | Fox | ABC

Színe-javát hagytam a végére. Az elmúlt héten láthattátok, hogy miket vonultatnak fel a konkurens csatornái, azonban ennyi ötletnyúlkálós pilotszkriptet nem mostanság olvastam. Mármint nincs ezzel semmi baj, csak amikor már a harmadik meleg sztori, illetve a 4-5. „valaki/valami szolgál alapjául” felállás köszön vissza, akkor magam se tudom, mit higgyek?!

Őszinte leszek, valamiért egyik se rántott be. Na jó, talán a Knoxville kellő potenciált tartalmaz, hiszen ha úgy nézzük, az ilyesfajta ötlet nem jellemző a tévés képernyőre. Másrészről, nagyon rámondósan még a Warriors-ban látok újdonság adta reményt.

Nektek melyek azok az ötletek, amikre abszolút vevők lennétek? Kommentekbe jöhetnek a vélemények!

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal:

(CRTL) = író/készítő
(D) = rendező
(CO-EP) = társkészítő
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv/képregény szolgál alapul, ennek írója

 • The 46 Percenters
  Történet: Amerika népességének 46%-a marad együtt csak házaspárként. A sztoriban három pár életébe nyerhetünk bepillantást, akik házaséletük különböző szakaszában foglalnak helyet. Egyik a 16. évfordulót, másik a 10-diket ünnepli – a harmadikról nincs leírás. Fókuszban a romantika, illetve a családi élet okozta gondok, megmérettetések.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Angela Kinsey, Jason Antoon, Nazneen Contractor.
  Készítők: Andy Ackerman (DIR – Pilot), Ellen Kreamer (CRTR/EP), Sherry Bilsing-Graham (CRTR/EP).
  Stúdió(k): Gavin&Roxie&Hap Productions · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • All Stars
  Történet: egy Tony-díjnyertes anyuka és egy kockázatkerülő apuka, valamint sportoló fiúk áll a középpontban – utóbbi miatt a két szülő kénytelen kimozdulni a konfortzónájából.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Efren Ramirez, Greg Grunberg, Marissa Jaret Winokur, Mary Lynn Rajskub, Megan Hilty, Tony Rock.
  Készítők: Alex Hardcastle (EP/DIR – Pilot), Jonathan Berry (EP), Judah Miller (CRTR/EP), Tom Lassally (EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · 3 Arts Entertainment.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Chevy (Előzőleg: Chev & Bev)
  Történet: egy korán nyugdíjba vonult házaspár áll a középpontjában, akiknek az élete a feje tetejére borul, miután megkapják az unokákat hosszabb időre.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Aly Michalka, Beverly D’Angelo, Chevy Chase, Ed Oxenbould, Grace Kaufman, Maulik Pancholy.
  Készítők: Aaron Kaplan (EP), Ben Taylor (DIR – Pilot), Beverly D’Angelo (EP), Brad Copeland (CRTR/EP), Chevy Chase (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Kapital Entertainment.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Deleroes & Jermaine
  Történet: egy roppant mód lusta férfi áll a középpontjában, aki megannyi jó ötlettel rendelkezik, csak éppen a megvalósítás várhat magára. Ő költözik oda nagyanyjához, aki futball fanatikus és ex-rendőr. Kettőjük ellentétes nézetei és viselkedése pedig hozza majd a várt poénokat.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Christina Moore, Ernie Hudson, Gary Perez, Jennia Fredrique, Jermaine Fowler, Roy Wood Jr., Whoopi Goldberg.
  Készítők: Avi Gilbert (EP), Beth McCarthy-Miller (DIR – Pilot), Daniel Chun (EP), Jermaine Fowler (CRTR/CO-EP), Kristin Newman (EP), Michael Rotenberg (EP).
  Stúdió(k): 3 Arts Entertainment · ABC Studios.
  Forgatási helyszín: Los Angeles, majd New York
 • Dr. Ken
  Történet: Félig önéletrajzi komédiáról beszélhetünk, hiszen Dr. Ken egy valós személy. A középpontjában: egy frusztrált háziorvos áll, aki próbál az orvoslásnak, a házasságéletnek és a családnak megfelelni – csak hát egyik sem jön össze neki.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Albert Tsai, Dave Foley, Jonathan Slavin, Ken Jeong, Krista Marie Yu, Suzy Nakamura, Tisha Campbell-Martin.
  Készítők: Jared Stern (CRTR/EP), John Davis (EP), John Fox (EP), Ken Jeong (CO-EP), Mike Sikowitz (EP), Scott Ellis (DIR – Pilot).
  Stúdió(k): ABC Studios · Davis Entertainment · Sony Pictures Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Family Fortune
  Történet: Fortune Feimster humorista élete szolgál alapul. A történet egy népszerű tornatanárnőről szól Észak-Karolinában, aki bejelenti családjának és barátainak, hogy meleg.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Annie Potts, Chris Redd, Fortune Feimster, John Carroll Lynch, Lacey Chabert, Parker Young.
  Készítők: David Miner (EP), Fortune Feimster (CRTR/CO-EP), Mark Cendrowski (DIR – Pilot), Matt Hubbard (CRTR/EP), Robert Carlock (EP), Tina Fey (EP).
  Stúdió(k): 3 Arts Entertainment · Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • The King of 7B
  Történet: egy férfiről szól a sztori, aki 20 éve „nem járt odakinn”, viszont most változtatna szokásán, mivel egy hasonló kaliberű lelki társ költözik a szembe szomszédságába.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Amir Talai, Carla Jimenez, Craig Ferguson, Ione Skye, Kirby Howell-Baptiste, Marin Hinkle.
  Készítők: Ben Karlin (EP), Dan Fogelman (EP), David Frankel (DIR – Pilot), Howard Franklin (CRTR/EP), Jess Rosenthal (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Rhode Island Ave. Productions.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Knoxville
  Történet: Johnny Knoxville élete szolgál alapul. Középpontjában a 12 éves Johnny áll, aki elkezd ismerkedni a knoxville-i törvényen kívüli életmóddal, s idővel a világ egyik legnagyobb átverőjévé növi ki magát
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Brad Carter, Brittany Beery, Dave Koechner, Johnny Knoxville (narrátor), Julie Ann Emery.
  Készítők: Dave Becky (EP), Johnny Knoxville (CRTR/EP), Michael Fresco (DIR – Pilot), Michael Rotenberg (EP), Victor Fresco (CRTR/EP).
  Stúdió(k): 3 Arts Entertainment · ABC Studios · Hello Junior!.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Nerd Herd (aka. The Brainy Bunch)
  Történet: A sztori alapjául Kip és Mona könyve szolgál. Egy család áll a középpontjában. Apuka nem rég tért haza a katonai szolgálatából, amikor szembesül azzal, hogy fiúk valami félelmetesen intelligens, jócskán átlagon felüli.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Harrison Holzer, James Roday, Majandra Delfino, Melanie Griffith, Spencer Tomich, Zoe Colletti.
  Készítők: Brian Grazer (EP), Francie Calfo (EP), Jamie Travis (DIR – Pilot), Kitchener Harding (BOOK), Lizzie Molyneux (CRTR/EP), Mona Lisa Montoya (BOOK), Wendy Molyneux (CRTR/EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Imagine Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • The Real O’Neals (aka. Family of the Year)
  Történet: Dan Savage élete inspirálja a történetet. Egy tipikus családról szól a sztori, ahol a legkisebb fiú egyik napról a másikra bejelenti: meleg. Ennek hatására mindenki levetkőzteti álcáját és való énjükkel taglóztatják le egymás és a külvilágot.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Bebe Wood, Jay R. Ferguson, Martha Plimpton, Matthew Shively, Noah Galvin.
  Készítők: Brian Pines (EP), Casey Johnson (CRTR/EP), Dan McDermott (EP), Dan Savage (EP), David Windsor (CRTR/EP), Lorenzo Di Bonaventura (EP), Todd Holland (DIR – Pilot).
  Stúdió(k): ABC Studios · Di Bonaventura Television · Hypomania Content.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Uncle Buck
  Történet: Az azonos című mozifilm (itthon: Belevaló papapótló) szolgál alapjául, melynek középpontjában egy férfi áll, aki bátyja gyerekeit nevelgeti, miközben felnőtté válásának rögös útját egyengeti.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Aalyrah Caldwell, Iman Benson, James Lesure, Mike Epps, Nia Long, Sayeed Shahidi.
  Készítők: Brian Bradley (CRTR/EP), Korin Huggins (CO-EP), Phil Traill (DIR – Pilot), Steven Cragg (CRTR/EP), Will Packer (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Universal Television · Will Packer Productions.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Címnélküli Muppets-projekt
  Történet: Az eredeti sorozat rebootját tervezik. Egyelőre még nincs semmi konkrétum, csak annyi, hogy a klasszikus felállás helyett most valami újjal próbálkoznak – hiszen az tartalmazott varieté jelleget.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: N/a.
  Készítők: Bill Prady (CRTR/EP), Bob Kushell (CRTR/EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · The Muppet Studios.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Warriors
  Történet: egy haverkomédiáról beszélhetünk személyében, melyben egy újonc NBA játékos kap teret a profi kosárlabda világában – csak éppen egy mukkot se ért angolul, illetve annak tolmácsa, akinek gőz sincs a játékról.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Blondy Baruti, Jami Gertz, Laura Steinel, Matthew Glave, Skylar Astin, Ving Rhames.
  Készítők: Aaron Kaplan (EP), Casey Johnson (CRTR/EP), Dan Fogelman (EP), David Windsor (CRTR/EP), Jess Rosenthal (EP), John Fortenberry (DIR – Pilot), Mike Tollin (EP), Peter Guber (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Kapital Entertainment · Mandalay Sports Media · Rhode Island Ave. Productions.
  Forgatási helyszín: Los Angeles

Kommentáld!

2015/16-os pilotötletek: Fox – komédiák

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 3, 10:24-kor a(z) Pilottervek: 2015/16 témába.

2015/16-os drámapilot előzmények: NBC | CBS | Fox | The CW | ABC

2015/16-os komédiapilot előzmények: NBC | CBS | Fox | ABC

A komédiák terén mindegyik csatornának nehéz dolga van, mert szinopszis alapján egyikben se lehet látni sok újdonságot. Ahol egy család kerül középpontba, ott van jelentősége leginkább annak, hogy mennyire kreatívak a készítők, hiszen millióeggyel találkozunk már. Szerencsére a Fox kevés ilyennel dolgozik, helyette az életrajzi felállás kerül főként előtérbe. Tehát valakinek az élete adja az alapot, amit jó húzásnak találok.

A sok egykamerás ötlet mellett azért akadnak többkamerások is. A Fantasy Life-nak azért is lehetne jövője, mert látván az FX-es The League-t a nézők igénylik az ilyesfajta megmozdulásokat. Másfelől olyan kiaknázatlan poénokat rejt magában, amikkel kevés ember találkozhatott. Hátránya, hogy a rossz megírtság okozhat nézővesztést, hiszen egy is egy létező sportág, ami sok szlenggel és egyeseknek értelmezhetetlen megmozdulással járhat.

Amit mindenképp szeretnék viszontlátni a képernyőn az a The Tyler Zone, azaz a Fox szürreális sci-fi komédiája. Látok benne potenciált. A listám nagyjából itt ki is merülne.

Nektek melyek azok az ötletek, amikre abszolút vevők lennétek? Kommentekbe jöhetnek a vélemények!

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal:

(CRTL) = író/készítő
(D) = rendező
(CO-EP) = társkészítő
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv/képregény szolgál alapul, ennek írója

 • 48 Hours ’Til Monday
  Történet: egy férj áll a középpontban, aki kétségbeesetten küzd azért, hogy túlélje a hétvégéket – azaz, ne keserítsék meg azok az életét.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Jane Curtin, Joe Spano, Kyla Kened, Malcolm-Jamal Warner, Merrin Dungey, Rob Riggle.
  Készítők: Charlie Grandy (CRTR/EP), Michael Patrick Jann (DIR – Pilot), Peter Traugott (EP), Rachel Kaplan (EP).
  Stúdió(k): TBD Productions · Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life
  Történet: azokról a hibákról és elfeledett kalandokról szól, amiket az ember a főiskolai élete után, de még a megállapodása előtt vét.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Charlie Saxton, Jack Cutmore-Scott, James Earl, Maureen Sebastian, Meaghan Rath.
  Készítők: Gail Berman (EP), James Griffiths (EP/DIR – Pilot), Jay Lacopo (CRTR/EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · The Jackal Group.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Detour
  Történet: alapjául a Weeter frontemberének, Rivers Coumo-nak az élete szolgál. A rock zenész harminc évesen úgy dönt, hogy kiszáll az együttesből, hogy visszaüljön az iskolapadba, akarom írni: egyetemre menjen.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Affion Crockett, Ben Aldridge, Joey Morgan, Olivia Thirlby, Peter Gallagher.
  Készítők: Chris Henze (EP), Dan Field (EP), Jeremy Garelick (DIR – Pilot), Rivers Cuomo (EP), Steve Franks (CRTR/EP), Willie Mercer (EP).
  Stúdió(k): a.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Fantasy Life
  Történet: Az alapokat Matthew Berry azonos című regénye adja, ahol egy szorgalmasan dolgozó srácot ismerhetünk meg, aki megkapja álom munkáját, melynek keretében egy fantasy football műsort kell vezetnie.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Chaz Lamar Shepherd, Christopher McDonald, James Caan (eredeti), Jamie-Lynn Sigler, Kevin Connolly, Kimberley Crossman, Utkarsh Ambudkar, Vanessa Williams.
  Készítők: Greg Walter (EP), Jonathan Berry (EP), Kevin Connolly (EP), Matthew Berry (BOOK/EP), Michael Rotenberg (EP), Pamela Fryman (DIR – Pilot), Tim McAuliffe (CRTR/EP), Troy Zien (EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Tagline Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Grandpa
  Történet: egy karizmatikus agglegényről szól, akinek az élete a fejetetejére áll, miután megtudja, hogy apa és még nagyapa is egyben.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Christina Milian, John Stamos, Josh Peck, Kelly Jenrette, Paget Brewster, Ravi Patel.
  Készítők: Chris Koch (DIR – Pilot), Dan Fogelman (EP), Danny Chun (CRTR/EP), Jess Rosenthal (EP), John Stamos (EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · 3 Arts Entertainment.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • The Grinder
  Történet: egy közkedvelt tévés ügyvéd áll a középpontjában, aki befejezi tévés pályafutását – ami mellesleg eléggé sikeres volt –, hogy visszatérhessen szülővárosába, ahol átveszi a családi ügyvédi irodát, amit a képletes „tapasztalatával” szeretne tovább vinni.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Fred Savage, Mary Elizabeth Ellis, Natalie Morales, Rob Lowe, William Devane.
  Készítők: Andrew Mogel (CRTR/EP), Jake Kasdan (EP/DIR – Pilot), Jarrad Paul (CRTR/EP), Melvin Marr (EP), Nick Stoller (EP), Rob Lowe (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Rhode Island Ave. Productions · St. Amos Productions.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Home for the Weekend
  Történet: mockumentary stílusú félórás komédiára készüljünk, melyben főhősünk visszatér szülővárosába, ahol nosztalgikus sétával egybekötve felfedi nekünk, hogyan sikerült kiemelkednie az átlagemberek közül.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Neal Brennan.
  Készítők: Akiva Schaffer (EP), Andy Samberg (EP), Jorma Taccone (EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Topics with Andre Hyland
  Történet: Andy Hyland komikus kíséretében érkezhet az ötlet, ami egy egyedülállóan vicces zenekar tagjairól szól, akiknek meg kell birkózniuk a közvélemény kritikájával.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Andre Hyland.
  Készítők: Akiva Schaffer (EP), Andre Hyland (CRTR/EP/DIR – Pilot), Andy Samberg (EP), Jorma Taccone (EP).
  Stúdió(k): N/a.
  Forgatási helyszín: a.
 • The Tyler Zone
  Történet: egy szürreális sci-fi vígjátékról beszélhetünk műfaját tekintetve. Ami egy férfiről szól, aki egy új városba költözik, ahol belecseppen egy természetfeletti esemény közepébe. A kérdés már csak az, hogy tényleg megtörténet-e vagy csak a fejében?
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Danny Pudi.
  Készítők: Akiva Schaffer (EP), Andy Samberg (EP), Jorma Taccone (EP), Keith Schofield (CRTR/EP).
  Stúdió(k): N/a.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • The Perfect Stanleys
  Történet: egy dolgozó anya áll a középpontjában, aki folyamatosan verseng tökéletes, háztartásbeli sógornőjével. – Az eredeti ötletben testvérpár volt, csak átdolgozták.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Bret Harrison, Brian Austin Green (eredeti), Izzy Watts, Jenna Elfman, Liza Lapira, Matt Letscher, Nancy Lenehan, Peter Riegert.
  Készítők: Aaron Kaplan (EP), Dana Klein (CRTR/EP), Pamela Fryman (DIR – Pilot).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Kapital Entertainment.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.

Kommentáld!

2015/16-os pilotötletek: NBC – komédiák

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 2, 0:57-kor a(z) Pilottervek: 2015/16 témába.

2015/16-os drámapilot előzmények: NBC | CBS | Fox | The CW | ABC

2015/16-os komédiapilot előzmények: NBC | CBS | Fox | ABC

Hupsz, éget az idő minket. Átléptünk májusba, erre az NBC megtréfált minket, ugyanis az imént rendelt be 3 drámatervet sorozatnak. Most érzem azt, hogy kicsit megcsúsztunk a pilottervek közlésével, de sebaj, már csak kettő van hátra, ha a jelenlegieket leszámítjuk, hiszen a The CW továbbra se tart rájuk igényt – berendelés szinten, maximum átvételiként, viszont azok minket annyira nem foglalkoztatnak.

Ha már berendelésekről beszélünk, akkor azért akadnak már itt is olyan ötletek, amik zöld utat kaptak a 2015/16-os idényre. Ilyen Craig T. Nelson ötlete, a Coach, ami kvázi folytatásként van számon tartva. Szintén készülhet a Telenovela is, amit csak ötletújítónak találok. Valamint elméletileg Monica Potter pilotját passzolták.

A többi ötlet közül amire még vevő lennék, az nem más, mint a Take It from US, a Sharing és a Suzanne Martin-féle címtelen ötlet.

Nektek melyek azok az ötletek, amikre abszolút vevők lennétek? Kommentekbe jöhetnek a vélemények!

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal:

(CRTL) = író/készítő
(D) = rendező
(CO-EP) = társkészítő
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv/képregény szolgál alapul, ennek írója

 • CoachBERENDELVE 13 EPIZÓD
  Történet: Craig T. Nelson 1989 és 1997 között futott, 9 évadot megélt szitkomjának kvázi folytatásáról beszélhetünk, ami 18 évvel később, az eredeti szériát követően játszódik. A főhős edző azóta nyugdíjba vonult, viszont visszahívják segédedzőnek. – A csavart az adja, hogy felnőtt fiának lesz az trénere.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Craig T. Nelson.
  Készítők: Barry Kemp (CRTR/EP), Craig T. Nelson (EP).
  Stúdió(k): Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Cuckoo
  Történet: egy fiatal lány áll a középpontjában, aki hazaérkezik külföldi útjáról egy extra furán viselkedő pasijával, akitől a családtagok kiakadnak. – Az azonos című brit tévésorozat adja az alapokat, ami két évadot élt meg.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Cheryl Hines, Flula Borg, Griffin Gluck, Michael Chiklis, Rachel DiPillo.
  Készítők: Ash Atalla (EP), Dan Hine (EP), Kieron Quirke (CRTR/EP), Peter Farrelly (DIR – Pilot), Robin French (CRTR/EP), Tim Long (EP).
  Stúdió(k): Lionsgate Television · Roughcut Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • How We Live
  Történet: egy antropológus blogger áll a középpontjába, illetve annak felesége, akik a kertvárosba költöznek. Itt kezd bele az írásba, hogy milyen házas és a családi élet a kertvárosban, és ekkor fedez fel egy még felfedezetlen „fajt” – akik speciel a szomszédságukban élő emberek.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Andrea Anders, Briga Heelan, Chris Klein, Jared Gertner, Lindsay Price, Sam Huntington.
  Készítők: Brian Bradley (CRTR/EP), David Janollari (EP), Gail Mancuso (DIR – Pilot), Steven Cragg (CRTR/EP).
  Stúdió(k): David Janollari Entertainment · Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Not Safe for Work
  Történet: egy politikailag inkorrekt munkahelyi szitkomot képzeljetek el, ahol két legjobb barát (Dale és Georgie) áll a középpontban, akinek kapcsolata megváltozik akkor, amikor a férfi elkezd randizgatni a „tökéletes” nővel..
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Cheri Oteri, Christine Woods, Michael Cassidy, Rizwan Manji, Vanessa Lachey.
  Készítők: Anthony Russo (EP), Aseem Batra (CRTR/EP), Betsy Thomas (EP/DIR – Pilot), Joe Russo (EP).
  Stúdió(k): Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • People are Talking
  Történet: egy fekete-fehér pár áll a középpontba, akiket a szülők nem éppen világosítottak fel a faji, szexuális és egyéb kérdések felöl.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Bresha Webb, Brooke Ishibashi, Mark-Paul Gosselaar, Tone Bell.
  Készítők: D.J. Nash (CRTR/EP), Pamela Fryman (DIR – Pilot), Will Packer (EP).
  Stúdió(k): Universal Television · Will Packer Productions.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Problem Child
  Történet: az azonos című 1990-es mozifilm (hazai címén: Talpig zűrben) adja az alapokat, ami egy családi show lesz felüdítve egy kis macska-egér játékkal, ugyanis a családnak egy ördögien rossz fia van.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Anna Deavere Smith, Erinn Hayes, Jack Gore, Matthew Lillard.
  Készítők: Andy Fleming (CO-EP/DIR – Pilot), Brian Grazer (EP), Peter Traugott (EP), Rachel Kaplan (EP), Scot Armstrong (CRTR/EP).
  Stúdió(k): Imagine Television · TBD Productions · Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Sharing
  Történet: munkahelyi szitkom, melyben különböző embercsoportok dolgoznak együtt egymás mellett egy közös irodahelyiségben.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Christine Taylor, Christopher Mintz-Plasse, Greta Lee, Jack Carpenter, Jerry Minor, Stephen Schneider.
  Készítők: Beth McCarthy-Miller (DIR – Pilot), Damian Lanigan (CO-EP), Jeremy Bronson (CRTR/EP), Jimmy Fallon (EP), Rick Schwartz (EP).
  Stúdió(k): Eight Million Plus Productions · Universal Television.
  Forgatási helyszín: New York.
 • Strange Calls
  Történet: Az azonos című ausztrál sorozat adja az alapját. A sztori középpontjában egy barátságos, ám balszerencsés rendőr áll, akit áthelyeznek vidékre, ahol egy idős éjjeliőr társaságában felfedezi, hogy a városban bizarr természetfeletti dolgok ütötték fel a fejüket.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Aliyah Royale, Allison Miller, Daniel Stern, Danny Pudi, Patrick Brammall.
  Készítők: Aaron Kaplan (EP), Blake McCormick (CRTR/EP), Daley Pearson (CRTR – Original Series), Jason Winer (DIR – Pilot), Nathan Mayfield (EP), Tracey Robertson (EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Hoodlum · Kapital Entertainment.
  Forgatási helyszín: Vancouver.
 • Superstore
  Történet: egy hipermarket dolgozói állnak a középpontjában, akik rádöbbennek, hogy munkahelyük sokkal többet rejt magában, mint unalmas munkavégzési területet, mint pl.: barátságot, szerelmet és hétköznapi meglepetéseket.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Ben Feldman, Colton Dunn, Lauren Ash, Mark McKinney, Nichole Bloom, Nico Santos.
  Készítők: David Bernad (EP), Justin Spitzer (CRTR/EP), Ruben Fleischer (EP/DIR – Pilot).
  Stúdió(k): Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Take It from US
  Történet: egy házaspár áll a középpontjában, illetve azok fia, akinek a szülők elmesélik, hogy milyenek is voltak azok a ’90-es évek. Mindezt abban a reményben, hogy ő és menyasszonya nem követik el ugyanazokat a hibákat.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Andy Ridings, Brenda Song, Chris Douglass, Japheth Gordon, Joey Pollari, Stacey Farber.
  Készítők: Barry Schwartz (CRTR/EP), Gail Mancuso (DIR – Pilot), Greg Malins (CRTR/EP), Jonathan Berry (EP), Michael Rotenberg (EP).
  Stúdió(k): 3 Arts Entertainment · Sony Pictures Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • TelenovelaBERENDELVE 13 EPIZÓD
  Történet: egy népszerű spanyol nyelvű telenovella színfalai mögé nyerhetünk bepillantást – amelynek történései olykor izgalmasabbak és érdekfeszítőbbek, mint ami előtte zajlik.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Alex Meneses, Amaury Nolasco, Diana Maria Riva, Eva Longoria, Jencarlos Canela, Jose Moreno Brooks.
  Készítők: Ben Spector (EP), Chrissy Pietrosh (CRTR/EP), Eva Longoria (EP), Jessica Goldstein (CRTR/EP), Steve Pink (DIR – Pilot).
  Stúdió(k): UnbeliEVAble Entertainment · Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Címnélküli Monica Potter-projekt
  Történet: egy elvált nő áll a középpontban, aki próbálja megtalálni az egyensúlyt a családi élet, az elvált 3 férje és a randizásra kiszemelt új pasija között.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Allie MacDonald, Cristine Prosperi, Donald Faison, Eddie Cibrian, Josh Hopkins, Monica Potter, Rory Scovel.
  Készítők: Andy Ackerman (EP/DIR – Pilot), Ellen DeGeneres (EP), Ellen Kreamer (CRTR/EP), Jeff Kleeman (EP), Monica Potter (PROD), Sherry Bilsing-Graham (CRTR/EP).
  Stúdió(k): A Very Good Production · Gavin&Roxie&Hap Productions · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Címnélküli Suzanne Martin-projekt
  Történet: egy házas pár áll a középpontjában, akikhez visszaköltöznek a felnőtt lányaik, valamint azok nagyszülei is.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Carlease Burke, Carrie Preston, Mia Serafino, Miranda Cosgrove, Patrick Warburton, Stacy Keach.
  Készítők: James Burrows (EP/DIR – Pilot), Sean Hayes (EP), Suzanne Martin (CRTR/EP), Todd Milliner (EP).
  Stúdió(k): Hazy Mills Productions · Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.

Kommentáld!

2015/16-os pilotötletek: CBS – komédiák

 
Beküldte: Kanyecc 2015 April 28, 8:00-kor a(z) Pilottervek: 2015/16 témába.

2015/16-os drámapilot előzmények: NBC | CBS | Fox | The CW | ABC

2015/16-os komédiapilot előzmények: NBC | CBS | Fox | ABC

Új hét, új műfaj. Miután magunk mögött tudtuk az országos csatorna pilotötlet listáját váltsunk a komédiák felé. Ez az a műfaj, ami szerint abszolút megosztja a közönséget. A rövid szinopszis alapján nehéz bármelyikre rámondani azt, hogy ezt tüstént adjátok ide. Főleg azért is, mert a legtöbbnél kb. ugyanaz köszön vissza. Mi? Hát valami ilyesmi: „Középpontjában egy család áll…” – mondhatni, ennél klasszikusabb nem is lehetne.

A CBS-t bátran nevezhetjük a komédia királynak. Nem véletlenül, hiszen az a közönség, akiket leültet főként a laza, snassz humorra a vevő. Ezért szárnyal a The Big Bang Theory, ezért ért meg 10 évadnál is többet a Two and a Half Men, és talán ezért nem is lepődünk meg, ha a Mom vagy a 2 Broke Girls berendelést kap.

Ha mégis ki kellene ragadnom egy szitkomötletet a tömegből, akkor a The Mistake lenne az, ami speciel nálam abszolút nézős lehet. Tetszik az alapfelállás, látok benne jövőt. Akadnak persze olyan ötletek is, amik megszenvednek a berendelésükért. Ilyen a Taxi-22, ami eredetileg az HBO-nál landolt, de ők passzolták. A CBS átvette 2014/15-ös pilotszezonban, azonban átcsúszott a mostaniba. Hasonló cipőben a Super Clyde, ami a 2013/14-es pilotszezonban volt jelen, ám nem kértek belőle. Most Greg Gracia újrapróbálkozhat.

Nektek melyek azok az ötletek, amikre abszolút vevők lennétek? Kommentekbe jöhetnek a vélemények!

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal:

(CRTL) = író/készítő
(D) = rendező
(CO-EP) = társkészítő
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv/képregény szolgál alapul, ennek írója

 • Angel from Hell
  Történet: ott kezdődik, amikor Amy belép Allison életébe és azt állítja, hogy ő az őrangyala. Ennek függvényében egy valószínűtlen barátság alakul ki, melyben Allison nem tudja eldönteni, hogy most barátnője tényleg az őrangyala, vagy csak egy őrült anyáskodó ismerőse.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Jane Lynch, Kevin Pollak, Kyle Bornheimer, Maggie Lawson.
  Készítők: Don Scardino (DIR – Pilot), Tad Quill (CRTR/EP).
  Stúdió(k): CBS Television Studios.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • The Half of It
  Történet: egy frissen vált férfiről szól, aki egyben apa is. A sztori csavarját az adja, hogy az egykori családfő több vagyont örökölt meg – hiszen feleződik minden – mint amivel valaha is rendelkezett házassága során.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Andrea Anders, Beth Hoyt, Christine Ko, David Del Rio, Jon Dore, Morgan Krantz.
  Készítők: Chris Harris (EP), James Burrows (DIR – Pilot), Mike Gibbons (CRTR/EP).
  Stúdió(k): CBS Television Studios.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Happy Life (aka. Joe Time)
  Történet: egy családfő kerül a fókuszba, aki neheztel azokra, akik élik álmaikat kergetik és élik a hétköznapi életüket, csak éppen minőségibben, mint ő maga.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Alli Kinzel, Bill Smitrovich, Duane Martin, Eric Petersen, Minnie Driver, Noland Ammon, Rita Moreno, Steven Weber.
  Készítők: Bill Wrubel (CRTR/EP), James Burrows (DIR – Pilot).
  Stúdió(k): Here Comes Scrappy · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Life in Pieces
  Történet: egy családra megy a fókusz, azon belül is azoknak a sztorijaira. Egy-egy családtag meséli el a saját történetét.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Angelique Cabral, Betsy Brandt, Colin Hanks, Dan Bakkedahl, Dianne Wiest, James Brolin, Thomas Sadoski, Zoe Lister-Jones.
  Készítők: Aaron Kaplan (EP), Jason Winer (DIR – Pilot), Justin Adler (CRTR/EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Kapital Entertainment.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • The Mistake
  Történet: egy házaspár áll a középpontba, akik végre fellélegezhetnek, miután felnevelték gyermekeiket. Neki állhatnak élvezni az életet, azaz neki állhatnának, ám kiderül, hogy jön a következő…
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Julianna Guill (Originally Cast).
  Készítők: Andy Ackerman (EP/DIR – Pilot), David Mandel (CRTR/EP), Scott Silveri (CRTR/EP), Shana Goldberg-Meehan (CRTR/EP).
  Stúdió(k): Silver and Gold Productions · Warner Bros. Television · Woltz International Pictures.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Super Clyde – 2015-ös változat
  Történet: egy szerény, szende gyorsétteremi dolgozóról szól, aki egyik napról a másikra szuperhősnek csap fel. – Az egésznek a csavart az adja, hogy a CBS már a 2013/14-es pilotszezonban passzolta egyszer, de most ismét adott neki egy újabb esélyt. Meglátjuk, hogy élni tudnak-e vele.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Annaleigh Ashford, Charlie McDermott, Diane Guerrero, Mark Addy.
  Készítők: Greg Garcia (CRTR/EP), Rebecca Asher (DIR – Pilot).
  Stúdió(k): Amigos de Garcia Productions · CBS Television Studios.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Taxi 22PILOT ELKÉSZÍTÉSE ELHALASZTVA
  Történet: egy embergyűlölő és politikailag inkorrekt New York-i taxisofőr áll. – A pilotötlet eredetileg az HBO-nak készült, azonban ők passzolták a berendelési időszakban. Utána a CBS vette át a 2014/15-ös pilotszezonban, viszont ők is halasztották. Most itt tartunk.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Christopher Nicholas Smith, F. Murray Abraham, Jennifer Esposito, John Leguizamo, Lenny Venito, Rebecca Creskoff, Sahr Ngaujah.
  Készítők: Clark Peterson (EP), Dennis Erdman (EP), Francois Flamand (EP/CRTR – Original), James Gandolfini (EP), Jeff Golenberg (CO-EP), John Leguizamo (CO-EP), Mark Armstrong (EP), Nancy Sanders (EP), Patrick Huard (EP/CRTR – Original), Rob Greenberg (DIR – Pilot)), Sam Maydew (CO-EP), Tad Quill (CRTR/EP).
  Stúdió(k): Attaboy Films · CBS Television Studios.
  Forgatási helyszín: Toronto.
 • Címnélküli O’Shannon & Warren-projekt
  Történet: Pár haver és azoknak a családja áll a középpontjában – a csavart az adja, hogy három különböző életkorcsoportot ütköztetnek.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Adam Brod, Jacob Hopkins, Kelly O’Sullivan, Noureen DeWulf, Tracy Spiridakos, Tyler Labine.
  Készítők: Clark Peterson (EP), Dan O’Shannon (CRTR/EP), Dennis Erdman (EP), Eric Tannenbaum (EP), Kim Tannenbaum (EP), Pamela Fryman (DIR – Pilot), Peter Warren (CRTR/SP).
  Stúdió(k): CBS Television Studios · The Tannenbaum Company.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Címnélküli Tommy Johnagin-projekt
  Történet: egy család áll a középpontjában, illetve annak egyik tagja, aki stand-up komikus – mindez egy kis középnyugati városban.
  Műfaj: többkamerás szitkom.
  Szereplők: Jane Kaczmarek, JoAnna Garcia Swisher, Kevin Nealon, Talia Tabi, Tommy Johnagin.
  Készítők: Bill Lawrence (EP), Jeff Ingold (EP), Justin Halpern (CRTR/EP), Patrick Schumacker (CRTR/EP), Scott Ellis (DIR – Pilot), Tommy Johnagin (CRTR/CO-EP).
  Stúdió(k): Doozer Productions · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats