Fox újoncok (9): The Guide to Surviving Life

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 12, 9:21-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

TheGuideToSurvivingLife-Fox

Előző cím: Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life

Műfaj: egykamerás szitkom

Súdió(k): 20th Century Fox Television · The Jackal Group.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Jay Lacopo.

Rendező: James Griffiths (Black-ish, Episodes, Free Agents).

Producerek: Bill Callahan (Scrubs, A to Z, Psych, Surviving Jack), Gail Berman (Alpha, Deception, Mercy).

Történet: ensemble komédiáról lesz szó, melynek középpontjában egy srác áll, aki mondhatni egy csődtömeg. Hibát hibára halmoz, mármint olyanokat, amelyeket a főiskolás évek után, de még a megállapodás előtt ejthetünk. Ő próbálkozik két haverját és bátyját a helyes utakon tartani, elmesélve mindezt, óvva ezektől a hibáktól.

Szereplők: Charlie Saxton (Betas, Hung), Jack Cutmore-Scott, James Earl (Ground Floor, Glee), Justin Bartha (The New Normal, Teachers), Maureen Sebastian (Revolution), Meaghan Rath (Secrets & Lies, Kingdom, Banshee).

Berendelve: 6 epizód.

Premier: 2016. midseason. Egyelőre nincs tisztázva, hogy mikorra tervezik a premierjét, illetve melyik timeslotba.

tess szerint: Erősen kísérleti stádium szaga van a dolognak és bevallom kissé csatornaidegen lépésnek is tartom. Ez amolyan tipikus “egy jó ötletből/felütésből csináljunk komédiát” projekt, ami egy kisebb kábeles adón könnyedén működhetne (lásd Man Seeking Woman, Wilfred), de itt tutira nem fog. Nem olyan véletlen az a 6 epizódos bekérés sem.

Kanyecc szerint: Se a szereplőgárda, se a készítő nem erős. A történet kicsit a How I Met Your Mother-ön belül a Barney-féle Tesókodexre emlékeztet. Ott ugye a randizásnak az alappilléreit fektették le, most hasonlót látok, csak másra fókuszálva. Szinopszis amúgy bejön, de minden más kicsit riasztó. Szerintem 6 rész bőven elég lesz belőle, mert a Fox-nál az ilyesmi általában bukta. Ez pl.: egy tavalyi bukta lesz.

Kommentáld!

Fox újoncok (8): The Grinder

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 12, 9:02-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

TheGrinderFOX

Műfaj: egykamerás szitkom

Súdió(k): ABC Studios · Rhode Island Ave. Productions · St. Amos Productions.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Andrew Mogel (Allen Gregory), Jarrad Paul (Allen Gregory).

Rendező: Jake Kasdan (Ben & Kate, New Girl, Fresh off the Boat).

Producerek: Nick Stoller, Rob Lowe (Dr. Vegas).

Történet: egy közkedvelt tévés ügyvéd áll a középpontjában, aki befejezi tévés pályafutását – ami mellesleg eléggé sikeres volt –, hogy visszatérhessen szülővárosába, ahol átveszi a családi ügyvédi irodát, amit a képletes „tapasztalatával” szeretne tovább vinni..

Szereplők: Connor Kalopsis (Days of Our Lives), Fred Savage (Crumbs), Hana Hayes, Mary Elizabeth Ellis (New Girl, It’s Always Sunny in Philadelphia), Rob Lowe (Parks & Recration, Californication), William Devane (24: Live Another Day).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2015 ősze, keddenként 21:30-tól. A Grandfathered fogja felvezetni, míg neki a Scream Queens nézettségének megalapozására kell odafigyelnie.

tess szerint: Az ilyen synopsis miatt szereti az ember a FOX-ot. Itt basszus minden megtörténhet és lám meg is történik. Most komolyan, jogi drámába oltott egykamerás komédia? ÉS mielőtt komplett hülyének néznénk a vezetőséget ott van Rob Lowe, aki aztán tényleg tud nevettetni. Nem kérdés, hogy megnézzük, habár a formabontó ötlet nem feltétlenül arányos a nézői érdeklődéssel. Ellenben ha egy kis insider poénkodást behoznának…

Kanyecc szerint: Rob Lowe nem csak szereplőként, de a producerek sorában is jelen lesz a sorozatban, ami arra enged következtetni, hogy jóval lazább lesz a hangvétel. A Parks & Recreation-nél szerette meg a fél világ. Ebben biztos vagyok. A szinopszis fogyasztható. Nem lehet vele Dunát rekeszteni, így mindenképp egy ígéretes láncszemről beszélhetünk a felfrissített keddi napon. Egy valamitől félek csak, hogy a Grandfathered hanyatlása kihatással lesz rá.

Kommentáld!

Fox újoncok (7): Grandfathered

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 12, 8:45-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

Grandfathered-fox

Előző cím: The Grandpa

Műfaj: egykamerás szitkom

Súdió(k): 20th Century Fox Television · 3 Arts Entertainment.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Danny Chun (Trophy Wife, Hallo Ladies, Happy Endings).

Rendező: Chris Koch (Galavant, The Neighbors, Traffic Light).

Producerek: Dan Fogelman (Galavant, The Neighbors), John Stamos (Full House, ER).

Történet: egy karizmatikus agglegényről szól, akinek az élete a fejetetejére áll, miután megtudja, hogy apa és még nagyapa is egyben.

Szereplők: Christina Milian, John Stamos (The New Normal, Necessary Roughness), Josh Peck, Kelly Jenrette (Frisky Dingo), Paget Brewster (Community), Ravi Patel (Super Fun Night).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2015 ősze, keddenként 20 órától. A The Grinder-t fogja felvezetni.

tess szerint: Na akkor már tudjuk Stamos, miért nem lesz állandó szereplője a Fuller House-nak! Ettől függetlenül első blikkre a plot totálisan érdektelen. Elnézve a készítői kollektívát könnyedén lehet belőle átütő siker és ordas nagy hasalás is. Stamos tehetséges, de nem egy vérbeli komikus, míg Chun ugyan remek érzékkel nyúl a felnőttes humorhoz, de eleddig átütő sikert nem sikerült prezentálni. Óvatos 50-50% az esély itt is.

Kanyecc szerint: Sajnos volt szerencsém az előzeteséhez, és amit ott láttam, az egyáltalán nem győzött meg. Már a főszereplő egoista mivoltával elbukik nálam az egész. Ettől még csalódhatok kellemesen, ám erre a lehetőség eléggé csekély. Túlélési esélyként fél évadot adnék neki. Többet nem fognak kihozni belőle!

Kommentáld!

Fox újoncok (6): Second Chance (aka. Lookinglass (aka. The Frankenstein Code))

 
Beküldte: tess 2015 May 11, 22:58-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

wpid-wp-1431374830436.png

Előző cím: The Frankenstein Code –> Lookinglass

Műfaj: Dráma

Stúdió: 20th Century FOX Television

Forgatási helyszín: Dallas

Író: Rand Ravich (Life, Crisis)

Rendező: Michael Cuesta (Dexter, Homeland)

Producerek: Rand Ravich (Life, Crisis), Michael Cuesta (Dexter, Homeland), Howard Gordon (Homeland, 24, Tyrant), Hugh Fitzpatrick (Tyrant)

Szereplők: Rob Kazinsky (True Blood), Tim DeKay (White Collar), Philip Baker Hall (The Loop), Adhir Kalyan (The Rules of Engagement), Dilshad Vadsaria (Revenge), Ciara Bravo

Történet: A klasszikus történet modernkori újraértelmezése, amiben egy halott rendőrt egy milliomos polihisztor és segédje visszahoz a halálból. A nem várt új élet viszont hirtelen nagy dilemmák elé állítják a nyomozót.

Berendelve: Fél évados bekérést kapott.

Premier: 2016 midseason, várhatóan januárban.

tess szerint: Alapból elfuserált egy ötletnek tartanám, de hát mégis csak Ravich áll mögötte. Az ember, amit a Life esetében művelt a szimpla procedural drámával az maga volt a csoda. Reméljük ebből a közhelyesnek tűnő közegből is valami hasonlót hoz majd ki. Igaz, most nem lesz Damin Lewis mellette, aki mindezt végig asszisztált. Erősen 50-50% a vége.

Kanyecc szerint: Egyetlen egy vonzereje a snassz nyomozós beütésnek, hogy Dallas szolgál helyszínéül. Eltértek a megszokottól, kár hogy csak ennyiben tükröződik az újdonság ereje. Rand Ravich lesz a szkriptért felelős. Tippre ez is csak egyetlen évadot fog megélni, bár részemről a Crisis és a Life is fogyasztható volt. Adok neki 20% esélyt.

 

Kommentáld!

FOX újoncok (5): The X-Files

 
Beküldte: tess 2015 May 11, 22:40-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

image

Műfaj: Dráma

Stúdió: 20th Century FOX Television

Forgatási helyszín: N/a

Író: Chris Carter

Rendező: Glen Morgan

Producerek: Chris Carter, Glen Morgan, James Wong

Szereplők: William B. Davis, Mitch Pileggi, Gillian Anderson, David Duchovny, Annabeth Gish, Robert Patrick

Történet: Számít egyáltalán valamit?! Carter szokásához híven brutálisan hallgat a részletekről. Annyi viszont biztosnak látszik, hogy epizodikus lesz a visszatérés és természetesen az idegenes áthajlás sem hiányozhat.

Berendelve: 6 epizódos direkt bekérés történt

Premier: 2016 januárjában az NFC döntő után.

tess szerint: Konkrétan az évtized híre, hogy a ’90-es évek kultikus sorozata visszatér. Ez mondjuk önmagában nem lenne nagy hír, de a Twin Peaks-szel ellentétben itt az eredeti készítői kollektíva színe java tiszteletét teszi, valamint a szereplők 90%-a is visszatér. Mindezt annak a Chris Carter-nek a keze alatt, aki igazán mindig csak eben a produkcióban tudott kiteljesedni. A FOX részéről is jár a respekt, elvégre szabad kezet adtak, nincs kapkodás és az a cirka 50M-s NFC döntő felvezetés is szép gesztus. Emberek, még a végén történelmet írunk januárban.

Kanyecc szerint: Ugyanaz a szituáció, mint a Heroes: Reborn esetében, mármint várom a visszatérést, és azt, hogy a régi kedvencek ismét ugyanabba a közegbe kerüljenek. Kérdés, hogy az írók könnyedén visszahangolódnak-e a régi időkre.

Kommentáld!

FOX újoncok (4): Minority Report

 
Beküldte: tess 2015 May 11, 22:17-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

wpid-wp-1431370119664.png

Műfaj: Dráma

Stúdió: 20th Century FOX Television, Amblin Television, Paramount Television

Forgatási helyszín: Toronto

Író: Max Borenstein (Godzilla)

Rendező: Mark Mylod (Shameless, Game of Thrones, Entourage)

Producerek: Max Borenstein (Godzilla), Kevin Falls (The West Wing, Sports Night), Justin Falvey (The Americans, Under the Dome), Darryl Frank (The Americans, Under the Dome)

Szereplők: Stark Sands (NYC-22, Generation Kill), Meagan Good (Californication, Deception), Daniel London (Manhattan), Li Jun Li (Damages, The Following), Laura Regan (Mad Men), Wilmer Valderrama (From Dusk Till Dawn), Zhane Hall

Történet: A mozifilm után járunk 10 évvel a jövőben, amikor is újra a régi módon történik a bűnüldözés. Mindaddig, amíg fel nem tűnik egy precog férfi, aki különleges jövőbelátó képességeit egy nyomozónő oldalán kamatoztatja.

Berendelve: Fél évadra bekérve.

Premier: 2015 őszén, hétfő esténként a 21 órás slotban közvetlenül a Gotham mögött.

tess szerint: Ami a midseason alatt a Lucifer lesz, az a fall season alatt Minority Report. Instant fanfavorit várományos, ráadásul az Almost Human óta tudjuk, hogy a FOX-nak cefetül megy a jövőképzés. Borenstein franchise reformáló hatása az új Godzilla óta ismert, de az igazi ász mégsem ő a produkcióban, hanem Kevin Falls, aki megnyerte a showrunner-i teendőket.  Szóval végre minden adott egy fasza Fringe pótlék előtt! Csak nehogy a produkció közelébe egye a fene J. H. Wyman-t.

Kanyecc szerint: Egy valamiben biztos vagyok, nem a mozifilm miatt fogok benevezni rá, hiszen kimaradt az életemből. Inkább az tetszik, hogy kapcsolódik a filmhez és ugranak az időben, amiből akár valami jó is kisülhet. Mark Mylod rendezői pozíciója kellő önbizalmat tud nyújtani. Bizonyított már párszor, így muszáj lesz belenézni.

Kommentáld!

Fox újoncok (3): Scream Queens

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 11, 22:08-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

wpid-wp-1431370123769.png

Műfaj: Horror antológia komikus elemekkel

Stúdió(k): John Wells Productions · Warner Bros. Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író/rendező/producer: Brad Falchuk (American Horror Story, Glee, Nip/Tuck), Ian Brennan (Glee), Ryan Murphy (American Horror Story, Glee, Nip/Tuck).

Történet: Antológia révén minden évad új sztorival rukkol elő. Az elsőben egy egyetemi női kollégiumban végrehajtott gyilkossági sorozat kerül fókuszba. A diáklányok rettegése mellett a „ki lesz a következő áldozat” kérdése próbálja beindítani a fantáziánkat, illetve az elkövető kiléte és az ok-okozat feltérképezése.

Szereplők: Abigail Breslin, Ariana Grande, Billie Lourd, Diego Boneta (Rock of Ages), Emma Roberts (American Horror Story), Glen Powell (The Expendables 3), Jamie Lee Curtis (NCIS, New Girl), Keke Palmer (Master of Sex), Lea Michele (Glee), Lucien Laviscount (Episodes), Nasim Pedrad (Saturday Night Live), Nick Jonas (Kingdom), Niecy Nash (The Soul Man, Getting On), Oliver Hudson (Rules of Engagement, Nashville), Skyler Samuels (The Nine Lives of Chloe King).

Berendelve: 15. rész – de szinte biztos, hogy a 2016/17-es idényben folytatódni fog, annyira felkapta a külföldi sajtó. Epizódszám növelés nem várható első körben.

Premier: 2015 ősze. Keddenként, 21 órától. A The Ginder című újonc fogja felvezetni.

tess szerint: Félelem bevállalós a FOX, hisz kvázi az agybetegségéről és beképzeltségéről hírhedt Murphy-Falchuck párosnak szabadkezet adtak, hogy network közegbe áthozzák az American Horror Story-t. Persze a koncepció kapott egy fiatalos slasher beütést, plusz ugye a komikus vonal. Ettől függetlenül rohadt merész egy húzás és remélem a páros nem is hazudtolja meg önmagát, sokkal inkább részről-részre feszegetik a határokat. Az örök sikolykirálynő Jamie Lee Curtis előtt meg le a kalappal. Most mondjam azt megint, hogy ez is ütni fog, akár az ipari áram?!

Kanyecc szerint: Bevállalós a Fox, hiszen ez az ötlet inkább nyáron állta volna meg a helyét, de az őszi képernyőre tűzés mindenképp ötletes húzás. Nem lesz könnyű feladata Ryan Murphy-nek, hiszen két újonckomédiával fogják felvezetni az antológiát, ami megint csak műfajteremtő lehet. Kábeles érán az AHS történelmet írt, most itt a lehetőség ugyanerre a Fox színeiben. A szereplőgárdában jó pár eyecandy foglal helyet, így nézős lesz. Ha pedig sikerülne visszahozni a Harper’s Island által elvesztett űrt, akkor lennék csak igazán boldog.

Kommentáld!

Fox újoncok (2): Rosewood

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 11, 21:26-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

wpid-wp-1431369717006.png

Műfaj: dráma

Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Temple Hill Entertainment

Forgatási helyszín: Miami.

Író: Todd Harthan (Dominion, Psych).

Rendező: Richard Shepard (Girls).

Producerek: Marty Bowen (Revenge), Wyck Godfrey (Revenge).

Történet: A középpontban egy privát halottkém áll, aki meglehetősen profinak számít a szakmában, lévén mindennemű high-tech kütyüvel fel van szerelkezve. Emellett persze nagyszerű elmei is, így a helyi rendőrség erőszeretettel alkalmazza a szakmai kvalitásait a húzósabb esetekben.

Szereplők: Anna Konkle (Man Seeking Woman, Betas), Gabrielle Dennis (The Game, Blue Mountain State), Jaina Lee Ortiz (The Shop), Maggie Elizabeth Jones, Morris Chestnut (Legends, Nurse Jackie).

Berendelve: 13. rész

Premier: 2015 ősze. Szerdánként 20 órától mutatkozik be, az Empire felvezetője lesz.

tess szerint: Anyám, mikor szakad már el a FOX ettől a Bones alternatíva kereséstől? Anno a The Finder se talált be, erre most megcsinálják azt csak pepitában. Ráadásul Harthan sem éppen az a fajta író, akinek menne a könnyed komplexitás és a két „nyomozó” közötti szimpatikus ércelődés. Persze lehet nem is ez a cél, elvégre a teátrális atmoszféra teremtésben nagyon otthon van a faszi, Miami meg ehhez egész kurrens hátteret tud nyújtani. Hmm… borzasztóan szkeptikus vagyok, 50% az esélye.

Kanyecc szerint: Mindenáron halottkémtől szeretnének jó krimiket remélni? Legutoljára a Body of Proof-nak sikerült kellően lekötnie, viszont nem élt hosszú életet. Sajnos se a készítő-, se a szereplőgárda nem hozta azt a berántást, amitől várós lenne részemről. Kellene egy előzetes, hiszen kétségtelenül a két főszereplő közötti vibráció határozza meg, mennyire lesz berántós a snassznak tűnő alapkoncepció.

Kommentáld!

Fox újoncok (1): Lucifer

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 11, 21:16-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

wpid-wp-1431369705722.png

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Aggressive Mediocrity · DC Comics · Jerry Bruckheimer Television · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Tom Kapinos (Californication).

Rendező: Len Wiseman (Sleepy Hollow).

Képregény-/könyvfelelős: Mike Dringenberg, Neil Gaiman (Eternals), Sam Kieth.

Producerek: Ildy Modrovich (CSI: Miami, Eleventh Hour), Jerry Bruckheimer (CSI-franchise), Joe Henderson (White Collar, Gracepoint), Jonathan Littman (CSI), KristieAnne Reed (CSI: Cyber, Hostages).

Történet: A DC Comic-féle Sandman című képregény szolgáltatja az alapokat. Kvázi spinoff-ban gondolkodhatunk, hiszen Lucifer magamögött hagyja a(z unalmas) poklot, hogy Los Angelesben nyisson egy zongorabárt, ami a fedőhelyét szolgáltatná, mivel főcélja, hogy besegítsen a rosszfiúk kézre kerítésében és némileg meg is büntesse azokat.

Szereplők: D.B. Woodside (Suits, Single Ladies, Parenthood), Lauren German (Chicago Fire, Hawaii Five-0), Lesley-Ann Brandt (The Librarians, Single Ladies), Nicholas Gonzalez (Jane the Virgin), Rachael Harris (Suits, Surviving Jack), Scarlett Estevez, Tom Ellis (Miranda, Rush).

Berendelve: 13. rész

Premier: 2016-ban érkezik. Midseason-re van beütemezve, egyelőre nincs időpont hozzárendelve.

tess szerint: Képregény nerd körökben gondolom senkinek sem kell bemutatni a kultikus Sandman sorozatot. Ez nálam kvázi a Szent Grál lehetne, arról nem beszélve, mennyire pazar készítői gárdát sikerült összetrombitálni hozzá. Sokaknak Kapinos kreditje elsőre furcsa lehet, de ez ne tévesszen meg senkit, kegyetlen jó kezekben lesz nála a script. A karcos felnőtt tartalom, a kissé fanyar humor és az a beteges atmoszféra… á, ha a Californication-nél ment, itt is menni fog. Ha meg nem, akkor Wiseman odapirít neki rendesen a kamerával. Oké, már párszor elmondtam, hogy a faszi nem egy Spielberg, de akciót és látványorgiát mocskosul tud rendezni.

Kanyecc szerint: Nálam az abszolút király a DC Comics a képregény-iparban. Igazából a Batman iránti rajongásom óta nem tud a Marvel egyetlen ötlettel se elcsábítani. Jerry Bruckheimer neve ott a producerek sorában, de a főszálat Tom Kapinos fogja elkészíteni, aki a Californication-nél már bizonyított. A szereplők között rengeteg az ex-Suits-ös. Mondhatni, átjöttek onnan ide. Azáltal, hogy midseasonben érkezik nem lesz könnyű helyzete, de minden téren ígéretesnek tűnik. Örülnék, ha a Fox-nak sikerülne kiszélesítenie a képregény adoptációs skáláját.

Kommentáld!

Upfronts 2015 – FOX

 
Beküldte: tess 2015 May 11, 20:39-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

Amennyiben summázzuk a csatorna idei teljesítményét meglepetésre egész korrekt évet sikerült zárnia. Anno 6 drámát és 4 komédiát sikerült berendelni, melyek közül 3 túl is élte a szezont. Ráadásul a Gotham és az Empire hatalmas kritikai és nézettségi siker is lett. Ettől persze koránt sincs minden rendben a csatorna háza táján. A Glee csalódást keltő számokkal búcsúzott, a The Following és a Sleepy Hollow durva nézettségcsökkenést prezentált, ráadásul az egykoron elismerő kritikák is sorra elmaradtak. És igen, az American Idol újfent rendesen ki lett herélve.

Szerencsére a vezetőségnek menetközben megjött az esze és nagytakarítást rendeztek. Az American Idol 2016-ban végleg leköszön a képernyőről. Az Empire végre elfoglalhatja a fall season-ös posztját, de ami a legszebb, ez nem jár drasztikus epizódszám növekedéssel! Ráadásul Ne-Yo személyében új kreatív agy is érkezik a produkcióhoz. Ugyancsak dicséretes a The X-Files késői premierje, ami ennek köszönhető megkapja az NFC-s döntőt felvezetőnek, ami alsóhangon 50M nézőt jelent.

Újoncok: A csatornától megszokott precizitás és visszafogott uralkodott idén is a berendelések terén. 6 dráma és mindösszesen 3 komédia a mérleg, ami kifejezetten jó arány. Komédia fronton erős a csatorna, sokkal inkább a drámai szegmensre kell rámenni, hisz sem a Sleppy Hollow-nak, sem a krónikusan idős Bones-nak nincs már sok esélye.

  • Drámák: Frankenstein Code, Lucifer, Minority Report, Rosewood, Scream Queens, The X-Files
  • Kimédiák: Grandfathered, Guide to Surviving, The Grinder

Visszatérők: American Idol, Bob’s Burger, Bones, Brooklyn Nine-Nine, Empire, Family Guy, Gotham, Hell’s Kitchen, Masterchef Junior, New Girl, The Last Man on Earth, The Simpsons, Sleepy Hollow.

Kaszálták: Backstrom, Glee, Gracepoint, Gang Related, Hieroglyph, Mulaney, Red Band Society, The Following, The Mindy Project, Utopia, Weired Loners.

Menetrend: Hmm… ezt nevezem olyan tipikus, nesze semmi fogd meg jólnak. Egyszerre merész, ugyanakkor mégis totális biztonsági játék a csatorna őszi műsorstruktúrája.  Evidens volt, hogy a fall season FOX-os slágerének tartott Minority Report-ot a Gotham vezeti fel. Mint ahogy sejteni lehetett, hogy a keddi napot totálisan átszervezik, na de hogy így? Konkrétan semmi kapaszkodó, csak humor. Mondjuk ezt sem feltétlenül értem, hogy a 2 sitcom miféle blokkot képez Murphy fekete humorral átitatott rémisztgetésével. Evidens volt az Empire őszre kerülése is, habár én fogadni mertem volna rá, hogy felvezető szándékkal teszi mindezt a vezetőség. Na és igen, a Bones – Sleppy Hollow párosítás az egyik létező legrosszabb, amit eddig hallottam. Oké, a misztikus sorozat nézettsége alaposan megcsappant, de nem hinném, hogy majd pont a Bones korosodó nézői közül tart meg sokakat. Apropó, mi az isten történt a New Girl-lel?

HÉTFŐ
20:00-21:00 – Gotham
21:00-22:00 – MINORITY REPORT

KEDD
20:00-20:30 – GRANDFATHERED
20:30-21:00 – THE GRINDER
21:00-22:00 – SCREAM QUEENS

SZERDA
20:00-21:00 – ROSEWOOD
21:00-22:00 – Empire

CSÜTÖRTÖK
20:00-21:00 – Bones
21:00-22:00 – Sleepy Hollow

PÉNTEK
20:00-21:00 – Masterchef Junior
21:00-22:00 – World’s Funniest

SZOMBAT
19:00-22:30 – Fox Sports Saturday: Fox College Football

VASÁRNAP
19:00-19:30 – NFL on Fox
19:30-20:00 – The OT / Bob’s Burgers
20:00-20:30 – The Simpsons
20:30-21:00 – Brooklyn Nine-Nine
21:00-21:30 – Family Guy
21:00-22:00 – The Last Man On Earth

Kommentáld!

free web stats