ABC újoncok (9): Speechless

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 28, 18:21-kor a(z) Upfronts 2016: ABC témába.

Speechless_FULL

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió(k): 20th Century Fox Television · ABC Studios

Forgatási helyszín: N/a

Író: Scott Silveri (Friends, Go On, Perfect Couples).

Rendező: Christine Gernon (The Kennedys, Up to Women, Gavin & Stacey).

Producerek: Jake Kasdan (Bad Teacher, New Girl, Fresh Off the Boat) és Melvin Mar (Bad Teacher, Fresh Off the Boat).

Történet: egy olyan anyáról, aki bármit megtenne családjáért – és meg is tesz valójában. Eközben küzd a valós és a maga által kreált igazságtalan helyzetekkel. A família különlegessége, hogy az egyik gyermek különleges bánásmódra szorul. Miután új otthont keresnek, megpróbálják egyúttal megtalálni azt a személyt, aki fiúk hangja lehetne.

Szereplők: Cedric Yarbrough (Reno 911!, The Goldbergs), John Ross Bowie (The Big Bang Theory, Episodes), Kyla Kenedy (The Walking Dead), Mason Cook (The Goldbergs, Legends), Micah Fowler és Minnie Driver (About a Boy, The Deep, The Riches).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2016. ősze. Szerda, 21 óra – A The Goldbergs 4. évadja vezeti fel, míg ő a Modern Family 8. évadját alapozza meg nézőszámmal.

Kanyecc szerint: Ez lesz az a sorozatötlet, ami rombolhatja a nap morál szintjét. Megindító történettel szeretne Scott Silveri elénk állni. Most kicsit a Till Attila-féle mozifilm idéződik fel bennem, bár sehogy se látom, miként járna jól vele a néző, még ha komédia műfajába kategorizálják is. Nyilván a kreatív oldalnak a jó felére állt Scott, viszont nem lesz egyszerű helyzete sikerre vinni. Gyors kaszát jósolnék neki, de aztán ne legyen igazam.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #Speechless

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

Tovább…

Kommentáld!

ABC újoncok (8): Downward Dog

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 28, 18:17-kor a(z) Upfronts 2016: ABC témába.

Downward-Dog-ABC-TV-series-key-art-logo

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió(k): ABC Studios · Animal Media Group · Legendary Television · Mosaic Media Group

Forgatási helyszín: N/a

Írók: Samm Hodges (Footnote) és Michael Killen.

Rendezők: Michael Killen.

Producerek: Gene Stupnitsky (Bad Teacher, Hello Ladies), Jimmy Miller (Bad Teacher, Happy Hour, The Guardian), Kathy Dziubek, Lee Eisenberg (Bad Teacher, Hello Ladies) és Sam Hansen (Bad Teacher).

Történet: egy websorozat adja az alapját a történetnek. A középpontjában: egy – az életében sűrűn akadályba botló – nő és magányos, filozofikus kutyája áll. Kapcsolatuk éppen válságban tengődik, mivel a nő sokat dolgozik és csökkent az együtt töltött percek száma. Megvalósítás tekintetében kamerába beszélős lesz, mint a Modern Family, főleg az eb kommentálja nézeteit.

Szereplők: Allison Tolman (Fargo, Mad Dogs), Barry Rothbart, Kirby Howell-Baptiste, Lucas Neff (Raising Hope) és Mo Collins (MADtv,F is for Family, Clash-A-Rama).

Szinkronhangként lesz jelen: Samm Hodges.

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2017. midseason

Kanyecc szerint: Új trend született. Ismét egy hibrid műfajú komédia? Nem lesz kicsit sok belőle a 2016/17-es idényre? Az a baj, hogy továbbra is a Son of Zorn-ban látom azt az erőt, ami a túléléshez elegendő. Az ABC egyik hasonszőrű próbálkozásában se hasonlót, ami valahol kiábrándító. Az meg pláne, hogy animáltság helyett egy beszélő kutyát kapunk. WTF! Miért kérték ezt be?

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #DownwardDog

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

Tovább…

Kommentáld!

ABC újoncok (7): Imaginary Mary

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 28, 17:58-kor a(z) Upfronts 2016: ABC témába.

imaginarymarycast

Műfaj: egykamerás szitkom, hibrid műfajú

Stúdió(k): ABC Studios · Happy Madison Productions · Sony Pictures Television

Forgatási helyszín: Vancouver

Írók: Adam F. Goldberg (The Goldbergs, Community), David Guarascio (Just Shoot Me!, Marry Me, Aliens in America) és Patrick Osborne.

Rendező: Shawn Levy (Last Man Standing).

Producer: Doug Robinson (Rules of Engagement, The Goldbergs).

Történet: egy karizmatikus egyedülálló nőről szól, aki megtalálja a Nagy Ő-t egy elvált apuka személyében, kinek három gyermeke van. Ezidő alatt megjelenik a nő gyermekkori képzeletbeli barátja, aki próbálja felnyitni a szemét különböző tippekkel, de ezekkel csak inkább megnehezi az életét.

Szereplők: Erica Tremblay , Jenna Elfman (Growing Up Fisher, 1600 Penn, Damages), Jillian Bell (Idiotsitter, Workaholics, Eastbound & Down), Matreya Scarrwener (Strange Empire, Ties That Bind), Nicholas Coombe és Stephen Schneider (Chasing Life, Broad City, You’re the Worst).

Szinkronhangként lesz jelen: Rachel Dratch (Saturday Night Live, The Awesomes, 30 Rock).

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2017. midseason

Kanyecc szerint: Az ABC tapasztaltabbnak tekinthető a hibrid komédiák körében, hiszen a 2015/16-os idényben a The Muppets-szel szeretett volna forradalmat elérni, ám mindebből csak egy halk puffanás sikeredett. Látván, hogy a Fox-ra is érkezik egy hasonszőrű társa, bepróbálkozik még egyszer, hátha egy másabb közegbe ültetve nagyobb sikert tud letenni az asztalra. Számomra is barátságosabb a felállás, mint volt anno a The Muppets-nél, így bizakodom. Többit, majd az előzetesénél írom le.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #ImaginaryMary

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

Tovább…

Kommentáld!

ABC újoncok (6): Designated Survivor

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 28, 17:38-kor a(z) Upfronts 2016: ABC témába.

-Designated-Survivor-Key-Art-designated-survivor-39619235-1898-1068

Műfaj: dráma

Stúdió(k): ABC Studios · The Mark Gordon Company

Forgatási helyszín: Toronto

Író: David Guggenheim.

Rendező: Paul McGuigan (Luke Cage, Sherlock, Monroe).

Producerek: Aditya Sood, Amy B. Harris (Wicked City, The Comeback, The Carrie Diaries), Jon Harmon Feldman (No Ordinary Family, Blood & Oil, Dirty Sexy Money), Kiefer Sutherland (24), Mark Gordon (Criminal Minds, Criminal Minds: Beyond Borders, Grey’s Anatomy), Nick Pepper (Quantico, Criminal Minds: Beyond Borders), Simon Kinberg (Star Wars: Rebels) és Suzan Bymel (Touch, The War at Home).

Történet: egy alacsonyabb beosztású kabinettag áll a középpontjában, akit az USA elnökévé neveznek ki, miután egy elnök beszéd közben a nála magasabb beosztású társait meggyilkolják. Összeesküvéses thrillerre lehet számítani, amit megspékelnek némi családi drámával.

Szereplők: Adan Canto (Second Chance, Blood & Oil, Mixology), Italia Ricci (Chasing Life, Supergirl), Kal Penn (Deadbeat, Battle Creek, We Are Men), Kiefer Sutherland (24), LaMonica Garrett (The Last Ship, Sons of Anarchy), Maggie Q (Stalker, Nikita), Natascha McElhone (Californication, Revolution) és Tanner Buchanan (The Fosters).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2016. ősze. Szerda, 22 óra –  A black-ish 3. évadja fogja felvezetni.

Kanyecc szerint: Az ABC legnagyobb őszi durranása? Simán besorolható, hiszen hangzatos nevekkel van tele a szereplőgárda. Elég csak kiemelni a sorból Maggie Q-t vagy Kiefer Sutherland-et, akik értik az akció műfajt. Műfaj tekintetében összeesküvéses thrillert kapunk, amit egy bágyadtabb komédiablokkal próbálnak kellőképpen megalapozni. Részemről biztosan bevállalós lesz, már csak a nagy nevek miatt. Amitől kicsit tartanék, az a családi dráma szál. Nyilván kell ilyen is bele, de reméljük nem esnek túlzásokba.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #DesignatedSurvivor

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

Tovább…

Kommentáld!

ABC újoncok (5): Notorious

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 28, 17:28-kor a(z) Upfronts 2016: ABC témába.

Notorious-banner-cast

Műfaj: dráma

Stúdió(k): ABC Studios · Sony Pictures Television

Forgatási helyszín: Atlanta és Los Angeles

Írók: Allie Hagan és Josh Berman (The Blacklist, CSI: Crime Scene Investigation, The Mob Doctor)

Rendező: Michael Engler (Unbreakable Kimmy Schmidt, The Big C).

Producerek: Jeff Kwatinetz (Salem, Royal Pains), Josh Barry (Salem), Kenny Meiselas, Mark Geragos és Wendy Walker.

Történet: egy karizmatikus jogász és egy nagyhatalmú kábel tévés producer áll a sztori középpontjában. Irányítani szeretnék a maguk szekcióját (előbbi az igazságszolgáltatást, utóbbi a médiát), valamint egymást. Provokatív pillantás az egyedi, szexi és veszélyes büntetőjog és média összjátékára.

Szereplők: Aimee Teegarden (Friday Night Lights, Star-Crossed), Daniel Sunjata (Grey’s Anatomy, Rescue Me), J. August Richards (Girlfriends’ Guide to Divorce, Agents of S.H.I.E.L.D.), Kate Jennings Grant (Alpha House), Kevin Zegers (Gracepoint, Gossip Girl), Piper Perabo (Go On, Covert Affairs), Ryan Guzman (Heroes: Reborn, Pretty Little Liars) és Sepideh Moafi (Black Box).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2016. ősze. Csütörtök, 21 óra – A Grey’s Anatomy 13. évadja vezeti fel.

Kanyecc szerint: A két főszereplő vegyítéséből még akár valami jó is kisülhet. Nem zárkóznék el a Notorious elől, hiszen Shonda sorozatai közé pakolta be az ABC, ezzel is tudatván az átlag nézőt: vele hosszabb távra tervezne. A szereplők közül csak Piper Perabo nevét emelném ki, aki miatt lehet várni az ötletet, a többiek számomra semlegesek. A készítők sorában sincs olyan név, amitől felkapnám a fejem, így eléggé közönbösség uralkodik vele szemben, azaz uralkodna, ha a tévés irányvonal és a jó timeslot nem rondítana bele az összképbe.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #Notorious

Kommentáld!

ABC újoncok (4): Still Star-Crossed

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 28, 12:39-kor a(z) Upfronts 2016: ABC témába.

Still Star-Crossed_FULL

Műfaj: dráma

Stúdió(k): ABC Studios · Shondaland Productions.

Forgatási helyszín: Spanyolország.

Könyves alap írója: Melinda Taub (Full Frontal with Samantha Bee).

Író: Heather Mitchell (A Place to Call Home, Crownies, Spirited)

Rendezők: Michael Offer (Home and Away, Longmire, Last Resort).

Producerek: Betsy Beers (Grey’s Anatomy, Private Practice, Scandal), Michael R. Goldstein (Scoundrels) és Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy, Private Practice, Scandal).

Történet: Melinda Taub azonos című könyve szolgáltatja a sztori alapját, melyben egy kosztümös dráma lesz Shakespeare-féle Romeo és Júlia eseményeit követő történésekről. Olyan kérdéseket állít elénk látatlanban, mint pl.: a két család között viszály vajon rendeződött-e a fiatalok halálást követően? Ha pedig nem, akkor mi ennek az oka? Ármány, árulás, intrika és romantika hatja át a produkciót.

Szereplők: Anthony Head (Buffy the Vampire Slayer, Dominion, You Me & Them), Dan Hildebrand (Sons of Anarchy, Deadwood), Ebonée Noel, Grant Bowler (Getting On, Defiance), Lashana Lynch, Medalion Rahimi (The Catch), Sterling Sulieman (Pretty Little Liars, The New Normal), Susan Wooldridge, Torrance Coombs (Reign, Heartland), Wade Briggs (Home and Away, Please Like Me) és Zuleikha Robinson (The Following, Once Upon a Time in Wonderland, Lost, New Amsterdam).

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2017. midseason

Kanyecc szerint: Nehéz bármit (jót) írni róla, mivel megvetem ezt a műfajt. Ahhoz viszont kétség nem fér, hogy az ABC-nél jó helyen lesz. Remélem a csatorna programing felelőse a legjobb timeslotot szánja neki, ami csak vasárnapra eshet. Kvázi, egyfajta Revenge és társai utánpótlást képzelek magam elé. Az ilyen ötletek eléggé kétélűek. Sose lehet tudni, melyik fut be, melyik

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #StillStarCrossed

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

Tovább…

Kommentáld!

ABC újoncok (3): Time After Time

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 28, 12:10-kor a(z) Upfronts 2016: ABC témába.

Time-After-Time-ABC-TV-series-key-art-logo

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Outerbanks Entertainment · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: New York

Könyves alap írója: Karl Alexander.

Író: Kevin Williamson (Stalker, The Following, The Vampire Diaries).

Rendező: Marcos Siega (Blindspot, Charlie’s Angels, The Following, Outlaw).

Történet: Karl Alexander azonos című regénye szolgáltatja az alapját. A sztori a 19. században játszódik, ami a fiatal H.G. Wells-ről szól, aki feltalálja az időgépet. Találmányát megmutatja barátainak, akik közül az egyik maga Hasfelmetsző Jack (persze Wells ezt nem tudja!), ám mielőtt elkapná őt a rendőrség, visszautazik 1979-ben, így Wells a nyomába ered, hogy lehulljon a lepel a brutális gyilkosságok elkövetőjéről.

Szereplők: Freddie Stroma (UnREAL), Genesis Rodriguez (Entourage), Josh Bowman (Revenge, Make It or Break It) és Regina Taylor (Dig, The Unit).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2017. midseason, vasárnap 21 óra – A Secrets & Lies 2. évadját váltja, az Once Upon a Time 6. évadja fogja felvezetni, míg ő a Quantico 2. évadját alapozhatja meg nézettségileg.

Kanyecc szerint: A vasárnap eléggé kétesélyes nap. Láthattunk már bukásokat, illetve berendeléseket is. A Secrets & Lies helyére hozza be az ABC, amit nem tartok egy erős sorozatnak. Hiába a OUaT vezeti fel mindkettőjüket, mégis elmarasztalnám. Ettől függetlenül az alapsztori bitangerős. Úgy fest, manapság az időutazós koncepciók feltörekvő státuszba kerülnek. Könyves alappal büszkélkedik, így már egy réteget szerzett magának. Nyilván, aki olvasta Karl regényét az bepróbálja, mi pedig azért fogjuk, mert mégis csak a sokadik feldolgozása lesz a roppant népszerű sorozatgyilkosnak, Hasfelmetsző Jack-nek. Lassan várom már azt a cikket, amiben rangsorolják az összes megvalósítását. Antológiának jó lenne, folytatásos drámának már kevésbé – szerintem.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #TimeAfterTime

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

 

Tovább…

Kommentáld!

ABC újoncok (2): Conviction

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 28, 11:29-kor a(z) Upfronts 2016: ABC témába.

tumblr_o7cfedR0LT1v8pmfyo1_500

Műfaj: dráma

Stúdió(k): ABC Studios · Kapital Entertainment

Forgatási helyszín: Toronto

Író: Liz Friedman (Jessica Jones, Elementary, House, Xena).

Rendező: Liz Friedlander (Stalker, The Secret Circle, 90210).

Producerek: Mark Gordon (Criminal Minds, Criminal Minds: Beyond Borders, Grey’s Anatomy) és Nick Pepper (Quantico, Criminal Minds: Beyond Borders).

Történet: A sztori középpontjában: egy nő áll, aki egy korábbi elnöknek a lánya. Zsarolással egy olyan ügyosztályt kap meg – mivel képtelen arra, hogy éljen a legjobb lehetőséggel –, ahol olyan ügyekkel foglalkoznak, ahol lehetséges, hogy nem a rosszfiút ültették le.

Szereplők: Daniel DiTomasso (Witches of East End), Eddie Cahill (CSI: New York, Under the Dome, Glory Days), Emily Kinney (Conviction, Masters of Sex, The Walking Dead), Hayley Atwell (Marvel’s Agent Carter, The Prisoner), Manny Montana (Graceland), Merrin Dungey (Once Upon a Time, The King of Queens) és Shawn Ashmore (Quantum Break, The Following).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2016. ősze, hétfő 22 óra – A Dancing with the Stars 23. évadja vezeti fel.

Kanyecc szerint: Kicsit a Cold Case idéződött fel, amikor olvastam a szinopszisát. Nem kapott rossz helyet. A több éven át bitorolt Castle timeslotjára érkezik, ahol simán túlélheti az idényt, hiszen ősszel biztosra veszem, hogy sok olyan nézőt ültet le, akik előbbit várnák, de ha már nem kapják meg, akkor is maradnak megnézni, mi jött utánpótlás gyanánt. Krimi írók tömkelegével van tele a készítőgárda. Az átívelő történetnél egyelőre nem tiszta, mivel akarnak operálni. Sejtelmem persze van, arra viszont ne alapozzunk látatlanban.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #Conviction

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

Tovább…

Kommentáld!

ABC újoncok (1): American Housewife

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 28, 11:14-kor a(z) Upfronts 2016: ABC témába.

American-Housewife-cast

Korábbi címe: The Second Fattest Housewife in Westport

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió(k): ABC Studios · Kapital Entertainment

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Sarah Dunn (Spin City, Manhattan Love Story).

Rendező: Ruben Fleischer (Superstore).

Producerek: Aaron Kaplan (Divorce, The Mysteries of Laura), Kenny Schwartz (Galavant, Modern Family, American Dad!, Guys with Kids) és Rick Wiener (American Dad!, Guys with Kids, Modern Family).

Történet: középpontjában egy “nem éppen tökéletes” család áll, azonbelül is kissé molett családanya, aki próbál érvényesülni egy olyan kisvárosi negyedben, ahol mindenki magát “tökéletesnek” állítja be.

Szereplők: Ali Wong (Savages, Black Box, Are You There, Chelsea?), Carly Hughes, Daniel DiMaggio, Diedrich Bader (Veep), Johnny Sequoyah (Believe), Julia Butters (Transparent, Best Friends Whenever) és Katy Mixon (Mike & Molly, Eastbound & Down).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2016. ősze, kedd 20:30-tól – A The Middle 8. évadja vezeti fel, míg ő a Fresh off the Boat 2. évadját.

Kanyecc szerint: az ABC próbál egy újabb komédia napot kiépíteni. A szerdára nagyon rátalált anno 2009-ben, azonban azóta a többi napon csak bukdácsolnak a komédia ötletek. A Fox próbálkozott meg többször is a keddel, bár a siker szinte minden esetben elmaradt. Nyilván a veteránokkal szeretné megalapoztatni a nézettséget, ezért is vitte át a The Middle-t az újonca elé. A történet akár még jól is elsülhet. Esetleges túlélők sorába simán bejósolnám az American Housewife-ot, már csak a címe miatt is.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #AmericanHousewife

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

Tovább…

Kommentáld!

free web stats