The CW újoncok (3): Riverdale

 
Beküldte: Kanyecc 2016 June 8, 19:45-kor a(z) Upfronts 2016: The CW témába.

Riverdale-banner

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Berlanti Productions · CBS Television Studios · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Vancouver

Írók: Roberto Aguirre-Sacasa (Supergirl, Glee).

Rendezők: N/a

Producerek: Greg Berlanti (Arrow, The Flash, Supergirl, DC’s Legends of Tomorrow), Jon Goldwater (Archie Comics) és Sarah Schechter (Arrow, The Flash, Supergirl, DC’s Legends of Tomorrow).

Történet: Az Archie képregény adja az alapjait a szinopszisnak. A sztori középpontjában: egy szürreális kisváros áll, illetve annak sok titka, amik szépen lassan a felszínre törnek. A nyugodt közeget némileg felrázza egy fiatal gimnazista halála.

Szereplők: Ashleigh Murray, Camila Mendes, Casey Cott, Cole Sprouse (The Suite Life of Zack and Cody), K.J. Apa , Lili Reinhart (Surviving Jack), Luke Perry (Ties That Bind), Mädchen Amick (Twin Peaks, Witches of East End), Madelaine Petsch, Marisol Nichols (GCB, The Gates) és Sarah Habel (Rush, Underemployed).

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2017. midseason

Kanyecc szerint: Tisztára ismeretlen számomra az Archie Comic világa. Bizonyára vele egy újabb réteg felé szeretne nyitni a csatorna. Egyelőre nem tudom hova tenni. Se pozitív, se negatív értelemben.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Hashtag: #Riverdale

Kommentáld!

The CW újoncok (2): Frequency

 
Beküldte: Kanyecc 2016 June 8, 19:15-kor a(z) Upfronts 2016: The CW témába.

Frequency

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Lin Pictures · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Jeremy Carver (Supernatural, Being Human).

Rendezők: N/a

Producerek: Dan Lin (Forever), Jennifer Gwartz (Forever, Party Down, Cupid) és John Rickard, Toby Emmerich (Rush Hour).

Történet: a 2000-es azonos című – James Caviezel és Dennis Quaid duóval alakított – mozifilm szolgált alapjául. A sztori középpontjában: egy nyomozónő áll, aki rájön, hogy egy régi rádión keresztül képes kommunikálni a 20 éve elhunyt édesapjával, aki szintén szakmabéli volt. Figyelmezteti, hogy beépülésével lelepleződik, így sikerül a meggyilkosságát megakadályoznia, azonban ez nem várt következményeket eredményez a jelenben. A cél, hogy az apja megmentésével a legkevesebb változásokat produkálják.

Szereplők: Anthony Ruivivar (Banshee, Southland), Daniel Bonjour, Devin Kelley (Resurrection, Covert Affairs, The Chicago Code), Lenny Jacobson (Big Time in Hollywood FL, Nurse Jackie), Mekhi Phifer (ER, Torchwood, Lie to Me), Peyton List (Blood & Oil, The Tomorrow People, Mad Men) és Riley Smith (Nashville, The Messengers, 90210, Drive).

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2016. ősze. Szerda, 21 óra – Az Arrow 5. évadja fogja felvezetni.

Kanyecc szerint: Időutazós ötlet, kicsit másképpen. Úgy, ahogy kevésbé tapasztalhatta a néző. Dereng valami a mozifilmről, talán még láttam is. Ez is beleillik a csatorna portfóliójába. Egy valami viszont nem tiszta a szinopszisból, ha megmenti az apját, akkor miért a rádión keresztül kommunikálnak a folytatásban? – vagy csak rosszul értelmeztem? Mindenesetre az ötlet rengeteg lehetőséget rejt magában, illetve ötletes csavarokat.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | | Instagram | Hashtag: #Frequency

Kommentáld!

The CW újoncok (1): No Tomorrow

 
Beküldte: Kanyecc 2016 June 8, 18:45-kor a(z) Upfronts 2016: The CW témába.

No-Tomorrow-banner

Műfaj: romantikus komédia

Stúdió(k): CBS Television Studios · Electus · Grupo Globo · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Írók: Corinne Brinkerhoff (American Gothic, Jane The Virgin, The Good Wife), Scott McCabe és Tory Stanton (Charles Your Hangover).

Rendező: Brad Silberling (Jane the Virgin).

Producerek: Ben Silverman (Jane the Virgin, The Office) és Maggie Friedman (Witches of East End)

Történet: alapjául a How to Enjoy the End of the World (Como Aproveitar o Film do Mundo) című brazil sorozat szolgál. „Mi lenne ha megtudnád, hogy 8 és fél hónap múlva itt a világvége, csak éppen senki se tud róla, hogy ne legyen világméretű a pánik?” – a sztori ezzel kérdés alapozza meg az átívelő történetet, melynek középpontjában egy kockázatokat kerülő nő áll, aki összejön egy élet maximalisa férfival. Utóbbi hisz a világvége bekövetkeztében, ezért nekiállnak kimaxolni a bakancslistájukat.

Szereplők: Amy Pietz (The Nine Lives of Chloe King, Aliens in America), Jesse Rath (Defiance, 18 to Life), Jonathan Langdon (Game On), Joshua Sasse (Galavant, Rogue), Sarayu Blue (The Real O’Neals, Monday Mornings) és Tori Anderson (Open Heart, LA Complex).

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2016. ősze. Kedd, 21 órakor. – A The Flash 3. évadja vezeti fel.

Kanyecc szerint: A Jane the Virgin és az Crazy Ex-Girlfriend érkezése után abszolút hiszek a túlélésében, hiszen a The CW a fantasy/szuperhősös éra mellett a romantikusra alapozza a műsorkínálatának másik felét – miután kikukázta az America’s Next Top Model-t. Tulajdonképpen ezzel a kettővel akarja megfogni a fiatalokat. Fene nagyneveket nem sorakoztat fel a sorozat, mégis hiszek a túlélésében, mert abszolút szimpatikus az első promóciós képek alapján a duó. Könnyedén az ősz egyik befutottja lehet a csatornánál.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #NoTomorrow

Kommentáld!

free web stats