Plakátba zárva: High School Musical: The Musical: The Series

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 27, 18:33-kor a(z) 2019/20 sorozatai,Upfronts 2017: The CW,Vizuális egyveleg témába.

A Netflix modelljével ellentétben a Disney+ is becsatlakozik a többséghez, azaz heti rendszerességgel szállítják majd a sorozatepizódokat. A cél ugyanaz lesz, mint az országos tévéknél, azaz, hogy lefedjék a hét 7 napját, és 4-5 év elteltével már ütőképes kínálattal rendelkezzen. A keresztkérdés persze az, hogy 2020 után melyik trend a bejövősebb a nézőknek. Nem tudnék én se épész érvvel előállni egyik-másik mellett; mert vannak ötletek, amiknél jobb az, ha ülepszik a látott képsor – és adott esetben többet beszélteti a nézőt. Pl.: a Trónok harca darálva tömör volt nekem, ahogy a Westworld is – hiába imádtam a kezdetekben.

Ilyen lesz a High School Musical: The Musical: The Series is, legalábbis ilyennek szeretnék készíttetni; de valamiért azt érzem, hogy jobb lenne nála a teljes évados darálás. A múltkori előzetes mellé érkezett egy plakát is. November 12-i debütig sok az időnk, vélhetően folytatódik a következő hetekben a marketingje.

Kommentáld!

Délutáni előzetes: For the People

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 19, 16:15-kor a(z) 2017/18 sorozatai,videó témába.

Az ABC-nek Shonda Rhimes túltengése van. A legújabb produkció, ami a készítőnő nevéhez kapcsolódik, az nem más, mint a For the People¸ ami a jogi drámák világába hozna üde frissítést. Nyilván felmerülhet a keresztkérdés: Leáldozóban van-e a How to Get Away with Murder?-nek, ami szintén ezt az alműfajt erősíti. A választ két oldalról lehet megközelíteni: az egyik, hogy manapság nincs jó kritikai visszhangja a veteránnak; a másik, hogy nézettség szempontból akadnak nála rosszabban teljesítők, amihez ragaszkodik a csatorna. Tippre, még egy évadot bekérnek belőle, mielőtt elküldenék végső pihenőjére. Bár sorsába bele fog szólni a Paul William Davies elképzelése. Mutatnám a legfrissebb ajánlóit.


Tovább…

Kommentáld!

2018-as midseason műsorrend: kedd

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 19, 15:02-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Hírek témába.

Cs1D_eKWcAEJvgw

KörképHétfő | Kedd | Szerda | Csütörtök | Péntek | Szombat | Vasárnap

Folytassuk a megkezdett cikksorozatot a hét második napjával. Kedd több szempontból egy érdekes nap. Egyrészről, itt fut a The CW legnézettebb sorozata. Másrészről, az NBC egy eléggé ütőképes esti műsorrendet tudhat magáénak, ami tavalyelőtt ősz óta termeli a nézettséget. Itt lelhető fel az ABC másodlagos piorításban lévő szitkom estje – hiszen a szerda a fő továbbra is. Ezen kívül a CBS egy megfáradt, ám de törekvő krimi blokkot rak az öregebb közönsége elé, hátha azzal fel tudja venni a harcot a hangzatosabb címek ellen!

A 20 órás részlegben a tél elején az ABC reality különkiadás évaddal frissít, amit a másodlagos szitkom blokkal üdít majd fel március végével. A The Middle sávot vált, 20:30-ra kerül 20:00-ról, hogy a helyére a Roseanne kerüljön. Az NBC nem változtat őszhöz képest, ahogy a The CW, a Fox és a CBS sem. Mind a négyen bíznak magukban, és a sorozataikban.

A 21 órás blokkban már azért történik egy s más. Az ABC részéről a black-ish marad a seggén, hogy a The Mayor helyére kerülő Splitting Up Together-t felvezesse. Miután a This is Us elvonul március végén nyári szünetére (hiszen biztos továbbjutó a 2018/19-es idénybe), átadja a terepet a Rise-nak, ami arra hivatott, hogy a Glee-t pótolja azoknak, akiknek egykoron tetszett annak atmoszférája. Nála egy dráma szakkör mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. A Fox-tól a The Mick félórával későbbre csúszik, hogy az LA to Vegas-nak átadja a bejáratott timeslotját. Utóbbi pedig áprilistól a búcsúzó New Girl-t hagyja érvényesülni 21:30-tól. A The CW is variált, ugyanis, amint leköszön a Black Lightning érkezik a helyére a The 100.

A főműsoridő utolsó órájához is hozzányúltak. Mondjuk az CBS pont nem, az ABC pedig csak részben – mivel utóbbi részéről márciustól egy újonc érkezik a For the People személyében a Kevin (Probably) Saves the World helyére. A NBC elküldte más napra a Law & Order: SVU-t, hogy az NCIS-franchise legutóbbi tagjával keretbe zárhassa a Bullt.

Nyilván a nap nyerte az NBC, hiszen a legnézettebb drámája és reality-je diktálja a tempót, amit kevesen tudnak követni.

A keddi leosztást mutatnám:

20:00-tól:
The Bachelor Winter Game (ABC) – 1. évad / ROSEANNE (ABC) – 1. évad (ápr. 3-tól)
The Voice (NBC) – 14. évad
Lethal Weapon (Fox) – 2. évad
NCIS (CBS) – 15. évad
The Flash (The CW) – 4. évad

20:30-tól:
The Middle (ABC) – 9. évad (ápr. 3-tól)

21:00-tól:
black-ish (ABC) – 4. évad (febr. 27-től)
This is Us (NBC) – 2. évad / RISE (NBC) – 1. évad (márc. 20-tól)
LA TO VEGAS (Fox) – 1. évad
Bull (CBS) – 2. évad
Black Lightning (The CW) – 1. évad / The 100 (The CW) – 5. évad (ápr. 24-től)

21:30-tól:
SPLITTING UP TOGETHER (ABC) – 1. évad (márc. 27-től)
The Mick (Fox) – 2. évad / New Girl (Fox) – 5. évad (ápr. 10-től)

22:00-tól:
Kevin (Probably) Saves the World (ABC) – 1. évad / FOR THE PEOPLE (ABC) – 1. évad (márc. 13-tól)
Chicago Med (NBC) – 3. évad
NCIS: New Orleans (CBS) – 4. évad

Kommentáld!

Plakátba zárva: Living Biblically

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 11, 11:33-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

Csak címet változtatott út közben a CBS az A.J. Jacobs könyve alapján bekért By the Book-nál. Mondhatnám úgy is, hogy fogta az eredeti alapnak a címét, megvágta és mostantól (The Year of) Living Biblically-ként emlegethetjük. Talán azért tette mindezt, mert Google sokkal több találatot dob ki rá, mint előbbire, ami minden csak, nem könnyen behatárolható.

A többkamerás szitkom középpontjában: egy olyan modern ember áll, aki korábban nem követte a Bibliát, azonban egy sornyi történést követően úgy dönt, hogy A Könyv Szerint kezd el élni, hátha az hatással lesz rá. A szereplők sorában: Lindsey Kraft, Ian Gomez, David Krumholtz, Tony Rock és Camryn Manheim. A pilot rendezéséért Andy Ackerman lesz a felelős, aki korábban a The Great Indoors-ban és a Mr. Robinson-ban próbált volna maradandót alkotni, de egyiknél sem jött össze. A szkriptjét: Patrick Walsh, a 2 Broke Girls ex-készítője viszi.

A napokban érkezett hozzá két friss plakát, ezeket mutatnám meg. A premier: február 26-án lesz. Hétfőnként láthatjuk 21:30-as kezdéssel, a Superior Donuts 2. évadja és a Scorpion 4. évadja közé pakolták a bekért 13 részét.

Living-Biblically-Poster-2
Living-Biblically-Poster-001

Kommentáld!

Plakátba zárva: Life Sentence

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 10, 13:50-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

A The CW nem sok újoncot rendelt be tavaly májusban. Óvatosan futottak neki az új szezonnak, de a döntéseik mögött az ésszerűség jelen van. Folytatták a DC-univerzum építését a Black Lightning-gal, a Dynasty-val megpróbálkoztak volna egy Gossip Girl/90210-pótlékkal, míg a Life Sentence-cel azt éreztették, mint ha a mellésiklott No Tomorrow által keletkezett űrt kellene betölteniük. Nyilván, ők azok, ahol a romantikus komédia megállja a helyét, elfér simán a csatorna kínálatában egy gyengébbnek tűnő ötlet is – mert nem tudni, hogy a 18 és 34 éves nők éppen mi felé nyitnának. A lényeg, hogy valahogy hatni szeretnének az érzelmekre, és meg is tesznek mindent, hogy legalább évi egy újonccal ismeretlen vizekre evezzenek.

A Life Sentence egyaránt tartalmazni fogja a drámai és a komikus elemeket. Hívhatnánk dramady-nek is, bár az inkább kábelre a jellemzőbb. Főhősünk egy fiatal nő, aki miután megtudja, hogy ki-/meggyógyul egy halálosnak diagnosztizált rákbetegségből, teljesen átértékelődik az élete. Rádöbben, hogy egy olyan házasságba kényszerítette magát, amiben sose volt boldog; valamint lelepleződik a családja is, ahol sokkal több a gond és a probléma, mint, amennyi a betegsége ideje alatt mutatkozott.

Simán nyit a női nézők felé a koncepció. Lucy Hale-lal teli-találatosnak tűnik a főszereplő castingja. Szerdára, a 21 órás blokkba kapott helyet, ahol a Riverdale felvezetését élvezheti. Mutatnám a hozzákészült plakátot.

LifeSentence-Poster_001

Kommentáld!

ABC “midseason-újoncok” (7): Roseanne

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 10, 10:56-kor a(z) Upfronts 2017: ABC témába.

Roseanne-banner

Műfaj: többkamerás szitkom

Stúdió: Carsey-Werner Television.

Forgatási helyszín: N/A.

Eredeti alapokról: 1988 és 1997 között futott, 9 évadot élt meg, mellyel 222 epizódot tudhatott maga mögött a projekt.

Író: Matt Williams (Saint George, Soul Man).

Producerek: Bruce Helford (Anger Management, Kevin Can Wait), Roseanne Barr (The Roseanne Show), Sara Gilbert (The Talk), Tom Werner (Survivor’s Remorse, Good Vibes), Tony Hernandez (Younger, Broad City) és Whitney Cummings (2 Broke Girls, Whitney).

Szereplők: Ames McNamara, Emma Kenney (Shameless), John Goodman (Alpha House, Community), Johnny Galecki (The Big Bang Theory), Laurie Metcalf (The Big Bang Theory), Lecy Goranson, Michael Fishman, Roseanne Barr (Roseanne), Sara Gilbert és Sarah Chalke (Scrubs, Blackstrom, How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life), How I Met Your Mother).

Történet: a klasszikus családi komédia felélesztésre került.

Berendelve: 9 epizód (10. évaddal folytatódik!) – dupla részes start!

Premier: 2018. március 27-én; keddenként 20 órától – A The Middle 9. évadját fogja felvezetni.

Kanyecc szerint: Egy igazi klasszikus, amit idehaza egyetlen országos tévécsatorna sem sugárzott. Bár arról sincs információm, hogy bármelyik kábeles – de aztán annyi van, hogy simán benn a pakliban az ellenkezője. Ha mégis megtörtént, akkor az se mostanság volt. A lényeg, hogy az 2017/18-ban a régi klasszikusok felélesztése egyáltalán nem ciki, erőltetettnek se nevezném, helyette egy vad, ám eléggé kétélű fegyver. Az NBC-nek a Will & Grace-szel összejött a mutatvány, az ABC hasonló babérokra szeretne törni, amiért meg is teszi a lehető legtöbbet. Kezdésképp csak 9 résszel térnek vissza, ami egy okos húzás – már csak abból kifolyólag is, hogy a castingban akad egy TBBT főszereplő, akit nem nehéz sok időre lefoglalni. Elég sok szereplőt sikerült visszacsábítani, így érdekes lesz látni, hogy 21 év elteltével miként működnek majd az akkori humorok, mert várhatóan megtartják a stílust.

Közösségi háló elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #Roseanne

A tovább mögött még megtekinthető néhány promóciós tartalom!

Tovább…

Kommentáld!

ABC midseason újoncok (6): Splitting Up Together

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 9, 11:55-kor a(z) Upfronts 2017: ABC témába.

Splitting-Up-Together-banner_004

Műfaj: egykamerás szitkom.

Stúdió: A Very Good Production · Piece of Pie Productions · Warner Bros. Television.

Forgatási helyszín: N/A.

Eredeti sorozat írója: Mette Heeno (Lærkevej, Lillemand)

Eredeti sorozat címe: Bedre skilt end aldrig (1 évad; 8 rész)

Író: Emily Kapnek (Suburgatory, Selfie, Emily’s Reasons Why Not).

Rendező: Dean Holland (The Good Place, Brooklyn Nine-Nine, Parks & Recreation).

Producer: Ellen DeGeneres (The Ellen DeGeneres Show), Hella Joof, Jeff Kleeman (Little Big Shots, Friends with Benefits) és Mie Andreasen (Lærkevej).

Szereplők: Bobby Lee (Love), Diane Farr (Numb3rs, Rescue Me), Jenna Fischer (The Office, You Me and the Apocalypse), Lindsay Price (Eastwick, Lipstick Jungle), Oliver Hudson (Nashville, Scream Queens), Olivia Keville, Sander Thomas és Van Crosby (Criminal Minds, About a Boy).

Történet: egy házaspár elhatározza, hogy felbontja a házasságát – ám a gyermekek miatt akadnak nehézségek, de minden jel arra mutat, hogy ezzel a döntéssel léphetnek be: új, boldogabb életükbe.

Berendelve: 13 epizód

Premier: 2018. március 27-én; keddenként 21:30-tól – A black-ish 4. évadja fogja felvezetni, míg neki a For the People nézőszámát kell megalapoznia.

Kanyecc szerint: Az ABC 3 szitkommal rúg labdába a 2017/18-as idényben. Ebből egy már elhasalt a The Mayor személyében, kettő másik pedig midseasonben bizonyíthat. A családi komédiák többségére az egyhangúságot, a snasszságot ráhúzhatjuk. Hiába egy hangzatos leírás, egy jól komponált előzetes, ha az epizódok elvéreznek humor hiányától vagy éppen az ötlettelenségből adódóan. Nehéz megjósolni, hogy mire lesz képes a Splitting Up Together, amit a keddi szitkomblokkba pakol az ABC. Ergo, sokkal többet néz ki Zach Braff ötletéből.

Az, hogy dán alapokon nyugszik a mű, ad egyfajta biztonságérzetet, de ha kicsit körbejárjuk Mette Heeno elképzelését, akkor felfedezhetjük, hogy csak 8 rész készült az eredetiből. Az nem sok. Vajon egy amerikai néző sokkal többnek a fogyasztására lesz alkalmas? Minden esetre, engem valahogy semmi sem győzött meg most vele kapcsolatban.

Közösségi háló elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #SplittingUpTogether

A tovább mögött még megtekinthető néhány promóciós tartalom!

 

Tovább…

Kommentáld!

ABC midseason-újoncok (5): Alex, Inc.

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 9, 9:08-kor a(z) Upfronts 2017: ABC témába.

Alex-inc-banner

Előző címe: StartUp

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió: ABC Studios · Davis Entertainment · Gimlet Media · Sony Pictures Television.

Forgatási helyszín: New York.

Író: Matt Tarses (Worst Week, Scrubs).

Rendező: Zach Braff (Scrubs).

Producerek: Alex Blumberg (This American Life), Chris Giliberti, John Davis (Timeless, The Blacklist-franchise, Dr. Ken), John Fox (Timeless, The Blacklist-franchise, Dr. Ken) és Matt Lieber.

Szereplők: Audyssie James, Chris Sacca (Shark Tank), Elisha Henig, Hillary Anne Matthews (Drive Share, Single by 30), Michael Imperioli (Californication, Mad Dogs), Tiya Sircar (The Good Place) és Zach Braff (Scrubs).

Történet: a méltán népszerű Alex Blumberg-féle StartUp podcast szolgáltatja az alapjait, amelyben mindenről szó: jóról, rosszról és a csúfról is. Főhősünk egy családapa, aki harmincas éveiben meghoz egy döntést, miszerint otthagyja régi hivatását és valami újba fog bele. Saját céget alapít, azonban azzal nem számol, hogy sokkal nehezebb lesz mostantól az élete, mint azt korábban gondolta. Jön a minden kezdet nehéz effektus?!

Berendelve: 13 epizód

Premier: 2018. március 28-án; szerdánként 20:30-tól – A The Goldbergs 5. évadja vezeti fel, míg neki a Modern Family 9. etapját kell megalapoznia.

Kanyecc szerint: Sokaknál Zach Braff lehet a húzónév, hiszen a Scrubs-ban nagyon megszerethető karaktere volt. Alapvetően a komédia világába való színész; az pedig, hogy egy olyan készítővel (gondolok Matt Tarses-re) dolgozik együtt, akivel korábban volt közös projektje, az jót sejtet, hiszen ismerik egymást, tudják, miben erős a másik. A két gyermek színész számomra az abszolút kérdőjel, mivel egyikről se találtam sok mindent a neten, bár bízom az ABC-ben, hiszen manapság jól castingolja ezt a korosztályt.

Véleményem szerint elfér a szerdai komédiablokkban egy Zach komédia. Hazudnék, ha azt írnám, hogy egy kicsit se várom, mert kíváncsi vagyok rá hova fejlődött a színész 2010-hez képest, amikor végleg elkaszálták a Scrubs-ot. Azóta tartós sorozatos szerepe nem volt.

Közösségi háló elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #AlexInc

A tovább mögött még megtekinthető néhány promóciós tartalom!

 

Tovább…

Kommentáld!

ABC midseason-újoncok (4): The Crossing

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 8, 21:33-kor a(z) Upfronts 2017: ABC témába.

The-Crossing-ABC-Banner

Műfaj: dráma

Stúdió: ABC Studios.

Forgatási helyszín: Vancouver.

Írók: Jay Beattie (Scream: The TV Series, Matador) és Dan Dworkin (Matador, Revenge).

Rendező: Rob Bowman (Castle, Daybreak, The X-Files).

Producer: Jason Reed (Of Kings and Prophets).

Szereplők: Bailey Skodje, Grant Harvey (Heartland), Jay Karnes (Gang Related, Last Resort), John D’Leo, Kelly Missal (One Life to Live), Luc Roderique, Marcuis Harris (Vice Principals), Natalie Martinez (APB, Kingdom), Rick Gomez (Band of Brothers, Justified), Rob Campbell, Sandrine Holt (MacGyver, The Art of More, House of Cards, Hostages), Simone Kessell (Terra Nova, Of Kings and Prophets), Steve Zahn (Treme, Mind Games, Mad Dogs) és Tommy Bastow (Harley and the Davidsons).

Történet: egy amerikai halászváros áll, ahol háborús menekültek kezdenek el felbukkanni, szám szerint 500. A sztori pikantériáját az adja, hogy a háború maga még meg sem történt. A kormány igyekszik is megtudni, hogy mi is történik valójában, mert ez a létszám jelentős.

Berendelve: 13 epizód

Premier: 2018. április 2-án; hétfőnként 22 órától – Az American Idol 16. évadja fogja felvezetni 20 órás kezdéssel.

Kanyecc szerint: Fogj egy kis várost – ha a part mentén van, az lenne a legjobb! –, majd írj hozzá egy olyan történetet, amihez fogható sose történt a történelemben. Vond bele a kormányt, említsd meg az előzetesében a Lost-ot. Kész? Kész! – Nos, a The Crossing kétségtelenül az ABC tavaszi high-concept ötlete akar lenni, és rá is játszanak az ABC marketing osztályánál, hogy ezt akarja kinézni belőle mindenki. A rejtélyek szolgáltatják majd azt, hogy heti rendszerességgel valami új teóriát szüljön a néző, mégis mi történhetett azzal az 500 túlélővel, akik egyik pillanatról a másikra feltűntek. A történetére nem szeretnék több szót fecsérelni.

Ha egy pillantást vettek a készítőgárdára, akkor alapvetően igazolódik az, hogy miért kell belemosni az előzetesébe a Lost címét. Valahogy el kell adniuk a random nevekkel megdagasztott Dan Dworkin-Jay Beattie agymenést. Ne értsetek félre, nem írom le látatlanban, se ajánló alapján, de egyelőre semmi meggyőzöt nem tettek le az asztalra arra kihegyezve, hogy valóban egy új Lost megszületése következne be áprilisban. Tippre, kemény egyévados újoncként 3 év múlva már el is felejtjük a snassz, középszerű címét.

Közösségi háló elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #TheCrossing

A tovább mögött még megtekinthető néhány promóciós tartalom!

Tovább…

Kommentáld!

ABC midseason-újoncok (3): For the People

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 8, 19:32-kor a(z) Upfronts 2017: ABC témába.

ForThePeople_ABC-banner

Műfaj: dráma

Stúdió(k): ABC Studios · Shondaland Productions.

Forgatási helyszín: Los Angeles / New York.

Író: Paul William Davies (Scandal, Betrayal).

Rendező: Tom Verica (Harry’s Law, Scandal).

Producerek: Betsy Beers (Betsy Beers, Casanova) és Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy, Scandal, Private Practice, How to Get Away with Murder).

Eredeti pilotból távozott szereplők: Britne Oldford (The Path, The Divide, Ravenswood) és Lyndon Smith (Parenthood).

Szereplők: Anna Deavere Smith (black-ish, Nurse Jackie, The West Wing), Ben Rappaport (Mr. Robot, Outsourced, Younger), Ben Shenkman (Billions, Royal Pains, Lights Out), Britt Robertson (Girlboss, The Secret Circle), Hope Davis (Wayward Pines, American Crime), Jasmin Savoy Brown (Will, Stitchers), Regé-Jean Page (Waterloo Road), Susannah Flood (Chicago Fire), Vondie Curtis-Hall (Daredevil, Soul Food, Chicago Hope) és Wesam Keesh (Awkward.).

Történet: középpontjában New York déli körzetének szövetségi bírósága áll, ahol nem csak piti, hanem nagyvolumenű ügyek is teret kapnak. Főhőseinknek hol a vád, hol pedig a védelem oldalán kell helyet állnia – mindezt úgy, hogy közben magánéleti oldalról is jelentkezik a csavaros életstílus.

Berendelve: 13 epizód

Premier: 2018. március 13-án; keddenként 22 órától – A Splitting Up Together 1. évadja fogja felvezetni 21:30-as kezdéssel.

Kanyecc szerint: A másik Shonda Rhimes-projekt midseasonben, amitől az ABC sokat vár. Miután kaptunk egy hullámzó teljesítménnyel bíró HtGAwM-t, a csatorna úgy döntött, hogy elbír a képernyőjük egy másik jogi drámát. A megközelítés most másabb, kicsit azt is éreztetik, mint ha a The Good Wife által keletkezett űr betöltésére jelentkeztek. Az út közbeni színészcserék döntése is inkább az óvatos, ám megfontolt írószobát sejteti. (Sandra Black karakterét korábban Britne Oldford alakította volna, míg Allison Anderson-ét Lyndon Smith. Őket azonban kiszanálták, előbbi helyére érkezett Britt Robertson, utóbbiéra pedig Jasmin Savoy Brown.) Nyilván a nap és a timeslot lesz a legnagyobb ellenfele, de az NBC se veteránt rakott ide, hanem egy újoncot a Rise személyében, így csak az NCIS: New Orleans jelenthet számára bázisnéző veszélyt. A készítők között csupa Shondaland-producer, akik valószínűleg a már megszokott tálalásban próbálnak hozni valami újszerűt.

Közösségi háló elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #ForThePeopleABC

A tovább mögött még megtekinthető néhány promóciós tartalom!

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats