Reggeli előzetes: Álarcos énekes

 
Beküldte: Kanyecc 2020 February 6, 8:22-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Az RTL Klub megvásárolta a The Masking Singer nevű énekes reality magyarországi licencét, mamiről először Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója a Big Picture nevű tévés konferencián beszélt. Azóta sok minden történt, többek között az is, hogy a Tv2 ismét lecsapott egy hasonló elképzelésre (emlékeztek A Fal és A Piramis harcára?!), de majd úgy is előveszem a következő napokban… most inkább koncentráljunk az Álarcos énekes című magyar megvalósításra, ami 2020. február 9-én startol, vasárnaponként 19 órától az RTL Klub műsorán.

A műsorvezetője: Istenes Bence lett abból kifolyólag, hogy a „zsűriben” vagy inkább a „detektívek” között ott szerepel Sebestyén Balázs, Gáspár László, Csobot Adél és Dancsó Péter. Nem szaporítanám most egyelőre a szót, mert lesz ma egy másabb cikk hozzá. Helyette mutatnám a kiadott előzeteseit.


(A ‘tovább mögött’ egy másikra is ráleltek! Azt se hagyjátok ki a repertoárból.)

Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes: South Park – 23. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2020 January 27, 18:55-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Minap startoltatja el a Comedy Central a South Park 23. évadját, amihez összedobott egy nagyon ötletes előzetest. Ezek után mondom mindig azt, hogy imádok reklámblokkokat nézni, mert hiába vetítik le egy nap huszadjára, ugyanúgy röhögők rajtuk és fogom a fejem, mint az első alkalomkor. Cartman el is magyarázza a magyaroknak, hogy miért is van az a sok 23-as szám az idei évad során, az pedig további slusszpoén, hogy a kezdés este 11-kor lesz aktuális. Ez már tényleg olyan együtt állas, ami minden, csak nem véletlen!


Kommentáld!

Reggeli előzetes: Sabrina hátborzongató kalandjai

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 15, 8:37-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Tetszik a Netflix gondolkodása, hiszen attól függetlenül, hogy már lement egy sorozatának több évadnyi premierje, nem engedi csak úgy el, hanem utólagosan is felkarolja. Történt ugyanis az, hogy a Chilling Adventures of Sabrina-nál már két évadon is túlvagyunk, amihez azóta már érkezett magyar felirat, azonban a szinkronjával még adós a streaming szolgáltató. Nos, az elmúlt hetekben megérkeztek a szinkronos ajánlói az etapjainak, ami arra ad következtetni, hogy a közeljövőben beélesítik az első 2 évadjához mindezt. 20 részről beszélhetünk, hiszen 11:9 felállásban adta le a 2018/19-es idény őszi és tavaszi idényében a 20 chapterjét. Ha tippelnem kellene, akkor amondó vagyok, hogy Mindenszentek tájára teszik élessé a projektet, de ez csak egy lehetséges húzás… Mutatnám mindkét széria kedvcsinálóját!Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes: 200 első randi – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 30, 17:22-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Szomorú, de egyetlen epizódot se láttam a 200 első randi című tavalyi saját gyártású sorozatából a Viasat 3-nak. Vesztettem bármit? Nem hinném, hogy idén becsatlakozom a záró felvonásához, de megtanultam, hogy sose mond, hogy sose. Hétköznap esténként szállítják ismételten a friss epizódokat, 20 órás kezdéssel, viszont nincs infó egyelőre konkrét epizódszám. A folytatásban feltűnik a szereplők között: Hegyi Barbara, Kolovratnik Krisztián, Száraz Dénes, Gubik Petra, Csonka András és Dóra Béla, mint új. Nem szaporítanám a szót, lássuk a kedvcsinálóját, hátha kevet csinál.


Kommentáld!

Délutáni előzetesek: Los Angeles legjobbjai – 1. évad | 19-es körzet – 1. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 30, 16:56-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Nem csak az országos tévéken startol el a 2019/20-as idény, hanem a kábelesen is. Itt van az AXN, ami minap egyből két premierrel is elénk áll. Kezdődik minden 21 órakor, amikor bemutatkozik a Los Angeles legjobbjai (L.A.’s Finest), ami odakinn a Spectrum Originals kínálatában debütált májusban, azaz eléggé friss sorozatról beszélhetünk. A szereplők között: Gabrielle Union és Jessica Alba, akik miatt mindenképpen be fogok nevezni rá – ha már azt a jenki premiernél nem tettem. A jó hír, hogy nem szükséges a távirányítóhoz nyúlni, mivel 22 órakor folytatódik az országos premierjeik listája a 19-es körzettel, azaz a Station 19-cel, amit a tűzoltós Grey’s Anatomy-nak is becézgettek még a startja előtt. Mindkettőhöz van egy-egy előzetes, mivel a nap végén nem szándékozom emlékeztető írni hozzájuk, így ez a cikk egyben az is!


Tovább…

Kommentáld!

Reggeli előzetes: The Walking Dead – 10. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 25, 9:09-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Egyetlen szabály létezett köztünk. Egy törvény!
(…)
BÜNTETÉST ÉRDEMELTEK!

Nem gondoltam volna, hogy a The Walking Dead kedvet tudnak csinálni újra magához, de a lemagyarosított 10. évados előzeteseivel ez megtörtént. Pedig láttam a külföldieket is, mindig azért szemre vételezem, hogy mivel akarják még életben tartani a rajongói tábort, azonban most kellően felcsigáztak azzal a kapcsolatban, hogy a sorozat jó irányvonalat vehet fel, hiába telt már el ennyi idő. Míg odakinn az AMC szolgáltat otthont számára, addig itthon az RTL Spike. Kis érdekesség, hátha valaki nincs képben, de míg az anyasorozatnak az RTL Spike ad helyet és időt, addig a testvérnek továbbra is a hazai AMC. Félre a mellébeszéddel, mutatnék egy 1 perc és egy félperces ajánlót hozzá.

Visszatérés október 7-én. Van még olyan nézője egyáltalán, aki a kezdetek óta kitart mellette?


Tovább…

Kommentáld!

Reggeli előzetes: Séfek séfe – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 23, 9:06-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Tegnap este megvolt a Sztárban sztár leszek! utolsó válogatója, melynek reklámszünetében a Tv2 elkezdte promózni a Séfek séfe 2. évadját. Ergo, megérkezett az első 20 másodperces kedvcsináló hozzá, amiben felhívják a figyelmet, hogy nyakunkon a premierje, azaz valamikor október folyamán startolhat a gasztro-tehetségkutató. A zsűritagok vagy mentorok sorában ismét: Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor foglal helyet. A főnyeremény: 10 millió forint, illetve egy franciaországi Paul Bocuse Intézetben eltöltött 3 hetes kurzus, hogy némiképp kikupálódjon a győztes szakmailag. Tehát nem kevés.

A játékszabály tekintetében egyelőre nem tudok változásról. Ugyanúgy az első fázisban, a válogatások során vakon kapják a séfek az ételeket, ami alapján választanak maguk mellé versenyzőket. Kizárólag csak a kapott tányér tartalma dönt. Miután megszülettek a csapatok, utána pedig jönnek az újabb megmérettetések. A végkérdés pedig az, hogy melyik séf tanítványa bizonyul a legjobbnak.

Mutatnám a beharangozó videót. Mellesleg azt se feledjük el, hogy pl.: az első széria nyertese saját műsort is kapott a LichiTV műsorán 100% hazai címmel, ami március 12-én startolt a Tv2 Csoport gasztro adóján.

Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes: Mindhunter – Mit rejt a gyilkos agya

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 10, 16:35-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Nemcsak a The Crown kap a közel jövőben a Netflix jóvoltából szinkront, hanem a Mindhunter is, aminek első évadjához érkezett egy magyar kedvcsináló. Talán nem mondok nagyot azzal, hogy ha a tavalyelőtti idény egyik leghangzatosabb címe jelzőjét ráaggatom. A kritikusok imádták, engem szintén meggyőztek oly annyira, hogy beszereztem az akkortájt megjelent könyv variációját. Augusztusban volt terítéken a 2. évad, ami talán egy kicsit elmaradt a kezdéstől, de így se lehetett panasz rá. Már csak az a keresztkérdés, hogy mikor élesíti be a streaming szolgáltató hozzá a hazai hangzást, mert biztosra veszem, hogy nosztalgiára invitálnak újfent. A magyar címe: Mindhunter – Mit rejt a gyilkos agya lett.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: A korona

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 9, 10:25-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Anno 2016-ban egy újabb kosztümös sorozat mutatkozott be, a The Crown. Aki azt hitte, hogy csak a britek képesek kiemelkedő teljesítményt az asztalra pakolni a műfajban, azok tévedtek, mert van a Downtown Abbey után is élet. Immáron a 3. évadját várjuk vissza, amit novemberben meg is kapunk, azonban a streaming szolgáltató elkészítette a már leadott első kettőhöz a magyar szinkront, így büszkélkedik ilyen nyelvű előzetessel. Ha valaki nyitott a történelmi témára, és a piszokjó megvalósításra – amit számtalan díjjal elismertek már –, akkor az ajánló után javaslom a darálást. Felhívnám a figyelmet – ez nem a 3. etap kedvcsinálója, hanem az elsőé.


Kommentáld!

Esti előzetes: Future Man

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 5, 20:29-kor a(z) Magyar előzetes témába.

A Viasat6 ősszel ismét kedveskedik a nézőinek. Nem mást, mint a Hulu egyik sorozatát tűzi képernyőre, a Future Man-t, amiről röviden és tömören annyit kell tudni, hogy a 3. évadjával elrendelte a csatorna a befejezését. Ez persze ne zavarjon senkit, mert a magyar premier tekintetében még sehol se vagyunk, ám mindezen szeptember 16-án változtat az egyik kábeles tévécsatorna. A történetében: Josh Futterman névre hallgató takarítót ismerhetünk meg, aki, amikor csak teheti a Biotic Wars videójátékkal játszik. Sokan a végigjátszhatatlan jelzőt aggatják rá, azonban neki sikerül az utolsó pályát is legyűrnie. Ekkor a jövőből egy rejtélyes idegen érkezik hozzá, aki szerint a világpusztulását csak ő állíthatja meg – révén, mivel ő a kiválasztott, ha már a játékot végig tudta tolni. Mutatnám a szinkronos ajánlóját.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats