Délutáni előzetes: A Sötét Kristály – Az ellenállás kora

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 17, 10:36-kor a(z) Magyar előzetes témába.

A hónap utolsó napjaira is készül a Netflix egy nem akármilyen premierrel. A The Dark Crystal: Age of Resistance több szempontból is várós elképzelés. Az egyik, hogy nem semmi szinkron csapattal dolgoztak a készítők. A másik, hogy egy kult bábsorozatnak a felélesztett előzményeként érkezik, ami műfajteremtőnek is mondható, hiszen 2019-ben bátran tehetnénk fel a keresztkérdést, hogy mit keres egy ilyen megvalósítás képernyőn. Aztán azt se feledjük el, hogy van hozzá szinkronos előzetes, amiből arra következtethetünk, hogy a teljes évadhoz a premiert követően elérhető lesz a magyarhanggal kiadott változat. A történetében: három ifjú gelfling próbálja megmenteni a világot, s ennek fegyvere, hogy forradalmat robbant ki a Császár ellen. Nézzük csak a magyarul beszélős ajánlóját!


Kommentáld!

Befutott a The Witcher szinkronos előzetese

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 16, 17:49-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Valamikor az év második felében érkezik a Netflix-re a Trónok harca méltó utódjának behirdetett The Witcher, ami a Vaják magyar címre fog hallgatni. A napokban a streaming szolgáltató beélesítette a szinkronos előzetesét, amiből egyből következtethetünk arra, hogy a premierje környékén vélhetően nem csak eredeti hanggal csekkolhatjuk. Ha tippelnem kellene, akkor, mint a Stranger Things-nél, nagyjából félhónapos csúszással hozzák el, nem pedig a debütjével egy időben. DE ne legyen igazam, mert elszomorodom! Nem is szaporítanám a szót, helyette átadnám a magyarhangoknak a szerepet. Első hallásra abszolút meggyőző számomra a hangválaszték, örülök, hogy odafigyelnek az ilyen „apróságokra” is!


Kommentáld!

Reggeli előzetes: Drága örökösök – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 7, 9:55-kor a(z) Magyar előzetes témába.

A Drága örökösökkel megélte a magyar néző, hogy országos tévén belefusson egy január 1-jén startoló premierbe. Az RTL Klub rendes sorozatnak akarja minden áron eladni, de akkor is telenovelláról kell beszélnünk; mert (hétköz)napiban hozza a friss részeit. Áprilisban pörgött ki az 1. évadja, a nézők pedig cirka 4 hónapon keresztül generálták a kimagasló nézettséget mellé. Lesz külön cikk a teljesítményéről, várhatóan hétvégén! A nyár nem hozott sok újdonságot a csatorna részéről, így ők is érezték, hogy előbb kell elstartoltatniuk az őszre szánt stratégiajuk egyik láncszemét. Augusztus 15-én a megszokott módon, hétköznap esténként hozzák a folytatását, amihez egy valagnyi teasert a napokban netre dobott. Nem csak ezt mutatnám meg, hanem hoznék még másik két videót is!


(A ‘tovább mögött’ megtekinthető további két ajánló, ezenkívül az új évadhoz legyártott főcím, valamint egy kulisszás videó, amit a sajtófotózás alatt készítettek a nézők számára.)

Tovább…

Kommentáld!

Reggeli előzetes: McMafia

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 6, 9:47-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Látom a DunaTV-nél az erőfeszítést, hogy a nézőinek kedvére tegyen, hiszen, ha az elmúlt hónapokból elővesztek egy magyar nézettséges bejegyzést (pl.: ezt), akkor láthatjátok, hogy náluk történik a legtöbb történés 18 óra után, hétköznaponként. Eleve jó ránézni a szerda estéjükre, ahol olasz produkciók kapnak helyet. Az már csak egy másik dolog, hogy a szekér nem úgy megy, mint ahogy szeretnék, de tartja a mondás: “aki nem játszik az nem is nyer”, tehát a próbálkozást nem szabad abbahagyni. Érkezik hozzájuk nyár végére egy brit produkció, a McMafia, amit azért is tartsatok fejben, mert megkapta a 2. évados berendelését. A főhősünk: egy londoni bankár, aki egy orosz család sarja – még gyermekkorában hagyta el országát, jó utat képviselve éli életet, azonban engedve bátyának belefolyik egy olyan ügybe, ami talán nem kellett volna. Mutatnám a napokban kiadott ajánlóját!

Premierje: augusztus 6-án, 21:30-as kezdéssel érkezik. Új részeit kedd estenként láthatjátok!


Kommentáld!

Két előzetest is kapott a Jófiúk

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 6, 8:41-kor a(z) Magyar előzetes,Magyar hírek témába.

Mi történt a nyáron az RTL Klub-nál? Igazából meglátták azt, hogyha nézettséget akarnak generálni, akkor A mi kis falunkkal kell operálnia. A 3. évadja kifutott nyár elejével, így új részek hiányában a Tv2 fegyverét vetették be (ugye ők a Bezár a Bazár!-t sugározták újfent, az 1. évadjától!), az ismétlést; melynek értelmében hétköznap esténként újra nézhette a magyar ember Pajkaszeg eddigi történését, amit a Drága örökösök 2. évadjával vált jövő hétfőtől.

A csatornának azonban van a tarsolyában sajátgyártású produkció. Ott A Mellékhatás, amit eredetileg tavaszra szántak; vagy A hentes, amiről nemrég mutattunk kulisszás fotókat. Mindkettő még várhat magára, ugyanis a harmadik újoncát kezdte el tegnap óta promózni, a Jófiúkat, amelynek marketingjénél vissza is nyúlnak titkos fegyverükhöz – ami képest ismétléssel is a hét legnézettebb produkciója lenni a 18-49 évesek körében.

A mi kis falunk alkotóinak új vígjátéksorozata!

– csendül fel az előzeteseinek végén az abszolút fejet felkapó kijelentés. És az ember már egyből arra asszociál, hogy rossz nem lehet! A Jófiúk az a sorozat lesz, amelyben rendőrökre megy a fókusz oly módon, amire mindenki vevő lesz. Egyelőre még csak a teaser jellegű beharangozója kezdődött meg, így most csak annyit mondanék, hogy a szereplők sorában: Mihályfi Balázs, Hevér Gábor és Király Dániel kapott helyet. Adaptációról beszélhetünk, hiszen az eredeti alapot a spanyol Balfék körzet (Los hombres de Paco) szállította a készítőgárdának, ahol Kapitány Iván is helyet foglal!

(Az előzeteseket a tovább mögött tessék keresni!)

Tovább…

Kommentáld!

Reggeli előzetes: Wu Wei: Az öt elem küzdelme

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 5, 9:41-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Tényleg ügyelek arra, hogy egy sorozat ne kapjon rövid időn belül egy halom cikket, de a Netflix-re érkező Wu Assassins-nél nem jött ki a lépés. Tegnap mutattam hozzá: plakátot, promóciós és forgatásos fotókat, valamint előzetest; azonban ma se maradtok a felemlegetése nélkül, ugyanis kijött a magyar szinkronos előzetese – amiből lehet arra következtetni, hogy a premiert követően valamikor élesedni fog. Az elmúlt hónapból megtanulhattuk, hogy ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy már augusztus 8-án megkapjuk, de reméljük nem várattatnak meg minket, szinkron pártiakat. Ezzel egyidejűleg lelepleződött a magyar címe is, ami a ‘Wu Wei: Az öt elem küzdelme’ lett. Nem is szaporítanám a szót, mert már mindent tudtok, amit lehet róla. Mutatnám azt a bizonyos ajánlót. Jöhetnék ez alapján a vélemények a magyarhangot illetően.


Kommentáld!

Déli előzetes: Kamrák

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 28, 10:00-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Nem értem, miért ül rajta a Netflix egy sornyi magyar szinkronon. Sejtem, hogy vélhetően a jogi problémákba ütköznek az élesítésével kapcsolatban, de ez számunkra akkor is valahol „rossz”, mégis csak itt a májusban terítéken lévő Chambers-nek is a hazai nyelvű ajánlója, amit egyébként Kamrák magyar címre fordítottak. Igen, szinkronos előzetes érkezne, ami azt feltételezteti, hogy a közelebbi/távolabbi (?) jövőben vélhetően érkezik a komplett sorozat ily módon. Azért a komplett, mert az 1. évadot követően elkaszálták, így folytatással ne nagyon számoljatok. Ettől függetlenül a vasárnapi ebéd elé teljesen kellemes meglepetés volt belefutnom.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: A Sötét Kristály – Az ellenállás kora

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 25, 11:25-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Nem értem, mi alapján dől el a Netflix-nél, hogy egy sorozat kap-e már a premiernapján magyar szinkront, vagy csak később, hiszen ott a Tales of the City, ami cirka 1-2 héttel később kapta meg a már elkészült magyarhangot. Ott az Another Life, ami szintén biztosan rendelkezik ilyennel, ám még egyelőre magyar feliratot se rendeltek az évadhoz, hiába létezik szinkronos ajánló is hozzá. A lényeg, hogy a The Dark Crystal: Age of Resistance augusztus 30-án érkezik, de várhatóan elsőkörben csak eredeti hanggal, aztán kisebb csúsztatással majd hazaival. Mutatnám a napokban napvilágot látott ajánlóját, és a magyar címét is, mert a streaming szolgáltató ad az ilyenre. Imádom őket!


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: San Francisco-i történetek

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 25, 10:27-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Manapság kevés időm jut a kritika írásra, de higgyétek el, falom a sorozatokat, csak egyszerűen a munka- és a magánélet összeegyeztetése ilyen korban egy elfajzott hobbi mellett eléggé nehézkes. No, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a Tales of the City azon Netflix-es sorozatok közé tartozik, amihez született pilotírás. Nem voltam túlzottan elragadtatva tőle, hozzám kicsit „öreg” az mondanivaló, mármint, fiatalabbnak érzem magam ahhoz, hogy az ilyesmi lekössön. Ettől függetlenül Mary Ann életé ajánlom minden Bridge Jones rajongónak, mert nagyjából hasonló. A premierje óta már felkerült szinkronosan is a streaming szolgáltató videótárába, illetve kapott hazai címet, ami a San Francisco-i történetek lett. Mutatnám a szinkronos ajánlóját.


Kommentáld!

Esti előzetes: Másik élet

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 24, 19:11-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Kicsit se ismerős a cím?! Szokjatok hozzá, hiszen a streaming szolgáltátok se röstek ilyennel foglalkozni. Még mi se tudjuk biztosan, hogy a holnap érkező Another Life egyből kapni fog-e magyar szinkront; azt viszont igen, hogy magyar címmel és szinkronos előzetessel már rendelkezik a Netflix július végi sci-fi-je, aminek egyik főszereplője Katee Sackhoff lesz. Tegnap már mutattam hozzá egy friss plakátot, valamint több promóciós képet. Már csak ezzel vagyok adós, illetve a premiert követően egy kedvcsináló írással, mert az biztos, hogy holnap az első dolgaim között lesz még munka előtt a megtekintése. Rég vártam egy sorozatpremiert ennyire. Nézzük a szinkronos ajánlóját – illetve fedezzük fel együtt, mennyire találták el a hangok castingját!


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats