Reggeli előzetes: Mr. Whiskey

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 12, 8:46-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Eléggé friss sorozatot hoz el az este folyamán az RTL Klub, hiszen a Whiskey Cavalier a 2018/19-es idény egyik újonca, amit az ABC csatorna a midseason időszaka alatt tálalt az amerikai közönségnek. Aki olvassa hírmorzsáinkat, az tudhatja, hogy a májusi Upfront során elkaszálásra került, melynek legfőbb oka a gyenge nézettsége volt; azonban, utána megindult egy mentőprojekt, ami által a rajongók még elkezdhettek bizakodni, hátha lesz valami a 2. évadból – de a tárgyalások a közös nevezőre jutás hiányában meghiúsultak. A kasza könyvelhető. Ettől függetlenül az RTL Klub szerda esténként műsorára tűzi, még hozzá duplázva, tehát nem csak a nyitó hetében kapunk két részt belőle, ami azért jó hír. Kicsit számomra olyan Castle pótléknak megélt volt a pilot, előzetesei eléggé beszédesek, így nem írnék többet hozzá.

A végére pedig mutatnám a szinkronlistáját:

Magyar szöveg: Kiss Barnabás
Szinkronrendező: Nikodém Gerda

Főszereplő:
Scott Foley (Will Chase) – magyar hangja: Schmied Zoltán
Lauren Cohan (Frankie Trowbridge) – magyar hangja: Soleczki Janka
Ana Ortiz (Susan Sampson) – magyar hangja: Ősi Ildikó
Tyler James Williams (Edgar Standish) – magyar hangja: Szatory Dávid
Vir Das (Jai Datta) – magyar hangja: Tóth Barnabás
Josh Hopkins (Ray Prince) – magyar hangja: Kautzky Armand


(A tovább mögött egy másik, hosszabb ajánló.)

Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes: Egynyári kaland – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 25, 20:10-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Juj, de megfeledkeztem az Egynyári kaland 4. évadjának előzeteséről. Holott már egy ideje megvan, hiszen egyidőben kaptuk a promóciós fotókkal, amit lassan két hete közzétettünk. A DunaTV nem hagyja megüresedni a szombat estéit, helyette feltölti egy újabb olyan sorozatával, amiből megint csak a záró felvonást kapjuk meg. Bátran ki is jelenthetjük, hogy 2019-ben megtisztítja a saját gyártású sorozatainak listáját, hogy aztán majd újakkal álljon elő – legalábbis ez reméljük, de hogy mit hoz a jövő, arról nehéz bármit megállapítani. A története egy évet ugrik az időben, a főhelyszínek sorában a Balaton mellett Budapest is helyet kap. 8 epizóddal operálnak a készítők, ahol inkább a párkapcsolati szálak fognak dominálni. Mutatnám a hangulatos hosszú ajánlóját a zárásnak, mert ilyet is készítettek hozzá.


Kommentáld!

Esti előzetes: Bezár a Bazár! – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 17, 21:29-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Ha már délután szóba került a Bezár a Bazár! 2. évadja, akkor egy körben tudjuk le a kötelező menetet. Mutatnék hozzá egy rakatnyi ajánlót. A műsor annyit változott, hogy 25 millióra nőtt a megnyerhető össznyeremény. A műsorvezető páros maradt Majla és Tilla. Április 23-án 19:10-kor tehát visszatér, hétköznap esténként kapjuk az új részeket – A Bank című új kvízműsornak lesz a felvezetője. Nézzük csak!


(A tovább mögött másik 3 ajánló tekinthető meg.)

Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes: A Bank

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 17, 13:47-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Április 23-án új műsorrenddel áll elő a Tv2. Ugye Húsvéthétfőn leköszön az Exatlon Hungary 1. évadja, amivel két műsornak elengedő timeslot szabadul fel. A csatorna két saját gyártású elképzelést hoz a helyére. Az egyik a Bezár a Bazár! 2. évadja, amit 19:10-es kezdéssel tálal hétköznap esténként, a másik pedig egy új kvízműsor Stohl András műsorvezetésével, ami A Bank címet hordozza. Vele 20:45-től találkozhatunk, a Pénzt vagy éveket! 3. évadjának lesz a felvezetője.

A műsor kicsit komplex, ezért másolnám a sajtóanyagból a lényegét:

„A játék két részből áll, az első fordulóban 2 játékosduó párbajozik egymással. 4 kérdést kap a 2-2 pár, majd azok kerülnek a következő fordulóba, akik nagyobb összeget gyűjtenek össze válaszaikkal. A második forduló fő szabálya: 6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint! A nyertes pár egyik tagja kvízkérdésekre válaszol, eközben a másik versenyző a Páncélteremben trezorokat nyit. Összesen 30 trezor közül válogathat. A 2-es, 4-es és a 6-os kérdések kiemeltek – extra trezorokkal! A jó válaszok után nyitott trezorokban található összegek hozzáadódnak, rossz válasz esetén pedig levonódnak a nyereményből.

A végső, mindent eldöntő kérdésre a pár mindkét tagjának külön-külön kell jól válaszolnia – erre egy percük van fejenként. Ha a válasz jó, hazavihetik az addig összegyűlt nyereményt. Ha viszont nem ugyanazt jelölték, a benti játékos a pénzt felére csökkentve eldöntheti, hogy saját vagy párja.”

Mutatnám az első ajánlóját, csak mert van ilyenje:  


Kommentáld!

Reggeli előzetes: Magnum P.I.

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 10, 8:42-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Még a hónap elején írtuk meg, hogy az RTL Klub megtartja az Alvilág által megüresedő keddi timeslotját sorozatblokknak, és hozza a helyére a Magnum, P.I.-t. A cím ismerősen hangozhat, ugyanis a 2018/19-es idényben remake-re bocsájtott változatát kapjuk ma sorozatnak, aminek Jay Hermamdez lesz a főszereplője – de mellett feltűnik Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill vagy éppen Tim Kang. A csatorna bele is kezdett a jövő heti start promózásába. A főhősök szinkronhangjairól is lehullik egyúttal a lepel, illetve arról is, hogy az eredeti karakterhez képest az újon lesz egy változás – nah, de nem lőném la a poént, azt ők úgy is megteszik. Nézzük csak az ajánlót.


Kommentáld!

Délutáni előzetes: Yellowstone

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 9, 15:27-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Az RTL Spike nagyon ráfeküdt a Yellowstone kampányára. Nem is csoda, hiszen karöltve a Telekom TVGo és a Paramount+ szolgáltatásával a premierrel egyidőben elérhetővé teszik a sorozat komplett első évadját. Ergo olyan ez, mint ha egy HBO GO ellen indítanának háborút a hazai streaming fronton, mégis csak az az elsőszámú ellenségük. Kevin Costner főszereplésével érkező Paramount Network-ös elképzelés a festői Montana peremvidékére kalauzol. A történet középpontjában: a dúsgazdag Dutton-família áll, akik kibékíthetetlen ellentétben állnak a vagyonuk gyarapodásának érdekében kíméletlenül kizsákmányolt helyi, őslakos indiánokkal. A start április 13-án lesz, szombatonként; ám, aki lemaradt róla, és mindenképp tévében pótolná, az rákövetkező héten péntekenként megteheti mindezt. Nézzük a hazai ajánlóját.


(A tovább mögött egy másik rövid előzetes.)

Tovább…

Kommentáld!

Délelőtti előzetes: SEAL Team – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 8, 10:15-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Sűrűsödnek a hétfő estéim. Alap esetben a DunaTV-n csekkolom élőben az 1890-et, aztán másnap pótlom az Ízig-vérig aktuális részét, de mától egy újabb sorozat csapódik a listámhoz. 21 órás starttal tér vissza az AXN műsorára a SEAL Team, aminek – hasonlóan a South Park-hoz és a Family Guy-hoz – annyira megszerettem a szinkronját, hogy hiába imádtam az 1. évadját, nem folytattam eredeti nyelvezettel a 2. etapot, hanem a kivárást választottam. Cirka félévet kellett várni a folytatására, de már lepergett a várakozási idő úgy, hogy igazából fel se tűnt. Mutatnám a hazai ajánlóját. Emlékeztető megint csak elmarad, ezt a cikket szánnám neki, ugye nem veszitek zokon.


Kommentáld!

Reggeli előzetes: Poldark – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 7, 5:54-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Nem csak A király kedvencei lesz az egyetlen olyan kosztümös sorozat, amivel a közeljövőben felfrissíti az Epic Drama a kínálatát, ugyanis hozzák hétköznapra a Poldark 3. etapját, ami megint csak az újdonságok listáját erősíti országos premier jellegéből adódóan. Április 8-án lesz a start, amit hétköznap esténként adagol 21 órás kezdéssel – ha pedig valaki lemaradna róla, vasárnap 17 órás kezdéssel, minimaraton formájában pótolhatja a héten leadott részeit. Mutatnám a hazai ajánlóját, emlékeztetővel nem fogunk készülni, így célszerű naptárazni, hogy ne felejtsétek el.


Kommentáld!

Déli előzetes: A király kedvencei / The King’s Favorite (Madre Paula)

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 6, 12:40-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Nem túlzottan mozgok otthonosan a portugál sorozatok világában, azonban az Epic Drama jóvoltából vasárnap estéként egy ilyenbe kóstolhatunk bele. A Madre Paula címen futó elképzelés angolosabban The King’s Favorite-ként épült be a köztudatba. 2017-ben volt terítéken az ottani RTP1 műsorán, ahol a 13 részes szériája 6-8%-nyi tévénézőt tudott leültetni a képernyők elé. A történet a 18. századi Portugáliába repít minket, ahol egy fiatal nőt ismerhetünk meg, aki rendkívüli szegénységben él, ezért az egyház kötelékéhez csatlakozik – nincs sok választása, hiszen származásából adódóan a másik opció a rabszolgasor lett volna. Főhősünk, Paula hamar rádöbben, hogy szépségét és női csáberejét használva előnyösebb helyzetbe hozhatja magát, így jön képbe V. João király, akit sikerül magába habarítania – felesége kárára.

A szereplőgárdában helyet kap: Joana Ribeiro, Paulo Pires, Miguel Nunes, Sandra Faleiro, Nuno Janeiro, André Nunes, Pedro Lacerda és Maya Booth. A teljesség kedvéért a készítőkről se feledkezzünk meg, ahol Rita Nunes, Tiago Marques, Filipa Reis, Eduarda Laia és Patrícia Müller nevére figyelhetünk fel. Mutatnám a hazai ajánlóját.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: Csábító kémek / The Romeo Section

 
Beküldte: Kanyecc 2019 March 29, 13:46-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Reggel már esett szó egy közeljövős Galaxy4 országos premierről, azonban nem csak egy lesz. Április 3-tól a szerda estéket egy kanadai sorozattal tölti fel a csatorna, ami itthon a Csábító kémek címet hordozza. A The Romeo Section történetéről annyit érdemes tudni, hogy középpontjában: egy egyetemi professzor áll, aki különleges kémek egyik fejese. Elsődleges céljuk, hogy a megfelelő információkkal ellássák a kanadai hírszerzést – ha kell, akkor a csábítás művészetét is bevetve, ezért is hívják őket a kémek Romeoinak és Júliáinak. Az átívelő sztoriban persze egy Triád vezető elkapása áll. A szkriptért Chris Haddock felelt. Két évadot élt mindössze, odakinn pedig a CBC szolgáltatott otthont számára. Mutatnám a hazai ajánlóját.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats