Fox újoncok (6): 9-1-1

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 23, 12:30-kor a(z) Upfronts 2017: Fox témába.

9-1-1-fox-2017

Műfaj: dráma

Stúdió: 20th Century Fox Television · Brad Falchuk Teley-Vision · Ryan Murphy Television

Forgatási helyszín: N/a

Író(k): Brad Falchuk (American Horror Story, Glee, Scream Queens) és Ryan Murphy (American Horror Story)

Szereplők: Angela Basset (American Horror Story, ER).

Történet: középpontjában azon a személyek állnak, akik a segélyhívások első érintettjei, azaz a rendőrök, a mentősök és/vagy a tűzoltók; akik kockára teszik az életüket, hogy megmentsék a bajba jutott embereket. – Pilot nélkül kapta a berendelést.

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2018. midseason

Kanyecc szerint: Oké, akkor a Fox-nál Ryan Murhpy az a személy, aki ha valamit papírra vet, arra könnyedebb hangnemben bólint rá a csatornavezetősége? Lásd a 9-1-1 ötletét, amit pilot nélkül rendelt be 2018-ra. Kicsit a Third Watch köszön vissza, illetve a Chicago-franchise sikere utáni vágyódás, amivel az NBC ezt az alműfajt nagyon elkezdte uralni. Nincs sok infó, így nehéz behatárolni, mennyire lesz sikeres vagy éppen feketeleves. Térjünk vissza ősszel rá, addig maradjon ennyi észrevétel.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram| Hashtag: #911Fox

Kommentáld!

Fox újoncok (5): LA to Vegas

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 23, 12:00-kor a(z) Upfronts 2017: Fox témába.

8529511_web1_la-to-vegas-sized

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdiók: 20th Century Fox Television · Gary Sanchez Productions

Forgatási helyszín: N/a

Író(k): Lon Zimmet (Unbreakable Kimmy Schmidt, The Michael J. Fox Show, Happy Endings).

Rendező: Steve Levitan (Modern Family, Back to You, Just Shoot Me!).

Producerek: Adam McKay (Drunk History, Eastbound & Down), Chris Henchy (Eastbound & Down, Funny or Die Presents..), Owen Burke és Will Ferrell (The Spoils of Babylon).

Szereplők: Dylan McDermott (Stalker, Dark Blue, American Horror Story), Ed Weeks (The Mindy Project), Kim Matula (UnREAL, The Bold and the Beautiful), Nathan Lee Graham (The Comeback), Olivia Macklin (The Young Pop) és Peter Stormare (American Gods. Swedish Dicks, Longmire).

Történet: középpontjában a Jackpot Airlines legénysége és utazóközönsége áll. A fapadosnak tekinthető járat péntek este mindig Los Angelesből Las Vegasba indul, ahova viszi azokat a delikvens embereket is, akik a meggazdagodás reményében próbára akarják tenni szerencséjüket a kaszinók városában. Az utasok sorában akadnak visszatérők is.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2018. midseason.

Kanyecc szerint: cím tekintetében akadnak majd problémák, ha időben nem tisztázza a Fox, ugyanis egyes oldalak LA>Vegas, máshol L.A. to Vegas néven tartják számon. Ez marketing oldalról okozhat fejtörést, hiszen a keresési találatokat megosztja az ötletes elkeresztelés. A Fox üdvöskéinek köréből ez tűnik a legberántósabbnak eddig. Költséget alig fog termelni a szkript, mert várhatóan a fő helyszínt a repülőgép belseje adja meg, azaz egy nagyobb hangárt kibérelve meg van oldva a forgatási helyszín. Kétlem, hogy kaszinókba vinnének minket, inkább sztorizgatásokat hallgatunk vissza. Dylana McDermott neve beleillik az összképbe, simán kinézem a 2. évados bekérést neki.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram| Hashtag: #LAtoVegas

A tovább mögött még néhány promóciós fotó megtekinthető!

 

Tovább…

Kommentáld!

Fox újoncok (4): The Gifted

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 23, 11:30-kor a(z) Upfronts 2017: Fox témába.

Gifted-banner-fox

Műfaj: dráma

Stúdió: 20th Century Fox Television · Marvel Television

Forgatási helyszín: Dallas

Író(k): Matt Nix (Burn Notice)

Rendező: Bryan Singer (Black Box, Legion).

Producerek: Bryan Singer (Legion, Black Box, Spooked), Matt Nix (Burn Notice), Lauren Shuler Donner (Legion), Simon Kinberg (Designated Survivor, Legion, Star Wars Rebels), Jeph Loeb (The Defender, The Punisher), Jim Chory (Heroes, Legion) és Derek Hoffman (Legion).

Szereplők: Amy Acker (Person of Interest, Dollhouse), Stephen Moyer (True Blood, Shots Fired), Natalie Alyn Lind (The Goldberg, Gotham), Percy Hynes White (Between, Murdoch Mysteries), Blair Redford (Switched at Birth, Satisfaction), Jamie Chung (Gotham, Believe), Sean Teale (Skins, Incorporated, Reign), Cody Bell (Third Watch, Burn Notice) és Emma Dumont (Aquarius).

Történet: a Marvel-univerzum egy újabb adoptációja érkezik. A sztori középpontjában: egy kertvárosi család áll, akiknek élete egy iskolai baleset során fejetetejére áll, miután kiderül, hogy a gyermekek mutáns képességgel rendelkezik. A kormánynak egy rájuk specializálódott vadászcsapata a nyomukba ered, hogy befogják őket, és a hétköznapi emberek elől elzárják kísérletezési szempontokra. Nyilván ők hátrahagyják múltjukat és menekülőre fogják, közben csatlakoznak egy hasonló cipőben lévő csoportba, akik segítik életüket.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2017. ősze. Hétfőnként, 21:00-tól – a Lucifer 3. évadja vezeti fel.

Kanyecc szerint: a Fox nagyon bízik a sikerében. Bryan Singer neve le az abszolút húzóegység a szkriptnél, illetve az a tény, hogy a mozifilmes világból most leköszönt az X-Men. Kicsit Heroes-utószagot érzek, mint ha azt akarnák meglovagolni, csak éppen mindezt egy már meglévő univerzumra húzva. Megvan a véleményem a képregényes feldolgozásokról, ez se hozott túlzottan lázba, ettől függetlenül nem becsülöm le, mert nagyon erős mind a casting, mind a készítőgárda részéről. Simán befuthat, főleg egy 21 órási timeslotban.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Youtube | Hashtag: #TheGifted

A tovább mögött még néhány promóciós fotó megtekinthető!

 

Tovább…

Kommentáld!

Fox újoncok (3): Ghosted

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 23, 11:00-kor a(z) Upfronts 2017: Fox témába.

Ghosted-fox-banner

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdiók: 20th Century Fox Television · 3 Arts Entertainment · Gettin’ Rad Productions

Forgatási helyszín: N/a

Író: Tom Gormican.

Rendező: Jonathan Krisel (Baskets, Protlandia, Man Seeking Woman).

Producerek: Adam Scott (Parks and Recreation, Burning Love), Craig Robinson (Brooklyn Nine-Nine, Mr. Robot, Mr. Robinson), Kevin Etten (Desperate Housewives, Workaholics, Miss Guided), Mark Schulman, Naomi Scott (Terra Nova) és Oly Obst (The Mick, Barely Famous, Black Box).

Szereplők: Adam Scott (Big Little Liars, Parks and Recreation), Adeel Akhtar (Unforgotten, Utopia), Ally Walker (Colony, Longmire, The Protector), Craig Robinson (Brooklyn Nine-Nine, Mr. Robot) és Edi Patterson (Vice Principals, Partners).

Történet: középpontjában: egy cinikus szkeptikus (Craig Robinson) és egy zseni „igazi hívő” paranormalista (Adam Scott) áll, akiket betoboroznak egy bizonyos The Bureau Underground nevű titkos csoportba, akik Los Angeles „megmagyarázhatatlan” jelenségeit vizsgálják ki. Közben arra is fény derül, hogy a jelenségek hátterében Földi létünk fenyegetettségével is számolni kell.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2017. ősze; vasárnaponként 20:30-tól – a The Simpsons 29. évadja vezeti fel, míg a Family Guy 16. etapjának nézőszámát alapozhatja meg.

Kanyecc szerint: Csak két nevet hangsúlyoznék ki a szereplőgárdában: Adam Scottét és Craig Robinsonét. Mind a készítők, mind a szereplők sorában helyet foglalnak, szóval mindkét casting remek. Afféle X-Files-t kapunk komikus kiadásban. Részben lehet könyvelni a munkahelyi hangvételt is. Részemről abszolút jöhet, nincs olyan pontja, amibe bele tudnék kötni.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #Ghosted

A tovább mögött megtekinthető néhány promóciós fotó!

Tovább…

Kommentáld!

Fox újoncok (2): The Orville

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 23, 10:30-kor a(z) Upfronts 2017: Fox témába.

TheOrville-banner

Műfaj: dráma

Stúdió: 20th Century Fox Television.

Forgatási helyszín: N/a

Író: Seth MacFarlane (Family Guy, The Cleveland Show).

Rendező: Jon Favreau.

Producerek: Liz Heldens (Camp, Deception, Mercy), Brannon Braga (Salem, Terra Nova, Flashforward), David Goodman (Family Guy, American Dad), Elizabeth Heldens (Camp, Mercy, Friday Night Lights) és Cherry Chevapravatdumrong (Family Guy).

Szereplők: Adrianne Palicki (Agents of SHIELD, About a Boy), Chad L. Coleman (The Expanse, Freakish, The Walking Dead), Halston Sage (Crisis), J. Lee, Larry Joe Campbell (According to Jim, The Protector), Mark Jackson, Penny Johnson Jerald (Castle, October Road, The 4400, 24), Peter Macon (Shameless), Scott Grimes és Seth MacFarlane.

Történet: 300 évvel a jövőben játszódik a történet, melynek keretében az Orville űrhajó legénységének kalandjait követhetjük figyelemmel. A csapat bőven rendelkezik nem éppen értelmes egyénekkel, ők fogják generálni a humor forrást, köztük lesz amúgy Seth is.

Berendelve: 13 epizód berendelve, még a pilotszezon kívül.

Premier: 2017. ősze; csütörtökönként 21 órától – a Gotham 4. évadja vezeti fel.

Kanyecc szerint: Az a baj az ilyen ötletekkel, hogy teljesen hidegen hagynak. Seth MacFarlane egyik interjújában elmondta, hogy az egyik gyermekkori álma vált valóra, hogy megvalósíthat egy ilyen ötletet, és örülünk is neki, mert ha legalább olyan vicces lesz, mint a Family Guy, akkor már nyert ügyünk van, de mégsem látom a jövőjét. Berendeléséhez még az is hozzátett, hogy 8.3 milliós adókedvezményt kaptak Kalifornia államától.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram| Youtube | Hashtag: #TheOrville

A tovább mögött megtekinthettek még néhány promóciós fotó!

Tovább…

Kommentáld!

Fox újoncok (1): The Resident

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 23, 10:00-kor a(z) Upfronts 2017: Fox témába.

TheResident-banner

Műfaj: dráma

Stúdió: 20th Century Fox Television · 3 Arts Entertainment · Fuqua Films

Forgatási helyszín: Atlanta

Írók: Amy Holden Jones (Black Box), Hayley Schore (NYPD Blue, Black Box) és Roshan Sethi (Code Black).

Rendező: Phillip Noyce.

Producerek: Antoine Fuqua (Ice, Training Day) és Oly Obst (The Mick, Black Box, Barely Famous).

Szereplők: Bruce Greenwood (The River, John from Cincinnati), Emily VanCamp (Revenge, Brothers & Sisters, Everwood), Manish Dayal (Halt and Catch Fire), Matt Czuchry (The Good Wife, Gilmore Girls: A Year in the Life), Shaunette Renée Wilson (Billions) és Valerie Cruz (Dexter, Homeland, The Following).

Történet: egy idealista fiatal rezidens megkezdi munkakörét egy idősebb arrogáns rezidens felügyelete alatt, akinek – meló közben – felnyitja szemét, hogy a munkájuk is csak pusztán a pénzről szól, és hogy ők valójában nem istenek, akik mindent megtehetnek betegeikkel. A háttérben három, karrierjük különböző szakaszában járó orvosnak, illetve egy nővérnek az életébe nyerhetünk bepillantást.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2018. midseason

Kanyecc szerint: csak annyira lett érdekes az alapötlet, hogy belepillantsak egy rész erejére. A karakterek közti kémia nagyban befolyásoló tényezője lesz a sikerének. A Fox-nak a House óta nem volt értelmes kórházas ötlete, próbálják pótolni a hiányosságokat, azonban nem érzem azt, hogy jó úton haladnának. Várhatóan a fiatal, friss rezidens adhatja azt a behúzási faktort, amivel a nézőtáborát gyarapítani tudják, hiszen ilyenkor még mindenki lelkiismeretes, lelkes és segítőkész.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram| Hashtag: #TheResident

A tovább mögött megtekinthető néhány promóciós fotó hozzá!

Tovább…

Kommentáld!

free web stats