Plakátba zárva: High School Musical: The Musical: The Series

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 27, 18:33-kor a(z) 2019/20 sorozatai,Upfronts 2017: The CW,Vizuális egyveleg témába.

A Netflix modelljével ellentétben a Disney+ is becsatlakozik a többséghez, azaz heti rendszerességgel szállítják majd a sorozatepizódokat. A cél ugyanaz lesz, mint az országos tévéknél, azaz, hogy lefedjék a hét 7 napját, és 4-5 év elteltével már ütőképes kínálattal rendelkezzen. A keresztkérdés persze az, hogy 2020 után melyik trend a bejövősebb a nézőknek. Nem tudnék én se épész érvvel előállni egyik-másik mellett; mert vannak ötletek, amiknél jobb az, ha ülepszik a látott képsor – és adott esetben többet beszélteti a nézőt. Pl.: a Trónok harca darálva tömör volt nekem, ahogy a Westworld is – hiába imádtam a kezdetekben.

Ilyen lesz a High School Musical: The Musical: The Series is, legalábbis ilyennek szeretnék készíttetni; de valamiért azt érzem, hogy jobb lenne nála a teljes évados darálás. A múltkori előzetes mellé érkezett egy plakát is. November 12-i debütig sok az időnk, vélhetően folytatódik a következő hetekben a marketingje.

Kommentáld!

The CW újoncok (4): Life Sentence

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 20, 22:00-kor a(z) Upfronts 2017: The CW témába.

1500x500

Műfaj: dráma

Stúdió: CBS Television Studios · Doozer Productions · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Atlanta

Író: Erin Cardillo (Significant Mother, Passions) és Richard Keith (Fuller House, Groomer Has It, Significant Mother).

Rendező: Lee Toland Krieger (Riverdale).

Producerek: Bill Lawrence (Scrubs, Cougar Town, Ground Floor), Jeff Ingold (Ground Floor, Rush Hour) és Oliver Goldstick (Ugly Betty, Pretty Little Liars).

SzereplőkBrooke Lyons (The Affair, Jane by Design, DateaHuman.com), Carlos PenaVega (Big Time Rush), Dylan Walsh (Nip/Tuck, When We Rise, Longmire), Elliot Knight (American Gothic, Once Upon a Time), Gillian Vigman (New Girl, Suburgatory), Jayson Blair (Young & Hungry, The Hard Times of RJ Berger) és Lucy Hale (Pretty Little Liars).

Történet: egy fiatal lány áll a középpontban, akinél „terminalis rákot” diagnosztizálnak. A legnagyobb feladata az életben az lesz, hogy megtanuljon úgy élni, mint aki bármikor meghalhat. Célja, hogy még halála előtt mindent megtapasztaljon.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2018. midseason

Kanyecc szerint: Csak-csak akar magának a The CW egy No Tomorrow-t, hiszen ha megfigyelitek a szinopszisát, akkor az köszön vissza, csak egy jóval meghatóbb kivitelezésben. A főhős lánnyal akarnak a tinédzserekre és a „minden mindegy” életérzést követő emberekre hatni. Véleményem szerint jobb ösvényre keveredhetnek vele, mint az előddel. Igaz, nehéz megjósolni azt, hogy mikor ér el a történet odáig, amikor már a „halálába kívánjuk” a csajszit, hiszen pont az adja az egésznek a bukéját, hogy nem tudjuk, mikor távozik el az élők sorából. 2 évadnyi történést mindenképp látok benne, meglássátok, igazam lesz. Ott lesz a 2018/19-es idényben.

Közösségi hálós elérés: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #LifeSentence

 

Kommentáld!

The CW újoncok (3): Dynasty

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 20, 21:40-kor a(z) Upfronts 2017: The CW témába.

dynasty1500x500

Műfaj: dráma

Stúdió: CBS Television Studios · Fake Empire

Forgatási helyszín: Atlanta

Eredeti sorozat készítője: Esther Shapiro (Heartbeat, Dynasty) és Richard Shapiro (Dynasty ’80).

Író: Josh Schwartz (The Astronaut Wives Club, Hart of Dixie, Cult), Sallie Patrick (Limitless, Revenge, Dirty Sexy Money) és Stephanie Savage (Gossip Girl, The Astronaut Wives Club, Hart of Dixie).

Rendező: Brad Silberling (Jane the Virgin).

Szereplők: Alan Dale (Once Upon a Time, NCIS, Dominion), Elizabeth Gillies (Sex&Drugs&Rock&Roll), Grant Show (Devious Maids, The Family), James Mackay (The Straits), Nathalie Kelley (UnREAL, The Vampire Dairies, Body of Proof), Rafael de la Fuente (When We Rise, Empire), Robert Christopher Riley (Hit the Floor) és Sam Adegoke (Murder in the First, Switched at Birth).

Történet: a klasszikus ’80-as években futott azonos című sorozat adja az alapjait, melynek egy modernizált újragondolását tálalják. Középpontjában: amerikai leggazdagabb család áll. A dráma két nőre helyeződik: a családfő lányára és a leendő mostohájára, ugyanis a milliárdos apuka összeszed egy fiatal nőt, aki nem csak a pénzre, hanem a hatalomra is rástartol azáltal, hogy ujjai köré sikerül csavarnia.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2017. ősze; szerdánként, 21 órától – a Riverdale 2. évadja vezeti fel.

Kanyecc szerint: szappanos történet jelleggel próbálkozik be a The CW. Ők is tudják, hogy a képregény-adoptációk vödörje egyszer csak túl fog csordulni, ezért szeretnénk maguknak egy olyan drámát, ami teljesen más vonalon mozog. Kikukáztak a rengetegből egy régi klasszikust, a Dynasty-t, ami ’81 és ’89 között meghatározta a tévés piacot. Az ötlet nem elvetélt, hiszen mindenhol fellelhető egy “felélesztett” ötlet, ami anno jól futott. Mérlegelték, hogy ez mennyire férhet bele a jelenkorba, és szerintük már ősszel piacra kell dobniuk, ha érvényesíteni akarják. Nehéz a csatorna profiljába beleképzelni – de csak addig, míg fel nem idézzük a 90210-et… 

Közösségi hálós elérés: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #Dynasty

A tovább mögött még megtekinthető még néhány promóciós fotó!

Tovább…

Kommentáld!

The CW újoncok (2): Black Lightning

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 20, 21:20-kor a(z) Upfronts 2017: The CW témába.

blacklightning-banner

Műfaj: dráma

Stúdió: Akil Productions · Berlanti Productions · DC Comics · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Atlanta

Író/rendező: Salim Akil (Being Mary Jane, The Game, Girls)

Producerek: Greg Berlanti (Supergirl, The Flash, Arrow, Riverdale), Mara Brock Akil (Being Mary Jane, The Game, Girlfriends) és Sarah Schechter (Arrow, The Flash).

Szereplők: China Anne McClain (A.N.T. Farm, House of Payne), Christine Adams (Feed the Beast, Agents of SHIELD),Cress Williams (Hart of Dixie, Code Black, Friday Night Lights) és Nafessa Williams (One Life to Live).

Történet: középpontjában egy visszavonult szuperhős áll, aki képes az elektromosságot irányítani. Az események megkezdése előtt 9 évvel még New Orleans utcáin alkalmazta képességét, hogy rendet teremtsen amolyan törvényen kívüliként, azonban ezzel felhagyott, hogy családjának nyugalma legyen. (Értsd: nehogy meghalljon az egyik jócselekedet közepette.) Most azonban újra „munkába áll”, ugyanis a helyi banda elfajzott aktivitása és egyik vakmerő igazságvadász lánya belekényszeríti.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2018. midseason

Kanyecc szerint: Márciusban kapta meg a berendelését a Black Lightning, ami a DC-s képregény-világ legújabb adoptációjaként tűnik fel a képernyőn. A sztorival kétségtelenül arra hajaz, hogy családokat ültessen le, várhatóan crossoverekkel fogják megépíteni a nézőszámát. Simán kinézem a csatornából, hogy berendelik a következő esztendőre. Látatlanban már odaadták neki, már csak bizonyítania kell, de jó eséllyel meglesz neki. Mindezt arra alapoznám, hogy még sose csinált ki egy évadot követően DC-s ötletet.

Közösségi hálós elérés: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #BlackLightning

A tovább mögött még megtekinthető néhány promóciós fotó!

Tovább…

Kommentáld!

The CW újoncok (1): Valor

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 20, 21:00-kor a(z) Upfronts 2017: The CW témába.

valor-banner

Műfaj: dráma

Stúdió: CBS Television Studios · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Atlanta

Író(k): Kyle Jarrow (Lost Generation)

Rendező: Michael M. Robin (The Closer, Dallas, Trust Me)

Producerek: Anna Fricke (Being Human, Wayward Pines, Men in Trees) és Bill Haber (Rizzoli & Isles, X Company, Beauty and the Beast).

Szereplők: Charlie Barnett (Chicago Fire, Secrets and Lies), Christina Ochoa (Animal Kingdom, Blood Drive, Matador), Corbin Reid (How to Get Away with Murder?), Matt Barr (Hatfields & McCoys, Sleepy Hollow, Hellcats), Melissa Roxburgh, Nigel Thatch (American Dreams) és W. Tré Davis (Shades of Blue).

Történet: Egy Shadow Raiders névre keresztelt egységet Szomáliába küldenek egy szigorúan titkos küldetésre, azonban az balul sül el. A csapatnak csak két tagja tér vissza biztonságosban: a női pilóta és a parancsnok – a többiekről nincs semmi hírük. Csak ők vannak tisztában azzal, hogy mi történet a harcszíntéren. A kormány mentőakciót szervez, ám útközben kiderül, hogy sokkal több van a küldetés mögött, mint amennyit korábban elárultak nekik.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2017. ősze; hétfőként, 21:00-tól – a Supergirl 3. évadja vezeti fel.

Kanyecc szerint: Nyilván a The CW próbálkozik olyan koncepciókkal, amiket a valóságba is be tud építetni. Valljuk be, a DC-univerzummal kicsit elmentek a képzelet világába. Ezen szeretnének változtatni egy olyan megmozdulással, amit a jelenkorba is simán el tudunk képzelni. A történet egyik kulcsfontosságú kérdése: átívelő történetet kapunk, mint egy 24-nél; vagy a hetikkel láncolják össze a nagy összeesküvést valamilyen módon? Nehezen tudom elképzelni, hogy robbantani fog ősszel, de mindenképpen díjazni kell a próbálkozást. Casting szempontból van elég eyecandy, amivel a 18-34 évesek felé nyitni tudnak. A pilot biztosan leköti a nézőket, a folytatás már kérdésesebb…

Közösségi hálós elérés: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #Valor

A tovább mögött még megtekinthető egy promóciós fotó!

Tovább…

Kommentáld!

free web stats