CBS újoncok (8): Wisdom of the Crowd

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 4, 11:50-kor a(z) Upfronts 2017: CBS témába.

WisdomOfTheCrowd-banner_001

Műfaj: dráma

Stúdió: Algorithm Entertainment · CBS Television Studios · Keshet Studios · Universal Television

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Ted Humphrey (The Good Wife, Incorporated, The Unit, Shark).

Rendező: Adam Davidson (Kingdom, Fear the Walking Dead, Hell on Wheels).

Producerek: Alon Shtruzman (Dig), Avi Nir (Homeland, Loaded, Tyrant, Boom!), Dror Mishani, Peter Traugott (Samantha Who?, Manhattan Love Story), Rachel Kaplan (Manhattan Love Story) és Shira Hadad.­

Szereplők: Blake Lee (Mixology, Parks and Recreation), Jake Matthews (Bosch), Jeremy Piven (Entourage, Mr Selfridge), Monica Potter (Parenthood, Trust Me), Natalia Tena (Game of Thrones, The Refugees) és Richard T. Jones (Criminal Minds, Santa Clarita Diet, Amerikai Horror Story).

Történet: egy izraeli sorozat feldolgozás szolgál a történet alapjául, amit egy feltevés ihletett, miszerint „millió elme jobb, mint egy”. Egy technikai innovátor egy egyedi módszert dolgoz ki arra, hogy saját lányának gyilkossági ügyét felgöngyölítse San Francisco-ban. A módszerében egy online platform szolgáltatja az információ megosztásának helyét, ahol az emberek a különféle ügyekkel kapcsolatban megoszthatnak olyan tényeket, amik a nyomozást elősegíthetik.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2017. ősze; vasárnaponként, 20 órától – a 60 Minutes és az NCIS: Los Angeles közé kerül.

Kanyecc szerint: a CBS minden áron akar magának egy újító krimit. A CSI: Cyber két évadot követően elhalálozott, holott a modern világ éhezik az internet világát segítségül hívó krimi megoldásokra. A Fox is megpróbálkozott már a lehetetlennel az APB-vel, ám ott még ennyi sem volt az életpálya. Vajon melyik csatorna fog elsőként befutni egy ilyen ötlettel? A CBS-nek előnye van, hiszen otthonosan mozog a műfajban. Ted Humphrey-vel a jobbjukon van esélyük, a timeslotja se tűnik rossznak – mi se tettük volna másik napra.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #WisdomOfTheCrowd

A tovább mögött még néhány promóciós fotó megtekinthető!

Tovább…

Kommentáld!

CBS újoncok (7): Instinct

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 4, 11:01-kor a(z) Upfronts 2017: CBS témába.

alan-cumming (1)

Előző címe: Killer Instrinct, Dr. Death

Műfaj: dráma

Stúdió: CBS Television Studios · James Patterson Entertainment · Secret Hideout

Forgatási helyszín: New York

Könyves alap írója: James Patterson.

Író: Michael Rauch (Royal Pains, Life is Wild, Beautiful People).

Rendező: Marc Webb (Lone Star, Crazy Ex-Girlfriend)

Producerek: Alan Cumming (The Good Wife, Web Therapy), Alex Kurtzman (Scorpion, Hawaii Five-0, Sleepy Hollow), Bill Robinson, Heather Kadin (Limitless, Scorpion, Sleepy Hollow) és Leopoldo Gout (Zoo)

Szereplők: Alan Cumming (Web Therapy, The Good Wife), Bojana Novakovic (Rake, Satisfaction), Daniel Ings (The Crown, Lovesick, W1A), Khandi Alexander (Scandal, Treme, CSI: Miami) és Naveen Andrews (Lost, Sense8, Once Upon a Time in Wonderland).

Történet: James Patterson regénye szolgáltatja az alapokat, melyben egy visszahúzódó egykori CIA-s áll a középpontban, aki maga mögött próbálja hagyni múltját. Tanárként és íróként próbál érvényesülni a mindennapokban, azonban a New York-i rendőrség a segítségét kéri egy sorozatgyilkos felderítésében, aki az ő első könyve szerint gyilkol. Társul kap egy nyomozónőt, akivel remekül megértik egymást.

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2018. midseason.

Kanyecc szerint: Az alapötlet nem túl eredeti, hiszen a Castle-nél is egy író segítségét kérték az első ügy felderítésénél; valamint láthattunk már olyat is bőven, amiben külsős segítségét kérik. Biztosan több epizódon keresztül húzzak el a sorozatgyilkos ügyét, amit „heti ügyekkel” hidalnak át. A két karakter kémiáján sok fog múlni, illetve az esetek érdekességén. A CBS alapvetően krimigyártó csatorna, nehéz lenne a kudarcát elém képzelni, de most valahogy még sem hiszek annyira a sikerében.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #Instinct

Kommentáld!

CBS újoncok (6): By the Book

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 3, 13:30-kor a(z) Upfronts 2017: CBS témába.

Előző címe: Living Biblically (aka. The Year of Living Biblically)

Műfaj: többkamerás szitkom.

Stúdió: Alcide Bava Productions · CBS Television Studios · Warner Bros. Television.

Forgatási helyszín: N/a

Író(k): Patrick Walsh (2 Broke Girls, It’s Always Sunny in Philadelphia) és A.J. Jacobs.

Rendező: Andy Ackerman (Seinfeld, Munley, Mr. Robinson, Whitney).

Producerek: Andrew Haas, Johnny Galecki és Spencer Medof (Gangland Undercover).

Szereplők: Camryn Manheim (The Practice, Person of Interest, Extant), David Krumholtz (The Deuce, The Good Wife, Mom), Ian Gomez (Supergirl, Cougar Town), Jay R. Ferguson (The Real O’Neals, The Mindy Project. Mad Men), Lindsey Kraft (Grace and Frankie, Getting On) és Tony Rock (Mann and Wife, Everybody Hates Chris).

Történet: A.J. Jacobs-féle The Year of Living Biblically című könyve szolgáltatja az alapjait, ami idehaza Egy évem az írás szerint címen jelent meg. A sztori középpontjában: egy filmkritikus, aki miután elveszti legjobb barátját, valamint felesége várandós lesz úgy dönt, hogy a Biblia szerint kezd el élni.

Berendelve: 2018. midseason.

Premier: 13 epizód.

Kanyecc szerint: A többkamerások általában jól szerepelnek a CBS közönsége előtt. Az idősebb korosztály bukik arra, ha megmondják nekik, mikor kell becsatlakozni a röhögésbe. A By the Book-nál látom a sikert, hiszen eleve olyan témát feszeget, ami a fő célcsoport nyitott. Egyelőre nincs infó, hogy melyik nap, melyik timeslotba kerül, de várhatóan csütörtökre hozzák, ha már ennyire nagy fókusz alatt van.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #BytheBook

Kommentáld!

CBS újoncok (5): 9JKL

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 3, 13:00-kor a(z) Upfronts 2017: CBS témába.

9JKL-banner

Előző címe: 9J 9K 9L

Műfaj: többkamerás szitkom

Stúdió: CBS Television Studios · Kapital Entertainment

Forgatási helyszín: N/a

Író(k): Dana Klein (Friends, Fresh of the Boat, Kath & Kim) és Mark Feuerstein (The Hustler, Royal Pains).

Rendező: Pamela Fryman (How I Met Your Mother, Just Shoot Me!).

Producerek: Aaron Kaplan (The Myseries of Laura, Life in Pieces, The Neighbors, Divorce), Dana Honor és Wendi Trilling.

Szereplők: David Walton (Masters of Sex, Brockmire, About a Boy), Elliott Gould (Doubt, Ray Donovan, Mulaney), Linda Lavin (Sean Saves the World), Liza Lapira (Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life, Battle Creek), Mark Feuerstein (Prison Break, Royal Pains) és Matt Murray (Kevin from Work, Eyewitness, Rookie Blue).

Történet: egy családi komédiát képzeljünk magunk elé, melyet Mark Feuerstein felnőtt élete ihletett, amikor a 9K lakásban lakott, közvetlen közelségben: a szülei (9J), illetve testvére, sógornője és babájuk (9L) lakásához. Be is kellett látnia, hogy határokat kell felállítania tolakodó, de értelmes családtagjaival szemben a lelki béke érdekében.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2017. ősze, hétfőnként 20:30-tól – október 2-től a The Big Bang Theory, míg október 30-tól a Kevin Can Wait fogja felvezetni.

Kanyecc szerint: Mark Feuerstein-t nehéz lesz komédia szerepkörbe képzelni. A főként drámákban látható színész most kipróbálja magát egyedülálló férfiként, aki egy válást követően próbál érvényesülni családja közelségében. [Boring] A szinopszis nem indította be a fantáziám, az viszont tagadhatatlan, hogy a CBS a legelitebb helyre pakolta, hiszen a The Big Bang Theory mögött aranyélete lesz novemberig. Ha addig sikerül megszednie magát nézőkkel, nyert ügye van, de nálam a Me Myself & I erősebb minden téren.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #9JKL

A tovább mögött még néhány promóciós fotó megtekinthető!

Tovább…

Kommentáld!

CBS újoncok (4): Me, Myself & I

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 3, 12:30-kor a(z) Upfronts 2017: CBS témába.

MeMyselfAndI-banner

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió: CBS Television Studios · Kapital Entertainment · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: N/a

Író(k): Dan Kopelman (Malcolm in the Middle, Listen Up).

Rendező: Randall Einhorn (The Mick, The Muppets., Wilfred).

Producerek: Aaron Kaplan (American Housewife, Divoce, Secret & Lies) és Dana Honor.

Szereplők: Bobby Moynihan (Saturday Night Live, The Awesomes), Brian Unger (It’s Always Sunny in Philadelphia), Christopher Paul Richards (Billions), Jack Dylan Grazer , Jaleel White (Grown Ups, Family Matters), John Larroquette (The Librarians, Deception, The Brink), Kelen Coleman (The Newsroom, Big Little Lies, The McCarthys), Mandell Maughan (Prison Break: Proof of Innocence), Reylynn Caster (Think. Create. Repeat.), Sharon Lawrence (Game of Silence, Rizzoli & Isless, Drop Dead Diva) és Skylar Gray (Married).

Történet: egy férfi három életkorszaka áll a középpontjában, ami három idősíkban fog játszódni. A legfiatalabbat 14 évesen kapjuk, amikor 1991-et írunk; a jelenben (2017-ben) 40 éves korába nyerhetünk bepillantást, míg 2042-ben a 65 éves vénlétébe. Főhősünk életébe ezek sorsfordító időszakok.

Berendelve: 13 rész.

Premier: 2017. ősze, hétfőként 21:30-től, majd október 30-tól 21 órától – a Kevin Can Wait vezeti fel, míg október 30-adika után a 9JKL.

Kanyecc szerint: abszolút nyitott leszek rá. Hasonlót fel se tudnék idézni. Nem értem, hogy miért csak most pattant ki a fejéből bárkinek is ez az örülten jónak tűnő szinopszis. Várhatóan a jelen kapja a legnagyobb prioritást; a múlt a legtöbb kínos, míg a jövő a legtöbb humoros helyzetet. Kíváncsian várom, miként fogják elénk prezentálni 2042-t. Az írógárda erős, cseppet se féltem, főleg, mert már ősszel megkapjuk. Ha tippelnem kellene, neki adnám a legnézettebb komédia újonc voksom.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #MeMyselfAndI

A tovább mögött még néhány promóciós fotó megtekinthető!

 

Tovább…

Kommentáld!

CBS újoncok (3): Seal Team

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 3, 12:00-kor a(z) Upfronts 2017: CBS témába.

SealTeam-banner

Előző címe: a

Műfaj: dráma

Stúdió: CBS Television Studios · Timberman-Beverly Productions

Forgatási helyszín: New Orleans

Író(k): Ben Cavell.

Rendező: Christopher Chulack (Animal Kingdom, Shameless, Longmire, Southland).

Producerek: Carl Beverly (Doubt, Elementary, The Odd Couple), Ed Redlich (Unforgettable, Without a Trace, Shark) és Sarah Timberman (Doubt, Elementary, The Odd Couple).

Szereplők: A.J. Buckley (CSI: New York, Pure, Murder in the First), David Boreanaz (Bones, Angel, Buffy), Jessica Paré (Mad Man, Jack & Bobby), Max Thieriot (Bates Motel, Texas Rising), Neil Brown, Jr. (Insecure, Dirk Gently’s Holistic Detective Agency) és Toni Trucks (Franklin & Bash, Hostages) – valamint Jim Caviezel (Person of Interest, The Prisoner) visszatérőként.

Történet: középpontjában a legelitebb Navy Seal katonai egység áll, akiknek munkaéleti és magánéleti világába nyerhetünk bepillantást. Legfontosabb teendőik között szerepel, hogy magasszintű küldetések megoldását terveljék ki, és kivitelezzék, akár az országhatáron kívül. Emellett meg kell találniuk az aranyközéputat mindkét életük közt.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2017. ősze, szerdánként 21 órától – a Survivor és a Criminal Minds közé kerül.

Kanyecc szerint: Nem csak a The Brave esetében kapunk katonai koncepciót?! Ez tetszik. A CBS annak idején a The Unit-tal 4 évadot élt meg. Nézettsége messze volt a kiemelkedőtől, azonban a piacon egyediséget szállított, ami miatt a csatorna éltette is. Most újra megpróbálkoznak. Vesztenivalójuk nincs, mivel az NCIS és a fő közönségük mellett lehet ilyennel kísérletezgetni. A szereplőgárdát se mondanám gyengének, hiszen A.J. Buckley és David Boreanaz többévados krimikarakter múlttal rendelkezik, így az alakítással biztosan nem lesz gond. Túlélési esélyei jók, hiszen ősszel érkezik.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #SealTeam

A tovább mögött még néhány promóciós fotó megtekinthető!

Tovább…

Kommentáld!

CBS újoncok (2): S.W.A.T.

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 3, 11:29-kor a(z) Upfronts 2017: CBS témába.

swat-cbs

Műfaj: dráma

Stúdió: CBS Television Studios · MiddKid Productions · Original Film · Perfect Storm Entertainment · Sony Pictures Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író(k): Aaron Rahsaan Thomas (Sleepy Hollow, Southland, CSI: New York) és Shawn Ryan (The Shield, The Get Down, Mad Dogs, Timeless).

Rendező: Justin Lin (Community).

Producerek: Danielle Woodrow (Scorpion), Marney Hochman (The Get Down, Last Resort, Mad Dogs), Neal H. Moritz (Prison Break) és Pavun Shetty (New Girl, Allen Gregory).

Szereplők: Alex Russell, Jay Harrington (Benched, Hot in Cleveland), Kenny Johnson (The Shield, Bates Motel, Secrets & Lies), Lina Esco (Kingdom, Flaked), Peter Onorati (Murder in the First), Shemar Moore (Criminal Minds, The Young and the Restless) és Stephanie Sigman (Narcos, The Bridge).

Történet: a ’75-ös tévésorozat – amiből 2003-ban mozifilm született – szolgáltatja az alapjait a sztorinak. A készítők ugyanazt akarják vele csinálni, mint a Hawaii Five-0-val, azaz egy modern köntösű felélesztést. A középpontjában: egy SWAT egység vezetője állna, akit az utca formált meg, így van egyféle tisztelete felé; azonban az, ami mostanság ott zajlik, nem tetszik neki, így egységével rendet akarnak teremteni – mindezt Los Angeles utcáin képzeljük el.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2017. ősze; csütörtökönként, 22 órától – a Life in Pieces felvezetésével.

Kanyecc szerint: Shawn Ryan neve miatt mindenképp bepróbálós, hiszen a The Shield a mai napig a legjobb krimik közé tartozik, ami az utcái életet úgy tükrözi, ahogy az van valójában. A CBS régóta nagy krimigyártó csatorna hírnevében van jelen a piacon, elég csak CSI- vagy a Criminal Minds-franchise-t felidézni. Biztosan sikere lesz, kétség nem fér hozzá. Jó timeslot, jó casting, minden adott a befutásra.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #SWAT

A tovább mögött még néhány promóciós fotó megtekinthető!

Tovább…

Kommentáld!

CBS újoncok (1): Young Sheldon

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 3, 11:01-kor a(z) Upfronts 2017: CBS témába.

0549511ea6b06468_ysuf_thm_16.9_1920x1080

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió: Chuck Lorre Productions · That’s Wonderful Productions · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Írók: Bill Prady (The Big Bang Theory, The Muppets), Chuck Lorre (The Big Bang Theory, Disjointed, Mike & Molly, How I Met Your Mother) és Steve Molaro (The Amanda Show, What I Like About You)

Rendező: Jon Favreau (Revolution).

Producerek: Jim Parsons és Todd Spiewak.

Szereplők: Iain Armitage (Big Little Lies), Lance Barber (Faking It, The Comeback), Montana Jordan, Raegan Revord (Modern Family) és Zoe Perry (The Family, Private Practice, Scandal), valamint Jim Parsons (The Big Bang Theory), mint narrátor.

Történet: a The Big Bang Theory spinoff ötlete, melyben Sheldon Cooper karakterének gyermekkorába nyerhetünk bepillantást. Lényegében, egy előzménysorozatként funkciónál, melyben a fiatal géniuszt ismerhetjük meg, aki tudásával nem éppen illik bele az egyszerű hétköznapi texasi emberek társaságába.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2017. ősze; csütörtökönként, 20:30-tól.

Kanyecc szerint: A 9 éves Sheldon-nal találkozhatunk 1989-ben. Őszintén szólva, kiégett szitkomként tekintek már az anyasorozatra is, nem hinném, hogy pont egy ilyen fiatal színészekre épülő ötlet hozná vissza a kedvem. Ettől függetlenül az egyik legnépszerűbb komédia, már csak Jim Parsons narrációja miatt mondanám azt, hogy be fog futni, illetve a lehetséges oda-vissza alapú flashback/flashforward betekintések miatt – amit biztosan elsütnek benne.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #YoungSheldon

A tovább mögött még néhány promóciós fotó megtekinthető!

 

Tovább…

Kommentáld!

free web stats