Esti előzetes: Absentia – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 February 19, 21:02-kor a(z) videó témába.

Április 9-én folytatódik az AXN thrillersorozatának, az Absentianak a 2. évadja. A történet ott veszi fel a fonalat, ahol az első etap véget ért, azaz miután elfogta és meggyilkolta elrablóját Emily azon lesz, hogy kapcsolatát helyrehozza fiával, ám a múlt nem hagyja, hogy nyugalomra találjon. Főhősnőnk segítséget kér barátjától, hogy fényt derítsen arra, hogy mi történt valójában vele a kiesett időszak alatt. Az új etap szereplői közé érkezik: Mattle Le Nevez és Natasha Little. Előbbi egy kemény, mégis lehengerlően laza természettel megáldott ex-tengerészgyalogost alakít; míg utóbbi egy különleges ügynököt, akit a várost sújtó terrortámadás elkövetőjének felderítése érdekében hívtak Bostonba. Nézzük a kijött első teaser-jét a folytatásnak.


(A tovább mögött találhatsz kép fotót!)

Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes: The Boys

 
Beküldte: Kanyecc 2019 February 7, 14:24-kor a(z) videó témába.

Az Amazon egyik tavaszi meglepetése a The Boys lehet, ami nagy hype-pal bír. Korábban talán a New York-i Comic Con-on került szóba (de az a cikk a levesbe került), képbe, ahol leadták az első komolyabb ajánlóját, most pedig jött egy újabb – de mielőtt megmutatnánk, előbb egy kis alapozás, csak hogy tudjuk hova tenni!

A készítők között: Eric Kripke, Seth Rogen és Evan Goldberg foglal helyet – melyek közül előbbi a szkriptért felel, amit Garth Ennis képregényére alapoznak. A történet egy olyan világban játszódik, ahol rengeteg szuperhős van. Egy rétegük el is van telve magától, érvényesíti celeb statuszát, amivel olykor veszélyt jelent környezetére. A fókusz egy csapatra kerül, kiknek feladata az ilyen celeb-szuperhősök “nyugdíjaztatása”/likvidálása, mielőtt nagyobb kárt csinálnának. Háttérsztoriban pedig egy bizonyos The Seven után nyomoznak, mert ők jelenleg a nagykutya számukra. Elsőre nem hangzik rosszul, de az ajánlók alapján sem.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: The Handmaid’s Tale – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 February 4, 10:00-kor a(z) videó témába.

A Hulu-t nem éppen érdekeli, hogy mennyire drága egy reklám a Super Bowl alatt, hiszen az könyvelhető, hogy ők sose fognak ilyen sporteseménynek felületet adni. A CBS persze örül a plusz gázsinak, mi pedig annak, hogy újabb képsorokat láthatunk a méltán népszerű drámájukból, a The Handmaid’s Tale-ből, melynek 3. évados visszatérését várjuk. Az egyik előzetes amolyan beharangozó jellegű, a másik pedig a friss, amiért a napokban a rajongóik a hajukat tépkedhették ma’r, hogy jöjjön… Nyilván ilyesmi úgy se történt, csak elkalandoztam, amúgy se hiszem, hogy 2019-ben bármiféle előzetes akkora várakozási faktorral rendelkezne, mint anno 6-10 éve. Na nézzük, mi a helyzet June-éknál.


(A tovább mögött pedig egy másik előzetes is megtekinthető!)

Tovább…

Kommentáld!

Reggeli előzetes: The Twilight Zone

 
Beküldte: Kanyecc 2019 February 4, 8:35-kor a(z) videó témába.

A CBS kihasználta a Super Bowl által nyert mérhetetlen nézői odafigyelést, és bepromózta az áprilisban érkező legújabb sorozatát, a The Twilight Zone-t, melynek (egyik) különlegessége, hogy nem az anyacsatornára érkezik, hanem a streaming platformjára, a CBS All Access-re, ahol többek között várjuk a The Good Fight márciusi visszatérését is. A történetről sok mindent nem igazán lehet elmondani, hiszen különálló sztorikat szállítanak az epizódok – maximum, ami összefogja őket csokorba az az, hogy feltárják a társadalmunk félelmeit és problémáit. A rendezésért Greg Yaitanes volt a felelős, míg a készítők sorában helyet kap: Audrey Chon, Carol Serling, Jordan Peele, Marco Ramirez, Rick Berg, Simon Kinberg és Win Rosenfeld. 10 rész már biztosan adott, ahogy az április 1-jei debüt is. Mutatnám, milyen parádés ajánlót raktak elénk.


Kommentáld!

Két előzetest is kapott az Alvilág

 
Beküldte: Kanyecc 2019 February 2, 10:56-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Az RTL Klub már tavasszal műsorára tűzi mindkét sajátgyártású sorozatát, az Alvilág mellett lehet számítani a Mellékhatás érkezésére is, de előbb foglalkozzunk Balsai Móni főszereplésével, illetve Ujj Mészáros Károly készítésével érkező újonccal. Mint azt korábban említettük, az alapok a holland Penoza című sorozatra épülnek, ami odakinn szép életet élt – ugyanez az amerikai változatra, a Red Widow-ra már koránt sem mondható el. Február 19-én kapjuk meg a startot, kedden, 21:10-es időpontban, azaz hétköznapi főműsoridőt szánt neki a csatorna. 8 epizódos első évadjában még feltűnik: Fekete Ernő és Schmied Zoltán. Nézzük azokat az első képsorokat, amikkel beharangozta az érkezését az RTL. Nem tűnik rossznak, azt kell hogy mondjam. Nyilván ne az Aranyélethez hasonlítsuk majd, mert azt az HBO készítette.

(A tovább mögött egy másik, azt se hagyjátok ki!)

Tovább…

Kommentáld!

Déli előzetes: The Walking Dead – 9B évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 January 31, 11:52-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Nem volt annyira rossz a The Walking Dead 9. évadjának első fele. Nyilván nem hozta vissza a fénykort, de azt érzékeltem, hogy a showrunner-váltás kezd beérni. Mennyire minőségi, amolyan horrorszerű midseason finálét szállítottak már?! Én elégedett voltam, bár azt is hozzátenném, hogy sok etapot kihagytam és az elvárásaim mértékét is csökkentettem. Február 10-én jön az évad második fele, ahol lesznek történések – elég csak arra a szabadulásra gondolni… nah nem spoilerezem. Mutatnám a két legfrissebb hazai ajánlóját.


(A tovább mögött egy másik ajánló.)

Tovább…

Kommentáld!

Este folytatódik idehaza a Vikingek

 
Beküldte: Kanyecc 2019 January 23, 17:27-kor a(z) Magyar előzetes témába.

A héten elmaradt a heti magyar premierekről szóló cikk, viszont így legalább az egyikről külön meg tudok emlékezni. Ez pedig az RTL Spike-ra érkező Vikings 5. évados debütja, ami az este folyamán lesz. Odakinn az 5×19 lesz terítéken, azaz egyetlen etapos lemaradást sorakoztathatunk fel, ami alapvetően nem is rossz teljesítmény. Ne feledkezzünk el arról se, hogy a már korábban berendelt 6. évad lesz az utolsó, amit majd valamikor az év végén, vagy a következő elején szállít a History Channel. Van kilátásban spinoff terv is, ellenben most kanyarodjunk vissza az este érkező The Departed c. epizódra, ami egyébként dupla részes lesz. Mutatnám a magyar ajánlóját, ami kellően kedvet tud csinálni akár ex-nézőknek is. Csekkoljuk csak!


Kommentáld!

Déli előzetes: Happy! – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 January 22, 12:37-kor a(z) videó témába.

A Syfy elborult sorozata hamarosan visszatér a 2. évaddal. A Happy!-re nem lehet sok rosszat mondani, hiszen Grant Morrison és Darick Robertson olyat szállított 2017. év végén, amihez hasonlót nem nagyon lehet felsorolni. A vendéglistájában feltűnt anno: Jerry Springer mellett Billy West és Weird Al Yankovic is. Március 27-én veszi folytatását a fantasy feketekomédia besorolás alatt futó agymenés, melyhez a napokban kijött egy friss ajánló, amit vétek lenne eltitkolni. Ne is szaporítsuk a betűk számát, adjuk át a teret a képi anyagnak.


Kommentáld!

Délutáni előzetes: Jamestown

 
Beküldte: Kanyecc 2019 January 19, 15:27-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Az Epic Drama nem az a hazai tévécsatorna, ami sűrűn szóba kerül a blogon, holott azért akadnak újdonságok a palettájukon. Ilyen a holnap, azaz január 20-án startoló Jamestown, ami a brit Sky One jóvoltából született meg 2017-ben. Nem is a premieren a hangsúly, hanem azon, hogy már a 3. évadját várjuk úgy, hogy itthon még egyet se mutattak be úgy, hogy közben meg Magyarország szolgált az egyik forgatási helyszínének. Hoppá.

Tehát eddig kétszer 8 epizódot már zsebben tudhat, a kezdés pedig 90 perces extra hosszúságú lesz, de ez mai viszonylatban átlagosnak tekinthető. A történet 1607-ben veszi fel a fonalat, amikor egy csapatnyi férfi telepes idegenként érkezik az amerikai kontinensre, hogy ott megalapítsák Jamestown. Az ottlétük eléggé embert próbáló, hiszen az őslakosokkal, a magánnyal és a bennük rejlő gonosszal is fel kell venniük a harcot. 12 évvel később hajó érkezik, tele nővel, akik abból a célból szállnak partra, hogy a férfi telepesek feleségei legyenek. Nah igen, csak 12 év alatt az ott élők merőben másabbak lettek. Kosztümös lesz, mutatnám az ajánlót további mellébeszéd nélkül.


Kommentáld!

Délutáni előzetes: Fam

 
Beküldte: Kanyecc 2019 January 10, 14:44-kor a(z) videó témába.

Nina Dobrev rajongói örülhetnek, mert a színésznő újfent tévézik, amit a The Vampire Diaries után nem mostanságra tettünk volna – hiszen többször is kijelentette, hogy a végére elfáradt. Most többkamerás komédiában próbál helytállni, ami azért lesz egy új kihívás számára, mert korábban sose szerepelt elő közönség előtt.

A Fam a CBS egyik midseason-re szánt üdvöskéje, amelynek epizódjaira a randomitás lesz a jellemző. Főszereplőnk: egy csajszi, akihez odaköltözik húga vőlegényestül, s ezáltal fenekestül felfordul az élete. További szereplők között kap helyet: Tone Bell, Odessa Adlon, Sheryl Lee Ralph és Brian Stokes Mitchell. Január 10-én éjjel okosabbak leszünk, ekkor mutatkozik be a nagyközönség előtt. Mutatnék egy ajánlót hozzá.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats