Reggeli előzetes: The 100 – 6. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 23, 9:54-kor a(z) videó témába.

Már csak egyetlen hetet kell várnunk a The 100 6. évadjának elstartolásáig. Április 30-án folytatódik Kass Morgan könyvét alapul vevő sorozat, aminél kicsit se túlzok, ha azt mondom, hogy kinőtte jobban magát, mint, amire annak idején számítottunk. Ergo, bátran emlegethetjük kultként, mert a jelenlegi sci-fi kínálat egyik beszéltettető résztvevője. Annak mondjuk külön örülök, hogy elkerüli a Star Trek: Discovery-t, mert két dudás nem igazán férne meg egy csárdába – még ha azok eltérő történettel is rendelkeznek. Lényeg a lényeg, hogy kiadott a csatorna hozzá egy újabb kedvcsinálót, ezt mutatnám a folytatásban.


Kommentáld!

Esti előzetes: The InBetween

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 21, 19:50-kor a(z) videó témába.

Nem vitte túlzásba az NBC a The InBetween első ajánlójának hosszát, ami 15 másodperces lett. A csatorna május 29-én, a nyári időszakra ütemezi a premierjét, amit egyesek Medium, mások pedig Ghost Whisperer utódjának tekintik a története alapján. A karakterközpontú krimi középpontjában: egy nő áll, aki ezáltal az ügyeket könnyebben göngyölíti fel. Akkor érzi képességet áldásnak, miután egy sötét gyilkossági ügybe nem vonják be, ami kellően rejtélyes még számára is. A szereplők között: a Harriet Dyer, Anne-Marie Johnson, Cindy Luna, Chad James Buchanan, Justin Cornwell és Paul Blackthorne Read. Mutatnám a már emlegetett előzetest!


Kommentáld!

Reggeli előzetes: Krypton – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 21, 9:58-kor a(z) videó témába.

A Syfy a napokban kitűzte a Krypton 2. évadjának premierjét, amit a csatorna június 12-én hoz vissza. A folytatáshoz csatlakozott Emmett J. Scanlan, mint visszatérő szereplő, aki az egyik főgonoszt, Lobo karakterét formálja meg a Superman előzménytörténetében, aki lényegében egy elpusztíthatatlan elme, aki szupererővel rendelkezik. Az elmúlt etapjával remekül hozott a Syfy berkeiben, jelenlegi zászlóshajója, így nem csoda, hogy a készítők au átlagosnál nagyobb teret kapnak a sztori kicombosítására. Mutatnám a hozzá kiadott előzetest.


Kommentáld!

A tényleges utolsó Gotham-előzetes

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 20, 18:44-kor a(z) videó témába.

Befutt a Gotham évad- és sorozatzáró epizódjának előzetese, amiben feltűnik végre a Denevérember. A Fox mindent megtesz, hogy a 100. epizóddal örökbúcsúra vonuló DC-s képregény-feldolgozásba még az is belenézzen, akinél a korábbi részek kimaradtak. Izgalmas 42 perc elé nézünk, annyi biztos. Nekem már most hiányzik, holott még szintre se hoztam. Az ilyen ajánlok után jön meg a kedvem előkapni a képregényeit, és olvasgatni. Nézzük csak…!


Kommentáld!

Esti előzetes: Swamp Thing

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 19, 19:10-kor a(z) videó témába.

A DC Universe a Titans és a Doom Patrol után a Swamp Thing-et hozza el a nézőknek. Május 31-én lesz a premierje, azaz nem kell olyan sokat várnunk a Mocsárlény történetére, ami az eredeti 13 részes berendeléshez képest csak 10-zel büszkélkedhet. Hogy vajon, milyen okból csökkentették az epizódszámát, arról nincs hivatalos infó, csak találgatás, ami annyi, mint a semmi… Tavaly májusban kapta meg a script-to-series státuszát, a gyártásban pedig a Warner Bros. TV működött együtt az Atomic Monster-rel. A sztori alapjául Bernie Wrightson és Len Wein képregénye szolgált, amit már megfilmesítettek, illetve animáció formában is tálaltak a régmúltban. Itt az ideje, hogy újabb köntösben láthassuk.

A szereplők között: Andy Bean, Crystal Reed, Derek Mears, Henderson Wade, Ian Ziering, Jennifer Beals, Jeryl Prescott, Kevin Durand, Leonardo Nam, Maria Sten, Virginia Madsen és Will Patton. Picit népesnek mondható, de az sose baj – kiemeltem a Mocsárlényt alakító színészt. Nézzük csak a beharangozó teaserjét, amiből sok nem derül ki, de a lényt legalább láthatjuk életnagyságban.


Kommentáld!

Esti előzetes: Bezár a Bazár! – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 17, 21:29-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Ha már délután szóba került a Bezár a Bazár! 2. évadja, akkor egy körben tudjuk le a kötelező menetet. Mutatnék hozzá egy rakatnyi ajánlót. A műsor annyit változott, hogy 25 millióra nőtt a megnyerhető össznyeremény. A műsorvezető páros maradt Majla és Tilla. Április 23-án 19:10-kor tehát visszatér, hétköznap esténként kapjuk az új részeket – A Bank című új kvízműsornak lesz a felvezetője. Nézzük csak!


(A tovább mögött másik 3 ajánló tekinthető meg.)

Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes: A Bank

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 17, 13:47-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Április 23-án új műsorrenddel áll elő a Tv2. Ugye Húsvéthétfőn leköszön az Exatlon Hungary 1. évadja, amivel két műsornak elengedő timeslot szabadul fel. A csatorna két saját gyártású elképzelést hoz a helyére. Az egyik a Bezár a Bazár! 2. évadja, amit 19:10-es kezdéssel tálal hétköznap esténként, a másik pedig egy új kvízműsor Stohl András műsorvezetésével, ami A Bank címet hordozza. Vele 20:45-től találkozhatunk, a Pénzt vagy éveket! 3. évadjának lesz a felvezetője.

A műsor kicsit komplex, ezért másolnám a sajtóanyagból a lényegét:

„A játék két részből áll, az első fordulóban 2 játékosduó párbajozik egymással. 4 kérdést kap a 2-2 pár, majd azok kerülnek a következő fordulóba, akik nagyobb összeget gyűjtenek össze válaszaikkal. A második forduló fő szabálya: 6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint! A nyertes pár egyik tagja kvízkérdésekre válaszol, eközben a másik versenyző a Páncélteremben trezorokat nyit. Összesen 30 trezor közül válogathat. A 2-es, 4-es és a 6-os kérdések kiemeltek – extra trezorokkal! A jó válaszok után nyitott trezorokban található összegek hozzáadódnak, rossz válasz esetén pedig levonódnak a nyereményből.

A végső, mindent eldöntő kérdésre a pár mindkét tagjának külön-külön kell jól válaszolnia – erre egy percük van fejenként. Ha a válasz jó, hazavihetik az addig összegyűlt nyereményt. Ha viszont nem ugyanazt jelölték, a benti játékos a pénzt felére csökkentve eldöntheti, hogy saját vagy párja.”

Mutatnám az első ajánlóját, csak mert van ilyenje:  


Kommentáld!

Délutáni előzetes: Archer – 10. évad (aka. Archer: 1999)

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 16, 15:14-kor a(z) videó témába.

Megvan az Archer 10. évadjának a premieridőpontja, ami május 29-re esik. A készítők eléggé elborultak lesznek a folytatásban, ugyanis az űrbe költöztetik a szereplőket. A széria az Archer: 1999 alcímet hordozza. Mellesleg, a magyar nézők se bosszankodhatnak, hiszen tavaly ősszel a Comedy Central jóvoltából megindul a szintrehozás a 9. évadjával, amit azóta meg is kaptunk, ergo, aki nyitott az eredeti szinkronjára és nem tudja kivárni a – várhatóan – őszi hazai startját, azok írják fel a naptárba, hogy ne felejtődjön el. Mutatnám az ajánlóját.


Kommentáld!

Délutáni előzetes: Big Little Lies – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 15, 17:12-kor a(z) videó témába.

Az HBO kihasználta azt, hogy a Trónok harcával egy nagyobb nézőtábort vonzott a műsorkínálata elé, így megmutatta az első ajánlóját a Big Little Lies 2. évadjának, ami – mint olvashattátok – június 9-én érkezik a 21 órás blokkba. Most 7 epizódot kapunk, amelybe csatlakozott: Adam Scott, James Tupper, Jeffrey Nordling és Meryl Streep. Nem is akarnám szaporítani a szót, helyette mutatnám azt az egyperces kedvcsinálót, amivel megpróbálnak kedvet csinálni Reese Witherspoon-ék sorozatához, hogy aki még nem hozta magát szintre, az megtegye a következő hetekben.


Kommentáld!

Déli előzetes: Veronica Mars – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 14, 12:52-kor a(z) videó témába.

Mi érkezett hétvégére?! Egy klasszikus sorozat felélesztése. Már egy ideje divat, hogy ha nincs új ötlet épp talonban, akkor vegyünk elő egy régit, és rebootoljuk. Ez történt a Veronica Mars esetében is, ami 2004 és 2007 között élt meg 64 epizódot kezdetben a UPN, majd a WB fúzió után a The CW műsorán. 12 évvel később azonban megkapjuk a folytatását, még hozzá 2019. július 26-án. 8 epizódra adott a Hulu berendelést. Arról is időközben lehullott a lepel, hogy az évadnyitány a Spring Break Forever címet hordozza. További érdekesség, hogy ugyanezen a napon a komplett etap felkerül a streaming szolgáltató kínálatába. Mutatnám az első kedvcsinálóját, avagy a beharangozó videót, amit a csatorna tett közzé tegnap!


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats