Kulisszák mögött James Wannel

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 17, 12:19-kor a(z) videó témába.

Továbbra sincs meg a valós oka a Swamp Thing kaszájának, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy egyenes választ sosem fogunk kapni. Egyes források szerint az adókedvezmény beváltása okozta a vesztét, ugyanis 40 millió helyett – egy malőrből eredően – csak 14 millió került folyósításra, amivel jelentősen átlépték a költségkeretet. Egy másik szerint, a készítőgárdában kialakult nézetkülönbség okozott egyfajta fejetlenséget, ami nem igazán tetszett a felsőbb vezetésnek. Mindegy is! A második évadra már ne számítsatok, holott fellebbentek olyan hírek, hogy a DC Universe-t felkereste más csatorna, hogy átvegyék a folytatás jogait, de hamar elhaltak a tárgyalások. Foglalkozzunk mással! Hoznék egy kulisszás videót, melyben James Wan vezet be minket a színfalak mögé. Nem hosszú ebéd mellé pont helytálló.


Kommentáld!

Reggeli előzetes: Mr. Whiskey

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 12, 8:46-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Eléggé friss sorozatot hoz el az este folyamán az RTL Klub, hiszen a Whiskey Cavalier a 2018/19-es idény egyik újonca, amit az ABC csatorna a midseason időszaka alatt tálalt az amerikai közönségnek. Aki olvassa hírmorzsáinkat, az tudhatja, hogy a májusi Upfront során elkaszálásra került, melynek legfőbb oka a gyenge nézettsége volt; azonban, utána megindult egy mentőprojekt, ami által a rajongók még elkezdhettek bizakodni, hátha lesz valami a 2. évadból – de a tárgyalások a közös nevezőre jutás hiányában meghiúsultak. A kasza könyvelhető. Ettől függetlenül az RTL Klub szerda esténként műsorára tűzi, még hozzá duplázva, tehát nem csak a nyitó hetében kapunk két részt belőle, ami azért jó hír. Kicsit számomra olyan Castle pótléknak megélt volt a pilot, előzetesei eléggé beszédesek, így nem írnék többet hozzá.

A végére pedig mutatnám a szinkronlistáját:

Magyar szöveg: Kiss Barnabás
Szinkronrendező: Nikodém Gerda

Főszereplő:
Scott Foley (Will Chase) – magyar hangja: Schmied Zoltán
Lauren Cohan (Frankie Trowbridge) – magyar hangja: Soleczki Janka
Ana Ortiz (Susan Sampson) – magyar hangja: Ősi Ildikó
Tyler James Williams (Edgar Standish) – magyar hangja: Szatory Dávid
Vir Das (Jai Datta) – magyar hangja: Tóth Barnabás
Josh Hopkins (Ray Prince) – magyar hangja: Kautzky Armand


(A tovább mögött egy másik, hosszabb ajánló.)

Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes: Marvel’s Jessica Jones – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 6, 22:01-kor a(z) videó témába.

Februárban sokkolta a tévénézőket azon hír, hogy a Netflix elkaszálta a The Punisher-t és a Jessica Jones-t is. Ugye, ez volt az a két Marvel-sorozat, amiről korábban nem döntött, ők sem élték meg a 2020-as esztendőt, de hát az okokról már azóta mindenki tud. A nagy kérdés, hogy a készítők a tavaly ősszel startolt forgatáshoz miként álltak hozzá, hiszen akkor még nem lehetett semmit tudni arról, hogy mi lesz a sorsa? Úgy csinálták-e meg, mint ha az utolsó etapja lenne, vagy ezzel nem számoltak és nyitva hagynak egy sornyi kérdést a történeténél? – Reméljük azért biztonsági játékra törekedtek, de erre úgy is kapunk választ június közepén. Mutatnám a legfrissebb ajánlóját, amiből lehet meríteni, merre haladnak tovább sztori szempontból…


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: Carnival Row

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 5, 11:03-kor a(z) videó témába.

A nyár zárásaként hozza az Amazon a Carnival Row-ot, amihez a héten kiadta az első hullámnak szánt promóció anyagjait. Az már nem titok tehát, hogy augusztus 30-án startol, ahogy az sem, hogy nagyjából milyen stílust képzeljünk magunk elé, hiszen befutott az első ajánlója, amiből már lehet véleményt nyilvánítani.

Rene Echeverria és Travis Beacham által készített projektet Paul McGuigan rendezésével tálalják, ami egy fantasy lesz noir beütéssel. A sorozat a 18. századi viktoriánus Londanjában játszódik, egy másik múlt síkban, ami emberek és egyéb teremtmények népesítenek be. A csavart pedig egy sorozatgyilkos adja, aki nem válogat, és ezzel a rendet veszélyezteti. Két főszereplője: Cara Delevigne és Orlando Bloom; valamint: Alice Krige, Andrew Gower, Ariyon Bakare, David Gyasi, Indira Varma, Jamie Harris, Jared Harris, Karla Crome, Simon McBurney és Tamzin Merchant. Nézzük, mit dobtak össze.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: Trinkets

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 2, 11:00-kor a(z) videó témába.

Miután lehullott a lepel, hogy mikor érkezik a Trinkets a Netflix kidobta a hozzákapcsolódó kreatívokat, amit összekukáztam nagyjából három oldalról. Most, hogy kb. mindent tudunk a sorozatról, mert tényleg csak várnunk kell, hogy a premierjén túl legyünk. Ugye három tinédzser lány kap helyet a sztori középpontjában. Az elképzelést pedig az a gyártó vitte véghez, amihez kapcsolódik a Pen15 és a Light as a Feather. Mindezt alapul véve nem sok hibázási rátát vélek felfedezni, de szavaimnak biztos alapot nyújt a folytatásban érkező előzetese, ami másfél percben ad betekintést a kezdésébe. A premierje cirka két hét múlva lesz.


Kommentáld!

Esti előzetes: The Handmaid’s Tale – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 30, 18:27-kor a(z) videó témába.

Nyakunkon A szolgálólány meséje című Hulu-s sorozat 3. évadjának premierje, én meg azon agyaltam, hogy hiába láttam az 1. szériáját, nem született róla írás; illetve, mikor tudom befejezni a másodikat, melynek a felénél járok nagyjából, mert szabadidőből nincs sok mostanság. De gondolom ezt észre vettétek abból is, hogy még csak az NBC-s Upfront összegzők kerültek ki a blogra, holott piszkozatban előre dolgoztam akkor tájt, viszont panaszkodás helyett… Mutatnám a legfrissebb ajánlóit a folytatásnak, amit június 5-én kapunk meg a Hulu jóvoltából. És ha lehet hinni a menetrendnek, akkor egyből három részt kapunk, majd beáll heti egyre. Nem szaporítanám tovább a szót, kezdjük a leghosszabb verzióval.


(A tovább mögött további három előzetes. Azokat se hagyjátok ki a nézés alól.)

Tovább…

Kommentáld!

2019/20 – NBC-előzetesek (4): Lincoln

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 29, 15:41-kor a(z) videó témába.

A legmegosztóbb újoncot kapjuk a Lincoln személyében. Egyesek várják; mások pedig már a premier előtt elmarasztalják, mert nem látják az “erőt” a produkcióban. Érdekes mindez, hiszen könyves alapokon nyugszik a történet. A Jeffrey Deaver-féle Lincoln Rhyme regényeire épít az NBC berendeltje. Itthon A csontember címen lehet ismerős. Középpontjában: egy olyan nyomozó áll, aki súlyosan megsérül egyik ügye során, azonban még így is a rendőrség hasznára tud lenni képességeivel, ismereteivel – mivel egy törvényszéki zseni valójában, aki néha jobban ismeri az elkövetők gondolatait, mint ők maguk. Engem leginkább a The Blacklist-re emlékeztet, ami azért szép életpályát futott, bár hogy is nézzük.

Az elmúlt időszakban egy olyan hír köthető még hozzá, hogy Seth Gordon, aki a pilot rendezőjeként van számon tartva 3 éves szerződést írt alá a Sony Pictures TV-vel. Nos, nézzük mit kapunk midseasonben!


Kommentáld!

Esti előzetes: Perpetual Grace, LTD

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 28, 20:23-kor a(z) videó témába.

Annyira jókat mosolygok olyankor, amikor feltűnik a színen egy újabb tévés konkurencia. Nyilván csak nekünk új! A Pennyworth által került először szóba az EPIX nevű csatorna a blogon, ahova június elején érkezik a Perpetual Grace, LTD is. Ismerősen hangzik a címe? – Meglehet, hiszen már volt szó róla, amikor megmutattuk az első plakátjait. Szintén egy odafigyelős ötlet, melyben egy szélhámost és egy lelkipásztort ismerhetünk meg. Akkor leírtam mindent, amit érdemes tudni az újoncról; most inkább mutatnék hozzá előzetest, az mégis csak beszédesebb. Várós ugye?!


(A tovább mögött még egy ajánló!)

Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes: The Butcher

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 26, 17:27-kor a(z) reality,videó témába.

Nem, nem a Crackle tavalyi szkriptjéről van szó, hanem a History Channel legújabb reality-jéről, ami a verseny vonalat erősíti. Mondhatnám azt is, hogy a Forged in Fire kapott egy titkolt spinoff elképzelést, de akkor gonosz lennék, mert ilyenről sehol se írnak, mégis a felállás kísértetiesen hasonlít az ottanira. Csak míg ott a négy játékos késeket és más vágófegyvereket készít, addig itt a versenyzőknek az a feladata, hogy különféle élőlényeket konyhakész állapotra készítsenek elő adott időn belül. Minden epizód végén megkapjuk a nyertest, azaz 3 feladaton keresztül kell nekik bizonyítaniuk.

A projekt a kezdeti stádiumában: American Butcher munkacímen futott, azonban mostanra ez megváltozott, csak nevezzük The Butcher-nek. A készítők között: Matt Ginsburg és Tim Healy mellett Jim Pasquarella, Dolores Gavin és Mary E. Donahue Read foglal helyet. A zsűritagok sorában: Colby Donaldson, Roxanne Spruance és Michael Sullivan. Mutatnám hozzá a kedvcsinálót. Mikor lesz a hazai premier, mert már nézném!


Kommentáld!

Délutáni előzetes: Stranger Things – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 25, 16:09-kor a(z) videó témába.

A héten a Netflix nem csak karakterplakátokat hozott a Stranger Things-hez, hanem egy új előzetest is, csakhogy a nézőkbe elkezdje adagolni, hogy hamarosan visszatér szeretett sorozatuk. Nem feledni a dátumát, ami július 4-re esik, ami ugye az amerikai függetlenség napja, ergo, nagy darálásra lehet számítani az országban. Mellesleg a streaming szolgáltató már javában készíti a 2. évadnak a szinkronját, az első részei magyar hanggal is elérhetők, ami felvet bennem egy kószakérdést: vajon a 3. etapra végeznek-e a munkálataival, illetve az új felvonásnál elképzelhető-e a premierrel egyidejű szinkron? – Az lenne csak igazán év híre. Már nem kell sokat várnunk, hogy megtudjuk, addig mutatnám a Billy-re épülő kedvcsinálóját.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats