Reggeli előzetes: Sabrina hátborzongató kalandjai

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 15, 8:37-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Tetszik a Netflix gondolkodása, hiszen attól függetlenül, hogy már lement egy sorozatának több évadnyi premierje, nem engedi csak úgy el, hanem utólagosan is felkarolja. Történt ugyanis az, hogy a Chilling Adventures of Sabrina-nál már két évadon is túlvagyunk, amihez azóta már érkezett magyar felirat, azonban a szinkronjával még adós a streaming szolgáltató. Nos, az elmúlt hetekben megérkeztek a szinkronos ajánlói az etapjainak, ami arra ad következtetni, hogy a közeljövőben beélesítik az első 2 évadjához mindezt. 20 részről beszélhetünk, hiszen 11:9 felállásban adta le a 2018/19-es idény őszi és tavaszi idényében a 20 chapterjét. Ha tippelnem kellene, akkor amondó vagyok, hogy Mindenszentek tájára teszik élessé a projektet, de ez csak egy lehetséges húzás… Mutatnám mindkét széria kedvcsinálóját!Tovább…

Kommentáld!

Déli előzetes: The Birch

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 14, 12:15-kor a(z) videó témába.

Hupsz, erről teljesen megfeledkeztem, de a jó hír, hogy már nézhető a Facebook Watch legújabb sorozata, a The Birch, amit a közösségi platform október 11-én élesített be. Esetleg már valaki túl van rajta?

Alapjául az azonos, a The Birch című rövidfilm szolgál, ami Youtube-on megnézhető. A középpontjában: egy tisztaszínű tinédzser, illetve egy védelmező szörny áll, akiknek kapcsolatára helyeződik a hangsúly. Bemutatásra kerül mindkettőjük oldaláról, milyen is a kapocs, ami kettőjük között fennáll. A szereplők között: Dempsey Bryk, Midori Francis és Xaria Dotson. A készítőgárdában: J. Casey Modderno, Dylan Mulick és David Aslan, valamint Kate Krantz, John William Ross, Jack Davis és Amy Wang. Utóbbi felelt a rendezésért. A gyártásért a Crypt TV felelt. Mutatnám a legújabb ajánlót, akinek pedig tetszik, az már csekkolhatja.


Kommentáld!

Remekül nyitott a Batwoman

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 10, 12:08-kor a(z) videó témába.

„Intrigung” – Variety

Stylish” – Den of Geek

A The CW talán mostantól biztosan átértékeli a vasárnapjait? Tavaly döntött úgy az országos csatorna, hogy visszafoglalja és feltölti a 20 és 21 órás blokkokat tartalommal. És milyen jól tette, mert jelenleg a hét legjobb számait szállítja. Történt ugyanis az, hogy a hétvégén leadott Batwoman magasabb nézettséget generált a teljes lakosságnál, mint a The Flash, ami a 2018/19-es idény legnézettebbje lett házon belül. Nyilván kell még fejlődni a 18-49 éveseknél, de nincs akkora lemaradása, mint pl.: az All American.

Mutatnám az eddigi produkciók nézettségi mutatóit:

#1 Batwoman (1×01) – 1.860M; 18-49-ben: 0.50
#2 The Flash (6×01) – 1.622M; 18-49-ben: 0.60
#3 Supergirl (5×01) – 1.263M; 18-49-ben: 0.40
#4 Black Lightning (3×01) – 891e; 18-49-ben: 0.30
#5 All American (2×01) – 884e; 18-49-ben: 0.30

A The CW meg is ragadta a lehetőséget, és a kritikusok legjobb szavait összeszedte egy előzetesbe, csakhogy eljusson a nézőkhöz azt, hogy mennyire jó lett a legújabb DC univerzumos elképzelése, ami természetesen jelen lesz az éves Arrowverse-ben.


(Bónuszként a ‘tovább mögött’ megtaláljátok az 1×02-es The Rabbit Hole című epizód ajánlóját. Aki látta a pilotot, annak kötelező kevdcsináló.)

Tovább…

Kommentáld!

Most elhagyjuk Castle Rock-ot

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 9, 19:25-kor a(z) videó témába.

Csípem az ilyen insider videókat! Helye is van a blogon, mint annak a rendje!

Október 23-án érkezik a Hulu műsorára a Castle Rock 2. évadja. A streaming platform feldobott a netre nemrég egy videót, ami a „Now Leaving Castle Rock” címre hallgat és benne az éjszaka közepén egy illető elhagyja a hírhedt Castle Rock területét. Nyilván az lenne a videó mondanivalója, hogy mindenki nyissa kiszemét és élesítse fülét, mert az út cseppet se lesz olyan nyugodt, mint amilyennek elsőre tűnik. A 14 perces hosszából fakadóan sok embert nem vonzott az insider anyag, azonban, aki látta az eső évadját, és várja a folytatást, annak kutyakötelessége megcsekkolni, hogy mivel hozzánk ránk a premier előtt a parát. Nem szeretném ellőni!

A tovább mögött találjátok mindezt. Popcornt tessék bekészíteni.

Tovább…

Kommentáld!

Déli előzetes: Crisis on Infinite Earths

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 9, 14:19-kor a(z) videó témába.

Sorra startolnak el a DC univerzumhoz kapcsolódó sorozatai a The CW-nek, így nem is véletlen, hogy már időben belekezdett az évvégi és jövő év eleji 5 részen át tartó legújabb crossover epizódjának, a Crisis on Infinite Earths promózásába. Másrészről, most volt a New York-i Comic Con, ahol a képregény rajongóknak megint elhintettek néhány infót, de igazából a most következő előzetesen van a hangsúly. Bónuszként a tovább mögé bebiggyesztettem még másik kettőt, amik még nem voltak publikálva, hátha valakinek az életéből kimaradt.


(A ‘tovább mögött’ másik két előzetes tekinthető meg hozzá.)

Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes: Vikings – 6A. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 8, 14:35-kor a(z) videó témába.

A New York-i Comic Con ideje alatt a History Channel is beszállt az infó közlésbe, hiszen a Vikings-ről régen esett szó a köztudatban. Mint az napi híreinkben olvashattátok, tartják magukat a januárban tett ígéretükhöz, miszerint még az év végén elstartol a 6. etap első fele. Anno ugye lefixálták, hogy az utolsó felvonásra berendelt 20 epizódot felezve tálalják, ezzel is elnyújtva annak premierjét. Számukra ez azért lehet fontos, mert több idejük lesz a spinoff sorozat előkészítésére, aminek szintén zöld utat adtak. Ne rohanjunk annyira előre, fókuszáljunk a decemberi visszatérésre, ami kapott egy hosszabb kedvcsinálót. Mutatnám a folytatásban!


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: Devs

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 8, 10:02-kor a(z) videó témába.

Jó régóta várjuk, hogy valami történjen a Devs háza táján. Mondjuk mostanság az FX se erőlteti meg magát hír és marketing téren. A tavaly nyáron berendelt minisorozat premierje vélhetően 2020-ban lesz, azonban a Comic Con alatt érkezett hozzá egy kedvcsináló, ami azért jó ütemezésű, mert Mr. Robot utolsó évadja a napokban rajtolt el az USA Network műsorán.

Mi a közös kettőjükben? Lehet semmi, de annyi mindenbizonnyal, hogy ennek is a főhőse egy programozó lesz, csak éppen női kiadásban. A sorozat cselekményét az adja, hogy a fiatal tehet nyomozásba kezd munkáltatójánál, ugyanis arra gyanakszik, hogy pasija eltűnése mögött főnöke lapulhat, illetve egy bizonyos titkos projekt, amit a San Francisco-i techcége egyik titkos részlegén folytat. A szereplőgárdában: Sonoya Mizuno, Nick Offerman, Jin Ha, Alison Pill, Zach Grenier, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson és Karl Glusman foglal helyet, azonban visszatérőként feltűnik: Jefferson Hall, Linnea Berthelsen, Georgia King, Aimee Mullins és Caitlin Kimball is. A forgatókönyvet: Aley Garland rakta össze; a kreatív csapatban azonban még helyet kap: Allon Rich, Andrew MacDonald, Eli Bush és Scott Rudin.

Azt se feledjük el, hogy utóbbi kreátor stúdiója, a Scott Rudin Productions (Barkskins, Diagnosis) is közreműködik a gyártásába, valamint a DNA Television és az FX Productions. Jövő tavasszal okosabbak leszünk, mégis mire számíthatunk. Mutatnék addig is egy előplakátot, amit a jenkiknél tolnak már ilyen koraiban!

(A ‘tovább mögött’ rátaláltok az előzetesére. A Mr. Robot után kedvelőinek kötelező a semmitmondó teaser!)
Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes: Snowpiercer

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 7, 16:18-kor a(z) videó témába.

Érdekes ívet tudhat maga mögött a Snowpiercer, ami a TNT-n kezdte meg életciklusát, azonban nemsokkal később már a TBS berkein belül emlegetett projekt lett. A nyáron megrendezésre került San Diego-i Comic Con-on legalábbis hozzá adták le az előzetest, viszont nemrég újabb bejelentés érkezett vele kapcsolatban, miszerint mégis a TNT szolgáltathatja az otthont számára. Mivan?! Igen, kicsit késze-kuszának tűnik körülötte minden, remélhetőleg ez nem hat ki a produkcióra, amiből korábban készült mozifilm is Túlélők viadala alcímmel. Hogy pontosan mit kell tudni róla, azt ide klikkelve elolvasható, most mi csak a New York-i Comic Con-on leadásra került kedvcsinálót hoznánk el, hiszen nemsokára aktuális le a premireje.


Kommentáld!

Ez történt a Peaky Blinders első 4 évadjában

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 6, 14:36-kor a(z) videó témába.

Mérföldkőhöz érkezett a Netflix lokalizációja hazánkba, amiről a folytatásban majd lesz külön cikk, azonban most előbb mutatnék egy „mi történt eddig” összefoglalót a Peaky Blinders első 4 évadjához. Ugye a BBC adott az eddig évadjainak otthont, és ez az 5. etap során se változott, hiszen augusztus és szeptember folyamán már lement a szigetországban; viszont a streaming szolgáltatások fénykorában már ez nem hírértékű, nem úgy mint az, hogy a Netflix megvásárolta az utósugárzási jogait, és októberben kínálatába élesítette a népszerű ötletet. Igen ám, de akadnak olyan nézők, akik már elfelejtették, hogy mi történt az elmúlt 4 évben, mégis csak 2013-ban startolt, aminek immáron 6 éve…

Nos, nekik lesz jó az alábbi összefoglaló videó, ami az elmúlt 4. szezon történéseit foglalja össze cirka 20 percben. Tehát van bőven tartalom benne. Nem is szaporítanám a szót, aki megnézné, az klikkeljen a tovább mögé!

Tovább…

Kommentáld!

Megérkezett a harmadik The Walking Dead-sorozat előzetese

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 5, 23:22-kor a(z) videó témába.

Ami nyáron San Diego, az ősszel New York. Bizony, megkezdődött a Comic Con New York-i csapója, ahova újfent nagy durranásokat tartogatnak a résztvevők. Természetesen a képregényvilág újabb börze állomását a The Walking Dead második spinoff-ja uralhatja, mert kiadták az első hosszú előzetesét a 2020-ban érkező testvérsorozatnak. További érdekesség, hogy még mindig nem tudni, milyen címen akarja az AMC elénk tálalni, ezért az internet népe elnevezte The Walking Dead: Universe-nek – de még egyszer megjegyezném: ez nem a hivatalos címe a projektnek, csak jobban hangzik, mint az untitled third TWD series. Na ugye.

A történet középpontja nem változott, ugyanabban az apokaliptikus környezetben kalauzolnak az írók, mint az elődöknél, azonban időben a járvány kitörése után egy évtizeddel járunk. Az is tiszta sor, hogy olyan fiatalra helyeződik a hangsúly, akik a „halott világba” születtek. A szereplőgárdában biztosan ott lesz: Alexa Mansour, Aliyah Royale, Annet Mahendru, Hal Cumpston, Joe Holt, Nico Tortorella és Nicolas Cantu. A készítőgárdában: Charlie Adlard, Robert Kirkman, Tony Moore mellett Scott M. Gimple és Matt Negrete foglal helyet.

A start 2020 tavaszára van beígérve. Az AMC Studios továbbra is az egyedüli gyártója. Irány a tovább mögé az előzetesért.

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats