Délutáni előzetes: A Sötét Kristály – Az ellenállás kora

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 17, 10:36-kor a(z) Magyar előzetes témába.

A hónap utolsó napjaira is készül a Netflix egy nem akármilyen premierrel. A The Dark Crystal: Age of Resistance több szempontból is várós elképzelés. Az egyik, hogy nem semmi szinkron csapattal dolgoztak a készítők. A másik, hogy egy kult bábsorozatnak a felélesztett előzményeként érkezik, ami műfajteremtőnek is mondható, hiszen 2019-ben bátran tehetnénk fel a keresztkérdést, hogy mit keres egy ilyen megvalósítás képernyőn. Aztán azt se feledjük el, hogy van hozzá szinkronos előzetes, amiből arra következtethetünk, hogy a teljes évadhoz a premiert követően elérhető lesz a magyarhanggal kiadott változat. A történetében: három ifjú gelfling próbálja megmenteni a világot, s ennek fegyvere, hogy forradalmat robbant ki a Császár ellen. Nézzük csak a magyarul beszélős ajánlóját!


Kommentáld!

Befutott a The Witcher szinkronos előzetese

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 16, 17:49-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Valamikor az év második felében érkezik a Netflix-re a Trónok harca méltó utódjának behirdetett The Witcher, ami a Vaják magyar címre fog hallgatni. A napokban a streaming szolgáltató beélesítette a szinkronos előzetesét, amiből egyből következtethetünk arra, hogy a premierje környékén vélhetően nem csak eredeti hanggal csekkolhatjuk. Ha tippelnem kellene, akkor, mint a Stranger Things-nél, nagyjából félhónapos csúszással hozzák el, nem pedig a debütjével egy időben. DE ne legyen igazam, mert elszomorodom! Nem is szaporítanám a szót, helyette átadnám a magyarhangoknak a szerepet. Első hallásra abszolút meggyőző számomra a hangválaszték, örülök, hogy odafigyelnek az ilyen „apróságokra” is!


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: 13 Reasons Why – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 16, 12:39-kor a(z) videó témába.

A Netflix úgy döntött, hogy a jövő héten érkező 13 Reasons Why kampányát lezárja egy héttel a premier előtt. Ennek értelmében kiadta hozzá az úgy nevezett “finale promo”-t, magyarosabban az utolsó előzetesét. Azt már tudjuk, hogy a szinkron munkálatai befejeződtek az előző évadoknak – az viszont kérdéses, hogy mikor teszi elérhetővé a Netflix mindezt. Gondolom már csak megegyezés tárgyát képezi a folyamat. Meglepődve tapasztaltam, mennyire felkapott a címe a hazai berkekben, holott azért akkora hype-ot nem kapott, mint a Stranger Things. Hamarosan elhozom a plakátjait, viszont most koncentráljunk rá az utolsó kedvcsinálójára, mert augusztus 23-án indul a Who Killed Bryce Walker? kérdésre a válasz vadászat!


Kommentáld!

Délutáni előzetes: Back to Life

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 14, 17:52-kor a(z) videó témába.

Nemrég mutattam meg a Back to Life kreatívját, ami nem túl beszedés, csak egy bicikliző csaj látszik rajta – amiből mindenre asszociálnék, csak éppen arra nem, amire kellene valójában. Ugye azáltal, hogy a Netflix-en kipörög az Orange is the New Black a börtönös műfaj parkolópályára kerül, de csak ideiglenesen, ugyanis a Showtime őszi kínálatában feltűnik az utánpótlás, ami noha nem a börtönben játszódik, de érínti a témát a főhősön keresztül, aki 18 év után szabadul frissen onnan. Nyilván a célja, hogy felvegye a ritmust a hétköznapi emberekkel. Nem is szaporítanám a szót, átadnám a teret a kedvcsinálójának! Október 6-án kiderül, mennyire lett jó.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: Two Sentence Horror Stories

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 14, 10:39-kor a(z) videó témába.

A horror tematikájú ötletek talán a legmegosztóbbak közé tartoznak. Manapság sok elképzelésre rábiggyesztik, de olykor nem érzem jogosságát. Inkább feltűnési viszketegségben szenved a legtöbb ilyen produkció – mert tényleg hiánycikként tartható számon, az embergyermeke pedig felkapja a fejét rá örömében. Az meg egy másik dolog, hogy új definíciója a slasher, avagy magyarosabban kaszabolós elképzelések, amikből az elmúlt években kaptunk szép számmal. Na, csak arra akarok kilyukadni, hogy Two Sentence Horror Stories előzetesei alapján jónak tűnik, de túlzásnak velem a műfaj besorolását – vagy a rémisztgetős már horror? Mutatnák néhány kedvcsinálót hozzá.


(A tovább mögött egy másik előzetes, illetve egy kulisszás videó! Azokat se felejtsétek ki a sorból!)

Tovább…

Kommentáld!

Déli előzetes: HBO

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 13, 12:37-kor a(z) 2019/20 sorozatai,videó témába.

Az HBO nagyon ért a csatornapromók készítéséhez. Az alábbi ajánló is azt mutatja, hogy a 2019/20-as idény sok jó ötletet hoz a képernyőjükre, amik közül csak egyet emelnék ki, a Watchmen-t, melynek premierjét nagyon várom. Nem jeleztem sehol, de a Szukits kiadó részéről ismét elérhető a keményborításos képregény kiadása, ami már korábban is kiadásra került, csak készlethiányból adódóan a beszerezhetetlen kategóriát erősítette. A másfél perces kedvcsinalóban esik szó a Westworld-ről, a napokban startoló Sucession-ról és még sok másról. Nézzük csak…!


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: Treadstone

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 13, 11:49-kor a(z) videó témába.

Nemrég írtam, hogy az USA Network október előtt nem nagyon hozza el a Jason Bourne-hez kapcsolható tévés elképzelést, melyhez jött egy újabb előzetes. Különlegessége, hogy a sorozat főhősét láthatjuk budapesti környezetben – hiszen épp végig siklik villamossal az egyik jelenetben a budai oldalon, a háttérben pedig feltűnik a Parlament. Kétségtelen, hogy jóféle akcióból ma hiány van a tévében, és most a műfajjal ne azonosítsuk a képregény-feldolgozásokat, inkább olyasmire gondoljunk, mint, amit anno a Person of Interest képviselt vagy a jelenben a Jack Ryan. Nem is szaporítanám a szót, nézzük a legújabb kedvcsinálóját. A részletekről már korábban beszámoltam.


Kommentáld!

Déli előzetes: Carnival Row – 1. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 11, 12:47-kor a(z) videó témába.

Welcome to Carnival Row!

Az Amazon kiadott egy újabb előzetest a nemsokára érkező fantasy sorozatához, a Carnival Row-hoz, ami a nyár vége legígéretesebb újoncának néz ki. Ehhez kétség sem fér! Mindezt igazolja az a kétperces kedvcsináló, amit a folytatásban mutatnék meg. A története a viktoriánus korba kalauzol el, ahol egy nyomozásba kapcsolódunk be, melynek két résztvevője, két külön fajból kerül ki, ugyanis az emberek mellett tündék is helyet kapnak a világképben. A külföldi kritikusok odavoltak tőle, eléggé esélyes, hogy a jövő évi díjátadókon sorra hozza majd el a díjakat. Nézzük, mit raktak össze újfent!


Kommentáld!

Reggeli előzetes: Katy Keene

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 11, 9:43-kor a(z) videó témába.

Nemsokára érkezik a Riverdale újabb spinoff-ja, ami már tényleg a The CW házánál landolt. Ugye a Chilling Adventures of Sabrina, amit az elsőjeként tartunk számon a Netflix berkeiben éli életét. A középpontjában: egy lány áll, aki imádja a divatot; illetve New Yorkban szeretné beteljesíteni álmát, hogy divatlegenda legyen, és ezért meg is tesz mindent. A készítői nem tartják kizártnak, hogy a közeljövőben crossoverek formájában feltűnjenek az anyasorozat szereplői a történetében. A főszerepet Lucy Hale kapta, akit a Pretty Little Liars-ből ismerhettünk meg. A TCA Press Tour alkalmával napvilágot látott egy újabb ajánló hozzá, ezt mutatnám meg a folytatásban. Nézzük csak…!


Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes: Almost Family

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 10, 19:01-kor a(z) videó témába.

Azért a két kulcsszó el van ejtve az Almost Family ajánlójában, ami a napokban jött ki. Az egyik a Friday Night Lights, a másik pedig a Parenthood – mert kettőjük készítőgárdájához kapcsolható a Fox következő nagydobásának tűnő újonca, ami átnevezésre került Not Just Me címről valamiért. A története alapul veszi az ausztrál Sisters című sorozatot, amelyben egy egyke nő foglal helyet, aki megtudja apjától, hogy orvosi karrierje során több nőnek segédkezett teherbe esni – s így mégse annyira egyke, mint azt korábban gondolta. Célja, hogy felkutassa testvéreit, és fény derüljön mindenre, apja most valójában hős vagy sem. A forgatókönyvet: Annie Weisman nevéhez köthetjük. Szerdára kapott helyet, nézzük a legfrissebb kedvcsinálót hozzá.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats