SG1 maraton a SyFy-on

 
Beküldte: FERCSA 2009 November 9, 19:48-kor a(z) Guru TV témába.

Kanyecc nemrég említette, hogy Stargate-maraton megy a SyFy-on. A véletlen folytán épp tegnap állítottuk rá a GuruTV-t, úgyhogy nincs más tenni, mint élvezni a Csillagkapu első szériájának eredeti szinkronját. Enjoy :)

Kommentáld!

Felélesztjük a tévénket

 
Beküldte: Kanyecc 2009 October 12, 10:44-kor a(z) Guru TV témába.

Ha már unod a tévénézést, akkor újíts be. Halkan megsúgom, hogy mi pont kapóra fogunk jönni.

Nem szaporítanám a szót, rátérek a lényegre. A Chuck GuruTV-s népszerűsége elgondolkoztatott bennünket, hogy fel kellene élesztenünk szolgáltatásunkat. Az elmúlt hetekben végig nézhették a sorozat itthon le nem vetített epizódjait, amire szép számmal összegyűltetek. Most újra levettük a polcról a témát.

Az ötlet (GuruTv-nek legyen állandó műsorrendje) már jó ideje ott van bennünk. Úgy tűnik eddig kellett várnotok. Íme a kínálatunk:

Hétfő: Doktor House – 5. évad (magyar szinkron).
Kedd: Chuck – 2. évad (angol szinkron).
Szerda: Narancsvidék – 1. évad (magyar szinkron).
Csütörtök: Family Guy – 1. évad (magyar szinkron, dupla epizód).

Miért pont rájuk esett a választásunk? A Doktor House alap. A Chuck hozta a sikert. A Narancsvidék a gyökerünk. A Family Guy a kedvencem. (És a péntek? Hát az kiadó, azaz nincs még ötletünk. Jöhetnek a tippek: Hung, stb.) A hét első három napján lévő koncepciókból 1-1-1 epizódot láthattok heti rendszerességgel, míg a FG-ből duplát. Kezdés mindennap 20:00-tól. Emlékeztetők lesznek. Szóljatok ismerőseiteknek. Itt a remek lehetőség a pótlásra, az újra csekkolásra minden kedves addiktnak.

Kommentáld!

Csatornát vált a Chuck

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 3, 19:55-kor a(z) Guru TV,Magyar hírek témába.

Múlt pénteken írtuk meg, hogy az RTL Klub leveszi jó néhány sorozatát a képernyőjéről, hogy fel tudja venni a harcot a TV2-vel. Ugyebár a hadi felállás felborult, mivel a Fringe távozott, a Tv2 pedig duplázva adja a Crusoe-t, ezért át kellett variálnia a napokat. Többek között, ennek a Chuck is áldozata lett (ahogy a Döglött akták 4. évadja, illetve a behíresztelt Vanished.)

chuck

Man vs. Wild nézése közepette támadt egy perverz ötletem, amit egyből megosztottam FERCSA kartárssal. Arról lenne szó, hogy az RTL Klub kb. másodjára babrált ki a sorozatnézőivel, viszont a spanyoloknak köszönhetően már elérhető az első évadja. Miért várnánk meg, hogy újra találjon neki egy „remek” időpontot a folytatásra, ha egy – amolyan – “csatornaváltással” akár már holnap érkezhet a folytatás? (Érdekes elgondolás nemde?!)

Tehát nem cifrázom, arról lenne szó, hogy holnap 21:15-től, azaz a megszokott idejében, érkezik a sorozat folytatása (FIGYELEM, itt a csavar!) de nem az RTL Klub műsorára, hanem a GURUTV-re, merthogy nekünk volna ilyenünk, amit általában maraton idejére szoktunk „bekapcsolni”, meg ha valamit online akarunk nézni.

Természetesen emlékeztető lesz, úgy ahogy az amerikaiak szokták: „channel premier”, ami valójában folytatás. Híreszteljétek szét nyugodtan, és negyedik résznek ne a „Chuck Versus the Wookiee” címet adjátok, hanem a „Chuck Versus RTL Klub”-t.

Kommentáld!

GuruTv: Reloaded

 
Beküldte: FERCSA 2009 April 11, 21:01-kor a(z) Guru TV témába.

Mindenki tudja ,hogy a TV-s részleg kicsit hanyagolva volt a legutóbbi maraton óta, így úgy gondoltuk kicsit felturbózzuk. Először is a Firefox kompatibiláshoz mellékeltünk egy apró plugint aminek telepítése után már élvezhetitek a műsort, ha esetleg mégis problémátok lenne vele használjatok Explorer-t vagy Chrome-ot. Az új rendszer amit kifejlesztettünk végre lehetőséget ad időzitett sorozatok vetítésére minden bonyodalmas programozás nélkül, tehát a közeljövőben rendszeresen műsorral jelentkezünk pl. az esti híradó helyett :)

Addig is marad az automata rendszer ami véletlenszerűen válogat nektek adatbázisunkból és ne feledjétek hamarosan pilot dömping ami a GuruTV-t se fogja kímélni.

Kommentáld!

Ajánlatunk: True Blood és Fringe

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 17, 9:20-kor a(z) Guru TV témába.

Csak röviden: Az elmúlt három napban kiszivárgott két őszi sorozat. Az egyik a FOX-tól, míg a másik a HBO-tól. Tess belehúzott, így a True Blood-ról itt, míg a Fringe-ről itt olvashattok, viszont nem az a lényeg most! FERCSA volt olyan kedves és kirakta őket Guru TV-re, így aki nem igazán vágja a P2P-t, meg a hasonlókat online megnézheti nálunk.

Kommentáld!

IV. Guru Maraton + Live Blogin’

 
Beküldte: tess 2008 March 23, 17:40-kor a(z) Guru TV,maraton témába.

Most kivételesen nem mennék bele a sablon szövegbe, szóval nem sorolom fel az eddigi tapasztalatokat a Maratonnal kapcsolatban. Legyen annyi elég, hogy ez a 4. és az előző három bika sikeres volt. Mi meg úgy döntöttünk, hogy adunk az élvezetnek. A Team-en belül ez 3.5-ös Maratonként fut, mivel nem 24 órás ugye. Meg aztán ezzel csak felkészítünk bennetek egy nagyobb agymenésre.

Amint látom Kanyecc már postolt némi hírt, így aki nem kíváncsi ránk annak is van olvasnivalója. Fercsa mester meg közben a rendszert programozza, magyarán ha minden frankó, akkor 18.00-kor halál pontosan kezdünk. Jómagam leszek ismét az ügyeletes ceremónia mester, azt majd meglátjuk. Kommentek szokás szerint jöhetnek, ide is és az MSN-re is. De ha nem jön az se gáz, az IP címeitek nem hazudnak :D

Szóval van még necces 20 perc, tessék beiktatni némi pisi-kaki szünetet, jöhet a tunkolni való, no meg persze a sör. Én meg addig letolom a Fuel of War fináléját Xbox360-on. Feltéve ha addig mérgemben nem töröm össze a joyt.

(A maraton végig kommentálása a tovább mögött!)

Tovább…

2 Hozzászólás

Visszatérés..

 
Beküldte: FERCSA 2007 December 17, 14:51-kor a(z) Guru TV témába.

Kisebb kihagyás után visszatér a GuruTV. Voltak apróbb technikai problemák amiket végre sikerült elhárítani. És ,hogy mi is lesz a terítéken? Nem más mint Shark, James Woods-szal, természetesen szinkronosan az első pár rész. Kellemes tévézést!

Kommentáld!

Amikor egy alien landol a kertedben..

 
Beküldte: FERCSA 2007 October 20, 2:04-kor a(z) Guru TV témába.

radzsa.JPG

Október elején elstartolt a The CW új szitkom-ja amibe most Ti is belenézhettek a GuruTv segítségével. A pilot kritikáját itt olvashatjátok. Kellemes tévézést!
Ha valaki netán élőben akarja nyomon követni “rádzsa” kalandjait itt vannak a vetítési dátumok:

The CW:

Okt.1 – Pilot
Okt.8 – No Man Is An Island
Ok.15 – Rocket Club
Okt.22 – The Metamorphosis
Okt.29 – Help Wanted
Nov.5 – My Musky Myself
Nov.12 – Mom in a Coma
Nov.19 – Community Theater

Kommentáld!

III. Guru Maraton + Live Blogin’

 
Beküldte: tess 2007 August 24, 22:59-kor a(z) Guru TV,maraton témába.

Are You Ready? Are You Fuckin’ Ready? Na valahogy így is fel lehet tenni a kérdést emberek, hisz elérkezett a nagy nap, itt a sorrendben 3. Guru Maraton. Elsőnek ugye élőben letoltuk a 24 2. évadját, majd ezt követően kissé magasabbra tettük a mércét. A következő páciens a The 4400-volt, amikor is 3 évadot toltunk le egyszerre. A visszajelzésekből és a statisztikából bátran következtettünk is, hogy ez csupán csak a kezdet volt. Magyarán lesz még Guru Maraton ezerrel.

Mivel minden egyes maraton alkalmával kitűztünk egy célt ez most sem lesz másként. Ugye a 24-nél volt Live Maraton, míg a 4400-nál a hosszúságra és a tűrőképességre mentünk rá. Most a Heroes esetében a népszerűségre törekszünk. Vagyis most a mérce az, hogy meddig is bírja a szerver szusszal. Fercsa mester ugyanis ma nem lesz velünk, vagyis ha jó sokan jöttök egyszerre lehet nem lesz semmi a maratonból, mivel egyszerűen leállunk mint a szar. Na de ez reméljük nem fog bekövetkezni, mármint a leállás. Sokan panaszkodtatok eddig, hogy az eddigi maratonok promoja igen csak gyér volt. Most ezért is tettünk egy keveset, így remélem ez nem fog gondot okozni.

Részemről túl vagyok némi alváson, Lost könyvön és kb 6 óra XBox-ozáson. Vagyis készen állók a maratonra. Időközben majd Kanyecc is beugrik, ha meg elaludnánk akkor bocsi, de ti csak nézzétek. Amúgy nekem a sorozat teljesen szűz még, szóval én lököm majd a hülyeséget, így előre is bocsi mindenkinek.

A kezdésig már nincs sok, szóval még egy laza pihi belefér, vagy némi anyázás a Prison Break 3. évadja közben, hisz ez is fent van a GuruTV-n.

Tovább…

6 Hozzászólás

K-Ville is elérhető a fox.com-on

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 24, 17:03-kor a(z) Guru TV,Hírek témába.

Így vagy úgy, de akkor sem fogunk a következő pár hétben újonc pilot nélkül maradni! A tegnapi napon volt olyan kedves a FOX, hogy felhelyezte honlapjára a Prison Break harmadik évad premier részének első 17 percét, amit köszönünk is neki(k), ma pedig elérhetővé vált a K-Ville teljes pilot része is. A tegnapi nagy vihar kissé megingatta az áramellátásunkat, így még nem volt módom megkukkantani, de majd időt szakítunk rá!

Két napon belül tehát két sorozatból is kijött valami. Azért íróm, hogy valami, mert nem komplett teljes részt kaptunk a PB tekintetében, és nem is biztos, hogy a továbbiakban is azt fogunk kapni, persze ha lesz ennek folytatása! A lényeg, hogy a FOX használja az online promozást, persze kis ip manőverezés kell tennünk, vagy várnunk, hogy a Web-rip-ek felkerüljenek külsős torrent lapokra!

És ahogy ígértük még a Heroes-maraton előtt a GURU-TV-be a Prison Break első 17 percét elérhetővé tettük.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats