Délutáni előzetes: neXt

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 20, 18:27-kor a(z) 2019/20 sorozatai,videó témába.

Messze még a neXt premierje, ugyanis a Fox csak midseason-re ütemezi az érkezését. Manny Coto által készült a pilot forgatókönyve, amit John Requa és Glenn Ficarra rendezésével kapunk meg – de a stábban még Charlie Gogolak is helyet foglal.

A története középpontjában: a ‘neXt’ névre keresztelt mesterséges intelligencia áll. A cselekmény ott veszi fel a fonalat és generál bonyodalmat, hogy adott egy paranoiás vezérigazgató, akit saját öccse kitúr a cégéből, ami abból fakadóan problémát szül, hogy a fentebb említett MI-nak nagyobb szabadságot adnak, mint amekkorát szabadna. Hogy megakadályozzák a világ biztonságának veszélyét, összeáll egy kiberelhárítással foglalkozó csapattal.

A szereplők sorában: Aaron Moten, Dann Fink, Elizabeth Cappuccino, Evan Whitten, Farnanda Andrade, Gerardo Celasco, Jason Butler Harner, John Slattery, Michael Mosely és Olenka Wos Kimball – a kiemelt színész formálja meg a mesterséges intelligenciát. Mutatnám a Comic Con-on leadott előzetest hozzá!


Kommentáld!

Délutáni előzetes: Almost Family

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 17, 17:42-kor a(z) 2019/20 sorozatai,videó témába.

Not Just Me címen emlegettük még májusban a Fox üdvöskéjét, azonban a csatorna vezetősége közben módosított rajta, így lett végül Almost Family, ami talán egy fokkal hangzatosabb… Végtére is volt anno Almost Human is… Ugye ennek a története alapszik az ausztrál Sisters-ön, aminek középpontjában: egy egyke nő áll, aki időközben megtudja, hogy lehet mégsem annyira egyke, mivel apja spermája réven több nőt termékenyített meg munkájából fakadóan. Mutatnám a legfrissebb kedvcsinálót hozzá!


Kommentáld!

Plakátba zárva: Batwoman

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 17, 11:57-kor a(z) 2019/20 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

Általában ügyelek arra, hogy egy sorozat ne kapjon “cikkinváziót” rövid időintervallumon belül, de most kivételt tennék. Tegnap már mutattam egy jóféle plakátot a Batwoman-hez, a sort azonban folytatnám, ugyanis reggel belebotlottam egy másikba, ahol a kreatív szerkesztői remekül összemostak két dolgot: a főhősnőt és annak lógóját. Nagyon kíváncsi leszek, miként fogadja a közönség. A Supergirl-t a The CW átvette, és nem járt rosszul vele. Ezen kívül a kieső Arrow helyét valamivel pótoltatni kell, így megvan a helyzetelőnye.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Batwoman

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 16, 11:26-kor a(z) 2019/20 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

Készen álltok? – kérdik a Batwoman legújabb kreatívján, ami azért tetszik, mert úgy szállítják, hogy nincs rajta a főszereplő teljes alakban, csak utalás jelleggel, átlag emberként. Így fel is merülhet a butakérdés, miszerint így festene egy “denevérnő” hívólogója?! Sokkal fittebb, kevésbé testes. Jópofa, nah! A The CW képregény-univerzumának következő láncszemét már ősszel megkapjuk, hiszen az Arrowverse-ben bemutatkozott karakter hozta a kötelezőt, így a sorozat berendelése annyira adott volt, mint a Stranger Thingsaá folytatásának sikere a Netflix-nél. Nyakunkon a San Diego-i Comic Con, ahonnan szintén jelen lesz a stáb. Mutatnám a legfrissebb plakátot hozzá.

Are you ready?”

Kommentáld!

Déli előzetes: All Rise

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 11, 13:02-kor a(z) 2019/20 sorozatai,videó témába.

Kétségtelen, hogy az All Rise-zal az idősebb nézői felé akar nyitni a CBS. Jogi drámát képzeljetek magatok elé, ami vélhetően heti ügyeket hoz el, hogy a bekapcsolódás, mint lehetőség egyszerűen kivitelezhető legyen, és ha az elején nem is kattannának rá, akkor is később a lehetőség meglegyen. A középpontjában: egy bírónő áll, aki próbálná megreformálni az igazságszolgáltatást. Előzetese alapján nem hoz semmi pluszt, olyan jóízű átlagosnak nevezném a látott képsorokat, ami próbál sok humoros pillanatot beleépíteni az olykor drámai képsorokba. Ősszel érkezik, meglátjuk mire lesz képes, de semmiképp se látom a gyors kaszáját – ami biztató!


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: Emergence

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 9, 10:56-kor a(z) 2019/20 sorozatai,videó témába.

Lógok még az ABC csatorna újoncainak adatlapjaival, de ami késik… Az Emergence-t tőlük kapjuk ősszel, ami ötvözi mindazt, amiből kimagasló minőséget biztosan nem tud szállítani egy országos tévécsatorna. Mire gondolok? Lesz itt kisgyermek, aki amnéziában szenved, miután autóbaleset éri. Az ügy bonyolultabbá válik, amikor egy rendőr kezdi kibogozni a szálakat, hogy mi történhetett valójában, így nincs kizárva az összeesküvés-elmete sem. A készítők sorában: Michele Fazekas és Tara Butters. A napokban több rövidebb ajánló is érkezett, ezeket hoznám el csokor formájában. Ti miként vélekedtek róla?


(A tovább mögött másik két előzetes!)

Tovább…

Kommentáld!

2019/20 – Az epizódszámok fókuszában

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 30, 10:15-kor a(z) 2019/20 sorozatai,Hírek témába.

Tudom, lógok még az Upfronts-os cikkek 80%-ával. Nem felejtettem el, és még őszig van időm pótolni, hiszen nem veszti aktualitását el attól, hogy azóta nagyjából másfél hónapot tudunk magunk mögött. Hova sietni, nem de?!

Most mutatnék egy érdekes listát, amit lehet – az archívum kedvéért – összedobok a 2018/19-es idényre. Lényege abban merülne ki, hogy láthatjuk egy cikkbe sűrítve az egyes országos tévéknek azon sorozatait, amikről már tudjuk biztosan: mennyi epizódot rendeltek be belőle az adott szezonjára. Nyilván útközben változhat minden, hiszen az újoncok kaphatnak back nine bekérést, és akkor a 13-ből hirtelenjében 22 lesz. Nem egyszer volt már arra is példa, hogy visszavettek a rendelésszámból, így nincs semmi sem kőbe vésve, amit most láthattok, az a jelenlegi állapot, amire lehet alapozni.

Az NBC és a The CW részéről szinte teljes a listakép. Előbbinél az vehető észre, hogy 22 résznél hosszabb évados sorozattal nem készül, illetve azt, hogy három újoncnál is 10 epizódos a berendelés, nem pedig 13. Utóbbinál sincs 22-nél terjedelmesebb hossz, viszont a meglepetés, hogy a Supernatural tekintetében csak 20 részről beszélünk, hiába sorozatzáró lesz a 15. évadja.

Ha változás állna fel, és azóta nem módosítottunk a listán, akkor komment formában nyugodtan jelezzétek felénk.

Íme azon lista, amik megerősítésre kerültek:

ABC:

The Baker & The Beauty (1. évad) – 10 epizód

The CW:

All American (2. évad) – 13 epizód
Arrow (8. évad) – 10 epizód – SOROZATZÁRÓ ÉVAD
Batwoman (1. évad) – 13 epizód
Black Lightning (3. évad) – 16 epizód
DC’s Legends of Tomorrow (5. évad) – 15 epizód
Katy Keene (1. évad) – 13 epizód
Legacies (2. évad) – 16 epizód
Riverdale (4. évad) – 22 epizód
Roswell, New Mexico (2. évad) – 13 epizód
Supergirl (5. évad) – 22 epizód
Supernatural (15. évad) – 20 epizód – SOROZATZÁRÓ ÉVAD
The 100 (7. évad) – 16 epizód
The Flash (6. évad) – 22 epizód

CBS:

All Rise (1. évad) – 13 epizód
Bob ❤️ Abishola (1. évad) – 13 epizód
God Friended Me (2. évad) – 22 epizód
Magnum, P.I. (2. évad) – 20 epizód
Mom (7. évad) – 22 epizód
Young Sheldon (3. évad) – 22 epizód

FOX:

Prodigal Son (1. évad) – 12 epizód

NBC:

Blindspot (5. évad) – 11 epizód
Bluff City Law (1. évad) – 10 epizód
Brooklyn Nine-Nine (7. évad) – 16 epizód
Chicago Fire (8. évad) – 22 epizód
Chicago Med (5. évad) – 22 epizód
Chicago P.D. (7. évad) – 22 epizód
Council of Dads (1. évad) – 10 epizód
Good Girls (3. évad) – 13 epizód
Law & Order: SVU (21. évad) – 22 epizód
Lincoln (1. évad) – 10 epizód
Manifest (2. évad) – 13 epizód
New Amsterdam (2. évad) – 22 epizód
Sunnyside (1. évad) – 10 epizód
Superstore (5. évad) – 18 epizód
The Good Place (4. évad) – 14 epizód
Will & Grace (3. évad) – 18 epizód

Kommentáld!

2019/20 – NBC újoncok (9): Law & Order: Hate Crimes

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 18, 22:19-kor a(z) Upfront 2019: NBC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdió(k): Universal Television · Wolf Entertainment

Forgatási helyszín: nincs információ

Írók: Dick Wolf (Law & Order-franchise, Chicago-franchise) és Warren Leight (Law & Order-franchise, In Treatment, Lights Out)

Producerek: Arthur Forney (FBI, Chicago-franchise) és Peter Jankowski (Law & Order-franchise, Chicago-franchise).

Szereplők: Még nincs főszereplő.

Történet: a spinoff alapjait a Law & Order: SVU adja. A sztori New Yorkban játszódik, a fókusz pedig a Hate Crimes Task Force-ra irányul, ami a Special Victims Units részeként működik, és ahonnan gyakran kérnek el nyomozót az egyes ügyek gyorsabb és precízebb lebonyolítása érdekében.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: Nincs információ.

Közösségi hálózatos elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #Law&OrderHatesCrimes

Mit szólunk a tényekhez? ­– A helyzet, hogy berendelésre került a projekt még tavasszal, azonban májusban az NBC elmarasztalta, de ez nem egyenlő a kaszával, inkább visszahelyezték a polcra, aztán, amikor újra szarban a haza, majd leveszik. Ezért sincs a casting elindítva. Várhatóan backdoor pilot formájában kapunk az SVU-ban egy kis ízelítőt, amiben felvezetik, mielőtt saját lábaira állna. Addig tekintsük pótkocsis projektnek, aminek helye van a listán.

A tovább mögött néhány promóciós fotó megtekinthető!

Kommentáld!

2019/20 – NBC újoncok (8): The Kenan Show

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 18, 16:42-kor a(z) Upfront 2019: NBC témába.

Korábbi munkacíme: Saving Kenan.

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió(k): Broadway Video Television · Universal Television

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Jackie Clarke (Superstore, Marry Me, Undateable, Happy Endings).

Rendező: Chris Rock (Everybody Hates Chris).

Producerek: Andrew Singer (Alien News Desk, Miracle Workers, Portlandia), Kenan Thompson (Saturday Night Live) és Lorne Michaels (Saturday Night Live, Miracle Workers, Shrill).

Szereplők: Andy Garcia (Ballers), Dani Lockett, Dannah Lockett, Kenan Thompson (Unbreakable Kimmy Schmidt, The Awesomes) és Punam Patel (Special, Alone Together, Kevin from Work).

Történet: középpontjában: egy frissen megözvegyült apa, aki próbál megfelelni gyermekeinek, eközben pedig megengedi apósának, hogy nevelésükbe beszóljon.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2020. midseason.

Közösségi hálózatos elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #KenanShow

Mit szólunk a tényekhez? ­– Direkt nem úgy tűntettem fel Kenan Thompson nevét, mint aki a Saturday Night Live egyik alapembere. Csak azt akarom kihozni mindebből, hogy nálam cseppet se húzónév. Egyesek szerint bukni fog, mások pedig szomorkodnak, hogy miért hagyja ott az SNL-t, és ők pedig bíznak a bukásban. Tehát bárhogy nézzük, sehogy se jön ki a matek a javára. Csak az a lényeg, hogy ez a negatív nézet ne nyomja rá idő előtt az ítéletet.

A tovább mögött néhány promóciós fotó megtekinthető!

Tovább…

Kommentáld!

2019/20 – NBC újoncok (7): Zoey’s Extraordinary Playlist

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 17, 16:17-kor a(z) Upfront 2019: NBC témába.

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Feigco Entertainment · Lionsgate Television · Polygram Entertainment · The Tannenbaum Company · Universal Music Group

Forgatási helyszín: Vancouver – néhány külső jelenet miatt még San Francisco

ÍróAustin Winsberg (Jake in Progress, 9JKL).

RendezőRichard Shepard (The Matador, Girls).

ProducerekDaniel Inkeles, David Blackman, Eric Tannenbaum (Two and a Half Men, Young & Hungry, The Odd Couple), Jason Wang (The Last O.G., Young & Hungary, The Odd Couple), Jessie Henderson (Other Space), Kim Tannenbaum (Two and a Half Men, The Last OG, The Odd Couple) és Paul Feig (Freaks and Geeks, The Louie Show).

SzereplőkAlex Newell (Glee), Carmen Cusack, Jane Levy (What/If, Castle Rock), John Clarence Stewart (What/If, Luke Cage), Mary Steenburgen (The Last Man on Earth, Curb Your Enthusiasm, Orange Is the New Black), Peter Gallagher (Grace and Frankie, Law & Order: Special Victims Unit) és Skylar Astin (Crazy Ex-Girlfriend, Graves).

Történet: egy szociálisan merev, ám roppant okos 30-as éveiben járó nő áll, aki egyik napról a másikra hallani kezdi második gondolatát – mindezt dalok és musicalbetétek formájában. Képességét arra használja, hogy segítsen a körülötte lévőknek.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2020. midseason – vasárnap 21 órára kapott időpontot. Felvezetője: a Big Little Shots S4 lesz, míg felvezetettje: a The Good Girls S3.

Közösségi hálózatos elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #ZoeysPlaylist

Mit szólunk a tényekhez? ­– Az alapfelvetés tehát az, hogy főhősünk hallja mások gondolatait, csak éppen musicalbetét formájában. Ergo, énekes produkciót kapunk, aminél igazából nem az íráson, hanem a rendezésen áll vagy bukik minden. Valamiért a templomi kórosura épülő komédiájukban – mármint a Perfect Harmony-ban – nagyobb jövőt látok, mint benne. Ismételni tudom magam, hogy alapvetően hiánycikk a műfaj, de csak azért, mert eléggé oroszrulettes a felállás vele: ha jól eltalálják az arányokat, akkor sokan fogják szeretni, ha viszont nem, akkor bukni fog. Talán még kicsi Crazy Ex-Girlfriend ízt érzem a számban, a The CW házához jobban illene mindez, mint az NBC-hez. A merészséget viszont díjazni kell, hiszen a This is Us is a semmiből robbant.

A tovább mögött néhány promóciós fotó megtekinthető!

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats