2019/20 – NBC újoncok (9): Law & Order: Hate Crimes

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 18, 22:19-kor a(z) Upfront 2019: NBC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdió(k): Universal Television · Wolf Entertainment

Forgatási helyszín: nincs információ

Írók: Dick Wolf (Law & Order-franchise, Chicago-franchise) és Warren Leight (Law & Order-franchise, In Treatment, Lights Out)

Producerek: Arthur Forney (FBI, Chicago-franchise) és Peter Jankowski (Law & Order-franchise, Chicago-franchise).

Szereplők: Még nincs főszereplő.

Történet: a spinoff alapjait a Law & Order: SVU adja. A sztori New Yorkban játszódik, a fókusz pedig a Hate Crimes Task Force-ra irányul, ami a Special Victims Units részeként működik, és ahonnan gyakran kérnek el nyomozót az egyes ügyek gyorsabb és precízebb lebonyolítása érdekében.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: Nincs információ.

Közösségi hálózatos elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #Law&OrderHatesCrimes

Mit szólunk a tényekhez? ­– A helyzet, hogy berendelésre került a projekt még tavasszal, azonban májusban az NBC elmarasztalta, de ez nem egyenlő a kaszával, inkább visszahelyezték a polcra, aztán, amikor újra szarban a haza, majd leveszik. Ezért sincs a casting elindítva. Várhatóan backdoor pilot formájában kapunk az SVU-ban egy kis ízelítőt, amiben felvezetik, mielőtt saját lábaira állna. Addig tekintsük pótkocsis projektnek, aminek helye van a listán.

A tovább mögött néhány promóciós fotó megtekinthető!

Kommentáld!

2019/20 – NBC újoncok (8): The Kenan Show

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 18, 16:42-kor a(z) Upfront 2019: NBC témába.

Korábbi munkacíme: Saving Kenan.

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió(k): Broadway Video Television · Universal Television

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Jackie Clarke (Superstore, Marry Me, Undateable, Happy Endings).

Rendező: Chris Rock (Everybody Hates Chris).

Producerek: Andrew Singer (Alien News Desk, Miracle Workers, Portlandia), Kenan Thompson (Saturday Night Live) és Lorne Michaels (Saturday Night Live, Miracle Workers, Shrill).

Szereplők: Andy Garcia (Ballers), Dani Lockett, Dannah Lockett, Kenan Thompson (Unbreakable Kimmy Schmidt, The Awesomes) és Punam Patel (Special, Alone Together, Kevin from Work).

Történet: középpontjában: egy frissen megözvegyült apa, aki próbál megfelelni gyermekeinek, eközben pedig megengedi apósának, hogy nevelésükbe beszóljon.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2020. midseason.

Közösségi hálózatos elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #KenanShow

Mit szólunk a tényekhez? ­– Direkt nem úgy tűntettem fel Kenan Thompson nevét, mint aki a Saturday Night Live egyik alapembere. Csak azt akarom kihozni mindebből, hogy nálam cseppet se húzónév. Egyesek szerint bukni fog, mások pedig szomorkodnak, hogy miért hagyja ott az SNL-t, és ők pedig bíznak a bukásban. Tehát bárhogy nézzük, sehogy se jön ki a matek a javára. Csak az a lényeg, hogy ez a negatív nézet ne nyomja rá idő előtt az ítéletet.

A tovább mögött néhány promóciós fotó megtekinthető!

Tovább…

Kommentáld!

2019/20 – NBC újoncok (7): Zoey’s Extraordinary Playlist

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 17, 16:17-kor a(z) Upfront 2019: NBC témába.

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Feigco Entertainment · Lionsgate Television · Polygram Entertainment · The Tannenbaum Company · Universal Music Group

Forgatási helyszín: Vancouver – néhány külső jelenet miatt még San Francisco

ÍróAustin Winsberg (Jake in Progress, 9JKL).

RendezőRichard Shepard (The Matador, Girls).

ProducerekDaniel Inkeles, David Blackman, Eric Tannenbaum (Two and a Half Men, Young & Hungry, The Odd Couple), Jason Wang (The Last O.G., Young & Hungary, The Odd Couple), Jessie Henderson (Other Space), Kim Tannenbaum (Two and a Half Men, The Last OG, The Odd Couple) és Paul Feig (Freaks and Geeks, The Louie Show).

SzereplőkAlex Newell (Glee), Carmen Cusack, Jane Levy (What/If, Castle Rock), John Clarence Stewart (What/If, Luke Cage), Mary Steenburgen (The Last Man on Earth, Curb Your Enthusiasm, Orange Is the New Black), Peter Gallagher (Grace and Frankie, Law & Order: Special Victims Unit) és Skylar Astin (Crazy Ex-Girlfriend, Graves).

Történet: egy szociálisan merev, ám roppant okos 30-as éveiben járó nő áll, aki egyik napról a másikra hallani kezdi második gondolatát – mindezt dalok és musicalbetétek formájában. Képességét arra használja, hogy segítsen a körülötte lévőknek.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2020. midseason – vasárnap 21 órára kapott időpontot. Felvezetője: a Big Little Shots S4 lesz, míg felvezetettje: a The Good Girls S3.

Közösségi hálózatos elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #ZoeysPlaylist

Mit szólunk a tényekhez? ­– Az alapfelvetés tehát az, hogy főhősünk hallja mások gondolatait, csak éppen musicalbetét formájában. Ergo, énekes produkciót kapunk, aminél igazából nem az íráson, hanem a rendezésen áll vagy bukik minden. Valamiért a templomi kórosura épülő komédiájukban – mármint a Perfect Harmony-ban – nagyobb jövőt látok, mint benne. Ismételni tudom magam, hogy alapvetően hiánycikk a műfaj, de csak azért, mert eléggé oroszrulettes a felállás vele: ha jól eltalálják az arányokat, akkor sokan fogják szeretni, ha viszont nem, akkor bukni fog. Talán még kicsi Crazy Ex-Girlfriend ízt érzem a számban, a The CW házához jobban illene mindez, mint az NBC-hez. A merészséget viszont díjazni kell, hiszen a This is Us is a semmiből robbant.

A tovább mögött néhány promóciós fotó megtekinthető!

Tovább…

Kommentáld!

2019/20 – NBC újoncok (6): Indebted

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 17, 15:59-kor a(z) Upfront 2019: NBC témába.

Korábbi munkacíme: Uninsured

Műfaj: többkamerás komédia.

Stúdiók: Doug Robinson Productions · Sony Pictures Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Dan Levy (Schitt’s Creek).

Producerek: Adam Pally (Champaign ILL, The President Show, Making History), Alison Greenspan és Doug Robinson (Schooled, The Goldbergs, Rules of Engagement).

SzereplőkAbby Elliott (Odd Mom Out, CollegeHumor Originals), Adam Pally (Champaign ILL, The Mindy Project, Making History), Amer Padha-Chatel, Fran Drescher (Happily Divorced, Living with Fran), Jessy Hodges (Barry, Graves) és Steven Weber (Channel Zero, Ballers, Get Shorty, Mom).

TörténetDave és Rebecca fiatal szülők, akiknél eljött az az idő, hogy életük újra a rendes kerékvágásban folytatódjon, miután maguk mögött hagyták a pelenkás éveket és álmatlan éjszakákat. Igen ám, azonban a dolgok hirtelen másképp alakulnak akkor, amikor Dave szülei hirtelenjében megjelennek előttük, és beköltöznek otthonukba, mivel olyan adósságba verték magukat, amit senki sem kívánna a másiknak. A többgenerációra épülő elképzelés majd olyan kérdéseket kezd el megvitatni, hogy ki is nevel kit valójában…

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2020. midseason.

Közösségi hálózatos elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #Indebted

Mit szólunk a tényekhez? ­– Napokat vártam, hátha kapunk az Indebted-hez előzetest, azonban nem került netre, így látatlanban kell véleményt formálnom. Családi komédia, ami többgenerációt sorakoztat fel. Hasonlót láthattunk korán elbukni, illetve későn. Ha fele olyan humort tudnak szállítani, mint a Modern Family, akkor nincs kérdésem a jövőjét illetően, azonban, ha attól elmarad, akkor nincs miről beszélni. A karakterek egyediségén múlik majd minden, mert humor szinten valószínűleg már nem sok újat lehet szállítani ebből a műfajágban; viszont, ha az újragondolás sikerül, akkor boldog nézője leszek.

A tovább mögött néhány promóciós fotó megtekinthető!

Tovább…

Kommentáld!

2019/20 – NBC újoncok (5): Perfect Harmony

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 17, 15:50-kor a(z) Upfront 2019: NBC témába.

Korábbi munkacíme: All Together Now

Műfaj: egykamerás szitkom.

Stúdiók: 20th Century Fox Television · The Small Dog Picture Company.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Lesley Wake Webster (Life in Pieces, Speechless).

Rendező: Jason Winer (Single Parents, Life in Pieces, 1600 Penn).

Producerek: Adam Anders (American Horror Story, Glee, Black to You), Bradley Whitford (Valley of the Boom, Transparent, Happyish) és Jon Radler (The Surreal Life)

SzereplőkAnna Camp (Good Girls Revolt, The Good Wife, True Blood), Bradley Whitford (Happyish, Transparent, Trophy Wife), Geno Segers (Banshee, Pair of Kings), Rizwan Manji (The Magicians, Mr. Robot), Spencer Allport, Tymberlee Hill (Drunk History, Seatch Party, Marry Me) és Will Greenberg (Wrecked, The Grinder, Halt and Catch Fire).

Történet: a leírás alapján a legvalószínűtlenebb helyek/helyzetek inspirálták a sztorit. Középpontjában: egy princeton-i zenei professzor, Arthur Cochran áll, aki egy véletlen kapcsán egy kisvárosi templomi kórus próbájára betéved, ahol egyből azt tapasztalja, hogy mindent hall, csak tiszta hangot nem. Felkarolja a csapatot, hogy helyre tegye hangjukat, közben pedig tőlük olyat kap, amivel már régóta nem számolt…

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2019. ősze – csütörtök, 20:30-kor. A Superstore S5 és a The Good Place S4 között kapott helyet.

Közösségi hálózatos elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #PerfectHarmony

Mit szólunk a tényekhez? ­– Zenés komédiát nem igazán kaptunk az elmúlt években. Dráma formájából az elmúlt 10 évből csak a Glee-t tudnám felemlegetni, más így hirtelenjében nem jut az eszembe. Alapvetően a nézettebb szegmenst képviselik a musical epizódok a drámák sorában, de talán csak az újdonság mivoltából eredően. Félórás formában eladható szerintem az, amit Lasley Wake Webster megálmodott. Ugye az HBO részéről a Barry képvisel valami hasonlót, ahol egy színi társulathoz csatlakozik a főhős – teljes mértékben szerethető az egész, de ehhez kellett egy remek háttérsztori, illetve karakter felsorakoztatás is. Ha ezek adottak, akkor minden esélye megvan a túlélésre. Az előzetese alapján bizakodhatunk, hogy nem unjuk le magunk.

A tovább mögött néhány promóciós fotó megtekinthető!

Tovább…

Kommentáld!

2019/20 – NBC újoncok (4): Lincoln

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 16, 16:48-kor a(z) Upfront 2019: NBC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: Keshet Studios · Sony Pictures Television · Universal Television

Forgatási helyszín: New York.

Könyves adoptáció írója: Jeffery Deaver

Író: V.J. Boyd (Justified, S.W.A.T.) és Mark Bianculli.

Rendező: Seth Gordon (The Goldbergs, Atypical, The Good Doctor, Sneaky Pete).

Producerek: Alon Shtruzman (Wisdom of the Crowd, Rising Star), Avi Nir (Homeland, Wisdom of the Crowd, The A Word, Allegiance), Peter Traugott (Wisdom of the Crowd, Manhattan Love Story, Do No Harm, Samantha Who?) és Rachel Kaplan (Wisdom of the Crowd, Manhattan Love Story, Do No Harm).

Szereplők: Arielle Kebbel (Midnight Texas, Ballers, 90210), Brooke Lyons (Paradise City, The Affair, Life Sentence), Courtney Grosbeck (Homeland, Parenthood), Michael Imperioli (Detroit 1-8-7, Mad Dogs, Alex Inc.), Ramses Jimenez (Wisdom of the Crowd, Vida, Fear the Walking Dead), Roslyn Ruff (Godfather of Harlem, Madam Secretary, Divorce), Russell Hornsby (Proven Innocent, Grimm) és Tate Ellington (The Brave, Quantico).

Történet: Jeffrey Deaver-féle Lincoln Rhyme regényei adják az alapjait, melyben egy zseni törvényszéki kriminológust ismerhetünk meg, aki egyik ügye során súlyosan megsérül. Miután ismét nyomára akad a gyilkosnak, aki egyébként sorozatosan öl, társul kap maga mellé egy járőrnőt, akivel kapcsolata nem éppen hétköznapi lesz. Emellett a rendőrségnek segítenek be különféle ügyekben.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2020. midseason.

Közösségi hálózatos elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #Lincoln

Mit szólunk a tényekhez? ­– Érdemes szemügyre venni, miként adják el a krimiket 2019-ben. Alapfelvetésben semmi újat nem kapunk, hiszen egy átívelő sorozatgyilkos felkutatása már annyira alappillér, mint az a másik tény, hogy egy férfit és egy nőt rakjunk egy kalap alá, mármint hogy általuk göngyölítődjön fel az ügy. Csak most a zsenit egy törvényszéki férfi személyében kapjuk, a nőt pedig egy fiatal járőr formálja meg karakter szempontból. Köztük lévő kémiára megint csak nagy hangsúly fog vetődni. Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy miben lesz másabb társaihoz mérve, mert leírásában semmi eredetit nem látok – bár, ha ismerném a könyves alapjait, akkor lehet nem írnék ilyesmit, de kimaradt az életemből. Valószínűleg a könyvhűségre apellálnak, az ott megszokott egyediségek köszönnek majd vissza, de hogy mik is ezek, azt passzolnám. Így fene se tudja, milyen lesz, de egy próbát megérdemel.

A tovább mögött néhány promóciós fotó megtekinthető!

Tovább…

Kommentáld!

2019/20 – NBC újoncok (3): Council of Dads

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 16, 12:39-kor a(z) Upfront 2019: NBC témába.

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Jerry Bruckheimer Television · Midwest Livestock Productions · Universal Television.

Forgatási helyszín: Savannah.

Könyves adoptáció írója: Bruce Feiler-féle “The Council of Dads: My Daughters, My Illness and the Men Who Could Be Me” című emlékirata.

Író: Joan Rater (Grey’s Anatomy, Doubt) és Tony Phelan (Grey’s Anatomy, Doubt).

Producerek: James Oh, Jerry Bruckheimer (L.A.’s Finest, Lucifer, CSI-franchise, Training Day), Jonathan Littman (The Amazing Race, Dark Blue, CSI-franchise) és KristieAnne Reed (Lucifer, Training Day, CSI: Cyber).

Szereplők: Blue Chapman, Clive Standen (Viking, Taken, Camelot), Emjay Anthony (Rake), J. August Richards (Agents of S.H.I.E.L.D., Kevin Probably Saves the World, Notorious), Michael O’Neill (Scandal, Rectify, Extant, Bates Motel), Michele Weaver (Love Is_, The Cost of Living), Sarah Wayne Callies (Prison Break, The Walking Dead, Unspeakable), Steven Silver (13 Reasons Why), Thalia Tran és Tom Everett Scott (I’m Sorry, 13 Reasons Why).

Történet: egy négygyermekes apa (nevén Scott) áll a középpontjában, akinek élete gyökerestül felfordul, miután egy halálos betegséggel diagnosztizálják. Szembe nézve erkölcsével, feleségével jobbján összegyűjti azon barátait, akik segítségükre lehetnek élete utolsó szakaszában.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2020. midseason.

Közösségi hálózatos elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #CouncilofDads

Mit szólunk a tényekhez? ­– Azt mondják, hogy a halál, mint téma remek alapot tud nyújtani. Hát nem tudom… Mármint ki az, aki ilyen témával akar depresszióssá válni. Ugye a halálos betegség kiderülése felfogható egyfajta előgyásznak is, amikor már az ember beletörödik sorsa végkimenetelébe, mert nincs B-opciója. Nyilván poén és irónia szinten lehet bőven alapozni rá, de drámáról van szó, ahol inkább az érzelmek és érzések lesznek a középpontban. És hogy mennyi ideig lehet mindezt nyújtani csorbulás szintén? – az egy jó kérdés. Ha én lennék az író, akkor biztos a sorozatfinálékor meghalatnám a főhőst, még ha nyersen is hangzik mindez, csakhogy célba érjen a mondani valója és ne érezze magát a néző becsapva, beetetve. Nincsenek húzó nevek, legalábbis egyiket se érzem annak. Az NBC se merte őszre rakni, félnek a fogadtatásától.

A tovább mögött néhány promóciós fotó megtekinthető!

Tovább…

Kommentáld!

2019/20 – NBC újoncok (2): Sunnyside

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 15, 10:49-kor a(z) Upfront 2019: NBC témába.

Műfaj: egykamerás komédia.

Stúdió(k): 3 Arts Entertainment · Fremulon · Universal Television

Forgatási helyszín: Los Angeles.

ÍróKal Penn és Matt Murray (The Cleveland Show, Saturday Night Live)

RendezőOz Rodriguez (Saturday Night Live, AP Bio).

ProducerekDan Spilo (Eddie Griffin: Going for Broke), David Miner (The Good Place, Abby’s, Brooklyn Nine-Nine) és Michael Schur (The Good Place, Brooklyn Nine-Nine, Parks and Recreation).

SzereplőkDiana Maria Riva (Dead to Me, Man with a Plan, Telenovela, The Bridge), Joel Kim Booster (Funemployed), Kal Penn (Designated Survivor, Battle Creek, Deadbeat, House), Kiran Deol, Moses Storm, Poppy Liu (Mercy Mistress), Samba Schutte (The Grind) és Tudor Petrut.

TörténetGarrett Modi az amerikai álmot élte. A New York-i városi tanács egyik legfiatalabb tagja volt, aki a politikai elittel cseppet sem hétköznapi életet élt, Queens egyik büszkeségének tartotta magát. Ahelyett, hogy segítette volna a választóit, helyette elvakult a csillogásban, ami a vesztéhez vezetett. Egyik csavart estéjén olyat tett, ami karrierje végét eredményezte. Állását elvesztette, ő pedig visszaköltözött testvéréhez, akik szintén az amerikai álmot kergetik. Élete értelmetlenné vált, azaz azt hitte, ám belebotlik pár bevándorlóba, akik állampolgárságot akarnának – ügyüket felkarolja, és segít céljaikat elérni.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2019. ősze – csütörtök, 21:30-tól. A The Good Place S4 és a Law & Order: SVU S21 között érvényesülhet.

Közösségi hálózatos elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #Sunnyside

Mit szólunk a tényekhez? ­– A sorozat egyértelmű húzóneve nálam Kal Penn. Nem csak szereplőként foglal helyet a gárdában, hanem készítőként is irányítja a projektet. A történet szerintem nagyon adja magát. A bevándorlásból adódóan rengeteg poént hordoz magával – és ha valaki nyomon követi a kinti történéseket, akkor akár rejtett easter eggs utalásokat is észlelhet a részek fanyar humorában. Azaz nagyon remélem, hogy ilyenekkel is operálnak majd az írók. A csütörtöki blokk egyik telitalálatos újonca, jó helyre került, jó felvezetéssel. Innen elbukni nem lehet.

A tovább mögött néhány promóciós fotó megtekinthető!

Tovább…

Kommentáld!

2019/20 – NBC újoncok (1): Bluff City Law

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 14, 22:41-kor a(z) Upfront 2019: NBC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdió(k): David Janollari Entertainment · Universal Television.

Forgatási helyszín: Memphis.

ÍróDean Georgaris (The Brave) és Michael Aguilar (Kidding, I’m Dying Up Here).

RendezőJessica Yu (13 Reasons Why, Grey’s Anatomy).

ProducerekDavid Janollari (Midnight Texas, Six Feet Under).

SzereplőkBarry Sloane (Revenge, Longmire, Six, The Whispers), Caitlin McGee, Jayne Atkinson (Madam Secretary, House of Cards, Criminal Minds), Jimmy Smits (How to Get Away with Murder, 24: Legacy, The Get Down), MaameYaa Boafo (An African City), Michael Luwoye (She’s Gotta Have It, The Gifted), Scott Shepherd (True Detective, The Young Pope) és Stony Blyden (Hunter Street).

Történet: középpontjában egy memphis-i elit ügyvédi iroda áll, akik olyan ügyekre szakosodtak, ahol a legellentmondásossabb felállások uralkodnak. Főhősünk maga egy legenda, aki már többször megvívta „Dávid és Góliát” harcát, valamint adott lánya, aki szintén a szakma egyik kiemelkedője. Erősen karakterközpontú a történet beállítottsága.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2019. ősze – hétfőre, a The Voice mögé kapott helyet a 22 órás timeslotba, ahol előző idényben a Manifest S1 futott.

Közösségi hálózatos elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #BluffCityLaw

Mit szólunk a tényekhez? ­– Miért érzem azt, hogy minden jogi drámánál be kell dobni a „Dávid és Góliát” jelzőjét?! Eme tény nélkül már eladhatatlan a projekt? Nagyon úgy fest, mert az NBC ezzel a jellemvonással akar nézőket szerezni. A Bluff City Law-nak van egy olyan előnye, hogy a The Voice mögé került, ahol a 2018/19-es idényben a Manifest nagyot futott és meg is lett az eredménye. A castingból Jimmy Smits nevét emelném ki, akit inkább az Outlaw-ból ismerhettek, mint sem a 24: Legacy-ból – legalábbis előbbiben maradandóbbat alakított nálam. A CBS-en jobban mutatott volna az ötlet, nehéz bármi jót kinézni belőle, főleg azért, mert a családi érát beépítik a munkás életbe az által, hogy apa-lánya melózik a cégben. A lényeg, hogy sok kedvet nem csináltak hozzá.

A tovább mögött néhány promóciós fotó megtekinthető!

Tovább…

Kommentáld!

Upfronts 2019 – NBC: a passzolt pilotötletek

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 13, 0:43-kor a(z) Upfront 2019: NBC témába.

Az ‘NBC’ cikksorozata: Összegző írás | Őszi műsorrend | Újoncainak adatlapjai | Bekéretlen pilotok | Előzetesek | Szavazás

Alapvetően megint sok újoncot rendelt be az NBC, ami arra ad következtetni, hogy nem szereti elégetni a pilotokat – legalábbis, csak akkor, ha valóban nem üti meg a kért mércéjüket. Szám szerint 2 drámapilotot és 3 komédiapilotot hagyott a levesbe menni, azaz majdnem!

A drámák közül az Emergence-t passzolta, azonban a sors iróniája, hogy valójában szó sincs kaszált ötletről, mert az ABC vásárolta meg végül Michelle Fazekas és Tara Butters elképzelését, ami 2019/20-ban műsorra is tűznek – ám arról nincs információnk egyelőre, hogy az őszi vagy a téli műsorrendjükbe kerül. Aztán ott van a Prism, ami gyilkossági tárgyalásokra fókuszált volna, ám nem láttak benne kellő potenciált.

A komédiák közül a Friends-is-Law ismerősen hangozhat, mivel a 2018/19-es idényben is ott volt a passzolt elképzelések sorában. Akkor az NBC úgy döntött, hogy újragondoltatja a projektet, és ha sikerül az átdolgozás, akkor majd most megpróbálkozhatnak a készítők a Nagy Betűs életével, viszont megint ugyanabba a helyzetbe került. Elkaszálták, várhatóan most már végleg! A Like Magic-ban én se láttam a jövőképet, hiába a találónak tűnő cím, a leírása alapján semmilyen az egész. Hasonlónak vélem a Village Gazette-et, amit inkább a The CW-re tudnék elképzelni, mint az NBC-re. Ez az idilli hangulatozás nem rájuk vall.

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal:

(CRTL) = író/készítő
(D) = rendező
(CO-EP) = társkészítő
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv/képregény szolgál alapul, ennek írója

Drámák:
 • Emergence – az ABC rendelte be 2019/20-ra
  Történet: középpontjában: egy seriff áll, aki egy kisgyermeket vesz magához, akit egy rejtélyes baleset helyszínén talál, és aki nem emlékszik semmire. Ezáltal egy összeesküvésbe sodorja magát.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: Alexa Skye Swinton, Allison Tolman, Ashley Aufderheide, Clancy Brown, Donald Faison, Owain Yeoman, Robert Bailey Jr. és Zabryna Guevara.
  Készítők: Michele Fazekas (CRTR/EP), Paul McGuigan (EP/DIR – Pilot), Robert Atwood (PROD), Tara Butters (CRTR/EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Fazekas & Butters.
  Forgatási helyszín: New Jersey.
 • Prism
  Történet: egy gyilkossági tárgyalásra fókuszál. A cél, hogy mindegy egyes epizódban más és más karakteren keresztül mutassák be az ügy előzményét, ilyenkor az adott személyen lesz a fókusz; ami által újabb és újabb rejtélyek kerülnek felszínre és ezáltal megkérdőjeleződik minden addig felszínre került tény.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: Alex Neustaedter, Brooke Smith, Chloe Wepper, David Alpay, Joe Tippett, Malin Akerman, Mykelti Williamson, Ramon Rodriguez és Sara Rue.
  Készítők: Ben Barnz (EP), Carol Mendelsohn (EP), Daniel Barnz (CRTR/EP/DIR – Pilot), Julie Weitz (EP).
  Stúdió(k): Carol Mendelsohn Productions · Universal Television · We’re Not Brothers Productions.
  Forgatási helyszín: Albuquerque, New Mexico.
Komédiák:
 • Friends-in-Law (2019)
  Történet: Brian és Jake áll a középpontjában, akik poláris ellentettjei egymásnak. Rá kell jönniük, hogy miként tudnak meglenni egymás mellett, miután megtudják, hogy legjobb barátaik összeházasodnak. – A szkript a 2018/19-es idényből lett átörököltetve, mivel akkor nem tetszett a csatornának, kértek egy újragondolást, azonban ez megint nem jött össze.
  Műfaj: többkamerás szitkom
  Szereplők: Gil Ozeri, Michael Urie, Vella Lovell és Zach Cregger.
  Készítők: Brian Gallivan (CRTR/EP), Pamela Fryman (EP/DIR – Pilot), Tom Werner (EP).
  Stúdió(k): Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Like Magic
  Történet: munkahelyi komédia, melyben egy fiatal optimista nő életét követhetjük figyelemmel, aki álmait kergeti és arra vetemedik, hogy mindezt a Magic Place világában valósítsa meg, amire az excentrikus és ego-vezérelte jelzők a legjellemzőbbek.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Freddie Stromam French Stewartm Hayley Magnusm Jee Young Hanm Mike Lane és Rory O’Malley.
  Készítők: Bridget Kyle (CRTR/EP), Julie Anne Robinson (EP/DIR – Pilot), Kelly Pancho (PROD), Matt Hubbard (EP), Vicky Luu (CRTR/EP).
  Stúdió(k): CannyLads Productions · Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Village Gazette
  Történet: munkahelyi komédia, melyben egy kisvárosi újság, a Benson Village Gazette szerkesztője kap helyet, aki már imád szülővárosáról idilli cikkeket írni, amelyekre a könnyedség a jellemző. Igen ám, azonban, amikor más szerkesztőtől olyan cikkek íródnak, amik ezt a boldog idilli közeget megbonthatják, aggodalom jelei mutatkoznak nála.
  Műfaj: egykamerás szitkom.
  Szereplők: Amber Ruffin és Tommy Dewey.
  Készítők: Amber Ruffin (CRTR/EP), Andrew Singer (EP), Lorne Michaels (EP), Mike Shoemaker (EP), Richie Keen (CO-EP/DIR – Pilot), Seth Meyers (EP), Shelly Gossman (CRTR/EP).
  Stúdió(k): Broadway Video Television · Sethmaker Shoemakers Productions · Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats