Happy Hour 1.02 – The Mix CD

 
Beküldte: Kanyecc 2006 October 31, 15:29-kor a(z) Happy Hour témába.

happyhour_102.jpg
Premier: 2006/9/14
Írta: Rob DesHotel
Rendezte: Mark Cendrowski

Henry már 2 hete Larrynél lakik, de alig fér el közös szekrényükben, ezért neki áll rendet rakni. Munka közben talál egy szerelmes Mix lemezt, mely Molly nevű hölgynek van címezve barátjától. Amanda van épp ott vele, aki figyelmezteti, hogy tartsa a száját erről, mivel ez egy kényes téma. De ő mindent tudni akar a kapcsolatról. Amanától, Bradtől és Tinától kapja meg a szükséges információkat. A történet nagyjából az a következő: Találkozik a lánnyal egy bárban, akit már régebben felszedett, de le is rázott. Újra együtt lesznek. Van egy szabályuk Brad-del (6 hét után dobják a lányokat), amit megszeg. Egy piknik alkalmával otthon elmeséli neki, hogy szereti, de akkor a Molly az ő általa felhozott sablonnal áll elő (amivel még Larry rázta le őt.).
Amanda ezalatt arra kíváncsi, hogy a ciki nőgyógyász, miért nem akar vele randizni. Mint később kiderül, nem a testével van a gond, hanem a munka köri szabályzattal, ami ebben meggátolta őt.

Megjegyzés: Nagyon tetszik még mindig! NO Komment! Mindenkinek ajánlani tudom csak!

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

Happy Hour 1.01 – Pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2006 October 31, 10:43-kor a(z) Happy Hour,Pilot témába.

happyhour_101.jpg
Premier: 2006/9/7
Írta: Jeff Filgo, Jackie Filgo
Rendezte: Andy Ackerman

Henry élete egy pillanat alatt tökre ment, ugyanis barátnője, Heather, dobta. Állását is ezzel elveszítette, mivel a lány apja adta neki. Az egyik házban talál egy kiadó szobát. Larry egyből befogadja. Hamar megtetszik neki. Beavatja szokásaiba – 4-kor mindig Ain’t That A Kick In The Head című számra minimum egy pohár martini legörgetése – Gyorsan állást is szerez neki. Amanda, legjobb barátnője, látja el. Már-már azt hinné, hogy kilábalt a szerelmi válságból, feltűnik Heather az ott maradt ruháival. Larry-éket ez cselekvésre inspirálja és egy bulit csapnak, ahova rengeteg lányt hívnak el. Henry traktoros történetével esélytelen körükben. Larry ez alatt tv-jét sajnálja, melyet Tina és Brad (utóbbi a legjobb barátja, de túlságosan is papucs) vitt el még tőle nappal. A fiú azt tanácsolja, hogy lopja vissza. Meg is teszi, de fel kell magát áldoznia le ne bukjanak, ezért megcsókolja, melyet egy maflás követ. Reggel az ágyában ébred, már főnőkével, Amandával, melyet Heather is meglát.

Megjegyzés: Nagyon tetszik! Larry nagyon sík, már belopta magát s szívembe! Joey-ra emlékeztet kicsit, de sebaj ilyen sorozatból sohasem elég!

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

free web stats