Plakátba zárva: Crisis on Infinite Earths – Part 4-5

 
Beküldte: Kanyecc 2020 January 15, 11:10-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Január 13-án, azaz tegnap megvolt a Crisis on Infinite Earths utolsóelőtti és utolsó részének a premierje. (Ha valaki meglepne minket kritikával, akkor bátran fogadjuk, mert részünkről biztosan nem érkezik!) A korábbi epizódokkal ellentétben a The CW most egy napon adta le a crossover láncszemeit, nem akartak tovább csúsztatni. Mondjuk azt is hozzátenném, hogy az Arrow és a DC’s Legends of Tomorrow egy napon kap helyet, azaz ha csúsztatni szeretett volna, akkor bizony egy héttel későbbre kellett volna ütemezni, amit jó, hogy nem lépett meg, mert így is hatalmas szünet volt a Part 3 és Part 4 között.

Tegnap estére még befutottak afféle duóplakátok, amiken a sorozatok főkarakterei tűnnek fel páros kivitelezésben. Ezek azért már sokkal jobbra sikerültek, mint az ezelőtt posztolt publikált össznépi, amit nem igazán tudtam hova sorolni.


Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2020 January 14, 9:00-kor a(z) Hírek témába.

 • Justin Chambers (Alex) távozott a Grey’s Anatomy 16. évadjából. A slusszpoén, hogy a hírszösszenet csak most tűnt fel a neten, míg a színész már tavaly lefutotta tisztelet körét az utolsó szereplésével, tehát már ne számoljatok az újra feltűnésével.
 • John Larroquette csatlakozott a The Good Fight 4. évadjába, ahol Zach Greiner állandó szereplővé léptették elő.
 • Tony Danza vendégszereplője lesz az Outmatched.
 • Az FX nem akarja befejezni mostanság az American Horror Story-t, mert a csatorna zászlóshajójává nőtte ki magát az idő múlásával, ami annyit jelentene, hogy berendelte a 11-12-13. évadját. Már csak számomra az a kérdés, hogy az írók szerint is van-e benne ennyi történet, mármint olyan minőségű, ami bárkinek a torkán úgy lemegy, hogy aztán nem lesz belőle kaparás?
 • Március 15-én debütál a Westworld 3. évadja az HBO műsorán.
 • A CBS All Access megtartotta a TCA Press Tour ráeső részét, ahol elújságolta az újságíró brigádnak, hogy előfizetőinek száma 2 millióval nőtt egy év leforgása alatt.
 • Seth MacFarlane 21 év elteltéve távozik a 20th Century Fox TV berkeiből, ugyanis egyes források szerint az NBCUniversal olyan összeget – számszerűsítve 9 számjegyűt – ajánlott fel számára, amire senki sem tudott volna nemet mondani. Nyilván egyik fél sem kommentálta a deal-t, de szerintem mindegy hogy kinél melózik, mert amihez nyúl, azt imádom.
 • Január 30-án lesz az évadfináléja az Evil-nek, ahol Marti Matulis ismételten feltűnik. Ezen kívül jelen lesz Euan Morton, Michael Cerveris és Darren Pettie a vendégek között. A rendezésért: Michael Zinberg felelt.
 • Van néhány címünk: The Mountain of GhostsThe Magicians 5×03; In Dreams Begins ResponsibilitiesTommy 1×01; RecklessBlue Bloods 10×13; You’ll Never Walk AloneRay Donovan 7×10; Night LemonsCarol’s Second Act 1×13; I ho‘olulu, ho‘ohulei ‘ia e ka makaniHawaii Five-0 10×14; Sound OffNCIS 17×13;
 • Az NBC elővette a Night School címre hallgató 2018-as Malcolm D. Lee által rendezett filmet, ami itthon a mozikban Esti iskolaként épült be a köztudatba, hogy teret adhasson egy többkamerás szitkom elképzelésnek. Muszáj megjegyeznem, hogy a filmet szétfikázták a külföldi kritikusok. A Rotten Tomatoeson mindössze 28%-ot, a Metacritic pedig 30%-ot adott neki, ami eléggé lelombozó teljesítmény.
 • Készítőcsere történt a Saved by the Bell címre hallgató peacock sorozatban, ahova Mark-Paul Gosselaar érkezett újként, miután Zack Morris távozott, hogy a Bayside-ban folytassa pályafutását és azt sikerre vigye.
 • Corbin Bernsen, Alexander Hodge, Tonye Patano és Jason A. Coombs vendégszereplőként tűnik fel a Tommy sorozatnyitányában, amit Kate Dennis rendezésével szállít a CBS február 6-án 22 órás kezdéssel.
 • Mark Hamill vendégszereplője lesz a What We Do in the Shadows 2. évadjának.
 • Nahanni Johnstone és Haskiri Velazquez vendége lesz a Blue Bloods 10×13-as részének – amit Jack Ciapciak írásával, illetve John Behring rendezésével kapunk meg.
 • Nincs szerencsés helyzetben a Lizzie McGuire című Disney+-os elképzelés, ugyanis a sorozat hiátus státuszába került azáltal, miután a showrunner-je távozott, jelenleg keresik az utódját.
 • Katie LeClerc és William R. Moses beugrik az NCIS 17×13-ba, amit William Webb rendezésével szállít a CBS.
 • A Showtime nem sokat teketóriázót a The L Word: Generation Q címre hallgató spinoff-fal, ugyanis berendelte a második évadját úgy, hogy még jelenleg is fut az 1. évadja, tehát nem várta meg annak befejezését. Nézettség szempontjából az elmúlt 5 részével 224 ezret hozott a csatorna konyhájára, valamint 0.04-es demóértéket. Egyik se erős, de sajnos mostanság már csak itt tartanak.
 • Szintén zöld utat adott a Showtime a Work in Progress 2. évadjának.
 • Andy Miller és Christine Corpuz vendégszereplője lesz a Carol’s Second Act 1×13-nek – amit Pamela Fryman rendezésével szállít a CBS. Az epizódnak a visszatérői között Adam Rose, azaz Jake neve is ott lapul.
 • Kelsey Asbille főszereplőként csatlakozott Chris Rock által irányított Fargo 4. évadjába. A leírás szerint kulcsfontosságú karakter bőrébe fog bújni.
 • Mike Ryan és Sara Amini vendégszereplőként tűnik fel a Hawaii Five-0 10×14-ben.

1 Hozzászólás

Plakátba zárva: Chilling Adventures of Sabrina – Part III.

 
Beküldte: Kanyecc 2020 January 10, 9:56-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az remélem mindenki számára tiszta, hogy hazai körökben a Sabrina hátborzongató kalandjai címen emlegetjük a Chilling Adventures of Sabrina-t?! A sorozat a harmadik felvonásával/évadjával január 24-én tér vissza a Netflix kínálatába. Tippre feliratot tuti kapunk mellé, a szinkron inkább a kérdéses! A legutóbbi hozzákapcsolódó infók még december folyamán láttak napvilágot, miszerint Jon Whitesell, Sam Corlett és Skye Marshall csatlakozott a folytatás szereplőgárdájába. Talán az se újdonság, hiszen, aki nyomon követi a történéseit a sorozatnak, hogy Gavin Leatherwood és Lachlan Watson a 2. évadja során megkapta az állandó szereplői státuszát, szóval velük a következőkben is tartós szerepkörben számolhatunk.

A kiadott kedvcsináló nagyon adja magát. Végre azt látom, hogy a sorozat képivilága magára talált. A szlogent se feledjük el, ami az alábbi lett:

Cheerleader by day…

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2020 January 8, 12:26-kor a(z) Hírek témába.

 • Susan Pourfar, Erika Chase és Ed Herbstman vendégszereplője lesz a Manifest 2×03-as epizódjának.
 • Ian Gomez és Tenzing Norgay-Trainor vendégként tűnik fel az American Housewife 4×12-es részében – amit Chris Koch rendezésével szállít január 24-én az ABC.
 • A kevesek által ismert, elméletileg április tájt induló NBCUniversal streaming szolgáltatásában, a Peacock kínálatában fog feltűnni Josie Totah (Champions), aki aláírt nem olyan régen a Saved by the Bell című komédiába. Ugye ez lesz az, amikor modern köntösbe öltöztetik a klasszikus tinédzser sorozatot, amit Tracey Wigfield készítésével tűznek még az évben műsorra.
 • Február 14-én startol az AppleTV+ kínálatában a Visible: Out on Television címre hallgató dokumentumfilmje, aminek készítője: Ryan White, Jessica Hargrave és Wilson Cruz lesz Wanda Sykes mellett még. A produkció arra hivatott, hogy bemutassa az LGBQT mozgalom televíziózásban kifejtett hatását. Kapunk számtalan interjút is bennük, mint pl.: Ellen Degeneres-től, Oprah Winfrey-től, Anderson Cooper-től, Billy Porter-től, Rachel Maddow-tól, Don Lemon-tól, Sara Ramirez-től vagy épp Jesse Tyler Ferguson-től. Íme a kedvcsináló mellé, hátha valaki kedvet kap majd hozzá.
 • Patricia Arquette főszerepet vállalt az AppleTV+-ra érkező munkahelyi thriller elképzelésbe, a Severance-be, melynek premierdátuma egyelőre nem ismert, illetve, amit Ben Stiller készítésével tálalnak. A cselekménye egy olyan társaságnál (Lumen Industries) zajlik, aminek célja, hogy a munka és a magánélet közötti egyensúly adott legyen dolgozóinak körében.
 • Van néhány címünk: False HorizonManifest 2×03; Lost It AllThe L Word 1×07; Wildflower GirlsAmerican Housewife 4×12; The Wrath of the Time BeesThe Magicians 5×02; Dead on a RivalModern Family 11×12; The Ice MaidenVikings 6×07; RapprochementDare Me 1×04; Flight PlanNCIS 17×12; Game NightThe Goldbergs 7×12; Kid Life CrisisBlack-ish 6×13; Hard DecisionsFBI 2×12;
 • Benjamin Bratt, Marsha Kramer, Edward Asner és Josh Gad vendégként tűnik fel a Modern Family 11×12-es réészében, amit Jason Winner rendezésével kapunk.
 • Idén se tartolt a Golden Globe-gála. Remek felvezetést kapott, hiszen az NFL-mecset majdnem 30 millióan látták (amelyben a Seahawks csapott össze az Eagles-szel), majd pedig jött a hidegzuhany, ugyanis 14.7 millióra megcsappant a nézőszám a folytatásra. Igaz, a nap második legnézettebbje lett, de azért sokat bukott, hiszen a célközönségnél is 8.3-ról 3.8-ra zuhant a sávjainak átlaga szerint. Tavalyhoz képest -15%-kal nézték kevesebben a januári díjőrületet.
 • Február 14-én kerül a Cinemax terítékére a Strike Back hetedik, egyben utolsó évadja. A casting új szereplői között emlegetik: Alec Secareanu-t és Ivana Milicevict (Banshee, Gotham). Aki helyettük inkább a britekkel, és a Sky One-nal csekkolná előbb, azok már január 25-én tudnak bekapcsolódni a 10 részes zárásba.
 • Parick Duffy és Jonathan Chase beugrik vendégszereplőnek az NCIS 17×12-be.
 • Hoppácska, a Paramount Studios berendelte 2021-re a Jackess-mozifilmet, amit várhatóan tavasz tájt mutat meg a közönségnek. Semmi konkrétumról nem tudni egyelőre vele kapcsolatban, az viszont szent, hogy jó pár harmincas éveiben járó emberkének fognak örömet szerezni. Ezen nőttem fel.
 • A Netflix zöld utat adott a Selection Day 2. évadjának.
 • Január 26-án tér vissza az Our Cartoon President a Showtime műsorára. A 3. évadja 18 részből áll, amit ketté tagolva szállítanak. Az első 10 résszel lehet számolni, amit március 29-én heti rendszerességgel hoznak el. A kiadott közleményből arra is fény derül, hogy a castingba lesznek új arcok, mint pl.: Jon Glaser, Kate Berlant, Ed Begley Jr., Matt Lucas, Joe Mande, James Downey és Anna Drezen; illetve visszatérőként jelent lesz: Tim Robinson, Jack McBrayer, William Sadler, James Adomian, Griffin Newman, Matt Rogers, Zach Cherry, Ziwe Fumudoh, Emily Lynne, Gabriel Gundacker, vagy Jeff Bergman.
 • Glenn Weiss immáron ötödik alkalommal mérettetheti meg magát az Oscar-gála rendezésével. A filmes díjátadóra 2020. február 9-én kerül sor.
 • Caitlin Kimbal, Robert Clendenin és Isabel Myers vendégszereplőként tűnik fel a mixed-ish 1×13-as epizódjában.
 • Haneefah Wood és Sean Marquette beugrik a Schooled 2×12-es részébe.
 • Michelle Arthur és Wallace Langham vendégként szerepelhet a Mom 7×12-ben – amit James Widdoes rendezésével tálalnak jövő hét folyamán.
 • Jeremy Davies és Ibrahim Renno vendégként tűnik fel Catherine Haena Kim mellett az FBI 2×12-es részében.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Crisis on Infinite Earths

 
Beküldte: Kanyecc 2020 January 8, 9:12-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Pfuha, rápillantottam a plakátra, majd elolvastam az idézetet és egyetlen (!) kérdés merült fel bennem hirtelenjében: remélem nem lesz ennyire gagyi és sablonos az 5-részen keresztül zajló DC-crossover örület! Nyugtassatok meg, hogy ez csak megfélemlítés mivoltából eredően kerül fel az internetre és ennél sokkal jobb az idei átívelő történetes DC epizódkavalkád?! Még két epizód hátra van, amit január 14-én kapunk meg. A The CW marketing osztálya elővette a paint nevű képszerkesztős programot, hogy megtréfáljon mindenkit egy ultra gagyi hatású, „mindenkit ráteszünk a beharangozó plakátra” stílusú kreatívjával. Ugye nem?!

Their worlds will never be the same.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2020 January 7, 9:15-kor a(z) Hírek témába.

 • Jessy Schram visszatérő szereplőként tűnik a Chicago Med 5. évadjába.
 • Susan Sullivan és Jet Jurgensmeyer vendégszereplője lesz a Last Man Standing 8×03-as epizódjába.
 • A Netflix berendelte a Virgin River 2. évadját.
 • Annie Hogg, Hunter Canning és Melanie Nicholls-King vendégszereplőként tűnik fel a Blue Bloods 10×11-es részében – amit Rachel Feldman rendezésével kapunk meg. A forgatókönyvet: Kevin Riley és Allie Solomon rakta össze.
 • Elfina Luk, David Iacono és Kaare Anderson benne lesz a The Good Doctor 3×12-es részében.
 • Van néhány címünk: I Was Flying / And Then He’s Gonna Shoot Off…Avenue 5 1×01-02; What The Constitution Greens to MeAll Rise 1×12; Loose EndsThe L Word 1×06; Mr. Parker’s Cul-De-Sac / Romeo V Juliet: Dawn of Justness / Zari, Not ZariLegends of Tomorrow 5×06-08; Careful What You Wish ForBlue Bloods 10×11; O Captain, My CaptainShameless 10×09; Lady BossSuperstore 5×11; Killshot, pt. 1-2Emergence 1×12-13
 • Dennis Haysbert csatlakozott a Lucifer 5. évadjának szereplőgárdájához, ahol, mint Isten karaktere lesz jelen. Gondolom senkit sem ér meglepetésül, hogy Neil Geiman – akihez kapcsolódik a Sandman képregény – inspirálta a történet több pontját?!
 • Maria Dizzia és Currie Graham vendégszereplőként tűnik fel az Emergence 1×12-ben – amit Craig Zisk rendezésével tálal az ABC január második felében.
 • Január 8-án startol az MTV műsorán Dometi Pongo műsorvezetésével a csatorna legújabb doku-sorozata, ami a True Life Crime címre hallgat. Az eléggé hatásvadász leírásában az olvasható, hogy Dometi utána megy a fiatalok ellen elkövetett sokkoló és kísérteties bűncselekményeknek. Van hozzá afféle betekintésünk, amit ide klikkelve lehet megnézni.
 • Január 11-én lesz terítéken a Henry Danger című Nickelodeon sorozat sorozatzáró epizódja. Szintén rendelkezünk ajánlóval hozzá.
 • Jay R. Ferguson, Tim Baltz és David Theume vendégszereplője lesz a The Conner 2×10-es részének.
 • Múlt csütörtökön startolt el a Deputy a Fox 21 órás blokkjában, azonban nézettségi adatai eléggé gyengének tekinthető, főleg azért, mert a 18-49 évesek körében mindössze 0.8-as demóértéket generált a nyitásával. Ugye ez várhatóan csökkenni fog a folytatásban. A teljes lakosságnál 4.87 milliót tudott felmutatni, míg a felvezetője, amit a Last Man Standing volt 5.21 milliót. Mellesleg egy olyan napról beszülünk, ahol még csak ismétlések tették ki a műsorrend felét.
 • Befutott a Youtube Originals legújabb doku-jának a címe és az előzetese. A Coachella: 20 Years un the Desert március 31-én mutatkozik be a videóplatform kínálatában, íme a kedvcsináló mellé.
 • A BBC America berendelte a Killing Eve a 4. évadját, melynek harmadikja várhatóan idén tavasszal érkezik.
 • Van néhány címünk #2: Bad SeedBless This Mess 2×10; SatudayCriminal Minds 15×04; Now Leaving IllionoisShameless 10×10; Death and the SerpentVikings 6×06; How Conrad Gets His Groove BackThe Resident 3×13; Do Something CrazyThe Magacians 5×01; The Cleanest Liver in Columbus, OhioKidding 2×01; Badtime Story Last Man Standing 8×07; MutationsThe Good Doctor 3×12;
 • Racheal Leigh Cook vendégszereplőként tűnik fel a Criminal Minds 15×04-ben, amit Ed Bernero rendezésével kapunk meg, aki alapvetően showrunnerje a sorozatnak. Íme a színésznőről egy fotó, amint éppen Reid-del társalog egy padon.
 • Michael Hogan és Tasso Feldman beugrik a The Resindent 3×13-as epizódjába vendégszereplőnek, ahol még Rob Yang is tiszteletét teszi.
 • Január 15-én tér vissza a The Magacians 5. évadja a Syfy műsorára.
 • Február 9-én startol a Kidding 2. évadja a Showtime kínálatában.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Hunters

 
Beküldte: Kanyecc 2020 January 6, 18:06-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az Amazon év eleji portfóliójában kap helyet egy eléggé ígéretes elképzelés, ami a Hunters címre hallgat. A címválasztás talán azért se a legszerencsésebb, mert eléggé közkedveltnek tekinthető, hiszen a Syfy-nak is volt egy ilyen kábeles sorozata; valamint a „The” előtaggal a Hallmark Channelnek egy tévéfilmje, amit még 2013-ban adott le Jeffrey Schechter írásával. Oké, ez már a múlt, viszont most koncentráljunk a jelenre.

A történetének középpontjában: olyan (ember)vadászok állnak, akik Amerikába menekült magas rangú náci tisztek levadászására veszik a fejüket, hogy ezzel megakadályozzák a Negyedik Birodalom létrejöttét. Az 1970-es évek második felében járunk, a helyszín pedig New York állama.

A forgatókönyvért: David Weil és Alfonso Gomez-Rejon felel – utóbbi, mint rendező. A szereplők között, csak hogy pár nagyobb nevet mondjak: Al Pacino, Jonah Heidelbaum, Kate Mulvany, Josh Randor és Carol Kane kap helyet. Mellettük persze még ott van: Becky Ann Baker, Caleb Emery, Ebony Obsidian, Greg Austin, Henry Hunter Hall, James Le Gros, Jeannie Berlin, Jerrika Hinton, Julissa Bermudez, Lena Olin és Tiffany Boone. Az exec. producerek között: Jenna Santoianni, Jordan Peele és Nikki Toscano.

Íme az első kedvcsináló plakát hozzá. 10 része már berendelésre került, premierje: február 21-én lesz aktuális.

Kommentáld!

Kiosztották a Golden Globe 2020-as elismeréseit

 
Beküldte: Kanyecc 2020 January 6, 11:32-kor a(z) díjátadók témába.

Simán felmerülhet a keresztkérdés, hogy meg volt-e bundázva az idei Golden Globe-gála vagy sem? A Netflix 17 jelöléssel indult neki a 2020-as díjszezon év eleji leghangzatosabb/legrangosabb díjátadójának, ahol a tévésorozatok mellett a mozifilmeket is díjazni szokás. Utóbbiban ugyanennyi jelölést zsebelt be. Mögötte az HBO loholt 15 jelöléssel, szóval, ha valaki, akkor ők tudták volna az önteltnek tűnő mosolyt lemosni a streaming szolgáltató képviseltjeinek arcáról. Össze is jött mindez!

A házigazda az a Ricky Gervais volt, aki immáron ötödjére állt a közönsége elé, hogy cseppet sem hétköznapi és fanyar humorával megnyissa az eventet, s ezáltal zöld utat adjon a Netflix aratóbrigádjának. Nyitóbeszédjének talán legodatrafálóbb beszólása az volt, hogy manapság a tévé nézés és moziba járás hátterbe szorult. A streaming platformok háborúja csak most veszi kezdetét, hiszen a Netflix, az Amazon és a Hulu mellett feltűntek a színen újabb trónkövetelők, mint pl.: a Disney+, az AppleTV+ vagy a nem sokára érkező HBO Max.

Tehát a Netflix szekere elég jól ment az elmúlt évben, így nem is csoda, hogy díjesőt jósoltak neki. Nos, ehhez képest csak a “felhők” délibáb formájában érkeztek.

Nem kertelek, rátérek a lényegre: a Netflix lett az este legnagyobb vesztese, hiszen a 17-ből csak két díjra való jelölése érett be. Az egyik Olivia Colman szereplésével a The Crown által, a másik pedig Laura Dern mellékszereplésével a Marriage Story-val. Jogosan merülhet fel a további kérdés, hogy mi a helyzet a moziban is sugarzott The Irishman-nel?! Nos, díjmentes napot zárt. Kicsit azt érzem, hogy a filmes és a tévés világ most szúrt oda elsőként a legjelentősebben a streaming világ egyeduralkodójának. Vajon ugyanez várható az Oscar-gálára?

Az idei Golden Globe-ra a papírforma, mint jelző alig ha használható, bár azt sejteni lehetett, hogy a Chernobyl legalább egy díjjal haza fog menni. Meg is csinálta, de megérdemelten, azt azért hozzátenném, hogy 5 részével bebizonyította, hogy a jelenkor szintén képes maradandót alkotni, és nem szükséges kitálalt világot létrehozni.

További örömöt csalt az arcomra az a tény, hogy sorozatzárása mögött álló Game of Thrones üres kézzel vonult el végső nyughelyére – legalabbis a Golden Globe által. Most nem a minőség miatt beszélnék kárörvendően, sőt sehogy, inkább csak az elmúlt 10 évben többször lopott ez a jelenség díjat magának, holott lettek volna sokkal erősebb befutók. Az HBO persze kárpótlásként a Chernobyl-lal és a Succession-nel 2-2 díjt vihetett, amivel egyértelműen nyerte a tévés szegmenst. Mellette még az Amazon a Fleabag-gel duplázott. Gratulálunk mindegyiküknek!

Mutatnám az elmaradt jelöltek listáját, valamint a befutottakat!

A dráma kategóriában:

Legjobb dráma:

Big Little Lies
The Crown
Killing Eve
The Morning Show
Succession – NYERTES
Legjobb női főszereplő (dráma):

Jennifer Aniston (The Morning Show)
Olivia Colman (The Crown) – NYERTES
Jodie Comer (Killing Eve)
Nicole Kidman (Big Little Lies)
Reese Witherspoon (The Morning Show)
Legjobb férfi főszereplő (dráma):

Brian Cox (Succession) – NYERTES
Kit Harington (Game of Thrones)
Rami Malek (Mr. Robot)
Tobias Menzies (The Crown)
Billy Porter (Pose)

(A tovább mögött megtekinthető a komédia és a limitált sorozat/tévéfilm műfajának kategóriái. Ezen kívül lehull a lepel arról is, hogy mely színészek lettek a legjobb mellékszereplők műfaj függetlenül. Klikk, akit érdekel!)

tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: 9-1-1: Lone Star

 
Beküldte: Kanyecc 2020 January 5, 19:13-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Gyorsan végigvizslattam, hogy a 2019/20-as idény őszi részlegén a 9-1-1 merre található nézettségi szempontból. A 18-49 évesek körében a legerősebb, ahol – ha a reality-ket nem vesszük figyelembe – csak a This is Us szorongatja meg 1.54-es demóértékével, míg neki 1.44-es van átlagban. Kettőjük között más különbség is mutatkozik, hiszen míg az NBC királyánál 23%-os a visszaesés előző évadjához mérve, addig nála emelkedés vehető figyelembe, igaz mindössze 5%-os, de a mai tévémentes – és streaming platform centrikus – világban szerintem teljesen korrekt.

Tehát jó esélyei vannak a spinoff-nak, azaz a 9-1-1: Lone Star-nak, ami január 19-én lesz terítéken. A Fox nekiszánja a vasárnapi timeslotot, hogy aztán átvegye a végleges helyét, ami másnap, hétfő estére esik. A főszereplők között: Rob Lowe, Liv Tyler, Jim Parrack és Ronen Rubinstein foglal helyet, míg a főkoncepció nem változik cseppet sem, csak a helyszín, hiszen Austin lesz a középpontban, ahol egy tapasztalt New York-i rendőr fiával Texasba költözik.

Mutatnám a hivatalos kedvcsináló plakátját. A készítők sorában: Ryan Murphy foglal helyet, illetve az anyasorozatból: Brad Falchuck és Tim Minear.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2020 January 4, 17:13-kor a(z) Hírek témába.

 • Eléggé csúfosan nyitott a Doctor Who 12. évadja a BBC America kínálatában. Az évadkezdést 790 ezren látták, ami 42%-os visszaesést jelent; célközönségben pedig 0.19-es demót produkált, ami 57%-kal marad el a 11. évadétól.
 • Január 6-án érkezik a Ridiculousnessből a következő évad, amelynek vendégszereplői között felbukkan: B. Simone, Brian Urlacher, Chief Keef, Dave East, Daymond John, Gene Simmons, Jake Paul, Jason Aldean, Jeremy Meeks, Joey Fatone, Johnny Bananas, Juicy J, Kelly Hansen, Miles Brown, Puma Robinson, Snooki, Xzibit és YelaWolf.
 • Kitűzte a Netflix a Self Made premierjét, amit március 20-án hoz el a közönségének. Benne olyan színészek lesznek, mint pl.: Octavia Spencer, Blair Underwood, Tiffany Haddish, Carmen Ejogo, Garrett Morris, Kevin Carroll vagy Bill Bellamy. Tudjátok, ennek a középpontjában lesz Amerika első fekete női sajátkezű milliomosa, aki tettével történelmet írt. Az ő történetét dolgozzák fel sorozat formációban.
 • Január 15-én debütál a Grace & Frankie 6. évadja a Netflix műsorán. Mutatnám a kedvcsinálóját. Vele kapcsolatban érdemes még annyit megemlíteni, hogy 2021-ben érkezhet az utolsó évadja, melynek forgatását idén kezdik el.
 • A Netflix berendelte a Raising Dion 2. évadját. A folytatás megint csak 8 résszel operál, amit 2020-ban vesznek fel, így várhatóan csak jövőre fognak tálalni, kisebb rációval még évvégén. Az októberben bemutatkozott produkció ott volt a Netflix 2019-es évének TOP10-esében. Érthető, hogy zöld utat kapott a folytatása.
 • Január 4-én, azaz minap tér vissza az Animal Planet műsorára a Pit Bulls & Parolees új részekkel. Az egyelőre nem tisztázott, hogy a 15. évadjával folytatja-e, vagy a 14. folytatásával, bár elnézve az előző évek tendenciáját, amondó volnék, hogy előbbivel.
 • Sarah Rafferty (Suits) visszatérőként tűnik fel a Grey’s Anatomy 16. évadjában.
 • A BBC nem volt elájulva a The A List nézettségi mutatóitól, de akiknek bejött, azok ne csüggedjenek, mert a Netflix folytatja. Érkezik vélhetően nyáron, viszont mostantól már csak a streaming szolgáltató által és berkeikbe.
 • Megvannak a 77. Golden Globe díjátadójának díjátadói, akik között helyet kap: Tim Allen, Jennifer Aniston, Ana de Armas, Christian Bale,  Antonio Banderas, Jason Bateman, Cate Blanchett, Matt Bomer, Pierce Brosnan, Glenn Close, Daniel Craig, Ted Danson, Leonardo DiCaprio, Ansel Elgort, Chris Evans, Dakota Fanning, Will Ferrell, Lauren Graham, Tiffany Haddish, Kit Harington, Salma Hayek, Scarlett Johansson, Elton John, Nick Jonas, Harvey Keitel, Zoë Kravitz, Rami Malek, Jennifer Lopez, Kate McKinnon, Helen Mirren, Jason Momoa, Gwyneth Paltrow, Brad Pitt, Amy Poehler, Da’Vine Joy Randolph, Margot Robbie, Paul Rudd, Wesley Snipes, Octavia Spencer, Bernie Taupin, Charlize Theron,Sofia Vergara, Kerry Washington, Naomi Watts, Rachel Weisz és Reese Witherspoon. Az eseményre holnap kerül sor.
 • Korábban arról esett szó, hogy a Disney+ a WandaVision-t csak 2021-ben akarja műsorára tűzni, azonban változtatnak a menetrendjükön, melynek értelmében nincs kizárva, hogy már 2020 végén a rajongók elé dobják a Marvel egyik új sorozatát. A döntés mögött az is áll, hogy a The Mandalorian búcsújával elég sokan lemondták a szolgáltatást, mondván, hogy őszig semmi értelmes nem érkezik, és felesleges az előfizetése.
 • Daniel Cosgrove és Michael Urie vendégszereplője lesz az Almost Human január 15-én adásba kerülő epizódjának.
 • Van néhány címünk: Rehabilitated AF / Courageous AF / Generational AF / Permanent AF Almost Family 1×09-12;
 • Megvan az Amazonra érkező Hunters premierje is, amit 2020. február 21-én kapunk meg. Egyébként, aki a social media világában nyomon követné a hozzákapcsolódó híreket, akkor az kövesse a @HuntersOnPrime accountokat. A szereplők sorában: Logan Lerman, Jerrika Hinton, Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Greg Austin, Louis Ozawa Changchien, Carol Kane, Saul Rubinek, Dylan Baker és Lena Olin. Íme egy kedvcsináló hozzá.
 • A jelenlegi felállás szerint 61 sorozattól búcsúzunk el a 2019/20-as idényben vagy azért, mert elkaszálták; vagy azért, mert elrendelték a befejezését.
 • Talán nem írtam, de a Netflix berendelte a You 3. évadját.
 • Január 2-án startolt dupla epizóddal a How the Universe Works a 8. évadjával a Science Channel műsorán.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats