Invasion 1.07 – Fish Story

 
Beküldte: tess 2006 May 31, 23:50-kor a(z) Invasion témába.

invasion107.jpg
Első vetítés:
2005/11/9
Írta: Juan Carlos Coto, Michael Alaimo
Rendezte: Rod Holcomb

Larkin a balesetett követően menekülni kezd a dzsungelben, de ez hatalmas fájdalmakkal jár. Szerencsére egy kétes kinézetű hapsi felveszi és így van esélye az életben maradásra. Közben Russelék is hazatérnek és elkezdik keresni a nőt, Tommal együtt. Mariel felkeresi az otthon maradt Jesset, hogy gondoskodjon róla, de ez a fiúnak nagyon nem tetszik. Végül saztán mégis sikerül rendezni valamilyen szinten a kapcsolatukat. A haiti hapsi mindent megtesz, hogy ne találják meg Larkint és erre a nő is rájön. Ekkor a férfi elárulja az igazat neki. Egy tintahalat szedett össze a katonaságnakl ami világít. Amikor azonban meglátja Russeléket lelép. Mint később kiderül ez az egész csak Tom cselszövése volt, hogy megtévessze Larkint.

Megjegyzés: Bűn unalmas és vontatott volt. Ja és Kira sem volt szexi. Tom cselszövése meg igen késői, ahhoz hogy dobjon valamit a részen.

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

Invasion 1.06 – The Hunt

 
Beküldte: tess 2006 May 31, 23:47-kor a(z) Invasion témába.

invasion106.jpg
Első vetítés:
2005/10/26
Írta: Shaun Cassidy, Becky Hartman Edwards
Rendezte: Lawrence Trilling

Derek és Kira kapcsolata kezd elmélyülni és ezt nem nézi jó szemmel Tom. Így miután eltiltja a gyerekeket egymástól a fiú elkezd Mariel iránt vonzódni. Ez addig fajul, hogy a gyűlésekre is eljár, hogy találkozhasson a nővel. Russel egy menekült beszámolói alapján elkezdi üldözni a titokzatos fényeket Dave és Jesse társaságában. A keresgélés közben aztán sikerül megjelölniük a lényt, így könnyen megtalálják újra. Ekkor viszont Russel nagyot néz, hisz egy gógyi férfit követtek. Derek rajongása Mariel után durván elfajul és ezt végül Tom állítja le. Belefújtja a fiút a vízbe, de Derek nem hal meg, sőt lélegzik. Ettől kezdve Tom a szárnyai alá veszi a fiút. Larkint egyfolytában követik és ez végül odáig fajul, hogy balesetet szenved.

Megjegyzés: Már kezd idegesíteni az örökös ismétlés. A történet továbbra sem mond semmi lényegeset és csak Kira szépsége visz bele valami kis életet.

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Invasion 1.05 – Unnatural Selection

 
Beküldte: tess 2006 May 31, 23:45-kor a(z) Invasion témába.

invasion105.jpg
Első vetítés:
2005/10/19
Írta: Michael Berns, Shaun Cassidy
Rendezte: Thomas Schlamme

Rose megint látja a fényeket és ezt elmondja a szüleinek is. Russel persze teljesen bepánikol, Larkin meg totál besértődik a titkolózás miatt. Carlt Russel régi barátkját megöli Tom, mivel a férfi elég ramaty állapotban rátámadott. Ez persze rengeteg kérdést vett fel és sok hazugságot is. Az igazat végül Gage, Carl fia árulja el. Eszerint az anyja a hurrikán óta teljesen megváltozott és csak a csoportnak él. Mariel is csatlakozik a csoporthoz köszönhetően Tom viselkedésének és az atyának. Közben Larkin egy barátja segítségével behatol a katonai bázisra és megtalálja a titokzatos dobozokat is. Azonban lebukik, de sikerül elmenekülnie. Kiderül, hoy Tom is egy túlélő, ő egy repülőgép szerencsétlenséget vészelt át.

Megjegyzés: A történet továbbra is nyomasztó és titokzatos, de végre már valamit sejtett. A két család egyre jobban kezd eltávolodni egymástól. Kíváncsi vagyok mi lesz Jesse és Kira között.

This entry has a rating of 5

Kommentáld!

Invasion 1.04 – Alpha Male

 
Beküldte: tess 2006 May 31, 23:43-kor a(z) Invasion témába.

invasion104.jpg
Első vetítés:
2005/10/12
Írta: Juan Carlos Coto
Rendezte: Sergio Mimica-Gezzan

Larkint megtámadja egy nő, mivel nem kapta meg a gyógyszer adagját. Ez persze felháborodást vált ki a városabn és megszüntetik a karantént. Kira-t elhívja Derek egy esti buliba, ahova magával viszi Jesset is. Russel felkeres egy kutatóbázist, ahol egy balesett történt és kiszabadult pár állat, amik vírust terjesztenek. Russel és Tom nyomban az állatok keresésére indulnak. Közben Larkin is el kezdi keresni a gyerekeket, hogy megvédje őket vírustól. Derek este meglátja a vízben gomolygó fényt, ami persze el is nyeli. Másnap reggel pucéran jelenik meg emlékezet kieséssel. A vírus már szedi az áldozatait, de nem a majmok a hordozók. Russel hamarosan rájön, hogy az egyik központi elosztó az. Tom mindent megtesz, hogy megmentse az embert, de ez csak a látszat. A vírushordozónak már régen halotnak kéne lennie. Tom persze egyből felvilágosítja az embert…

Megjegyzés: Továbbra sem mutat semmi újat. A történet még mindig selytetős, de a csattanók nem valami határozottak. Az egyetlen üdítő pont csak az ácsmunkát végző szexi Kira.

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Invasion 1.03 – Watershed

 
Beküldte: tess 2006 May 31, 23:39-kor a(z) Invasion témába.

invasion103.jpg
Első vetítés:
2005/10/5
Írta: Shaun Cassidy, Becky Hartman Edwards
Rendezte: Michael Dinner

Jesse és Kira benzinért indulnak, amikor egy vízbe fordolt autót találnak. A poén kedvéért bemásznak és körül néznek, de ekkor valami történik Jessevel. Kira szerencsére el tud menekül és Russelt hívja segítségül. A kórházban aztán Mariel veszi gondjaiba a fiút, de itt sem stimmel minden. Mariel vért ad a fiának és ezzel majdnem meg is öli. Kiderül, hogy a vére hasonlít a delfinekére. Ez persze megmagyarázza a kapcsolatát a vízzel, de szerencsére sikerül ezt eltusolnia. Dave folytatja a nyomozást a gyűrű tulajdonosa után, de nem jár sikerrel pedig a megoldaás végig előtte van(Kira mamája). Larkin felfedez egy katonai külőnitményt és kérdőre vonja Tomot. Ez annyira össze is jön neki, hogy megtudja az igazat. Egy katonai mentőakcióról van szó, ami egy eltűnt repülőgépet keres és úgy tűnik találtak is valamit.

Megjegyzés: Kissé unalmas a történet és csak a szexi Kira visz bele életet. Azonban hosszú távon itt gyökerezik jónéhány lehetséges szál a folytatáshoz. Kiváncsi vagyok mi fog kisülni belőle.

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Invasion 1.02 – Lights Out

 
Beküldte: tess 2006 May 31, 23:36-kor a(z) Invasion témába.

invasion102.jpg
Első vetítés:
2005/9/28
Írta: Shaun Cassidy
Rendezte: Lawrence Trilling

Russel az állomás helyén talál egy búvárt, aki minden bizonnyal katona és elég ramaty állapotban van. Gyorsan be is viszi a kórházba és kiderül, hogy ugyanolyan sebei vannak mint Davenek. Russel erről beszámolnak Tomnak is, aki a férfi jelenlétében nem mond semmit, majd a katonaságot értesíti. Rose megijed Marieltől és Russelhez menekül Jessel. Larkin nyomozni kezd az eltűnt katona ügyében és rájön, hogy nem minden stimmel a hadsereggel. Eközben Russel és Dave a hullát boncolgatnák, de az rejtélyes körülmények között eltűnik a kocsiból. Mariel nem nagyon érti, hogy mi történik vele, de összeszedi magát és hazaviszi a gyerekeket. Russel persze nem ért semmit, de sejti hogy nincs minden rendben. Este Rose elmondja Tomnak amit a hurrikán alatt látott, de ez cseppet sem lepi meg a férfit.

Megjegyzés: Idegesítő ez a sok felmerülő kérdés és még mindig nem mutatott valami lényegretörőt vagy sokkolót.

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Invasion 1.01 – Pilot

 
Beküldte: tess 2006 May 31, 23:33-kor a(z) Invasion,Pilot témába.

invasion101.jpg
Első vetítés:
2005/9/21
Írta: Shaun Cassidy
Rendezte: Thomas Schlamme

Florida partjainál egy hurrikán szemében furcsa dolognak lesznek szemtanúi a légierő katonái. Közben az Andrew hurrikán vészesen közelit Florida partjai felé. Russel Veron a helyi parkőr mindent megtesz, hogy családját biztonságba helyezze a vihar alatt. Felesége Larkin eközben a viharról tudósít és mindent megtesz, hogy mihamarabb haza érjen. Jesse és Dave eközben a házat deszkázzák amikor megjelenik Mariel Jesse anyukája és Russel előző felesége. A nő Roset keresi, aki időközben eltűnt. Russel egyből utána is ered, de ekkor a vihar már javában tombol, Jesse pedig elzavarja a hisztis anyját. Másnap Russelt és Roset a hadsereg menti ki a felborult kocsiból. Mariel az éjjel eltűnt és a hírt jelenlegi barátja a rendőr Tom hozza meg, majd el is kezdik keresni a nőt. Végül a mocsárban találják meg teljesen meztelenül és összezavarodva. Rose elmondja a látottakat Davenek, aki egyből nyomozni kezd és beveszi Russelt. A vizihulla azonban nem elég meggyőző a vadőr számára, de véleménye gyorsan megváltozik. Mariel egész furcsán viselkedik és ehhez Tomnak is köze van.

Megjegyzés: Kíváncsi vagyok, hogy ebből megint mit hoznak ki. Egyébként a sorozat amolyan Lost feelinges és még a példaképe után is vetíti az ABC, de messze elmarad elődjétől. Nekem személy szerint enyhe deja vu érzésem van, mintha láttam volna már egy ehhez hasonló kanadai sorozatot régen.

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Frísss nyúzz!

 
Beküldte: tess 2006 May 31, 10:03-kor a(z) Hírek témába.

Július 25-én jelenik meg az újabb évad Chappelle Show dvd-n. Ez önmagában nem is lenne nagy hír, de végre megkerült az a bizonyos 1 rész, ami az évad közben nem került vetítésre. És hát persze, hogy a dvd-n lesz csak látható. Ez most komoly, egy részért vegyek meg egy komplett dvd-t? Szerintem itt mindenki beteg!

A nyári uborkában visszatér az mtv2-re a zenecsatorna kultikus sorozata Deathmatch. A premier június 10-re van kiírva és egész biztos üdítő élményben lesz részünk ismételten.

És végül a Sci-Fi Channel nyári menetrendje:

Péntek:
8:00/7:00c – Science of Stargate: SG-1 (Júni 14-én)
8:00/7:00c – Night Stalker (Júni 28-tól)
9:00/8:00c – Stargate SG-1 (Season 10)
10:00/9:00c – Stargate Atlantis (Season 3)

Csütörtök:
7:00/6:00c – Dead Like Me (Ismétlés)
8:00/7:00c – Dead Like Me (Ismétlés)
9:00/8:00c – Eureka (Új sorozat júli 18-tól)
9:00/8:00c – Who Wants to Be a Superhero (Új sorozat júli 27-től)
10:00/9:00c – ECW (Új sorozat júni 13-tól)
10:00/9:00c – Garth Marenghi’s Darkplace (U.S. Premiere júli 27)

Kommentáld!

Nézettség 05/27 – Szombat

 
Beküldte: tess 2006 May 31, 9:47-kor a(z) Nézettség témába.

01. 48 Hours Mystery (CBS) 4.5/9
02. Law & Order: Criminal Intent (NBC) 4.3/9 – Ismétlés
03. Criminal Minds (CBS) 4.0/8 – Ismétlés
04. Law & Order: Special Victims Unit (NBC) 3.7/8, #4 – Ismétlés
05. NCIS (CBS) 3.6/8 – Ismétlés
06. America’s Most Wanted: America Strikes Back (FOX) 3.5/7
07. Cops (FOX) 3.0/6
08. Enemy of the State (CBS) 2.9/6 – A ’98-as mozifilm
09. Dateline NBC (NBC) 2.9/6
10. Cops (FOX) 2.7/6 – Ismétlés

A társaságok listáját mostantól hanyagoljuk 

Kommentáld!

Nézettség 05/26 – Péntek

 
Beküldte: tess 2006 May 31, 9:37-kor a(z) Nézettség témába.

01. NUMB3RS (CBS) 5.7/11 – Ismétlés
02. 20/20 (ABC) 5.2/10
03. Close to Home (CBS) 5.1/10 – Ismétlés
04. Dateline NBC (NBC) 4.5/9
05. Ghost Whisperer (CBS) 4.0/8 – Ismétlés
06. Freaky Friday (ABC) 3.8/7
07. Law & Order: Special Victims Unit (NBC) 3.4/6 – Ismétlés
08. Las Vegas (NBC) 3.3/6 – Ismétlés
09. Mona Lisa Smile (FOX) 3.0/6
10. WWE Friday Night SmackDown! (UPN) 2.6/5
11. Reba (WB) 1.3/3
12. What I Like About You (UPN) 1.1/2 – Ismétlés
13. Living With Fran (WB) 1.1/2 – Ismétlés
14. Twins (WB) 1.0/2 – Ismétlés

A sok ismétlés miatt eltekintenék a tv társaságok listájától. 

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats