007 James Bond: A holnap markában

 
Beküldte: Kanyecc 2006 July 31, 23:15-kor a(z) James Bond témába.

jamesbond_holnapmarkaban.jpg
Valaki egymás torkának akarja ugrasztani a világ nagyhatalmait. A nyomok Elliott Carver-hez, a nagy befolyású sajtómogulhoz vezetnek, aki hatalmas médiabirodalma segítségével könnyedén manipulál bárkit. Ha Carver-en múlik, az egész világon úrrá lesz a káosz. Itt csakis egyvalaki csinálhat rendet! Bond, James Bond… Bond először Carver szexis feleségét, – korábbi barátnőjét – Parist próbálja megkörnyékezni, majd egyesíti erőit Wai Linnel, a lélegzetelállítóan gyönyörű kínai ügynöknővel…

Megjegyzés: Imádom minden részét! Szóval nem tudom leoltani!

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

Ami már biztos!

 
Beküldte: Kanyecc 2006 July 31, 22:59-kor a(z) Hírek témába.

Az RTL Klub igen magasra teszi ősszel a lécet! Még nem tudni, hogy mivel akar(nak) előrukkolni a vetélytárs adó(k), de a következők már biztosak:

  • Lost – 2. évad
  • Supernatural – 1. évad (a Lost után 22.00-tól)
  • Prison Break – A Szökés – 1. évad

Kommentáld!

Bemelegítés

 
Beküldte: Kanyecc 2006 July 31, 22:56-kor a(z) Hírek témába.

Itt a nyár vége! És az RTL Klub úgy gondolta, el akartok tűnni a hűvös szobába! De ez nem így van! Csak felfrissíti a Lost első évadjának történetét, mivel ősszel jön a második újabb rejtélyekkel!

Kommentáld!

Joey 1.05 – Összecsapnak a hullámok

 
Beküldte: Kanyecc 2006 July 31, 9:40-kor a(z) Joey témába.

joey_105.jpg
Premier:
2004/10/7

Joey több színházat is felkeres, ám egyre sem kap teljes szerepet, csak beugrót, ezért elvállal három ilyent! Eközben influenzajárvány van és mind a három darabban szerepelnie kéne, de az a bibi, hogy egy időben vannak! Továbbá az egyik szomszéd elköltözik, így kiüresedik az egyik lakás! Michaelék ezt úgy intézik, hogy Gina fülébe ne jusson!

Megjegyzés: Nagyon jó volt a vége! Megtanulta a király szerepét! :D

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Friends 1.10 – The One With The Monkey

 
Beküldte: Kanyecc 2006 July 31, 9:38-kor a(z) Friends témába.

friends_110.jpg
Phoebe koncertet ad a kávézóban, miközben két fizikus azon vitatkozik, hogy mennyire szép is ő! Ross úgy dönt, hogy a szilveszteri bulit a 6 jó baráttal szeretné tölteni! Ám sorban jönnek a kifogások, így mindenkinek lesz már valakije, kivéve Ross-nak! Ő a bulira az újdonsült majmával, Marcellel megy el!

Megjegyzés: Janice újra feltűnik, ami kész katasztrófa! :P

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!

Friends 1.09 – The One Where Underdog Gets Away

 
Beküldte: Kanyecc 2006 July 31, 9:04-kor a(z) Friends témába.

friends_109.jpg
Ross meglátogatja Carolt, mert még régebben odaadott neki egy múzeumi koponyát, ám csak Susan van otthon, aki elújságolja a volt pasinak, hogy a babához szokott beszélni. Ross is csatlakozni akar ehhez! Közben hannuka van és mindenkinek elbaltázódik a meghitt családi pulyka evés, ezért Monica vállalja fel, hogy kárpótolja őket! Ám egy elszabadult hatalmas lufi megnézése miatt, a kulcs a házban marad és az ennivalóknak annyi!

Megjegyzés: Chandler öröme nagyon bejött!

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Cold Case 1.19 – Szörnyű titok

 
Beküldte: Kanyecc 2006 July 31, 9:04-kor a(z) Cold Case témába.

Clinton kampánya idején Vanessa beleszeret egy fiatal demokrata politikusba. A választási parti után a lány holtan kerül elő a folyóból. A gyanú a barátjára terelődött, de nem volt elég bizonyíték ellene. Rush kideríti, hogy az immár Washingtonban élő politikusnak fiatalkorában viszonya volt a saját nővérével, és ezért valaki zsarolta őket…

Megjegyzés: Érdekes egy sorozat az szent! De a mai világban tuti nem engednék ezt meg!

This entry has a rating of 3

1 Hozzászólás

What About Brian 1.03 – The Importance of Being Brian

 
Beküldte: FERCSA 2006 July 30, 20:53-kor a(z) What About Brian témába.

What About Brian 1.03

Adam és Marjorie összeköltözik. A nagy pakolásban a férj-jelölt nem tud résztvenni egy üzleti tárgyalás miatt, így a barátok segítenek. Dave és Brian egy prezentációt tart új játékukról, ahol Dave első pillantásra kiszúrja Suzanne-t. Nicole megtudja a nőgyógyászától ,hogy össz-vissz 5% esélye van, hogy teherbe essen egy injekciós kúra segítsével, aminek -valjuk be- elég sok mellék hatása is van. Brian napja viszont szépen összejött: megkapják a megrendelést és még Lisa B.-vel is összefut. Deena nyílt kapcsolata is eléggé jól alakul, annyira ,hogy a kocsi hátsó részén köt ki Richarddal… :lol:

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Joey 1.04 – Joey és a könyvklub

 
Beküldte: Kanyecc 2006 July 30, 11:26-kor a(z) Joey témába.

joey_104.jpg
Joey rádöbben, hogy még mindig nehézen tud ismerkedni a Hollywood-i lányokkal! Michael otthon könyvklubot rendez, ahol sok lány jelenik meg! Joey egyből tag akar lenni! Az unokaöcs nagy nehezen bele is megy, és ha már tag lett, feloldják az egyik szabályzatot, mely a körön belüli pasizásra/csajozásra hatott ki! Gina megtudja, hogy volt osztálytársa manapság hírességek haját csinálja! A hír hallatára nagyon ideges lesz és cselekvésre szánja el magát!

Megjegyzés: Alex tényleg kissé k*rvásan néz ki abban a cuccban, no és azzal a hajjal!

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

Friends 1.08 – The One With The Blackout

 
Beküldte: Kanyecc 2006 July 30, 11:24-kor a(z) Friends témába.

friends_108.jpg
Chandler-ről kiderül, hogy a munkahelyén mindenki melegnek nézi, ezért megkérdi barátait is, hogy ők mit gondolnak, ám kiábrándító lesz a válasz! Ross és Monica közben rossz hírt kap, mivel nagyanyjuk, Nana, meghalt! A halotti toron azonban senki sem az elhunyttal foglalkozik, hanem a hoki meccsel!

Megjegyzés: Joey újra nagyot alakít!

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats