HUN Dvd Premier – Október 31.

 
Beküldte: tess 2006 October 31, 21:03-kor a(z) DVD témába.

dvd_okt_31_hun.jpg
Nem tudom mi ütött hirtelen a magyar dvd kiadókba, de végre egy normálisat publikáltak a hétre! Nincs sok premier a sorozatok közt, de ami van legalább színvonalas.
Legelőször is megemlíteném, hogy végre sokak örömére nálunk is kapható a Justice League teljes 1. évada dvd-n. A USA premier ugye nem is volt olyan régen, szóval csoda történt. A sorozat 4 lemezen jön 26 résszel és némi extrával. Az extra nem valami sok, de higgyétek el elég színvonalas. Persze a minőségnek most is ára van, ami olyan 7000 forintot kóstál, szóval elég rendesen a zsebünkbe kell nyúlni.

A 2. sorozat premier a héten a Sírhant művek 5. és egyben utolsó évadának a megjelenése. A sorozat 5 lemezen jön ki némi extrával, de még mindig többel mint a Lost vagy a DH. Szóval itt is áll a minőség elve, a többit meg gondolom sejtitek. Akinek nem lenne világos az olyan 8 körül gondolkodjon.

A végére pedig talán a legpiacképesebb sorozat a Helyszínelők 1. évadja maradt. A kiadók is sejtik, hogy erre a sorozatra nagy lesz az érdeklődés, szóval elég rendesen hülyének is néznek minket. A sorozat 1. évadjának a fele, azaz 12 rész jelenik most csak meg 3 lemezen 6000 forintért. Tehát a teljes évad 12 vastag ezres lesz, majd és gondolom már azt is kitaláltátok, hogy egy deka extra sincs. Szóval totál átb*szás az egész!

Kommentáld!

Teljes a létszám

 
Beküldte: tess 2006 October 31, 20:39-kor a(z) Heti adag témába.

standoff2.jpg
Csak szólni szeretnék, hogy zennel vége a baseball évadnak, majd egy teljes évig! Persze a szezon már véget ért pár napja, de csak ma este lesz teljes a FOX műsorrendje. Ma tér vissza ugyanis a hiatusból a House és a Standoff. A visszatérés egy kis módosítással történt, ugyanis a House mostantól a nem a Justice-t vezeti fel, hanem a Standoff-ot. A FOX szemmel láthatóan mindent megtesz, hogy ne veszítse el a sorozatait, de mint mindig most is a nézők döntenek.

Kommentáld!

Standoff 1.04 – Partners in Crime

 
Beküldte: Kanyecc 2006 October 31, 19:31-kor a(z) Standoff témába.

standoff_1041.jpg
Premier: 2006/9/26
Írta: Joy Kecken
Rendezte: David Straiton

3 bankrablás pár hét alatt. Az elkövető mindig a parkolóban választja ki a túszt. Az ő kocsiját is viszi el. Általában 200 mérföldnyire helyezkedtek el a kiszemelt bankok. A negyedik rablás azonban balul sül el, mivel egy járőr felismeri. Blokád alá veszik a területet. Matt próbál kompromisszumot kötni vele, miközben fény derül arra, hogy az elkövető, Sam, kiválasztott női túsza, Kari, valójában a társa, akit egy másik tússzal együtt kienged a bankból! Most terhesnőnek álcázza magát, ezért Emilyt sikerül körbe csalnia és túszul ejtenie. Mikor Matt meghallja padlóra kerül, ezért kénytelen kihozni a bajból az elkövetőt. Meg is kapják főnöküktől a magukét. Azonban Kari már nem azaz ember, aki volt és ki akar szállni. Emilyvel kezd tárgyalásba telefonon keresztül, melyet lenyomozva el is jutnak hozzájuk.

Megjegyzés: Na egy fokkal már jobb volt ez a rész! Jó kis bankrablós sztori! Imádom őket! De még mindig elégedetelen vagyok!

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

Battlestar Galactica 1.11 – Colonial Day

 
Beküldte: tess 2006 October 31, 16:33-kor a(z) Battlestar Galactica témába.

battlestar_galactica_111.jpg
Premier: 2005/1/10
Írta: Carla Robinson
Rendezte: Jonas Pate

Roslin elnök összehívja a 12 kolónia megbízottjait egy fórumra, ahol a legalapvetőbb problémákat tárja a képviselők elé. A fórumon részt vesz Tom Zarek is, aki jelölteti magát alelnöknek. Szerencsére Roslin közbenjárásának nem őt, hanem Baltart választják meg.
A tárgyalások közben Apollo és Starbuck fognak egy merénylőt, akinek köze lehet Zaleckhez, de a férfi rejtélyes módon meghall.
Eközben a Caprica-n Helo rájön, hogy a Cyclon-ok emberi alakot képesek ölteni és Sharon is csak egy közülük.

Megjegyzés: A végére elég rendesen felpörgött a történet. Pár rész alatt rengeteg új szál keletkezett, melyek a jövőben érdekes irányt adhatnak a sorozatnak. De ez egy jó ideig titok marad, hisz most jön a finálé, ami minden bizonnyal egy más szálat vissz tovább.

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

Battlestar Galactica 1.10 – The Hand of God

 
Beküldte: tess 2006 October 31, 15:36-kor a(z) Battlestar Galactica témába.

battlestar_galactica_110.jpg
Premier: 2005/1/3
Írta: David Weddle, Bradley Thompson
Rendezte: Jeff Woolnough

A Galactica üzemanyag készlete szinte teljesen kifogy, így új forrásokat kell keresniük. Az egyetlen forrás amit találnak, viszont Cyclon fennhatóság alatt áll. Starbuck kapja meg a feladatott, hogy tervezze meg a rajtaütést. A kivitelezést viszont nem rá, hanem Apollo-ra bízzák. A jól megszervezett rajtaütés viszont mit sem ér, ha Baltar doki feltételezései hibásak.
Eközben a Caprica-n Number Six és a Cyclon-ok egyre közelebb kerülnek Helo-ékhoz.

This entry has a rating of 5

Kommentáld!

Happy Hour 1.02 – The Mix CD

 
Beküldte: Kanyecc 2006 October 31, 15:29-kor a(z) Happy Hour témába.

happyhour_102.jpg
Premier: 2006/9/14
Írta: Rob DesHotel
Rendezte: Mark Cendrowski

Henry már 2 hete Larrynél lakik, de alig fér el közös szekrényükben, ezért neki áll rendet rakni. Munka közben talál egy szerelmes Mix lemezt, mely Molly nevű hölgynek van címezve barátjától. Amanda van épp ott vele, aki figyelmezteti, hogy tartsa a száját erről, mivel ez egy kényes téma. De ő mindent tudni akar a kapcsolatról. Amanától, Bradtől és Tinától kapja meg a szükséges információkat. A történet nagyjából az a következő: Találkozik a lánnyal egy bárban, akit már régebben felszedett, de le is rázott. Újra együtt lesznek. Van egy szabályuk Brad-del (6 hét után dobják a lányokat), amit megszeg. Egy piknik alkalmával otthon elmeséli neki, hogy szereti, de akkor a Molly az ő általa felhozott sablonnal áll elő (amivel még Larry rázta le őt.).
Amanda ezalatt arra kíváncsi, hogy a ciki nőgyógyász, miért nem akar vele randizni. Mint később kiderül, nem a testével van a gond, hanem a munka köri szabályzattal, ami ebben meggátolta őt.

Megjegyzés: Nagyon tetszik még mindig! NO Komment! Mindenkinek ajánlani tudom csak!

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

Standoff 1.03 – Shanghai’d

 
Beküldte: Kanyecc 2006 October 31, 14:41-kor a(z) Standoff témába.

standoff_1031.jpg
Premier:
2006/9/19
Írta: David Levinson
Rendezte: David Straiton

Helyi maffia, David Lau, lányát lovaglás közben elrabolják. A rablók tudják, hogy múltja miatt nem fordulna a hatóságokhoz, de arra nem számítanak, hogy a műholdas telefonját is lehallgatják, amiből megtudják ezt. Raytől, aki már több éve le akarja leplezni Lau-t, emiatt elveszik a munkáját. Emily és Matt veszi át a tárgyalást az ember rablókkal, ám azzal nem számolnak, hogy Ray is bekavarja a dolgokat, mivel letartoztatják Lau-t. Ez alatt Leo a maffiavezér kirúgott alkalmazottjai között keresi a lehetséges embereket, de nem lelnek nyomra. Végül Emily húzza ki a szükséges neveket – melynek Ray is nagyon örül – így találnak rá az emberrablókra!

Megjegyzés: Az értékeléseimben nem le akarom írni a sorozatot, de valahogy nem olyan pörgösek a részei, ahogy ez sem volt az! Én sokat csalódtam benne! Remélem valamivel elő drukkol, mert ebből bukta lesz, ha így folytatja tovább!

This entry has a rating of 2

Kommentáld!

Battlestar Galactica 1.09 – Tigh Me Up, Tigh Me Down

 
Beküldte: tess 2006 October 31, 14:24-kor a(z) Battlestar Galactica témába.

battlestar_galactica_109.jpg
Premier: 2004/12/13
Írta: Jeff Vlaming
Rendezte: Edward James Olmos

Baltar doki detektorja működik, de az egész flotta megvizsgálása 60 év lenne, így a legegyszerűbb megoldást választja. Roslin elnöknek egyre furcsább lesz Adama viselkedés, aki folyton eltűnik. Mint kiderül ennek oka volt, mivel megtalálta Tigh ezredes feleségét Ellent. Ellen persze nagyon furcsán viselkedik és elkezdi egymásnak fordítani a vezetőket.
Eközben a Caprica-n Sharon átveri a Cyclon-okat és kimenekíti Helo-t a városból.

Megjegyzés: Komolyan mondom, hogy egy nő csodákat tud művelni egy sorozattal. Number Six egy istennő és szinte lehetetlen kiigazodni rajta! Már csak ezért is érdemes nézni a sorozatot :D

Kommentáld!

Battlestar Galactica 1.08 – Flesh and Bone

 
Beküldte: tess 2006 October 31, 13:24-kor a(z) Battlestar Galactica témába.

battlestar_galactica_108.jpg
Premier: 2004/12/6
Írta: Toni Graphia
Rendezte: Brad Turner

A flottában elfognak egy Cyclon ügynököt, akit Starbuck-nak kell kihallgatnia. Az ügynök, aki magát Loeben-nek hívja egy bombát rejtett el valahol a flottában, de nem nagyon akarja elmondani hogy hova. Helyette egy furcsa játékot kezd el játszani, amivel teljesen összezavarja az embereket.
Baltar doki detektorja működik és meg is találja az első Cylon-t Sharon személyében.
Eközben a Caprica-n Doral és Number Six tovább folytatja Helo-ék üldözését egy magasabb cél érdekében.

Megjegyzés: Ez amolyan filozófiai rész volt, ami kellőképpen összezavarja a nézőket is. Most a Cyclon-ok gépek, vagy félig szerves élőlények vagy mégis mik? Nem volt a legjobb rész, de szükséges volt, hogy egy másik oldalról is megközelítsük a Cyclon témát. Ezzel szemben a capricai események már kissé idegesítőek, hisz már lement 8 rész de még mindig semmi.

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

Battlestar Galactica 1.07 – Six Degrees of Separation

 
Beküldte: tess 2006 October 31, 12:11-kor a(z) Battlestar Galactica témába.

battlestar_galactica_107.jpg
Premier: 2004/11/29
Írta: Michael Angeli
Rendezte: Robert Young

Number Six valós alakban jelenik meg a Galactica-n és bizonyítokokat mutat fel Baltar ellen hazaárulás vádjával. Adama egyből megvonja a doki kiváltságait és a felvételeket elkezdi vizsgálgatni. Persze Six-et is megfigyelés alatt tartja ez alatt. Roslin elnök egyre rosszabbul van, amit a flotta és észrevesz.
Eközben a Caprica-n Helo nem is sejti, hogy Sharron egy Cyclon és összejönnek.

MegjegyzésHát mit ne mondjak elég rendesen fel van építve a történet. Szinte biztosra lehet venni, hogy az egész egy jól megépített terv része a Cyclonok részéről. Ami viszont a legmegdöbbentőbb, hogy nem nagyon érdekel még ez a terv, mivel az egyes epizódok kegyetlenül lekötik a figyelmet. Az viszont már most borítékolható, hogy a finálé bombasztikus lesz.

This entry has a rating of 5

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats