Mindenki Bújjék :)

 
Beküldte: tess 2006 December 31, 18:15-kor a(z) Hírek témába.

Hát ezt is megértük emberek! Lassan vége 2006-nak és hamarosan jön a következő esztendő. Remélem tartalmasan töltöttétek el velünk ezt az évet, igaz a társaságunkat valamivel több mint fél éve élvezhetitek. Azért köszönet a kitartásért és a lelkesedésért és persze a negatív megnyilvánulásokért. Ki így ki úgy, de mindenki segítette a Guru fejlődését és természetesen a kitartását. Ha ti nem lettetek volna már mi sem léteznénk! Na hagyjuk a fenébe az érzelgést, hisz alig pár óra és mindennek vége. Az évértékelés meg a kötelező fogadalmak, majd holnap szóval ma ne számítsatok túl nagy életre nálunk. Akinek esze és lehetősége van az pár óra múlva már kotta-matta lesz, aki meg valamilyen oknál fogva otthon csücsül annak még éjfélig van Guru TV.
Részemről most elmenetem zülleni, szóval BUÉK mindenki!

Folyt. Köv. JŐVŐRE :D

2 Hozzászólás

Januári premierek (Part 1.)

 
Beküldte: Kanyecc 2006 December 30, 18:24-kor a(z) Hírek témába.

(Nem unatkozom, csak elvagyok most, így az elején még szeretném leszögezni! Bár attól sem állok messze!) Nos, most asszem, egy kis összegzést adok a januári premierekről, amiből elég szép szám van! De, hát sorozatból soha sem elég. Lesz itten új sorozat és lesz folytatás is, no de lendüljünk bele, mert a végé marha messze van, így az elején!

dirt.jpg
Dirt (
FX), Január 2.
A sorozatot tekinthetjük Courteney Cox szexi színésznő visszatérésének is. Több ismertebb filmben/sorozatban láthattuk, mint pölö a Sikoly 1-2-3, a Jóbarátok vagy a The Tripper-ben. A sorozat az FX fennhatása alatt fog futni! A csatorna szép számmal dicsekedhet sorozatokkal, melyek minden napi életünkben közismertek lettek. Ilyen a Nip/Tuck (Kés alatt), The Shield (Kemény zsaruk) vagy a Dexter. Azonban az eddig látottak szerint gyengusra sikeredett! Majd meglátjuk.
Értékelés: 1,5/5

incaseofemergency_big1.jpg
In Case of Emergency
(ABC), Január 3.
Egy kamerás sitcomról van itten szó. Alap sztorija nem bonyolult3! haverról van szó, akik rádöbbennek a tényre: csak egymásra számíthatnak. David Arquette (Sikoly) az üzletember, megunván életét úgy dönt, hogy öngyilkos akar lenni, meg is próbálkozik vele, ám a lábát találja el a golyó. A korházban látja el a meleg doktornő, akit Lori Laughlin formáz meg. És végezetül Greg Germann (Ally McBeal), aki egy diéta gurus, kissé elmebajos személyt formál meg. Személy szerint nem sokat várok a sorozattól! Majd meglátjuk.
Értékelés: 2/5

in.jpg
Knights of Prosperity
(ABC), Január 3.
A sorozat több címen is futott, míg meg nem találta az eredetit. Egy újabb sitcomról van szó, szintén az ABC részéről. Mit is várhatunk tőle?! Hát nem sokat, mindent! Első ízben szerezzen magának elég sok nézőt a fenn maradáshoz! Természetesen itt is a röhögés van elő térben, de lehet, hogy ez a sok sík ember, már nagy fájdalmat tud okozni! A főszereplők sablonosak, ami nem éppen nyerő. Majd meglássuk.
Értékelés: 2/5.

batg_cw_logo.jpg
Beauty and the Geek
(CW), Január 3.
És visszatér immáron harmadszorra a reality show! Ez aztán mindenkinek tetszeni fog. Lesznek benne ledöbbenések, óriási poénok természetesen spontán módon. A legszebb, hogy ha nem láttál egy részt sem akkor is be tudsz kapcsolódni. A lényege: Van 8 igen gyönyörű, ám belül kissé üres IQ-val rendelkező lány, valamint 8 geek férfi (amit csak eltudsz képzelni pl.: asztrofizikus), akik párokat alkotnak és versenyeznek egymás ellen. A verseny végén pedig bekaszálják a megérdemelt zsét! És ha megtetszettek egymásnak folytathatják a valóéletben az ismerkedést.
Értékelésem: 4/5

Folytatása köv.

Kommentáld!

HUN Dvd premier – December

 
Beküldte: Kanyecc 2006 December 30, 15:02-kor a(z) DVD témába.

rem_rendes.jpgp.jpgsco1.jpgcarneval1.jpg5695.jpg
Még mielőtt azt mondanátok, hogy mi „Amerikaimádók” lennék, tisztázzuk le valamit! Mi imádjuk a magyar termékeket, de a többség azt mondja: „Eredeti szinkron jobb”. Én személy szerint nem közéjük tartozom Inkább megnézem szinkronosan, mint feliratosan! Továbbá a magyar dvd piac még nem teljesedett ki, annyira, hogy hetente dögivel adja ki a sorozat dvd-ket! Előszónak ennyit. És most nézzük meg mi is történt hazánkban, decemberben.

Elsőként a Rém Rendes Család 7. évadját említeném meg! Három dvd-s verzióban napvilágot látott. A Bundy family most is hozza a színvonalat, azaz saját magukat is alulmúlják. Részese lehet a család mindennapjainak! Ezt főként a tabudöntögető humor kavalkád határozza meg 26 epizód alatt. Az évadpontja általam Al volt, mint szuperszexi topless csapos! Érdemes beruházni rá.

Aztán itt van Pampalini is. A lengyel rajzfilmsorozat hőse a mindenre elszánt vadász, Pampalini. Afrika sivatagán keresztül a hófedte Alpokon át horgászszenvedélyének hódol hősünk, aki folyamatosan sok-sok kalandba csöppen. De a szenvedély azért szenvedély, hogy minden akadályt legyőzzön.

Egy másik nagy kedvenc is itt van, a Mizújs, Scooby-Doo újabb része (tizedik) a Szörnyfutam. A Rejtély Rt. ünnepi kalandokba veszi az irányát. A lemezen 4 újabb rész található: a Totál Grand Prix, a Halloween Scooby-Doo-val, a Karácsony Scooby-Doo-val és a Minigolf, óriásbohóc. A teljes kikapcsolódás garantált, mint hogy az is, hogy nem marad megoldatlan rejtély.

Napvilágot látott a Carnivale – A vándorcirkusz második évadja is. Ahogy közeleg a Jó és a Rossz közti végső összecsapás, a két természetfeletti képességgel megáldott lélek egy útra tér és keresik Henry Scuddert! A tét a világ sorsa. A fantasztikumokkal dúsított dráma-thiller 12 része mellett, még a 6 lemez sok extrával rendelkezik.

Egy óra múlva jövők! A II. világháborút átívelő (1937-től 1944-ig) szatirikus-komédiában Láng Vince (Harsányi Gábor) sorsát ismerhetjük meg. Valamint megismerhetjük a kor (a filmet 1971-ben forgatták), szinte valamennyi jelentős színész egyéniségét, akiket a filmszerető közönség, ma már szinte bálványként imád. A szereposztás parádés! A 14 részből álló sorozat 6 külön kiadású, egy-egy dvd lemezen jött ki.

És akikreől már csak pár szót szólnék, az A nagy ho-ho-horgász, a Hungarikum és a Hallo-Hallo, melynek összes évadja megjelent díszdobozos verzióban is.

Kommentáld!

Nézettség 12/28 – Csütörtök

 
Beküldte: Kanyecc 2006 December 30, 12:49-kor a(z) Nézettség témába.

Nos itt a tegnap előtt amcsi nézettség! Újra csak a krimi állt előtérben! Háromszorosan is! Egyedül a Fox vetített műsort, mely nézettebb volt a sorozatainál is!

Tovább…

Kommentáld!

Újabb karakter a 24-ben

 
Beküldte: Kanyecc 2006 December 30, 11:44-kor a(z) Hírek témába.

jordan.jpg
A 24 hatodik évadjához egy újabb színész is csatlakozott! James Jones is szerepet kapott a világhírű sorozatban. Ő fogja játszani Wayne Palmer elnök „fejesét” a Titkos szolgálat révén! A show menetrend szerint januárban tér vissza a FOX műsorára vasárnap (jan. 14-én) dupla premier résszel. Jordan-t az Alias-ben és az NCIS-ben láthattuk főként felbukkanni.

A történet 20 hónappal később játszódik, mikor is Jack Bauer kínai kiruccanása során Palmer elnök egy terrorista merénylet sorozatát éri meg. A rész promoját nálunk is megtekinthetitek.

No és végezetül nézzük meg kikből is fog összetevődni a következő évad: Regina King (Ray), James Cromwell (L.A. Confidential), Peter MacNicol (Numb3rs), Powers Boothe (Deadwood), Kal Penn (Harold and Kumar Go to White Castle) és Rick Schroder (NYPD Blue). Gregory Itzin, Jean Smart, Mary Lynn Rajskub, Roger Cross, James Morrison, Jayne Atkinson, Eric Balfour és Carlo Rota fog visszatérni az elmúlt évadból.

Kommentáld!

Hétvégi ajánlatunk

 
Beküldte: Kanyecc 2006 December 30, 0:59-kor a(z) Guru TV,magyar ajánló témába.

A Guru életében is volt karácsony! Mi előtt még azt hinnétek nincsenek beteg ötleteink, Fercsa gondoskodott az ellenkezőséről! Egy kis történelem! A GuruTV csak úgy futólag jött! Aki régebben is járt nálunk az tudja, hogy volt a BitGuide. Egy „tőlünk független” :D kis tracker volt, aztán hagytuk a fenébe, nyersen megfogalmazva! Okokat nem részletezném! Így jött a webtv ötlet! És nyomtunk is adást! No, de volt egy kis probléma! Az időzítés! Nem tudtunk megoldani, hogy percre pontosan folytatódjon a következő adás! Folyamatosan mentek a sorozatok, és senki nem tudta, mi mikor jön… Wuuúú! Ez volt máig! Aztán elkészült a csoda! Anno még indítottunk egy szavazást, melyben arra voltunk kíváncsiak: Mit néznétek szívesen a GuruTV-n? A legtöbb szavazat a Konkrét sorozatokat napi leosztására esett! Eddig kellett várni, elkészült a csoda! Tudunk időzíteni, tudunk feliratozni! Reméljünk sok kedvencre, találtok az alábbiak között, és hogy minél többen csatlakoztok be műsorainkba, melyek csak sorozatokból fognak összetevődni! (Természetesen lehet terjeszteni a hírt, hogy nálunk ilyen is van!) :D No, de nézzünk a mai és holnapi programajánlónkat:

12.00 Prison Break – 2.01 – Manhunt

13.00 Desperate Housewifes – 2.15 – Thank You So Much

14.00 Jericho – 1.01 – Pilot

15.00 What About Brian – 1.01 – Pilot

16.00 Lost – 2.01 – Man of Science, Man of Faith

17.00 One Tree Hill – 1.01 – Pilot

18.00 Hódító hódok – 1.01 – Pilot

18.30 South Park – 1.01 – Cartman Gets an Anal Probe

19.00 Smallville – 2.01 – Vortex (2)

20.00 Stargate SG1 – 9.01 – Avalon (1)

21.00 Dexter – 1.01 – Dexter

22.00 Joey – 2.01-02 – Joey and the Big Break

23.00 Buffy – 6.01-02 – Bargaining

Természetesen csatoljunk minden egyes vetített részhez az ismertetőt, és a megjegyzés rovatot, mint egy tv újságban! Kivétel, ha nem szerepel az adatbázisunkban! Továbbá arra szeretnék titeket ösztönözni, mi után végig néztetek 1-1 sorozatepizódot, fejtsétek ki véleményeteket hozzászólás formájában, az aktuális postban!

Megjegyzés: Akinek nem működne a TV, és véletlenül Expoler-től különböző böngészőprogramot használ, kérem váltson vissza! …csak is erre az időre, mert csak Expolerrel kompatibilis a TV-nk.

Jó szórakozást mindenkinek!

Kommentáld!

Kis promo

 
Beküldte: FERCSA 2006 December 30, 0:57-kor a(z) Hírek témába.

Szerintem eddig is elég sokat tettünk a sorozatok népszerűsítéséért, de ezt szeretnénk megfejelni :)

Mégpedig, hogy összegyűjtsük a magyar rajongói oldalakat egy csokorba ezzel is megkönnyítve az információ beszerzést kedvenceinkről. Ezzenel szeretném felhívni a kedves szerkeztő úraknak és hölgyeknek a figyelmét, hogy ha szeretnének felkerülni az oldalra akkor küldjenek egy emailt nekem az oldaluk címével, ha van RSS linkkel és egy rövid leírással a honlapjukról. Részletek az alábbi linken:

Kommentáld!

Ultimate Avengers – Movie 1.

 
Beküldte: tess 2006 December 29, 21:10-kor a(z) animáció témába.

marvel_m,ove.jpg
A sztori a 2. világháború idején kezdődik, ahol is a nácik beakartak vetni egy titkos fegyvert, ami könnyedén megváltoztathatta volna a jövőt. Szerencsére Amerika Kapitány még időben közbelépet, de ez az életébe is került. Sok évvel később a fenyegetés újra jelentkezik, mivel kiderül hogy a nácik valójában idegenek. Nick Fury és a S.H.I.E.L.D. feladta megmenti a világot, ami kissé nehézkesen megy egy szuperkatona nélkül. Így jön képbe ismételten Amerika Kapitány, aki a több éves jég fogságából szabadítanak ki. Egyedül azonban nem sokra menne a technikailag fejlett fajjal, így kap maga mellé egy csapatot. Így csatlakozik a Bosszúállókhoz Góliát, Wasp, Iron-Man, Thor, Fekete Özvegy és Hulk. Így már szinte nincs lehetetlen kihívás a csapatnak számára, de ekkor Hulk teljesen bebolondul és a csapat ellen fordul.

Megjegyzés: Először is itt jegyezném meg, hogy nekem bejött a film, de persze én másként csináltam volna az egészet. No de erről később. Lássuk először a pozitív gondolatokat.
A film legnagyobb érdeme talán a brutális grafika, ami azért ebben a műfajban kissé el van maradva. Itt persze nem csak szép és élénk színekről és persze a tiszta képről beszélek, hanem a túlzsúfolt és látványos akciójelenetekről is. Bravó érte Marvel! A másik igencsak vonzó szempont a csapat roppant emberi tulajdonságai. Itt nincs semmilyen heroikus pátosz, meg csapatszellem. Mindenki kegyetlen emberi és hozza a karakterét rendesen. Gondolok itt a féltékeny Hulkra, a nagyzoló Góliátra, vagy az önfejű Ironmanre. Szóval zseniális a karakter kidolgozás és ezzel együtt a karakterfejlődés is. Jó nézni, hogy miként verődik össze ez a kis csapat egy igazi „ligává”.

A történet is frankóra sikeredett, de azért itt van némi kivetnivaló. Az egész csupán valamivel több mint 1 óra, ami már önmagában mínusz lenne, de ez még megbocsátható. Ezen idő alatt ugyanis végig kapjuk stuffot az arcunkba és ekkor hirtelen ott marad az arcunk. Igen ott marad, méghozzá elég rendesen ugyanis vége a sztorinak. Most lehet, hogy én értelmezem kissé félre a dolgokat, de szerintem az egész sztori az idegenek működéséről és titkos összesküvéséről szólt. Egy darabig ezt a szálat is erőltették, de hirtelen az egész átment Hulk centrikusba. Félreértések ne legyenek én bírom Hulkot, de most akkor döntsük el, hogy azok a bizonyos Bosszúálló Angyalok most ki ellen szövetkeztek. Ez azért egy kicsit érzékenyen érintett, így a végére de ezt leszámítva nem volt rossz a film. Talán a folytatás jobbra sikeredett, majd meglátjuk. Viszont ez a negatív élmény kissé visszavesz a lelkesedésemből a folytatást illetően.

This entry has a rating of 3

1 Hozzászólás

A MARVEL színrelép

 
Beküldte: tess 2006 December 29, 18:30-kor a(z) Hírek témába.

marvel.jpg
Mostanság egészen sokat lehet hallani a DC siker csapatáról a Justice League-ről. Ennek persze nem is lenne semmi köze a GURU-hoz, ha nem vennénk figyelembe a Smallville-t. A sorozat januári nagy durranása lesz ugyanis a JLA szerepeltetése. A hivatalos ep. tartalom már a neten, szóval lehet csekkolni ezerrel.

Ellenben elég sokan megfeledkeztetek az ellenlábas Marvelről, ahol szintén akad egy szupercsapat. Itt Ultimate Avengers néven futnak és hát elég rendesen tudnak ők is darálni. Részemről a képregény suckerség maga a csúcs, de férfiasan bevallom, hogy még én sem hallottam a team-ről. A figyelmemet az egészre egy XBox játék az Ultimate Alliance hívta fel, ahol az extrák közt ott volt egy pofás kis dvd előzetes. Ahogy lenni szokott egyből be is szereztem a stuffot és tegnap este be is daráltam.

Szóval most egy kis kitérő következik a sorozatok világából, de ígérem nem lesz hosszú és mondhatni élvezetes lesz. Meg aztán már elég rég is foglalkoztunk a Cartoons részleggel, így került a terítékre az Ultimate Avengers.

Kommentáld!

[VB] TV2 vs. RTL Klub (Tél/Tavasz)

 
Beküldte: fodi 2006 December 29, 18:25-kor a(z) Hírek témába.

A TV2 nagyon bekeményített a tavaszra, mert több sorozatot is vett és én ezeket próbálom meg elemezgetni, hogy milyen sikerük lehet a mi kis országunkban. A TV2 új sorozatainak listája:

  1. Surface (A mélység fantomja): Esélytelen valamilyen kimagasló eredményre, főleg azért, mert a Barátok köztel szemben indítják el. Tipp: 900 ezer néző
  2. Hereos: Amerikában az új sorozatok közül ez érte el a legnagyobb sikert, de lehet, hogy Magyarországon mégse lesz siker, hiszen még nálunk nem nagyon alakult ki a képregény kultúra. A sikere attól is függ, hogy a TV2 milyen nap és milyen időpontban indítja el. Tipp: 1,1-1,2 millió néző
  3. The 4400: Az egyik legsikeresebb sci-fi sorozat. Összesen 3 évadot adták le belőle eddig. Mi magyarok se vagyunk lemaradva, hiszen már nálunk is le lett adva mind a 3 évad a Cinemamax-on. Nincs meg még az indulási időpontja, de feltehetőleg a Jake 2.0 vagy a Rejtélyes vírusok nyomában című sorozat helyén fog indulni.(Mert ezekből már csak 1-2 rész van hátra) Tipp: 1,2 millió néző
  4. Ezenkívül vettek még egy 2006/2007-es sorozatot csak azt még nem hozták nyilvánosságra, így arról nem tudok nyilatkozni. Azt se feledjük, hogy a Dr. House 2. évadja is elindul tavasszal.

És mi a válasza erre az RTL Klubnak? Eddig egy sorozatról van tudomásom a Ghost Whisperer-ről. Időpont még nincs, de a tippem, hogy a 22:00 órás sávba fog indulni. Tipp: 700-850 ezer néző De a tavaszt és a télt így is az RTL Klub fogja nyerni a rég bevált műsoroknak köszönhetően: Barátok közt, Fábri, Heti hetes, Gálvölgyi, Győzike stb és ezen felül mindkét csatorna indítani fog egy jégtánc-sztáros műsort is.

2 Hozzászólás
Következő oldal »

free web stats