Nézettség 01/25 – Csütörtök

 
Beküldte: Kanyecc 2007 January 31, 15:04-kor a(z) Nézettség témába.

Grey’s Anatomy nézettsége szép magasra sikeredett ezen a napon is! A harc azonban azért meg volt, még ha kissé kevesebbet is hozott a CSI csapata. Ismétlésben nem volt hiány ezen a napon sem! Az NBC csak ezt nyomatott! Utó szünetet tart még egy kicsit úgy tűnik! A Men in Trees nézettsége is növekvő! Bár pár tizedről van szó, de növekvő! …nem úgy, mint a Supernatural-é vagy a The OC-jé! Részletek a tovább mögött!

Tovább…

Kommentáld!

És nem lemaradtunk!

 
Beküldte: tess 2007 January 29, 12:19-kor a(z) Heti adag témába.

Nem kenyerem a magyar televiziózás és főleg nem a sorozatok nézése az itthoni kereskedelmi tv-ken, de azért néha én is kivételt teszek. Ez viszont csak tényleg néha van! Egy ilyen alkalom lett volna a ma délelőtt is, de hát pont lekéstem. A TV2 ugyanis mától kezdve minden hétköznap lenyomja Hitchcock krimi sorozatát a ’80-as évekből. Ez amolyan horror antológia lenne, ami azért piszok messze áll a horrortól. Inkább olyan Mesék a kriptából stílus lightosabb tálalásban. Ez viszont cseppet sem ront a sorozat értékén, sőt nekem néha igényem is van az efajta szórakozásokra. Az egészben csak az a baj, hogy hétköznap délelőtt az ember nem mindig ér rá sorozatokat nézegetni. Pedig megéri beválallni egy részt belőle, a többi meg majd úgy is magától jön.

Kommentáld!

A jótékony Amazon

 
Beküldte: tess 2007 January 29, 12:01-kor a(z) DVD témába.

buffy_s2.jpgbuffy_s3.jpgbuffy_s4.jpgbuffy_s5.jpgbuffy_s6.jpg
buffy_s7.jpg
Mint nemrég említettem mostanság a Buffy 1. évada van nálam terítéken, ami hamarosan a itt a Gurun is olvasható lesz. Így akarva akaratlanul elkezdtem keresgélni a sorozat dvd-it az amazon.com-on és ekkor jött a nagy dabummm. Kedvenc online boltunk ugyanis előszerettel akciózik, így hónap vége felé és hát a Buffy is pont belesett a szórásba. Nagy meglepetésemre ezzel nem ért véget a dabummm, ugyanis a sorozat spin-offja az Angel is kint virit 50%-os kedvezménnyel. Így az egyes évadokért olyan 20 dolcsi + posta kell fizetni.
angel_s2.jpgangel_s3.jpgangel_s4.jpgangel_s5.jpg
Na ez mondjuk elég baráti ár, de azért szerintem van benne egy kis turpisság. Gondolok itt arra, hogy a lemezek sima slim tokban vannak, ami általában a gazdaságos verziókat jelenti. Ergo nincs extra vagy csak limitált számban. Ilyen verzióban jelent meg idehaza is a 24 és a társi 5000 pénzért. A másik érdekes dolog amit még megfigyeltem, hogy egyik sorozatnál sem szerepel az 1. évad a kedvezményesek listáján. Ez meg mégis mit jelentsen?
Viszont ha engem kérdeztek erre csak annyit mondok, hogy fölösleges pénzpazarlás. Jó dolog meg minden az ilyen gyűjtemény, de nekem néha az is gondot okoz, hogy a netes rílízeket mire írjam ki. Szóval ha milliomos leszek egyszer, meg elmúlik ez a sorozat függőségem és mondjuk rácuppanok egyetlen egy sorozatra akkor majd újra előveszem a témát. Akik viszont máshogy gondolkoznak azoknak csak annyit, hogy most kell vásárolni, de izibe!

1 Hozzászólás

Tess Return

 
Beküldte: tess 2007 January 29, 11:14-kor a(z) Hírek témába.

Hát igen végre ennek az ideje is elérkezett. Az örökös guruzás meg a sorozatok elég rendesen elvették az időm a magolástól, így hogy ne bukjak meg ki kellett vennem egy kis pihit. A félévem azonban még így is kétséges, de ez már valahogy nem érdekel.
Szóval mostantól Kanyecc mellett én is rendszeresen blogolok. Mivel az utóbbi hónapban elég sok mindent elhanyagoltunk a visszatérést nyomban pilot kritikákkal fogom majd kezdeni, megaztán lesz egy nagy összefoglaló a hónapban történtekről is. És legvégül hamarosan végetér a szavazás is a 2006-os év legjobb sorozatáról, szóval lesz olvasnivaló kilóra.

Kommentáld!

Kis hírek a nagy világból

 
Beküldte: Kanyecc 2007 January 27, 17:35-kor a(z) Heti adag témába.

Nos pár hírmorzsával szolgálnék, így szombat délután, mely inkább estére hasonít:

  • A The Shield rajongóknak újabb jó hírrel szolgálhatunk! Ugyebár tegnap számolt be Tess, hogy kijött a sorozat játék formájában is! No, ma meg én számolok be egy újabb jó hírrel, mivel az FX megrendelte a következő évadot is, melyet tavasszal folytatnak majd! Ez újabb 13 részt takar!
  • Az amerikaiak már nagyon unják magukat! Reality, reality hátán! Most egy új ötlettel drukkoltak el! Csináljuk Harry Potter-es valóság showt! De nagy ötlet! Jelentkező lesz rá, hiszen a tízen évesek egyből a reklám után szüleiket nyavalygatják majd a jelentkezést illetően! A show a The Sorcerer’s Apprentice címre fog majd hallgatni, melynek lényege, hogy „kispöcsösöket” (..by South Park) :D bezárják egy bentlakásos „varázs” iskolába, ahol varázsolhatnak majd!

Kommentáld!

24 1.02 – 01:00 -02:00

 
Beküldte: Kanyecc 2007 January 27, 13:51-kor a(z) 24 témába.

24_102.jpg
Premier:
2001/11/13
Írta: Joel Surnow, Michael Loceff
Rendezte: Stephen Hopkins

Teri Bauer és Alan York – Kim barátnőjének apja – együtt elindulnak lányaik megkeresésére, de csak az üres kocsit és – házat találják meg! Ez alatt Richard Walsh – Jackéket ráállította a melóra – egy belsőssel találkozik, aki egy beléptetőt ad át neki, azonban erről a találkáról más is tudott! Jack segítségét hívja! A menekülés, nem sikerül! Richardot megölik, ám halála előtt elmondja, hogy a beléptető visszakeresésével eljuthatnak a besúgóhoz! Kim is nagy balhéba keveredik, mivel elrabolják őket azok a fiúk, kikkel buliztak. Mandy – repülőt ő robbantotta fel – is találkozik felbérlőivel, ám társa átveszi az irányítást, amit ők nem igazán színlelnek!

This entry has a rating of 5

Kommentáld!

Nézettség 01/24 – Szerda

 
Beküldte: Kanyecc 2007 January 27, 13:41-kor a(z) Nézettség témába.

Hatalmas nézettség már megint! Az American Idolra nagyon bukik az amerikai polgárság! 36,9 millióan voltak kíváncsiak showra! Visszatért a George Lopez hatodik évadja is! Közép mezőny! Kezdésnek nem rossz! A Friday Nigth Ligths nap nem volt ekkora sikere, ugyan is hiába az új időpont múlt héthez képest alacsonyabb nézettséget tudhat magáénak! A CW reality showja Beauty and the Geek – se úgy teljesít, ahogy kéne! Részletek a tovább mögött!

Tovább…

Kommentáld!

Premier: Gryphon

 
Beküldte: Kanyecc 2007 January 27, 9:14-kor a(z) Hírek témába.

gryphon.jpg

Most nem egy sorozatról van szó, hanem a sci-fi channel egyik premier filméjről! Már-már megszokhattuk, hogy minden hónapban jön ki valami jó kis sci-fi film! Az elkövetkezendő 2 hétben még 2 lát napvilágot, de róluk majd csak később beszélnék! Ma lesz premieren keleti idő szerint 8-9 között a Gryphon! A reklámszövege a következő:

„Two kingdoms have been at war for a generations
Now a flying terror wants to destroy them both”

Én tutkóra megsasolom, majd miről is szól a történt egészében! Annyi biztos nem lesz unalmas! …azaz remélem!

Kommentáld!

Nagy nevek és nagy bukták

 
Beküldte: tess 2007 January 27, 4:21-kor a(z) Hírek témába.

Így kora hajnalban belefutottam egy kis csemegébe a mid-seasont illetően, szóval nem tudtam ellenállni, így postoltam egyet :D. A mid-seasonban egyik nagy tv társaság sem bízza a véletlenre a Pilotok redezését. Nem mintha ez lenne a siker záloga, de azért majd szépen fog festeni a beharangozók elején pár nevesebb rendező.
Az élen ezúttal az NBC áll, aki nem kisebb személyt mint Spike Leet szerződtette le a hamarosan induló M.O.N.Y. Pilotjának a megrendezésére. Mr. Lee számára nem idegen a tv-s műfaj, hisz az ezévi palettában is rendezett. Jelesül neki köszönhető a Shark Pilotja is.
Természetesen a “nagy nevek” harca ezzel nem fejeződött be! Gary Winick fogja rendezni, majd a Lipstick Jungle-t, ami szintén az NBC berkein belül fut. A sorozat 3 new yorki nő életét mutatja be komikus drámával körítve.

Az ABC-nél Payton Reed fogja rendezni a Cashmere Mafia-t. Reed egyébként a nyár egyik nagy romantikus durranását a Szakíts ha birszt rendezte, ahol Jennifer “Jóbarátok” Aniston volt a főszereplő.

És a végére már csak a FOX marad, ahol P.J Hogan jegyzi majd a Phiadelphia Generalt. Hogan szintén a romantikus komédiákban profi, szóval nem szabad hogy nagy kihívást jelentsen neki a FOX induló dráma komédiája.

Amint látható lesznek itt nagy nevek kilóra, de egyvalamit ne nagyon feledjünk, a mid-season a kegyetlen gyilkolásáról híres! Az itt induló sorozatok jelentős része nem éli meg még a csonka évad felét sem. Ellenben amlyik sorozat itt befut az tényleg híres lesz és erre legalább annyi példa van mint a buktákra. Ja és mégvalami. Ha esetleg valamelyik sorozat mégis elbukna akkor sem kell szörnyülködni, hisz buktak már el nagyobb nevek is. Itt legfőképpen a Brucheimer gyerekre gondolok :D.

Kommentáld!

A Konzolopata ismét jelent

 
Beküldte: tess 2007 January 26, 18:43-kor a(z) Hírek témába.

shield_game.jpg
Közeleg a szent napjuk a Shield rajongóknak, mivel kedvenc sorozatuk hamarosan játék formájában is debütál. Az FX sorozata mára már kultikusnak számít és szinte mindent elért, amit el lehetett érni. Azonban a listáról még hiányzott egy érdem, ez volt a sorozat játék adaptációja.
Mostanság egyre nagyobb divat lesz a sorozatból játék adaoptálás, ami leginkább PC-n és PS2-n virágzik. Sajna az Xbox és a next gen konzolok ebből kimaradtak, de nem is kár. A nemrég megjelent Maffiózók játék is elég nagyott bukott csakúgy, mint a Született feleségek. Ezekközül csak a Miffiózókhoz volt szerencsém az általam gyűlölt PS2-n, de elárulhatom, hogy tényleg gagyi. Sőt! Sajna a The Shiled – The Game-re is hasonló sors vár a konzolok terén. A PC verzió meg teljesen el is fog tűnni, mint már számtalan esetben.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats