Az RTL nyilvános bakija

 
Beküldte: tess 2007 February 28, 21:37-kor a(z) Hírek témába.

csi_miami_rtlbaki.jpg
Véleményem szerint ha van egy számláló akkor az azért van, hogy a nullánál elindítson valamit. Nos az RTL-nél szemlátomást nem így gondolkoztak és valamivel több mint másfél perccel előbb kezdték el a CSI Miamit, mint ahogy azt a számláló engedte volna. Picit ciki :D

Ilyenkor azokat az embereket sajnálom, akik a számlálóhoz igazították a kezdést. Pl. az egyik haverom a számláló alapján állította be a videót, mivel este 10-ig melózik. Kíváncsi vagyok mit szól szól majd a kis bakihoz :D

4 Hozzászólás

Ez az év híre… feltéve ha igaz

 
Beküldte: tess 2007 February 28, 20:56-kor a(z) Hírek témába.

Így még a CSI előtt gyorsan jöjjön egy kis hideg zuhany, hogy legyen mi gondolkozni este. A Gilmore Girls esetleges következő évadja ugye elég kétséges, de a jelek szerint a CW már kezdi áthidalni a megoldatlannak tűnő feladatot. Lehetséges, hogy a sorozat kap egy spin-off sorozatot! ÉS akkor most jöjjön a durvulás: ha minden igaz a sorozat a KIM CSALÁDRA fog fókuszálni.

Ez persze csak találgatás szinten van eddig, de az egyik megbízható külföldi forrásunkon már szerepőel, akkor nálunk mér ne szerepelhetne :D Mindenesetre meredek egy kissé!

Kommentáld!

Az esti adag

 
Beküldte: tess 2007 February 28, 20:52-kor a(z) Heti adag témába.

csi_miami_premier1.jpg
Pár perc és lassan útjára indul a CSI őrület a hazai kereskedelmi tv-ben is. A kábeleseknek és a rílizz bolondoknak ez nem újdonság, no de a többieknek…

Részemről csak annyit, hogy nem nagy kedvencem a CSI univerzum, de bemelegítő gyanánt már megsasoltam a 4. évad fináléját a Vián. A véleményeket talán majd holnap megosztom veletek, feltéve ha a kezdetek kezdete is elnyeri a tetszésem.

Kommentáld!

Lesz feelgod ötödször is

 
Beküldte: tess 2007 February 28, 20:42-kor a(z) Hírek témába.

lasvegas_promo.jpg
Az NBC bejelentette, hogy lesz 5. évadja a Las Vegas-nak!
Ezzel most gondolom sokan megkönnyebültek, hisz a sorozat meglehetősen népszerű idehaza is. No persze nem a történetnek köszönhetően, hanem a látvány miatt. Jó kis pergő akció sorozatról van itt szó, bika jó nők társaságában. Akárhogy is nézzük a Fastlane óta a Las Vegas tartja a frontot a feelgod sorozatok terén.
Azonban az örömteli hírnek van egy kis hátulütője is. Meg nem erősített források alapján úgy tűnik James Caan és Nikki Cox nélkül készülne már a következő évad. Akárhogy is nézzük ez minden téren nagy érvágás lenne a sorozatnak. Caan szerepe ugyanis domináns, egyszerűen pótolhatatlan, míg Cox annyira szexi, hogy nehéz lenne megtalálni az utódját. Szóval adott a kérdés érdemes e folytatni a sorozatot ilyen veszteségek árán is? Valamint mi lesz a feelgod vonulattal a Las Vegas után?

Kommentáld!

A CW tudja mi kell a népnek

 
Beküldte: tess 2007 February 28, 19:33-kor a(z) Heti adag témába.

Ha annyit mondok, hogy CW akkor a legtöbben azt mondják az év bukksa! Valljuk be ez így is van, hisz a csatorna piszkosul az elvárások alatt teljesít. Ezzel szerintem mindenki egyet is ért, vagy mégsem?
Kevesen veszik figyelembe ugyanis az apró betűs részeket a sorozat nézettségeknél. A csatorna az egyes korcsoportokban relatíve jól szerepel, amit leginkább a reality hullámjainak köszönhet.

cw_tudja.jpg

Nemrég ért véget ugye a Beauty and the Geek, ami az eddigi legjobb finálét könyvelhette el. Anno szeptemberben a legnormálisabb nézettséget is egy reality hozta az American Next Top Model. Így nem is csoda, hogy egyből itt a folytatás a 8. évad, ami ugye a szokásoknak megfelelően egy dupla résszel indít. Én még anno a 6. évadnál csatlakoztam a showhoz és ahogy kell le is maradtam. Persze bele bele nézegettem a “nagy picsás küzdelmekbe”, de egyetlen évadot sem néztem végig. Na majd most talán…
A CW jelenleg ezzel a két produkciójával tartja nálam a frontot, de jövő héten könnyedén megjelenhet egy harmadik is. A Veronica Mars helyén debütál ugyanis a The Next Pussycat Dolls, ami elnézve a promokat megint jó kis őrjöngésnek tűnik. Baró csajok, szőke ötletek és gondolom egy kis polgárpukkasztás. Feltéve ha lehet hinni a híreknek már maga a premier beteg lesz, hisz rókáznak a némberek ezerrel.
Szóval lesz mit nézni hajnalban megint :D

Kommentáld!

America’s next Topmodel

 
Beküldte: Kanyecc 2007 February 28, 11:09-kor a(z) Hírek témába.

topmodel.jpg

Remélem senki sem felejti el, mi is lesz ma?! A CW útnak indítja a America’s next Topmodel nyolcadik szériáját A premier egy két órás show-val indul! Reméljük nézettsége magasabb lesz, mint az előző évadoké! Mivel Tess már többet foglalkozott témával, ráhagynám a piszkos munkát, azaz a premier tudósítást!

Kommentáld!

Nézettség 02/25 – Vasárnap

 
Beküldte: Kanyecc 2007 February 28, 11:00-kor a(z) Nézettség témába.

Amint majd látni fogjátok a vasárnap a hírnévről és híességekről szólt! Miét mondom ezt?! A 2007-es Oscar díjátadó torony magas vert mindenkit! A nagy banzáj a Barbara Walters Oscar Special-lel kezdődött 19 órakor, majd 20 órától a Road to the Oscars 2007-tel folytatódott. Eddig is már rekord volt a nézettség, de igazából a díjátadó adatain láthatjuk majd, hogy koránt sem ült le mindenki a képernyő elé ez előtt!

Született feleségek természetesen nem voltak, mivel az ABC sugározta a díjátadót. A többiek részéről meg csak az ismétlés volt a meghatározó! Nem is csoda, hiszen elkönyvelt lehetett volna a kudarc már a premier előtt.

Tovább…

Kommentáld!

Korán reggel étgyomorra

 
Beküldte: tess 2007 February 28, 8:41-kor a(z) Hírek témába.

bones_s2promo.jpgA tegnapi nagy XBox parti közepette teljesen lemaradtam az aktualitásról. Még szerencse, hogy vannak lelkes info szolgáltatóink különben elég rendesen beégnék. Tegnap állítólag az RTL lenyomott egy Bones promot, így már tuti biztos, hogy a David Boreanaz új sorozata lesz a DR. Csont. A cím ugye gagyi csakúgy mint az előzetes, legalábbis forrásunk szerint. Estig még én is utána járok a dolgoknak, de addig itt egy dátum amit lehet emészteni: Bones a.k.a. Dr. Csont Március 7-től az RTL Klub műsorán.
Végül egy kis személyes megjegyzés. Anno még én is megsasoltam a Pilot-ot, ami nem annyira ütős, de szemmel láthatóan van benne még jócskán fantázia. Persze virít róla, hogy CSI hasonmás, de azért elég nézhetőre sikeredett.

Kommentáld!

Gyors emlékeztető

 
Beküldte: tess 2007 February 27, 23:26-kor a(z) Heti adag témába.

Ooopppsss! A nagy Xbox lanparti közepette teljesen megfeledkeztem GURU-s kötelezettségeimről.
Szóval még gyorsan egy kis ajánló, azoknak akik pont most feküdnének le.

A Veronica Mars ma este búcsúzik egy időre és átnyergel a hiatusba, hogy jövő héttől egy mid-season reality induljon a helyén. Jelesül ez lesz a Next Pussycat Dolls vagy mi a szösz. A sorozat számomra csupán két okból vonzó:
1, piszok jó nők lesznek benne
2, ha jól tudom McG az egyik producer

A másik fontosabb program estére a FOX-on lesz. MA debütál a csatorna új mid-season sorozata az Are you smarter than a fifth grader? Bevallom eddig nem is hallottam a sorozatról és most sem vagyok rá kíváncsi. Majd holnap megcsekkolom valamelyik rílizt, na de most vissza GoW-ozni :D

Kommentáld!

Elkezdődött az idegesítés

 
Beküldte: tess 2007 February 27, 17:27-kor a(z) Elvagyunk témába.

Most látom csak, hogy az RTL gőzerővel beindította a CSI Miami promoját. Az az átkozott visszaszámláló már ott figyel a jobb felső sarokban, szóval akárhogy is nézzük valamivel több mint egy nap és jön a CSI.
Nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem ez a fajta reklám az agyamra megy teljesen. Anno még a Dawson’s Creek-nél rüheltem meg, mivel valami kegyetlen nagy szar takarta a szereplők fejét. Na de azért gyorsan túl is éltük valahogy. Erre jött kisvártatva a következő merénylet a Lost. Na azért ott már volt valami kis dezign is, így csak a logó rovására ment a cucc.
Ha már így szóba kerültek az idegesítő sorozat promok, akkor érdemes megemlíteni a COOL Tv-t. Nemrég néztem egy Afterlife rilízt, amit onnan vettek fel és hát kissé megült a vér az ereiben. A képernyő alsó felében végig ott caffogott a COOL felirat, no meg persze a sorozat címe. Komolyan azon kezdtem el gondolkodni mikor lesz már részletes ep leírás is a jobb alsó sarokban :D
Vicces ez az elkeseredett harc nem?

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats