Supernatural 2.07 – The Usual Suspects

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 31, 17:17-kor a(z) Supernatural témába.

supernatural_207.jpg
Premier
: 2006/11/9
Írta: Cathryn Humphris
Rendezte: Mike Rohl

Dean-ék nagy slamasztikában vannak. Letartoztatták mindkettőjüket, egy gyilkosság kapcsán. Az előzményekre útközben derül fény. Winchester-ék épp egy újabb ügyet akartak felgöngyölíteni, mikor Dean rosszkor, volt rossz helyen. Az esett különlegessége, hogy a halott pár, halála előtt, egy szellem jelent meg, valamint a „Dana Schulps” szó többszöri felbukkanása a helyszíneken. Miközben a rendőrségen kivallatták őket, Deannek támad egy merész ötlete, miszerint a „Dana Schulps” egy anagramma. Igaza is lesz, mivel a szóból kirakható az Ashland szó is, mely egy utca neve nem messze az őrstől. Sam rá is áll az ügyre. Miután megszökik, társra is talál Claire Becker nyomozó személyében, ki előtt szintén megjelent a szellem…

Megjegyzés: Hát az elején szerintem senki sem tudta, most miről is van szó! Én per-pillanat azt hittem, hogy egy előző ügy kapcsán kerültek börtönbe! Nem szeretem az in media res kezdést! Ezt leszámítva nem volt rossz rész. Az alapszotri kicsit gyengébbre sikeredet, mint az előző részé, de Dean humora most sem hagyott minket cserben. A halott csajszi, kissé a Silent Hill c. játékra emlékeztetett.

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 31, 15:27-kor a(z) Heti adag témába.

  • A Surviver rendezői változtatni kívánnak a showjukon. Arról van szó, hogy Mark Burnett producer a szép napsütötte szigetekről, a zord téli környezetbe költöztetné a következő évadot. Kérdés, hogy a jelentkezők mennyire örülnének ennek, hiszen a napos, nyári Lost-os hangulatnak ezennel vége szakadna.
  • Vasárnap indítja útjának a Showtime a The Tudors c. sorozatát, melynek központjában VIII. Henrik figurája áll. A készítők, hasonló sikereket remélnek, mint a HBO-s Róma c. történelmi sorozatának kapcsán. Jonathan Rhys Meyers alakítja a királyt, aki egyébként ír nemzetiségű. A készítők nem csak a Henrik magánéletét, de politikai munkásságára is kitérnek, mint például: szakított a pápával és létrehozta az anglikán egyházat.
  • Lady Heather újra visszatér a CSI sorozatba. A The Good, the Bad, and the Dominatrix című részben fog újra feltűnni, melynek premierje május 10-én lesz.

Kommentáld!

Supernatural 2.06 – No Exit

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 31, 14:54-kor a(z) Supernatural témába.

supernatural_206.jpg
Premier:
2006/11/2
Írta: Matt Witten
Rendezte: Kim Manners

Samy és Dean Philadelphia-ba látogatnak, ugyan is Jo önerőből feltérképezett egy ügyet. Három hete egy fiatal lány tűnt el bérelt szobából! Az elmúlt 80 év alatt ez már a hatodik olyan eset, melyben szőke-, fiatal lány tűnt el rejtélyes módon. Dean a vizsgálódást követően ektoplazmát találnak a szobában. Nem sokkal később, Jo is megjelenik, – anyja tudta nélkül – mint ideális áldozati alany. Hamar rá kell eszmélniük: Az a valami a falak közt mozog. Kis kutakodást követően fény derül a ház múltjára is: Régen a ház mellett volt a moyamensing-i börtön, és a ház helyén a kivégzőhely, ahol H.H. Holmes-t, a többszörös gyilkosság feltalálóját, is kivégezték…

Megjegyzés: Nagyon jó sztori, kiváló kivitelezés. Nagyon jó ötletnek találom Jo-t is belevonni a történetbe, hiszen már régóta lehetett róla tudni: nem túl szófogadó. Maga az alap sztori vitte nálam a toppot. A hajas nyomok, nem igazán sikerültek jóra, de hogy H.H.Holmes-ről volt szó, az nagyot dobott ratingen. Jah és végén jött, az elmaradhatatlan Dean ötlet (…).

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

Supernatural 2.05 – Simon Said

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 30, 15:25-kor a(z) Supernatural témába.

supernatural_205.jpg
Premier:
2006/10/26
Írta: Ben Edlund
Rendezte: Tim Iacofano

Samnek újra látomásai vannak! Felkeresik Ash-t, akivel, kicsit körmére járnak az esetnek. Találnak is egy nevet – Andrew Gallagher-t – aki egy közülük (Emlékeztető a megjegyzésben, ha nem értenéd!). A fiúnak érdekes képessége van: Rá tud venni embereket bármire kedvességével. Míg Dean őt követi, Samnek a fiú dokijával kell törődnie, kit látomásában látott, viszont csak félig sikerül a gyilkolás szabotálása. A későbbiekben, egy nő is meghal. Dean-éknek rá kell döbbenniük: Nem a fiú a „ludas”! Kis kutatást követően ki derül, hogy van egy ikertestvére, akiről még nem is tudott, de már régóta ismert… (ha nem érted nem baj! Nézzd meg és leesik)

Megjegyzés: Na, ez az epizódleírás igazi homály lehet sokaknak! Arról van szó, hogy még a 2×01-es részben megemlítette a démon, hogy tervei vannak – magával – Sammel, valamint a vele hasonlóakkal, ugyan is 1983-ban nem csak náluk történt meg, a különös anyagyilkosság. Akik átélték ezt, azoknak különös képességei lettek. Sam esetében a látomás!

Végre visszatértünk a főszálhoz. Újra találkozunk a szexy Jo-val, és a lusta, de iszákos Ash-sel! Pöpec rész volt, de még akkor sem az igazi. Pár dolog homályosabb lett – lásd feljebb – viszont még mindig nem derült ki: mik a tervei a gonosznak!

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Supernatural 2.04 – Children Shouldn’t Play With Dead Things

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 30, 13:44-kor a(z) Supernatural témába.

supernatural_204.jpg
Premier:
2006/10/19
Írta: Raelle Tucker
Rendezte: Kim Manners

Sam-ék ellátogatnak anyjuk sírjához, viszont a háttérben egy másik ügy is áll. Egy lány – Angele – öngyilkos lett, mivel barátja – Matt – megcsalta. Az eset különlegessége, hogy a sír körül, kör alakban, minden növény kipusztult. Dean-ék a nyomozást a lány apjánál kezdik meg, aki ősi görög témákat tanít és -kutat. Ez alatt Matt is meghal. Angela szobatársa – Lindsay – elmondása alapján: a fiú látta a lányt mindenhol. Dean-ék elsőként egy bosszúálló szellemre gondolnak, így elmennek, hogy elégessék csontjait, ám a sír üres…

Megjegyzés: Hát nem voltam oda, ezért a részért sem! Kissé unalmas, de azért izgis is! A csajt hullaként jóra megcsinálták (a Kört idézte fel bennem), valamint a sztori is kiváló volt, de valahogy az összképet nem sikerült eltalálni. Neal – Angela egyik barátja, aki belé volt zúgva, de esélye sem volt – halála kissé értetlen volt számomra. Megérdemelte az tény, de felesleges.

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

Itt a 4. évados promo

 
Beküldte: tess 2007 March 30, 12:15-kor a(z) videó témába.

Szerdán a “nagy TV2-es sorozat dömpingben” lement a Smallville 4. évados előzetese. Ahogy sejteni lehetett kissé gagyi lett, de hát biztosan lesz jobb is. Mindenesetre bíztató, hogy a 4. évadból vannak a bejátszások :D
Mivel itt a hétvége gondolom a TV2 tutira elfogja sütni még párszor az előzetest, sőt ha van esze akkor összetákol még egy verziót. Amúgy vasárnap 3. évad finálé, amire stílusosan csak annyit lehet mondani, hogy MUST SEE! Aki látta az is nézze mindenképpen, hisz a szünetben tuti lesz valami promo a 4. évadról is.
Amúgy az előzetes a tovább után.

Tovább…

1 Hozzászólás

Elstartolt az első film

 
Beküldte: tess 2007 March 30, 12:00-kor a(z) Hírek témába.

A Stargate háza táján ugye elég nagy a nyüzsgés mostanság, de gondolom ez nem újdonság, hisz már mi is írtunk róla. A legfrissebb hírek szerint elkezdődtek az előkészületei a két Stargate filmnek, melyek közül a Continuum már a startolt is a napokban. Ez lesz az a rész, ahol a készítők a Ba’al-os szállat akarják majd elvarrni.
A rajongók nagy örömére a filmben újra láthatjuk Jack O’Neilt is, akit a jó öreg Richard Dean Anderson fog ismételten megszemélyesíteni.
A másik készülő produkció a The Ark of Truth egyenlőre még pihenő fázisban tanyázik, de jelek szerint a nyár elején ennek is megkezdődik a forgatása.
A tervek szerint a 2 film dvd-n fog megjelenni, így a költségvetésüket is sikerült tágabbra szabni. Ennek hála egészen látványos jelenmeteknek lehetünk tanúi, melyekről a beszámolók és a pletykák már napvilágot láttak a rajongói fórumokon.
A premier dátuma egyenlőre ismeretlen, de annyi biztos, hogy valamikor ősszel lesz. Addig is kitartás!

Kommentáld!

Jajj a kasza, hú de fas..

 
Beküldte: tess 2007 March 30, 11:38-kor a(z) Hírek témába.

thegreatamericandreamvote.jpg
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem az ABC neve nem a bukták után jut az eszembe. Vagy még is? Na de ez mind mit sem változtat a tényen, hogy az elég zsenge The Great American Dream Vote el lett kaszálva. A kitudja milyen kaliberű show kemény 2 részt bírt és kampó. Nézettségileg kissé elvagyunk maradva, de tutira veszem a gyér szereplést. Mindenesetre gratula hozzá emberek! Szerencse, hogy nem vállaltuk még be anno 2 hete. Vicces mi, milyen király is a lustaság!
Egyébként valamelyik oldalon láttam nemrégiben egy top listát a nagy bukásokról. Ahogy megfigyeltem csupa olyan sorozat volt rajta, melyek max 2 részt ha megértek. Szóval a mostani áldozat is tuti befutó a listán :D

Kommentáld!

Bones – 1.02 – The Man in the S.U.V

 
Beküldte: tess 2007 March 30, 0:44-kor a(z) Bones témába.

bones_102.jpg
Premier:
2005/9/20
Írta: Stephen Nathan
Rendezte: Allan Kroeker

Egy bombamerényletnek hála meghal egy közel-keleti férfi, ami igen csak sok kérdést vet fel, különösen a nemzetbiztonság terén. Dr. Brennan-nak és csapatának kell megállapítania az arab férfi identitását. Ezzel nincs is sok gond, de ekkor váratlan fordulat történik. A feltételezett merénylő valójában maga volt az áldozat, így mostantól már a merénylőre utazik a csapat. A nyomozás közben egyre többször szóba jön a magánélet is, amit leginkább Angela lovagol meg…

Megjegyzés: Az előzetesét elnézve durvább dologra számítottam, de ez az érzelmi szál valamellyest javított a részen. No persze nem sokat, de azért kellett. Csak úgy mint az enyhén szexi Bones ábrázolása is. Kezd olyan érzésem lenni, hogy azért akad eyecandy is ebben a sorozatban.

A szinkronról: Hát igen ez a rész már szinkronosan ment le nekem is. Az igazat megvallva én személy szerint rosszabbra számítottam, így kellemes csalódás ért. Persze azért lehetne jobb is, de így késő este azért elmegy. Egyedül David Bopreanaz hangján akadtam egy kicsit meg. Nem tudom még most sem eldönteni, hogy egyezik e az Angel-ben szereplő hanggal vagy sem. Na majd holnap utána nézek talán :D

This entry has a rating of 2

1 Hozzászólás

Még időben…

 
Beküldte: tess 2007 March 29, 21:55-kor a(z) Heti adag témába.

Hoppá erről meg is feledkeztem! MA búcsúzik a 2. évaddal a 24 a Cool műsorán. Alig több mint 5 perc és kezdenek, szóval írány a tv elé. A folytatás dátuma egyenlőre ismeretlen számomra, de annyi szent hogy lesz 3. évad is szinkronosan.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats