Nézettség 04/25 – Szerda

 
Beküldte: Kanyecc 2007 April 30, 13:21-kor a(z) Nézettség témába.

Bele gondoltatok már, hogy csak 5 hét, és véget ért a Lost harmadik évadja is? Nagyon durván múlik az idő! Ennek ellenére a sorozat szépen tartja magát! Hiába ért el most kevesebbet, fixen őrzi összességében a 7.0 feletti, célközönség szempontjából az 5.0 körüli nézettséget. Visszatért hetes szünetéről a CSI: NY is, nem is csoda, hogy az ABC műsorai kevesebbet hoztak. A Criminal Minds, majd csak ezen a héten tér vissza, de ettől függetlenül ismétléseivel is kimagaslót nyújt. Jericho lakossága életében sok minden változik, azonban nézettségében nem igazán. A történet már elsodródik az atomoktól! Kérdés, hogy zárni készülnek-e?! Végezetül még egy kis érdekesség, hiszen többen nézték a Next Top Modelt, mint az ABC Lostjának az ismétlését! (Részletek a tovább mögött!)

Tovább…

Kommentáld!

Tizenéves “falkavezetők” a TV2-n

 
Beküldte: Kanyecc 2007 April 29, 22:27-kor a(z) Magyar hírek témába.

Nem tudom, mennyire számít új hírnek a következő: (hiszen szinte nem is nézek tévét) a TV2 kicsit megcsavarta az 1 a 100 ellen szerdai műsorát. Március elején kezdődött el Amerikában az Are You Smarter Than a 5th Grader? c. vetélkedő show, melyben a versenyzőnek ötödikesekkel kell összevetnie tudását. Nem részletezném, hiszen már írtam róla. A lényeg az, hogy a TV2 megragadta a lehetőséget, melyet a postban is kihangsúlyozta, és ha nem is indította el a magyar megfelelőjét, de a tizenévesek becsalta kvíz showjába. Ugyan is a szerdai műsorában a „falka” résztvevői, mind ilyen korú kissrác, illetve kislány lesz! Emellett, még azt is számba vehetjük, hogy a nézettségi emelkedésre is számít a csatorna, hiszen minden rangos sorozata – House, Heroes, The 4400 – a szerdai kavalkád résztvevője!

Kommentáld!

Hétvégi premierek, finálék

 
Beküldte: Kanyecc 2007 April 29, 15:17-kor a(z) Magyar hírek témába.

Valójában, inkább a tegnapi napról lesz szó, mint a hétvégéről, hiszen mindhárom sorozat a szombaton van műsoron:

  • Az első az Eureka szezon fináléja volt! Le ment a teljes első évad! Reméljük sok rajongót tudott bezsákolni, hiszen hamarosan – júniusban – jön a Sci-Fi-re a második évadja, és nagy valószínűséggel jövő tavaszra várható a magyar premierje is. A következő héttől helyén CSK-1 lesz, ami annyit tesz, hogy hétfőtől szombatig Csillagkapu örültet!
  • Egy új sorozat is elindult az RTL-Klubon! A Hálózat csapdájábant már a csatorna többször is levetítette, de akkor is jó újra látni! A 22 részes sorozatot szombatonként 15.35-től tekínthetik meg heti rendszerességgel!
  • És végezetül egy közkedvelt kedvenc, a Rózsaszín Párduc is visszatért a képernyőre! Köszönet a Viasatnak, hiszen náluk látható 17.00-ás kezdéssel minden héten dupla résszel egymás után.

Update: Köszönet a hírért heroes01-nek!

  • A Viasat 3 A szex és New York c. sorozatot is elkezdte újra vetíteni az első évadtól! Ezt szombatonkénti 16.00-ás kezdéssel tekínthetitek meg, szintén dupla résszel!

Kommentáld!

Amitől kezd jókedvem lenni…végre!

 
Beküldte: tess 2007 April 28, 18:27-kor a(z) Hírek témába.

A Showtime után most a kábelesek közül az FX hozta nyílvánosságra a következő évi berendeléseit. Jelen esetben ez két drámát érint a következő idényben. Ezek pedig a Dirt és a The Riches 2. évadja.

A Dirt-öt még én is mustráltam, de annyira nem jött be. Na jó nem volt rossz, de majd csak dara lesz belőle valamikor. Mindenesetre a finálés “AllStar Friends” csókért tuti lenyomom.

A The Riches idehaza nem igazán népszerű és a promo sem fogott meg istenesen, szóval még mindig rajta csücsülök a Pilot-on. Kitudja majd talán a Dirt után ez is meg lesz.

Addig is míg meglesz a dara vagy éppen a következő évad jöjjön valami sokkal nézhetőbb kategória. Az NBC mégis úgy döntött, hogy nem szívatja a fejünket, így ismét műsorára tűzte a Sorkin féle Studio 60-t. A folytatás Május 24-től! Addig is lehet reménykedni, bár a 2. évad már alapból DOA.

Kommentáld!

A bukott angyal dvd-n

 
Beküldte: tess 2007 April 28, 18:16-kor a(z) DVD témába.

kidnapped_dvd.jpgSokak örömére végre a héten megjelent az amcsiknál a Kidnapped dvd-n. A sorozat még anno 2007-ben debütált az NBC műsorán, ahol elég csúnyán el is vérzett. A sorozat egyike volt azoknak a “szerencséseknek”, akik elsőként hagyták el az évadot.
Másrészről a szerializált dömping elég rendesen meg is osztotta a nézőket. A vetélytárs Vanished, melyet a FOX nyomot volt talán a nagy ellenfél a műfajban az újoncok közt, de sajnos ez a sorozat sem húzta sokkal tovább. Akárhogy is nézzük a gyér nézettség és a piszkosul magas gyártási költség elég rendesen betett a Kidnapped-nek, így az 5. rész után cseppet sem volt meglepetés a cancel. Szerencsére az NBC nem adta fel és úgymond megadva a kegyelem döfést leforgatta a maradék pár részt, hogy azok majd online nézhetőek legyenek. Másodsorban viszont ez egy tökéletes üzleti taktika is volt, hisz hiába bukott a sorozat némi rááldozással sikerült azt befejezni, így a dvd megjelenés már akkor borítékolható volt.

A sorozat így 3 lemezen debütált 13 résszel és nulla extrával. Szóval max a gyűjtők vagy a fanatikusok veszik meg, de legalább némi pénzt még így hajt. Remélem a FOX-nak is lesz ennyi esze és megejti néhány bukott sorozatánál a dvd premiert.

Kommentáld!

Az utolsó percekben?!

 
Beküldte: tess 2007 April 28, 4:10-kor a(z) Heti adag témába.

Vannak napok, amikor a fanatikus inkább csak zombul és darál. Na a mostani napok is hasonlóak, hisz itt a jóidő, szóval ki az a beteg aki a gép előtt döglik. Hát persze, hogy nem mi!
raines_s1final.jpg
Na de komolyra fordítva a szót, aki nem tud aludni, annak itt egy kis online tv lehetőség. Kb. mostanság búcsúzik a Raines az NBC-től az 1. évaddal. Jeff Goldblum nyomozós sorozata nekünk is bejött, szóval a folytatás részünkről jöhet. Egyenlőre semmi hír, de a nézettség tűrhető volt, így nem lepődnénk meg egy 2. évadon. Bár az tuti, hogy az Upfronts előtt tutira nem jelentik be.

A másik búcsúzó sorozat szintén az NBC-hez köthető és ez az Identity. Ha jól emlékszem a készítők pár rész után pihire küldték az egészet, de utána mégis visszahozták. A nézettség boró, no meg egy game show-ról van szó, így a 2. évad itt is biztosra vehető.

Amúgy ha jól gondolkozom így hajnal környékén, akkor még relatíve időben szóltam. Mondom relatíve!

Kommentáld!

Stargate Atlantis – 2.19 – Inferno

 
Beküldte: tess 2007 April 27, 21:22-kor a(z) Stargate Atlantis témába.

stargate_atlantis_219.jpg
Premier: 2006/3/3
Írta: Carl Binder
Rendezte: Peter DeLuise

A csapat egy új világgal lép diplomáciai kapcsolatba, akik mellesleg rendelkeznek egy Auróra osztályú csatahajóval. Azonban a bolygó lakossága már egy ideje maga alatt vágja a fát, aminek hála kitörőben van egy szupervulkán. Atlantis persze felajánja az evakuálást, de az idő egyre csak sürget. A bolygón maradottak egyetlen esélye az űrhajó beindítása és a Daedalus…

Megjegyzés: Hát részben igazam volt! Szerencsére csak részben! A fő szálat is tovább vitték, így már tuti hogy lesz lidérc vs human meccs. Egyébként a rész elég pofásra sikeredett és itt nem csak a CGI-re gondolok, hanem a feszültségre és hát a csinos kis eyecandy-re is.

This entry has a rating of 5

Kommentáld!

Stargate Atlantis – 2.18 – Michael

 
Beküldte: tess 2007 April 27, 19:16-kor a(z) Stargate Atlantis témába.

stargate_atlantis_218.jpg
Premier: 2006/2/24
Írta: Carl Binder
Rendezte: Martin Wood

Mithael Kenmore hadnagy végre felébred a kómából, de szinte semmire sem emlékszik. Teyla végig mellette áll a felépülésben, ami nem sok jóval kecsegtet a jövőt illetően. Kenmore ugyanis rájön, hogy egyike a retrovírus kísérleti alanyainak, vagyis egy lidérc volt valaha. Ezt követően az emlékek sorra visszatérnek, így a szökés sem várat sokat magára.

Megjegyzés: Érdekes módon tértünk vissza az alap koncepcióhoz, ami így a finálé felé elég rendesen meghozza a kedvet a sorozathoz. Az igazán ütős záró jelenetek egyben előre vetítik a finálét is, szóval tutira vehetjük, hogy egy töltelék rész következik. Egyébként ez a Michael nem az a lidérc, akit még az első évadban kaptak el?

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Estére valami, ha már a napot elb*szták

 
Beküldte: tess 2007 April 26, 21:00-kor a(z) Heti adag,Magyar hírek témába.

Mivel a délután folyamán elvette a FOX a kedvem a hírektől, így inkább az első kezem ügyébe akadt sorozattal lazultam egyet. Bekpahtják!
No de persze informálni is kell, így hát gyorsan dióhéjban az estéről.
Búcsúzik az NBC meglepetés sitcomja a 30 Rock, aminek már tuti a 2. évadja. Baldwin bácsi persze zizis, de majd letudja egyszer.
Szintén búcsúzik az ABC mid-season drámája az October Road is. A sorozat esetleges folytatásáról még nincs hír, de nagy valószínűséggel megkapja a 2. évadot.
És végül szintén búcsúzik a This American Life a Showtime-on. A sorozat 2. évadja már fix, de én még mindig nem tudom miről is szól a sorozat.

lawandorder_svu_premier.jpg

Végül egy kis hazai. A TV2 rájött hogy az RTL ellen nincs esélye csütörtökönként, így ugye lepasszolta a Heroest. Helyére egy kis filmkavalkád jön, hogy 22:35-től bepróbáljon egy új sorozatot. Na ez lesz a különleges ügyosztály, ami odakint a nagysikerű Law and Order spin-off sorozata. Igen ez a Special Victim Unit és Mariska Hargitai. Na ná hogy érdemes csekkolni!

Kommentáld!

Stargate Atlantis – 2.17 – Coup D’etat

 
Beküldte: tess 2007 April 26, 20:19-kor a(z) Stargate Atlantis témába.

stargate_atlantis_217.jpg
Premier: 2006/2/17
Írta: Martin Gero
Rendezte: Martin Wood

Atlantiszon újra feltűnik a Genii, de ezúttal egy ZPM társaságával.  Ladon némi segítségért meg is szabadulna a ZPM-től, de a csapat persze bizonytalan, így kénytelenek a lázadó után nyomozni. Eközben Tyla és Ronon is nyomoz egy eltűnt atlantiszi egység után. A két szál hamarosan szoros kapcsolatbakerül és kiderül, hogy a Genii ismét csapdába csalta Sheppardékat…

Megjegyzés: Az örökös gonosz Genii visszatért! Miért van az az érzésem, hogy ez egy visszatérő motívuma lesz a sorozatnak. A színvonal most kissé gyérebbre sikeredett, de még is nézhető, sőt gyűlölhető. Ugyanis a Genii-t csak gyűlölni lehet. Hisz gondolom nem árulok el nagy titkot a csapat ismét győz, de a Genii-nak is összejön valami és hát persze nyitott a vége. Szóval látjuk még az atom-barátokat.

This entry has a rating of 4

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats