Búcsúzik a Doki?

 
Beküldte: tess 2007 May 31, 12:05-kor a(z) Hírek témába.

doctor_who_promo.jpg
A Russel T. Davis-nek nevezett atyaúristen azt volt képes nyilatkozni, hogy a BBC-1-en újjáéledt sci-fi sorozat a Doctor Who 2008-ban a 4. évaddal végérvényesen lepihen. A távozás oka pedig nem más mint a sok meló! Kreatív egy válasz mi!
A stáb kezd fáradni, meg ha már így is a csúcson vannak, akkor miért ne most fejezzék be az angolosan beteg agyzsibbasztást. A SciFi Channel remélem azért tesz ez ellen valamit, hisz a sorozatban még van elég rendesen kraft. Megaztán nehogy már az újkori remake csak 4 évadot éljen meg, míg a klasszikus 16-ot. Ugyan már emberek!

2 Hozzászólás

A várakozás vége? Egy fenét!

 
Beküldte: tess 2007 May 31, 11:58-kor a(z) Heti adag témába.

hidden_palms_premier.jpg
Egy Guru életében a legnagyobb kínzás a várakozás! Főleg akkor, ha valami igazán jóval találkozik, de a premier csak hónapok múlva lesz. Nos ilyen sorozatokkal ritkán találkozik az ember, de én speciel egyből belefutottam múlt évben. Valamikor még augusztusban ugyanis kiszivárgott a CW mid-season drámájának a Hidden Palms-nak a pilotja. A rész úgy istenesen ütött, a többi meg már történelem.
Szerintem hazai viszonylatban nem volt olyan lap, ami ennyi ódát zenget volna a sorozatról. Istenítettük, vártuk, sóvárogtunk útána, de a sors csak-csak bucira vette a fejünket. Így a sorozat csak a most a nyári szezonban debütált, jelesül ma hajnalban. Ezzel egy több hónapos várakozás és szenvedés ért véget! Legalábbis ezt gondoltam!
Ahogy kell a rész lassacskán csordogál lefele, de sajna egy darabig pihenőn lesz. WTF! A soros ismét közbelépet és egy halom vizsgát zúdított a fejemre! De ahogy a mondás is tartja, csak keményen! Ha kibírtam majdnem egy évet, akkor kibírok még pár napot! Legalábbis remélem!

Az érdeklődöknek addig is itt van Fercsa kritikája, itt pedig az én éltetésem. A tovább mögött meg egy valag promo. Jó szenvedést hozzá, már annak aki velem együtt szenved. A többiek meg…

Tovább…

Kommentáld!

OMG, Mischa Barton

 
Beküldte: Kanyecc 2007 May 30, 15:41-kor a(z) sajtóközlemény témába.

Szegény színésznőre mostanság rá jár a rúd, ugyanis kórházba került. Nincs szó semmiféle balesetről, inkább csak egy kis felelőtlenségről, hiszen barátja egyik partiján, pár koktélt bedobott magába, azonban arról megfeledkezett, hogy éppen antibiotikumos kezelés közepette van egy betegség miatt, amit még Párizsban vagy Londonban szedett össze! Megijedni, persze most sem kell! Hála a gyors cselekvésnek, nem esett nagyobb baja! Na ennyit a mai pletykalapokról…

Kommentáld!

Leváltjuk a jó öreg G.I. Joe-t?

 
Beküldte: Kanyecc 2007 May 30, 15:32-kor a(z) Hírek témába.

prison-break-toys-02.jpgHát azért azt nem kéne, csak arról van szó, hogy távol keleten megint ügyeskedtem! Egy hongkongi játékcég, a Hot Toys, hamarosan dobja piacra újdonsült akcióbabáit, melynek személyében a Prison Break főszereplőit fedezhetjük fel, azaz a Scofield bratyókat! Fanatikusoknak persze kötelező, azonban igen a zsebükbe kel nyúlniuk, hiszen egy-egy baba ára megüti az 530 dolláros árat is, ami 100 ezer forint kb. magyarföldön! Természetesen kedvezmény is van! Ha mindkét tesót megvesszük, akkor már csak 1028 dollárt kell fizetnünk! Baromira megéri! :D Mondanom sem kell, hogy limitált példányszámról van szó, szóval a gyártók is biztosra mennek!

Kommentáld!

Nézettség 05/25 – Péntek

 
Beküldte: Kanyecc 2007 May 30, 0:44-kor a(z) Nézettség témába.

Csütörtök után, jöhet a pénteki punnyadás…! Ismétlés, ismétlés hátán, fűszerezve egy kis ismétléssel! Részletek a tovább mögött!

Tovább…

Kommentáld!

Most melyiket szeressem?

 
Beküldte: Kanyecc 2007 May 29, 23:54-kor a(z) DVD témába.

HD.jpgBlu-ray.jpg
Igen! Nem sokszor jut szóba ez a kategória! De ha a világ egyik legjobb dokumentumfilmje jön ki HD, illetve Blu-ray DVD-n is, akkor már kiemelt hírként kell kezelni! A Planet Earth c. 11 részes David Attenborough által narrátor dokumentumfilmről van szó! Már a háttérmunka sem semmi, hiszen a 40 kamerásból álló csapat 5 éven át forgatott. Ez alatt több mint 200 különböző helyen jártak és forgattak, amint majd azt láthatjuk is. A megjelenés május 30-án lesz, azaz 1 nap múlva! Természetesen az amazon most is nagy spórolási akciót tart! Katt. a linkekre! …és megleshetitek ezeket! Továbbá, bedobtam egy video-t is a tovább mögé!

Tovább…

Kommentáld!

USA Dvd Premier – Május 29.

 
Beküldte: Kanyecc 2007 May 29, 19:29-kor a(z) DVD témába.

Füvezzünk perfekt minőségben! …is lehetett volna a cím, ha eltértem volna a sablontól! A héten nem sok minden jött ki DVD-n az USA-ban, viszont ami napvilágot látott arra még a kiadók is büszkék lehetnek, hiszen a Weeds első szériája megkapta a Blu-Ray változatot. Mit takar ez?! Hát nem kis minőséget, az biztos. A paraméterei a következők: 1080p-s képfelbontás, Dolby Digital 5.1, valamint 6.1-es DTS hangzás (no meg spanyol felírat! De minek! LoL). És ez az egész egyke lemezen, jó pár extrával, potom 30 dollárért! Sőt, ha most vesszük meg az amazon-on, akkor -10 dolcsi kedvezménnyel! Aztán, hogy még folytassam a finomságokkal, itt van a Főnök második évadja is! Az első széria nem egyszer kábelnézettséget döntögetett, no meg azt a tényt se feledjük, hogy ide haza is már érik a megjelenése! Ezt leszámítva, csini kis borítót kapott a 4 lemez, mely extrákkal nem igazán bővelkedik! (Katt. a képre!)

weeds.jpg fonok.jpg

Végezetül jöjjenek a (számomra) kevésbé ismert sorozatok:

  • Andy Griffith Show – Komplett sorozat!
  • Big Train – 1-2. évad
  • Charlie and Lola – Volume 4
  • F Troop – 2. évad
  • Kids in the Hall – 2. Best of válogatás
  • Rawhide – 2. évad első fele

Kommentáld!

Nézettség 05/24 – Csütörtök

 
Beküldte: Kanyecc 2007 May 29, 16:05-kor a(z) Nézettség témába.

Kezd formálódni a nyári nézettség! Már javában zajlanak az ismétlések, azonban pár újdonsági is feltűnik a rengetegben! Elsőként a Studio 60 on the SunSet Strip visszatérésére hívnám fel a figyelmet, aki talán a szezon egyik legnagyobb vesztese, hiszen pöpec részek után is, az NBC zsákutcába terelte! AZAZ CANCEL! Aztán itt van a FOX-tól a So You Think You Can Dance, avagy a MegaTánc, avagy a Dancig with the Stars álá FOX módra! …harmadik szériájának premiere is, mely 85 percesre sikeredett! Meglepetésre, azonban még mindig a Shark és a CSI vitte a prímet, még így ismétléskor is! (Részletek a tovább mögött)

Tovább…

Kommentáld!

2006/07-es szezon finálé UPDATE: LIVE!

 
Beküldte: tess 2007 May 29, 10:36-kor a(z) Heti adag témába.

house_s3finale.jpg
Hát ma este hivatalosan is végett ér a 2006/07-es TV-s szezon. Az 5 nagy amerikai tv társaság majdnem minden sorozata leköszönt már. Estére pedig a két hiányzó is pihenőre tér az új szezon kezdetéig. Jelesül búcsúzik a House a 3. évaddal, majd a Boston Leagal szintén a 3. évaddal.

Akárhogy is nézem ezzel az estével lezárúlt egy újabb év, ami jelesül a GURU egy éve is volt. Ez volt ugyanis az a szezon, amit a team valamennyi tagja napra készen végig követett. Szóval egy élmény volt! Szeptemberben a nagy sorozatok ismét visszatérnek és természetesen mi is ott leszünk. Addig viszont jöjjön a nyári uborka, a pangás, a fesztiválok és a darálások ideje.
Jó nyarat minden Guru-nak!

UPDATE: Ha tényleg Gurunak érzed magad nézd meg House doki záró részét élőben: GuruTv Outside

Még jobb nyarat minden Guru-nak! :P

Kommentáld!

Egy lemez, ami megéri az árát

 
Beküldte: tess 2007 May 29, 10:25-kor a(z) DVD témába.

dirty_sanchez_dvd.jpgKevés az olyan alkalom, amikor azt mondom egy dvd-re, hogy piszkosul megéri az árát. Nos a Dirty Sanchez – A film ebbe a kategóriába tartozik. A dvd-t holnap fog debütálni potom 990 Ft-ért, amit bűn lenne kihagyni. De miről is van szó?

Az agymenés (mert ugye sorozatnak nem nevezhető) 4 angol elmebetegről szól, akik anno még a Jackass hullámot lovagolták meg. Miután az említett mester kifulladt, de az igény ugye megmaradt az MTV góréi hát persze, hogy betömték a tátongó űrt. Végezetül 3 évad került a csatornára az angol agymenésből, ami a mai napig megosztja a közvéleményt. Sokan istenítik a fiúkat és szentűl állítják, hogy van élet a Jackass után is. Mások pedig pont az ellenkezőjét vallják. Egyszerű koppintásról van szó, zéró fantáziával, karaktertelen angol alkeszekkel.
Nem mondom, hogy bármelyik félnek is igaza lenne, hisz a Dirty Sanchez valóban más mint a Jackass, de néhol már tényleg túl megy a jóízlés határán. Persze a nagy előd is néhol gusztustalan volt, de ott voltak agyzsibbasztások is. Ellenben a Dirty Sanchez maga a tömény undor. Egy olyan sorozat, melynek nézése közben akarva akaratlanul is elkap az öklendezés. És ez még a szerencsésebb esett!

Mindenesetre a show-nak nemkevés érdeme akad, így azért bátran merem ajánlani. Megaztán 990 pénz nem hinném, hogy nagy ár lenne egy esetleges buktáért. Ha mégis jöhet az anyázás, de nem hinném hogy erre sor kerül. Végezetül egy jó tanács. Mielőtt bárki megveszi a lemezt ajánlott megnézni pár részt az agymenés 3 évadjából, hogy némikép legyen valami rálátásunk a témára.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats