Emlékeztető: Dirt, Dexter (update)

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 31, 19:56-kor a(z) magyar ajánló,videó témába.

Dupla premier lesz ma a Viasat 3 műsorán, de mielőtt még mondanék róluk valamit, előtte említenék két dologról. Az egyikre már ma felhívtam a figyelmeteket, még hozzá a Barátok köztre, melyben Tóniért lehet izgulni (Nem tudom miért, de ez az utolsó rész, melyben szerepelni fog.) A másik a 21.00-kor kezdődő Okosabb vagy mint egy ötödikes c. TV2-es vetélkedő! Szerintem ne hagyjátok ki ezt a részt se, mivel fogunk róla beszélni!

Na és akkor jöjjön a mai este igazi felhozatalai: Ma. Viasat 3. 22:05: Dirt – A hetilap. Szégyenszemre még nem láttam a sorozatból egyetlen részt sem, de itt az ideje a pótlásnak, no meg azt se feledjük, hogy megkapta a második évad berendelést. Főszerepben Courteney Cox. Aki szerette a Jóbarátokat, annak kötelező, igaz stílusban egészen más, nagyon más. Lessétek meg mindenképpen, hiszen egy 2006/07-es újoncról van szó, mely az F/X műsorán debütált. Dale-nek hála két promo videot eldughattunk a tovább mögé! Ezeket is ajánlanám figyelmetekben!

Az est fénypontját se feledjük: Ma. Viasat 3. 23:05: Dexter. Na ezzel már jobban állok! Igaz még mindig visszavan, az évadból három rész, de még a szeptember 30-i második évad premier is messze van. Szóval ráérünk mással foglalkozni, mármint nekem, aki nem látta az nézze, mivel Amerika kedvenc sorozatgyilkosáról van szó! Mondjuk úgy, hogy ha a House dokink kedvenc dokikat, addig Dexter kedvenc sorozatgyilkosunkat testesíti meg! Szintén Dale-nek hála eldughattunk a tovább mögé egy promo videot! Köszönet mindkettőért!

UPDATE: Ha netán valaki fenn maradna, és ha nem csal a port.hu sem, akkor még vár ránk egy meglepetés, még hozzá a TV2-n, 03:10-től Ördögi nyomozó (Touching Evil). A sorozat egy 2004-es krimi-dráma-thiller, mely 13 részt élt meg. Hát nem mondom, jó későre elpakolta a csatorna. Jah, és ha valaki netán lekésné a Dexter 23:05-ös premierét, akkor azt pótolhatja 03:30-tól! Dirtnél nincs ilyen lehetőség a mai napon!

Tovább…

Kommentáld!

Heroes World Tour

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 31, 17:52-kor a(z) Galéria,videó témába.

Augusztus 31-e van, ami annyit jelent, hogy már javában tart, néhol már véget is ért, a Heroes World Tour. Gondolom, nem sokan vettetek rajta részt, így hoztam pár képet, még is mik történt a nagyvilágban. A fotók Hong Kong-ban, Párizsban, Torontoban készültek. De nem állítom, hogy máshol nem! Én persze már láttam őket, és mondhatni nagy buli lehetett. Volt DVD, póló meg egyéb dolgok osztogatás, az autogram mellett. A képeket a galériában találjátok, de íme pár kedvcsináló gyanánt:

003.jpg

Időközben felkerült a YouTube-ra a Hayden Panettiere “got milk”-es fotózásán készült kis video! Ezt a tovább mögött találjátok!

Tovább…

Kommentáld!

Légy naprakész: ABC

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 31, 16:50-kor a(z) Fun témába.

abcschedule.jpg

Kommentáld!

Casting hírek (3) – UPDATE

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 31, 16:06-kor a(z) casting témába.

 • Reiko Aylesworth csatlakozott a Vészhelyzet következő évadjához. Hogy miként tűnik fel, arról még nem tudni semmit, de ez lesz a sorozat utolsó évadja, szóval ne is izgassuk annyira magunkat miatt. És ha már a sorozat szóba került, akkor itt a mi Kovács doktorunkat alakító Goran Visnjic, aki négy epizódra szintén visszatér.
 • Jeremy Davies is szerepelni fog a Lostban, még hozzá visszatérő karaktert fog alakítani. Elég szereplő dús negyedik évad köszönt ránk! No, de kell is a frissítés, hiszen új terep jön.
 • Ki emlékszik Trudy-ra a HIMYM c. sorozatban? Az 1×10-es részben tűnik fel! Igen, Danica McKellar-ről van szó! A színésznő újra feltűnik a sorozatban! Mivel én még nem tartok ott, nem is tudom kommentálni előző szerepét! UPDATE: Busy Phillips is fel fog tűnni a sorozatban. Busy játszotta egyébként a Dawson és a Haverokban Pacey csaját, Audrey Liddell-ot!
 • Anno már szóltunk róla, hogy az Ugly Betty stábja szívesen látná Victoria Beckhamt vendégül sorozatukban. Na a hír már a múlté, mert megkapta a szerepet. Lehet örülni, hiszen az amúgy is elcseszett sorozatot – nem az én stíluson, de nagyon – még jobban el lehet cseszni egy castingal. Victoriánk egy koszorúslányt fog alakítani.
 • Dupla kaszting a 24-nél is. John Billingsley (a The Nine c. sorozat Egan Foote-ja) és Jeffrey Nordling (a Dirt, Brent Barrow-je) fel fog tűnni a sorozatban. Mindketten csak vendégszereplőként.
 • UPDATE: Amanda Righetti – a THE OC Hailey Nicholja – szerepet kapott a K-Ville c. FOX újonc sorozatába. Visszatérő karaktere lesz a sorozatnak, és érzelmi szálak fogják kötni Trevor Cobb-ot alakító Cole Hauser-höz.

Kommentáld!

Hírmorzsák, amik kimaradtak (2)

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 31, 16:03-kor a(z) Hírek,Magyar hírek témába.

 • Ausztrál kutatóink arra a következtetésre jutottak, hogy ha tévét nézünk elhízás fenyeget minket, mivel nem mozgatjuk testünket, csak a bucinkat tömjük. Még szerencse, hogy ezt nem bizonyították a számítógépen/mac-en való sorozat nézésére! (Hasonló lenne az eredmény minden bizonnyal!)
 • Az ABC berendelte a The Fixer címre hallgató sorozat forgatókönyvét!
 • A TNT is berendelt egy sorozatot, mely a Leverage címre hallgat. A sorozatban 5 high-tech csóka rabolgatja a gazdagabb köröket, amolyan modern Robin Hood stílusában.
 • Nem tudom, ki mennyire követi a Barátok közt történetét, de én semennyire, így nem is tudom annyira átérezni a helyzetet mellyel a rajongók ma sebesülnek! Hiszen ma látjuk utoljára Egresi Tónikánkat a sorozatban. Dózsa Mátyásunk már a tavasz folyamán abba hagyta a forgatást. Gondolom a tini majd könnyes szemmel nézik végig a mai epizódot, melyben, drámai feszültségek fognak uralkodni.
 • Lehet vigadni, hiszen október elsejétől itt a Music Television! Gondolom, már sokan várjátok. Én helyette tudnám ajánlani nektek a stage6.divx.com-ot, ami valójában olyan, mint a YouTube csak HD minőségben! Minek alkalmazkodnál, ha te is lehet életed kovácsa?!
 • Szintén októbertől látható lesz Gunder immáron az M1 színeiben, egy újabb vetélkedőben, mint műsorvezető, vagy kvízmester, hogy szakmai nyelvhez nyúljak. A kvíz-show Az örökös címre hallgat. Szimpla klasszikus vetélkedőről van szó! Ahogy nő a tét, annál nehezebb kérdések jönnek. Három lehetséges válasz közül kell a helyre rálelni, de lehet olyan galád csel is benne, hogy pont a feltett kérdést keresik, míg a válaszok adottak. Nagyon elmés, mind ez hétköznaponként majd.
 • Két új műsor a TV-paprikán! (Hee? mi az? Tudom ám, de úgy valójában!) Az egyik a Historia Culinaria, mely a történelmi helyszínek mellett az akkori ételekbe nyújt bepillantás, no meg a gasztronómiájába. A másik a zöldebb névre hallgató családi főzősorozat.

Kommentáld!

Jekyll – 1.06 – Episode Six

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 31, 15:19-kor a(z) Jekyll témába.

jekyll_106.jpg
Premier:
2007/07/28
Írta: Steven Moffat
Rendezte: Matt Lipsey

A titokzatos nő fogságba ejtette Mr Hyde-ot, ugyan családját – Claire és a gyerekeket – magával viszi a Klein & Utterson-be, mely az évad során munkájukkal milliárodos vállalatá nőtte ki magát. Nincs más teendője, tehát mint, hogy elmegy értük! Előtte, azonban még kitérőt tesz Reimerékhez is…

Megjegyzés: Valljuk be, ez a sorozat valakinek vagy nagyon bejön, vagy óriásit csalódik benne! Én utóbbihoz tartoznék! Óriásit csalódtam! hiába csináltak egy briliáns befejezést az utolsó percekre, addig semmi sem volt! Próbáltam megérteni, hogy mi a fenéről van szó, és hogy, hogy lehetséges ez az egész hisztéria, amit letoltak a sorozatban! Apucink igen csak le tudott fárasztani. Az a sok gondolkodás, áhh, tényleg látszott, hogy a nő befolyása alatt állt!

A sorozatban több arc is megkapta a halál beteljesülését! Ott van a móka Mikink – Benjamin – akinek elvesztése számomra nagy szívfájdalom volt. Aztán útközben meg kellett válnunk a G.I.Joe-s katonától – Carver-től – aki szintén jól festett az utolsó részben! Éppen el is gondolkodtam halálán, mivel eléggé groteszk volt, már a azt vesszük figyelembe mennyire jó soldier. Mr Syme-t is elérte a sors, avagy Mr Hyde lélegzete! Nem volt semmi az a jelenet sem! És a végén kimaradt? Hát persze, hogy a rákos ürge megússz mindent. Nem értem hol ebben az összefüggés!

A meglepetések nem fejeződtek be, hiszen kiderült, hogy Claire valójában egy klón! Sokkoló hír, de miért ne lehetne! A másik még sokkolóbb az a befejezés volt! A titokzatos hölgy, aki segített Claire-nek mindvégig még sem az akinek mutatta magát. Egyszer mint segítő, másszor mint főmufti tűnik fel. És a vége (…) na jön a szokásos Lost BUMM, melytől leesik az állunk és már az Apuci beszólást sz*rt sem ért. Áttérünk az Anyucira!

This entry has a rating of 1.5

Kommentáld!

Jekyll – 1.05 – Episode Five

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 31, 14:02-kor a(z) Jekyll témába.

jekyll_105.jpg
Premier:
2007/08/21
Írta: Steven Moffat
Rendezte: Matt Lipsey

Úgy tűnik a stabilizálás Mr Hyde-nak kedvezett, ugyan is Jackman annyira elgyengült saját testében, hogy nem tudja visszavenni az irányítást! Persze emlékeiben osztozik partnerével. Elsőként csak Claire-ében, majd aztán egyre több dolog villan be neki, míg el nem jut gyökereihez: a valódi Mr Jekyll-hez, kinek volt egy titkos szérumja másik énje ellen…

Megjegyzés: Na, ez kell ide! Meg is vagyok ezzel a résszel is elégedve teljes mértékben. Az előzőnek a szintjét, mondjuk, nem üti meg, de azért itt is volt pár emlékezetes pillanat, melyet majd nehezen feledünk el az idő múlásával!

Elsőként itt van az újabb időutazás, azonban most a gondolatokban. (Nem, mint ha az előzőben nem ott lett volna, de ez más volt!) 19. század második felében járunk, mikor is Mr Jekyll-ről az egyik író egy könyvet írt. Mondhatni pont ugyan az volt köztük a helyzet, mint a való világban Ms Reimerrel, aki mindkét felet tanulmányozta. Felmerül egy titkos szérumról is a szó, mely arra ad reményt a sorozat folytatásában, hogy van visszaút. A szérum nem más, mint Claire, akinek kiköpött hasonmása a múltban is jelen volt. Valójában ő fogta mindig vissza Mr Hyde teljes mértékű újjászületését. Ezzel a résszel nincs is gond!

Azonban kicsit már meguntam ezt a sok maszkos kommandóst, vagy minek nevezzem őket. Négy-öt ember, így is tudja, hogy mi folyik a színfalak mögött, erre rejtegetik a képüket. Kicsit a magyar filmeket idézi fel bennem, mert olyan bénán teszik, amit tenniük kell, hogy azt már tanítani kell. A másik meg, hogy mi hasznuk van a magánnyomozóknak abból, ha igazolják, amit tudnak? Már ez az egész nem is a pénzért megy, hanem a felfedezésért?

De legalább a vége mindent kárpótolt, az az áramelszívás igen egyedi ötlet volt, és jóra is sikeredett!

This entry has a rating of 2.5

Kommentáld!

Prison Break S3: Sky One promo #2 & #3

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 31, 13:41-kor a(z) videó témába.

Tegnap előtt volt a hazánkban a második évad premiere. Ahogy azt hazánkban tette az RTL-Klub, ugyan azt teszi Angliában a Sky One a harmadik évaddal kapcsolatban. Promoz, és promoz. Talán jobban, mint a maga a FOX. Azért ez is kissé elgondolkodtató, bár ők tudják. A lényeg, hogy az első promo után itt a második és a harmadik. A promo szöveg is megújult! Mivel eddig még nem említettem meg, ezért egy úttal ezt is megtenném, mely a következő lesz ezen évadtól: New Prison, new Break. Azaz új börtön, új szökés! Mindkét friss promo a tovább mögött.

Tovább…

Kommentáld!

Nézettség 08/29 – Szerda

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 31, 13:22-kor a(z) Nézettség témába.

Semmi különös nem történt ezen a szerdán sem. Mivel a táncosok már kilötték magukat, így teljes CBS uralom várt a nézőkre: Krimi + vetélkedő! Azért a stand-up-osok sem panaszkodhatnak, mert még mindig imádják őket az emberek. A Bones ismétlése szörnyen alacsonyat hozott, jó hogy nem a ‘Til Death szintjére csökkent le! (Részletek a tovább mögött!)

Tovább…

Kommentáld!

Mindenhol ott vannak a fegyencek

 
Beküldte: tess 2007 August 31, 11:49-kor a(z) DVD témába.

prisonbreak_s2dvd.jpgMostanság a net két promoval van szó szerint szarásig. Az egyik Rob Zombie új horror feldolgozása a Halloween. Szóval remélem mindenki számára tiszta sor, hogy esetünkben a másik cuccról van szó. Az a bizonyos „másik cucc” pedig nem más, mint a Prison Break 2. évados dvd premierje. A FOX és a forgalmazók mindent megtettek, hogy premier sikeres legyen, de ez mondjuk nem is csoda. A fegyenceknek olyan sorozatokat kell beverniük Szeptember 4-én mint a 30 Rock, a Desperate Houswives vagy a Nip/Tuck. Vagyis akinek pénze van és kedvenceit dvd-n szereti megnézni, annak a hónap elején tutira elfogy minden petákja. A dvd premierről gondolom, majd mi is beszámolunk, de addig is nem nagyon folynék bele a kedvenc témámba: tudjátok az a bizonyos merengés, hogy megéri e vagy sem az a 6 lemez anyagilag.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats