Emlékeztető: Monk, a flúgos nyomozó

 
Beküldte: Kanyecc 2007 November 30, 19:12-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. A TV2-n 20.15-től – Monk 5×01. Elérkeztünk a hétköznap ultolsó napjához, amikor is levezetés képpen a TV2, egy odakinn eléggé közkedvelt sorozat – hazánkban – újdonsült évadját – ugyan is Amerikában hatnál járnak – debütáltatja a mai napon. Nem hinném, hogy ezzel a húzásával valamit is elérne az RTL Klub ellen, de még sem annyira rossz húzás, mint aminek látszik. Aki teheti tartson velük, aki nem az meg mással. Én még mindig a pénteket a Viasat-nál teszem le. És nem is változtatok ezen egy ideig. Promo a reggeli mellett, thx Zolij.
monk4.jpg

Kommentáld!

The Dresden Files – 1.04 – The Boone Identity

 
Beküldte: Kanyecc 2007 November 30, 19:02-kor a(z) The Dresden Files témába.

dresdenfiles_104.jpg
Premier:
2007/01/28
Írta: George Mastras
Rendezte: James A. Contner

Harry-t egy gyászoló apa keresi fel, mivel halott lányának szelleme jelenik meg éjszakánként előtte. Harry szerint, csak akkor gyugodhat békében, ha a gyilkos megbűnhődik tettéért, csak éppen ott a próbléma, hogy maga a gyilkos már évek óta halott, míg a lány pár hete…

Megjegyzés: Na, ez volt az eddigi legunalmasabb rész, mellyel szembesülnöm kellett. Lehet, hogy nekem nehéz a felfogásom, de az is, hogy nem figyeltem annyira oda a cselekményre, mint kellett volna, ugyan is harmadszori nézésre állt össze a sztori. Nem semmi mi. Egyébként jó volt, csak már untam a sok ismétlő jelenetet.

Harry-nek egy testtolvajjal, ha nevezhetjük így, van dolga. Módszere egy egyiptomi isten nevéhez fűződik. A lélek átvitel módja, hogy a tettes a beköltözendő ember szívére teszi a kezét, és öngyilkos lesz. Ez által megtörténik a csere. A gyászoló apa lánya is, így halt meg, és majdnem Connie is.

This entry has a rating of 1.5

Kommentáld!

Sztrájk, tárgyalás, emészgetés

 
Beküldte: Kanyecc 2007 November 30, 17:35-kor a(z) Hírek témába.

Megvolt a három napos tárgyalás. A stúdiók állítólag kedvezőbb ajánlattal álltak most már az írók elé, amit már ők a helyükben rég elfogadtak volna – persze, hogy elfogadtak volna, hiszen nem az ő pénzük a kevesebb – azonban az írók gondolkodási időt kértek, melynek határideje december 4-e.

Immáron 25-26-27 napja (lusta vagyok kiszámolni, de közeledünk az egy hónaphoz nagy) tart a sztrájk. Most egy halvány reménysugárral állunk szemben, ami a munka folytatását jelenti és egyben a sztrájk végét, de még ne éljük bele magunkat, ugyan is hiába mondják azt a stúdiók, hogy jobb ajánlattal álltak elő, ha ez nem éppen tükrözi a valóságot. A helyzet még mindig hasonló, legalább is ezt nyilatkozta a Writers Guild of America nyugati és keleti részleg által kiadott közös sajtóközlemény. A megbeszélés igaz jó irányba haladgat, mert már bele foglalták a speciális médiát, azaz a mobilt, internetet, stb., viszont a DVD-t még nem, ami roppantul nem előnyös, hiszen ebből is jogrészesedést szeretnének.

Én már előre látom, hogy nem lesz idén megalkuvás, de nem akarom még elkeseredetlenebbé tenni az, amúgy is elkeseredett helyzetet. Pár sorozat már ott tart, hogy egy-két rész és jöhet az ismétlések időszaka, azonban jó pár már magába ismétel.

Kommentáld!

Hámori Barbara válaszolt

 
Beküldte: Kanyecc 2007 November 30, 15:15-kor a(z) Hírek témába.

A mai napon az [o]rigo-n lehetett Hámori Barbarától – a Viasat 3 programigazgatójától – kérdezni. Jó páran éltek is a lehetőséggel és feltették legkíváncsibb kérdéseiket, melynek javára meg is kaphattuk a – néhol rövid – válaszokat. A teljes cikket ajánlanám figyelmetekbe, azonban pár dolgot kiemelnék, mert lesz pár nagy durranás a csatornán, valamint megtudhatunk róla pár érdekességet:

 • Milyen új sorozatok lesznek?
  – Jön a Brothers and Sisters, a Two and a Half Man, az Office (USA), a Commander in Chief, és a Six Degrees.
 • Mikor lesz végre híradó a Viasaton?
  – Ha majd hivatalosan is országosak leszünk.
 • A Narancsvidék 4. évad várható, vagy a sorozat megbukott?
  – Még nem vásároltuk meg a 4. évadot, valószínűleg szeptembertől nálunk lesznek a jogok.
 • Milyen lesz a Viasathoz köthető TV6??
  – Az első adó, ami kifejezetten férfiaknak készül, minden olyat kínálni fogunk, amit a pasik szeretnek. Lesz rajta élő futball Bajnokok Ligája, élő kézilabda Bajnokok Ligája, sci-fi, akció, box, szex és felnőtt animáció, mint a Simpsons vagy a Futurama.
 • Önnek mi a kedvenc műsora?
  – Kés/Alatt, House, Sofőrök, Született feleségek, A Grace-klinika, a sorrend pedig titkos.

Kommentáld!

Az első fotó KITT-ről

 
Beküldte: Kanyecc 2007 November 30, 14:13-kor a(z) Fun témába.

A név, szerintem mindenkinek ismerősen hangzik. Az NBC nagysikerű sorozatáról van szó, mely négy évadot élt meg, valamint jött ki film is belőle. Tegnap előtt folyamán már tess megemlítette, hogy csatorna bepróbálkozik egy remake-kel, mely ha összejönne nekik, akkor akár “robbanthatnának” is, hiszen már kialakult a saját rajongói tábora, ami még máig megvan. Igaz, ezek még tervek, de az alapok már úgy tűnik nagyon is le van fektetve, hiszen a napokba mutatták be az újdonsült KITT-et, ami egy 550 lóerős Ford Shelby GT500KR Mustang.

Így első ránézésre egy kicsit vadnak néz ki, de szerintem hamar hozzá tudunk majd szokni. No meg nem 1994-ben, hanem 2007-ben élünk.

knightrider.jpg

Kommentáld!

Robin Hood – 1.04 – Parent Hood

 
Beküldte: Kanyecc 2007 November 30, 13:39-kor a(z) Robin Hood témába.

robinhood_104.jpg
Premier:
2006/10/28
Írta: Mark Wadlow
Rendezte: Richard Standeven

Roy-t leütik és elviszik Gisbourne emberei, amikor Robinék megpróbálnak lovat szerezni tőlük. A sheriff megfenyegeti a férfit, hogy ha nem hozza le neki Robint, akkor felakasztja az anyját másnap reggel. Marian, Clan falujába próbál élelmet csempészni, mivel járvány miatt lezárták, azonban a sheriff nem oldja fel a zárlatot, mivel más tervei vannak vele…

Megjegyzés: Reméltem is, hogy kisebb botlás volt az előző rész, mert ezt már tényleg jobban élveztem és jobb is volt. A történések három szálon volt, melyből már kettőt felvezettem. A harmadikat nem tartottam annyira fontosnak, pedig bele lehetett volna tenni, ugyan is Robinék találnak egy csecsemőt az erdőben, miután visszatérnek Little John-hoz a rossz hírrel. Az igazán ütős dolog ebben az, hogy Gisbourne gyerekéről van szó. Durva mi.

Roy-t nem igazán értettem a részben. Kár, hogy meg kellett halnia, mivel azért jó arc volt. Ellenben azt még mindig nem értem, miért nem osztotta meg szíve tervét Robinnal?! Tuti segített volna, sőt még lehet túlélte volna anyjával együtt. Most meg ennyi. Mariannek is bűnhődnie kellett tettéért. Már azt hittem felakasztják, de ez a hajvágatás nagyon ott volt. Szerintem még dögösebb rövidebb hajjal! :D De ez az én véleményem csak!

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!

Promo: Monk, a flúgos nyomozó

 
Beküldte: Kanyecc 2007 November 30, 12:51-kor a(z) videó témába.

Hétvége kezdetére, a TV2 levezetésképpen egy kedvencet tűz műsorra. A héten már négy új sorozat debütált a csatornán, mely az RTL Klub ellen irányult főként. A szlogen, még mindig a régi: Mert miért nézné minden este ugyan azt! Az ötödik évad premierje előtt itt a promo a tovább mögött, a kép alatt. (THX Zolij-nak.)monk.png

Tovább…

Kommentáld!

Nézettség 11/23 – Péntek

 
Beküldte: Kanyecc 2007 November 30, 12:18-kor a(z) Nézettség témába.

Nem igazán részletezném a számokat, hiszen még mindig kevesebbet hoz mindenki, ami még mindig hálaadás miatt esedékes. Persze azon a tényen nem változtat, hogy a CW még mindig kenterbe veri a FOX-ot! (Részletek a tovább mögött!)

Tovább…

Kommentáld!

Nézettség 11/22 – Csütörtök

 
Beküldte: Kanyecc 2007 November 30, 12:00-kor a(z) Nézettség témába.

Hálaadás, ide vagy oda, de rájöttek a csatornák, hogy jobb ha filmekkel lopják be magukat a nézők szívébe, mint sem sorozatokkal. Ennek ellenére volt pár sorozat aki még is színre lépett múlt csütörtökön. Az első három hely még mindig fix, azaz CSI, Grey’s Anatomy és Without a Trace. Az NBC egy The Office részt adott csak le, míg a FOX és a CW maradt a fenn említett filmeknél.

A újdonságok azonban még sem maradhattak el, hiszen visszatért az October Road második évadja, ami piszkosul szarul nyitott az elsőhöz képest: 1×01 – 9.8/17 #2 (5.8, 2), és ezen még a felvezetés sem tudott sokat segíteni! Remélhetőleg erősödés várható részéről, hiszen nem ilyennek ismertük meg, fogjuk csak fel ünneprontásnak! (Részletek a tovább mögött!)

Tovább…

Kommentáld!

Emlékeztető: Szellemekkel suttogó

 
Beküldte: Kanyecc 2007 November 29, 18:55-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. A TV2-n 20.15-től – Ghost Whisperer 1×01, avagy Szellemekkel suttogó. A szerdai erős Shark után sem lesz időnk a pihenésre, ugyan is a TV2 negyedik csapása fog debütálni a mai napon, mely még mindig az RTL Klub, azon belül is BK ellen irányul főként.

Csak sor került a premierre. Már jó ideje mentek a találgatások, hogy még is kicsapott le rá. Szóba jött az AXN, no meg az RTL-Klub is, de végül még sem közülük került ki a győztes, ha lehet ezt így fogalmazni! A sorozat odakinn a CBS színeiben tündököl, immáron három évada. A pénteki timeslot, úgy tűnik kedvező számára, hazánkban a csütörtökit kapta meg, majd meglátjuk mit képes összehozni!

Vele sem volt szerencsém, ami két dolgot is jelenthet: 1) Még új vagyok a szakmában :D 2) a héten jó pár pilot-kritika érkezik részemről. Ellenben azért az alapkoncepcióról mondanék pár szót: Főszerepben: Jeniffer Love Hewitt, aki a csini Melinda Gordon alakítja. Egyik nap azt veszi észre, hogy kapcsolatba lépett vele egy szellem, aki a segítségét kéri. Tess pilot kritikáját itt olvashatjátok, míg a promo videot itt, melyért megint köszönet Zolij-nak.
ghost2c1024xg5.jpg

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats