Countdown: SCC még 14 nap

 
Beküldte: tess 2007 December 31, 18:43-kor a(z) Countdown témába.

sarahconorchronicles_04.jpg

Kommentáld!

Bújjék mindenki a deviancia jegyébe

 
Beküldte: tess 2007 December 31, 18:00-kor a(z) Elvagyunk témába.

Amire már ezt a postot olvassátok drága hűséges Guruk, addigra én már javában gyúrok az estére. Túléltem egy hajnali kelést, több mint 5 óra vonatozást és egy bliccelést. Itt szeretném megköszöni a MÁV-nak, hogy volt olyan jó fej ebben az évben is mint az elmúlt párban, aka köpök a sírotokra aluliskolázott vonatkerék pumpálok.
Szóval jelenleg Pécset tanyázok és kilóra várom az újévet, csak nem igazán tudok róla, mivel a deviancia épp pusztítja az intellektuális közegemet. Remélem nektek is hasonló élményben lesz részetek és csak mosolyogtok teli szájjal, amikor hajnalban benyújtja a számlát a kasszása az óévnek. Ez frappáns volt mi?

Na szóval egy élmény volt ez az év, és remélem a következő is az lesz. Sorozatokban gazdag, eyecandyktől hemzsegő, ám vizsga, munka és másnaposság mentes boldog újévet mindenkinek, aki velünk volt ebben az évben. Aki meg nem olvasott minket, az szívjon egy nagyot 2008-ban is!

11 Hozzászólás

Lost Mobisodes 5-6-7

 
Beküldte: Kanyecc 2007 December 31, 11:29-kor a(z) videó témába.

December elején számoltunk be, hogy kijöttek a Lost mobilra tervezett mobizódjai. Az akkori négyet is már szerettük – The Walls The Adventures of Hurley and Forugrt, King of the Clase és The Deal – ez a folytatásban sem lesz másképpen. A tovább mögött az Artz & Crafts, a Room 23 és az Operation: Sleeper című rész. Szerintem, a Room 23 rész fergeteges lett. Mindenképp lessétek meg, mert enélkül ne lépjetek át az újévbe!

Tovább…

Kommentáld!

Countdown: SCC még 15 nap

 
Beküldte: tess 2007 December 30, 21:41-kor a(z) Countdown témába.

sarahconorchronicles_03.jpg

Kommentáld!

Countdown: SCC még 16 nap

 
Beküldte: tess 2007 December 29, 22:48-kor a(z) Countdown témába.

A mai emlékeztető kissé elcsúszott, mivel nem voltam net közelben, de ahogy mondani szokás inkább ma, mint holnap.
sarahconorchronicles_02.jpg

Kommentáld!

Top 10 Bikini of 2007, avagy paparazzi rulez ’07

 
Beküldte: Kanyecc 2007 December 29, 16:45-kor a(z) cukorfalat témába.

Én inkább a melleket látom ebben a TOP-listában, mint sem a bikini felsőket, de hát ők tudják. Íme, az idei év fotókapásainak legjobbjai. Párral lennének kételyeim, de ez mind, ízlés kérdése. A második helyezett az én listámra fel sem került volna. Egyébként, ha már osztályoznunk kellene az egyes bikini darabokat, én a voksomat az ötödik helyezettre tenném. És Ti?

10. Gemma Atkinson Thailandon
atkinson-thumb2.jpg
9. Cindy Crawford Hawaii-on
crawford-thumb1.jpg

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, akkor katt. a továbbra.

Tovább…

3 Hozzászólás

The Tudors-plakát

 
Beküldte: Kanyecc 2007 December 29, 13:54-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Mai hírmorzsáinkba már beszámoltunk arról, hogy a sorozat március 30-án tér vissza a Showtime műsorára esti 10 órás premierrel, második évadjával. Arról is szót említettünk már, hogy idehaza a HBO-n láthatjuk az első évadot magyarul. Azt viszont már elfelejtettük veletek tudatni, hogy kijött a második évad hivatalos plakátja, ami így első ránézésre, hát eléggé jóra sikeredett. Bele vittek mindent, hiszen a kosztyüm stílus teljesen átjön, ahogyan a női falánkság is. Még nem volt szerencsém – sajnos – a hozzá, de egy ilyen plakátot követően a kedvem igen csak meghozta a pilot rész megnézéséhez. (De szerintem bevárom a HBO-t, majd meglátjuk még.)
tudors.jpg

Kommentáld!

Hírcafatok

 
Beküldte: Kanyecc 2007 December 29, 11:14-kor a(z) casting,Hírek témába.

 • Sztrájk 55. napja van. Tárgyalások még mindig nem folynak, sőt még lehetséges tárgyalási időpont sincs kitűzve. Ennek ellenére Letterman és Ferguson visszatér a munkához, mert vissza kell.
 • Nőfaló, zsarnokuralkodónk, VIII. Henrik, március 30-án tér vissza. A Tudors első évadja januártól hazánkban is látható lesz az HBO műsorán. Ha netán már valaki le tudta volna, az első évadot, annak várakoznia kell még.
 • Van három címünk. Mind három az SCC egy-egy epizódjáé:
  1.05 – The Demon Hand (4th February 2008)
  1.06 – The Man Comes Around (11th February 2008)
  1.07 – Vick’s Chip (18th February 2008)
 • Az IGN.com-on megvolt a BEST of 2007 (Awards). Ha érdekel, kik lettek a nyertesek, akkor látogass el honapjukra. Szilveszterkor mi is jövünk kedvenceink toplistájával. Visszakanyarodva az IGN-hez, a Chuck két “díjat” is bezsákolt.
 • Elizabeth Berkley csatlakozott a CSI: Miami újdonsült évadjához. Egyesek szerint ő lesz Horatio ex-felesége.

Kommentáld!

Sneak Peek: Gossip Girl – 1.12 – School Lies

 
Beküldte: Kanyecc 2007 December 29, 10:41-kor a(z) videó témába.

Január 2-án jön az újabb Gossip Girl rész. Elég keresett lett az elmúlt időszakban a sorozat, ezért is döntöttem úgy, hogy a rajongóknak adjuk meg az örömet. Belinkeltem a tovább mögé két darab sneak peek-et az új részből. Ha érdekel, lesd meg. Előzetessel sajnos eddig még nem találkoztam, de majd talán később. Addig, érjétek be ezekkel.

Tovább…

Kommentáld!

Promo: Jericho – Season 2.

 
Beküldte: FERCSA 2007 December 29, 10:35-kor a(z) videó témába.

A CBS bekeményít. A sorozat február 12-én tér vissza, szóval elkezdte a keményebb promozást, mert ha egyszer már pénzt adott rá, tényleg ne rajtuk múljon. Remélem, mindenki ismeri a The Hives nevezetű bandát. Nekem az egyik kedvencem, stílusban nagyon ott vannak. Miért kérdem? Mert a „Tick Tick Boom” számuk szól az előzetes alatt, ami igen csak feldobja az egészet. Jók a vágások, jó a zene. Kell ennél több? Ha netán még nem néztél Jericho-t, akkor lehet, hogy pont ez az előzetes vesz rá. (Klikk a tovább mögé!)

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats