Nézettség 02/27 – Szerda

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 29, 10:24-kor a(z) Nézettség témába.

Ahogy azt már mondtam a keddi nézettségnél: a Back To You fénykorát éli. Az American Idol felvezetése nagyon megdobta a nézettségét, sőt egy nappal később, még többet sikerült letennie az asztalra, mint előző nap. Azért ez sem semmi, hiszen az Idol kevesebbet hozott. A Law & Order még mindig nagyon jó befektetésnek bizonyul, ugyan ez már nem mondható el a Men in Trees-től, ami visszatért, de nagyon gyalázatos nézettséggel. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Lost 4×05 – The Constant

 
Beküldte: FERCSA 2008 February 29, 5:25-kor a(z) Karantén témába.

Csak röviden, tömören: Azt a k***a :D kérem kapcsolja ki..
lost 4x05

2 Hozzászólás

Blood Ties – 1.06 – Love Hurts

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 28, 21:40-kor a(z) Blood Ties témába.

bloodties_106.jpg
Premier:
2007/04/08
Írta: Shelley Eriksen
Rendezte: Allan Kroeker

Vicky-t most egy féltékeny férj, Gary Howsen, keresi fel, aki úgy véli, hogy felesége megcsalja. Ám a nyomozást megkezdés másnapján a feleséget holtan találják, és persze a férjet gyanúsítják meg az esettel. Vicky, persze másképp látja a dolgokat, így mélyebben körmére jár az ügynek, nem hiába, mivel a képbe kerül egy kertész, aki igen csak szívtipró azon a környéken…

Megjegyzés: Mi a fene. Ezekért a részekért szeretem nem feladni a mások által elásott sorozatokat. Most egy teljesen korrekt részt kaptunk a készítőktől. Jó sztori, enyhén kiszámítható, még sem olyan unalmas, és persze a szexuális vágyak sem kerülnek háttérbe. Az évad legjobb, legerősebb része. Talán azért is, mert Henry és Mike szívta-marta egymást, amit külön élvezek. Kíváncsi leszek, mikor hagyják abba a marakodást. Emellett még volt vicces jelent/szituáció, ami szintén elég nagy ritkasággal bír.

Vicky álma nagyon nagy volt. Nem beszélve a folytatásról. A helyszín és a macsó kertész kicsit a Született feleségeket jutatta eszembe. A végeredményt sejteni lehetett, viszont hogy ki a tettest és mivel öl, azt nem igazán. Ezért is tetszett annyira.

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!

Blood Ties – 1.05 – Deadly Departed

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 28, 21:23-kor a(z) Blood Ties témába.

bloodties_105.jpg
Premier:
2007/04/01
Írta: Dennis Heaton
Rendezte: David Winkler

Barbara Stamp férje, Fred szívrohamban meghal. Legalábbis, hivatalosan ezzel zárják le az ügyet, azonban az özvegy ebben nem olyan biztos. Férjét, halála estélyén, felhívta egy bizonyos Magnus O’Connor, melyet szalag rögzített, aki megölésével fenyegette meg. Viszont O’Connor már halott. Öngyilkos lett. Vicky és Henry felkeres egy régi barátot, mivel a helyszínelők képein felfedeztek egy különös jelet/jelképet a holttesten, aminek köze lehet az esethez…

Megjegyzés: Nagyon snassz ez a sorozat. Vetekedhet a Dresden-aktákkal. Most kérdezhetnétek, hogy miért nézek én mindig olyan, amit szinte senki nem néz? Nos, ennek egyszerű magyarázata van, melyet már elrejtetem kérdésembe. (mert nem nézi senki.) Látványról ne álmodjatok benne a részben, csak hányásról. Milyen volt már az a szellemidézés. Hagyjanak már békén. Szánalmas volt nagyon, de hát mit várhat az ember egy TNT-s sorozattól. Nem sok jó, annyi szent.

Egyedüli pozitívum Mike kotnyelessége. Bár a végére, már idegesítő volt nagyon. Minek kérdezi meg minden nyomozásnál mi a felállás, ha úgy sem hiszi el az efféle dolgokat. Most már kezd hinni, de ez csak a látszat. Valamit forral vámpírunk ellen.

This entry has a rating of 1.5

Kommentáld!

Az elegáns és egyszerű Lost: Via Domus-menü

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 28, 20:44-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

lost_2.jpg

Kommentáld!

Hírmorzsák: A CBS haszna a Jericho-ból

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 28, 20:37-kor a(z) Hírek témába.

  • Ez mekkora már. A CBS-nek van pofáján vastagbőr. Júniusban a világ szeme, a petíciókon volt. Nem csoda, hiszen upfront után kiderült, hogy melyik sorozat kapta meg a következő évadra szóló berendelést, és melyik nem. Nos, akkor a Jericho rajongók 20-25 tonna mogyoróval látták el a CBS-t, amitől ők visszarendelték a sorozatot hét részre. Ez a mogyoró még nem fogyott el úgy tűnik, ezért a csatorna a Big Brother 9-ben egy részét most felhasználja. Mekkora már.
  • Az elmúlt két napban igen nagyon felszívódtam. Ennek össz-vissz annyi oka lenne, hogy felkerült a netre a Lost: Via Domus (jól írtam reméltem) PC változata, melyről már tess is említést tett. Hamarosan írok róla egy cikket, mi szól mellette, mi ellene, de nekem nagyon bejött. Az irányítás kicsit béndzsa, viszont a grafika bejön, de a menüje egy isten lett. Egyszerű, még is sokat mondó.
  • Március 20-án, csütörtökön, jön a Miss/Guided újonc az ABC részéről, azonban a pilot részt kedden adják – 18-án –, aminek a Dancing with the Stars lesz a felvezetője. Csak tudjátok mi lesz ebben a nagy kopp, amikor meglátják mennyit esett keddhez képest a nézettség.
  • A Los Angeles-i vidámparkba lesz egy részleg, amit CSI bűnügyi helyszínné változtatnak. Az AXN nyereményjáték megihlette volna Amerikát? Persze erről szó sincs, hisz a két eseménynek köze sincs egymáshoz.
  • A The Shield-rajongóival jól kibabrált az FX, mivel a csatorna szóvivője azt mondta, hogy a sorozat utolsó évadjával őszig kell várni, mivel meg várják, hogy lezajlón az olimpia, megy egyéb nézettebb események.
  • Gary Cole csatlakozott a Született feleségekbe. Két részre fog visszat látni a West Wing sztárját.
  • A WWE Smackdown örülhet. A műsornak nem lesz vége. A CW igaz törölt, viszont a My Network TV lecsapott rá, így a rajongók örülhetnek, mert nem lesz vége kedvencüknek. Élvezhetik még egy darabig, mivel a kábelcsatornának, így sem nagy a választéka, ahhoz képest, hogy a FOX „alcsatornája”.
  • Daniel Cerone csatlakozott a Dirty Sexy Money-ba showrunnerként.
  • Nyár elején kezdődik meg a Heroes új fejezetének forgatása, eddig még Kristin Bell nélkül, mivel még nem írta alá az újabb szerződését. A sorozathoz még tartozna egy másik hír is, mivel a SoundTrack március 18-án jelenik meg.
  • 82 éves korában elhunyt William F. Buckley Jr. Ha többet szeretnél tudni róla, akkor itt egy kis összegzés életéről.

Kommentáld!

Pilot berendelések (1)

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 28, 19:50-kor a(z) Pilottervek: 2008/09 témába.

Hamarosan itt a tavasz. Javában megkezdődnek a pilot forgatókönyvek megtekintése, és berendelése. Ez egy igen fontos állapot, hiszen rengeteg jó, s rossz ötlet kerül az egyes csatornákhoz, amelyek közül választják majd ki májusban, az upfront során, azokat az újoncokat, akik ősszel bizonyíthatnak nagyközönség előtt.

Részükre hoztuk létre egy új topikot, no meg részünkre, mert májusban a nagy hajtás idején jól fog jönni a kis segítség, mégis m a felállás az öt csatornánál. Hasonló részlegben fogjuk, még a ét folyamán illetni a visszatérő sorozatokat, mint a már meglévő törölteket, befejezetteket a 2007/08-as idényből. A felosztás nagyon egyszerű: Csatorna, cím, elképzelés. (Visszamenőleg már nem pótolnánk, pedig úgy illene, de ki tudja, ha lesz szabadidőnk, akkor mégis.)

ABC:

(cím nélküli) – A Hollywood Reporter értesülései szerint Tyra Banks és Ashton Kutcher egy reality erejéig összeáll. A tévésorozat témája még szigorúan titkos, de lesz benne valami szépségverseny szál, mint ahogy Banks jelenleg is futó Topmodell-szériájában. (Részletek.)

CBS:

(cím nélküli) – Szintén a hétvégén számoltunk be egy másik reality pilot berendelésről. Ennek még nincs címe, viszont az alapkoncepciója annyi lenne, hogy a rendőrök munkáját nézhetjük meg akció közben, viszont a csavar az egészben: mindezt azoknak ajánlják, akik bűncselekmény áldozataivá váltak. WTF! Ezek sem százasok.

Can Openers – Egy újabb orvosi, dráma sorozat, melyben a fiatal főszereplőnk rezidensként neki vág egy idegsebész pályának. A sorozat rendezője: David Nutter (Terminator: TSCC, Entourage, Traveler, Nip/Tuck, Supernatural, stb.) (Részletek)

Eleventh Hour – A sorozat dráma lesz, melynek főszereplője: Rufus Sewell. Alapkoncepciója egy doktorról fog szólni, aki a modern tudomány vívmányaival törekszik az emberek megmentésére, még ha ezek nem megengedettek. Pl.: klónozás.

Ex Life – A cím, már magában nagyon árulkodó lehet. Egy férfiról szól, akit barátnője az oltár előtt gondolta meg magát. (A sorozat toborzását már megkezdték. A SpoilerTV oldalán elolvashatjátok a karakterek listáját.)

Mentalist – A sorozat pilot részét már berendelte a csatorna. Ezen felül már azt is tudjuk, hogy a készítő Bruno Heller, míg a rendező David Nutter lesz. Alapkoncepciója: ez a címbe foglalt mentalist fogja segíteni a rendőrök nyomozását. Gondolom, valami bűvész, szemfényvesztő féleség lehet.

My Best Friend’s Girl – Egy újabb szitkom. Főszerepben: Tim Peper.

Míthological X – A koncepció egy nőről szólna, aki egyszer gondol egyet és felkeres egy jósnőt. Itt tudja meg, hogy a Nagy Ő-vel már korábban – előző párkapcsolatai egyikében – összefutott, így most ő neki áll, hogy a korábban elvesztett nagy szerelmére ráleljen. A készítők között ott van Diane Ruggerio és Jonathan Levin.

NY-LON – A sorozat egy remake lesz, mivel már létezik belőle egy angol változat, ami a Channel 4 műsorán futott. Alapkoncepciója egy párkapcsolatra épül, ami Anglián át Amerikáig tart. A készítők között ott van Patti Carr és Lara Runnels.

Splitsville – Egy reality terv, melyről még a hétvége folyamán írtam. A lényege nagyjából annyi lenne, hogy vannak a válófélben lévő tagok, akik egymással saját tárgyaikért küzdenek meg. Nagyon zavart egy történet, no meg akik részt vesznek benne, azok sem normálisak.

NBC:

Robinson Crusoe – Szintén a hét egyik meglepetése. Az NBC nem tökölt és berendelt a sorozatból 13 részt. Eddig még semmit sem mondtak róla. Reméljük, nem hallgatnak sokáig, viszont tess szerint, ne gondoljuk az eredeti – azaz regény – koncepciójára, mert hát, ha pofára esünk.

ZiP – Az idei – 2007/08-as – upfrontnál hangozott fel a neve, de aztán a csatorna még sem rendelte be, mert talált jobb koncepciót. Viszont ne írjuk le, mert a projekthez csatlakozott Trip Stringer, ami annyit tesz, lesz a következő idényben lesz belőle valami.

FOX :

Don’t Bring Frank – Egy szitkom lenne, ami egy ügyes-bajos férfiról szólnak, aki mindent elbénáz.

HBO:

1% – A HBO koncepciójáról még tavaly októberben halhattunk. Röviden egy motoros bandáról fog szólni. A sorozat időközben meg kapta Alan Taylor-t, aki majd mindezt rendezni fogja.

LifeTime:

Fab Five – Még nem sokat tudni a sorozatról, össz-vissz annyit, hogy igazságháttere van, azaz megtörtént esetet dolgoz fel, öt lányról. (Részletek)

A&E:

Danny Fricke – Hát a csak annyit tudunk mi is, mint a hollywood report: Michael Mosley és Titus Welliver csatlakozott a projektbe.

Kommentáld!

Nézettség 02/26 – Kedd

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 28, 19:34-kor a(z) Nézettség témába.

Röhögni fogtok, de a FOX úgy tűnik, minden évben eljátszik egy igen vicces helyzetet. Tavaly a ’Til Death-t pakolta be az American Idol mögé, ezzel megbélyegezvén a sorozat folytatását. Most a Back To You élvezhette a magas nézettség örömeit, de még milyen magast. A Jericho hozta a megszokottat, azaz tovább vesztett nézettségéből. Az NBC részéről bemutatkozott a QuarterLife (holnap írunk róla valamit kritika féleséget), ami szörnyen nagyot bukott. Nem csodálkoznék, ha a befejezést már csak az MTV adná le tévében. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Nézettség 02/25 – Hétfő

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 28, 19:30-kor a(z) Nézettség témába.

Átkerült hétfőre a The Moment of Truth. Bő közép mezőnyben végzett, de ez nem azt jelenti, hogy meg kell ijedni. Az NBC részről még mindig a nap legerősebbje a Deal or No Deal. Hihetetlen, mennyire gyalázza a népet, már jó pár hete. Még a Two and a Half Men ismétlése sem tudja leverni, pedig rá sem lehet panaszkodni. Az Old Christine is élvezi a jó felvezetést. A Terminator: TSCC utolsó előtti résznél a nézettség csökkent. A fináléra kíváncsi leszek, mit hoz össze, de ha ki akarja harcolni a folytatást, akkor többet kell hoznia. A CW Possycat Dolls realityje is gyalázatosan teljesít. (Részletek a tovább mögött!)

Tovább…

Kommentáld!

Promo: Időbe Zárva (2)

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 28, 12:58-kor a(z) videó témába.

Múlt vasárnap ért véget a Day Break az AXN műsorán. Szép nézettséget tudhat hazai pályán magának a sorozat, még ha nem is áll módunkba ezek közlése. Ha netán valaki lemaradt volna a történésekről, akkor mi meg adjunk a módját az ismétlésre, hiszen december 3-ától újra jön a teljes évad, minden hétfőn dupla résszel esténként. Ennek örömére, készült egy újabb magyar promo, fogyasszátok egészséggel.

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats