Frissítés

 
Beküldte: FERCSA 2008 April 30, 18:38-kor a(z) Gépház témába.

Az elmúlt 1-2 napot heggesztéssel töltöttük (leginkább én :P ) , de elvileg már sikeresen túl vagyunk a teljes blogmotor cserén. Csak azért írom ki posztba, ha netán valaki belefút valami rendelenes dologba pl.: szétcsúszott kép, oldal stb. az kérem jelezze itt kommentben vagy a láblécben található mail címen.

A későbbiekben a GuruTube-on kívül nem igen várható komolyabb fejlesztés.

Kommentáld!

Délutáni videó: Factory (Sneak Peek)

 
Beküldte: Kanyecc 2008 April 30, 15:41-kor a(z) videó témába.

Pont tegnap volt szó a Factory című Spike TV-s original szitkomról, ami igen csak ígéretesnek tűnik a sneak peek alapján. Premierje nyárra várható, kíváncsi leszek nyomot hagy-e életünkbe, mint a Kill Point. (Klikk a tovább mögé.)

Tovább…

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2008 April 30, 12:01-kor a(z) Hírek témába.

 • Már csak 13 napot kell aludnunk és az NBC kiteríti már kiterített lapjait, azaz itt az Upfront.
 • Az F/X berendelte a Sons of Anarchy címre hallató motoros sorozat első évadját, ami 13 részt takar maga mögött. Főszereplők között ott lesz: Charlie Hunnam, Drea de Matteo, Katey Sagal, Maggie Siff és Scott Glenn. Rendezők: Allen Coulter, Art Linson és Kurt Sutter. További érdekesség, hogy a HBO szintén már belevágott egy motoros bandás sorozatban, melynek címe 1%-k.
 • Nem igazán akar várni a Fox a Cleveland-del. Már volt párszor szó a Family Guy-spinoff sorozatáról. Most az a hír járja, hogy a 13 részes első évad munkálatai beindultak, mivel az első terveket már június első hetében asztalon akarják látni.
 • Gale Harold ott lesz a Desperate Housewives szezonfináléjában, sőt a készítők még azt is megígérték, hogy a következő évadból sem fogják kihagyni.
 • Hazánkban múlt héten startolt el az Aliens in America. Nincs sok félni valója, hiszen megkapta a második évadjára szóló berendelését, de egy borzadalom, mit hozott múlt vasárnap. Az E! szerint: a sorozat végleg meghalt, nincs értelme éltetni. Hasonló véleményen vagyok velük.
 • Az ION Television erősíti kínálatát, mivel pár hete számolt be arról, hogy megvette a Criminal Minds-ot, most újabb sorozatra adott ki pénzt: A Ghost Whisperer-re, Reméljük, a nézőknek tetszeni fog az újdonság, hisz mindkét sorozat kínáló.
 • Az amerikaiak vevők az angol sorozatokra. Múlt szombaton debütált a CH.264 műsorán a Robin Hood második évadja. Most arról folynak tárgyalások, hogy felteszik iTunes-ra őt, no meg a Torchwood-ot ás a Little Britain-t. Hoppácska, mik nincsenek.
 • A Comedy Center büszkén kihúzhatja magát, mivel az április mellett szólt, persze csak részlegesen, de akkor is. Arról volna szó, hogy a 18-24 év közötti férfinézők körében rekordot ért el a South Park 12. évadjával. (Részletek)
 • A G4 nyáron egy kajálós reality-vel ülteti majd le nézőit a képernyő elő, melynek címe: Hurl!
 • Végeztül a sort egy Youtube-s Channellel zárnám. Cynopsis-részlegén minden nap megnézhetitek/meghallgathatjátok az újdonsült infókat a sorozatok világából. Végülis mind azt, amit mi itt leírunk.

Kommentáld!

DVD-morzsák: Samantha Who?-borítás

 
Beküldte: Kanyecc 2008 April 30, 10:41-kor a(z) DVD témába.

 • Yeah, megszületett a végleges Samantha Who? borítója. Nem kellett rá sem sokat várnunk! Még javában tart a premierje, de ez ne zavarjon senkit se, hiszen ott van a Lost is, aminek szintén már kihirdették a DVD megjelenésének dátumát. Egyébként, szeptember 23-án jön, második évadja premierje előtt.
 • Hasonló a helyzet a Law & Order: SVU hetedik évadjával. Július 29-én jön, egyelőre még csak sima, mezei DVD formában. A 22 részes évad öt lemezen jelenik meg. Extránkról még nem tudni, de egy DVD-nyi biztosan várható. Jah, és azt se feledjük, hogy a 200. rész is itt kap helyet, amiben Robin Williams vendégszerepeskedik.

This entry has a rating of 1.5

Kommentáld!

Tegnapi adag: Búcsúzott a The Riches

 
Beküldte: Kanyecc 2008 April 30, 8:37-kor a(z) Heti adag témába.

A tegnap meglepetése, talán a visszatérő Shark volt. Igen, a CBS nagyon csak kekeckedik vele kapcsolatban. (A másik kedvenc a The Unit, amiről szintén nem tudni semmit.) So-so, a maradék négy rész levetítésre kerül, viszont jövője még mindig kétséges. Eddig vasárnapi 22 órás timeslotban volt, azonban most átkerült a keddi 21 órásba. Kérdés: Jobbat fog-e hozni, avagy sem. Ha netán utóbbira kerülne sor, elkezdhetjük a második szeget is beleütni a koporsójába. (Az elsőt akkor kapta, amikor a tavaszi visszatérések során nem kapott ultimátumot a jövő idányre.) Visszatért a Women’s Murder Club című ABC újonc. Három rész még hátra van, azaz már csak kettő. Csekély esélyt látok a folytatására.

Kábeles területen sem maradt el a mozgolódás. Az FX-es The Riches-zel jól kitolt a sztrájk, hiszen a betervezett 13 részes második évadból csak 7 lett végül. Szintén várunk a döntésére. Egy darabig nyomon követtem a történetét, viszont a nyári meleg másfelé csámított. A History Channel műsoráról, pedig a The Universe (Pilot-kritika) második évadja búcsúzott.
The Riches

Kommentáld!

Nézettség 04/28 – Hétfő

 
Beküldte: Kanyecc 2008 April 30, 8:26-kor a(z) Nézettség témába.

Örülhetünk, hiszen visszatért a House, viszont a CW foghatja a fejét, mivel nem tud érvényesülni sorozatával –a Gossip Girl-lel. A csatorna hozta a múlt heti számokat, amik nem túl nagyok. Igaz, mindként hétfői adagja be van biztosítva a jövőt illetően, de még is szégyen, ha még a 2,5 milliós nézőszámot sem tudják hozni. Ennek ellenére kedvenc dokink, nem tudta hozni a sztrájk előtti számokat. Hiába, nincs előtte bivalyerős felvezetés.

A Bones, persze javított múlt héthez képest, de volt ez már jobb is. A How I Met Your Mother-nek szüksége lenne Britney-re, hogy ismételten a csúcsra lépjen. Májusba, ezt megkapjuk. A The Big Bang Theory még mindig a CBS leggyengébb láncszeme. A Gossip Girl tudott pár ezer nézőt pluszba hozni. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Évadnézettség: Heroes – 1. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2008 April 30, 7:47-kor a(z) Évadnézettség témába.

Negyedik sorozatnak nagyobb lélegzetvételűt választottam, a Heroes-t. Nem gondoltam volna, hogy az első évadjával kezdem meg az évadnézettségét, de mivel anno 2006/07-es idényben – mondhatni – rendjén megírtam a napi nézettségét, így forrásunk rendelkezésünkre állt. Minden nagyobb sorozathoz várható lesz az összegzés 2006 szeptemberétől kezdődő évadból. Szép is lesz a gyűjtemény egy év múlva, viszont most kanyarodjunk a Heroes-ra, azaz idehaza Hősök címen híressé vált NBC-s sorozatra.

Igazi sikerként könyvelhettük el anno. Egyedi sztori, remek megvalósításban. Premierje a vártnál magasabb számokat hozott! Első menetben ellenfelei: a The CW-től a Runaway, a CBS-től a Two and a Half Men, a Fox-tól a Vanished, míg az ABC-től a Wife Swap, majd egy hétre rá a The Bachelor volt. Változások, persze szinte heti rendszerességgel fel lehetők voltak, melyekre nem térnék ki annyira részletesen, csak a főbbekre.

A második rész csökkenést hozott. Ijedelemre, viszont még sem kellett számítanunk, mert így is nagyon jót hozott. Az akkori újonc évadját kettő hosszabb szünet osztotta fel három részre. Az első harmad a 4. epizódnál érte el mélypontját. Ezt követően a téli szünetig, viszonylag lineárisan növelte hétről hétre nézőszámát. A második harmad: január és március között zajlott le. Ekkor már tényleg fel kellett kötnie a gatyáját, hiszen a 24 6. évadja debütált, ala FOX-tól, szintén 21.00 timeslotban. (Más változások: Az ABC részéről Supernanny, a The CW részéről Girlfriends ment.) Meglepetésre, bírta a gyűrődést. Nézettsége végig 14 millió felett, a célközönség még mindig imádja. Az utolsó harmad hozta a ledöbbentő számokat. (Hiába, megérkezett a Dancing with the Stars 4 évadja időközben.) Ebben az időszakban nem éppen élte fénykorát, de a fináléval bebizonyította, hogy a 24 nem lehet méltó ellenfele.

Legnézettebb rész: 1.08 – Seven Minutes to Midnight
Legtrébb rész: 1.21 – The Hard Part
Célközönség kedvence: 1.09 – Homecoming
A pilot és finálé közötti különbség: -11%-os esés
Day/TimeSlot: Hétfő, 21:00

(A tovább mögött a rating-mutató, valamint a nézőszámok millióban kijezeve.
A második évad évadnézettsége holnapra várható.)

Tovább…

Kommentáld!

Késő esti előzetes: Weeds 4. évados Teaser

 
Beküldte: Kanyecc 2008 April 29, 22:20-kor a(z) videó témába.

Június 16-án folytatódik a Weeds negyedik évadja. Tess múlt héten már közölt egy közös promo plakátot, melyen a Secret Diary of a Call Girl-ös csajjal együtt szerepel Nancy-ként, viszont már előbb kijött egy teaser az újdonsült évadról, csak még nem volt lehetőségünk kirakni. Éjjel megtörtént az új blogmotorra való átállást, amivel már több lehetőségünk van. Élvezzétek a munka gyümölcsét a tovább mögött.

Tovább…

Kommentáld!

Dvd morzsák: GA és DH borítók

 
Beküldte: tess 2008 April 29, 11:11-kor a(z) DVD témába.

Tegnap kész bejelentés dömping volt odakint dvd fronton. Jöjjenek hát a fontosabb hírek, mert tényleg kurva sok volt.

 • Nyilvánosságra került végre a Grey’s Anatomy 4. évadjának a borítója. A stuff Szeptember 9-én kerül majd a boltokba.
 • Ugyancsak bemutatták a Desperate Housewives 4. évadjának a borító tervét. A cover tényleg nagyon szexi lett. Boltokban Szeptember 2-től lesz.
 • A South Park 11. évadjának vágatlan agymenése Augusztus 12-én debütál majd 3 lemezen.
 • A Dexter 2. évadja már biztosan Augusztus 19-én jelenik meg. Az Amazon.com-ról már 26 dolcsiért rendelhető is.
 • Aaron Sorkin első remekműve a Sports Night szeptemberben 10 éves lesz. Ezt megünnepelve a szériát újra kiadják, feltehetően díszdobozban. A sorozat egyébként hamarosan érkezik az AXN-re is.

Kommentáld!

MoziGuru: Largo Winch

 
Beküldte: tess 2008 April 29, 10:40-kor a(z) MoziGuru témába.

Na és akkor jöjjön végre a post, ami miatt a Largo Winch-re esett ma a választásom a vizuális egyvelegeknél. A franciák ugyanis nagyon beleszerettek a 2001-es sorozatba és persze a képregénybe, így jelenleg készül a mozi változat is, ami a plakát szerint majd valamikor decemberben kerül a mozikba.

A stábot számomra ismeretlen arcok alkotják, de szerencsére ha jól láttam a sorozat verzióból senki sem köszönt vissza. Ellenben lesz egy Kristin Scott Thomas a főszereplők közt, akit megint csak lehet szeretni is meg nem is. Én személy szerint egyébként valami tipikus francia filmre számítok semmi vizuális extrával. Nem hiszem, hogy a csiga zabállók áldoznának erre. Bár kitudja, mivel a filmről sok mindent nem sikerült kiderítenem. Ha isten is úgy akarja, akkor majd valamikor 2009-ben visszatérünk rá. Addig meg felejtsük is le Largot.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats