Dr. Addison-ról elfelejtkeztek

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 30, 23:23-kor a(z) Fun,Magyar hírek témába.

Az RTL Klub csinált egy cserét (A Traveler – Utolsó vakáció átkerült csütörtökre, míg a Doktor Addison hétfőre), amiről elfelejtette a TeleText-es-, illetve a többi tévéújságot (köztük pl.: az rtv-tipp-et) tájékoztatni. De azt is lehet, hogy már késő volt erre. A lényegen mit sem változtat, mivel az átlagos tévénéző, aki tévéújságból vagy teletext útján informálódik a napi ajánlóról, átverve érezheti magát, hiszen mindenütt a Hellraiser – Pokolról pokolra című filmet írták ki 23.15-ös kezdéssel! Kíváncsi leszek: Ez mennyivel fogja befolyásolni a nézettségi adatait ezen a héten.


Tovább…

Kommentáld!

DVD-morzsák (06.24-06.30)

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 30, 22:14-kor a(z) DVD témába.

 • Még csak beharangozóképpen emelném ki a Batman: The Animated Series komplett sorozat formájában történő megjelenését. Tehát dátum még nincsen, viszont szó esett róla az EMA-ban, így már csak idő kérdése a dátum kijelölése.
 • Ha már komplett DVD kiszerelés, akkor mindenképpen említést kell tennünk a közelgő – szeptember 16-ai – Will & Grace megjelenéséről. Várhatóan 197 dollárba fog kerülni a 8 évad. Emellett még jön a Deadwood (részletek) és a Charmed (részletek) is. (Mindhármójukról még csak korai, kis méretes fotókat tudunk közölni, viszont amint lesz teljes terjedelmű, saját posztot kapnak.)
 • Hazánkban már letudhattuk a Prison Break harmadik évad premier epizódját. Egy kis „bolondítással” kedveskednék a rajongóknak, hiszen mint már írtuk, augusztus 12-én jön az évadpakk belőle sima, illetve Blu-ray formában. Utóbbiról eddig még nem közöltük borítómintát, melyet most pótolnánk. (Kattintsatok alul a képére.)
 • Ma már megvolt a krimisorozatok fikázása. Néhány tény következzen most. Közzé tették a CSI: New York és a CSI: Miami 2007/08-as idényben leadott évadjának borítómintáját. A Miamiak maradtak a megszokott napsütötte narancssárga szín mellet, míg a New York-iak a kék mellett. (Korrekt lett mindkettő.) Megjelenése előbbinek szeptember 23-ám, utóbbinak szeptember 9-én.
 • Október 14-én jön a The Sarah Silverman Program második évadjának első fele, ami 26.98$-ba fog a rajongóknak fájni, már ha van olyan fanatikusa, aki képes ennyit kidobni az ablakon. (Szintén alul megtaláljátok korai borítását.)
 • Szeptember 2-án megérkezik a The Office negyedik évadja. 4-lemezen lesz kapható, alul keressétek a borítását.
 • Na végre megszületett a Psych második évadjának végleges borítása. A sorozat július 8-án fog megjelenni. Rá egy hétre – ha jól emlékszem – jön a harmadik évad. Kíváncsi leszek, a TV2 mikor helyezi műsorára a folytatást.
 • Zárásképpen, két kedvenc kábelcsatornámról, egy-egy kedvenc következne. Az FX október 21-én adja ki a The L Word 5. évadját DVD. Egyelőre még csak sima formával számoljatok, ami 4 lemezen lesz kapható 56$-ért. Továbbá a ShowTime sem tartja magánál a The Shield hatodik évadját, ami augusztus 26-án lesz kapható. Mindkettőjük sztorija közeleg a végéhez, hiszen egy-egy utolsó/záró évadra kaptak berendelést.

Kommentáld!

Esti előzetesek: Krimi hétfő – 4. hét

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 30, 20:16-kor a(z) videó témába.

Mint már írtuk, nem kis mezőnyfölénnyel áll szembe a TV2. A szökés harmadik évadja a Life – Életfogytig zsaru ellen indul harcba (utóbbinak drukkolunk, még ha nem nyerte el tetszésünket), a Született nyomozók a Gyilkos körök ellen (meg se szólalok, a Dolmen sikere óta már félhetünk a francia miniktől, viszont annyira…), végezetül pedig Doktor Addison vs. valami német „sz*r”. Az első kettő eheti, mai előzetese a tovább mögött.

Tovább…

Kommentáld!

Emlékeztető: A szökés 3. évad, Született nyomozók

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 30, 20:12-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21.15-től az RTL Klub-on: A szökés (Prison Break) – 3×01.
Ma. 22.05-től az RTL Klub-on: Született nyomozók
(Women’s Murder Club) – 1×01.
Ma. 23.15-től az RTL Klub-on: Doktor Addison
(Private Practice) – 1×04.

(Bocsika az egész napos punnyadásért, de az elkövetkezendő napokban sajna nem igazán fogunk ráérni. Egyrészt itt van a VOLT-fesztivál, másrészről meg ugye a nyári meló. Megértéseteket előre köszönjünk, esténként a főbb híreket megpróbáljuk közölni, amikor tudjuk.)


Tavaly nyár, inkább augusztus végén már, kijött a Prison Break 3. évad első 17 perce, amitől majdhogynem a falra lehet mászni. A kampány már érdekesen szólt: „New Prison, New Break”. Akkoriban én sem tudtam ellentmondani a csábításnak, viszont a folytatás részemről a felénél abba maradt. Valahogy már nem tudom élvezni. Börtönből börtönbe sztori kicsit sokkolt, de leginkább az a tudat, hogy csak a pénz élteti tovább évadról évadra a Scofield-bartyókat. (Lásd, nem lesz vége ennek sem, remélem nem nagy spoilert írtam, de akik olvasnak bennünket azok előtt ez nem spoiler, csak puszta tény.) Magyar előzetesét délelőtt posztoltuk.

A folytatásban jönnek a Született nyomozók. Beharangozójukat nem rég írtuk meg. Egy újabb nyomozós sorozatot kapunk 2007/08-as újoncok közül. Most az ABC-hez nyúltak. Ajjaj, csak volna egy ellenvetésem: TELE VAN MINDEN CSATORNA EZZEL A MŰFAJJAL! Tudom, a legnagyobb érdeklődés iránta „folyik be”, viszont ne ettől várják a megváltást. Engem nem foglalt le, tess-nek még nem volt hozzá szerencséje, azonban annyit elárult röpte MSN-es csevegésünk alatt: „Már a t*ke kivan a krimikkel!” :D Hát igen, együtt érzek vele.

Zárásképpen, pedig jön 23.15-től a Doktor Addison, ami nem lopta be magát a magyar nézők szívébe! Már csak a késői időpontból kiindulva. Tehát a végső felhozatal: Két újonc, felvezetve a Prison Break-kel. A krimi hétfő, így tényleg remek ellenfelekhez jutott. A Life felkötheti a gatyáját, viszont a gabona körös Gyilkos körök, valamint a német 8 nap – Végzetes emlékek című krimije kezdhet félni.

Kommentáld!

Délutáni előzetes: Született nyomozók

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 30, 12:05-kor a(z) videó témába.

…és miután letudtuk A szökés, folytatódjon az újdonságok sora, hiszen egy 2007/08-as újonc látogat el hazánkba. A Women’s Murder Club-ról volna szó, ami a Született nyomozók magyar címet kapta! De miért? …talán irigykednek a TV2-ön futó Született feleségekre vagy az HBO-os Született lúzerekre? Tutira nincs köze egyikhez sem, viszont némi spoilert itt is fel lehet fedezni. („visszatérő sorozatgyilkos”) Klikk a tovább mögé.

Tovább…

Kommentáld!

Déli előzetes: A szökés – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 30, 12:02-kor a(z) videó témába.

Ajjaj, az RTL Klub-nak valaki megmutathatná, hogyan kell előzetest csinálni, mert ezzel rengeteg poént lőnek le. Egyszóval, csak óvatosan a megtekintésével, másrészről meg ma lesz a harmadik évad debütálása, amiről későbbiekben írni fogunk. (Klikk a tovább mögé.)

Tovább…

Kommentáld!

Emlékeztető: Megasztár 4-jelentkezés

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 29, 22:08-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

Megint időben olvastuk el az infót, amit nem régen kaptunk, miszerint ma éjfélig lehet a Megasztár 4. évadjába jelentkezni. (Pacsi EROK-nak.) Nem hinném, hogy közülünk lenne bárki is az évhangja, de aztán kitudja. A tovább mögé helyeztem el egy TV2-es aktív részletet, melyben taglalják az újdonságokat: Azaz bővüli fog a zenei repertoár, a korhatár lejjebb csúszik megint, stb. Viszont amiről egy szót sem említenek, az a Big Brother beültetése. Érdekes, gondolom nem akarják a népet – mármint azokat, akik csak a helyért mennének – odacsődíteni a meghallgatásra. (Első évadelőzetesét itt nézhetitek meg.)

Tovább…

3 Hozzászólás

Színfalak mögött: Heroes-forgatás

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 29, 22:01-kor a(z) Fun témába.

Pár napja közöltünk rengeteg fotót a Heroes harmadik évadjának forgatásáról, viszont most pár plusz képet mellé vágnánk külön, amin Milo és Hayden éppen szerelmi románcukat erősítik. (Átvitt értelemben tessék érteni, hiszen most nem a sorozatéletéről, hanem a valóvilágról van szó!)

2 Hozzászólás

Neil Patrick Harris találkozása az Old Spice-szal

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 29, 21:10-kor a(z) Hírek,videó témába.

Tegnap már szóba került Neil Patrick Harris neve, így ma sem maradjon ki a sorból, jöjjön egy kis reklám anyag, amit részünkről nem sűrűn kaptok. Valamikor februárban írtunk egy posztot, melyben Edward James Olmos kapott szerepet az egyik biztosítótársaság reklámanyagában. Hasonló a helyzet itt is, hiszen Neil meg az OLD SPICE-nél tűnik fel. A plakát alatt a videó.

Ezen kívül, ha még kíváncsiak vagyok néhány Old Spice reklámra, akkor mindenképpen látogassátok meg EZT a linket.

Tovább…

Kommentáld!

Estére hírek

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 29, 21:01-kor a(z) casting,Hírek témába.

 • Neal McDonough állandó szereplő lesz a Desperate Housewives 5. évadjában. A színész a Traveler-ből, a BoomTown-ból vagy éppenséggel Medical Investigation-ból lehet ismerős egyeseknek. (Igen az a kopasz csóka.)
 • Szomorú hírt olvashattunk a hétvége elején a TVGuide-on, ahol azt ecsetelik, hogy a Supernatural-ba nem fog visszatérni Kate Cassidy – azaz Ruby, a démonvadász csajszi. Az ok, megint az a fránya fizetés, de egy valamit nem értek akkor. Hogy a francba van pénz két új castingra a premier részben? Már mint arra akarok kilyukadni: Nincs alacsony költségvetés, viszont miért egy kiváló karaktertől kell megfosztani a sorozatot?
 • Ha már Supernatural, íme a 4×01-es epizód címe: Lazarus Rising.
 • A 24 körül is zajlik az élet. Pár forgatási képet találtok ezen a linken, ahol a stáb Észak-Afrikában forgatgat. Itt, pedig egy másik, ahol már autópályára is szükségük volt. Ezek szerint lesz autópályás száguldozás?
 • Nem érünk rá, mindegyes új GuruTube-os előzetesünket beposztolni nektek, ezért ajánló figyelmetekbe a napi meglesését. (Rendezzétek idő szerint, és fényderül az újakra.) Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy Sherry Stringfield lesz a vendégszereplője az In Plain Sight 1×05-ös részének, melynek előzetesét itt találjátok.
 • Chris Noth, a Sex and the City sztárja a Law & Order: CI-ben fog feltűnni, mint vendégszereplő.
 • Aidan Quinn becsatlakozott a Prince of Motor City címre hallgató új ABC-s pilot tervébe. Aidan egyébként az egyik 2007/08-as pilotban szerepelt, mint főszerelő, valamint ott volt a The Book of Daniel-ben is.
 • Teké-nek köszönjük az info-t, hiszen létezik http://www.savejericho.info (Látjátok, nem csak mi használjuk! Egyébként, ehhez tartozik egy történet.)
 • John Schneider nem akar meló nélkül maradni? Szerintem sokunknak ismerős John neve, csak gondoljunk a Smallville-re vagy a Hazárd megye lordjaira. Az a hír járja, hogy színészünk újabb pilottervhez csatlakozott.
 • Nézettségünkben nem sűrűn teszünk szót a különböző beszélgetős talkshow-ról, viszont most itt egy említésre méltó röpke adat: A The Late Show With David Letterman ezen a héten igen alacsony nézettséget produkált. Most akkor ne egyek?

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats