Emlékeztető: Skins premier a Cool-on

 
Beküldte: tess 2008 July 31, 21:57-kor a(z) Heti adag,magyar ajánló témába.

Kanyecc épp fesztiválozik és ahogy kell szépen ki is ment a fejéből a ma esti ajánló. Mondjuk a léc nálam is rezeg, mivel alig 10 percel a start előtt szólni kissé ciki. No, de legalább szóltam! Mint a címből is kiderül, ma este végre elstartol a Skins a Cool műsorán. A sok huzavona után végülis maradt az eredeti cím, aminek csak örülni tudok. A nagy dilemma viszont mégsem ez lesz, hanem a szinkron. Az első évadot épp most nézegetem és egyszerűen nem tudok betelni vele. A színészek mellett, maga a szöveg is üt, az ízes angol káromkodásról meg ne is beszéljünk. Egyszerűen imádom! A lecke tehát fel van adva, lehet reménykedni, bár nem érdemes. Van egy olyan érzésem, hogy csapnivaló fordítást  kapunk, bár az igazán nagy próba majd csak a 3. rész lesz.

Tehát  mégegyszer: 22:10-kor Cool, Skins premier

Kommentáld!

Promo képek: Heroes – 3×01

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 31, 19:02-kor a(z) Karantén,Promo témába.

Az elkövetkezendő napok valamelyikén lesz szó a Heroes-ről, hiszen ott voltak a Comic Con-on. (Erről majd később.) Kijöttek az első hivatalos promo képei az évadnak. Új szereplőt még nem találunk rajta, csak a megszokott régi arcokat, mint például Mohinder-t, Sayer-t. Őket nézhetitek meg nagyobb felbontásban, ha rájuk kattintatok.


Ezen kívül még a tovább mögött találtok 12 darab képet magából a részből, hiszen a közönség előtt leadták az évadnyitó részt. Az a kát, hogy eddig még nem került fel sehova sem! (Vagy tévednék?) Ha valaki nem akarja megtudni, milyen új “hőst” kapunk, az inkább ne kattintson a továbbra

Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes 3.: Worst Week

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 31, 17:09-kor a(z) videó témába.

Végre! Megérkezett a Worst Week U.S. első előzetese. Nehéz szülés volt, de végül meglett. A sorozatról részletesebben Upfront alkalmával beszéltünk, valamint GuruTube-on találtok róla egy sneak peek-et. Elnézve, eléggé ígéretesnek néz ki. Várni várom, mivel a CBS remek szitkomokat szokott csinálni, nem beszélvén, hogy imádtam az angol verziót, melynek csak az első évadját láttam. A másodikat illő lenne pótolnom, de a sor eléggé hosszú ezen a téren. (Klikk a tovább mögé.)

Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes 2.: Beverly Hills 90210 #3

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 31, 17:05-kor a(z) videó témába.

Újabb előzetessel bővült a CW 2008/09-as promo részlegünk! A Beverly Hills 90210 ajándékozott meg bennünket harmadik előzetesével. Az infót köszönjük szépen ErOK-nak. Másrészről, egy Gossip Girl S2-es teaser is megbújik mögötte. Ha netán valaki lemaradt volna róla. (Klikk a tovább mögé, ahol az új castinggal láthatód a szeptemberi premierek egyik üdvöskéjét!)

Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes 1.: America’s Next Top Model

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 31, 16:23-kor a(z) videó témába.

Megérkezett az America’s Next Top Model 11. évadjának az első hivatalos előzetese, inkább teaserje. Még csak a felvezetést adták le, miszerint szeptember 3-án tér vissza. Casting hírek még nincsenek róla, azonban várható lesz a napokban. (Klikk a tovább mögé.)

Tovább…

Kommentáld!

DVD-morzsák: A jövő első üdvöskéi

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 31, 12:14-kor a(z) DVD témába.

  • November 4-én jön a JAG hetedik évadja. A 24-epizód öt lemezen jelenik majd meg. (Nélküle már csak három évadnak – 8-9-10-nek – kell megjelenni és érkezhet a komplett sorozatpakk, amit szerintem sokan várnak.)
  • Firefly-rajongók figyelem. Mesésen jó hírt hoztam el nektek. November 11-én jelenik meg a sorozat komplett pakkja Blu-ray formátumban. A kalandozást, így már felnagyított képminőségben nézhetitek újra és újra. A 13 epizód mellett rengeteg extra kap helyet. Részletesebben itt olvashattok róluk.
  • Ki vagy Doki?, azaz a Doctor Who negyedik évadját még idén megkapjuk. Pontosabban november 18-án. Az évad hat lemezen jelenik meg, melyen rajta lesz a karácsonyi Voyage of the Damned című különkiadás tévéfilm. Ez lesz az első lemezen, a további négyen a részek, míg az utolsón kapunk a Doctor Who Confidential-t. Megjelenés: november 18.
  • …és ha már Doctor Who, akkor ne feledjük a The Infinite Quest című animált sorozatát se, ami november 18-án érkezik meg szintén.
  • Ha sci-fi, akkor november 18-án kell megjelennie a Star Trek: Season 3.: Remastered DVD Edition-nek. Róla később írunk, ha lesz sok hasznos infó.
  • A 24 kedvelői is fellélegezhetnek. Ugyebár november 23-án érkezik meg az átvezető tévéfilm, amely a 24: Exile címet kapta. Rá két napra – november 25-én – már kapható lesz DVD-formátumban. Mi ez, ha nem Kánaán?! Blu-rayről nem esett még szó, de kár lenne kihagyni a mókából.
  • Kollegalításból: Beverly Hills 90210 ötödik évad november 25-én jön.
  • A jövő egyik nemzedéke, a ’Til Death csak 2009. január 13-ára kapott dátumot, tehát a második évadra még várnunk kell. A csonka szezon – azaz 16 epizód – 3 lemezen jelenik meg 32$-ért lehet venni/vinni.
  • Szintén január 13-ra kapott időpontot a 10 Items or Less című TBS-es sorozat első és második évadja.
  • Végezetül egy remek hírrel zárnám mai DVD-morzsánkat. Január 20-án jön a Breaking Bad első évadja. A 7-epizód 2 lemezen lesz kapható 23$ ellenében. Borító mintánk még nincs róla, csak idő kérdése…


Kommentáld!

Nézettség 07/29 – Kedd

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 31, 10:42-kor a(z) Nézettség témába.

Nem sok változás történt múlt héthez képest. Az America’s Got Talent picit erősödött, a Primetime és a Celebrity Family Feud helyet cserélt, oszt csókolom ennyi! Nem részletezném, hiszen tényleg nem sok változás van, néhol egy két tized rating plusz, néhol meg mínusz. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

WTF! High School Musical-magazin hazánkban?

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 31, 2:30-kor a(z) Fun,sajtóközlemény,videó témába.

Valamiről lemaradtam volna? Ti tudtátok, hogy van a High School Misical-nek hazánkban magazinja?! (Persze kicsit hülyén hangzik, viszont magyar nyelvű és az a nem mindegy.) Most akadtam rá egy véletlen folytán. Sőt már a második évadtól számítva kell vele számolnunk. Az Egmount Hungary forgalmazza egyébként, sok más Disney sorozat mellett. Az idei év harmadik száma augusztusban jelenik meg, már ha valaki nem akar róla lekésni, akkor még az előzőt is beszerezheti az újságárusoknál. (Képre kattintva látható nagyban.)

Másrészről arra szerettem volna felhívni a figyelmeteket, hogy elkészült a hazai előzetese a folytatásnak, ami októberben lesz. Nagy meglepetésemre a Jetix csatornáról vette fel az egyik leleményes rajongója a filmnek, melyet velünk is megosztani kívánt. Ezt a videót találjátok a tovább mögött! …nem teljesen magyarul, hiszen a számokat nem fogják lefordítani, ahogy az előzőekben sem tették azt!

Tovább…

Kommentáld!

Dr. Horrible-t imádta a közönség!

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 31, 2:09-kor a(z) Hírek,Nézettség,videó témába.

Hát hogy a francba ne imádta volna. Joss Whedon webre készült musical-jét az elmúlt 5 napban több mint 2 millióan nézték meg a Hulu oldalán. GuruTube-ra is felkerültek az egyes webizódok, azonban mi nem vagyunk semmi jónak elrontója. A Hulu oldalán 512px-ben leshetitek végig a 42 perces musical-t, aminek rajongótáborában szintén ott vagyok. Kedvcsináló ajánlómat itt olvashatjátok el, a tovább mögött pedig ott a nagyobb felbontású websorozat!

Tovább…

Kommentáld!

Comic Con 2008: Knight Rider-panel

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 31, 1:57-kor a(z) Hírek,videó témába.

Első sorban szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy nem feledkeztünk el a Comic Con 2008-ról, aminek már vége lett vasárnap. Lassacskán, szépen sorjában minden panelről írni fogunk némi beszámolót. Legyetek türelmesek, kicsit be vagyunk havazva, reméljük hamar helyre áll a régi rend. (Ennek ok a késő esti blogolások sorozata, az elmúlt napokban.)

Nos. Az NBC egyes sorozataival kezdeném meg a beszámolót. Köztük a Knight Rider-rel. Július 24-én volt jelen a rendezvényen, azaz az első napon vagyis csütörtökön. A sorozatról rengeteget írtunk már, sőt az elkövetkezendő időben, még lesz jócskán szó róla. A nevezetes rendezvénye feltűnt: Bruce Davison, Smith Cho, Yancey Arias, Paul Campbell, Syndey Tamiia Poitier, Deanna Russo, Justin Bruening, David Bartis, Gary Scott Thompson és Josef Adalian. (Kiemelve a két szószóló, akik levezényelték az egészet, viccesen és felüdülten.)

A nap legnagyobb meglepetése kétség kívül az új K.I.T.T. volt. Valamikor régebben, megírtuk hírmorzsáink között, hogy némi változtatások fognak benne történni. Eddig nem sok mindent tudtunk erről, azonban a rendezvény által lehullott a lepel a nap produkcióról. No, de mielőtt meglesnétek a képeket, hadd idézzem nektek a panel egyik legviccesebb beszólását: „I’ll take any of them. But we all know KITT can kick some Batmobile butt.” – előzmény, Gary álomautója a Batmobile!

(A tovább mögött találtok az új K.I.T.T.-ről hat darab képet, valamint a panelnél történeket 45 percben és az új K.I.T.T. leleplezését!)

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats