Sajtóközlemény: Elindult a 10! a TV2-n

 
Beküldte: Kanyecc 2008 September 30, 20:33-kor a(z) magyar ajánló,Magyar hírek,sajtóközlemény témába.

Retteghetnek a sztárok, hiszen szeptember 30-án rendhagyó visszaszámlálás kezdődik a TV2-n. A show háziasszonya, Szorcsik Viki az első adásban mindjárt az egyik legkényesebb témát, az elrontott plasztikai műtétek tízes listáját vezényli le.

Duzzadtra műtött ajkú és furcsa arányokkal rendelkező celebek kapnak egy jó nagyot a hideg zuhanyból. Kiderül, például, hogy Zalatnay Cininek, saját bevallása szerint, nem a mellek határozzák meg a létét. Vagy, hogy Molnár „Egyre Nagyobb Ő” Anikónak derék-szilikonja is van – legalábbis Kovács Áron szerint. Ennél is meglepőbb, hogy Dukai Regina még mindig szerelmes a szétbotoxozott arcú Mickey Rourke-ba, vagy, hogy szépnek találja Marilyn Mansont. Herczeg Zoli és Bódi Margó nyelvétől pedig jobb, ha minden sztár óvakodik!

Botrány, sértődés és a celebek igazi arca – szeptember 30-án 22 óra után a 10! című műsorban a TV2-n!

Kommentáld!

Swingtown: A BRAVO igényt tart rá

 
Beküldte: Kanyecc 2008 September 30, 10:56-kor a(z) Hírek témába.

Még mindig nem született döntés a sorozat jövőjét illetően. A Swingtown-t a nyár egyik meglepetésének tartjuk nyilván, hiszen nem csak külföldön, de hazai p2p-es töltöttség adatai alapján is közkedveltnek számított. 13 epizódos első évadzáró epizódja pár hete került leadásra, viszont a CBS némán hallgat! Az első lépést a BRAVO hozta, amikor a napokban bejelentette, hogy igényt tart az ismétlés jogára. Ez alapján még idén, pontosabban október 7-től, műsorára bocsájtja a nem éppen hétköznapi sztorival megáldott tavalyi CBS-es újoncot.

Tess szimplán átlagon alulinak értékelte a pilot-részt, viszont a folytatás egyre jobban megtetszett neki. Szereplésére sem lehet panaszkodni, hiszen míg nem cserélt helyet a Flashpoint-tal: tündöklött a csütörtöki pangásban, viszont a péntekiben koránt sem tudott jobbat produkálni. Egy kérdés áll fenn: Van-e ütőképes sorozat jövő nyárra? A Flashpoint megkapta a második évadjára szóló berendelést, tehát vele mindenképpen lehet számolni, ahogyan a Big Brother-re is.

Ha engem kérdeztek, akkor az időhúzás vége pár hét erejéig fog tartani. Ha netán nem lenne igazam, akkor a mérvadó a DVD-vétele lesz. Nem könnyű a felállás és mivel nem volt szerencsém hozzá, ezért se ellene, se mellette nem foglalnék álláspontot. (Valójában, előzetesei alapján megtetszett.) Annyi mindenesettre biztos, hogy az ESETLEGES folytatásához a BRAVO mindenképpen hozzájárult, mert ha nemet mondana a CBS, még ott a vészterv, miszerint mehet kábelre vagy akár osztott költségekkel mindkettő részlegre a második évada. (Ld.: Friday Night Lights harmadik évad sztorija.)

Kommentáld!

Reggeli előzetes: Fringe – 1×04

 
Beküldte: Kanyecc 2008 September 30, 9:25-kor a(z) videó témába.

Az a fránya Fringe. Egyszerűen nem jutok vele egyről a kettőre. Szerencsére itt van nekünk tess, aki tartja vele a szintet. 1×03-as epizód kritikáját itt olvashatjátok el. Mint láthatjátok: színvonala “már csak” egy átlagosnak tudható be. Ti hogy látjátok? Íme a mai epizód előzetese:


Kommentáld!

Nézettség 09/28 – Vasárnap

 
Beküldte: Kanyecc 2008 September 30, 9:12-kor a(z) Nézettség témába.

Iszonyatos vasárnap elstartolt. Múlt héten még csak az ismétlések uralkodtak, némi NFL meccsel fűszerezve, viszont két napja 11 sorozat startolt el. Lesz miről elmélkedni, annyi biztos. Megpróbálunk mindről írni, de legalább két hétbe fog kerülni mindez nekünk, ha nem akarunk elmaradni másokkal.

Kezdeném az ABC-vel, ahova megérkezett az Extreme Makeover: Home Edition hatodik évadja. Még mindig közkedvelt barkácsműsor jobban szereti a főműsor-időpontot. A Született feleségek premierjére nagyon kíváncsi voltam. Jobban tud-e teljesíteni, mint annak idején? Nos, a negyedik évad kezdésénél rosszabbul, viszont a fináléjához képest meg jobbat produkált. Nem beszélve arról, hogy összességében és célközönségnél is a második helyen zárta a napot. Hasonló a felállás a Brothers & Sister esetében, hiszen előző évadpremierjének számai elmaradtak.

A CBS belekezdett hírműsorának 41. évadjában (huh), melyet a The Amazing Race követett. Jelentősen elmaradt 12. évad premierjétől, pontosan 27%-kal, de nem kell megijedni, mert mérsékelődni fog a helyzet pár hét múlva. A Cold Case középmezőben végzett, hozva a megszokottat, ahogyan a The Unit-ra sem lehet panaszunk. (Csak megérte berendelni a folytatását.)

Az NBC NFL-meccse és a THE CW-ismétlése mellett megérkeztek a FOX vasárnapi rajzfilmjei. Szokás szerint The Simpson és Family Guy a centerben, míg King of the Hill és American Dad a lista vége felé, de a THE CW-s sorozatok előtt. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Nézettség 09/26 – Péntek

 
Beküldte: Kanyecc 2008 September 30, 8:55-kor a(z) Nézettség témába.

Totális érdektelenség folyt pénteken. Legalábbis, aki nem volt kíváncsi Obama és McCain vitázására, az annak érezhette. Újdonságok gyanánt, persze érkezett pár frissítő epizód az Ötödikesekből, az America’s Toughest Jobs-ból, illetve a Friday Night SmackDown!-ból. Utóbbit emelném ki a sorból, hiszen az utolsó epizódja ment le a THE CW-n. Jövő héten átalakul szitkom nappá. Kíváncsi vagyok, mennyire bizonyult mindez jó döntésnek. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Esti adag: Premier-előzetesek

 
Beküldte: Kanyecc 2008 September 29, 23:51-kor a(z) videó témába.

Volna néhány előzetesünk a mai adaghoz. A Chuck második évados előzeteseit itt nézhetitek meg, míg a Life-ét ezen a linken. Tovább mögé nem raknánk be őket, mivel előbbi 33 előzetes, míg utóbbi három volna. (Használjátok a napról napra bővülő GuruTube-unkat, ahol rengeteg újdonságot találhottok ezek mellett.)

Kommentáld!

Az Entourage 44 legjobb nője

 
Beküldte: tess 2008 September 29, 21:04-kor a(z) cukorfalat témába.

A COED staffja volt olyan jó fej és összegyűjtötte nekünk az Entourage eddigi legjobb nőit. Szám szerint 44 olyan cutiet kaptunk, akik többsége ebben a sorozatban kezdte meg a pályafutását. Sokan, többek közt a stuff is a klasszikus Beverly Hills 90210-hez hasonlítja a sorozatot, mivel a ’90-es évekbeli tini-soap is hasonló szerepet töltött be. Magyarán ha kezdő színész vagy és még szép is, akkor muszáj bekerülni egy ilyen sorozatba, mivel könnyedén dobbantó lehet.

Na azt hiszem rá kell állnom a hasonló Top listák szerkesztésére, mert igény az tuti lenne rá. Bennem ez a Supernatural 3. évadjánál tudatosodott, ahol szinte minden részben felbukkant pár igazi „hotties”. Magyarán zéró szerep, gyönyörű küllem és általában kezdő pályaút jellemezte ezeket a lányokat.

Kommentáld!

Beteg hétfők lesznek ezek

 
Beküldte: tess 2008 September 29, 20:50-kor a(z) Heti adag témába.

Lassan kezd teljessé válni a hétfői kínálat, ami enyhe túlzással is, de rohadt gyilkos lesz. Napról-napra tartani a szintet meg már-már lehetetlen vállalkozás! Gondoljátok eddig olyan laza sorozatok vannak terítéken, mint a Prison Break, a The Sarah Connor Chronicles, a Heroes, a CSI: Miami, Gossip Girl vagy a Raising the Bar. És akkor még a sitcomokról nem is beszéltünk! Népes tábor ez is, bár itt nincs nagy érdekeltségem, de hát egy Big Bang Theory nálam is érik vagy egy How I Met Your Mother, hogy az újoncok közül a Worst Week-et ne is említsem.  Jah és persze a kötelező mumus, az örök szenvedő alany a One Tree Hill is terítéken van. Kapásból 10 nézős sori, ami mellé meg betársul ma estétől két visszatérő is.

Elsőnek a Chuck érkezik a 2. évaddal, ami sokak szerint a 2007/08-as szezon legjobb komédiába ágyazott guilty-pleasure sorozata lett. Ezt mondjuk leginkább a nerd styleban nyomuló Zachary Levi-nek és a hihetetlenül szexi Yvonne Strzechowki-nak köszönheti. Adam Baldwin meg úgy kult arc, ahogy van. Nézettségileg stabil közepes volt, így a sztrájk után számomra cseppet sem volt bizonytalan a berendelés, bár a nagy próba majd csak most jön. 

Az este másik visszatérője a szintén NBC-s Life lesz, ami viszont éppen csak túlélte az 1. évadot. A készítők kapkodva lezárták a sztorit a 11. résszel, így most elméletileg egy új fejezet kezdődhet. Gondolom a séma nem fog sokat változni, de nem is baj, mivel ezt a sorozatot nem a sztori és a látványvilág adja el, hanem Damian Lewis. Mellesleg a tavalyi szezon egyetlen nyomozós újonca volt, amit végig is követtem. Nem véletlenül teszem hozzá, még akkor is ha sok minden nem jött be. Egyébként mind a két rész már egy hete nézhető a ZULU-n, persze csak IP buherával.

Kommentáld!

90210 – 1.04 – The Rubble

 
Beküldte: tess 2008 September 29, 20:16-kor a(z) 90210 témába.

Premier: 2008/9/16
Írta: Dailyn Rodriguez
Rendezte: Sarah Pia Anderson

Annie nagyija beszáll az iskolai musical csoportba, mivel a vezetőjük épp lebetegedett. Ennek látszólag mindenki örül csak Annie nem, aki már ismeri a nagyi temperamentumát. Dixon meghúzza egy iskolatársa kocsiját, és hogy ki tudja fizetni a biztosítást titokban melózni kezd, ami lassan a tanulás rovására is megy. Naomi felveszi a kesztyűt és Eathen segítségével a problémák elé megy, de még maga sem sejti, hogy nagyobb baj van,mint sem gondolta. Annie-nek választania kell Eathen és Ty közt, ami nem lesz könnyű menet…

Megjegyzés: Nem tudom miért, de a folytatás már nem jött be annyira, mint a kezdeti három rész. Kitudja, tán lassan kinövök a tini-soap műfajból? Ezt mondjuk kétlem, de ez akkor is gyengébb folytatás volt, ez pedig megengedhetetlen ilyen korai szakaszban még akkor is, ha már biztos a teljes évad.

Szó se róla az írók kitettek magukért, hisz végig sikerült az összes karaktert mozgásban tartaniuk, így bátran ássa el magát az, aki nem találta meg a hozzá legközelebb álló karaktert. Ezzel viszont sajnos ki is merült a pozitívumok sora, hisz valamit-valamiért elv itt is érvényesül. A rengeteg kis apró történet egyszerre történő mozgatási ugyanis felemésztette a főbb szálakat. Értsük ezt úgy, hogy hirtelen minden le lett egyszerűsítve egy 13 éves tini szintjére, amitől remélhetőleg mi mesze állunk. Az őrjítően sok kliséről meg ne is beszéljünk.

Hirtelen az egész sorozat átcsapott egy rikító reklám hadjáratba, ahol leginkább a Beverly Hills-i miller kölykök életstílusát népszerűsítik. Trendi ruhák, aktuális slágerek és mérhetetlen csillogás. Szó se róla, amit el lehetett költeni a budgéből, azt elköltötték. Persze csak ésszel, mivel sok mindenre azért nem futotta. Gondolok itt a kint rettentő populáris Vampire Weekend-re, ami annak ellenére, hogy folyvást emlegettek még sem lépett fel. Na, ez mondjuk kár!

Azt kell tehát, hogy mondjam a sorozatot még mindig a szerethető/imádnivaló szereplők tartják fent. Meg a CW pénzes malaca:) Nincs ezzel gond, hisz tini-soap a műfaj, vagyis nem világmegváltásról van itt szó. Csak egyszerűen olyan komplex valamit akarnak tálalni, hogy már most elvesznek a részletekben. A fináléban látott vissza pofont meg nem is értem. Jó volt meg minden, végre nem egy tipikus klisé (hanem egy másik, de akkor is), viszont ez csak egy sima kis csavar, hogy pár rész múlva kezdődhessen minden az elejétől. Mert gondolom már mindenkinek leestek az aktuális párkapcsolatok, így látatlanban is. Ehj, ha ilyen biztos lenne a Tippmix is!

Végső soron is nem volt annyira rossz a rész, de hát ez még messze nem egy Gossip Girl szint. Vagy már a Gossip Girl elindult a tini-dráma szálon? Lényegtelen, ide ugyanis valami piszkos kis sztori kéne,ami végre kilyukasztaná ezt a csillogó buborékot. Imádnivaló karakterek ide, imádnivaló karaktere oda, ide bizony némi fertő kell, némi depresszív hatás, hogy valami életszaga is legyen. Mert ha ez így megy tovább akkor Barbie sorozatot kapunk pár részen belül.

Track list:

“Disturbia” by Rihanna
“The Trance” by Headland
“How Many Ways” by Senor Happy
“Changes” by Lori Denae
“Leaving” by Lore Denae
“Day I Die” by Drug Rug
“She’s New” by Senor Happy
“Not Nineteen Forever” by The Courteeners
“Even the Score” by Senor Happy
“Feel Good About” by Marching Band
“Don’t Believe in Love” by Dido
“Adventures in Solitude” by The New Pornographers

This entry has a rating of 2.5

Kommentáld!

Supernatural – 4.02 – Are You There God? It’s Me, Dean Winchester

 
Beküldte: tess 2008 September 29, 19:02-kor a(z) Supernatural témába.


Premier: 2008/9/25
Írta: Sera Gamble
Rendezte: Philip Sgriccia

Dean és Sam nem bírják túltenni magukat Castiel megjelenésén, de nem is lesz rá idejük. Bobby régi vadász barátja már napok óta nem jelentkezik, csakúgy, mint pár vadász még a sorból. Mindegyikükkel végeztek és hát a Sam-ék sem maradhatnak ki a sorból. Valakinek sikerült feltámasztania azokat a szellemeket, akiket a vadászok nem tudtak megmenteni. A szabadjára eresztett szellemek pedig mindent meg is tesznek a bosszúért. Ez persze csak látszólag van így, mivel a háttérben komoly csatározás veszi kezdetét…

Megjegyzés: Na, ez egy tipikus Suprnatural rész volt, olyan amit könnyen le lehet írni már az elején, de a végére aztán megfordul a világ is körülöttünk. Rég volt már hasonló és igazából nem is hiányzik. Ez a bődületesen hosszú és persze unalmas felvezetés nem éppen kedvező szempont egy sucker életében, de a finálé mint mindig most is kárpótolt. Hiába, a CW lassan szabadalmaztathatná ezt a formulát.

Az egész egy random monster of the week résznek indult minimális költségvetéssel. Istenigazából alig volt benne valami helyszín és még a poénokat is lazára vették. Persze lehetne magyarázni ezt azzal is, hogy sok volt a vendégszereplő, de nem érdemes. Meg és Hendricksen voltak a komolyabb karaktereke, de nem hinném, hogy megzabálták volna a budgét. Sőt, szerintem még őrültek is a szereplésnek. Mindegyik karakter hozott valami kis apróságot is, aminek hála nem aludtunk el, de kb ennyi.

A nagy durranás a fináléban volt, ahol hát olyat kaptunk, ami szép egy sallert adott. A háttérben ugyanis komoly csatározás folyik a jó és a rossz erő közt. Én mondjuk annyira nem lepődtem meg, hisz titkon sejtettem, hogy behozzák a képbe az Apokalipszist, de ez akkor is meredek. Mármint nem a történet, hanem az odáig vezető út. 66 pecsétet kell feltörni Lucifer kiszabadulásáig, vagyis a készítők elég rendesen bebiztosították magukat. Tételezzük fel, hogy 1 rész egy pecsét, vagyis a háború nem ebben az évadban dől el. Magyarán lesznek fontosabb állomások is, melyek gondolom, a Bibliában jártas embereknek nem okoznak meglepetést. Ellenben nekünk…, pedig én még tanultam vallásismeretet is. Ennyit ért!

Az meg végképp csak hab a tortán, hogy nem ölik meg Bobby-t. Pedig istenem mennyit célozgattak rá, de szerencsére nem vetik el a készítők a sulykot. Pedig, ha a trendet nézzük, akkor ebben az évadban is kell lennie komoly halálozásoknak. A két főszereplő kilőve ugye, Ruby kinyírása másodszor nem lenne nagy eresztés, szóval akkor k maradt?

Összességében tehát kőkeményen folyik az alapozás, ami szemlátomást egy látványos történeti egységet fog majd eredményezni. Érzésem szerint a folytatásnak viszont mindenképpen dobbantania kell, már csak a cím miatt is. Meg nem árt felkészülni a randomitásra sem, mivel nem hiszem, hogy az egész évadot ennek az Apokalipszises világégések szentelik. Ettől függetlenül a rész korrekt, a folytatásnál meg tuti ott leszünk.

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats