Best of kettő-nulla-nulla-nyolc

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 31, 19:34-kor a(z) Elvagyunk,Listamánia témába.

(Elkészültek – többes szám – az újévi bejegyzések. Beidőzítésük megtörtént. Az egyik beígért pontban éjfélkor fog posztolodni, míg a másik éjfél után 5 perccel, hogy legyen időtök a megemésztésére. Lehet már olvastátok máshol őket, de nálunk direkt nem kerül szóba. Remélem örülni fogtok mindkettőnek. Most pedig következzen egy Best of 2008. TOP10-et holnapra halasztottam. Nincs kedvem annyit foglalkozni vele, mint szerettem volna, viszont összecsapni sem szeretném.)

Tavaly tess-sel összedugtuk a fejünket egy olyan listára, amin sok marhaság mellett megmondjuk nektek, mik jöttek be az elmúlt évben. Az az igazság, hogy eszünk ágába sincs hónapokat átnyálazni a főbb hírekért, inkább randomba, listaszerűen megmondjuk: mi tetszett, mi okozta a legnagyobb fejtőrést, meg hasonlókat. Egyébként elmúltunk két és fél évesek. Illik megemlíteni, hiszen május óta még nagyobb odaadással blogolunk. Próbálunk odatenni apait-anyait. Hírmorzsáink szintén dagadnak a hírektől. Igaz, minden szarról írunk, ami meg fontos kap néha külön bejegyzést, de így is rengeteg hírt szelektálunk, amiről simán lehetne írni, csak éppen nincs időnk rá.

(Természetesen idén sem fogunk megfeledkezni az újévi fogadalmakról. Mérlegelni fogunk. Mit sikerült a tavalyiból megvalósítani, mit nem. Viszont most következzen az a bizonyos lista, amire annyira vártatok. Én legalábbis nagyon. Egybe láthatom a gondolataimat.)

Legjobb dráma: Egyértelmű volt nálam. Dirty Sexy Money nagyon belopta magát a szívembe. A legjobb tavalyi újoncok egyike. Mindenkinek ajánlom figyelmébe.
Legjobb szitkom: My name is Earl. Az elmúlt hetekben vettem darálóra a hangvételt vele.
Legjobb rajzfilm: Death Note. Egyértelmű. A legjobb.
Legjobb reality: Paris Hilton’s My New Bff. No komment!

Legjobb 2008/09-es újonc (dráma): Nálam mindent vitt a 90210. Hiába érte annyi sérelem, No 1. van.
Legjobb 2008/09-es újonc (szitkom): A sor véges, mert sok idei szitkomot hagytam ki, de azért Testees.
Legjobb 2008/09-es reality: Paris Hilton’s My New Bff. No komment!
Legjobb pilot epizód: The Ex List. Bennem mély nyomot hagyott hiába pontoztam alá.
Legjobb cancel sorozat: Ez szintén eléggé egyértelmű. Az általam agyon hypeolt My Own Worst Enemy volna. Aki nem láttam, annak üzenem, hogy nem késő pótolni.

Az év pozitív csalódása: Biztosan volt. Meg is van a The Secret Life of the American Teenager.
Az év negatív csalódása: Folytatódott a Heroes és a Prison Break. (Nincs kedvem folytatni őket, még ha annyira egyértelmű is volt a felállás.)
Az év eyecandy-je: Ezzel biztosan sok bloggerünket fogom padlóra küldeni, de nálam a The Ex List-es Elizabeth Reaser és a 90210-es Shenae Grimes nyerte a versenyt fej-fej mellett. (…elragadó mosolyával.)
Az év legvadabb darálása: Tegnap és tegnapelőtt estem át rajta a Torchwood által, de szintén két napos volt a Dirty Sexy Money.
Az év legvadabb pillanata: Pontos időt mondjak? 2008. szeptember 12-én 13:45kor, amikor 105 user volt egyidejűleg kicsiny blogunkon.
Az év meglepetése: Találkoztam az AXN születésnapi partiján A.J. Buckley-vel.
Az év megdöbbenése: Befejezik a Stargate Atlantis-t.
Az év balhéja: 100 napos írók sztrájkja.
Az év szopása: Egy napon keresztül folyamatosan lehalt a blog.
Legjobb ötletem: A GuruTube feldobása FERCSÁ-nak.
Legjobb forrásoldal: SpoilerTV és TvTattle.

Elguruztuk a 2008-as esztendőt is. Vannak lemaradások, viszont ismerve magunkat pótlásra kerülnek, mert elhihetitek, hogy b*ssza a csőrünket a lustaság. Túl vagyok a 4.000. bejegyzésemen, tess közelíti a 2.000-et, de mit sem érünk nélkületek. Köszönjük a hűséget, köszönjük a lelkesítő kommenteket. Most irány bulizni, inni, virslit zabálni. Mi sem teszünk másképpen. 2009-ben várunk mindenkit vissza. Eredményes évet zártunk. Jövőre még jobban odatesszük magukat. Ajánlom figyelmetekbe az új szavazást, valamint várunk vissza mindenkit éjfélkor, mert jövünk két hírrel.

Boldog, sikerekben gazdag új esztendőt kíván mindenkinek a Guru-team.

2 Hozzászólás

Heroes: Hard Knox – Part 1-4.

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 31, 17:38-kor a(z) videó témába.

Megérkezett a negyedik webfejezete a Heroes-nak. Emlékszem, tavaly a Lost-ból kaptunk 13 mobizódot, most pedig a Hősökből érkezett kisebb Kánaán. Minden kezdődött a Going Postal alcímű első webfejezettel, melyet a Destiny (második) és a The Recruit (harmadik) követett.

A mostani rendhagyó lenne, mert igazából nem websorozatról van szó az esetében, hanem inkább kivágott jelenetekről. A középpontjában Parkman és egy fekete csóka áll. Parkman még a múltban ismerte meg, tehát amolyan visszaemlékezéses lesz. Hogy mit tud a csóka azt nem lőném le, mert nem állnátok neki a megnézésére. Mind a négy webizód a tovább mögött. Fogyasszátok egészséggel.

Tovább…

Kommentáld!

Január 15-én érkezik a Szupercsapat DVD-n

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 31, 15:23-kor a(z) DVD témába.

Mindent leírtunk a címben, de ha netán valaki nem hinne a szemének, egy jó viccnek vélné az egészet, azoknak újra: Január 15-én érkezik a Szupercsapat első évadja magyar nyelvű DVD-n.

Igazi kultsorozatról van szó, melyet a boltokban 7.990 Ft-ért lehet megvásárolni, míg az xpress.hu-n 7.290 Ft-ért. A sokásos 4:3-as képarányban tálalják magyar, illetve angol hanggal. Extrái között foglalnak helyet az interaktív menüje, valamint néhány „Közvetlen jelenetválasztás.” (???). A sorozatot meg – szerintem – nem kell bemutatni, hiszen ki ne hallotta volna: Hannibál ezredes, Rosszfiú, Murdock és Szépfiú nevét?

Kommentáld!

MTV Network-ös premierek

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 31, 13:43-kor a(z) Nézettség témába.

Hétfőn volt néhány premier odakinn a kábelrészlegen. Azaz csak az MTV Network-ön, de mi ezeket sem hagyjuk figyelem nélkül. Konkrétan a Bromance-ről és a The City-ről van szó. (Egy bejegyzést megér.) Brody Jenner reality-jét átlagosan 963 ezren követték nyomon hétfőn. (Itt nézhettek meg róla egy előzetest.)

A figyelmünk azonban a The City-re összpontosult. A The Hills spinoff sorozatáról van szó. A készítők nagyon kíváncsiak voltak, mit alkottak, hiszen szarabbul zárta idei évadját. Kérdéses volt, hogy az utód milyen számokkal tud nyitni. Lássuk! A premieret 1.6 millióan követték nyomon. Siralmas, hiszen 38%-os visszaesést produkált a szülőhöz képest. Persze mi nem fogjuk nyomon követni a részleteit, de az MTV egyébként sem az a törlő fajta, főleg nem ilyen sorozatnál. (Arról nem beszélve, hogy át fogják alakítani a struktúrájukat. Tehát alig lesz rajta videóklipp, inkább tele lesz reality-kel.)

(Hazai viszonylatban jól tartja magát a The Hills. A Viva műsorán kezdődött el még októberben. Azóta már a harmadik évadjánál tart. Szép-szép. Szerintetek hozni fogják az utolsó évadot? …szerintünk a negyedik évén leállnak. Majd meglátjuk.)

Kommentáld!

Délelőtti előzetes: ABC – New Years 2009

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 31, 11:30-kor a(z) videó témába.

Szilveszter napja van. Ettől függetlenül mi a megszokott menetrendekben toljuk tovább. Nem azért, mert nincs életet, hanem mert van miről írnunk. Az ABC kellemes ünnepeket kívánt, mi viszonoztuk. Most pedig elhozta az újévi előzetesét, benne minden visszatérővel. A hangja sajnos nem a legjobb, mert Brent0788 Youtube-os channeljéről származik, ami meg a védjegye.


Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 31, 10:30-kor a(z) casting,Hírek témába.

 • Éjfélkor jövünk egy hazai breaking news-zal.
 • Előjáróban. Ma jövünk majd az év legjobb 10 listájával. Szerintem sokatok álla koppanni fog, mert a listán eléggé ütősre sikerült. (A kommenteket légyszi oda majd.)
 • Ma új résszel fog jelentkezik a Knight Rider. Különkiadással, mert ezt az epizódot már a kezdetekben leforgatták, viszont még sem tűzték műsorra, inkább eltették későbbre.
 • Oh. Mindenki várandósan lépi át az újév küszöbét? Most Chyler Leigh-ről derült ki, hogy várandós kismama. A Grey’s Anatomy-s Lexie-ról beszélünk. (Továbbra sem tudtam rá vetni magam a sorozatra, egyszerűen hidegen hagy, ahogy a spinoff-ja is.)
 • Íme a Without a Trace 7×14-es epizódjának vendégszereplő listája: Thomas Calabro, Hayley McFarland, Tony Cicchetti, Chris Nelson Norris, Myk Watford, Jackie Geary, Christian Barillas, Patrick Gallagher, Jeffrey Hutchinson és Steven M. Gagnon.
 • A Flashpoint 2×01-es epizódjának vendégszereplő listája: Philip Akin, Pascale Hutton, Colm Feore, Wendy Crewson, Conrad Pla, Paulina Abarca, Paula Rivera, Ryan Hollyman, Ola Sturik, Tanya Pillay, Janaya Stephens és Michael Mando.
 • És aki még nem látta a Flashpoint 2×02-es részét, az itt elolvashatja a plotját.
 • A Ghost Whisperer 4×11-es részének vendéglistája: Kenneth Mitchell, Wyatt Smith, Ryan Kelley, Sharon Lawrence, Kyle Secor, Nicole Pettis, John Donohue, Dariush Kashani és Monica Young.
 • Így fog kinézni a januári Doctor Who magazin borítása.
 • Chuck Lorre (Two and a Half Men, The Big Bang Theory) ezzel a képeslappal – vagy mivel – kíván mindenkinek kellemes ünnepeket.
 • Nem írtunk róla, sőt szóba se hoztuk, hogy a Supernatural karácsonyi különkiadással jelentkezett.
 • Sok-sok forgatásos kép a Heroes negyedik fejezetéből. És persze egy vidám mosoly, amit Hayden biztosít nekünk.
 • A 66. Golden Globe átadón díjat fog átadni: Aaron Eckhart, Laurence Fishburne (CSI: Crime Scene Investigation) és Blake Lively (Gossip Girl), valamint Ricky Gervais, Jake Gyllenhaal, Salma Hayek és Sacha Baron Cohen.
 • Royle Family 2009-ben vissza fog térni.

Kommentáld!

Nézettség 12/29 – Hétfő

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 31, 9:29-kor a(z) Nézettség témába.

Egyetlen sorozatból kaptunk új epizódot hétfőn, a Momma’s Boys-ból. Előző héthez képest semmi változást nem produkált, mind teljes közönség, mind célközönség részéről sem. Stagnál. Az ABC félre tette az ismétléseket és inkább leadta A Karib-tenger kalózai – A Fekete Gyöngy átka. Igaz, a kutyát sem érdekelt, a The CW-ismétlések persze mögötte zártak, de az én kedvemet meghozta a megnézésére. Megvan a mai adag! (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Nézettség 12/28 – Vasárnap

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 31, 9:19-kor a(z) Nézettség témába.

Csavarral készült a FOX, mivel eddig csak a CBS részéről érkezett NFL Overrun, legalábbis máskor nem fordult elő listánkon, míg most igen. Előbbin 9.71 millióan, utóbbin 18.61 millióan követték nyomon az eseményeket. Majdnem a duplája. Ilyenkor szoktunk pislogni, mert ilyen magas eltérés ugyan annál a műsornál nem szokott sűrűn lenni.

Folytatódott a Million Dollar Password című vetélkedő. Megtáltosodott! Jól használja ki felvezetőit, bár sokat veszt el a teljes nézőközönségből. Mindezt köszönheti az NBC-s focimeccsnek, ami elcsaklizza a nézőket előle. Egyébként a számok nem pontosak, mert negyed órás késés alakult ki az NFL miatt a CBS-nél. Mi úgy osztottuk az értékeket, mintha rendesen ment volna minden, azaz lehet pont fordított a felállás. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Külföldi előzetes: Hétfő-kedd (12.29-12.30)

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 30, 22:57-kor a(z) videó témába.

Az elmúlt napokban kicsit megfeledkeztünk a külföldi előzetesekről. Most pótolnánk. Hétfőn volt Momma’s Boy (1×03), The City (1×01) és Bromance (1×01), míg kedden: Leverage (1×05). Az előzeteseket a tovább mögött találjátok.

Tovább…

Kommentáld!

Jaime Pressly szép kék szemei, na meg a teste

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 30, 22:04-kor a(z) cukorfalat témába.

Ti hogyan álltok a téli szünetre betervezett darálással? Én elég jól, legalábbis amit elterveztem, abban nem vágtam bele, amit meg nem, azokat pedig gőzerővel darálom. Ma Torchwood-napot tartok. Lassan végzek az első évaddal. Előtte hoztam fel magam a My name is Earl-lel a második évadig, de folytatnom kellene. Jaime Pressly is benne szerepel, ezért gondoltam úgy, hogy az Ocean Drive által közölt fotósorozatot megmutatom nektek, hátha meghozza a kedveteket hozzá, no meg Earl-jótékonyságához.


Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats