Külföldi előzetesek: Csütörtök (04.30)

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 30, 23:14-kor a(z) videó témába.

(Itt olvasható a ma esti vendégszereplők listája.) Visszatér idő előtt az Ugly Betty (3×20), azaz egy héttel előbb az In the Motherhood és a Samantha Who? helyére. Ezen kívül ráleltek a tovább mögött: a Grey’s Anatomy (5×21), a Private Practice (2×22), a Smallville (8×20), a Supernatural (4×20), a Southland (1×05), a Bones (4×24), a The Office (5×24), a 30 Rock (3×20) és a CSI (9×22) ajánlója. (Klikk a tovább mögé.)

Tovább…

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 30, 22:18-kor a(z) Hírek témába.

 • Ma esti (sorozat) vendégszereplők: Michael Waltrip (NASCAR versenyző) és Geraldo Rivera – My Name Is Earl, Elaine Stritch – 30 Rock, Holly Madison (Dancing With the Stars) – Bridget’s Sexiest Beaches, Sharon Lawrence (NYPD Blue) – Grey’s Anatomy, Beyonce Knowles – Wow! Wow! Wubbzy, Brendan Fehr (Roswell) – Bones, Amanda Detmer (What About Brian) – Private Practice, Steve Buscemi (Fargo) – 30 Rock.
 • Ma esti talkshow vendégek: Kirstie Alley (Nailed) – Oprah Winfrey, Lacey Chabert (Ghosts of Girlfriends Past) és Dominic Monaghan (Lost) – The Bonnie Hunt Show, Michael Douglas (Ghosts of Girlfriends Past) – The Late Late Show With Craig Ferguson, Tina Fey (30 Rock) – Late Night With Jimmy Fallon, Jamie Foxx (”The Soloist”) – The Tyra Banks Show, Jennifer Garner – Good Morning America, Balthazar Getty (Brothers & Sisters) és Brooke Shields (Lipstick Jungle) – Jimmy Kimmel Live, Hugh Jackman (X-Men Origins: Wolverine) – Live With Regis and Kelly, Matthew McConaughey – The Tonight Show With Jay Leno, Julianne Moore – Today, Regis Philbin (Live With Regis and Kelly) – Late Show With David Letterman, Ryan Reynolds (X-Men Origins: Wolverine) – The Ellen DeGeneres Show, Patti Stanger (The Millionaire Matchmaker) – The Tyra Banks Show, Alexandra Wentworth (Head Case) – The Morning Show With Mike & Juliet.
 • Hivatalosan is csatlakozott az ABC és a Disney Channel a Hulu nevű videómegosztó-portálhoz. Ez nekünk azért lesz furcsa egy kicsit, mert amikor felcsendül a szolgáltató neve egyből az NBC ugrott be. No és mi lesz az ABC Youtube Channel-jével? Az ebből a cikkből kiderül, amúgy nem kell siratni, mi minden előzetest elhozunk nektek.
 • Az NBC berendelte a The Celebrity Apprentice harmadik évadját. (Még a végén tényleg egy napra teszik a tesóval, mivel voltak olyan ötletek. Keressétek vissza a tagjének segítségével.)
 • Az Adult Swim nevezetű csatorna, ahol megy a Robot Chicken többek között, leadja az angol The Office-t. Köszönjük szépen.
 • A TvAddict-on olvashatunk egy érdekes infót, miszerint Leonard Nimoy kiszáll a Fringe-ból.
 • Jaj, rég foglalkozunk Simon Cowell-lel, aki a brit Csillagszületik egyik „felfedezettje”. Susan azt nyilatkozta, hogy aki megnyeri, az mehet a tehetségével az amerikai nézők elő, viszont ő biztosan nem fog menni, hiába nyerné meg. Dukkolunk neki vagy nem?
 • A tegnapi menetrendet jól összekuszálta Barack Obama, hiszen egy órás beszédje miatt pár országos adón nem ment sorozat. Köztük az ABC-n. Nos a Better off Ted válaszcsapást mért ellene és csinált egy 50 másodperces Veridian Dynamics reklámot kedves elnök úrról. (Amúgy ezeket is össze fogom szedni, csak megvárom az évadzáróét még.) Itt lehet csekkolni. (Nem kap külön bejegyzést, mert így is sok a videóanyag mára.)
 • Ha jól láttam, akkor a Zap2It oldalán van pár olyan Gossip Girl-spinoffos kép, amit még nem láthattok más oldalakon.
 • Kedvenc színésznőm egyike, Elaine Cassidy, a Harper’s Island főszereplője terhes.
 • Május 12-én startol el a The Real Housewives of New Jersey, azaz az eredeti sorozat egyik kicsikéje. (Bár most azt se tudom, hogy melyik az eredeti, annyi volt neki. Majd utána nézek.)
 • Május 26-án indul a Tori & Dean: Home Sweet Hollywood negyedik évadja.
 • Az NBC augusztus 1-jére tűzte ki a Face the Ace címre hallgató póker műsorának premierjét. (Mi van itt kérem szépen, jön vissza a Legyen Ön is milliómos, a Celeb vagyok, ments ki innen és még egy pókeres műsor is?! Mintha a magyar kínálatot látnám. :D)
 • A következő celebek már biztosan ott lesznek a Superstars című sportreality-ben: David Charvet, Maksim Chmerkovskiy, Dan Cortese, Paige Hemmis, Julio Iglesias, Jr., Joanna Krupa, Ali Landry és Estella Warren. És még volt szó: Bode Miller, David Chavet, és Dan Cortse esetleges csatlakozásáról.
 • Most már biztos, hogy Michaela McManus nem fog visszatérni a Law & Order: SVU következő évadjába. Már csak az a kérdés, hogy ki kapja meg a helyét? És hogy vezetik mindezt fel a készítők.

Kommentáld!

Megy a Tv2-re a BL!

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 30, 15:46-kor a(z) Magyar hírek,Szavazás,videó témába.

Jól tetszenek olvasni a címet. Minden tele van vele, hiszen megtört a jég, újra a jogokat egy országos csatorna nyerte el/meg, ami azért jó, mert a kábeltalanok, mint (otthon) jómagam is le tudnak ülni a legjobb meccsek elé. Az már csak egy másik kérdés, hogy mennyire jó a helye a Tv2-n, mert személy szerint az M1-en jobban elnézegettem volna, de ez már mellékes. Kedd estéket fogja befoglalni, ami kicsit fel fogja borítani a műsorrendet, ugyanis ekkor van a Született feleségek, no meg a Rúzs és New York.

Ez már nem a mi problémánk lesz, hiszen egyiket se nézzük a hazai csatornán, sőt utóbbit úgy egyáltalán sem. Hivatalos sajtóközelményüket innen lehet letölteni, de a lustáknak kikopiztam tovább mögé. Ezen kívül a hozzákapcsolódó ajánlójukat és a Tények-ből egy részletet róla honosítottuk GuruTube-ra.

Továbbá kíváncsiak lennénk a véleményetekre! A hírnek köszönhetően új szavazást írtunk ki az oldalsó menü részlegben, amelyben arra lennénk kíváncsiak, hogy szerintetek jó helye lesz-e a TV2 vagy sem, és ha nem, akkor melyik csatornán csekkolnátok legszívesebben.

Tovább…

Kommentáld!

Az első SyFy csatorna előzetes

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 30, 15:06-kor a(z) videó témába.

Noha, nem ígértem több előzetest, de Treek kérésére mégis egy újabbal folytatnám. Megérkezett az első SyFy előzetes, ajánló. Szokjuk a nevét, hiszen a Sci-Fi Channel hamarosan eltűnik a köztudatból, míg a SyFy elkezdhet beépülni. Bő, másfél percben láthatjuk a csatorna nyári kínálatát! Felfedezhetjük benne: a Stargate Universe-t, az Eureka-t, a Sanctuary-t, a WareHouse 13-at, a Caprica-t, Scare Tactics-ot, a Estate of Panic-ot, a Ghost Hunters-t és spinoffjait, a Destination Truth-t, a RelicQuest-et, a Ghost Whisperer-t és még sok mást. Inkább nézzük meg.


Kommentáld!

Plakát a májusi sweepsre

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 30, 11:58-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Újabb plakát érkezett a 90210-nek. Nem mintha nem kapott volna még eleget, de legalább próbálják felhúzni magukat. A Reaper-rel nagyon fej-fej mellett mennek, ami utóbbinak kedvezőbb, viszont előbbi sorsa eldöntött.

1 Hozzászólás

Délelőtti előzetes: Weeds – 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 30, 10:39-kor a(z) videó témába.

Kezdjük a napot előzetes záporral, hogy bemelegedjünk a hírmorzsákhoz. Megérkezett a Nancy ül a főben című sorozat, azaz a Weeds első ötödik évados teaserje. Vártuk már, de nem nézhetjük meg, mivel 10 rész hátra van a negyedikből, de mire kezdődik, meg lesz nézve. Tegnap láthattátok az évad hivatalos plakátját, ami mára már a szobám falán díszeleg. (Sajnos nagyobb méretben nem találtam, kicsit pixeles is lett.) Évadpremier június 8-án, azaz még egy hónapunk van pótolni a lemaradást. Tessék leülni elé, mert érdemes, bár maraton tippnek se lenne annyira rossz. Majd elgondolkodunk rajta.


Kommentáld!

Flash Forward: What did you see?

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 30, 9:51-kor a(z) videó témába.

Flash Forward. Be kell valakinek mutatni? Nagyon remélem, hogy nem.,de azért megtesszük! Az ABC egyik 2009/10-es idényre berendelt pilotja lenne, ami a jelek szerint már a sorozatberendelést is megkaphatta, hiszen akkor mi értelme lenne mutogatni róla ajánlót. Sztorija arról szólna, hogy a világon 2 perc 17 másodperc mindenkinek kiesik az életéből, ami alatt bepillantást nyerhet saját jövőjébe. Valaki a sírját, valaki az esküvőjét, stb. látja. Nem véletlenül kapta a teaserje a What did you see?, azaz Mit láttál? címet. Az ABC betartotta ígéretét. A 100. Lost epizód alatt megmutatta kedvcsinálóként mindezt. Lehet ujjongani. Ki, mennyire várja? (Itt van róla egy hosszabb cikk, pár héttel ezelőttről.) Lássuk hát a félpercnyi “ide vele” előzetesét.


Kommentáld!

Plakátba zárva: Weeds – Season 5

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 29, 22:41-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Megérkezett a Weeds, áká Nancy ül a fűben című sorozat első plakátja, mármint az ötödik évadjának, ami június 8-án mutatkozik be. Várjuk!

Kommentáld!

Külföldi előzetesek: Szerda (04.29)

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 29, 12:51-kor a(z) videó témába.

Ma se maradunk érdekesség nélkül. A Lost 100. epizódja kerül a tévébe. (Noha, a legtöbb helyen ez a 99. rész, de ez csak azért van, mert nem számolták bele a múlt heti összefoglalót.) Ennek örömére, az 5×14 előzetese mellett három darab sneak peek-et is megtekinthettek. Ezen kívül, a tovább mögött még rálelsz: a The Unusuals (1×05), a Criminal Minds (4×22), a CSI: New York (5×22), az America’s Next Top Model (12×10) és a Lie to Me (1×11) ajánlóját.

Tovább…

Kommentáld!

Nézettség 04/23 – Csütörtök

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 29, 3:40-kor a(z) Nézettség témába.

Mint már tudjátok, a Harper’s Island gyengül. Nem állt meg a nézettség csökkenésben, ezért a CBS úgy döntött, hogy száműzi a szombati blokkba. (De legalább leadásra kerül mind a 13 epizódja, kisebb kihagyással.) A Southland tartja magát. Visszatért a Smallville és a Supernatural. Lehet vigadni, míg siratni a Parks & Recreation-t, mert még a veszélyben lévő My name is Earl-nél is rosszabbat hozott. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats