Irtó szexi

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 31, 20:24-kor a(z) cukorfalat,Hírek témába.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy a Fox összehozza-e azt a tervét, amiről pár nappal ezelőtt beszámoltunk. Arról lenne szó, hogy Summer Glau-t be szeretnék valahogy castingolni a Dollhouse-ba, Eliza Dushku mellé. Annyi biztos, hogy még most is bennünk van a közös előzetesük, amikor még egy napon volt a Terminator: TSCC-vel.

Ti mit mondatok? Szerintetek bele illene a sztoriba és ha igen, akkor milyen szerepben tudnátok elképzelni?

4 Hozzászólás

Felhozta magát a Family Guy

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 31, 18:12-kor a(z) Magyar hírek témába.

A magyar humorcsatorna régi magyar kedvencekkel, fiatal tehetségekkel, amerikai és angol sorozatokkal és természetesen ismert rajzfilmsorozatokkal támadja a televíziónézők rekeszizmait. A Family Guy legújabb epizódjaival, a 7. évad történetével június 1-től találkozhat a közönség kizárólag a Comedy Centralon. A Quahog városában játszódó történet egy diszfunkcionális családról szól: adott egy ír-amerikai katolikus fizikai munkás apa, egy előkelő családból származó feleség, két tinédzser gyerek, valamint a mutáns csecsemő, Stewie, aki pelenkás létére kifejezetten ördögi teremtmény.

A hetedik évad eseményeit Amerikában idáig hét és fél millióan nézték. A milliós adat és a sorozatból készült egész estés mozifilm jól mutatja, hogy a Family Guy sikere töretlen. A magyar rajongók pedig semmiről nem maradnak le, hiszen a legfrissebb évadokat a Comedy Central viszi a nézők otthonába hétfőtől csütörtökig 22:30-23:00-ig.

Kommentáld!

Bulizz együtt Matthew Fox-szal

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 31, 13:47-kor a(z) Magyar hírek témába.

Az AXN szórakoztató, akció- és kalandcsatorna meghívására 2009. június 14-én Budapestre érkezik Matthew Fox, a LOST – Eltűntek sztárja, aki a sorozatban Jack-et, az orvost alakítja. A világszerte népszerű sorozat főhőse először jön hazánkba. A látogatáshoz kapcsolódva a tévécsatorna a mai nappal meghirdeti azt a június 1-jén induló játékát, mellyel egyedülálló lehetőséget ad nézőinek, hogy személyesen is találkozhassanak a színésszel.

Június 1-től 7-ig, azaz hétfőtől vasárnapig a játékosoknak három, a LOST – Eltűntek sorozatával kapcsolatos kérdést kell megválaszolniuk az AXN weboldalán – www.axn.hu. A kérdésekre helyesen válaszolók közül a sorsolással kiválasztott szerencsés játékos – a partnerével együtt – részt vehet azon a VIP partin, melyet az AXN, 2009. június 14-én szervez Matthew Fox tiszteletére. Itt alkalmuk lesz személyesen is találkozni a színésszel.

„Boldogok és izgatottak vagyunk, hogy Matthew Fox elfogadta budapesti meghívásunkat.” – mondta Eddie Nelson, a SPT Central Europe ügyvezető igazgatója. „Az AXN nagy örömmel kényezteti hűséges nézőit kedvenc sorozataikkal kapcsolatos, egyedülálló, megismételhetetlen élményekkel. Matthew Fox jelenléte pedig épp ilyen, rendkívüli esemény lehet néhány szerencsés rajongó számára.”

Matthew Fox meghívása A.J. Buckley, a CSI:NY – New York helyszínelők laborzsenijének tavalyi látogatása után újabb mérföldkőnek számít a csatorna életében. Az AXN az indulása óta eltelt öt év alatt Közép-Európa legkedveltebb szórakoztató csatornájává, és a régió egyik legsikeresebb adójává vált. A csatorna egyik küldetésének tekinti, hogy a közép-európai régióban, így hazánkban is elsőként mutassa be a legsikeresebb amerikai sorozatokat, így a LOST- Eltűntek, a CSI:NY- New York-i helyszínelők és a Gyilkos elmék évfolyamait is. A jelenleg ötödik évfolyamában járó, többszörösen díjazott LOST – Eltűntek epizódjai térségünkben elsőként mindig az AXN műsorán kerültek képernyőre: jelenleg az új részek minden hétfőn 21:00 órakor láthatóak, a sorozat záró évfolyamát, a hatodik évadot pedig 2010-ben sugározza a csatorna.

Az AXN tévécsatornának Magyarországon 2 millió, Közép-Európában pedig több mint 13 millió előfizetője van, és a kalandra, izgalomra vágyó 18–34 éves fiatal felnőtt korosztály egyik kedvenc adója. A legütősebb sorozatokon kívül az AXN a Sony Pictures és más filmstúdiók legsikeresebb filmjeit is bemutatja. A Sony Pictures Television három másik csatornája, az AXN SCI-FI, AXN CRIME és az ANIMAX is jelen van a régióban.

Külön köszönet az esemény szponzorainak, a Le Meridien Budapest hotelnek és a VAM Design Centernek.

(forrás: teljes egésszében az AXN oldalról származik.)

Kommentáld!

Emlékeztető: House S3-maraton

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 31, 12:22-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 12:00-tól az AXN műsorán: Doktor House (House) 3×01-12.
Holnap. 09:00-tól az AXN műsorán: Doktor House
(House) 3×13-24.

Tudom mit néztetek tavaly májusban! ­Egy évvel ezelőtt majálisra időzítettük az Doktor House első évadjának maratonját, ami olyan nagy népszerűségnek örvendett, hogy nézettségi rekordot döntött vele a csatorna. A folytatásba se álltak le jó szokásukkal, hiszen kedvenc dokink második évadja mellett sok más olyan sorozatot is letudhattatok egy hétvége alatt, amire máskor és más csatornánál nem lett volna lehetőségeteket. (Gondoljunk csak a rengeteg Star Trek: TNG és Enterprise darálásra. Na ugye!)

Pár héttel ezelőtt belekezdett a sorozat negyedik évadjába. (Kedd esténként nézhető és teszem hozzá, hogy a sorozat legjobb, legerőteljesebb etapja.) Ennek örömére újabb maratonra invitál benneteket, melyet pünkösd vasárnap és hétfőn tartunk meg, azaz holnap és holnapután.

Ma tripla Csillagkapuval garantálja a felvezetést, majd déltől egészen éjfélig nem szabadulunk meg House doktortól. Hogy a várakozást ne nehezítsük meg és a Lost rajongói is a megszokott időben kapják meg a napi betevőjüket, ezért holnap a folytatás már reggel 9-kor érkezik.

Mindenkinek kellemes kikapcsolódást. Készüljünk rá együtt a maratonra, főleg hogy garantált a munkaszüneti nap mindenki számára.

Kommentáld!

Fogjunk össze a hazai 24-ért!

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 31, 0:44-kor a(z) Magyar hírek témába.

Az Magyar Televizió úgy határozott, hogy nem kér be több epizódot a Tűzvonalban című sorozatból. Emlékezzünk csak vissza a Tv2-ről száműzött Beugró rögös útjára… A rajongók petíció gyűjtésébe fogtak, hogy megmentsék. Sikerült. Nem csoda, csak akarat kérdése.

Most arra kérnénk, minden Tűzvonalban és nem Tűzvonalban nézőt, hogy írja alá a petíciót, amit Hermann György indítatott el egy nappal ezelőtt. Mégis csak az egyetlen olyan hazai sorozat, ami próbálja megütni a színvonalat, arról nem beszélve, hogy mindenegyes epizódját több százan töltik a különböző hazai P2P-es oldalakról. Mi drukkolunk neki. Részünkről is megtörtént az aláírás (ld.: #647 aláírás), amúgy meg semmi hátrányotok nem származik belőle. Részletekről informálódjatok a hivatalos honlapján.

Kommentáld!

Esti előzetes 3.: HawthoRNe

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 31, 0:12-kor a(z) videó témába.

A TNT egy érdekes csatorna. Nehéz a kábelcsatornák dolga, hiszen kevesebb pénzzel kell gazdálkodniuk, viszont ez a színvonal rovására nem mehet. Idei újoncai között ott van a Leverage, ami tűrhető, nézhető és jön a Viasat3-ra. Ha kínálatát jobban megnézzük, akkor minden 3-4. sorozata nézhető európai viszonylatban is.

Na csak ezzel a kis körítéssel arra szerettem volna kilyukadni, hogy a HawthoRNe szerintem benne lesz ebben az intervallumban. Premierjére viszont várnunk kell egy kicsit, ugyanis majdcsak június 16-án mutatkozik be a 21 órás timeslotban. Történetéről volt szó, de most újra letisztáznánk: Egy kórházas drámát hoz el a csatorna, amelynek középpontjában az ápolónők lesznek. Nem hiába tűnik fel a plakátján is fel ilyen ruciban az egyik főszereplő.

Zsebben 10 epizód, a jól megszokott felállásban. A pilot epizódot Mikael Salomon fogja rendezni, aki a közel jövőben a The Andromeda Strain és a The Company minisorozatban segédkezett. John Masius volna a készítő, aki pedig a Dead Like Me-ban tett oda. A stábot erősíti még Jamie Tarses és Jada Pinkett Smith. Szereplők között: Christina Moore (90210), David Julian Hirsh, Hannah Hodson, Jada Pinkett Smith, Michael Vartan (Alias) és Suleka Mathew (Men in Trees).

Sokat várok tőle, mert ahogy a Glee megpróbál új piaci rést befedni éneklős koncepciójával, amivel azért próbálkoztak – Rita Rocks – már kábel szinten és még fognak ­is, úgy a HawthoRNe teret adhat az ápolónős kórházas sorozatoknak, hiszen a következő idényben országosra érkezik egy ilyen a Mercy személyében. Hivatalos plakátját itt nézhetitek vissza. A tovább előtt csekkolhatjátok előzetesét, míg mögött egy sneak peeket.


Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes 2.: Ruby & the Rockits

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 30, 21:02-kor a(z) videó témába.

Nyár. Uborkaszezon. ­Csapó 2. Folytassuk a listát ismételten az ABC Family-vel. Előző bejegyzésünkben nézhettetek meg két előzetest a Make It or Break It-ből, ami június 22-én érkezik, míg tegnap a 10 Things I Hates About You-ból hármat-négyet. Most egy újabbat mutatnánk.

A Ruby & the Rockits engem személy szerint jobban fog érdekelni, ugyanis szitkom, azonbelül is egy többkamerásról van szó. Középpontjában egy olyan tini lány, akinek tehetséges hangja van, de az elmúlt években szüneteltette az éneklést mindaddig, míg haverjai és testvére újra fel nem borzolta a „kedélyeket”, azaz érdeklődni kezdett a téma iránt. Készítők között helyet foglal: Ed Yeager, mint creater; Ted Wass, mint rendező; Marsh McCall és Shaun Cassidy, mint exkluzív-producer. Szereplők között: Alexa Vega, Austin Butler, David Cassidy, Katie Amanda Keane, Kurt Doss és Patrick Cassidy.

10 epizód zsebben. Kíváncsi leszek mire fogja vinnie. (Azért érdekes, hogy újra kezdenek előjönni az éneklős koncepciók. Gondoljunk csak a Fox-os Glee-re.) Premierje július 21-én lesz a 20:30-as timeslotban.


Kommentáld!

Esti előzetes 1.: Make It or Break It (aka. Perfect 10)

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 30, 20:10-kor a(z) videó témába.

Nyár. Uborkaszezon. Sokszor lesz emlegetve a folytatásban, mint ahogy az egyes nyári sorozatok érkezése. Az ABC Family nem hozza vissza második évadjára a The Middleman-t, hanem inkább családiasabb sorozatok gyártásába kezdett, amivel tényleg jobban a képernyő elé tudják vonzani a tévénézőket.

Kezdeném a sort a Make It or Break It című sorozattal, ami június 22-én fog bemutatkozni. Mit kell róla tudnunk? A promo képe kicsit árulkodó lehet. Főszerepben egy tornászlány lenne és annak élete, hivatása. Eléggé beszédes az előzetese, főleg hogy kettő van belőle, szóval kitérnék a stábra. A készítők között helyet kap: Steve Miner, mint rendező; Holly Sorensen, mint készítő; Paul Stupin, Joanna Vernetti, Cara Tapper és Adam Cohen, mint exkluzív-producer. Szereplők sorában: Ayla Kell, Candace Cameron Bure, Chelsea Hobbs, Josie Loren, Peri Gilpin és Zachary Burr Abel. Lessünk bele az ajánlóiba. Most látom, hogy közben címváltoztatás történt, ugyanis előtte Perfect 10 projekt alatt futott.


Tovább…

1 Hozzászólás

Visszatérnek az uborkaszezonban

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 30, 19:28-kor a(z) Hírek témába.

Tegnap már megírtuk a Better off Ted visszatérésének hírét, melynek nagyon örülünk, viszont a sort koránt sem tekinthetjük kipipálva, ugyanis más sorozatok is feltűnnek a nyári uborkaszezonban. Mielőtt belekezdenénk, egy rövid emlékeztetőt osztanák meg veletek, mivel a Pushing Daisies 2×11-es része ma lesz látható az ABC műsorán, amit a németek és angolok által már láthattunk.

(ÉÉs akkor még egy bekezdésnyire álljunk meg, mert FERCSA pár hete megajándékoztatott bennünket egy három napos amerikai tévéújsággal. Itt leshető meg. Faszán megtaláltok rajta mindent, ami szemszájnak ingere, sőt ha valaki amerikai streammel rendelkezik, akkor ott van a pontos sorozat kezdés időpontja magyar idő szerint. Használjátok egészséggel.)

Az ABC jövő héten megint nem ad Surviving Suburbia-t, hanem inkább dupla résszel kedveskedik a The Goode Family nézőinek, ha már sikerült maga mögé utasítani a héten. Június 10-én azonban visszatér. Aggodalomra semmi ok. Leadásra kerül az évad. Másik változás vele kapcsolatban, hogy a július 1-jei epizódot július 3-án láthatjuk, ugyanis átkerül a pénteki 20:30-as timeslot-ba.

Június 16-án lesz látható a Cupid évadzáró epizódja, ha az NBA is úgy akarja. Tudniillik ekkor lesz az NBA döntője, szóval egy esetleges hosszabbítás: jobb esettben csúsztatással, rosszabbikban elnapolással jár.

Csütörtökre orientálja a további szitkomjait az ABC. A tervek szerint az In the Motherhood folytatása június 5-étől, péntek esténként lett volna látható 21:30-as időpontban, azonban a csatorna úgy döntött, hogy inkább június 25-re tűzi ki a folytatást, azaz marad a jól megszokott csütörtök este, csak éppen félórával később – 20:30-kor – lesz látható. Hasonló a felállás a Samantha Who? folytatásával, azaz az utolsó hét részével, ami június 12-én, péntek 21:00-kor érkezett volna. Szintén június 25-én jön, felvezetve az In the Motherhood-ot 20:00-kor.

És a végére egy meglepetés. A CBS leadja a Worst Week utolsó részét, az 1×16-ost június 6-án, szombaton 20:30-kor, melyet egy The New Adventures of Old Christine-ismétléssel fog felvezetni. Amúgy a rész cím: The Party és az AXN se adta le. (Tehát lesznek a későbbiekben is szombati nézettségek.)

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 30, 15:45-kor a(z) Hírek témába.

 • Wonderful wonderful lesz a Weeds 5×01-ös részének a címe.
 • Mykelti Williamson csatlakozott a 24 nyolcadik évadjába. Legutóbbi a CSI: New York-ban tűnt fel, mint vendégszereplő, viszont előtte pedig a Kidnapped-ben.
 • Gregory Michael vissza fog térni a Greek 2×22-es részében.
 • Itt olvashatjátok el a The Listener első két részének a szinopszisát.
 • Ausiello már látta a Melrose Place 2.0 felvezető epizódját és eléggé pozitív véleményt mondott róla, ugyanis szerintem simán jobbat produkált a 90210-nél. Most már tényleg jóval kíváncsibb vagyok rá, remélem ki fog szivárogni.
 • Eminem kedvenc sorozati között ott van a The Wire, ezért felkérte Dominic West-et, hogy cameozon az új albumának egyik videóklipjében.
 • Robert Wisdom (Prison Break, The Wire) és M.C. Gainey (Lost) vendégszerepelni fog a Happy Down-ban.
 • A Lifetime berendelte a Sherri Shapherd szitkomját, a Sherri-t, amiből 12 epizód érkezik.
 • Június 2-án startol el a Paris Hilton’s My New Bff második évadja. (Sajnos annyi előzetes gyülemkedett fel, hogy most ő nem kap külön posztot, viszont itt lehet megcsekkolni, mégis mit kapott.)
 • Itt nézhető meg egy videó a Californication 3. évadjának készülődését.
 • The Ricky Gervais Show címen érkezik egy újabb animációs sorozat. A sorozat a népszerű rádióműsor alapján fog készülni. 2010-ben lesz a premier. Elsőként 13 epizódra rendelték be.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats