Emlékeztető: Csillagközi romboló – 1.00A

 
Beküldte: Kanyecc 2009 June 30, 21:08-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 22:00-tól az AXN SCI-FI műsorán: Csillagközi romboló (BSG) – 1x00A

Az AXN SCI-FI tudja mi kell a népnek. Valamikor tavasszal műsorára tette a Battlestar Galactica 1978-as változatát, ami 24 epizódos. Ez volna az original verzió, amit sokan elfelejtenek, merthogy az egész alapötlet nem 2003-ban, a minisorozat megszületésével kezdődött, hanem ekkor.

Ma lesz az 1.00A epizód. WTF? Magyarra lefordítva a 2005-ben debütáló sorozatot felvezető minisorozat első epizódja, mert ugyebár kétszer két másfélórás. A folytatást csütörtök este csekkolhatjátok meg, aztán pedig érkezik szép sorjában a többi. Mindenkinek kellemes sci-fi estet.

2 Hozzászólás

Promo képek: Raising the Bar – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2009 June 30, 19:27-kor a(z) Promo témába.

Ez a cikk már régóta hever draftban (= posztolatlan bejegyzés). Pont itt az ideje, hogy a Raising the Bar megkapja a tisztelet körjét, azaz amelyben mutatunk pár képet a szereplőgárdáról HQ minőségben. Ugyebár a sorozat már a 2×04-es epizódjánál tart, szóval, aki megfeledkezett volna erről a tényről, az kapja össze magát és álljon neki a nézésének. Nekem még nem volt hozzá szerencsém, viszont tessnek igen. Beidőzítjük a pilot-kritikáját a következő napok valamelyikére, de előtt foglalkozni kell az aktuálisakkal is. A tovább mögött 17 darab HQ minőségű promo kép.


Tovább…

Kommentáld!

Még két évad Fábrynak

 
Beküldte: Kanyecc 2009 June 30, 16:48-kor a(z) Magyar hírek témába.

Jó hírekkel tudok szolgálni a Fábry Sándor rajongóknak. Az RTL Klub két évvel meghosszabbította a szerződését a Primetime Entertainment producerével, Kovács Kristóf cégével. Ez annyit tesz, hogy az Esti Showder-rel a következő években is lesz szerencsénk, bár ebben senki sem kételkedett. Valljunk be, az évek múlásával a szakma legjobbja lett idehaza. Hiába próbálkozik a Tv2 a Liptaival, Fábrynak fix nézői vannak, ami több 1 millió embert jelent.

Kommentáld!

Délutáni előzetes: Törtetők – 6. évad (2)

 
Beküldte: Kanyecc 2009 June 30, 15:55-kor a(z) videó témába.

HAHO. Van olyan közöttünk, aki nem hallott az Entourage-ről?! Remélem nincs, mert tényleg hőgutát kapok itt a melegben. A lényeg, hogy július 12-én, azaz cirka másfél hét múlva, visszatér köreinkbe a Törtetők újdonsült évadja, immáron a hatodik, ami az előzetese alapján – meg az előző alapján is – durvábbnak, ütősebbnek és ígéretesebbnek néz ki, mint az előzőek. Hát legyen igazunk, mert a feelgood-ság az ugyebár kell, főleg egy ilyen sorozatnál. (A hazai HBO a negyedik évad van premieren, szóval, ha valakinek lemaradása van, akkor ott csekkolhatja egy bizonyos ponttól.) Most pedig lássuk az újdonsült ajánlóját, ami bő egy perces. Köszönjük HBO!


Kommentáld!

Hazai előzetes: Veronica Mars – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2009 June 30, 15:42-kor a(z) videó témába.

Ha nem csal az emlékeztem, akkor délután – 15:20-tól – látható a Veronica Mars második évadjának utolsó epizódja (másodjára vagy harmadjára). Nem rémlik már, viszont az igen, hogy a csatorna tovább folytatja. Nincs nyári szünet, Mars kisasszonynak nyomozni kell. Ez annyit jelent, hogy holnap érkezik a harmadik etap, melynek előzetesét mutatnánk meg most nektek. A sorozattal bővebben Eszter foglalkozott köreinkben. Nagy kedvence volt és talán a VM-fanok körében őt érte legnagyobb lehangolás, amikor megtudta, hogy se folytatása, se spinoff-ja nem lesz a későbbiekben.


Kommentáld!

A Tv2 kibulizta nekünk… (frissítve)

 
Beküldte: Kanyecc 2009 June 30, 15:25-kor a(z) Magyar hírek témába.

Hogy ne 20:00-tól kerüljön adásba a Popdalálok ismétlése, hanem 21:00-ától. Ez azért lesz jó nekünk, mert így Az elveszett ereklyék fosztogatói (Relic Hunter) marad a jól megszokott 20:00-ás időpontban. Ez tényleg jó nekünk. Dupla ismétlés, ami elé leülhetünk, de vajon hoz-e annyit a Popdarálok, hogy megérje műsoron tartani, még ha felvezetés nem is olyan rossz?! Úgy tűnik igen. Amúgy a címben írottat nem én találtam ki, mármint a „kibulizta” szócskát, mert a twitter-jükön olvashatjuk a következőt: „Sikerült kibulizni…” – Mi ez a lazaság?:)

Aztán olvasom most a folytatást: “Még 1 kis változás: az olaszosított rex felügyelőért rajongóknak rossz hír, hogy a nyár további részében az NCIS-ismétlései kerülnek hétfőre” – mondjuk érthető is, mert az NCIS a jelenlegi legerősebb sorozata a csatornának.

1 Hozzászólás

Elkészült Leighton Meester videóklipje

 
Beküldte: Kanyecc 2009 June 30, 13:59-kor a(z) Hírek,videó témába.

Leighton Meester körül eléggé sok a hír. Kezdenénk ott, hogy májusban írtunk arról, hogy a színésznő a hangját kezdte el köszörülgetni és nem azért, mert a készítők megkövetelték a Gossip Girl kapcsán, hanem mert jónak vélte a hangját.

Aztán érkezett júniusban az a bizonyos sex tape, amit máig se találtam meg. (Ha netán valakinek meg lenne, akkor küldjön linket, mert szerintem sokan mások is megcsekkolnák.) Remekül szivárogtatták ki, akinek a keze ebben benne volt, hiszen először csak egy összevágott képet, majd pár napra rá többet mutattak, abból a bizonyos home videóból. Aztán meghalt Jackson és Farrah egy napon és már hírértéke se volt a Leighton mit csinált.

Most ott tartunk, hogy elstartolt a GG harmadik etapjának a forgatása New York-ban. Ezzel egyidejűleg az MTV elérhetővé tette a „Good Girls Go Bad” dalának videoklipjét, melyet a Cobra Starship nevezetű bandával vettek fel és énekelnek közösen. A dalt itt hallgathatod meg, valamint ha tetszik tölthetitek le, míg a klip a tovább mögött fellelhető.

(Elő járóban annyit, hogy American Idol-ra még ne jelentkezzen, mert pusztán csak a hírnevével fogja eladni a számát, albumát, viszont annyira nem rossz, egy kezdőhöz képest.)

Tovább…

Kommentáld!

Külföldi előzetesek: Kedd (06.30)

 
Beküldte: Kanyecc 2009 June 30, 12:59-kor a(z) videó témába.

Kedd már egy fokkal szolidabb, legalábbis kevesebb előzetes lelhető fel a tovább mögött, ahol a HawthoRNe (1×03), a Saving Grace (3×07) és a The Cleaner (2×02) ajánlója lapul meg. Időközben, lehet, hogy kibővül a Rescue Me-val. Egyiket se hagyd ki.

Tovább…

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2009 June 30, 12:17-kor a(z) Hírek témába.

 • Nagyon úgy tűnik, hogy elkaszálták a Brotherhood-ot. A hír még nem hivatalos, viszont a DVD-borítására a „Brotherhood – The Final Season.” kiírás lett rányomtatva. Nem hinnénk, hogy csak véletlen egybe esés. szeptember 22-én fog megjelenni.
 • Elkezdődött a Gossip Girl harmadik évadjának forgatása New York-ban. Már az első napon rengeteg kép készült, melyet egy nagy csokorba szedtünk nektek, mert én se szeretek sokfelé járkálni. Ha már GG, akkor itt pedig csekkolható a 3×02 casting callja.
 • Chris Kattan csatlakozott az ABC-s The Middle című újoncba, mint főszereplő.
 • A jelek szerint a House of Payne spinoff sorozatot fog kapni.
 • Mariska Hargitay és Christopher Meloni vissza fog térni a Law & Order: SVU 11. évadjába. Lehet örülni, bár miért ne tették volna, hiszen 385.000 dollárt kapnak részenként, ami durván sok és még ezt alkudták feljebb 400.000 dollárra.
 • He de cseles ez a CBS. Tegnap este arra lettem figyelmes, hogy a twitterjén bepromozta egyik új sorozatát, realityjét, aztán négy órával később már el is árulta a címén, ami a There Goes the Neighborhood lesz. Premierje augusztus 9-én lesz.
 • Szintén cselesen twitt-jén tette közzé azon linket, ahol megtekinthető a Big Brother ház, az új! 11. évadban tehát itt fognak lakni az emberkék.
 • 8.5 millióan ültek le péntek este a Disney Channel-féle Princess Protection Program elé. (2008-ban a Camp Rock kicsivel többet, 8.86 milliót; 2007-ben a High School Musical 2 pedig 17.2 milliós nézettséget hozott a csatornának.)
 • Forog a Fringe, még mindig.
 • Itt olvasható el az Eastwick című újoncból néhány karakterleírás.
 • A NYPost információi szerint: a közel jövőben, a So You Think You Can Dance egyik adásával szeretnének Michael Jackson előtt tisztelegni a készítők.
 • A THESUN hozta le a ledöbbentő hírt, miszerint Susan Boyle lehet, hogy szerepelni fog az Ugly Betty negyedik évadjába. (Nesze neked. Van egy jó hangod 50-60 éves létére és már egyből sorozatszerepet kap. Ne vicceljenek már.)
 • Hát lehet, hogy nem így képzelte el Jon & Kate a válását. A TLC nyilatkozta, hogy a házaspárnak nagyon nehéz időszaka ez most. Kit érdekel?
 • Drea de Matteo csatlakozott a Desperate Housewives szereplői közé, ahol egy olasz családfőt fog alakítani.
 • Hoppácska. Állítólag Michael Jackon halála előtt még leforgatott egy videóklipet, amit még senki se láthatott, mivel az utómunkák nem fejeződtek be, de amint ez esedékes, mindenkinek meg fogják mutatni. (Részletek.)
 • Mint később, boncolást követően kiderül, Billy Mays szívelégtelenségben halt meg.
 • Len Goodman-t, az egyik Dancing with the Stars-os bírát rákkal műtik.
 • Terrel Owens mégis csak ott lesz az eheti The Superstars-ban.
 • A Hupikék törpikékből – vagy mi a frász volt a magyar címe – 2010. decemberben láthatunk egy 3D-s mozifilmet.
 • Oké, most már hivatalos az a hír, miszerint a Lost újdonsült évadja dupla epizóddal nyit és majd zárul is. Nem mintha Matthew Fox nem ezt mondta volna a budapesti sajtótájékoztatón. Ezáltal már az is tutira biztos, hogy 18 epizódot fogunk kapni.
 • A nap hír, miszerint a Utah állambeli emberkék szabadidejüket azzal üti el, hogy céllövöldét csinálnak a régi tévéikből. (Részletek.)
 • T.J. Ramini csatlakozott a 24 8. évadjába, mint visszatérő szereplő.
 • Elisabeth Röhm ott lesz a 90210 folytatásában.
 • Az a hír járja, hogy a Smallville készítői egy mozifilmmel akarják megfűszerezni a sorozatot zárását követően.

Kommentáld!

Nézettség 06/26 – Péntek

 
Beküldte: Kanyecc 2009 June 30, 10:54-kor a(z) Nézettség témába.

A Virtuality-nek nem jött jól, se Jackson, se Farrah halála, ugyanis jócskán alacsonyabbat hozott, mint azt mi reméltük. A The Goode Family is nézettebb volt nála, ahogy a Surviving Suburbia is. Ahj-jaj. Ebből bizony nem lesz berendelés. Részletek a tovább mögött.

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats