Esti előzetes: Lost – 6. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 31, 23:58-kor a(z) videó témába.

Mesés. Az olaszoknak nincs jobb dolguk, mint a szerencsétlen Lost rajongókat emlékeztetni, mennyire messze van még a sorozat folytatása. Készítettek egy kilenc másodperces teasert, amolyan semmit mondót, de rá is foghatnánk, hogy egy rajongó csinálta. De nem! Ők csinálták, rendesen rajta a csatornalogó, stb. Szóval messze van még 2010 első fele.


1 Hozzászólás

Játszadozik az RTL Klub a Chuck nézőivel

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 31, 23:00-kor a(z) Magyar hírek témába.

Lassan elgondolkozom, hogy a The Big Bang Theory helyett, inkább Chuck maratont kellene tartanunk a következő héten. Röhej, amit csinál az RTL Klub szerencsétlen sorozattal. Átvette a Tv2 stílusát, azaz az alkalmazkodást vagy ahogy ők mondják: rugalmasságot. Persze, valahol érthető, hogy No.1 akar lenni az országos csatornák között, de ne ilyen módon érje ezt el, mert sok nézőt, főleg sorozatrajongót felbőszít.

chuck_nbc_tv_show__5_[1]

Arról lenne szó, hogy műsorváltozások hada vár ránk jövő héten. Ma este búcsúzik a Fringe első évadja az RTL Klub-ról és a helyét muszáj feltölteni valami „sikersorozattal”, ha már a TV2 duplázva adagolja a Crusoe-t. (Holnap lesz róla pilot-kritika.) Mivel pótolja? 21:15-re érkezik a Hazudj, ha tudsz! szerdáról, míg 22:15-re a Minden lében négy kanál kedd estéről. Ezáltal mindkét napját felborította egyetlenért.

Ennek „örömére” a Chuck első – és a Döglött akták negyedik évadja kisebb szünetre vándorol. És itt a felháborodás, hiszen előbbi rajongóival már egyszer kibabrált. Emlékszünk még arra, amikor egy héten keresztül azzal bolondította őket, hogy jön, aztán mégsem, mert megkapta az NBC-től a harmadik évadjára szóló berendelését, s ezért inkább arra hivatkozott: „jobb helyet keres neki!”

Mi érkezik keddre és szerdára? Természetesen esti filmek. Mi más, így kedden, szerdán és csütörtökön 21:15-től filmek érkeznek.

Tartogattuk a hírt, de most már tudjuk, hogy feleslegesen tettük, miszerint augusztus 8-án érkezett volna a Vanished című sorozat, hazai címén Emberrablók, de mégsem jön! Az RTL Klub őt is száműzte őszre. Esetleg adtak le belőle előzetest? Vagy még azt se?

0000009546_20060920163014[1]

6 Hozzászólás

TCA-morzsák: HBO

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 31, 21:30-kor a(z) Hírek témába.

A Comic Con után elkezdődött a TCA-sajtóturné, ahol az egyes csatornák kapnak szerepet. A sort az HBO-val kezdenénk meg, hiszen róla derült ki több minden tegnap folyamán. Lássuk hát a főbb pontjait:

 • Berendelést kapott a következő idényre is az Entourage, a True Blood és a Hung. Kérdem én, ezen meg kell lepődnünk, merthogy az HBO legjobb sorozatiról van szó. Három különböző téma, három – számomra – sikersorozat.
 • Szeptember 20-án tér vissza a Curb Your Enthusiasm című sorozat 7. évadja, ami idehaza már az ötödiknél jár. A csatorna fejesei megosztották velünk, hogy kik lesznek a vendégszereplők, akik benne lesznek az új etapban: Ted Danson, Bob Einstein, Vivica A. Fox, Richard Lewis, Rosie O’Donnell, J.B. Smoove, Mary Steenburgen, Sharon Lawrence, Catherine O’Hara, Meg Ryan, Elisabeth Shue, Christian Slater, Sherry Stringfield, Jerry Seinfeld, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus és Michael Richards.
 • Részben jó hírekkel szolgálhatunk a The Flight of the Conchords folytatását illetően, ugyanis az HBO szívesen berendelné a sorozat harmadik évadját, azonban a többi a készítőkön múlik, mert ha nem látnak benne jövőt, akkor megdőlt az egész.
 • Szintén ne tessék eltemetni az In Treatment című agydoki vagyok, meghallgatom a panaszodat koncepciójú sorozatot, ami amúgyis tetszett nekem, csak az epizódjainak a száma elrettentett.
 • Még mi se láttuk, de nem is lehet olyan nagyszám a No. 1 Ladies Detective Agency, melyet a csatorna elkaszált az első évadját követően. Maximum tévéfilm formájában folytatódna, de ez még nem biztos.
 • Hamarosan érkezik a The Life and Times of Tim második évadja.
 • A Little Britain USA-szal se tervez semmit se a csatorna. Hol ott úgy volt még annak idején, hogy esélyes a folytatásra. Sőt be is rendelte, de aztán mégis kaszálta. Más tervei vannak Matt Lucas-szel és David Walliams-szel.
 • EastBound & Down második évadja be van rendelve, nem kell félteni a fuckingolós csókát, mert lesz szerencsén vele a folytatásban is, sajna! Télen fog zajlani a forgatása, tavasszal pedig érkezik.
 • David Simon új sorozata, a Treme áprilisban kerül képernyőre.
 • Steven Spilberg új sorozata, a The Pacific premierjét március közepére ígérte a csatorna. Az előzővel akarják egymást kiegészíteni. Kíváncsiak leszünk mindkettőre.
 • Martin Scorcese-féle Boardwalk Empire című pilotja még várja, hogy megkapja a zöld utat. Mármint a sorozatra vonatkozóan, merthogy a pilot egyesek szerint „everything we’ve seen is fantastic, big, everything we hoped it could be”. Na erre már mi is kíváncsiak lennék. Esetleg kiszivároghatna, vagy mitudomén.
 • Ricky Gervais és Stephen Merchant lesz annak az animációs sorozatnak a készítője, melyet berendelt a csatorna. Egyelőre csak ennyit árultak el róla: „the time is right for Karl Pilkington mania to grip the States!”
 • Januárban érkezik a Big Love negyedik évadja.
 • Mint már emlegettük hírmorzsákban, érkezik egy dokumentumfilm Barack Obama-ról, amit direkt úgy csináltak, meg, hogy ne zavarjon meg senkit se. Ennek cím: By the People: The Election of Barack Obama lesz. A tervek szerint novemberben érkezik.
 • Egy másik különkiadás, a Robin Williams: Weapons of Self-Destruction lesz, amit december 6-án adnak majd le.

Kommentáld!

Supernatural – 4.18 – The Monster at the End of This Book

 
Beküldte: tess 2009 July 31, 19:17-kor a(z) Supernatural témába.

Na, erről van itt szó kérem szépem! Amennyire elcsépelten szarul indult ez a rész is a végére, annyira nagyot is szólt. Ezt a szintet kellene tartani és a hasonló részeket erőltetni, meg rendszeresen seggberúgni az írókat! De most komolyan! Egyszerűen öröm volt nézni, ahogy 40 perc alatt felépítették nekünk a történetet, majd szépen ránk húzták a vizes lepedőt.

supernatural-4.18

A Winchester testvérek egy meglehetősen furcsa ügyre akadnak, ugyanis kiderül, hogy már a kezdetek óta egy könyvsorozat szereplői. Az egészben csak az a gond, hogy a könyv teljesen hitelesen adja vissza a történteket. Hamarosan aztán kiderül, hogy az író nem más, mint egy próféta, aki a testvérek evangéliumát írja és egy megjósolja Lilith közeledését…

Upsssz! Ez azt hiszem kissé spoileresre sikeredett :) Szóval amint látható a készítők végre visszatértek az átívelő történethez, ami szokás szerint büntetett. Egyszerűen elképzelni sem tudtam, hogy mi az istent akarnak kihozni ebből az „előre meg van írva” metódusból. Aztán jött Castiel és helyrerakott mindent. Próféták, Winchester evangélium, megváltoztathatatlan jóslatok, WTF!!! Percről percre sokkoltak minket, ami már ránk is fért.

Persze közben azért elszórtak számos apróságot, ami idővel majd értelmet is nyer. Dean és Castiel haverságára gondolok itt főleg, amiben még rengeteg lehetőség van és ezt szemlátomást a készítők is tudják. Aztán ott van még Lilith is, aki a jóslat szerint nem éri meg az Apokalipszist. Kár érte, főleg hogy a castingosok megint belenyúltak a tutiba Katherine Boecher személyével, aki valami fergetegesen jó eyecandy.

supernatural-4.18b

Ellenben amit hiányoltam az a rész végi merengés, mivel az írók most szinte teljesen lezárták a történetet. Nincs semmi, ami rágódni és agyalni lehetne. Na jó, ott van Zachariah és a próféta szövege, ami semmit sem árult el pontosan mégis baljósló jövőképet áraszt. Amúgy meg most látom, hogy Chuck a próféta visszatérő szereplő lesz pár rész elejéig, aminek csak örülni tudok.

Végül pedig nem tudom kinek tűnt fel, de a rész csak úgy hemzsegtek az easter eggs-ektől.  Kezdjük mindjárt azzal, hogy Chuck könyveinek a címe szinte teljes mértékben megegyezik az 1. évad részeinek a címével. Emellett a 2. évadból 3, míg a 3. évadból 5 résznek a címe szerepel a listán. Aztán ott van az állítólagos írói álnév, ami Carver Edlund lenne. Na, valaki? Pát persze, hogy két készítőnek a nevéből lett mixelve: Jeremy Carver, aki executive story editor akarna lenni, míg a másik személy Ben Edlund executive producer. Ez volt a könnyebbik verzió, most jöhet a nehezebb, ami meg Sera Siege lenne. Valaki? Hmmm… Sera Gamble supervising producer és Julie Sera executive stori editor nevéből lett kikeverve. Most akkor jöjjön egy könnyebb! Chuck lakóhelye Kripke’s Hallow, vajon itt ki van elrejtve? Naná, hogy Eric Kripke, aki mellesleg a sorozat creatora.

Premier: 2009/4/2
Írta: Nancy Weiner, Julie Siege
Rendezte: Mike Rohl
Nézettség: 3,26 millió (18-49ben: 1,5 #12)

Kommentáld!

Meteor (aka. Meteor: Path to Destruction)

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 31, 17:30-kor a(z) 2008/09 sorozatai,Pilot témába.

A 2008/09-es idény második minisorozatát tudtam le tegnap este. Kiábrándító a helyzet, azt kell hogy mondjam. A TV2 jóvoltából múlt szombaton látható volt. Én akkor csak a 28. percéig jutottam. Mint utólag kiderült: jól döntöttem az lelövésével, hiszen a három órás agyzsibbasztásból három és felet csináltak. Laptop és internet nélkül kibírhatatlan, de szerencsére mára már van belőle archív anyag, tehát senki se marad le a jóról. Az The Last Templar-t csak jobbra számítottam. Szerencsére egy kicsivel – szinte semmivel, de talán mégis – jobb lett, mint a társ, amit melynek érkezését már tavaly tudhattuk.

vlcsnap-282336

Az a baj ezekkel a minisorozatokkal, hogy filmnek is pocsékok lennének. B-kategóriás próbálkozások, és mivel szeretnék fokozni az izgalmat (k*rvára nem tudják) elnyújtják az egész történetet, melynek hatására filmnek már túl hosszú lesz. Marad az aranyközépút, azaz a minisorozat. Katasztrófális lett ez a katasztrófafilm! Ha nincs öt napos nézettségi lemaradásom, már megint elhalálozott volna. Kisképernyőn, a monitor jobb alsósarkában, néha háttérbe lehet nézni. Be lehet próbálni, csak ne ezt vigyük el első randikra, mert hamar rossz élményeink lesznek.

A történet ott van a címben. Két szálon megy a cselekmény. Az egyik, maga a meteor érkezése volna. Vagyis nem is, hiszen a Kasszandra üstökösnek csapódott neki egy meteor, ami letérítette a pályájáról és – noná hogy – a Föld felé vette az irányát. A főtudós bennfentes pedig nem hisz a „mesternek”, akit pár hete rúgott ki, mert teóriáival a sírba kergette. Most viszont jól jönne neki a segítség. A másik szál: egy rendőrről szólna. A társának a közelmúltban keresztbe tett és a családjának kellett megfizetnie mindezért. Most bosszút akar állni társa lányán és apján. (Vannak persze mellékszálak, de azokat nem részletezném annyira, mivel összefüggenek előbbi kettővel.)

Ott a legnagyobb problémája a mininek, hogy túlzottan kiszámítható. Elég csak ránézni az órára és már leesik az egyszeri nézőnek is, mi a helyzet. Mondok példát: a második órában sikerült megoldani a meteor problémáját, de akkor mégis mit akarnak a hátralévő egyben? Aztán többször elkövetik azt hibát, hogy meg akarták ölni a gonosz társat: leesik az emeletről és mellette van a fegyver. Komolyan, ha élőbe történne ez velem, az lenne az első, hogy lemennék és elvenném a fegyvert, nem az ölelkezés.

vlcsnap-278337

Egyszer éreztem a toppon, amikor a tudós kis csajszi a rendőrőrsön lelövi a két fegyence. Na, erre senki se számított volna. Hidegvérrel, mintha mi sem történt volna, beszáll azután a rendőrautóba és szépen elhajt, mint aki jól végezte dolgát.

Sok-sok egyértelmű dologtól elviselhetetlen lehet a nézése. Azt se értettem, hogy miképpen záródott be az ajtó az egyik jelenetben. (Első kameraállás, majd 5 másodperccel később. Jegyzem meg, a leányzó csak a kocsi beindításával volt elfoglalva!) Vannak benne hibák, amiket még ilyen fáradtan és kedvetlenül is kitűnnek. A nyavalygásról szót se ejtenék. Hm. Ha kellene szavaznom, akkor a legidegesítőbb karakter a doktornő kisgyereke.

Szereplők között ott van Kenneth Mitchell, azaz a Jericho-ból a Eric vagy a Ghost Whisperer-ből Sam. (Kinek ki az ismertebb.) Bill Campbell szintén helyet kapott, álá The 4400; ahogy a veteránnak számító Christopher Lloyd. A sor hosszú! Itt tessék csekkolni, akit annyira érdekel. Még annyit, hogy Michael Rooker, a „rosszifú” megtestesítője remek választás volt.

Egyszer nézhető mindössze! Többször biztos nem. A SyFy minisorozatait meg se közelíti. Az NBC ne erőltesse ezt a részleget, még ha több országgal is dugják össze a fejüket, mert eddig a minijeik minősége a siralmast se veri. Új szót kellene kitalálni rá. Nyáron persze jó timeslot kitöltőnek, de így is a megszokottnál többet rendelt be. (A The Last Templar és a XIII mellett ott van még a The Storm.)

Premier: 2009/07/12 és 2009/07/19
Írta: N/A
Rendezte: Ernie Barbarash
Nézettség: 5.04 millió (#5), A18-49: 1.1 (#T9)/ 5.20 millió (#5), A18-49: 1.2 (#8)

1 Hozzászólás

Supernatural – 4.17 – It’s a Terrible Life

 
Beküldte: tess 2009 July 31, 17:27-kor a(z) Supernatural témába.

Kissé lapátra tettük egy időre a Supernatural-t, bár ezen nincs is miért csodálkozni. Az évad fergetegesen indult, de aztán a téli szünet után valahogy nem tudtak a Winchester testvérek magukra találni egészen az On the Head of Pin-ig, amikor is újra szólt a hatlövetű. Legalábbis ezt hitte mindenki, ugyanis a folytatás valami hihetetlenül szar lett.

Most így elöljáróban el is tekintenék a történettől, mivel ez egy akkora filler rész volt, hogy csak na. Akinek nem lenne tiszta a fogalom jelentése ez egy olyan rész lenne, ami radikálisan ellenszegül a sorozat által felvázolt alapkoncepciónak. Itt igazából nem a történet a lényeg, hanem a karakterfejlődés, ebből adódóan bárki beszállhat a szükséges előismeretek nélkül. Na ez a mostani rész is ilyen volt, ahol Dean valami brókert alakított, Sem pedig… hát inkább hagyjuk!

supernatural-4.17

Az igazat megvallva nem értem továbbra sem a készítőket, mivel sorra szórják nekünk a random részeket, melyeknek a színvonala igen csak elmarad a várttól, holott rajt ülnek egy fergetegesen eredeti átívelő szálon. Az évad eleje egyszerűen lüktetett a lendülettől, ellenben mostanság mintha benyomták volna a felezőt. Hol van a 3. évad atom tempója, ahol szinte minden részben foglalkoztak vagy 10 percet az átívelő történettel?

Ehelyett itt végig megy a beetetés és a totális hülyére vevés. Amikor megláttam a szellemirtó csókákat már majdnem sírni kezdtem. Aztán Kurt Fuller megjelenésénél meg az alakváltóra tippeltem, de szerencsére egyik sem jött össze. Amúgy meg, ha jól számolom, akkor az említett két karakter nem szerepelt még ebben az évadban. Ha van isten, akkor most meg is szakad a sor! Egyszerűen nem értem, hogy a készítők miért hiszik azt, hogy ez a két B-kategóriás karakter viccesé tudja tenni a sorozatot? Alapból, ide nem vicc kell, hanem durvulás!

Pozitívumnak persze megint csak a rész végi alig 5 perc maradt, ahol szépen rendbetettek mindent az írok és behozták a már említett Kurt Fuller-t, mint új angyalt. Én egyelőre szkeptikus vagyok, de az már most látszik, hogy a castingosok megint telibe találtak.

Premier: 2009/3/26
Írta: Sera Gamble
Rendezte: James L. Conway
Nézettség: 3,13 millió (18-49ben: 1.2 #14)
This entry has a rating of 1

Kommentáld!

Nézettség 07/29 – Szerda

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 31, 16:15-kor a(z) Nézettség témába.

Sablonos nézettség! Szinte alig van változás a listában. Szar dolog két nézettségi oldallal dolgozni, mert ha nincs fedés, akkor borul a mérce. A teljes lakosság szerint az America’s Got Talent a No.1, míg a célközönség szerint meg a So You Think You Can Dance. A The Philanthropist (de megszenvedek még mindig a leírásával) középmezőnyben, a Wipeout durván jól teljesít, ellenben a I Survived a Japanese Game Show nem! (Részeltek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Nem lesz hajtás az Emmy-díjátadón

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 31, 15:52-kor a(z) díjátadók témába.

Van isten, legalábbis egy ilyen húzást követően elgondolkodom. Történt ugyanis, hogy az Emmy átadóra szánt szobrok számát csökkentették, azaz kevesebbet fognak átadni élőadásban, mint az előző években.

Tavaly 28 díjat adtak át és kicsit hosszú is volt a ceremónia. (Mindig az és a végére elfárad az egyszeri blogger is!) Az idén a 28 díjból csak 20 kerül átadásra, mivel a másik nyolcat majd valamikor korábban fogják kiosztani a nyerteseknek. Bánja a fene, hiszen ezzel időt sporolnak nekünk. Melyek lennének az érintett kategóriák? Lássuk: a legjobb film és minisorozat; a legjobb minisorozat és dráma forgatókönyve; a legjobb varieté, zenés, szitkom, film/minisorozat rendezése; és a legjobb minisorozatos és tévéfilmes mellékszereplő és mellékszereplőnő.

Leginkább az HBO lesz felháborodva, mert a legjobb minisorozatnak járó díjat, mindig ők vihették haza. A díjátadó amúgy szeptember 20-án kerül megrendezésre.

Kommentáld!

Déli előzetes: Dexter-játék

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 31, 12:50-kor a(z) Játék,videó témába.

Újabb előzetest kapott a Dexter játék. Már esett róla többször szó, hogy iTouch és iPhone platformra érkezik egy lopakodós, kalandjáték. Hajdanán előzetest is mutattunk róla, viszont most itt a legfrissebb, amit a Comic Con-on láthattak az ott megjelentek.


Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 31, 11:32-kor a(z) Hírek témába.

 • Elstartolt a TCA-sajtóturné. Az HBO már el is árult néhány olyan dolgot, amitől boldogok leszünk ma, de ez majd egy-kettő külön bejegyzésben.
 • Mókás lesz a United States of Tara második évadja, melybe Joey Lauren Adams is fel fog tűnni. A legszebb az egészben, hogy a színésznő azt a nőt fogja alakítani, aki beleesik Tara egyik személyazonosságába. Ez milyen már? Ugyebár 12 részt rendeltek be, 2010 első felében pedig jön.
 • Amy Poehler vissza fog térni a Saturday Night Live-ba. A csavar mindössze annyi lenne, hogy a csütörtöki Saturday Night Live Weekend Update Thursday-ben lesz jelen, abból is csak két részbe: szeptember 17-dikiben és a és a 24-dikiben.
 • Ausello arról számolt be a blogján, hogy az Ugly Betty készítői kicsit át akarják formálni az ő Betty-jüket. Csak nem észrevették, hogy pengeélen táncolnak a sorozatukkal? (Részletek.)
 • Nem elégedett a Fox a More to Love nyitásával. Kevesellte, ezért péntekre és a jövő hétfőre műsorra helyezte a reality keddi epizódját, hogy jövő kedden még többen nézzék, hátha rájönnek, mit hagytak ki.
 • A Food Network elárulta, hogy The Next Iron Chef október 4-én debütál.
 • Ehj, de beszólt Rina Mimoun, a Privileged egyik készítője: „officially cannot believe that a network run by a woman, programming for YOUNG GIRLS, celebrates The New Hump Day. Shame on everyone.” – Na vajon, melyikre sorozatra v célozhatott?
 • Dominic Monaghan, azaz a Lost-os Charlie három epizódban fog feltűnni a sorozat utolsó felvonásában. Konkrétumokról hallgatnak. Legyen meglepetés. (A poén az egészben, hogy ő elviekben meghalt, amikor a víz alatti Dharma bázison.)
 • Részben TCA-s hír is, de azért itt is megemlíteném, hogy Edward Norton véleménye szerint, semmit se fog befolyásolni a Barack Obama-ről készült doku, mert direkt úgy rakták össze, hogy az mindenkinek jó legyen. (Mármint, hogy a szavazókat ne buzdítsa és el se tántorítsa.)
 • Nadya Suleman ügyvédje elmondta, hogy sor kerül a reality felvételére, melyben Suleman fog szerepelni, de a gyermekei nem. Ez azért nagyon érdekes, mert a nő pont arról híres, hogy a közelmúltban nyolcas ikreket szült. Innen is kapta meg az Octomom becenevét.
 • Robin Williams-nek van twitterje.
 • Paula Abdul twitteren csiripelt kettő érdekest: „I’ve been quiet as we are trying to work out details of how I can return to Idol.” és a második „I hope you understand I can only return to Idol if the deal is fair”.
 • A MediaDecoder írt egy nagyon jó cikket Jay Leno és David Latterman esti talkshow meccseinek eredményéről. Akit érdekel, az itt informálódhat.
 • Nagy valószínűséggel a The Jay Leno Show 22:00-ról 22:30-ra fog átkerülni, mivel a helyi híradóval ütközne, és inkább azt hozzák előre, s majd a show-val folytatnák mindezt.
 • Egyes híresztelések szerint a Jericho tévéfilm ötletet még nem halott, ne temessük el. Amúgy meg októberben érkezik a képregény belőle. Hamarosan külön posztot kap.
 • Miley Cyrus félhet és félhet, mert hiába tartóztatták le a legfélelmetesebb rajongóját, aki állandóan zaklatta a rendőrségnek el kellett engednie, mivel a börtönök túlzsúfoltak. Nyiha. Ő volna az a derék úri ember, aki bekattan a tini sztár láttán.
 • Valakik már kortyolták a True Blood piacra dobott energia italát. Itt van róla egy kis vélemény.
 • Itt egy videó, hogy miképpen alakult ki a Gleek szó.
 • Forog a Gossip Girl.
 • És forog már a Cougar Town is Courteney Cox-szal.
 • Hoppácska. Robert Knepper-t felfokozták a Heroes szereplői között ugyanis a Prison Break rosszfiúja állandó szereplője lesz a negyedik évadnak. Csak nem személyében találták meg az újabb gonosztevő megtestesítőjét?
 • Az a hír járja, hogy a StarZ meg akarja szerezni Rob Thomas-féle Waterloo című dramady-jéért, amelynek középpontjában egy rock zenekar lenne.
 • Ausiello a spoilervadász kiderítette, hogy mi várható a Grey’s Anatomy azon szereplőivel, akik távoznak. Ugyebár van pár!
 • Eva Longoria és George Lopez lesz a műsorvezetője a 2009-es ALMA Awards-nek.

1 Hozzászólás
Következő oldal »

free web stats